|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Który tytuł na nowy wątek podoba Wam się najbardziej? | |||
| Wiosna minęła, lato przed nami, jesienne mamuśki szaleją z wyprawkami. |
|
18 | 29,51% |
| Wiosna minęła, lato przed nami, jesienne mamuśki szaleją z zakupami. |
|
13 | 21,31% |
| Chodzimy jak kaczuszki przez te nasze piękne brzuszki. |
|
6 | 9,84% |
| Mija czerwiec, czas szybko leci, mamusie czekają na swoje dzieci. |
|
6 | 9,84% |
| Idzie lato, rosną brzuszki, jesienią wyskoczą maluszki. |
|
1 | 1,64% |
| Idzie lato, rosną brzuszki, jesienią wyskoczą z nich maluszki. |
|
6 | 9,84% |
| Brzuszki rosną, płeć już znamy, jesienią będziecie z nami. |
|
0 | 0% |
| Brzuszki rosną, płeć już znamy, jesienią będziemy mamami. |
|
11 | 18,03% |
| Głosujący: 61. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4801 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Maj się kończy, czerwiec idzie, kopią nas już nasze dzidzie - mamy IX/X 2011
obiecałam wam kiedyś ogrodniczki - cały czas za luźne
![]() ciężko się robi ostre zdjęcia sobie ze statywu
Mam na imię Dominisia ale mama mówi na mnie "Paszczak" bo ciągle bym coś jadła: mleczko, śpioszki. Tatę też czasem podgryzam, ale on mleka nie daje 17.10.2011 ważyłam 3600gr - teraz trochę schudłam. No wiecie kobieta od samego początku musi dbać o linię Mierzyłam 54 cm.
|
|
|
|
#4802 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maj się kończy, czerwiec idzie, kopią nas już nasze dzidzie - mamy IX/X 2011
Cytat:
ja najchetniej nie wysciubialabym nosa spod koldry ![]() ---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ---------- Cytat:
i koniec komentarzy z mojej strony pod twoim adresem-racja-no stres
|
|
|
#4803 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ostatni post pisałam nim przeczytałam twoje sprostowanie. Jest w nim dużo prawdy (w twoim sprostowaniu). Chciałam tylko trochę bronić koleżankę, bo się stara. A tak jak piszesz forum jest po to by dyskutować, dlatego też nie ma się o co urażać, bo każda ma inne przekonania, inne potrzeby i inne zdanie. I każda ma prawo je tu wyrazić. I chyba możemy już zamknąć ten [OT] Ja przepraszam jeśli któraś zbyt uraziłam, ale czasem piszę, to co w danym momencie pomyślę lub mi się przypomni.
Mam na imię Dominisia ale mama mówi na mnie "Paszczak" bo ciągle bym coś jadła: mleczko, śpioszki. Tatę też czasem podgryzam, ale on mleka nie daje 17.10.2011 ważyłam 3600gr - teraz trochę schudłam. No wiecie kobieta od samego początku musi dbać o linię Mierzyłam 54 cm.
Edytowane przez 81gosia Czas edycji: 2011-06-19 o 13:16 |
|
|
|
|
#4804 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I nie wiem co ma klub do tej rozmowy? W każdym razie ja nie chcę mieć z wami konfliktów. Jednak taka już jestem, że nie chcę zeby mi lizano tyłek a ja sama też nie chcę być lizusem bo nigdy nie byłam i proszę o zrozumienie
Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2011-06-19 o 13:21 |
|
|
|
|
#4805 |
|
Rozeznanie
|
oj laski moje, są wieksze problemy i konflikty na tej ziemi
dajcie sobie po i będzie dobrze
|
#4806 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale oczyszczenie atmosfery to dobra rzecz
|
|
|
|
|
#4807 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
e tam ja poproszę taki stresik pod koniec sierpnia, może się uda trochę przyśpieszyć akcje
|
|
#4808 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
zawsze mozesz wybrac "przytulanie" zamiast stresu..![]() ---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ---------- Cytat:
Na odleglosc sie nie da
|
|
|
#4809 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciekawe czy któraś z nas trafi w termin
|
|
|
|
|
#4810 |
|
Rozeznanie
|
też jestem ciekawa, ale są marne szanse- tylko 5% ciąż się trafia w terminie
czyli nie znamy daty ani godziny ![]() ja tam mogę z tydzien albo dwa wcześniej urodzić, nie pogniewam się, ale znając moje szczęście to będę przeterminowana
|
#4811 |
|
Rozeznanie
|
jak ja bym chciała tego mojego synuśka już na rękach nosić
, ale niech obie jeszcze siedzi i rośnie zdrowo
|
#4812 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ogólnie im bliżej tym bardziej się boję A już myślałam że tak na luzie do tego podchodzę a to jednak kwestia czasu była. Mam nadzieję ze w poniedziałek będę miała już wszystkie wpisy i wreszcie będę mogła zacząć remont, malowanie, robienie szablonu na ścianę
|
|
|
|
|
#4813 |
|
Zakorzenienie
|
hej
wpadłam , chciałam popisac i mi sie odechciało.....robie chyba sobie przerwe od tego forum dla chcących utrzymać kontakt zapraszam na prv ![]() Gosiu dostałas zaproszenie do klubu który jest prywatni i bardzo nei fajnie że piszesz o tym na forum, jak równiez starasz sie wprowadzic tutaj to co tam piszemy a piszemy o różnych rzeczach i ja osobiście nie chciałabym aby tutaj o tym pisac jak coś do nas miałas mogłas napisac to tam bo od tego jest klub żeby nie robić tutaj kwasu-jest mi przykro |
|
|
|
#4814 |
|
Zakorzenienie
|
Taka mala dygresja-wiecie co wczoraj odkrylam? az sie ciesze jak dziecko a wy pewnie dobrze znacie ta metode
malnęłam sobie pazurki na ten limonkowy kolor i musialam nałożyć trzy warstwy a ze zawsze mi schna baaaaaaaardzo wolno to zaczelam szukac w najwiekszym źródle wiedzy (google ) co robic zeby szybciej schly no i wyczytalam ze oliwka-to dziala
|
|
#4815 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4816 | |||
|
Rozeznanie
|
trzymam kciuki Aguś
![]() Cytat:
![]() Cytat:
zgrabny brzunio![]() Cytat:
|
|
#4817 |
|
Zadomowienie
|
aa2 - odpowiedź masz w klubie. Jeśli coś jest nie jasne, to proszę na PW. Tu nie wracam do tematu. Dziewczyną nie w temacie napisze tylko, że z mojej strony nie ma ani awantury ani nie czuje do nikogo urazy.
A teraz lecę do sklepu po jaja, bo naszło mnie na pieczenie muffinów już dziś. maleństwu ten pomysł chyba też się podoba, bo zaczęło kopać ---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ---------- dzięki
|
|
|
|
#4818 | |
|
Zakorzenienie
|
łeeee tam
![]() Cytat:
Nom, naprawde, sama bylam w szoku
|
|
|
#4819 |
|
Zakorzenienie
|
Lulla serio mówię
wyczytałam właśnie na lipcowo sierpniowym. Niby nic a jednak nie pamiętałabym o tym gdyby nie to
|
|
|
|
#4820 |
|
Rozeznanie
|
a u mnie dziś pracowita niedziela
a teraz nagrywam 17 płytek z fotami dla moich dzieciaków z zerówki no i musze skończyć uzupełniać dziennik praktyk dobrze, ze dzis nie miałam szkoły bo bym się nie wyrobiła
|
#4821 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
na wieczorze było fajnie, pogadałyśmy, pośmiałyśmy się, obżarłam się oczywiście bo tyle jedzonka było, chyba zjadłam 1/3 torta do domu wróciłam o 3ej a dziewczyny jeszcze na imprezę śmigały, i nic nie mówcie o piciu, one tam szampana, martini piły, a ja tylko soczek![]() u mnie pewnie by w barku nie przetrwało, mąż by wypił ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#4822 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#4823 | |
|
Zakorzenienie
|
cytuję :
Cytat:
|
|
|
|
|
#4824 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
super uczucie pewnie, mam nadzieje, że moje też będzie mieć kiedyś
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
tylko pozazdrościć![]() Cytat:
następnym razem się zaopatrze w to cudo![]() a ja chyba się trochę zdrzemnę, padam normalnie, wróciłam o 3ej w nocy, trochę z mężem pogadaliśmy i p 8mej pobudka. Mężuś nadal remontuje więc mogę trochę odpocząć miłego popołudnia---------- Dopisano o 15:33 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ---------- dobrze wiedzieć z tymi paznokciami
|
|
|
#4825 |
|
Rozeznanie
|
Nie mogłam wcześniej napisać bo przyszły "dzieci" na komputer i nie miałam dostępu
Ja się nie czuję urażona tym co dziewczyny piszą - w sumie może to lepiej jak ktoś oceni z boku, trochę poprawiłam swój wątek i mam nadzieje że już lepiej wygląda i nie odstrasz a no ale pisarką nie jestem nie liczę też na głosy znajomych czy wasze dziewczyny po znajomości bo nie o to chodzi ale miałam nadzieję że chociaż trochę sprawiedliwości będzie w tym głosowaniu. Ja jestem zdania ze jak mi się coś nie podoba to nie głosuję. Tyle w tym temacie.Fajny artykuł o tych butelkach, jakbym wcześniej przeczytała to bym kupiła butelki TT, ale myślę że Avent też mogą być ![]() Znów jestem sama bo mężul znów rozwozi pizze ale wieczorem jak będzie więcej rozwożenia to mnie weźmie ze sobą żeby samemu nie jeździć a ja żebym się nie zamartwiała o niego. Za pilnowanie wczoraj domu dostaliśmy dzisiaj trochę owoców i placków a ja nie mogę jeść
|
|
|
|
#4826 |
|
Zakorzenienie
|
Mucka co ty się tak zamartwiasz o swojego tż. Nie porwą go raczej
![]() Pewnie pizzę sobie zjecie za free- fajnie ![]() Ja właśnie nasmażyłam się placków ziemniaczanych uff. |
|
|
|
#4827 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Martwię się bo tu są wsie i dużo osób jeździ pijanych, boję się że jakiś pijany kierowca może spowodować wypadek i jeszcze uciec z miejsca wypadku (nie raz tak tu było), a jak się to będzie działo na jakimś zadoopiu wśród pól to nawet za bardzo tż nie będzie mógł liczyć na pomoc. Co innego jakby jeździł z kimś, mniej bym się bała tym bardziej że tam gdzie rozwozi pizze wczoraj był festyn dlatego też ten kolega nie miał na dzisiaj trzeźwego kierowcy A jak mi porwą takiego fajnego tż gdzie znajdę drugiego
|
|
|
|
|
#4828 |
|
Zakorzenienie
|
Aaaaaa, cwane, to nie wiedzialam dzieki, przyda sie na przyszlosc(za 3 mc )
|
|
#4829 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi się teraz nawet nie chce malować, tym bardziej że każdy w innej długości, więc chociaż jeden problem mniej |
|
|
|
|
#4830 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() też się zaczynam zastanawiać nad butelkami. Chyba kupie Aventa 125 ml na początek. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
super te ogrodniczki ładnie w nich wyglądaszCytat:
Asia no weź...nie opuszczaj nas wracaj
|
|||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:13.

17.10.2011 ważyłam 3600gr - teraz trochę schudłam. No wiecie kobieta od samego początku musi dbać o linię 

Ja mam okno uchylone i zamarzam
i koniec komentarzy z mojej strony pod twoim adresem-racja-no stres
i będzie dobrze
Ale oczyszczenie atmosfery to dobra rzecz

zawsze mozesz wybrac "przytulanie" zamiast stresu..

, ale niech obie jeszcze siedzi i rośnie zdrowo