Słonko świeci, ptaszek kwili- może byśmy się zaręczyli? zazdrośnic część 37 - Strona 147 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-20, 23:53   #4381
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Dot.: Słonko świeci, ptaszek kwili- może byśmy się zaręczyli? zazdrośnic część 37

Cytat:
Napisane przez Gwizdak Pokaż wiadomość

Ja za to cały dzień spędziłam na jeżdżeniu po mieście i załatwianiu różnych spraw mieszkaniowych. Obolała trochę jestem, bo mała kopie już mocno i czuję jakbym miała pod lewym żebrem niezłego siniaka od środka - to boli. No i czasem jak kopnie, to naprawdę.... lepiej usiąść Cieszę się, że nie muszę już chodzić do pracy, bo siedzenie dłużej niż 2h też zaczyna być problemem. Cóż... uroki 3 trymestru, w końcu ni mogło być kolorowo cały czas
przygotuj się jechałam ostatnio pociągiem z ciężarną kobietą. Powiedziała że ma jeszcze przed sobą 2 tygodnie i już nie może usiąść nawet na chwilkę więc w ogóle nie chciała żeby jej ludzie ustępowali miejsca. I poza tym trzeba niby więcej pić żeby nie wywołać skurczy :conf used:

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-21, 00:00   #4382
capriola_87
Zakorzenienie

Dot.: Słonko świeci, ptaszek kwili- może byśmy się zaręczyli? zazdrośnic część 37

Cytat:
Napisane przez peach_passion Pokaż wiadomość
a ja myślałam, że Ty jesteś u tż tak często zmieniasz miejsce pobytu, że zaczynam się gubić

co do depilacji to też się zapuściłam niemiłosiernie, ale to już jutro się tym zajmę
ja też się gubię....

depilacja completed Miało być serduszko, ale wyszła strzałka, mam nadzieję że się TŻtowo spodoba

Cytat:
Napisane przez Gleniusia Pokaż wiadomość
Capri, skoro jutro będziesz w Gdańsku to może spotkamy się na jakąś szybką kawkę? Rano jadę na uczelnię, potem odebrać prawko - ale tak po 11-12 mogę Ci potowarzyszyć przez chwilkę napisz tylko w którym miejscu będziesz (o ile jeszcze to przeczytasz)
Oj.... Jakie to miłe Ja bardzo chętnie, ale tata odwozi mnie na lotnisko już o 10 bo o 11 TŻ przylatuje musimy połazić i pozałatwiać coś tam i o 16 lecimy...także nie dam rady tym razem Chyba że pojawisz się gdzieś na trasie lotnisko-Matarnia

Cytat:
Napisane przez czarna_kawa80 Pokaż wiadomość
Maja gratulacje, jesteś mistrz

dziewczyny potrzebuje porady ide na wesele bede miec sukienke ktora u gory jest w kolorze ostrego rozu dól czarny ołówkowy, fryzjerka bedzie mi modzic taka oto fryzure http://www.makeup-makijaz.pl/galeria...-up-1.jpg.html i potrzebuje czegos do wpiecia we wlosy, dodam ze gora sukienki bedzie z dekoltem w "v" i falbankami wokol niego, co mam dec we wlosy, różowego kwiatka, pomarańczoego kwiatka, kwiatka w kolorze apple green czy moze kokardke w jakims kolorze, w uszach bede miec perelki
pierwsza fryzura najlepsza
paznokcie frencz
ja bym spróbowała z tym apple green...
Stary 2011-06-21, 00:02   #4383
Hawwa87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gwizdak Pokaż wiadomość
Cześć

No tego właśnie jeszcze nie wiemy - gdzieś, gdzie będzie najmniej lało Myśleliśmy o morzu, ale boję się trochę tak dalekiej podróży - jednak ze skaczącym w brzuchu dzieckiem i obolałym kręgosłupem nie jest już tak łatwo

Poprawię Tylko szkoda, że nie mam z głowy tego już, no ale cóż... się nie uczyło, się ma

Kuruj się i odpisałam Ci na prv
Dziękuję, też odpisałam

Co do egzaminu - wiadomo, najlepiej mieć wszystko szybko z głowy, ale jestem pewna, że szybko się z tym uporasz W końcu 2 punkty to nie tak dużo

A co weekendu - też bym pewnie wybrała morze No, ale najbliższy weekend spędzam w domu, a dopiero po weekendzie tam się pojawię O ile wyzdrowieję

Zmykam poczytać - w końcu dla przyjemności
Dobranoc

Powód do śmiechu dał mi Bóg

Rdz 21,6

Postanowienia 2014:
Czytam 13/25
Oglądam 13/25
Gram 23/50

Razem
Zaręczeni
Szczęśliwa żona
Hawwa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-21, 07:17   #4384
justyna_dt
Zakorzenienie

Dobry.

http://muzyka.interia.pl/rock/news/k...any,1657142,46 o tak "skomplikowanej" procedurze to nawet ja wiem

Yamaha WR125X » Suzuki SV650S » Yamaha R6
justyna_dt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-21, 07:33   #4385
Biska
Zakorzenienie

Cześć

Nie miałam internetu przez weekend i dopiero teraz czytałam relację Carmi i zobaczyłam zdjęcia

Jestem oczarowana zarówno relacją jak i zdjęciami

Frezyjko, przyjmij spóźnione życzenia a chciałabym Wam życzyć dużo miłości wzajemnego zrozumienia, cierpliwości, szczęścia, ciągłego zachwycania się sobą i duuuuuuużo szczęścia

A ja wczoraj miałam 2 miesiące do ślubu, a czuję, że jestem w czarnej z przygotowaniami

Biska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-21, 07:38   #4386
osz rety
Zakorzenienie

GG do osz rety

Cytat:
Napisane przez Hawwa87 Pokaż wiadomość
Powinnam być od poniedziałku, ale wtedy mamy opijać obrony dwójki znajomych Ale wtorek i środa mi pasują, niech jeszcze Osz się wypowie I ciekawe, czy Ins miałaby czas
pewnie już za późno, ale ja bardzo chętnie
Cytat:
Napisane przez Biska Pokaż wiadomość
Cześć

Nie miałam internetu przez weekend i dopiero teraz czytałam relację Carmi i zobaczyłam zdjęcia

Jestem oczarowana zarówno relacją jak i zdjęciami

Frezyjko, przyjmij spóźnione życzenia a chciałabym Wam życzyć dużo miłości wzajemnego zrozumienia, cierpliwości, szczęścia, ciągłego zachwycania się sobą i duuuuuuużo szczęścia

A ja wczoraj miałam 2 miesiące do ślubu, a czuję, że jestem w czarnej z przygotowaniami
e tam! wydaję Ci się z resztą 2 miesiące to sporo czasu
osz rety jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-21, 07:41   #4387
Gwizdak
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez osz rety Pokaż wiadomość
Prawda to nic sie Bisia nie przejmuj, spokojnie zdazysz ze wszystkim

Jadę nadzorować montaż szafek
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka
Gwizdak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-21, 07:53   #4388
Biska
Zakorzenienie

Prawda, 2 miesiące to dużo czasu i właśnie to poczucie tego czasu jest dla mnie zgubne, bo teraz sobie myślę "eeeee jeszcze czas" aż w końcu się obudzę i będę za wszystkim biegać jak kot z pęcherzem cóż, taka natura

Gwizdak żeby wszystko szło sprawnie i bez większych pośliźnięć czasowych

---------- Dopisano o 07:53 ---------- Poprzedni post napisano o 07:47 ----------

Ale jestem torba

Maju, gratuluję obrony!!!!

Biska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-21, 08:14   #4389
Stefannia
Wtajemniczenie

Dzień dobry
Mam dziś na sobie piekna sukienkę, więć od razu mam świetny humor szkoda że tak mam dużo pracy. A jutro do Katowic, a na weekend do Rzeszowa

Cytat:
Napisane przez majasn Pokaż wiadomość
hej

wita się z Wami świeżo upieczona mgr inż. Maja D.: D

dziękuję za kciuki
Brawo

Cytat:
Napisane przez antonina_bielska Pokaż wiadomość
A Warszawa? Nie wiem co mam z głową, ale kocham to miasto
Ja też je kocham i się tego nie wsydzę
Stefannia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-21, 08:31   #4390
justyna_dt
Zakorzenienie

A ja nie mam energii ani motywacji do niczego... Im bliżej wyjazdu (w ten piątek), tym mniej mi się chce. Nie mam nic przygotowanego, nie kupiłam stroju kąpielowego, nic mi nie pasuje, wszystko mnie drażni. Ble

Stary 2011-06-21, 08:57   #4391
magda2109
Zakorzenienie

Cześć

Znowu spałam tylko 5 godzin, bo do 23.45 wypisywałam wczoraj TŻ-owi świadectwa Jestem załamana ocenami dzieciaków, masakra...

Jutro wyjazd, a ja nie umiem spakować się na 4 dni do Zakopanego... Tona ubrań leży na podłodze i muszę coś wybrać, bo zaplanowałam sobie, że zmieszczę się w jedną torbę Nie wiem co wziąć
Stary 2011-06-21, 09:01   #4392
SimplyDivine
Zakorzenienie

Maju gratuluje

reszte doczytalam, ale mam 9 minut zeby wyjsc do pracy a jeszcze w szlafroku siedze
Stary 2011-06-21, 09:35   #4393
VeGa2203
Raczkowanie

Cześć dziewczęta
Jakoś tak nie miałam kiedy siąść do lapka przez weekend
Frezi gratulejszyn na nowej drodze życia!
Maja gratulejszyn pani mgr inż.
siedzę przed moją pracą licencjacką i mnie na wymioty już od samego patrzenia zbiera a tu trzeba pisać M. szalał przez cały weekend, w końcu raz do roku mogę mu pozwolić na co chce, w końcu trzecie urodziny to już coś miałam zamiar jeszcze mu pozwolić biegać do 21szej, ale i tak padł o 19.30 przy butli z kaszą mój oszołomek kochany ciekawe czy będą tak o mnie wszyscy pamiętać jak będę miała za tydzień imieniny, bo na urodziny to tylko życzenia dostałamno i prezent od TŻ ale on w końcu nie miał innego wyjścia rozpogadza się, idę automat włączyć, bo M. wszystkie spodenki zajechał

Jak On się ładnie uśmiecha... Prosto w moje serce...[ 30.12.2009-P.]
VeGa2203 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-21, 09:54   #4394
Zwies
Zakorzenienie

Maja gratuluję

Cytat:
Napisane przez onlythebest Pokaż wiadomość
A wogóle Zwies czy dziś o 16:45 przechodziłaś koło H&M na Marszałkowskiej z czarnym plecakiem? Bo coś mi się wydaje że Cię mijałam
Niestety nie
Tak mam czarny plecak, ale wtedy byłam w pracy - a trochę wcześniej na obiedzie, ale bez plecaka.

Ćwiczę z Ewą od 3.07.2012 - już 7 razy
Zwies jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-21, 09:54   #4395
stygmatek
Zakorzenienie

Bry
Poszłam na egzamin. Pan profesor powiedział, że proponuje na dzień dobry wpisać nam "dost" z każdej z trzech dermatologii, chyba, że ktoś chce więcej to oczywiście zaprasza do rozmowy.
Nie wykazałam się ambicją.
3 mi wystarczy

stygmatek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-21, 10:03   #4396
Zwies
Zakorzenienie

Zaproszenia są Właśnie kurier dostarczył

Ćwiczę z Ewą od 3.07.2012 - już 7 razy
Zwies jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-21, 10:16   #4397
aleksandrettaa
Zakorzenienie

JA Warszawy nie kocham ale polubiłam ją już choć kiedyś pałałam do niej antypatią. No ale na miłość to musi sobie zapracować

Warszawianki znacie jakąś dobrą szkołę jazdy? Taką, żeby nawet kompletny antytalent dali radę nauczyć i żeby potrafili przełamać mój strach. Wiem, wiem mam wymagania

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-21, 10:26   #4398
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cześć

Cytat:
Jak nic się nie zmieni, to będę musiała się wybrać... Choć nie mam ochoty na wizytę w mojej przychodni po ich ostatnim olaniu mnie
a nie możesz pójść do innego lekarza?

Cytat:
Napisane przez kasia0912 Pokaż wiadomość
ja poproszę o kciuki w środę o 13. czeka mnie warunek i muszę go zaliczyć

Cytat:
Napisane przez kasia0912 Pokaż wiadomość
a ja się nie mogę doczekać piątku kiedy TŻ u mnie zamieszka na tydzień ahhh
zazdroszczę

Cytat:
Napisane przez Gleniusia Pokaż wiadomość
Ja już po ostatnim egzaminie...od 15 do 18 wytężałam mózg, rozwiązując jakieś pokręcone zadania ze statystyki... nie wiem, jak mi poszło - większość zrobiłam, ale czy dobrze to nie jestem pewna
zdasz

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość

Byłam u Babci; jest cała w skowronkach od prochów i ciągle odgarniała mi kołderkę żeby pokazać nogę w zasadzie dają jej dużo znieczulaczy bo miałaby tę operację szybciej ale dowiedziałam się że dziś zderzyły się 2 tramwaje i 40 osób jest rannych, w tym 14 poważnie. No i porozkładali ich na różnych urazówkach a Babcia ma operację przełożoną na środę szkoda że u niej w pokoju jest tak ciepło bo mówi że przez to czuje się czasem gorzej, ma lekką temperaturę
dużo zdrowka dla babci

Cytat:
Napisane przez _Remedios Pokaż wiadomość

ps. chciałam dotrzeć na ślub ale mój dziadek miał wypadek na działce i musiałam go zawieźć do szpitala i spędziłam tam cały sobotni wieczór,
a jak się teraz czuje?

Cytat:
Napisane przez peach_passion Pokaż wiadomość
jednak takim o lakierem pomaluje na wyjazd
ładny

Cytat:
dziewczyny potrzebuje porady ide na wesele bede miec sukienke ktora u gory jest w kolorze ostrego rozu dól czarny ołówkowy, fryzjerka bedzie mi modzic taka oto fryzure http://www.makeup-makijaz.pl/galeria...-up-1.jpg.html i potrzebuje czegos do wpiecia we wlosy, dodam ze gora sukienki bedzie z dekoltem w "v" i falbankami wokol niego, co mam dec we wlosy, różowego kwiatka, pomarańczoego kwiatka, kwiatka w kolorze apple green czy moze kokardke w jakims kolorze, w uszach bede miec perelki
ja bym wpięła rożowy kwiatek i pomalowała paznokcie na czarno

Cytat:
Napisane przez magda2109 Pokaż wiadomość
Znowu spałam tylko 5 godzin, bo do 23.45 wypisywałam wczoraj TŻ-owi świadectwa Jestem załamana ocenami dzieciaków, masakra...

Jutro wyjazd, a ja nie umiem spakować się na 4 dni do Zakopanego... Tona ubrań leży na podłodze i muszę coś wybrać, bo zaplanowałam sobie, że zmieszczę się w jedną torbę Nie wiem co wziąć
a co, same dwóje mają??

pewnie nie możesz sie doczekać, co????

Cytat:
Napisane przez stygmatek Pokaż wiadomość
Bry
Poszłam na egzamin. Pan profesor powiedział, że proponuje na dzień dobry wpisać nam "dost" z każdej z trzech dermatologii, chyba, że ktoś chce więcej to oczywiście zaprasza do rozmowy.
3 mi wystarczy
ważne,że do przodu
Stary 2011-06-21, 10:42   #4399
Hawwa87
Zakorzenienie

Cytat:
pewnie już za późno, ale ja bardzo chętnie

Czemu za późno? Ustalenia w toku, bo ja przybywam dopiero w poniedziałek

Cytat:
Napisane przez Biska Pokaż wiadomość
Prawda, 2 miesiące to dużo czasu i właśnie to poczucie tego czasu jest dla mnie zgubne, bo teraz sobie myślę "eeeee jeszcze czas" aż w końcu się obudzę i będę za wszystkim biegać jak kot z pęcherzem cóż, taka natura
Ech, mi został miesiąc z małym kawałkiem i czuję się podobnie, jak Ty Sporo jeszcze do zrobienia, a cały czas odkładam to na później... Ostatecznie pojedziemy na wesele PKSem, albo moim autkiem Gorzej z resztą niezałatwionych spraw

Cytat:
Napisane przez stygmatek Pokaż wiadomość
Bry
3 mi wystarczy
Lubię takich profesorów Zwłaszcza przy trudnych przedmiotach

Cytat:
Napisane przez madziamacius8786 Pokaż wiadomość
Cześć

a nie możesz pójść do innego lekarza?
No, nie bardzo, tzn. muszę w mojej przychodni. Ale byłam dziś, mojego lekarza nie było (potem w gazecie widziałam, że zmarła mu mama), przyjął mnie inny. Nawet nie osłuchał, tylko zajrzał w gardło, standardowo dla niego nie powiedział, co mi jest, tylko wypisał receptę. W aptece okazało się, że antybiotyk I się zastanawiam, czy mam go brać, bo wydaje mi się, że jest już nieco lepiej, ale z drugiej strony nie wiem, ile jeszcze będę się tak męczyć - ostatnio kaszel miałam w kwietniu i trwał cały miesiąc, a do lekarza nie poszłam... Ale antybiotyk to zło i jestem w kropce

Rdz 21,6

Postanowienia 2014:
Czytam 13/25
Oglądam 13/25
Gram 23/50

Razem
Zaręczeni
Szczęśliwa żona
Stary 2011-06-21, 10:45   #4400
Basiek19
Zakorzenienie

GG do Basiek19 Send a message via Skype™ to Basiek19

Cześć

Cytat:
Napisane przez medeline Pokaż wiadomość
Kawa, ja Cię lubię w ciemnych włosach Ale rude są najukochańsze (prawda? ) i jeśli nie będzie to jakiś jasny pomarańcz to Ci podpasuje

Prawda

Cytat:
Miałam kiedys rude, dokladnie 2 lata temu, potrzebuje chyba takiej zmiany
Super będzie

Cytat:
Napisane przez majasn Pokaż wiadomość
hej

wita się z Wami świeżo upieczona mgr inż. Maja D.: D

dziękuję za kciuki

Gratulacje
Stary 2011-06-21, 10:53   #4401
magda2109
Zakorzenienie

Cytat:
a co, same dwóje mają??

pewnie nie możesz sie doczekać, co????
No dokładnie

Noooo Ale chciałabym juz tam być Bo jak pomyślę o pakowaniu i trasie, a mają być wieeelkie korki, bo to długi weekend i jeszcze jakiś strajk na Zakopiance, więc nie wiem jak to będzie... O ile uda nam się wyjechać jutro, a nie w czwartek, bo wtedy szkoda mi będzie pół dnia...
Stary 2011-06-21, 10:54   #4402
carmelova
Zakorzenienie

Dziewczyny jak Wam się podoba taki album http://allegro.pl/stylowy-album-slub...668095814.html ?

---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ----------

Albo taki: http://allegro.pl/show_item.php?item=1668095703
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-21, 10:59   #4403
stygmatek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Dziewczyny jak Wam się podoba taki album http://allegro.pl/stylowy-album-slub...668095814.html ?

---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ----------

Ten pierwszy bardziej mi się podoba, ale tyłka nie urywa.

stygmatek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-21, 11:02   #4404
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Cytat:

Pierwszy tak. Drugi mi się nie podoba.

Buła jest z nami od 25.11.2014

Edytowane przez aleksandrettaa
Czas edycji: 2011-06-21 o 11:06
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-21, 11:02   #4405
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:

No, nie bardzo, tzn. muszę w mojej przychodni. Ale byłam dziś, mojego lekarza nie było (potem w gazecie widziałam, że zmarła mu mama), przyjął mnie inny. Nawet nie osłuchał, tylko zajrzał w gardło, standardowo dla niego nie powiedział, co mi jest, tylko wypisał receptę. W aptece okazało się, że antybiotyk I się zastanawiam, czy mam go brać, bo wydaje mi się, że jest już nieco lepiej, ale z drugiej strony nie wiem, ile jeszcze będę się tak męczyć - ostatnio kaszel miałam w kwietniu i trwał cały miesiąc, a do lekarza nie poszłam... Ale antybiotyk to zło i jestem w kropce
a może to jednak angina albo jakaś infekcja że to antybiotyk? Ja na Twoim miejscu bym zapytala co mi jest jak wypisywał recepte.

Cytat:
Napisane przez magda2109 Pokaż wiadomość
No dokładnie

Noooo Ale chciałabym juz tam być Bo jak pomyślę o pakowaniu i trasie, a mają być wieeelkie korki, bo to długi weekend i jeszcze jakiś strajk na Zakopiance, więc nie wiem jak to będzie... O ile uda nam się wyjechać jutro, a nie w czwartek, bo wtedy szkoda mi będzie pół dnia...
a to leniuszki

bedzie dobrze pomyśl,że bedziecie non stop razem nawet w korkach

Carmi mi się pierwszy album podoba
Stary 2011-06-21, 11:03   #4406
osz rety
Zakorzenienie

GG do osz rety

Cytat:
Czemu za późno? Ustalenia w toku, bo ja przybywam dopiero w poniedziałek
ale ze mnie ciemnota myślałam, że ten tydzień no to ja jak najbardziej jestem chętna na spotkanie należy mi tylko podać dzień, miejsce i godzinę
Cytat:

pierwszy mi się podoba w sumie drugi też nie jest zły - ehh to moje niezdecydowanie ale raczej bardziej ten pierwszy
osz rety jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-21, 11:08   #4407
carmelova
Zakorzenienie

A taki z czarnymi stronami? http://allegro.pl/szykowny-album-slu...668096603.html
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-21, 11:08   #4408
justyna_dt
Zakorzenienie

Cytat:
Ten fajny, ale jakoś nie przemawia do mnie ramka na okładce.

Stary 2011-06-21, 11:12   #4409
kasia0912
Zakorzenienie

Hej u mnie remont dalej jest.
a ja się muszę uczyć heh. byle do jutra i koniec nauki.

mi pierwszy się podoba.

Razem: 10.08.2016

Zaręczeni 1.09.2017

Ślubujemy 24.08.2018

kasia0912 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-21, 11:13   #4410
Hawwa87
Zakorzenienie

Cytat:

Mnie się bardziej podoba drugi, ale sama chyba żadnego bym nie wybrała

Cytat:
a może to jednak angina albo jakaś infekcja że to antybiotyk? Ja na Twoim miejscu bym zapytala co mi jest jak wypisywał recepte.
Mogłam spytać, ale w sumie zawsze się kapnę, że mi nic nie powiedział, jak już wyjdę Angina to chyba nie jest, bo wtedy raczej by powiedział, no i przy anginie to chyba temperatura jest? A ja nie mam.
A ten antybiotyk to jakiś na wszystko: i zapalenie dróg oddechowych, i dróg rodnych, i układu moczowego, i coś tam jeszcze. Także chyba się lekarz nie wysilał po prostu

A ja dalej nie wiem, czy to paskudztwo brać

Cytat:
ale ze mnie ciemnota myślałam, że ten tydzień no to ja jak najbardziej jestem chętna na spotkanie należy mi tylko podać dzień, miejsce i godzinę
Wtorek lub środa, nic więcej nie wiem

Rdz 21,6

Postanowienia 2014:
Czytam 13/25
Oglądam 13/25
Gram 23/50

Razem
Zaręczeni
Szczęśliwa żona
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości