|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3841 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ IX
Cześć dziewczyny. Ja już jakiś czas temu wróciłam. Dwie klasy zachowywały się super, naprawde miło było. Ale kolejne 2 daly mi popalić. Więc srednio fajnie zakończyłam te pracę. No ok, jeszcze nie skończyłam, bo jeszcze przyszły tydzien, ale już nie mamy lekcji jako takich.
Dostałam od jednej z uczennic bransoletke z koralików -- całkiem fajna. inna podeszła do mnie na przerwie i z łezkami w oczkach "Dlaczego? Dlaczego musi nas pani opuścić?".... <ryczy>Wczoraj inny napisał mi w "wypracowaniu" "I like my english teacher. Mrs XY is the best english teacher. i like her soooooo much. I don't like other english teachers because mrs XY is the best". czwartoklasista! niesamowite uczucie... Wybaczcie, że ja ciągle o tym. Ale naprawde przeżywam to odejście ze szkoły... Po powrocie do domu zaczęlo sie objadanie;/ chipsy, zupka chińska, ciastka i truskawki... Masakra. A kupiłam nam 2 kalafiory na obiad. tyle że TŻ wróci o 22...
|
|
|
|
#3842 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Myślę intensywnie nad tym baniakiem Dodaja podasz mi na pw przepis na wino ? Może tym przekonam tżta ![]() Spać mi się chce. Nie mam weny do nauki a obrona już niedługo
|
|
#3843 |
|
Zakorzenienie
|
wrocilismy od taty, od mamy i wogole niewiadomo skad jeszcze :rzygam: wizytami ... mowi do tz a ze cos bym zjadla bo zle sie czuje i glowa mnie boli a ten mi przyniosl ... Deser czekoladowy ...
sorry musialam sobie troche pogadac szczerze to nawet niemam komu sie wyzalic to moze mnie troche zrozumiecie. |
|
|
|
#3844 |
|
Zakorzenienie
|
Ijaa- gratulacje dla Was za zgubione kilogramy
i oczywiście wszystkiego najwspanialszego dla Tż![]() Nadia- wszystko się ułoży ![]() Aaby- dobrze że z barkiem już lepiej ![]() Irenka- my niby mamy "swoje" mieszkanie ale brak perspektyw na coś innego mieszkamy w kawalerce co jest straszne, marzą mi się chociaż dwa pokoje 'Dodaja- ale mi narobiłaś smaka na takie winko mój brat robi wina i sam robi rum ale nawet nie wiem jak![]() dziewczyny chciałabym Wam bardzo podziękować, dzięki przelewowi od Ijii opłaciłam dzisiaj prawie cały miesiąc mamy rehabilitacji bardzo Wam dziękujęja wróciła pół h temu do domu, wykąpałam się i teraz piję herbatkę pogoda dzisiaj u mnie była paskudna, 19 stopni i straszny wiatr;/ dopiero ok 18 się wypogodziło no ale jutro ma padać deszcz
|
|
|
|
#3845 | |
|
Zakorzenienie
|
wiesz co ja je założyłam jakoś w tamtym roku w wakacje i jak narazie bez zarzutów
ARC opinia i rynek, dzwonie do ludzi i zadaje im różne pytania (obecnie jest robione bardzo duże badanie dotyczące internetu) i potem wprowadzam dane do komputera i na koniec jeszcze do takiego jednego programu ogólnie strasznie sympatycznie i miło zaskoczona jestem bo jest fajna atmosfera, nie pilnują tak strasznie, ze tyle a tyle musze zrobić przerwy co godzina 10min i co najważniejsze elestyczny grafikCytat:
![]() ja właśnie wróciłam z pracy ale dziś tylko 3h bo koniec tego szkolenia był ale jutro już normalnie i tak się zastanawiam nad grafikiem na następny tydzień
Edytowane przez nurek119 Czas edycji: 2011-06-17 o 19:53 |
|
|
|
|
#3846 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Heloł evrybady
![]() jedliśmy dziś te szparagi na obiad - masakra.. okropnie włókniste pewnie już stare, przerośnięte czy cuś![]() dobrze, że był też pstrąg - z biedry, polecam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
oby tak dalej![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
||||||
|
|
|
#3847 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do mieszkania to nie macie szansy na znalezienie lepiej płatnej pracy ? Może wtedy byłoby łatwiej? Byliśmuy z tż na spacerku. Było miło. Zaraz wieczór filmowy ![]() Miłeggo piątkowego wieczoru ![]() Aaa co do winka to piszcie mi dziewczyny jakie macie butle, ile litrów to wtedy podam mniej więcej proporcje My też zawsze wszystko na oko robimy
Edytowane przez dodaja Czas edycji: 2011-06-17 o 20:32 |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3848 |
|
Zadomowienie
|
a ja mam leniwy wieczorek
tż wybył z kolegami, ja popijam redds'a, a kuzyn robi zapiekane kanapki żyć nie umierać!nurek- ciesze sie że praca Ci sie podoba teacherka- urocze dzieciaki i wcale Ci sie nie dziwie ze jest Ci przykro z powodu odejscia ![]() anastazja- ciesze sie że pieniążki choć troche Ci pomogły czy odbyła się juz ta konsultacja z lekarzem ktory zainteresowal sie Twoja mama?
so what if i break down so what if this world just throws me off the edge my feet run out of ground i gotta find my place i wanna hear my sound don't care about other pain infront of me cause im just tryin be happy |
|
|
|
#3849 |
|
Zakorzenienie
|
konsultacja była 1 czerwca i teraz czekamy na termin operacji bo będzie też robiona plastyka czaszki na NFZ, ale na razie nam się nie spieszy, dla nas teraz najważniejsze są wyniki wymazów które będą pobierane w poniedziałek bo w niedzielę ostatnie zastrzyki mama dostanie
|
|
|
|
#3850 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3851 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Oj chyba tak. ;-) <skromna> choć nie na wszystkich łobuzów moje metody działaja - z dyscyplina mam problem. Z sympatia u najmłodszych - nie. Cytat:
Szkoda, nie pojadłam. Jutro musimy z TŻem na rynek sie wybrać. A dzieciska najfajniejsze na świecie ![]() Cytat:
Zazdroszczę. Ja sie wzięłam znowu zxa pakowanie gratów ;-))) Chyba pojedziemy dziś na nockę do nas. A jutro przyjeżdża praleczka i może teleeizor (jeśli sobie przywieziemy:P) |
||||
|
|
|
#3852 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak sobie dajesz rade? Mama juz cos lepiej jesli chodzi o ta bakterie? dziekuje a powiem szczerze ze w zyciu szparagow nie jadlam Cytat:
Cytat:
dobrze tam maszmarzy mi sie zapiekana kanapka teacherka - u nas wlasnie takich typowych kawalerek niema jak cos to hmmm salon+1pokoj to najmniej w tych okolicach ale to rzadkosc rzadkosc rzadkosc raczej sa salon+ 2sypialnie i to tak od okolo 800e czy 900e trafi sie czasem cos mniejszego jak ten salon+1ale to 750e widzialam najtaniej i bardzo szybko ludzie to rozchwytuja a zeby wynajac cos takiego to trzeba wplacic kaucje rownowartosci conajmnniej jednego wynajmu +przepisac rachunki na siebie (za samo przepisanie biora kosmiczna kaucje 200-400e zalezy za co bo gaz i prad a pamietam ze za jedno biora wiecej a drugie mniej ) no i wiadomo rachunki jak co miesiac . dlatego mysle o tym zeby zaczac cos odkladac i jak najwiecej i mysle o czyms jakby nawet male ale tylko dla nas zeby wynajac od przyszlego lata chociaz . Edytowane przez irenkaaa Czas edycji: 2011-06-17 o 21:15 |
|||
|
|
|
#3853 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja czasami też sobie pobeczę jak tż nie widzi
|
|
|
|
|
#3854 |
|
Zakorzenienie
|
Irenka- z bakteriami jeszcze nic nie wiadomo, jak pisałam wyżej wymaz będzie w poniedziałek
ogólnie jest bardzo ciężko, ja wstaję skoro świt i idę do rodziców, przewijam mamę, kąpię, przebieram i karmię i karmię ją co ok 2 h co 4 h przewijam, nawilżam itd no i poza tym trzeba mamę odsysać bo się zbiera wydzielina w rurce tracheotomijnej i w ustach i mama się dławi i dusi...ehh czasami jak palę na balkonie to przysypiam z papierosem w ręku poza tym wszystkim piorę, prasuję, sprzątam i gotuję tata zazwyczaj śpi w dzień i sprawy załatwia, poza tym jeszcze mamy koleżanki przychodzą i z nimi też trzeba pogadać
|
|
|
|
#3855 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cieszę się, że nie odmowiłaś i podziwiam zarazem, że dajesz radę, wszystko ogarniasz, pewnie nie jedna osoba by się załamała dodaja pozwoliłam sobie wysłac do Ciebie maila (mam nadzieję że dobrze adres pokojarzyłam )bo widziałam jak pytałaś się iję o przepisy z diety SB, może coś Ci sie przyda
|
|
#3856 |
|
Zadomowienie
|
Julunia śpi, TŻ się goli a ja wkońcu odpoczywam. Głowa cały dzień mnie boli i potrzebowałam tej ciszy jak nigdy dotąd. TŻ jutro do pracy ale cieszę się bo niedziele ma wolną. To jego pierwsza od miesiąca i wkońcu troszkę odpocznie. I chciałam się pochwalić, że zaczynamy powolutku wychodzić na prostą. Rachunki opłacone, pieniązki na życie odłożone i jeszcze 300zł zostaje. Wiadomo wiele to nie jest ale najważniejsze, że nie brakuje na jedzenie
Lecę zrobić kanapki dla TŻ do pracy i do łazienki. Muszę godzinkę poleżeć w wannie z dużą ilością piany
|
#3857 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
brawo dla ciebie i taty i kciuki dla mamy ciesze sie ze choc troszke te pieniazki pomogly Cytat:
irenkaaa2@gmail.com z gory dzieki jak tylko wroce z urlopu musze sie wziasc za siebie ... Tylko jak ja bez pieczywa wyrobie tyle
|
||
|
|
|
#3858 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakby nie dotarlo daj znać wyślę jeszcze raz tam są głównie same przepisy choć trochę teorii tez z lekka
|
|
#3859 |
|
Zakorzenienie
|
Ala dziekuje bardzo niedoszlo ale wyslalam Ci pw
teacherka jesli mozna spytac w jakim wieku jestes yuuuupi dorwalam kompa tz-a bo on oglada akademie policyjna a na tel juz mi sie oczy meczyly i sam mnie na laptopa wyganial Edytowane przez irenkaaa Czas edycji: 2011-06-17 o 22:02 |
|
|
|
#3860 |
|
Zakorzenienie
|
Mam 23 lata. Smarkula, co? ;-)
TZ wrócił, zjedliśmy kalafiorka i spadamy na naszą chatkę ;-) Trzymajcie kciuki, żeby jutro sie wszystko udało. Dobrej nocki
|
|
|
|
#3861 |
|
Zakorzenienie
|
a tam wcale nie smarkula czasem ktos kto ma 23 moze byc powazniejszy i z wiekszym doswiadczeniem zyciowym niz niejedna trzydziestka czy czterdziestka nawet bym powiedziala
trzymam
|
|
|
|
#3862 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam. TŻ szczęsliwy bo spróbował chyba z 7 rodzajów win, a ja zajadałam sałatki.
Anastazja bardzo sie ciesze, że mogłyśmy pomóc ![]() Ala ja też bym prosiła o przepisy z SB. Teacherka miło, że dzieci się tak do Ciebie przywiązały, tylko szkoda że odchodzisz. Ale może od nowego roku będą Cię znowou potrzebowali. Przecież przez 2 miesiące dużo może się zmienić. Idę spać. Do jutra SPD
|
#3863 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a gdyby mozna było rzadziej zmieniać to i oszczęność kasy i sił Twoich![]() pytam oczywiście tylko z troski Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#3864 |
|
Zakorzenienie
|
no i pojechaliśmy tylko z paroma rzeczami, a sami zostajemy dziś na noc na starych śmieciach. Gospodarzy nie ma, to jakoś to zniesiemy - a przynajmniej jest internet. TŻ wrócił z pracy chory - ledwo mówi, tak jak i ja od paru dni. No i oczywiście umiera przy tym, jak to facet. Nie zliczę ile razy sie pożalił odkąd wrócił, aż w pewnym momencie się zaśmiałam, bo wyszło jak w dowcipie... Wiem, że to nieładnie.Ale ja też ledwo mówię i dlatego staram się ten głos oszczędzać, a nie jęczec mu ;-)))
Jutro praleczka przyjedzie ![]() ![]() Myślę, że do końca tygodnia przeniesiemy się na dobre (nie spieszymy się, bo tu i tak musieliśmy zapłacić pełną stawkę za cały miesiąc, choć oferowaliśmy szybszą wyprowadzkę, któraa tak naprawdę byłaby im na rękę, ale NIE. No to nie ;] korzystamy ze wszystkiego ile sie da. ).![]() Tż przyniósł nam kisielek do picia (dobry na takie zdarte gardło i skrzeczący głos) więc spadam. Jeszcze raz dobrej nocki SPD I dzięki za kciuki
|
|
|
|
#3865 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki kochane
te co chca to niech mi wysla maila na PW jak odpale komputer do powysylam bo tak z telefonu to kiepsko mi to idzie Zaraz zmykam na zakupce z mama. Moze mi cos fundnie milego dnia
|
#3866 |
|
Zakorzenienie
|
Wiznatalka- chłonne są pampersy ale przebieramy ją często bo dajemy jej dużo jeść i pić a nie chcę żeby jej się pupa odparzyła, tam w ZOlu doprowadzili ją do strasznego stanu tzn w 2 miesiące schudła ok 8 kg i ma odleżyny na nodze i plamy na pupie;/ teraz po ponad tygodniu wszystko wygląda o niebo lepiej, dbam o nią jak mogę
ja i tak siedzę cały dzień u rodziców więc dla mnie nie problem ją umyć czy przewinąćwitam ![]() ja w szkole siedzę, miałam ostatni egzamin zdane uwielbiam ustne egzaminy, zawsze wbijam się pierwsza żeby jak najszybciej mieć wolneczekam na koleżankę która już weszła i zaraz jedziemy do domu, także ok 9 już będę u rodziców leje u mnie od 5.30;/ wkurza mnie to, gdzie to lato
|
|
|
|
#3867 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() Mieszkanie mam posprzątane, obiad prawie gotowy, tż śpi więc mi pozostaje pouczyć się do obrony ![]() Miłam dziś głupie sny. że zapomniałam o obronie, tzn pojechałam, ale nic ze sobą nie wziełam, nawet nie ubrałam się "elegancko" O! Muszę w przyszłm tygodniu wybrać się z mamą na zakupce Jakaś bluzka by mi się przydała ![]() Anastazja, cieszę się że zgodziłaś się przyjąć naszą pomoc ![]() Irenka, czasem dobrze jest się wyżalić ![]() Wieczorem wybieramy się na galę boksu
|
#3868 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
)A co do tego: To ja przeczytałam galę KOKSU U nas pochmurno duszno i parno. Bleh. Wstałam z mega w✂✂✂✂em i złym humorem. Normalnie bez kija nie podchodzić. Nie wiem co się dzieje Wczoraj TŻ kupił 6 kg truskawek, żeby można było pomrozić musy Plecy od obierania mnie bolały, a byłam po siłowni, więc byłam tym zajęciem "wniebowzięta". A dzisiaj wieczorem jedziemy do mojej kuzynki na grilla i wracamy dopiero jutro. Zobaczę znowu moją chrześnicę i jej braciszka, to się z nimi pobawię trochę
|
|
|
|
|
#3869 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Koksu powiadasz Ale bym zjadła kiełbaskę z grilla Jednak mam zajęcie - prasowanie ![]() Ostatnio zaglądając do szafy doszłam do wniosku że nie mam co na siebie włożyć W tym miesiącu nie ma szans na zakupce ubraniowe ale może w lipcu uda się coś kupić
|
|
#3870 | ||||
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Dzień dobry Dziewoje
![]() Cytat:
Mam nadzieję, że wymazy wyjdą jak trzeba, bardzo trzymam kciuki ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Dokładnie ![]() Irenko, trzymaj się mocno... Mam nadzieję, że odżyjesz chociaż jak tamci pojadą na urlop Udało mi się odłowić do kotnika 3 przecinki ![]() Idę zrobić porządek z roślinkami co by reszta miała się gdzie chować
Edytowane przez Puntodivista Czas edycji: 2011-06-18 o 10:38 |
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:41.

inna podeszła do mnie na przerwie i z łezkami w oczkach "Dlaczego?
Dlaczego musi nas pani opuścić?".... <ryczy>

i oczywiście wszystkiego najwspanialszego dla Tż
'
mój brat robi wina i sam robi rum ale nawet nie wiem jak
no ale jutro ma padać deszcz

pewnie już stare, przerośnięte czy cuś
(ok. -5kg).