|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4351 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Słonko świeci, ptaszek kwili- może byśmy się zaręczyli? zazdrośnic część 37
|
|
|
|
#4352 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Słonko świeci, ptaszek kwili- może byśmy się zaręczyli? zazdrośnic część 37
Cytat:
Glenia, a w następnym tygodniu znajdziesz czas na szybkie spotkanie? To będzie tuż przed Twoim ślubem, ale najprawdopodobniej będę w Gdańsku i można by zrobić pomorskie spotkanie
|
|
#4353 |
|
Zakorzenienie
|
co mogę kupić tacie na Dzień Ojca? nie mam pomysłu.
|
#4354 |
|
Zakorzenienie
|
Rem,
|
#4355 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#4356 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4357 |
|
Zadomowienie
|
Hawwa dzięki
Maja gratuluję mgr!
|
|
#4358 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4359 |
|
Zakorzenienie
|
Robiłam bukiecik imieninowy dla mojej mamy i mogę śmiało powiedzieć, że dużo od siebie w niego włożyłam, bo został okupiony moją krwią - obrałam sobie ze skóry palec wskazujący - ponoć każdy nowy nóż florystyczny (a właśnie zakupiłam sobie taki ful profeszional nieśmigany
) wymaga ofiary
|
|
|
|
#4360 |
|
Zakorzenienie
|
jednak takim o lakierem pomaluje na wyjazd
|
|
|
|
#4361 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4362 |
|
Zakorzenienie
|
Maja gratuluję nowych literek przed nazwiskiem. Wiedziałam, że dasz radę
|
|
|
|
#4363 |
|
Zakorzenienie
|
Maja gratulacje, jesteś mistrz
![]() dziewczyny potrzebuje porady ide na wesele bede miec sukienke ktora u gory jest w kolorze ostrego rozu dól czarny ołówkowy, fryzjerka bedzie mi modzic taka oto fryzure http://www.makeup-makijaz.pl/galeria...-up-1.jpg.html i potrzebuje czegos do wpiecia we wlosy, dodam ze gora sukienki bedzie z dekoltem w "v" i falbankami wokol niego, co mam dec we wlosy, różowego kwiatka, pomarańczoego kwiatka, kwiatka w kolorze apple green czy moze kokardke w jakims kolorze, w uszach bede miec perelki
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#4364 |
|
Zakorzenienie
|
kawa a buty będą czarne?
|
|
|
|
#4365 |
|
Zakorzenienie
|
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#4366 |
|
Zakorzenienie
|
Ja chyba dałabym różowy...
|
|
#4367 |
|
Zakorzenienie
|
kawa, to ja bym we włosy doała coś w kolorach róż/fuksja/fiolet albo czarny, ale wtedy chyba się zleje z włosami. w każdym razie bez mieszania zbytnio kolorów. jak masz falbanki koło dekoltu i sie pomiesza kolory to może być za dużo. wg mnie:P
|
|
|
|
#4368 |
|
Zakorzenienie
|
gothka -
za jutrzejszą obroną!maja - ![]() Rem - nic się nie dzieje kochana * mam nadzieję, że z dziadkiem wszystko dobrze ![]() Kawucha - ![]() dziewczyny.... tak bardzo Was przeprasza za brak relacji... jeszcze jej nie przygotowałam, bo cały dzień mieliśmy zalatany.... jutro jeszcze kilka spotkań (m.in. z dziadkami TŻta), ale obiecuję - I WIECIE, ŻE TAK BĘDZIE - piękna i wyczerpującą relację znacie mnie już dobrze, więc będzie co czytać ![]() chciałam jeszcze gorąco podziękować carmelce z TŻtem za piękny prezent jesteście kochane!!!carmelko - bardzo nas zaskoczył prezent od Was!!! naprawdę śliczne kieliszki na wino to było bardzo wyjątkowe, że czekaliście na nas przed blokiem ![]() otworzyliśmy już wszystkie prezenty.... w większości dostaliśmy gotówkę i zamierzamy kupić sobie aparat, żeby mieć na Kretę - carmel pytałaś kiedy jedziemy.... w tą sobotę, a właściwie w niedzielę nad ranem (4:00 lub 6:00) jeszcze raz baaaardzo dziękujemy za życzenia ![]() już kilka razy powiedziałam mamo i tato do teściów (ale dziwnie )wracając do relacji - obiecuję jak najszybciej napisać ![]() miłej nocy |
|
|
|
#4369 |
|
Zakorzenienie
|
no bveda tylko dwa kolory czern i róz, to moze na paznokcie tylko oranż dam co ??
a fryzura moze byc taka i bez niczego we wlosach http://www.projectwedding.com/photo/...vintage+pin-up
|
|
|
#4370 |
|
Zakorzenienie
|
Kawa, skoro kiecka ma falbany, to może faktycznie bez dodawania kwiatka. Żeby nie przesadzić. Osobiście nie przełamywałabym paznokciami zestawu. Jak już, to torebką.
Frezi
|
|
#4371 | |
|
Zakorzenienie
|
albo moze taka http://3.bp.blogspot.com/_vMGDbuPNB4...00/makeup2.jpg
![]() jedna wiem napewno bede jechac do naszej Grape w siatce na glowie (żeby sie loki niewyprostowaly ) bo fryzure bede miec robiona o 6 rano ---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ---------- Cytat:
|
|
|
|
#4372 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jak chcesz oranż to faktycznie na paznokciach możesz to wykorzystać - nie rzuci się aż tak w oczy a jednak bedzie |
|
|
|
|
#4373 |
|
Zakorzenienie
|
Frezi Kochanie skoro nie było nas na weselu, to chcieliśmy, żebyście mieli od nas jakąś pamiątkę
Czekam na relację ![]() Uciekam do B.
|
|
|
|
#4374 |
|
Zakorzenienie
|
Maju, GRATULACJE!!!
Frezi, czekamy na Twoją relację ![]() Rem Rain, chodzi mi o lilak btw, nie wiedziałam, że czarny bez, to ten krzew, który tyle razy widziałam już tzn. nie skojarzyłabym nazwy z właściwym krzewem ![]() Piczko, super lakier, ostatnio kupiłam taki kolor ![]() Idę się zakopać w swoim dołku na dobranoc... Dobranoc
|
|
#4375 |
|
Polka Ogarniaczka
|
Hejo Laseczki
![]() Internet mi tnie, dlatego nie pisałam, tylko jakoś pomału nadrobiłam nieobecność Frezia, zdjęcia i ślub bajka, jesteście tacy wspaniali, dla siebie stworzeni, ehh. I oczywiście się musiałam pobeczeć przy relacji, może mnie też kiedyś będzie tak dane... Życzę Wam - duużo sił do pracy nad sobą, byście żyli szczęśliwie, rozwijali się; zdrowia, by Was nigdy nie opuszczało; i żeby te Wasze uśmiechy nie znikały z twarzy ![]() A Warszawa? Nie wiem co mam z głową, ale kocham to miasto ![]() Organizacja OWF wiele do życzenia pozostawiała, ale obiekt super, akustyka wyborna. I dzień od 19. - otwierała Paulina Przybysz gościnnie w formacji FOX (dostali główną nagrodę jury Festiwalu) i zaśpiewała 3 numery, w tym jeden swój (ja, jedyna, drąca się w niebogłosy na 30 tys. ludzi, za✂✂✂isty widok, uwierzcie )Potem wyszedł Lisiecki z "Mam Talent" (nie znoszę typa) i dał bardzo słaby występ. Wszyscy i tak czekali już na to, co pokaże Szpak - hmm, technicznie śpiewał poprawnie, ale nie umiał kompletnie tekstów znanych rockowych coverów, wstyd po scenie jednak hula nieźle, co tv to tv.Potem wyszli "My Chemical Romanse", których w ogóle nie słucham, nie przepadam nawet, choć single znam - tłum 13-latek drących się okropnie były osobliwym widokiem. Ja już nie mogłam się doczekać Skunk Anansie - Skin, mimo wiecznie ogolonej głowy (pasuje jej), wyglądała zachwycająco (pióra na stelażu na początku koncertu i sam kombinezon, mniam i śpiewała cudnie. Grała jeszcze na gitarze, rzucała statywami na scenie i była niesiona w pionie przez tłum. I idealnie odzwierciedlała moje emocje, zupełnie jakby rządziła nami jakaś telepatia wtedy, więc stałam jak wryta i tylko patrzyłam.Wiedząc, że mojemu nowo poznanemu kumplowi nie podobał się zbyt Moby na Openerze, miałam z dystansem podejście do jego występu. Ale wyprowadził mnie z błędu po 30 sekundach, udało mi się na ten wykon być blisko sceny już i było cuuudnie. Świetną wokalistkę przywiózł (ahh, te murzynki) i sekcję rytmiczną. Sam grał na kongach, perkusji, klawiszach, booosko. Na płycie była już wtedy regularna impreza, grał 1,5 h, skończył gdzieś 1.30, w łóżku byłam przed 3. (filmik dla naj dodam jutro, sorka) Dzień II: oczywiście od rana (czytaj 7.30 ), więc wszystko przesuwa się z 19 na 20, więc jeszcze więcej czasu dzieliło mnie od sistars.Na obiekt doszłam na 17, dostałam w międzyczasie telefon, że jak zdążę do 18, to wpuszczą nas pod samą scenę ![]() Jak już weszli na scenę, zrobiłyśmy mega hałas, dziewczyny przestały być na scenie poważne, no magia i szał. Poczułam, że ktoś zszył mi kawałek utraconej przed 5 laty duszy, niesamowite uczucie. Śpiewaliśmy im 3 razy "sto lat", z czego ostatni raz przy kulisach, bo udało nam się spotkać i chwilę pogadać, poprzytulać po koncercie, Paulina mało się nie popłakała w trakcie grania, ja buczałam 2 piosenki, cały stadion klaskał i starał się śpiewać - moc I jak pomyślę, że pisałam do nich, żeby zrobili coś na 10-lecie, bo fani tęsknią, to jestem z siebie i moich dwóch znajomych dumna, że to wypaliło. Nawet bisowali ![]() Po sistars jamiroquai nie zrobił na mnie żadnego wrażenia praktycznie, mimo że grał 2 h, byłam w amoku po sistars, trzęsłam się jak galareta i zachowywałam jak 12-latka. W ogóle w głowie to jeszcze tam jestem w Wawie. Dzięki opiniom obserwatorów OWF, którzy uznali koncert sistars za najlepszy właśnie, sam Prince powiedział, że chce ich supportu na Openerze, to nowina sprzed paru godzin. Kocham ich strasznie, jestem powaloną "psychofanką" jak to ujęła na scenie Paulina, ale są najlepsi na Ziemi. Amen :P ![]() Maju - gratulacje Pani Magister Inżynier ![]() Dobranoc Wam, spróbuję się przestawić na normalne funkcjonowanie, bo obecnie tylko w godzinach: 16.00-3.00 jestem czynna, wow
Edytowane przez antonina_bielska Czas edycji: 2011-06-20 o 23:09 |
|
|
|
#4376 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale wtorek i środa mi pasują, niech jeszcze Osz się wypowie I ciekawe, czy Ins miałaby czas
|
|
#4377 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję jeszcze raz wszytskim zazdrośnicom
Kochane jesteście ![]() Frezi, jak wspaniale się czyta Twoje posty taka radość z nich bije ![]() Ilsa, obroniłam się na 5, ale na dyplomie będzie 4 niestety pierwszy rok studiów mocno zaważył na ocenie dotyczącej całości ale i tak jestem szczęśliwa i naprawdę cieszę się, że jest to już za mną
|
|
|
|
#4378 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() No tego właśnie jeszcze nie wiemy - gdzieś, gdzie będzie najmniej lało Myśleliśmy o morzu, ale boję się trochę tak dalekiej podróży - jednak ze skaczącym w brzuchu dzieckiem i obolałym kręgosłupem nie jest już tak łatwo ![]() Poprawię Tylko szkoda, że nie mam z głowy tego już, no ale cóż... się nie uczyło, się ma ![]() Kuruj się ![]() Cytat:
rządzisz i wymiatasz bez 2 zdań ![]() W rudych Ci będzie super, a co do stylizacji kwiata we włosach, to ja nie pomogę Jestem ślepa i nie umiem niczego do siebie dopasować ![]() GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!! !!!! ![]() Rem i Ilsa, 3mam kciuki za seniorów rodów Waszych, co by szybko do siebie dochodzili ![]() Też się zastanawiam co Ty masz z głową ![]() Co do obiektu, to w końcu to jest "stadion, o jakim marzyłaś" Musi być super ![]() Mój mąż się alkoholizuje siedzi z kumplami gdzieś w knajpie i co jakiś czas mi wysyła tylko smsy sygnalizujące, że żyje i ma się dobrze ale mówił, że dzisiaj wróci, więc mam nadzieję, że w przeciągu 30 minut się pojawi .... Ja za to cały dzień spędziłam na jeżdżeniu po mieście i załatwianiu różnych spraw mieszkaniowych. Obolała trochę jestem, bo mała kopie już mocno i czuję jakbym miała pod lewym żebrem niezłego siniaka od środka - to boli. No i czasem jak kopnie, to naprawdę.... lepiej usiąść Cieszę się, że nie muszę już chodzić do pracy, bo siedzenie dłużej niż 2h też zaczyna być problemem. Cóż... uroki 3 trymestru, w końcu ni mogło być kolorowo cały czas ![]() Kupiliśmy kartony do przeprowadzki i pomału zaczynam chować rzeczy Jak pomyślę,że już za 2 tygodnie będziemy u siebie, to ..... To tu tż przeniósł mnie przez próg, tu odpakowywaliśmy prezenty ślubne, spędziliśmy poślubny tydzień nie wychodząc z łóżka , mieliśmy 1-wsze wspólne święta, próbowaliśmy 1 taniec i w ogóle... Wiele miłych rzeczy wiąże się z tym mieszkaniem, ale tamto.... tamo jest nasze i tam to się dopiero zacznie.... ![]() FREZI, jasne, nie spiesz się, tylko nam napisz relację przed wyjazdem
o7.10.07-zakochana ![]() 18.12.10- narzeczona ![]() 05.03.11 - żona ![]() 22.08.11 - Mrówka 13.05.13 - Bulgotka Mrowisko "Zwierciadełko" Edytowane przez Gwizdak Czas edycji: 2011-06-20 o 23:28 |
|
|
|
|
#4379 |
|
Raczkowanie
|
Hej, zaczynam Was nadrabiać bo po raz pierwszy miałam ponad tygodniową tygodniową przerwę w czytaniu (tylko w Klubie jestem na bieżąco)i nie wiem co tam u Was.
Mnie dziś skusił salon Marco Aldany w Złotych i z jasnej blondynki stałam się czekoladową brunetką Narazie czuję się jak w peruce ale przyzwyczaję się pewnie niebawem.A wogóle Zwies czy dziś o 16:45 przechodziłaś koło H&M na Marszałkowskiej z czarnym plecakiem? Bo coś mi się wydaje że Cię mijałam Frezyjka dużo miłości, dzieci, miłości, uśmiechu każdego dnia i wszystkiego co najlepsze na nowej drodze życia! Wyglądałaś przepięknie
Zaręczona i przeszczęśliwa od 3.01.2011 r. Edytowane przez onlythebest Czas edycji: 2011-06-20 o 23:37 |
|
|
|
#4380 |
|
Zakorzenienie
|
Napisała mi moja druga połówka, że już wraca
Więc ja chyba pójdę zmyć naczynia i skrzyżować głowę z poduszką - jutro musimy być wcześnie w mieszkaniu, bo przyjeżdżają nam montować szafki w kuchni, garderobie i przedpokoju
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:50.

To będzie tuż przed Twoim ślubem, ale najprawdopodobniej będę w Gdańsku i można by zrobić pomorskie spotkanie 

13.03.2008

) wymaga ofiary 

za jutrzejszą obroną!
tzn. nie skojarzyłabym nazwy z właściwym krzewem
po scenie jednak hula nieźle, co tv to tv.