|
|
#1651 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Dot.: Rozstanie z facetem, część XIX
|
|
#1652 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1653 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jeśli chodzi o ciążę to jestem spokojna, dbam o siebie, wysypiam się, zdrowo się odżywiam. Odstawiłam pizze i fast foody, za to dużo owoców i warzyw ale słodkiego sobie nie potrafię odmówić. Jest mi trochę smutno, chciałabym aby ta sytuacja wyglądała inaczej. Lecz czasu nie cofnę. Co do facetów brakuje mi chociaż przytulenia... wtedy biorę w obroty mojego królika miniaturkę, który powoli ma dość już ciągłego przytulania. Jeśli chodzi o eks, nie odzywa się. Nie wiem już co z nim zrobić, jak rozwiązać zaistniałą sytuację. |
|
|
|
|
#1654 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
Nic tak nie irytuje eksów jak to, że radośnie sobie bez nich żyjemy i na pytanie o niego odpowiadamy "a weeeeeeź, nie mamy ciekawszych tematów? słuchaj, może byśmy się wybrali..." ![]() Oni uwielbiają jak za nimi płaczemy, jak nam źle, to dopieszcza ich ego, pokazuje im że są jedyni, niezastąpieni, srutututu, a to przecież bzdura ![]() Haha, do usług
|
|
|
#1655 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1656 |
|
Zakorzenienie
|
Miej wyje bane, a będzie Ci dane!
czyli hasło pretendujące do bycia moim motto życiowym :P |
|
|
|
#1657 | ||||||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Jeśli zatęsknisz, gdy się rozstaniecie, to będzie przecież objaw uzależnienia i przyzwyczajenia, a nie miłości. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Idealne podsumowanie Cytat:
![]() Cytat:
U faceta? Dla mnie jest to lotność umysłu. Bo nie masz porównania.
|
|
|
#1658 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Chciałabym, żeby on wiedział, że mi dobrze bez niego, tylko nie mam jak mu tego okazać hehehe no, chyba, że właśnie tą obojętnością ![]() ![]()
|
||
|
|
|
#1659 |
|
Zakorzenienie
|
Obojętnością przede wszystkim!
Ja swojemu powiedziałam, że ma się do mnie nie odzywać, a i tak napisał. Ja nie piszę. |
|
|
|
#1660 |
|
Rozeznanie
|
hej, ledwo daje rady. Sesja mnie przeraża.
Nie umiem się skupić. Uczę się 6 godzin i nie jestem w stanie nauczyć się 3 stron A4. A mam ich na egzamin 200. Strasznie rozkojarzona jestem. Cały czas myślę o nim, chociaż nie mamy kontaktu już 5 dzień. Najlepiej by było, gdybym olała to wszystko i poszła na imprezę, bo uczę się, czy nie... i tak nic nie umiem. Skoro mój szanowny eks bawił się mną pół roku to czemu nie mógł się bawić 2 tygodnie dłużej, przynajmniej byłabym po sesji, a tak to wszystko na wrzesień. Mam nadzieję, że u was lepiej. Ale muszę się pochwalić. Codziennie wieczorem mam chęć napisać desperackiego smsa, ale wtedy sobie przypominam jego tekst ''nie zależy mi na Tobie'' i chęć mija... Ciekawe kiedy ja będę tak mogła powiedzieć o nim. Do usranej śmierci będę miała status porzuconej. |
|
|
|
#1661 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie nijak. Nareszcie zmotywowałam się, żeby pójść do fryzjera i o dziwo jestem zadowolona z efektu
Poza tym kolega z Poznania podtrzymał propozycję spaceru. Tyle, że ja chyba nie chcę na niego pójść Jednak wmawiam sobie, że powinnam, żeby przekonać się, że istnieją na tym świecie inni faceci. Tylko czy powinnam robić coś takiego na siłę? Tym bardziej, że wnioskuję, że chłopak rzeczywiście jakoś tam jest mną zainteresowany. A ja i tak cały czas mam w głowie eksa... czy powinnam to robić temu chłopakowi i sobie i na siłę się z nim spotkać?
|
|
|
|
#1662 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
i Jego rodzice.. [czy ja muszę w moich snach dostawać zawsze rodziców gratis? no żesz....] jak to mówią: przeciwieństwem miłości nie jest nienawiść, lecz właśnie obojętność..
|
|
#1663 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tu chodzi o to , ze ja nie wiem co czuje czy to tylko przyzwyczajenie, uzaleznienie, strach przed samotnoscia czy milosc, nie umiem do choler*y tego odroznic u siebie
|
|
#1664 |
|
Nie depcze krokusów
|
tuliiipanek - gdyby to była miłość, to nie miałabyś takiego dylematu...
|
|
#1665 |
|
Zakorzenienie
|
niby tak ale czasem kazdy ma watpliwosci, nie wie co czuje etc. Juz sama nie wiem, dam sobie jeszcze ten czas, wkoncu tak uzgodnilismy, moze za jakis czas mnie olsni
nigdy tak nie mialam jeszcze, bylam przekonana, ze go kocham.Jeszcze tak sobie mysle, ze to moze ja sobie tak wmawiam, zeby tak nie cierpiec gdy on powie jednak ,ze mnie nie kocha, moze tak chce siebie obronic, glupie troche.
. Edytowane przez tuliiipanek Czas edycji: 2011-06-21 o 13:35 |
|
|
|
#1666 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Nie każdy.
Cytat:
Nie myśl tyle, nie analizuj. Skup się na odczuwaniu.
|
|
|
#1667 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Dokładnie! Ja już nawet nie zamierzam zwracać uwagi na jakieś podrzędne, pierwsze lepsze egzemplarze ani nikogo wypatrywać...ufff nareszcie![]() Cytat:
|
|
|
#1668 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
z jednej strony masz rację, bo to ekscytujące nie wiedzieć co zdarzy się jutro, żyć pełnią życia, ale z drugiej strony mi brakuje takiej pewności, bezpieczeństwa, np. w sytuacji- śni mi się jakiś najgorszy z najgorszych snów, budzę się w środku nocy przerażona z płaczem, dzwonie do niego, on prowadzi tak rozmowe, że za kilka minut zapominam w ogóle, że miałam jakiś zły sen. ![]() Cytat:
przed snem widziałam na fb zdjęcia z jakiejś imprezy na której byłaś, pewnie dlatego ale byłam zadowolona, bo to pierwsza noc, kiedy śnił mi się ktoś inny niż eks.Cytat:
zmieniłaś nick?pytanie o przypuszczenia odnosiło sie do Twojego zdania 'Jest jest i myślę że ta nowa miłość może "trochę" potrwać". Cytat:
--------- śnił mi się dzis eks. standard, ale pierwszy raz po jakimś śnie zrobiło mi się tak smutno. przyszedł do mnie, rozmawialiśmy, przepraszał itd. a potem wyciągnął ręce żeby mnie przytulic i stał tak z otwartymi ramionami, ja do niego szłam, już miał mnie przytulic, a tu budzik spotkałam się wczoraj z exex. chciał żebyśmy się zeszli, że on rozumie moją sytuację z exem, że poczeka na mnie te 3 miesiące wakacji itd. ech |
||||
|
|
|
#1669 |
|
po drugiej stronie szafy
|
[1=da0d8bfe13c8e7b1f0a4503 9ef3ea24cd6d05a3f_5e64359 42e329;27654169]mi brakuje takiej pewności, bezpieczeństwa, np. w sytuacji- śni mi się jakiś najgorszy z najgorszych snów, budzę się w środku nocy przerażona z płaczem, dzwonie do niego, on prowadzi tak rozmowe, że za kilka minut zapominam w ogóle, że miałam jakiś zły sen.
![]() [/QUOTE] O rany boskie, zatłukłabym gdyby mnie nie wiem jak ukochana osoba obudziła z taką pier*&łą!!! ![]() Nienawidzę być wyrywana ze snu, nie cierpię, nie znoszę!!!
|
|
#1670 |
|
Nie depcze krokusów
|
Nie wiem, może. Ja tak nie mam, jak czuję, to czuję.
Co najwyżej miałam wątpliwości, do czego prowadzi aktualna sytuacja.
|
|
#1671 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() tyle, że miałam jakiś czas temu bardzo poważny wypadek samochodowy, złamany kręgosłup itd. i często mi wracały te wspomnienia w snach, wtedy budziłam się przerażona, on rozumiał i nie złościł się. ![]() matko, zaraz zacznę go chwalic.
|
|
|
|
|
#1672 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1673 |
|
Zadomowienie
|
![]() cisza z mojej strony od ndz wieczór i już były napisał na fb. |
|
|
|
#1674 |
|
Zakorzenienie
|
No tak pewnie masz racje, ze po to ja tez zrobilismy, ale jak mam nie myslec, nie da sie , chce sie skupic na odczuwaniu ale za tym ida ciagle mysli.
|
#1675 |
|
po drugiej stronie szafy
|
[1=da0d8bfe13c8e7b1f0a4503 9ef3ea24cd6d05a3f_5e64359 42e329;27654462]
tyle, że miałam jakiś czas temu bardzo poważny wypadek samochodowy, złamany kręgosłup itd. i często mi wracały te wspomnienia w snach, wtedy budziłam się przerażona, on rozumiał i nie złościł się. ![]() [/QUOTE] No ale to już brzmi trochę inaczej niż Twój poprzedni post, nie sądzisz? ![]() Swoją drogą ja akurat mam tak, że wolę poprzeżywać sama, niż wyrwać lubego ze snu, kiedy wiem że on ma do pracy i jak zadzwonię to się nie wyśpi itd itp (a też mam sny tego typu co Ty)...kurde, no pomyślałby kto, że nie ma we mnie ani odrobiny egoizmu
|
|
#1676 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak bylismy w zwiazku, bylo wszystko dobrze jeszcze, to nie mialam takich mysli, bylam tego pewna, ze go kocham, teraz w czasie tej przerwy sie to zaczelo.
|
|
#1677 | ||
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ---------- Cytat:
|
|
|
#1678 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
), a nie o to mi chodziło, miałam na myśli właśnie tą konkretną sytuacje, a niejasno napisałam
|
|
|
|
|
#1679 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wlasnie czegos takiego potrzebowalam, dzieki tak , myslalam, ze bede bardziej to przezywac i bedzie bardziej mi go brakowac, to prawda. szkoda, ze taka brzydka pogoda jest, ale musze sprobowac zyc sama, robic cos dla siebie, zobacze moze , ze takiego zycia mi brakowalo. Niech zobaczy, ze sobie dobrze radze
|
|
#1680 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
. Chodziło mi o fakt. Był ze mną, miałam pierścionek od niego a w razie poważnej sytuacji by spier... niewiadomo gdzie i zostawiłby mnie z syfem. Wtedy przypomniały mi się słowa przyjaciółki: Kacha, k.... ocknij się wreszcie i kopnij go w d...!!!
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:09.

czy ta pustka bedzie jeszcze dlugo
a może samo przejdzie nawet jak będziemy mieć kontakt (oczywiście czysto przyjacielski, licząc tylko przypadkowe spotkania gdzieś...)? Nieee... ja wiem.