Rossmann - cz. X - Strona 35 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > ROSSMANNiaczki

Notka

ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-17, 23:27   #1021
Miss Puppet
Zadomowienie

Dot.: Rossmann - cz. X

Cytat:
Napisane przez 19agusia91 Pokaż wiadomość
Co do płatków, to polecam te z Biedronki, są świetne, nie rozdwajają się.[COLOR="Silver"]
a ja ich nie polecam, nie rozdwajają się ale za to często zostawiają takie kawałk tej bawełny na twarzy i włosach wokół niej, i są jakie za twarde

ja polecam Cleanic, jeśli się je kupi w 3 paku (2x120 plus 1x80) w Auchan lub Carrefourze (nie wiem jak inne markety) to wypada 3zł za opakowanie
wielbicielka wody mineralnej, herbat, ziółek i kawusi

zakupoholizm pomniejszony

If you always do what you always did, you'll always get what you always got.
Miss Puppet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-17, 23:33   #1022
ignorantka007
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Miss Puppet Pokaż wiadomość
a ja ich nie polecam, nie rozdwajają się ale za to często zostawiają takie kawałk tej bawełny na twarzy i włosach wokół niej, i są jakie za twarde

ja polecam Cleanic, jeśli się je kupi w 3 paku (2x120 plus 1x80) w Auchan lub Carrefourze (nie wiem jak inne markety) to wypada 3zł za opakowanie
To Cię zaskoczę, bo te z Biedronki są produkowane przez Cleanic'a Ja je polecam, szczególnie te z aloesem - mięciutkie, nie rozwarstwiają się, nie zostawiają kłaczków.
ignorantka007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-18, 00:23   #1023
Miss Puppet
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ignorantka007 Pokaż wiadomość
To Cię zaskoczę, bo te z Biedronki są produkowane przez Cleanic'a Ja je polecam, szczególnie te z aloesem - mięciutkie, nie rozwarstwiają się, nie zostawiają kłaczków.
to rzeczywiście zaskakujące
przyznam też że te z aloesem są lepsze od tych zwykłych
jednak oba rodzaje różnią się wg mnie (i mojej mamy też) od tych z Cleanica

Cytat:
Napisane przez malina333 Pokaż wiadomość
a jak z wybielaniem pomiędzy zębami? Paski w przeciwieństwie np. do żelu, nie docierają chyba wszędzie?
paski, a raczej żel w nich zawarty, docierają 'wszędzie' tylko że jeśli masz przestrzenie międzyzębowe ciemniejsze od szkliwa to wiadomo że po takiej kuracji wybielającej nie będą nagle tak samo białe jak same zęby

u mnie takie paski wybieliły mi przestrzenie zębowe, ale właśnie niezupełnie
poza tym wg mnie po jakimś miesiącu już nie ma takiego efektu jak na początku
ale myślę, że nie raz jeszcze spróbuję
wielbicielka wody mineralnej, herbat, ziółek i kawusi

zakupoholizm pomniejszony

If you always do what you always did, you'll always get what you always got.
Miss Puppet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-18, 00:26   #1024
5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Rybka1 Pokaż wiadomość
Moim najwiekszym błędem była decyzja o goleniu ud. Mam mocne włoski na łydkach, a na udach masakra. Odrastają twarde, ciemne i w błyskawicznym tempie (przy goleniu maszynką)-po kilku godzinach już drapią. Przy okazji golenia ud, zahaczyłam lekko o bikini . Jeśli ktoś ma jasne, cieniutkie włoski na udach to nie polecam golenia maszynką, w ogóle odradzam tam depilację. Jeśli juz ktos chce depilowac uda to lepiej wosk lub depilator (choć włoski po tym wrastają).
Niedawno zdecydowałam sie na depilację bikini i ud woskiem i mam nadzieję, że z czasem włoski się osłabią.

Maszynka Gilette Venus (ta zwykła) jest super, a ostrze starcza na długo.
Ja nie rozumiem dla mnie kobieta, która odsłania całe nogi i ma owłosione uda wygląda po prostu strasznie. A jak zaświeci słonko, to i włoski się "podświetlają". Uwierzcie, że faceci zwracają na to uwagę. Negatywną. Inne kobiety też Co w tym złego, że zahaczyłaś bikini? Bikini też powinnyśmy golić, choćby ze względów higieny i zapachu, szczególnie w upalne dni, już nie wspominając o względach estetycznych. Moim zdaniem nawet mężczyźni powinni golić się między nogami i na szczęście na razie trafiałam na tych o podobnych poglądach - wiadomo że nie zawsze człowiek (niezależnie od płci) musi być ogolony na gładko pięknie i lśniąco - bez przesady, jesteśmy tylko ludźmi. No ale żeby się w ogóle nie golić?

Cytat:
Napisane przez pat0 Pokaż wiadomość
N udach mam cienkie wloski jasne ale jasne brazowe/bez nie blond. Jak radzicie zaczac depilowac czy nie warto bo zaczna odrastac ciemne?
teraz zakladam tylko spodniczki do kolan i spodenki a nog nie mam grupych tylko wstydze sie jego meszku
Nie pokazujesz, bo wstydzisz się meszku? To trzeba ogolić i tyle :P

Takie jest moje zdanie, możecie się z nim nie zgodzić, no ale wydaje mi się że kobieta szczególnie powinna dbać o depilację No nie wiem, dla mnie to jest proste Choć sama też przecież miewam jakieś małe kłaczki, ale staram się aby nikt ich nie widział, chyba że TŻ - po takim czasie, to już wiadomo ludzkie i normalne. Ale do ludzi z odstającymi włoskami bym nie wyszla

Edytowane przez 5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a
Czas edycji: 2011-06-18 o 00:33
5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-18, 00:58   #1025
nothing_matter
Zadomowienie

[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;27587172]Ja nie rozumiem dla mnie kobieta, która odsłania całe nogi i ma owłosione uda wygląda po prostu strasznie. A jak zaświeci słonko, to i włoski się "podświetlają". Uwierzcie, że faceci zwracają na to uwagę. Negatywną. Inne kobiety też Co w tym złego, że zahaczyłaś bikini? Bikini też powinnyśmy golić, choćby ze względów higieny i zapachu, szczególnie w upalne dni, już nie wspominając o względach estetycznych. Moim zdaniem nawet mężczyźni powinni golić się między nogami i na szczęście na razie trafiałam na tych o podobnych poglądach - wiadomo że nie zawsze człowiek (niezależnie od płci) musi być ogolony na gładko pięknie i lśniąco - bez przesady, jesteśmy tylko ludźmi. No ale żeby się w ogóle nie golić?

Takie jest moje zdanie, możecie się z nim nie zgodzić, no ale wydaje mi się że kobieta szczególnie powinna dbać o depilację No nie wiem, dla mnie to jest proste Choć sama też przecież miewam jakieś małe kłaczki, ale staram się aby nikt ich nie widział, chyba że TŻ - po takim czasie, to już wiadomo ludzkie i normalne. Ale do ludzi z odstającymi włoskami bym nie wyszla [/QUOTE]

zgadzam się w 100% ja jak zaczęłam golić uda (duuużo później niż łydki i bardziej z ciekawości niż z potrzeby) to myślałam, że jestem jedyną osobą która to robi i że to coś dziwnego no ale jak zaczęłam to nie było odwrotu. moje poglądy na temat tejże dziwności zmieniły się w piękny słoneczny dzień, jak mijałam dziewczynę w mini i błyszczących w słońcu włosach na udach. totalna pomyłka także golcie się dziewczyny nie znacie dnia ani godziny
nothing_matter jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-18, 08:52   #1026
malina333
Zakorzenienie

Cytat:
nie każdy, ale większość

Venus Embrace chyba można kupić w SP

Mam właśnie jaśniutkie, cieniutkie włoski na udach, i przyznaję nie robię tego często (w sensie rzadziej niż nogi od kolan w dół), ale właśnie golę maszynką (Gillette/Wilkinson) i nigdy nic takiego mi się nie przytrafiło.

---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ----------

kurczę mi bo biowaxie też strasznie wypadają, ale ostatnio zaczęłam Lorysa i myślałam że to 'normalne' po takim obciążaniu włosów
raczej nie
mi wypadają po Waxie (mam 3 maski) i po masce Stapiz Sleek Line

teraz nie o kosmetykach ale może ma ktoś podobne spostrzeżenia

używałyście może żelu do zmywania Pur Power Crystals?
ja kupiłam w promocji za 3,99 ale jakoś nie jestem zadowolona Moim zdaniem jest mniej wydajny niż zwykły Pur

Rośnijcie
malina333 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-18, 09:32   #1027
19agusia91
Zakorzenienie

Ja od zawsze miałam czarne kłaczory na udach, także musiałam je golic.Gdybym decydowała sie na laser to w pierwszej kolejności tylnia strona ud..
Hula Hop
440/5000 minut
19agusia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-18, 10:11   #1028
vanadis
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez malina333 Pokaż wiadomość
raczej nie
mi wypadają po Waxie (mam 3 maski) i po masce Stapiz Sleek Line
mi tak samo wypadały po waxie i bio i odstawiłam w kąt mam kallosa i lorysa i jestem w miare happy

wyżej dziewczyny pisały o antyperspirantach i moge polecić Isane Deo Roll-on, mam egzotyczny i się nawet sprawdza a przynajmniej nie pozostawia śladów
vanadis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-18, 10:27   #1029
maddzia007
Zakorzenienie

Może mi ktoś napisać tutaj lub na PW hasło jakie wyszło w krzyżówce w Skarbie? U mnie nie ma Skarbu a z tego skanu co ktoś tu wrzucił to nie bardzo mogę się doczytać
Jeśli to oczywiście nie problem to bardzo bym prosiła o to rozwiązanie, zawsze wysyłam choć jednego smsa z nadzieją że może w końcu uda mi się coś wygrać
maddzia007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-18, 10:55   #1030
pat0
Wtajemniczenie

Cytat:

jeśli do kolan to możesz po prostu nieco przejachać maszynką 'za' kolanami (że tak powiem 'w górę) i tyle bo skoro nie pokazujesz całych nóg publicznie

a jak jesteś z tych co się opalają to trochę czasu na słońcu i powinny same ci pojaśnieć
wlasnie dlatego nie nosze krotkich spodniczek spodenek bo nie gole ud i tak sie teraz nad tym zastanawiam bo nozki mam ladne tylko te wloski . Ale zastanawia mnie fakt ze beda odrastaly mocniejsze
Stary 2011-06-18, 12:04   #1031
AnkaPy
Raczkowanie

Kiedy nowa gazetka ?
AnkaPy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-18, 12:07   #1032
PPP90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AnkaPy Pokaż wiadomość
Kiedy nowa gazetka ?
cofnij sie w wątku 1-2 strony wstecz, jest tam odp.

Wielbicielka Labradorów
10.09.2013r. -Jestem Kierowcą
PPP90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-18, 12:47   #1033
dziama_
Raczkowanie

Cytat:
wlasnie dlatego nie nosze krotkich spodniczek spodenek bo nie gole ud i tak sie teraz nad tym zastanawiam bo nozki mam ladne tylko te wloski . Ale zastanawia mnie fakt ze beda odrastaly mocniejsze
na udach myślę że nigdy nie stana sie takie mocne jak na lydkach
przynajmniej u mnie nie ma tak :p

uda w zime ogole z 2,3 razy i tyle, tak dla zasady
w lato razem z lydkami albo co drugi raz.
U mnie jest dobrze, bo właśnie na udach ciągle mam slabsze i jaśniejsze, golenie diamentralnie ich nie zmieniło
do tego ogolnie bardzo wolno rosną mi wloski , i na lydkach i udach -mija tydzien i wtedy mogę dopiero wyczuć że można ogolic od kolezanek wiem że niektóre muszą co 2-3 dni.. i akurat w tym błogosławie moje geny

moim zdaniem nikomu nie Zaszkodzi przejechanie maszynka po udach (zajmie to z pół minuty?) a estetycznie od razu lepiej
dziama_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-18, 12:48   #1034
aktogimka
Zakorzenienie

Niestety nie było dzisiaj nowej gazetki w Wysokich Obcasach.

aktogimka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-18, 12:49   #1035
coco_kiciusia
Zadomowienie

Ja używam Simply Venus 3 i jestem bardzo zadowolona, ale ostatnio zaczęłam się rozglądać za czymś lepszym i chyba właśnie jakiś czas temu miałam wziąć Venus Embrace (to chyba ta była) bo widziałam w promocji ale nie wzięłam bo wolałam najpierw poczytać w KWC... teraz żałuję
Stary 2011-06-18, 15:32   #1036
Pana cotta
Przyczajenie

Jak myślicie czy ta zniżka -20 % z testu słonecznego obejmuje wszystkie produkty Sun Ozon czy tylko te do opalania ?? planowałam kupić sobie samoopalacz i fajnie by było kupić te 2 zł taniej
Pana cotta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-18, 19:04   #1037
Badzynka
Rozeznanie

nie wiem czy ktoś tu o tym pisał, ale likwidują w całej Polsce szafy z kosmetykami Manhattan

If you don't live for something, you'll die for nothing

Badzynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-18, 19:51   #1038
Isilindil
Jestem groszek... ;)

A ja odebrałam dziś spray do opalania sunozon z kodem, żadnych problemów! )

Za ciemny podkład? Tapeta? Zajrzyj na forum mineralne

Isilindil jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-18, 20:11   #1039
czuprynka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Badzynka Pokaż wiadomość
nie wiem czy ktoś tu o tym pisał, ale likwidują w całej Polsce szafy z kosmetykami Manhattan

Wiemy wiemy, na razie zaobserwowałam to zjawisko w naturze, zobaczymy kiedy do rossów dojdzie...
czuprynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-18, 20:39   #1040
Fufka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nothing_matter Pokaż wiadomość
ale blokera nie trzeba używać na stałe. ja stosuję jedynie jak wiem, że się zapowiada ważny długi dzień. natomiast na codzień zwykły Lady Speed Stick. a jak np. siedzę cały dzień w domu to nie używam nic, bo nie ma takiej potrzeby, także myślę, że aż tak nie katuję skóry, bo jednak daję trochę odpocząć [...]
Cytat:
Napisane przez aktogimka Pokaż wiadomość
Ale stosujące Lady Speed Stick też używasz chemii. Każdy antyperspirant ma w składzie sole glinu (Aluminum Chlorohydrate/Chloridum/itp.), które mają na celu zwężenie gruczołów. Po prostu bloker Ziaji ma to stężenie bardzo wysokie i dlatego działa długofalowo, nie jest konieczne używanie go codziennie.
Wiem, że używam "chemii" i raczej nie o to mi chodzi. Hmmm... Nie wiem jak to opisać. Ogólnie dużo się pocę, tym bardziej, że po mieście poruszam się rowerem. Plamy mnie nie krępują, tylko "zapach" .
Nie wiem na jakiej zasadzie to dokładnie działa. No bo tak, jeśli to zwęża ujścia gruczołów, to jeśli organizm się grzeje to naturalnie gruczoły potowe pracują i gdzieś ten pot musi zostać uwolniony. A jeśli się nie uwalnia to co się dzieje, nie dochodzi mi jakiś zapaleń itp?
Jak się stosuje takie blokery? Na opakowaniu jest napisane, że raz na jakiś czas, a co w dni kiedy go nie używaliśmy? Niby bloker działa, ale w mniejszym stopniu, więc i tak trzeba użyć zwykłego dezodorantu.

Sory za taki długi post i może nie do końca jasny, ale mam wątpliwości i może mi pomożecie

A i może wiecie dlaczego nie działa link aktywacyjny do rossnetu?
Fufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-18, 21:11   #1041
lameczka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Rybka1 Pokaż wiadomość
Niedawno zdecydowałam sie na depilację bikini i ud woskiem i mam nadzieję, że z czasem włoski się osłabią.

powiedz czy bolalo....

bo tez chce isc w przyszlym miesiacu na bikini.....

---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ----------

Cytat:
Napisane przez ignorantka007 Pokaż wiadomość

a moje sie rozwarstwialy....i ja ich niestety nie moge polecic, czyli co osoba to inna recenzja....albo moja partia produkcji byla felerna

[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;27587172]Ja nie rozumiem dla mnie kobieta, która odsłania całe nogi i ma owłosione uda wygląda po prostu strasznie. A jak zaświeci słonko, to i włoski się "podświetlają". Uwierzcie, że faceci zwracają na to uwagę. Negatywną. Inne kobiety też Co w tym złego, że zahaczyłaś bikini? Bikini też powinnyśmy golić, choćby ze względów higieny i zapachu, szczególnie w upalne dni, już nie wspominając o względach estetycznych. Moim zdaniem nawet mężczyźni powinni golić się między nogami i na szczęście na razie trafiałam na tych o podobnych poglądach - wiadomo że nie zawsze człowiek (niezależnie od płci) musi być ogolony na gładko pięknie i lśniąco - bez przesady, jesteśmy tylko ludźmi. No ale żeby się w ogóle nie golić?

Takie jest moje zdanie, możecie się z nim nie zgodzić, no ale wydaje mi się że kobieta szczególnie powinna dbać o depilację No nie wiem, dla mnie to jest proste Choć sama też przecież miewam jakieś małe kłaczki, ale staram się aby nikt ich nie widział, chyba że TŻ - po takim czasie, to już wiadomo ludzkie i normalne. Ale do ludzi z odstającymi włoskami bym nie wyszla [/QUOTE]

dokladnie...zgadzam sie....

ja sie gole(lydki, bo na udach nie mam wloskow...tzn mam trzy, wiec tez gole)....ale gole nawet zima, dla siebie samej i dla mojego tz

przeciez nie bede go molestowac wloskami

gole sie zreszta wszedzie gdzie sa wloski
lameczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-18, 22:00   #1042
kropelkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 201704110948 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
ja polecam wymienioną tu Kallos https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...te.html&next=1
Alterra tez jest dobra https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...ra.html&next=1
i przed myciem a czasem na noc zostawiam oliwke https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...la.html&next=1

Cytat:
Zastanawialam sie czy wogole zaczac ten temat -ale potrzebuje rad i napisze.
Jak to jest z waszym goleniem nozek ? chodzi mi o cale nie tylko łydki. Czy golicie cale nogi ? jesli tak to czego uzywacie ? jak pozniej z ich odrastaniem ? odrastaja takie grubsze jak na łydkach czy nadal sa takie delikatniejsze jak to na udach ? wiem głupie pytania ale przyznam ze do tej pory depilowalam tylko łydki -maszynka jednorazowa
Gole całe nogi jednak uda rzadziej poprostu sa tam słabsze włoski najlepiej mi się goli podczas kąpieli zwykłą maszynką, a czasem pianką Isany

Cytat:
i polecam depilację nóg w kąpieli (znaczy na koniec by się we włoskach nie taplać oczywiście ) bo wtedy pory skóry są rozszerzone i jakoś łatwiej to idzie

zawsze istnieje depilacja laserem - ja się skuszę kiedyś jak już będę miała na to fundusze - choć na takie podstawy, czyli właśnie pachy i nogi
zgadzam się najlepiej golić podczas kąpieli odrazu lepsze nawilżenie i łatwo to idzie
Mysle, że laser to najlepsze rozwiązanie jeśli sa fundusze ja zaczęlam robić pachy jak na razie i jest ok

zgadzam się w 100% mamy XXI wiek i taka "moda" i wygoda, że większosc kobiet się goli (nie wliczam tu naszych babć czy nawet mam ) wiadomo każdy robi co uważa, ale nie wyobrażam sobie "kuć" swojego faceta albo w ogole pokazywać mu swoje nieogolone nogi itp zresztą tak jak koleżanka wyżej powiedziała męzczyzn też dopadła ta "moda" depilacji pach itd jeśli mężczyzni to robią to kobiety tym bardziej muszą wiadomo, ze każdej sie zdarzy czasem nie ogolić i mieć jakiś meszek, ale trzeba o to dbać
kropelkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-18, 22:17   #1043
kamisia811
Przyczajenie

Rabat dotyczy tylko produktów do opalania.Innych produktów Sun Ozon Np.balsam po opalaniu lub samoopalacz niestety nie można kupić z rabatem.Pozdrawiam serdecznie.

---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ----------

Cytat:
Napisane przez Pana cotta Pokaż wiadomość
Jak myślicie czy ta zniżka -20 % z testu słonecznego obejmuje wszystkie produkty Sun Ozon czy tylko te do opalania ?? planowałam kupić sobie samoopalacz i fajnie by było kupić te 2 zł taniej
Rabat dotyczy tylko produktów do opalania.Innych produktów Sun Ozon Np.balsam po opalaniu lub samoopalacz niestety nie można kupić z rabatem.Pozdrawiam serdecznie.
kamisia811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-18, 22:19   #1044
sss87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kamisia811 Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ----------

A spray do włosów obejmuje?

sss87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-18, 22:27   #1045
Kasza Manna
Zakorzenienie

Gdańszczanki, jak tam stan szaf Manhattan? Podobno mają wycofywać markę- czy za tydzień coś jeszcze znajdę?
Stary 2011-06-18, 22:31   #1046
Inkarnatka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kasza Manna Pokaż wiadomość
Gdańszczanki, jak tam stan szaf Manhattan? Podobno mają wycofywać markę- czy za tydzień coś jeszcze znajdę?
Właśnie, jestem ciekawa jak sytuacja wygląda w Rossmanach? Czy któraś z Was zaobserwowała w R znikanie szaf Manhattan'u? Ja od tygodnia nie byłam w R i nie wiem, co się tam dzieje...

Inkarnatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-18, 22:34   #1047
kamisia811
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez sss87 Pokaż wiadomość
A spray do włosów obejmuje?
Myśle że tak ale 100%pewności nie mam.Weź rabacik i zaytaj przy kasie.Jeśli kasjerka nie bedzie wiedziała poproś o wprowadzenie a jeśli okaże się że nie wejdzie możesz przecież zrezygnować.Śmiało-jeśli nie będzie poinformowana to jej obowiązkiem jest się dowiedzieć.
kamisia811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-18, 23:01   #1048
pat0
Wtajemniczenie

Jeszcze raz dziekuje za rady o depilacji ud

Uzywalyscie olejku do opalania dax sun tego w sprayu z drobinkami lub bez? i jak?
Stary 2011-06-18, 23:10   #1049
madzia.a
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Czy w Rossmannie kupię płyn do demakijazu oczu Bielenda Avocado?
madzia.a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-18, 23:23   #1050
pat0
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez madzia.a Pokaż wiadomość
Czy w Rossmannie kupię płyn do demakijazu oczu Bielenda Avocado?

Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości