|
|
#2611 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXIX
Cytat:
Sugeruję wkleić. Buty kupić ![]() Jak szal, to chyba nie wisior- ale też wklej, kochana. A do zieleni i czerni- rdzawy pomarańcz, fuksja, turkus, indygo, inna zieleń Ale to wszystko są niuanse i na dodatek moje zdanie
|
|
#2612 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
2. ino jak się mota taki szal? 3. identycznie lustro mi rzekło - szeroka bransoleta stare złoto i długi wisior handmade stare złoto + howlity 4. no so Cytat:
![]() 2. jakiś konkretny fason? 3. a możliwe 4. chyba siem bojem kolorów, stawiam więc na inną zieleń. Dzięki Widzisz, Polly, tak się ubiera na ślub |
||
|
|
|
#2613 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
widzisz to ? bardzo wklej bo to musi być super kiecka - ale decyzja jusz podjęta - intuicja kobiet nie zawodzi czy będzie dziwne jeśli dopowiem że widzę do tego rękawiczki aż pod łokieć Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-06-19 o 00:46 |
|
|
|
|
#2614 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
2. to by chyba kiecka musiała być dłuższa ![]() Powiedzcie, że mnie posrało bo ubzdurałam se do tego złote (ZŁOTE!!!
|
|
|
|
|
#2615 |
|
Zakorzenienie
|
Kochana, i bardzo dobrze- piękne te w ciemnym złocie
Przypomina mi się- u nas w przedszkolu była pani woźna, która w każdą sobotę na przemian nosiła złote albo srebrne sandały ![]() Strasznie mi się to podobało- pani woźnej nie pamiętam, ale sandały owszem (nie były podobne
|
#2616 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeśli weźmiesz wachlasz ( zalecane wiadomo u pały) to rzondzisz Wawą ![]() o ja pipcze jaka cena sandallów - bierz choćby "w ciemno" Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-06-19 o 01:00 |
|
|
|
|
#2617 |
|
Zakorzenienie
|
Idę na fajki- już w Madness- no i udało się! Nie zadzwoniłam do W.! Niby nic, ale nie było ot-tak i jestem zadowolona z siebie
|
#2618 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wierzę w pogrubione - nie chciałam pytać żeby nie zepsuć efektu - to może być więcej niż się spodziewasz, tzn w jego reakcjach, - no ale pożyjemy zobaczymy - jakie wrażenie i efekty wywrze takie konsekwentne działanie to jest coś
|
|
|
|
|
#2619 |
|
Zakorzenienie
|
opieka nad rudym dzieckiem jest wykanczajaca,
mam wolna jedna reke ![]() kolorowych
|
|
#2620 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję!
I idę spać- Boże, jakie to wspaniałe zasypiać od razu Czego wszystkim życzę Trzymajcie kciuki za dziwaczne obuwie w rybią łuskę - jutro koniec aukcji
|
#2621 | ||||
|
BAN stały
|
Eeee... a średnio, z resztą się nie ważę, więc nie wiem
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() --- W wielkim skrócie - snuf był spadochroniarski konkurs na lądowanie, jeden ze śmiałków wylądował u nas w ogrodzie Ojciec się dzisiaj napił, po prawie 8 miesiącach trzeźwości (mam nadzieję, że to tylko "taki wybryk", choć wiadomo, jak to jest z nadzieją)
|
||||
|
|
|
#2622 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zona Twa rodzona się na Gdańsk latem wybiera - pozolisz na to by nocowała u jakiś marynarzóf - Florce niestety jedno floor demontują - cza by coś w pół drogi - ja bardzo dawno na północy nie byłam - Majeczce blizej do Matijasów z piciem - no cóż mogę nie znam się, zawsze myślałam ze jest picie i picie (Ty tez przecież używasz) ale nie wiem co powiedziec - bo wieść gminna niesie że to bywa zgubne - ten raz kiedy stanie sie dwoma razami itd ale wieść gminna racji mieć nie musi - trza wierzyć w człowieka - czy nie trza? bo wiele widziałam scenariuszy z życia i każdy prezentował inne podejście do sprawy - jednak to komplikejtet |
|
|
|
|
#2623 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ja już w lepszym, ale 4 h temu był mniej dobry
![]() Cytat:
Aha ![]() Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#2624 |
|
Zakorzenienie
|
jakiej łazienki - pyta się Spo
Spo - fogle to nie wiem czemu ale w mojej wizji to Ty jestes właścicielką tego przybytku stronę wstecz jakoś tak mam wrazenie że ogarnęłabyś każda chołotę ![]() chcącą podotykać nasze gwiazdy łoki - wizjonerka Aisza idzie czytać do poduchy nieprzyzwoite rzeczy po czym stara sie zasnąć w błogim nastroju - ciao Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-06-19 o 02:14 |
|
|
|
#2625 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dokładnie ![]() Cytat:
Taa do chołoty to ja się nadaję ofkors Czy jest tu kto? Mam Żywca
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#2626 |
|
Zakorzenienie
|
Spo szalona
![]() ściągając ostatnie megabajty plików zapytuję czy na prawdę nikogo nie nakręca seksualnie ten chłodny acz letni powiew mżawki, deszczu - taki szałer przecież to jest ... to stukanie o parapetr rrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrr mówiła dla was nocą Pin ![]() love you |
|
|
|
#2627 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Spadam do Wrocławia dzisiaj wracam
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#2628 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Cytat:
Niestety seksowna mżawka i dziadowski klimat poszły w cholerę ![]() I mam Queen of the Night, dawno nie słyszałam, a ma taki prostacki tekst, lubię
|
|
|
|
|
#2629 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Piję kawę,jem jogurcik,nudzę się Idę pogrzebać w odlewkach.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2630 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
O! Jak znajdziesz coś ciekawego, daj znać - znaczy ładne, mocne i na codzień. Gucio leży na ziemi i liże palce u nóg. Psy też.
|
|
#2631 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Czas na odwyk
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#2632 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się zaraz zabieram za eliminację ciuchów
Chcę przynajmniej 4 kg "wywalić"- znaczy się oddać potrzebującym
|
#2633 |
|
Zakorzenienie
|
Ju, nadal szukasz Caleche?
|
|
|
|
#2634 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2635 |
|
Zakorzenienie
|
Bo tak się składa, że mam prawie brand new sztukę 30 ml EDT, ale niestety nie jesteśmy kompatybilni...
---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ---------- Dla Polly: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=3182 |
|
|
|
#2636 | |||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
|
|||
|
|
|
#2637 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
solówka dla tru mnie rozwaliła, zwłaszcza ze w pierwszym momencie mi sie wydawało ze to jest serio ona Cytat:
kurcze, ja nie poradze bo sie sama mało zman na ubiorach . choc ja na taką mniej formalna okazje to bym najlepiej widziala jakis tuniorek i gacie , nawet mierzyłam cos takiego ostatnio ino było chyba za wielkie albo mi nie asuje taki fason, zara wrzuceuco do szala to pewnie pasuje, chociaz ja zawsze byłam zwolenniczką bluzki 3/4 na sukienke-serio najgorsze ze ja mam teraz tez zgryz co ubrac na suwaka ![]() tzn jako dodatki to czerwony,ale czerwonego zakietu na pewno ani nie kupie ani nie załoze wiec co?
|
|
|
#2638 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
albo zieleń,nie za jasna,nie za ciemna.Biel też.
|
|
|
|
#2639 | |||||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
o rdzawy pomarancz! ficeu to ficeu zaprawde byłoby pięknie i modnie na dodatek (patrzac na wystawe zary )Cytat:
o! niegupie serio i ta cena ![]() Cytat:
fajnie masz ![]() potzrebujeu letnia czarna kurteczkę w fasonie podobnym do skórzanych z lat 70 tych..wiec jakbys miala cos takiego na wyrzuceniu to przyjmę ![]() Cytat:
o! mufiłam ko kufa! ![]() Cytat:
, ale granatowa sukienka, czerwone dodatki i jescze zielen to nie fiem , zwłaszcza ze nie mma nic zeby dopasowac, muszeu kupicjesu jakie to trudne ![]() o fiem! jakbym znalazła wzorkowany szal ha! granatowy z troche czerwonym i czymstam jeszcze to mogłoby byc niegupio-tylko juz wiceu ze tam lezy i czeka na mnie w sklepie taki akurat w sam raz ![]() ![]() taki w marynarskim stylu mogłbybyc-granat-biały +czerwony
|
|
|
#2640 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam o północy ze baru i dyskoteki (się wytańczyłam z kolegą ) i potem siedziałam, bo jeszcze gadałam na FB A Żywca to miałam wodę mineralna, ale myślałam, że może kogoś skuszę, a tu wszyscy już spali ![]() A i w ogóle wczoraj we barze, wlazuję do pomieszczenia z toaletami, a tu jakaś laska mi mówi "dzień dobry" Przyzwyczaiłam się, że byłych uczniów wszędzie spotykam, ale tej akurat nie mogłam skojarzyć. Pytam, więc " na pewno Panią uczyłam" , a ona że tak i dopiero jak powiedziała nazwisko, to coś mi świtać zaczęło I okazało się, że zarówno mój mąż jak i znajomi, którzy ze mną siedzieli, znają/kojarzą tą dziewczynę, ale chyba nie zza bardzo dobrej strony Ale mam uczniów/ennice Poza tym rozwalił mi się but Ale to tak bywa jak się zapomina go skleić od tygodnia I teraz muszę oddać do szewca (wcześniej napisałam szefca, chyba będąc pewna, że tak jest poprawnie ), bo taka guma ze spodu odpadła ![]() Dziś przypominania dawnej muzy ciąg dalszy (kiedyś był ciąg pierwszy Od kogoś, skądś, nie pamiętam. Idę dalej sobie przypominać & odkrywać Maja polecasz coś fajnego, czego jeszcze nie polecałaś - niekoniecznie folk metal ![]() http://www.youtube.com/watch?v=1QL8j...eature=related
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:34.

Ale jaki kolor do ciemnej zieleni i czerni? I czy zapodać długi wisior, bransoletkę czy pasek na biodrach (w talii mi nie pasuje)?

widzisz to ? 

Gryksiu, to kalumnie prawda? 

No nic - duuużo czasu do namysłu mam