|
|
#1021 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Rossmann - cz. X
Cytat:
ja polecam Cleanic, jeśli się je kupi w 3 paku (2x120 plus 1x80) w Auchan lub Carrefourze (nie wiem jak inne markety) to wypada 3zł za opakowanie |
|
|
|
|
#1022 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1023 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
przyznam też że te z aloesem są lepsze od tych zwykłych jednak oba rodzaje różnią się wg mnie (i mojej mamy też) od tych z Cleanica Cytat:
u mnie takie paski wybieliły mi przestrzenie zębowe, ale właśnie niezupełnie poza tym wg mnie po jakimś miesiącu już nie ma takiego efektu jak na początku ale myślę, że nie raz jeszcze spróbuję
|
||
|
|
|
#1024 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
dla mnie kobieta, która odsłania całe nogi i ma owłosione uda wygląda po prostu strasznie. A jak zaświeci słonko, to i włoski się "podświetlają". Uwierzcie, że faceci zwracają na to uwagę. Negatywną. Inne kobiety też Co w tym złego, że zahaczyłaś bikini? Bikini też powinnyśmy golić, choćby ze względów higieny i zapachu, szczególnie w upalne dni, już nie wspominając o względach estetycznych. Moim zdaniem nawet mężczyźni powinni golić się między nogami i na szczęście na razie trafiałam na tych o podobnych poglądach - wiadomo że nie zawsze człowiek (niezależnie od płci) musi być ogolony na gładko pięknie i lśniąco - bez przesady, jesteśmy tylko ludźmi. No ale żeby się w ogóle nie golić?Cytat:
Takie jest moje zdanie, możecie się z nim nie zgodzić, no ale wydaje mi się że kobieta szczególnie powinna dbać o depilację No nie wiem, dla mnie to jest proste Choć sama też przecież miewam jakieś małe kłaczki, ale staram się aby nikt ich nie widział, chyba że TŻ - po takim czasie, to już wiadomo ludzkie i normalne. Ale do ludzi z odstającymi włoskami bym nie wyszla
Edytowane przez 5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a Czas edycji: 2011-06-18 o 00:33 |
||
|
|
|
#1025 |
|
Zadomowienie
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;27587172]Ja nie rozumiem
dla mnie kobieta, która odsłania całe nogi i ma owłosione uda wygląda po prostu strasznie. A jak zaświeci słonko, to i włoski się "podświetlają". Uwierzcie, że faceci zwracają na to uwagę. Negatywną. Inne kobiety też Co w tym złego, że zahaczyłaś bikini? Bikini też powinnyśmy golić, choćby ze względów higieny i zapachu, szczególnie w upalne dni, już nie wspominając o względach estetycznych. Moim zdaniem nawet mężczyźni powinni golić się między nogami i na szczęście na razie trafiałam na tych o podobnych poglądach - wiadomo że nie zawsze człowiek (niezależnie od płci) musi być ogolony na gładko pięknie i lśniąco - bez przesady, jesteśmy tylko ludźmi. No ale żeby się w ogóle nie golić?Nie pokazujesz, bo wstydzisz się meszku? To trzeba ogolić i tyle :P Takie jest moje zdanie, możecie się z nim nie zgodzić, no ale wydaje mi się że kobieta szczególnie powinna dbać o depilację No nie wiem, dla mnie to jest proste Choć sama też przecież miewam jakieś małe kłaczki, ale staram się aby nikt ich nie widział, chyba że TŻ - po takim czasie, to już wiadomo ludzkie i normalne. Ale do ludzi z odstającymi włoskami bym nie wyszla [/QUOTE]zgadzam się w 100% no ale jak zaczęłam to nie było odwrotu. moje poglądy na temat tejże dziwności zmieniły się w piękny słoneczny dzień, jak mijałam dziewczynę w mini i błyszczących w słońcu włosach na udach. totalna pomyłka także golcie się dziewczyny nie znacie dnia ani godziny
|
|
|
|
#1026 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mi wypadają po Waxie (mam 3 maski) i po masce Stapiz Sleek Line teraz nie o kosmetykach ale może ma ktoś podobne spostrzeżenia ![]() używałyście może żelu do zmywania Pur Power Crystals? ja kupiłam w promocji za 3,99 ale jakoś nie jestem zadowolona Moim zdaniem jest mniej wydajny niż zwykły Pur
|
|
|
#1027 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja od zawsze miałam czarne kłaczory na udach, także musiałam je golic.Gdybym decydowała sie na laser to w pierwszej kolejności tylnia strona ud..
|
|
|
|
#1028 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mam kallosa i lorysa i jestem w miare happy ![]() wyżej dziewczyny pisały o antyperspirantach i moge polecić Isane Deo Roll-on, mam egzotyczny i się nawet sprawdza a przynajmniej nie pozostawia śladów
|
|
|
|
|
#1029 |
|
Zakorzenienie
|
Może mi ktoś napisać tutaj lub na PW hasło jakie wyszło w krzyżówce w Skarbie? U mnie nie ma Skarbu a z tego skanu co ktoś tu wrzucił to nie bardzo mogę się doczytać
![]() Jeśli to oczywiście nie problem to bardzo bym prosiła o to rozwiązanie, zawsze wysyłam choć jednego smsa z nadzieją że może w końcu uda mi się coś wygrać
|
|
|
|
#1030 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1031 |
|
Raczkowanie
|
Kiedy nowa gazetka ?
|
|
|
|
#1032 |
|
Zakorzenienie
|
cofnij sie w wątku 1-2 strony wstecz, jest tam odp.
|
|
#1033 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() przynajmniej u mnie nie ma tak :p uda w zime ogole z 2,3 razy i tyle, tak dla zasady w lato razem z lydkami albo co drugi raz. U mnie jest dobrze, bo właśnie na udach ciągle mam slabsze i jaśniejsze, golenie diamentralnie ich nie zmieniło ![]() do tego ogolnie bardzo wolno rosną mi wloski , i na lydkach i udach -mija tydzien i wtedy mogę dopiero wyczuć że można ogolic od kolezanek wiem że niektóre muszą co 2-3 dni.. i akurat w tym błogosławie moje geny moim zdaniem nikomu nie Zaszkodzi przejechanie maszynka po udach (zajmie to z pół minuty?) a estetycznie od razu lepiej
|
|
|
|
|
#1034 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety nie było dzisiaj nowej gazetki w Wysokich Obcasach.
|
#1035 |
|
Zadomowienie
|
Ja używam Simply Venus 3 i jestem bardzo zadowolona, ale ostatnio zaczęłam się rozglądać za czymś lepszym i chyba właśnie jakiś czas temu miałam wziąć Venus Embrace (to chyba ta była) bo widziałam w promocji ale nie wzięłam bo wolałam najpierw poczytać w KWC... teraz żałuję
|
#1036 |
|
Przyczajenie
|
Jak myślicie czy ta zniżka -20 % z testu słonecznego obejmuje wszystkie produkty Sun Ozon czy tylko te do opalania ?? planowałam kupić sobie samoopalacz i fajnie by było kupić te 2 zł taniej
|
|
|
|
#1037 |
|
Rozeznanie
|
nie wiem czy ktoś tu o tym pisał, ale likwidują w całej Polsce szafy z kosmetykami Manhattan
|
#1038 |
|
Jestem groszek... ;)
|
A ja odebrałam dziś spray do opalania sunozon z kodem, żadnych problemów!
)
|
#1039 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1040 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
i raczej nie o to mi chodzi. Hmmm... Nie wiem jak to opisać. Ogólnie dużo się pocę, tym bardziej, że po mieście poruszam się rowerem. Plamy mnie nie krępują, tylko "zapach" . Nie wiem na jakiej zasadzie to dokładnie działa. No bo tak, jeśli to zwęża ujścia gruczołów, to jeśli organizm się grzeje to naturalnie gruczoły potowe pracują i gdzieś ten pot musi zostać uwolniony. A jeśli się nie uwalnia to co się dzieje, nie dochodzi mi jakiś zapaleń itp? Jak się stosuje takie blokery? Na opakowaniu jest napisane, że raz na jakiś czas, a co w dni kiedy go nie używaliśmy? Niby bloker działa, ale w mniejszym stopniu, więc i tak trzeba użyć zwykłego dezodorantu. Sory za taki długi post i może nie do końca jasny, ale mam wątpliwości i może mi pomożecie ![]() A i może wiecie dlaczego nie działa link aktywacyjny do rossnetu?
|
||
|
|
|
#1041 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
powiedz czy bolalo.... ![]() bo tez chce isc w przyszlym miesiacu na bikini..... ---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ---------- Cytat:
a moje sie rozwarstwialy....i ja ich niestety nie moge polecic, czyli co osoba to inna recenzja....albo moja partia produkcji byla felerna ![]() [1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;27587172]Ja nie rozumiem dla mnie kobieta, która odsłania całe nogi i ma owłosione uda wygląda po prostu strasznie. A jak zaświeci słonko, to i włoski się "podświetlają". Uwierzcie, że faceci zwracają na to uwagę. Negatywną. Inne kobiety też Co w tym złego, że zahaczyłaś bikini? Bikini też powinnyśmy golić, choćby ze względów higieny i zapachu, szczególnie w upalne dni, już nie wspominając o względach estetycznych. Moim zdaniem nawet mężczyźni powinni golić się między nogami i na szczęście na razie trafiałam na tych o podobnych poglądach - wiadomo że nie zawsze człowiek (niezależnie od płci) musi być ogolony na gładko pięknie i lśniąco - bez przesady, jesteśmy tylko ludźmi. No ale żeby się w ogóle nie golić?Nie pokazujesz, bo wstydzisz się meszku? To trzeba ogolić i tyle :P Takie jest moje zdanie, możecie się z nim nie zgodzić, no ale wydaje mi się że kobieta szczególnie powinna dbać o depilację No nie wiem, dla mnie to jest proste Choć sama też przecież miewam jakieś małe kłaczki, ale staram się aby nikt ich nie widział, chyba że TŻ - po takim czasie, to już wiadomo ludzkie i normalne. Ale do ludzi z odstającymi włoskami bym nie wyszla [/QUOTE]![]() ![]() dokladnie...zgadzam sie....ja sie gole(lydki, bo na udach nie mam wloskow...tzn mam trzy, wiec tez gole)....ale gole nawet zima, dla siebie samej i dla mojego tz ![]() przeciez nie bede go molestowac wloskami ![]() ![]() gole sie zreszta wszedzie gdzie sa wloski ![]()
|
||
|
|
|
#1042 | ||
|
Zakorzenienie
|
ja polecam wymienioną tu Kallos https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...te.html&next=1
Alterra tez jest dobra https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...ra.html&next=1 i przed myciem a czasem na noc zostawiam oliwke https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...la.html&next=1 Cytat:
Cytat:
![]() Mysle, że laser to najlepsze rozwiązanie jeśli sa fundusze ja zaczęlam robić pachy jak na razie i jest ok ![]() [1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;27587172]Ja nie rozumiem dla mnie kobieta, która odsłania całe nogi i ma owłosione uda wygląda po prostu strasznie. A jak zaświeci słonko, to i włoski się "podświetlają". Uwierzcie, że faceci zwracają na to uwagę. Negatywną. Inne kobiety też Co w tym złego, że zahaczyłaś bikini? Bikini też powinnyśmy golić, choćby ze względów higieny i zapachu, szczególnie w upalne dni, już nie wspominając o względach estetycznych. Moim zdaniem nawet mężczyźni powinni golić się między nogami i na szczęście na razie trafiałam na tych o podobnych poglądach - wiadomo że nie zawsze człowiek (niezależnie od płci) musi być ogolony na gładko pięknie i lśniąco - bez przesady, jesteśmy tylko ludźmi. No ale żeby się w ogóle nie golić?Nie pokazujesz, bo wstydzisz się meszku? To trzeba ogolić i tyle :P Takie jest moje zdanie, możecie się z nim nie zgodzić, no ale wydaje mi się że kobieta szczególnie powinna dbać o depilację No nie wiem, dla mnie to jest proste Choć sama też przecież miewam jakieś małe kłaczki, ale staram się aby nikt ich nie widział, chyba że TŻ - po takim czasie, to już wiadomo ludzkie i normalne. Ale do ludzi z odstającymi włoskami bym nie wyszla [/QUOTE]zgadzam się w 100% mamy XXI wiek i taka "moda" i wygoda, że większosc kobiet się goli (nie wliczam tu naszych babć czy nawet mam ) wiadomo każdy robi co uważa, ale nie wyobrażam sobie "kuć" swojego faceta albo w ogole pokazywać mu swoje nieogolone nogi itp zresztą tak jak koleżanka wyżej powiedziała męzczyzn też dopadła ta "moda" depilacji pach itd jeśli mężczyzni to robią to kobiety tym bardziej muszą wiadomo, ze każdej sie zdarzy czasem nie ogolić i mieć jakiś meszek, ale trzeba o to dbać
|
||
|
|
|
#1043 |
|
Przyczajenie
|
Rabat dotyczy tylko produktów do opalania.Innych produktów Sun Ozon Np.balsam po opalaniu lub samoopalacz niestety nie można kupić z rabatem.Pozdrawiam serdecznie.
---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ---------- Rabat dotyczy tylko produktów do opalania.Innych produktów Sun Ozon Np.balsam po opalaniu lub samoopalacz niestety nie można kupić z rabatem.Pozdrawiam serdecznie. |
|
|
|
#1044 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1045 |
|
Zakorzenienie
|
Gdańszczanki, jak tam stan szaf Manhattan? Podobno
|
|
#1046 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Czy któraś z Was zaobserwowała w R znikanie szaf Manhattan'u? Ja od tygodnia nie byłam w R i nie wiem, co się tam dzieje...
|
|
#1047 |
|
Przyczajenie
|
Myśle że tak ale 100%pewności nie mam.Weź rabacik i zaytaj przy kasie.Jeśli kasjerka nie bedzie wiedziała poproś o wprowadzenie a jeśli okaże się że nie wejdzie możesz przecież zrezygnować.Śmiało-jeśli nie będzie poinformowana to jej obowiązkiem jest się dowiedzieć.
|
|
|
|
#1048 |
|
Wtajemniczenie
|
Jeszcze raz dziekuje za rady o depilacji ud
Uzywalyscie olejku do opalania dax sun tego w sprayu z drobinkami lub bez? i jak?
|
#1049 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Czy w Rossmannie kupię płyn do demakijazu oczu Bielenda Avocado?
|
|
|
|
#1050 |
|
Wtajemniczenie
|
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:57.

Co w tym złego, że zahaczyłaś bikini? Bikini też powinnyśmy golić, choćby ze względów higieny i zapachu, szczególnie w upalne dni, już nie wspominając o względach estetycznych. Moim zdaniem nawet mężczyźni powinni golić się między nogami i na szczęście na razie trafiałam na tych o podobnych poglądach - wiadomo że nie zawsze człowiek (niezależnie od płci) musi być ogolony na gładko pięknie i lśniąco - bez przesady, jesteśmy tylko ludźmi. No ale żeby się w ogóle nie golić?