|
|
#4201 | |
|
CORELIPS
|
Dot.: Krakowianki - część XI
Cytat:
![]() Dorosłość ssie. Odpowiedzialność, kilka więcej obowiązków, świadomość podążania już swoją drogą... aaaaa i cały świat u naszych stóp, zapomniałam dodać. Jak można nie lubić?
|
|
|
|
|
#4202 |
|
Zakorzenienie
|
Wszystko byłoby dobrze, gdyby sobie tego z palca nie wyssał, bo to prosty człowiek jest. A ile można słuchać, że on zarabia milion rocznie i wszędzie jeździ, wszystko może, etc.?
|
#4203 |
|
Nie depcze krokusów
|
Sprawa prywatna, nieporuszana w wątku.
|
|
#4204 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale ogolnie to bardzo lubie ich ubrania, wiekszosc sukienek od nich mam wizażanki są feeee
|
|
|
|
|
#4205 |
|
Rozeznanie
|
[QUOTE=HulaGirl;27583955
wizażanki są feeee [/QUOTE]e tam Wizażanki są fajne, ale strasznie kuszą, przez co portfel płacze ![]() w drodze na siłownie byłam świadkiem bardzo ciekawej rozmowy ojca ze swoim może 5 letnim synem Chłopiec miał w ręku jakiś patyk i jak przechodzili koło drzewa który miał nisko liście to on tym patykiem zaczał te liście "ruszać". A tatuś na to: "dziecko co ty robisz? a jak coś ci na głowę spadnie? np butelka? (odkąd butelki rosną na drzewie?także dziewczyny uważajcie na butelki na drzewach, a tym bardziej słonie
|
#4206 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() sekrety, sekreciki. no ok ![]() ---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ---------- Cytat:
?może te słonie będą na drzewach siedzieć. skoro nie będą mogły zejść, to trzeba je będzie butelkami karmić..
|
|
#4207 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ledwo żyję. Powroty do domu mnie zaczynają męczyć. Zresztą teraz zjawiłam się tylko dlatego, że babcia była stęskniona i codziennie pytała mnie kiedy wrócę ![]() Idę spać, bo o 2 w nocy pobudka! Wiecie... moi siatkarze w USA mecz grają ![]() A pigmenty są fajne i trwałe, chociaż Melka do mnie też coś podobnego do łososiowego nie pasuje
Czasami musisz zapomnieć, jak się czujesz, przypomnieć sobie, na co zasługujesz i przedzierać się do przodu. Edytowane przez granatowo Czas edycji: 2011-06-17 o 22:36 |
|
|
|
|
#4208 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wesele 30.06, zrobie foty to wam pokaze
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
|
#4209 |
|
CORELIPS
|
Ja mam dokładnie za tydzień wesele!
Dziewczyny, jaki prezent sprawić koleżance, która się hajta? Wcale nie musi być konkretny i drogi, słabo się i tak znamy Aż się zdziwiłam, że mnie zaprosiła. Jutro na zakupy, ale musicie mi pomóc z prezentem ślubnym! Nie pościel, nie zastawa kuchenna... to cóż innego?
|
|
|
|
#4210 |
|
Zakorzenienie
|
koperta
praktyczne zwłaszcza że tak jak mowisz to nie jest bliska Tobie osoba |
|
|
|
#4211 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4212 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Aaaa, ma madrzejsza polowa wlasnie obczaja czy lepiej leciec samolotem do Gdańska czy skikać do Bratysławy na koncert, który już ze względu na miejsca w jakich będzie pogrzebałam
|
#4213 |
|
moderatorka też wizażanka
|
Jeśli ktoś chce coś ode mnie jutro odebrać, to zapraszam do pracy od godz. 21
Jeno wcześniej dać znać, że mam coś ze sobą zabrać.
|
|
|
|
#4214 |
|
Zadomowienie
|
Wygraliśmy w cudownym stylu
Idę spać ![]() o...widzę cholerkę
|
#4215 |
|
Copyraptor
|
http://asset.soup.io/asset/2039/3719_7ebe_420.png
![]() ---------- Dopisano o 03:50 ---------- Poprzedni post napisano o 03:44 ---------- To nie jest nic specjalnie dziwnego o tej porze też idę spać
|
|
|
|
#4216 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
, to co Ty robisz do tej godziny? Proszę zacząć dbać o zdrowie Najbardziej wartościowy sen jest do północy
|
|
#4217 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zreszta w wiekszosci klubow jak chodze to dziewczyny wchodza za darmo, faceci placa ale to w tych 'lanserskich' ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4218 | ||
|
CORELIPS
|
Cytat:
Ukłon w stronę zdrowego rozsądku na łowach ![]() Cytat:
Tylko - ile? Tak jak mówię, nie jest to bliska mi osoba... aż mi się cieplutko zrobiło, gdy się dowiedziałam, że jej zależy bym była. Idę z partnerem.. |
||
|
|
|
#4219 |
|
Zadomowienie
|
Właśnie wróciłam. Od koleżanki. Ale słabo nam poszło... Nawet butelki wina nie wypiłyśmy... Starzejemy się.
|
|
|
|
#4220 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
ja teżsię chyba starzeję, bo wczoraj usnęłam jak dziecko zamiast mieć gorącą noc
a dzisiaj nie zwlekłam się na poranne zajęcia.właśnie z przypadku dowiedziałam się, że panny, które ze mną mieszkają od lipca się wyprowadzają. Czy to takie trudne żeby wspomnieć o tym współlokatorom czy tylko one są takie dziwne??? któraś normalna chce się przeprowadzić? ![]() ---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ---------- Hula- zaraz podeślę Ci PW z tym kodem tylko nie jestem pewna czy nie trzeba iść z kartą klubową Cytat:
UMCS ma duży plus za klimat na miasteczku akademickim- mała enklawa w centrum miasta, wszystko jest pod nosem, wszędzie blisko, wokół sporo imprezowni choć moje ukochane MC już chyba przestało działać lub zeszło na psy ![]() Cytat:
Cytat:
szewc dratewka na dietla 50m od skrzyżowania B.Ciała z Dietla w stronę Starowiślnej. na rogu jest sklep militarny, potem coś tam coś tam a dalej ten szewc. Wchodzi się po kilku schodkach, w drzwiach zielone kraty. 2. otóż to. ja mam wrażenie że Kraków wieje stęchlizną. Historia- ok, ale rozwój jest potrzebny. Młodzi coraz mniej mają co tu robić, mam wrażenie że włodarze miasta przyjęli zasadę, że Kraków jest Krakowem i to wystarcza. 3. to są plusy, które nie koniecznie muszą odnosić się do mieszkania tutaj. ja zawsze marzyłam o Krakowie. to było moje miejsce na ziemi. i zrobiłam na prawdę dużo żeby w końcu tu zamieszkać. Po czym klapki zauroczenia z oczu spadły i okazało się, że to miasto jak każde inne. Jak się tu mieszka to wszystko powszednieje. Rynek nie jest już taki piękny tylko koszmarnie zaludniony i świecący neonami, Kazimierz nie jest tajemniczy tylko syfiasty, brudny i odrapany, Wawel nie jest już magiczny i dostojny, ale staje się zwykłą zabytkową budowlą, bulwary nie są już super miejscem do wypoczynku, ale zatłoczonym skrawkiem zieleni,gdzie pół miasta wyleguje się w weekend. Może mnie zgromicie, ale ja tak to postrzegam. Nie wiem co ma Kraków fajniejszego niż inne miasta. Na dłuższą metę jest tak samo zwykły jak pozostałe. mało tego- w perspektywie dorosłego zycia z pracą, rodziną, obowiązkami itd. uważam, że jest to cholernie męczące miasto. każde duże miasto, łatwiej żyje się w mniejszym. otóż nie moja droga mnie z tego błedu skutecznie wyprowadził mandat za 100zł1sze tak 2gie Cytat:
Podążanie własną drogą- hmmm no może tak. o ile rzeczywistość pewnych spraw nie zweryfikuje.... no i świat u naszych stóp- eeee świat ma nas w d***** i to głeboko. Niby w jaki sposób ma się go u stop jak się jest dorosłym? to wszystko nie oznacza, że mam na myśli że życie nie jest fajne, bo nie o to chodzi, ale patrzę na świat realnie i z perspektywy kilku lat uważam, że śmieszne jest młodzieńcza chęć bycia koniecznie dorosłym. Choć jest to normlane i każdy chyba tak ma ![]() Cytat:
![]() Cytat:
spadam na zajęcia bo nie dość że zaspałam to jeszcze się spóźnię przez wizaż na kolejne
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
||||||
|
|
|
#4221 |
|
Pani Buka
|
dzień dobry!
ja wczoraj zasnęłam prawie o tej porze co Cholerka (nawiasem mówiąc - boski obrazek, pożyczam ), ale wcale tego nie chciałam no ok, sąsiedzi z naprzeciwka ostrzegali że będzie impreza urodzinowa, ale naprawdę nie musieli spdzać połowy czasu na klatce i co 5 sekund trzaskać drzwiami chciałabym kiedyś zamieszkać w domku, żadnych sąsiadów ![]() uhuhu, a ja nie wiem w co ubiorę się na to sierpniowe wesele. miałam pożyczyć od koleżanki sukienkę chyba...
How I choose to feel is how I am. Edytowane przez kasiencja Czas edycji: 2011-06-18 o 11:33 |
|
|
|
#4222 |
|
maszyna, nie człowiek
|
A ja właśnie sama nie wiem, ogromne koszty związane z utrzymaniem domu, przez które bardziej opłaca się mieć mieszkanie, czy może mieszkanie i sąsiedzi. Imprezy to nic, moi rodzice jak mieszkali w bloku to sąsiad potrafił przyjść i grozić, że zadzwoni na policję, bo miałam kolkę czy coś i płakałam jako niemowlak...
|
#4223 |
|
Pani Buka
|
ano, w sumie nie wiem jak to cenowo wychodzi z utrzymaniem domu. pewnie zależy gdzie on jest też.
ale fakt, że ceny nowych mieszkań potrafią być chore i porównywalne z budową kilka razy większego domu, zwłaszcza jak się ma już ziemię.
|
#4224 | ||||
|
Matka Smoka
|
Cytat:
2. Nie pamiętam co Ci dałam - powinno być napisane? ![]() Cytat:
Masz fajny av ![]() Cytat:
). Na szczęście miałam lakier i była akcja ratunkowa w łazienceCytat:
![]() 2. Przyznam, że od lat zazwyczaj jeżdżę na miesięcznym, ale kiedyś zdarzyło się, że kierowca mi właśnie powiedział, że mogę jechać. Może się zmieniły przepisy? 3. Zazwyczaj nie dopytuję o takie rzeczy, ale dziś po lekturze Twoich wypowiedzi przyszło mi do głowy, że nie wiem ile masz lat i mnie to frapuje, bo często Twoje wypowiedzi zaskakują mnie dojrzałością. No więc - ile?
|
||||
|
|
|
#4225 |
|
Zakorzenienie
|
Ineso, All in one
przepraszam, myślałam, że wszystkie to samo dostałyśmy ![]() Zrobiłam zdjęcie kiecce, na istocie ludzkiej wygląda ładniej Wygnieciona w reklamowce, ale przed imprezą ją przepłuczę pewnie
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
#4226 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja całe życie mieszkałam w domu i nie mogę się przyzwyczaić do bloku, to jakiś okropny wynalazek. Nie wyobrażam sobie mieszkać w bloku całe życie
Cytat:
) a w domku nie
|
|
#4227 | |
|
Matka Smoka
|
Cytat:
Odrobinkę do hydrolatu dodawać |
|
|
|
|
#4228 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4229 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Teraz weź pod uwagę remont nie polegający tylko na np. odmalowaniu pokoju czy odnowieniu łazienki... Ocieplanie, remont dachu czy zwykłe płytki na balkonie/tarasie. I to, ze mój brat za mieszkanie płaci podatku któregoś (nie podam kompletnej nazwy) po podwyżce mniej niż 300zł, my od domu kilka tysięcy. Do tego ogromne koszty ogrzewania... Dom jet taniej zbudować niż kupić mieszkanie często, ale z kolei jego eksploatowanie na dłuższa metę wychodzi drogo.
Melka, węgiel czy gaz to i tak koszt, bo zakładam, że nikt nie buduje domu o metrażu 30 metrów kwadratowych.
Rosyjski A1-A2-B1-B2-C1 Francuski A1-A2-B1-B2-C1 Edytowane przez nicRu Czas edycji: 2011-06-18 o 12:05 |
|
|
|
#4230 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzięki Już wiem, dlaczego mi nie chciało wyskoczyć.. Uparcie w googlach szukałam " all in one mazidla" Zapomniałam, że było ZSK
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:56.

Najbardziej wartościowy sen jest do północy
już je przeprałam i dalej to samo... mam czarne paznokcie.
no ok, sąsiedzi z naprzeciwka ostrzegali że będzie impreza urodzinowa, ale naprawdę nie musieli spdzać połowy czasu na klatce i co 5 sekund trzaskać drzwiami
) a w domku nie