Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ IX - Strona 135 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-20, 10:51   #4021
Nadia5
Zakorzenienie

Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ IX

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Mam trzy 1 pytanie do części teoretycznej mojej pracy, jedno pytanie do częsci badawczej i jedno pytanie z toku studiów
Nas nie obowiązywał podział na teoretyczną, badawczą. Tzn niby szkoła ma takie wytyczne, ale naszego kierunku (nie wiem czy nie wszystkich podyplomowych) to nie dotyczyło więc forma pracy była dowolna.

Nadia5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-20, 10:53   #4022
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nadia5 Pokaż wiadomość
Mam dwa pytania. Biorąc pod uwagę że to studia podypomowe gdzie na niektórych kierunkach ludzie w ogóle nie muszą pisać pracy dyplomowej, to wystarczająco
Właśnie. Zaskoczona jestem, że w ogóle masz obronę pracy.
Chyba moja podyplomówka jakaś dziwna była Chociaż znajomi którzy robili inne w Łodzi, też nie wspominali o jakichkolwiek obronach.

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-20, 10:53   #4023
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Ujawnili Wam promotorzy Wasze pytania?
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-20, 10:55   #4024
alazkrainy
Zakorzenienie

Cytat:
Ja miałam sama ułożyć dwa
czekam na ich akceptację

alazkrainy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-20, 10:58   #4025
Nadia5
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ijaa Pokaż wiadomość
Właśnie. Zaskoczona jestem, że w ogóle masz obronę pracy.
Chyba moja podyplomówka jakaś dziwna była Chociaż znajomi którzy robili inne w Łodzi, też nie wspominali o jakichkolwiek obronach.
Nie dziwna To moja raczej dziwna jest Koleżanka teraz kończy podyplomówę (coś z pedagogiki) i ocenę na dyplomie wyciągną z referatów pisanych podczas zajęć...
Chociaż z drugiej strony, u nas wysyłało się pracę mailem pomotorowi i był przypadek że koleżanka wysłała pracę o godzinię 20 a o 20:10 promotor jej odpisał - praca gotowa do wydruku

Cytat:
Tak Jest opcja że ktoś z komisji może zadać pytanie jakieś, ale liczę na to że czasowo się nie wyrobimy bo najpierw prezentacja później dwa pytania
Stresuję się.

---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ----------

Cytat:
Napisane przez alazkrainy Pokaż wiadomość
czekam na ich akceptację
Ja tak mniałam na mgr

Stary 2011-06-20, 11:00   #4026
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
czekam na ich akceptację
Fajny pomysł A trzecie dostaniesz z toku studiów czy tylko te dwa?

Moja promotorka to taka wredotka trochę. Pozostali promotorzy w mojej grupie bez problemu dali albo pytania albo sami kazali układać. A my? Nie dość, że zawsze najszybciej wszystko oddawać, zawsze wszystkiego co najmniej 20 stron więcej to jeszcze pytań nie chciała dać. Kiedyś pojechałysmy do niej z przyjaciólką. Humor miała okropny, na wszystkich od progu się darła. Tak zagadywałyśmy, że w końcu podsunęłyśmy jej nasze spisy treści i sama zapytała czy takie i takie pytanie nam odpowiada. Niestety tylko my dwie dostałysmy pytania, cała reszta nie ma

Trochę nie fair się czuję, ale sama nam powiedziała, że reszcie nic nie da (oczywiście nie wprost), bo ciągle musiała ich zaganiać do roboty i sami nic by nie zrobili.
Stary 2011-06-20, 11:03   #4027
alazkrainy
Zakorzenienie

Nie dodaja
z tego co wiem to dwa losuję z 15 czyli z tych co dotyczą toku studiów, a 1 z pracy

Stary 2011-06-20, 11:05   #4028
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Nie dodaja
z tego co wiem to dwa losuję z 15 czyli z tych co dotyczą toku studiów, a 1 z pracy
Czyli w sumie i tak 3, ale większy stres bo 2 się losuje. Ja mam z toku studiów 35 pytań i niektóre takie, że jak wylosuję to się chyba zastrzelę. Ale co ma być to będzie, damy wszystkie radę

Sikoreczka a Ty chyba też teraz konczyłaś? Kiedy się bronisz?
Stary 2011-06-20, 11:20   #4029
sikoreczka111
Zakorzenienie

GG do sikoreczka111

Cytat:
Czyli w sumie i tak 3, ale większy stres bo 2 się losuje. Ja mam z toku studiów 35 pytań i niektóre takie, że jak wylosuję to się chyba zastrzelę. Ale co ma być to będzie, damy wszystkie radę

Sikoreczka a Ty chyba też teraz konczyłaś? Kiedy się bronisz?
ja zamierzam w październiku i styczniu ...ale dopiero zamierzam, bo z pracą jestem w dalekiej du...pie ..

od rana mam fatalny humor .... pokłóciłam się dość poważnie TŻ i nawet chwilowo nie noszę pierścionka boję się powrotu tż z pracy ...

iskierka zgasła...
sikoreczka111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-20, 11:20   #4030
marcia45
Zadomowienie

Nie mogę się zebrać do projektów, trochę tą jutrzejszą rozmową się stresuje.

U nas obrony trwały od 45 min do ponad godz. Najpierw 10 min prezentacja pracy, póżniej wałkowanie nt pracy przez przewodniczącego komisji, nie promotora. A póżniej jedno pytanie z ogólnych wydziałowych i jedno z kierunkowych I jak pomyślę,że jeszcze raz będę to przeżywać w lutym. Ale fajniejszy przewodniczący jest na magisterskich i mnie raczej lubi, bo przykladalam sie do jego przedmiotów. I chyba temat pracy mi teraz bardziej podpasuje.

Trzymam kciuki dziewczyny za obrony, na pewno z 5 wyjdziecie

Nadia co studiujesz jak można wiedzieć?? Ciekawe czy mi podyplomówki będzie chciało się robić, bo narazie mam dość studiów.

Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam

7.7.2012 godz 17
7.3.2015 moje druga miłość

Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu
marcia45 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-20, 11:33   #4031
irenkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kashmirka Pokaż wiadomość
Ijaa Kochana to żeś w niedzielę nie próżnowała! weź się już nie odchudzaj-ludzie Cię nie poznają fajnie, ze weekend udany

Ala ale super z tym rowerem! inwentaryzacji i pracy w sobotę współczuje, ale dobrze,że w czwartek odpoczniecie 300zł w skarbonce tez chyba sobie taką zanabędę ale chciałabym z taką kasą już w środku

Nurek pokaż jak się odstroiłaś! super masz te buty nude

Irenka idź do samoobsługowego, dasz radę a co do P. to masz rację, ale zważywszy, że powiedział mi jak się rozstawaliśmy, że znajdzie sobie lepszą ode mnie to nie powinien mieć pretensji, a jeśli już to tylko do siebie

Ależ mi się dziś pracować nie chce

kash pewnie mial cicha nadzieje ze do niego wrocisz
mi byly tez mowil jak sie z nim rozstawalam ze nikogo nie znajde ze on bedzie mial kogos lepszego niz ja i takie tam a teraz po 5 latach od rozwodu gadalismy pare razy
owszem przyznaje ze dobrze ze sie rozstalismy ale i wspomina cos ze nikogo niemial ani niema od tamtej pory czyli cos w tym jest
oj ale jakie on mi wiadomosci wtedy wysylal jaka zla jestem jeszcze przed sprawa w sadzie podszedl i prosil zebym w sadzie nie mowila ze to wysylal
faceci
a bardzo sie ciesze ze motylki u Ciebie goszcza i wogole ze jest cudnie
ah co do zakupow .. pewnie ze dam rade juz nieraz tu zostawialam gdzies tz-a i lecialam na zakupy w samoobslugowym to wiadomo ze sobie poradze ale mi bardziej chodzi o zakupy ubraniowe a tu te babki to nawet jak znaja ang. to im sie czesto nie chce gadac z turystami po angielsku bo po prostu nie i koniec
dam rade eh za jakies pol godziny musimy isc i tz juz niedobrze wyglada na sama mysl o dentyscie
ciagle tylko powtarza ze juz chce miec to za soba i ze ma nadzieje ze ten bol szybko minie

Cytat:
Napisane przez Anastazja86 Pokaż wiadomość
Aaby- ale kwiatków zazdroszczę i udanej rocznicy

Kash- super, no to masz Tż i cieszę się że z dziadkiem lepiej

Nuruś- super spódnica a buty genialne

Irenka- pewnie że idź na zakupy

Ijaa- super że wczorajsze spotkanie udane

Ala-super że będzie rower

witam

ale pogoda beznadziejna
ja od rana u rodziców, była pielęgniarka zrobić mamie wymazy bo wczoraj zakończyła się kuracja antybiotykowa, wyniki chyba w środę

w ogóle ta nasza służba zdrowia jest śmiechu warta, mama jest u nas prawie 2 tyg a jeszcze nie mamy pielęgniarki długoterminowej i babka nam dzisiaj powiedziała że może będzie od 1 sierpnia no chyba ich powaliło konkretnie tata dzwoni teraz do NFZ bo tak nie może być, należy nam się ta pielęgniarka i koniec, niby jest tak że nie ma wolnej pielęgniarki bo każda ma pacjentów na styk, to niech zatrudnią nową
pojde pojde na zakupy
szkoda ze musze sie ograniczac co do wagi torby i co do kasy bo bym z checia poszalala
moja szafa od dawna swieci pustkami

co do pielegniarki to straszne
strasznie dlugo ze wszystkim musicie czekac
sluzba zdrowia w moim kochanym miescie stracila na wartosci jeszcze jak moi dziadkowie zyli
a juz wogole przegieli jak nie wzieli tlenu dla babci ( ale za to tabletki w razie czego dla rodziny na uspokojenie ,,w razie jakby cos sie stalo z babcia " wzieli i juz bylo za pozno
pewnie sie orientujesz jak krotka droga jest z niepodleglosci z pogotowia do niepodleglosci do pierwszych blokow gdzie byla ,,marzenka |' eh przyklady by mnozyc wiecznie niemieli kasy w tej sluzbie zdrowia
na leki ( ciotka jako pielegniarka kiedys tam robila i szwagier jako sanitariusz ale sie wypisali z tej firmy ) , na zaplacenie za jakies zlecenia ( ojciec budowal nowa przychodnie to tez pamietam jak dlugo czekali zeby im wyplaty za to wplywaly ) no i wogole na miejsce w szpitalu czy koljce do specjalisty
dawno to dla mnie przestalo sie nazywac sluzba zdrowia
zycze wam zeby ta pielegniarka jak najszybciej sie znalazla
irenkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-20, 11:37   #4032
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sikoreczka111 Pokaż wiadomość
od rana mam fatalny humor .... pokłóciłam się dość poważnie TŻ i nawet chwilowo nie noszę pierścionka boję się powrotu tż z pracy ...
Oj, oj! Nie dobrze.
Mam nadzieję, że wszystko sobie szybko wyjaśnicie.

Cytat:
Napisane przez marcia45 Pokaż wiadomość
Ciekawe czy mi podyplomówki będzie chciało się robić, bo narazie mam dość studiów.
Też miałam dość.. na rok!
A później mnie cholercia coś zaczęło nie wiadomo czemu strzykać z nadmiaru wolnego czasu w weekendy.
Mam jednak nadzieję, że więcej się to nie powtórzy. Wprowadziłam sobie absolutny zakaz kolejnej podyplomówki, bo oczywiście na początku super ekstra, a później marudzę i już mi się średnio chce.

Na miejscu jednak usiedzieć wyjątkowo nie mogę i mam plan od września/października zapisać się na angielski. Przydałoby się usystematyzować wiedzę i zrobię w końcu jakiś papier.

Stary 2011-06-20, 11:39   #4033
Kelpie
Zakorzenienie

Cytat:
A jak ten serwis działa? próbuję rozkminić, ale dziś chyba ciemna jestem totalnie zamotana na maxa
Rejestrujesz się i masz swoją biblioteczkę. Dodajesz książki na wirtualne półki - przeczytane, te które chcesz przeczytać itd. Można też stworzyć swoje półki. Można dodawać opinie o książkach i czytać opinie innych. Jest to fajna baza ze względu właśnie na znajdujące się tam książki i opinie, można znaleźć coś ciekawego do przeczytania.

Bry

Wyspałam się, a niedługo znowu do pracy...
Ale za to w planach coraz wyraźniej klaruje się nasz wyjazd w góry.
Kelpie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-20, 11:45   #4034
alazkrainy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kelpie Pokaż wiadomość
Rejestrujesz się i masz swoją biblioteczkę. Dodajesz książki na wirtualne półki - przeczytane, te które chcesz przeczytać itd. Można też stworzyć swoje półki. Można dodawać opinie o książkach i czytać opinie innych. Jest to fajna baza ze względu właśnie na znajdujące się tam książki i opinie, można znaleźć coś ciekawego do przeczytania.
To udało mi się zauważyć, ale te ksiażki to można tam czytać (w tym sensie czy jakieś ebooki tam są ) czy trzeba mieć swoje czy jak ?

Stary 2011-06-20, 11:57   #4035
Kelpie
Zakorzenienie

To jest tylko jakby baza z tytułami, czytać ich tam nie można. Hmmm tak jak np. na stronie empiku, tylko że dodajesz je do swojej biblioteczki.
Kelpie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-20, 12:00   #4036
alazkrainy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kelpie Pokaż wiadomość
To jest tylko jakby baza z tytułami, czytać ich tam nie można. Hmmm tak jak np. na stronie empiku, tylko że dodajesz je do swojej biblioteczki.
Aaaa no to już rozumiem (długo mi to zajęło)

Dzięki

Stary 2011-06-20, 12:11   #4037
marcia45
Zadomowienie

Ala to profesjonalny sprzęcior będziesz miała Pochwal się zdjęciem, jak już go nabędziesz.

Ijaa chyba u mnie będzie tak samo, niby narzekam, ale pęd na wiedzę mam Na razie celem jest znalezienie rozwijającej pracy. A marzeniem jest znajomość co najmniej 3 języków perfekt. Więc jak będzie kasa to w tym temacie się podszkole. Bo co do podyplomówek to nawet nie wiem z czym to się je i jak to wygląda

Sikoreczka co się stało?? Dopiero teraz zauważyłam,że coś poważnego się dzieje.

Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam

7.7.2012 godz 17

Stary 2011-06-20, 12:39   #4038
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:

Ijaa chyba u mnie będzie tak samo, niby narzekam, ale pęd na wiedzę mam Na razie celem jest znalezienie rozwijającej pracy. A marzeniem jest znajomość co najmniej 3 języków perfekt. Więc jak będzie kasa to w tym temacie się podszkole. Bo co do podyplomówek to nawet nie wiem z czym to się je i jak to wygląda
Trzy języki Ambitnie Na jakim jesteś teraz etapie?

Ja bym chciała angielskiego się douczyć, by władać nim biegle i odkąd pamiętam marzy mi się francuski - to raczej tak dla siebie, czyli stopień komunikatywny/średniozaawansowany myślę, że mnie zadowoli.

Wszystko jednak w swoim czasie, bo znów sobie zaplanuję za dużo, a później będę marudzić.
Od września inglisz, a później zobaczymy.

Stary 2011-06-20, 12:41   #4039
sikoreczka111
Zakorzenienie

GG do sikoreczka111

Cytat:

Sikoreczka co się stało?? Dopiero teraz zauważyłam,że coś poważnego się dzieje.

nie chcę o tym teraz myśleć i rozmawiać , ale ... dawno nie było tak źle , TŻ sobie nagrabił i zobaczę jak będzie się zachowywał jak wróci po pracy ... do 5 nie spałam, oczy mam mega spuchnięte i najgorsze,że nie wiem co dalej ...

zamiast śniadania zjadłam loda i całą czekoladę ... potrzebowałam poprawy humoru , jednak słabo podziałało

iskierka zgasła...
sikoreczka111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-20, 12:57   #4040
marcia45
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sikoreczka111 Pokaż wiadomość
nie chcę o tym teraz myśleć i rozmawiać , ale ... dawno nie było tak źle , TŻ sobie nagrabił i zobaczę jak będzie się zachowywał jak wróci po pracy ... do 5 nie spałam, oczy mam mega spuchnięte i najgorsze,że nie wiem co dalej ...

zamiast śniadania zjadłam loda i całą czekoladę ... potrzebowałam poprawy humoru , jednak słabo podziałało
Żeby TZ poprawił się w Twoich oczach To musiał ostro przegiąć, skoro spać nie mogłaś.

Cytat:
Trzy języki Ambitnie Na jakim jesteś teraz etapie?

Ja bym chciała angielskiego się douczyć, by władać nim biegle i odkąd pamiętam marzy mi się francuski - to raczej tak dla siebie, czyli stopień komunikatywny/średniozaawansowany myślę, że mnie zadowoli.

Wszystko jednak w swoim czasie, bo znów sobie zaplanuję za dużo, a później będę marudzić.
Od września inglisz, a później zobaczymy.
Na razie właśnie jestem raczej średniozaawansowana/komunikatywna, więc długa droga przede mną i chyba trochę pozostanie to w kwestii marzeń. Największe problemy mam z mówieniem chyba w każdym języku. Teraz właśnie robie projekt i materiały są po angielsku. Mój angielski słaby, ale cos tam 5 przez 10 sobie przetłumaczę, gorzej, że po polsku nie wiem o co chodzi Z niemieckim trochę lepiej, tylko nie mam gdzie używać i dużo zapomniałam prze brak kontaktu z nim. A do tego chciałabym rosyjski zacząć, bo wydaje się w miarę prosty, a dużo osób pomija go w tych czasach, więc mógłby dobrze w cv wyglądać. Jak dostanę tą pracę to będę dużo czasu w autobusach spędzać to się nawet z nudów będę edukować językowo

7.7.2012 godz 17

Stary 2011-06-20, 13:11   #4041
kraven
Zakorzenienie

Cześć.

Ja wróciłam z jednej pracy, na 15 do drugiej idę. U mnie na zmiane słońce i deszcz. A spać mi się chce niemiłosiernie.

Kash cudownie słyszeć że jesteś szczęśliwa i masz TŻ . Mam nadzieje, ze to juz będzie to
I bardzo się cieszc, że Dziadziuś czuje się lepiej

Ijaa kobieto Ty się opamiętaj, bo jak nas będziesz odbierała w lipcu z dworca to mogą być problemy ze znalezieniem sie Chyba, że po prostu założymy, że podchodzimy do najseksowniejszej osoby na dworcu.

Anastazja sama jestem częścią sluzby zdrowia i na prawde to co sie dzieje to jest koszmar.

Kelpie też się zalogowałam na lubimyczytaći teraz przeglądam baze książek.

Jestem żonką

Dwa szczęścia:
Jaś - 08.11.2012
Hania - 06.11.2015
kraven jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-20, 13:21   #4042
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kraven Pokaż wiadomość
Ijaa kobieto Ty się opamiętaj, bo jak nas będziesz odbierała w lipcu z dworca to mogą być problemy ze znalezieniem sie Chyba, że po prostu założymy, że podchodzimy do najseksowniejszej osoby na dworcu.
HAHA! Aż się w głos zaśmiałam do monitora - a Szef obok siedzi.

Będziemy się wszystkie najseksowniejsze szukać nawzajem.

A Kash to mocno będzie trzeba wypatrywać, bo ona serio znika (będzie bez twarzy i bez innych drobiazgów )
Dodaja też z TŻ dietkować zaczyna, to pewnie tak się skurczy, że będą mogły ze Snow na jedym fotelu w autobusie jechać.

Ale wypasione drugie śniadanie zjadłam - wieśniak z pokruszoną kostką gorzkiej czekolady i wkrojoną nektarynką.
Pycha to było.

Ewidentnie nie mam dzisiaj powera na nic konstruktywnego - chociaż najpilniejsze rzeczy zrobiłam, więc... w ramach relaksu posprzątam w służbowych mailach (dużoooooo tego).

Edytowane przez ijaa
Czas edycji: 2011-06-20 o 13:25
Stary 2011-06-20, 13:35   #4043
kraven
Zakorzenienie

A ja byłam w biedronce. Tak dawno mnie tam nie było, że jak się rzuciłam na produkty to mi ledwie kasy starczyło

Jestem żonką

Dwa szczęścia:
Jaś - 08.11.2012
Hania - 06.11.2015
Stary 2011-06-20, 13:38   #4044
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
A ja byłam w biedronce. Tak dawno mnie tam nie było, że jak się rzuciłam na produkty to mi ledwie kasy starczyło
Co fajnego kupiłaś?

Stary 2011-06-20, 14:02   #4045
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
H
A Kash to mocno będzie trzeba wypatrywać, bo ona serio znika (będzie bez twarzy i bez innych drobiazgów )
Dodaja też z TŻ dietkować zaczyna, to pewnie tak się skurczy, że będą mogły ze Snow na jedym fotelu w autobusie jechać.
Zobaczymy jak to ze mną będzie. Narazie nastawiam się psychicznie do braku chleba i owoców. Musze porządnie do tego siąść żeby jakiś fajny jadłospis ułożyć Czy Ty miałaś coś prędzej ułożone? Chętnie bym skorzystała z pomocy

Ja po zastrzyku, byłam na poczcie, w lidlu i biedronce W biedronce są super saszetki zapachowe, pakowane po 3 sztuki, za 1,99
Do tego wzięłam rybkę, śledziki, pomidorki koktajlowe (1,99 za 0,5 kg), warzywa na patelnię, pastę do kanapek. W lidlu tuńczyk i mięsko mielone.

Na obiad dziś kotlety mielone, fasolka szparagowa i pyrki dla teścia i tż
Stary 2011-06-20, 14:04   #4046
Paulunia8713
Zadomowienie

Jestem, żyje ale ta ciągła zmiana pogody tak daje mi w kość, że padam. Zawroty głowy wracają i mam nadzieję, że znów się nie rozłożę
Stary 2011-06-20, 14:06   #4047
kraven
Zakorzenienie

Cytat:
Co fajnego kupiłaś?
Kupiłam tofu, fete w kostkach, gotowe danie ryż z warzywami, jogurty, tortelini jedne z mozarella i pomidorami, a drugie ze szpinakiem i serem pleśniowym, serki do smarowania z cebulką i papryką, papryczki nadziwane serem kozim i słoik oliwek

Jestem żonką

Dwa szczęścia:
Jaś - 08.11.2012
Hania - 06.11.2015
Stary 2011-06-20, 14:12   #4048
Nadia5
Zakorzenienie

Cytat:
Nie mogę się zebrać do projektów, trochę tą jutrzejszą rozmową się stresuje.

U nas obrony trwały od 45 min do ponad godz. Najpierw 10 min prezentacja pracy, póżniej wałkowanie nt pracy przez przewodniczącego komisji, nie promotora. A póżniej jedno pytanie z ogólnych wydziałowych i jedno z kierunkowych I jak pomyślę,że jeszcze raz będę to przeżywać w lutym. Ale fajniejszy przewodniczący jest na magisterskich i mnie raczej lubi, bo przykladalam sie do jego przedmiotów. I chyba temat pracy mi teraz bardziej podpasuje.

Trzymam kciuki dziewczyny za obrony, na pewno z 5 wyjdziecie

Nadia co studiujesz jak można wiedzieć?? Ciekawe czy mi podyplomówki będzie chciało się robić, bo narazie mam dość studiów.
Ubezpieczenia społeczne i prawo pracy.

Cytat:
Kupiłam tofu, fete w kostkach, gotowe danie ryż z warzywami, jogurty, tortelini jedne z mozarella i pomidorami, a drugie ze szpinakiem i serem pleśniowym, serki do smarowania z cebulką i papryką, papryczki nadziwane serem kozim i słoik oliwek
Koniecznie daj znać czy papryczki nadziewane smakują bo z chęcią bym spróbowała.
Ja ostatnio kupiłam w B. krewetki mrożone (jakoś nie porafię się zebrać z przyrządzeniem ich ) i krewetki w sosie koperkowym. Dobre są, ale w nadmiarze mdlące (w chwili gdy uświadomię sobie co jem ).
Teraz w B. są mega szklanki niskie i wysokie do wyboru. Niestety mam za dużo szklanek i nie mam już gdzie wcisnąć nadprogramowych sześciu

Sikoreczka Mam nadzieję że się ułoży

Winko się chłodzi do naleśników

Stary 2011-06-20, 14:14   #4049
kraven
Zakorzenienie

Duże też są? Bo ja szklanki tylko małe widziałam

Te papryczki są tylko do jutra więc chyba warto kupić

Jestem żonką

Dwa szczęścia:
Jaś - 08.11.2012
Hania - 06.11.2015

Edytowane przez kraven
Czas edycji: 2011-06-20 o 14:17
Stary 2011-06-20, 14:21   #4050
alazkrainy
Zakorzenienie

Cytat:
Ala to profesjonalny sprzęcior będziesz miała Pochwal się zdjęciem, jak już go nabędziesz.
W sumie tak. Ale jakby nie było Tz szuka mi taki rower, który posłuży mi dobrych kilka jak nie kilkanaście lat.
Pochwalę, pochwalę jeśli zakup się uda.

sikoreczko

Cytat:
Zobaczymy jak to ze mną będzie. Narazie nastawiam się psychicznie do braku chleba i owoców.
Ja chleba mogę nie jeść, ale z owoców nie chcę rezygnować. Także ja tylko będę czerpała inspiracje na obiady czy an przekąski z tej diety.

Tu KLIK i KLIK znalazłam jeszcze inspiracje, może Wam się przyda.

Wczoraj na obiad robiłam piersi faszerowane chudym białym serem. Bardzo smaczne wyszły.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości