Rozstanie z facetem, część XIX - Strona 56 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-21, 10:52   #1651
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Dot.: Rozstanie z facetem, część XIX

Cytat:
Napisane przez BittersweetCocaine Pokaż wiadomość
Ale co poradzę
Jak to co, zaczniesz mieć wywalone na niego
Stary 2011-06-21, 10:54   #1652
BittersweetCocaine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość
Jak to co, zaczniesz mieć wywalone na niego
hehe myślę że olewanie i obojętność jest jeszcze gorsza niż np. złość
elve- proszę mnie do pionu sprowadzać tak dalej Uwielbiam Cię za to!!!
BittersweetCocaine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-21, 10:58   #1653
howdoi
Zadomowienie

Cytat:
Bo wy byście chciały od razu, hop siup, a przecież oczywiste jest to, że jesteśmy wyjątkowe i nie lecimy na pierwszy lepszy egzemplarz płci męskiej, tylko na te specjalne A ci właśnie cudni faceci nie stoją na każdym rogu, bo nie mają takiej potrzeby Sami się znajdują, z reguły jak przestajemy szukać No i pamiętajmy - super facet nie zniesie bycia pocieszeniem po eksie, on sobie poczeka aż będziemy naprawdę na niego gotowe

Najpierw ustabilizuj sprawę z ciążą, szaleństwem hormonów i eksem, a potem dopiero myśl o innych facetach, o.

Jeśli chodzi o ciążę to jestem spokojna, dbam o siebie, wysypiam się, zdrowo się odżywiam. Odstawiłam pizze i fast foody, za to dużo owoców i warzyw ale słodkiego sobie nie potrafię odmówić.

Jest mi trochę smutno, chciałabym aby ta sytuacja wyglądała inaczej. Lecz czasu nie cofnę.

Co do facetów brakuje mi chociaż przytulenia... wtedy biorę w obroty mojego królika miniaturkę, który powoli ma dość już ciągłego przytulania.

Jeśli chodzi o eks, nie odzywa się. Nie wiem już co z nim zrobić, jak rozwiązać zaistniałą sytuację.
howdoi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-21, 11:01   #1654
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
I dobrze myślisz Nic tak nie irytuje eksów jak to, że radośnie sobie bez nich żyjemy i na pytanie o niego odpowiadamy "a weeeeeeź, nie mamy ciekawszych tematów? słuchaj, może byśmy się wybrali..."

Oni uwielbiają jak za nimi płaczemy, jak nam źle, to dopieszcza ich ego, pokazuje im że są jedyni, niezastąpieni, srutututu, a to przecież bzdura

Haha, do usług
Stary 2011-06-21, 11:02   #1655
howdoi
Zadomowienie

Cytat:

jest gorsza. Nie odzywaj się do niego. Miej również na to wyje bane.
Stary 2011-06-21, 11:07   #1656
h2o0
Zakorzenienie

Miej wyje bane, a będzie Ci dane!
czyli hasło pretendujące do bycia moim motto życiowym :P
h2o0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-21, 11:07   #1657
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez tuliiipanek Pokaż wiadomość
Tak mysle, ze to to ,ze boje sie samotnosci, ale czy tylko? Boje sie, ze jesli go strace to dopiero wtedy zrozumiem, jak jego mi brakuje, teraz nie wiem co czuje czy ta pustka bedzie jeszcze dlugo nie umiem sama sie okreslic a pozatym moze to tez dlatego ,ze on powiedzial, ze nie wie czy mnie kocha, chyba nic mi nie pozostaje jak czekac.
Aha, czyli będziesz z nim, jak powie, że Cię kocha, a nie będziesz, jak nie powie? Może go zapytaj wprost, zamiast tracić Wasz czas?
Jeśli zatęsknisz, gdy się rozstaniecie, to będzie przecież objaw uzależnienia i przyzwyczajenia, a nie miłości.
Cytat:
Napisane przez Flanelka_ Pokaż wiadomość
I jeszcze nie mów ilu facetów w łóżku miałaś przed nim bo później może to wykorzystać przeciw Tobie:P.
Żaden z moich facetów nie wykorzystywał takich informacji.
Cytat:
Napisane przez krolowazimy Pokaż wiadomość
Akurat wtedy, kiedy idzie Ci świetnie, dajesz radę i nie siorpiesz nosem.
Eksy i ich radary - niesamowite
Kurczę, w związku to nic nie wyczuwają, a potem... jak psy
Cytat:
Mój jak się dowiedział ode mnie ilu miałam to później przez miesiąc tak mnie wypytywał, o inne znajomości, że w końcu ułożył sobie mój kalendarz, z kim i kiedy, żeby sprawdzić, czy nie ściemniam. A najlepsze było, jak założył wątek na innym portalu dla kobiet, założył specjalnie konto, napisał, ile mam lat i ilu facetów miałam. Zamieścił pytanie, czy to dużo czy mało i czy jestem "łatwa".
Co za palant
Cytat:
Napisane przez Ofelia 20 Pokaż wiadomość
Pitu pitu, sranie w banie.
Idealne podsumowanie
Cytat:
Napisane przez krolowazimy Pokaż wiadomość
Wiesz, mój eks po kilu naszych suchych wiadomościach (tych ostatnio) przeżywa w opisach i piosnkach, jakbym conajmiej sterczała pod jego domem nago i błagała o przelecenie, a on mnie odrzucił
Czyli nie było spotkania?
Cytat:
Napisane przez enjoy89 Pokaż wiadomość
Nawet już nie wiem co mam powiedzieć, bo wy mi wbijacie do głowy, ja to wszystko wiem, a i tak robię swoje. Może jeszcze trochę się muszę nacierpieć, żeby zrozumieć w końcu, że całkowite zerwanie kontaktu to jedyne wyjście a może samo przejdzie nawet jak będziemy mieć kontakt (oczywiście czysto przyjacielski, licząc tylko przypadkowe spotkania gdzieś...)? Nieee... ja wiem.
Tylko zerwanie kontaktu może spowodować, że kiedyś zatęskni i wróci. Kontaktem tylko utwierdzasz go w przekonaniu, że dobrze się stało, że nie jesteście razem. Nie przemawia to do Ciebie w żaden sposób?
Cytat:
Napisane przez howdoi Pokaż wiadomość
Mam do was pytanie.
Co dla was oznacza " mieć to coś" ?
U faceta? Dla mnie jest to lotność umysłu.
Cytat:
i dlaczego akurat mój były to ma... <mur>
Bo nie masz porównania.
Stary 2011-06-21, 11:19   #1658
BittersweetCocaine
Zakorzenienie

Cytat:
I dobrze myślisz Nic tak nie irytuje eksów jak to, że radośnie sobie bez nich żyjemy i na pytanie o niego odpowiadamy "a weeeeeeź, nie mamy ciekawszych tematów? słuchaj, może byśmy się wybrali..."

Oni uwielbiają jak za nimi płaczemy, jak nam źle, to dopieszcza ich ego, pokazuje im że są jedyni, niezastąpieni, srutututu, a to przecież bzdura

Haha, do usług
Dzięki jeszcze raz
Cytat:
jest gorsza. Nie odzywaj się do niego. Miej również na to wyje bane.
Cytat:
Napisane przez h2o0 Pokaż wiadomość
Miej wyje bane, a będzie Ci dane!
czyli hasło pretendujące do bycia moim motto życiowym :P
Muszę od czasu do czasu się tu wygadać, żeby zostać w razie potrzeby sprowadzonym do pionu Chciałabym, żeby on wiedział, że mi dobrze bez niego, tylko nie mam jak mu tego okazać hehehe no, chyba, że właśnie tą obojętnością
BittersweetCocaine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-21, 11:38   #1659
h2o0
Zakorzenienie

Obojętnością przede wszystkim!
Ja swojemu powiedziałam, że ma się do mnie nie odzywać, a i tak napisał. Ja nie piszę.
h2o0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-21, 12:27   #1660
sheneedslove
Rozeznanie

hej, ledwo daje rady. Sesja mnie przeraża.
Nie umiem się skupić. Uczę się 6 godzin i nie jestem w stanie nauczyć się 3 stron A4. A mam ich na egzamin 200. Strasznie rozkojarzona jestem. Cały czas myślę o nim, chociaż nie mamy kontaktu już 5 dzień. Najlepiej by było, gdybym olała to wszystko i poszła na imprezę, bo uczę się, czy nie... i tak nic nie umiem.
Skoro mój szanowny eks bawił się mną pół roku to czemu nie mógł się bawić 2 tygodnie dłużej, przynajmniej byłabym po sesji, a tak to wszystko na wrzesień. Mam nadzieję, że u was lepiej.
Ale muszę się pochwalić. Codziennie wieczorem mam chęć napisać desperackiego smsa, ale wtedy sobie przypominam jego tekst ''nie zależy mi na Tobie'' i chęć mija... Ciekawe kiedy ja będę tak mogła powiedzieć o nim.
Do usranej śmierci będę miała status porzuconej.
sheneedslove jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-21, 12:38   #1661
Dearlie
Zakorzenienie

U mnie nijak. Nareszcie zmotywowałam się, żeby pójść do fryzjera i o dziwo jestem zadowolona z efektu Poza tym kolega z Poznania podtrzymał propozycję spaceru. Tyle, że ja chyba nie chcę na niego pójść Jednak wmawiam sobie, że powinnam, żeby przekonać się, że istnieją na tym świecie inni faceci. Tylko czy powinnam robić coś takiego na siłę? Tym bardziej, że wnioskuję, że chłopak rzeczywiście jakoś tam jest mną zainteresowany. A ja i tak cały czas mam w głowie eksa... czy powinnam to robić temu chłopakowi i sobie i na siłę się z nim spotkać?
Dearlie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-21, 13:13   #1662
niquolle
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez LetMeBeYourFantasy_ Pokaż wiadomość

Mialam dzisiaj jakieś koszmarne sny z exem w roli głównej, on płakał, ja krzyczałam...
a mi dziś śnił się kolega, z który za miesiąc idę na wesele
i Jego rodzice..
[czy ja muszę w moich snach dostawać zawsze rodziców gratis? no żesz....]

Cytat:
jak to mówią: przeciwieństwem miłości nie jest nienawiść, lecz właśnie obojętność..

Quando c'è il buon motivo la forza viene da sola..

niquolle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-21, 13:16   #1663
tuliiipanek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Aha, czyli będziesz z nim, jak powie, że Cię kocha, a nie będziesz, jak nie powie? Może go zapytaj wprost, zamiast tracić Wasz czas?
Jeśli zatęsknisz, gdy się rozstaniecie, to będzie przecież objaw uzależnienia i przyzwyczajenia, a nie miłości.
Nie to nie tak, nie moge go zapytac teraz o to, dlatego ,ze po pierwsze dalismy sobie czas 3-4 tyg na zastanowienie sie co czujemy, wiec teraz na pewno jeszcze nie poukladal swoich uczuc a po drugie ja tez sama nie wiem co czuje do niego.
Tu chodzi o to , ze ja nie wiem co czuje czy to tylko przyzwyczajenie, uzaleznienie, strach przed samotnoscia czy milosc, nie umiem do choler*y tego odroznic u siebie moze ja tylko chcialabym zeby mi pokazal, ze mu zalezy, zeby sie staral o mnie, moze o to mi chodzi, ja sama nie wiem, ze mna chyba jest cos nie tak skoro sama nie umiem siebie okreslic
Stary 2011-06-21, 13:26   #1664
Malla
Nie depcze krokusów

tuliiipanek - gdyby to była miłość, to nie miałabyś takiego dylematu...
Stary 2011-06-21, 13:34   #1665
tuliiipanek
Zakorzenienie

Cytat:
tuliiipanek - gdyby to była miłość, to nie miałabyś takiego dylematu...
niby tak ale czasem kazdy ma watpliwosci, nie wie co czuje etc. Juz sama nie wiem, dam sobie jeszcze ten czas, wkoncu tak uzgodnilismy, moze za jakis czas mnie olsni nigdy tak nie mialam jeszcze, bylam przekonana, ze go kocham.

Jeszcze tak sobie mysle, ze to moze ja sobie tak wmawiam, zeby tak nie cierpiec gdy on powie jednak ,ze mnie nie kocha, moze tak chce siebie obronic, glupie troche.

Edytowane przez tuliiipanek
Czas edycji: 2011-06-21 o 13:35
tuliiipanek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-21, 13:37   #1666
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
niby tak ale czasem kazdy ma watpliwosci, nie wie co czuje etc.
Nie każdy.

Cytat:
Jeszcze tak sobie mysle, ze to moze ja sobie tak wmawiam, zeby tak nie cierpiec gdy on powie jednak ,ze mnie nie kocha, moze tak chce siebie obronic, glupie troche.
A ja tak sobie myślę, że zrobiliście sobie przerwę po to, żeby uspokoić emocje, przestać analizować, szaleć, a u Ciebie jest sytuacja odwrotna.

Nie myśl tyle, nie analizuj. Skup się na odczuwaniu.
Stary 2011-06-21, 13:40   #1667
blueone
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez LetMeBeYourFantasy_ Pokaż wiadomość

Mialam dzisiaj jakieś koszmarne sny z exem w roli głównej, on płakał, ja krzyczałam...
Jak to przeczytałam to nagle przypomniało mi się, że śniło mi się dziś że sie zeszliśmy z eksem Dobrze, że nie pamietam szczegółów, ale powiem Wam, że jakos nawet nie chce mi się nad tym mysleć

Cytat:
Bo wy byście chciały od razu, hop siup, a przecież oczywiste jest to, że jesteśmy wyjątkowe i nie lecimy na pierwszy lepszy egzemplarz płci męskiej, tylko na te specjalne A ci właśnie cudni faceci nie stoją na każdym rogu, bo nie mają takiej potrzeby Sami się znajdują, z reguły jak przestajemy szukać No i pamiętajmy - super facet nie zniesie bycia pocieszeniem po eksie, on sobie poczeka aż będziemy naprawdę na niego gotowe
O tototo Dokładnie! Ja już nawet nie zamierzam zwracać uwagi na jakieś podrzędne, pierwsze lepsze egzemplarze ani nikogo wypatrywać...ufff nareszcie

Cytat:

Co do facetów brakuje mi chociaż przytulenia... wtedy biorę w obroty mojego królika miniaturkę, który powoli ma dość już ciągłego przytulania.
Mi też tego brakuje, zwłaszcza jak zasypiam...ale przygarnęłam na trochę maskotki do łóżka, tylko ciiicho nikomu nie mówcie!

Forrest Gump
blueone jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-21, 13:42   #1668
da0d8bfe13c8e7b1f0a45039ef3ea24cd6d05a3f_5e6435942e329
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez blueone Pokaż wiadomość
Skąd wiesz? Może jeszcze kiedyś go spotkam, może mnie pozna, a może poznam jeszcze 10 takich po drodze. Ach życie jest zaskakujące i pełne różnych mozliwości, czyż to nie piękne?
bo Cie widziałam na fb i wiem jak wyglądasz
z jednej strony masz rację, bo to ekscytujące nie wiedzieć co zdarzy się jutro, żyć pełnią życia, ale z drugiej strony mi brakuje takiej pewności, bezpieczeństwa, np. w sytuacji- śni mi się jakiś najgorszy z najgorszych snów, budzę się w środku nocy przerażona z płaczem, dzwonie do niego, on prowadzi tak rozmowe, że za kilka minut zapominam w ogóle, że miałam jakiś zły sen.

Cytat:
kurde brakuje mi czułości, głupiego przytulenia, powiedzenia że wszystko będzie dobrze, nawet zrobienia wspólnego obiadu, oglądania głupich filmików na yt, leżenia w łóżku i patrzenia na siebie, dotyku ...

wrrrr ;|
me too.

Cytat:
Napisane przez enjoy89 Pokaż wiadomość
Ooo a gdzie ja tam do twoich snów się wkradłam?
przed snem widziałam na fb zdjęcia z jakiejś imprezy na której byłaś, pewnie dlatego ale byłam zadowolona, bo to pierwsza noc, kiedy śnił mi się ktoś inny niż eks.

Cytat:
Napisane przez zielonejabluszko Pokaż wiadomość
[COLOR=Silver]A nie miałaś ostatnio takiego opisu?
Noo to tak samo jak i u mnie. Wróciłam jeszcze do pracy do której wcześniej chodziłam i na samym początku nie mogłam pozbyć się myśli "jak to? to już nie przyjdzie po mnie?" często przychodził bo miał blisko i odprowadzał mnie do domu. Wszystko mi o nim przypominało teraz jest już troszkę lepiej.
A ogólnie jak sobie radzę? raz jest lepiej raz gorzej ale myślę o nim bardzo często, niestety
aaa... Ania? zmieniłaś nick?
pytanie o przypuszczenia odnosiło sie do Twojego zdania 'Jest jest i myślę że ta nowa miłość może "trochę" potrwać".

Cytat:
:A mnie zabijecie zaraz:P. Udało mi się nawiązać kontakt z eksem, ale z takim sprzed paru lat, z pierwszym na poważnie facetem. Mam co do niego kilka zamiarów. Jak byłam z tym ostatnim eksem to czasem wspominałam dawne czasy i nawet ten pierwszy mi się śnił czasem... Zająć myśli kimś innym to nawet dobra sprawa he he.
jakie masz zamiary wobec niego?

---------
śnił mi się dzis eks. standard, ale pierwszy raz po jakimś śnie zrobiło mi się tak smutno. przyszedł do mnie, rozmawialiśmy, przepraszał itd. a potem wyciągnął ręce żeby mnie przytulic i stał tak z otwartymi ramionami, ja do niego szłam, już miał mnie przytulic, a tu budzik

spotkałam się wczoraj z exex. chciał żebyśmy się zeszli, że on rozumie moją sytuację z exem, że poczeka na mnie te 3 miesiące wakacji itd. ech
da0d8bfe13c8e7b1f0a45039ef3ea24cd6d05a3f_5e6435942e329 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-21, 13:45   #1669
elvegirl
po drugiej stronie szafy

[1=da0d8bfe13c8e7b1f0a4503 9ef3ea24cd6d05a3f_5e64359 42e329;27654169]mi brakuje takiej pewności, bezpieczeństwa, np. w sytuacji- śni mi się jakiś najgorszy z najgorszych snów, budzę się w środku nocy przerażona z płaczem, dzwonie do niego, on prowadzi tak rozmowe, że za kilka minut zapominam w ogóle, że miałam jakiś zły sen.
[/QUOTE]

O rany boskie, zatłukłabym gdyby mnie nie wiem jak ukochana osoba obudziła z taką pier*&łą!!!

Nienawidzę być wyrywana ze snu, nie cierpię, nie znoszę!!!
Stary 2011-06-21, 13:50   #1670
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
niby tak ale czasem kazdy ma watpliwosci, nie wie co czuje etc.
Nie wiem, może. Ja tak nie mam, jak czuję, to czuję.
Co najwyżej miałam wątpliwości, do czego prowadzi aktualna sytuacja.
Stary 2011-06-21, 13:54   #1671
Konto usunięte

Cytat:
O rany boskie, zatłukłabym gdyby mnie nie wiem jak ukochana osoba obudziła z taką pier*&łą!!!

rozumiem, bo ja też tak mam
tyle, że miałam jakiś czas temu bardzo poważny wypadek samochodowy, złamany kręgosłup itd. i często mi wracały te wspomnienia w snach, wtedy budziłam się przerażona, on rozumiał i nie złościł się.

matko, zaraz zacznę go chwalic.
da0d8bfe13c8e7b1f0a45039ef3ea24cd6d05a3f_5e6435942e329 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-21, 13:54   #1672
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:

Dobre

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-21, 13:56   #1673
howdoi
Zadomowienie

cisza z mojej strony od ndz wieczór i już były napisał na fb.
Stary 2011-06-21, 13:57   #1674
tuliiipanek
Zakorzenienie

Cytat:
Nie każdy.

A ja tak sobie myślę, że zrobiliście sobie przerwę po to, żeby uspokoić emocje, przestać analizować, szaleć, a u Ciebie jest sytuacja odwrotna.

Nie myśl tyle, nie analizuj. Skup się na odczuwaniu.
No tak pewnie masz racje, ze po to ja tez zrobilismy, ale jak mam nie myslec, nie da sie , chce sie skupic na odczuwaniu ale za tym ida ciagle mysli.
Stary 2011-06-21, 13:58   #1675
elvegirl
po drugiej stronie szafy

[1=da0d8bfe13c8e7b1f0a4503 9ef3ea24cd6d05a3f_5e64359 42e329;27654462]
tyle, że miałam jakiś czas temu bardzo poważny wypadek samochodowy, złamany kręgosłup itd. i często mi wracały te wspomnienia w snach, wtedy budziłam się przerażona, on rozumiał i nie złościł się.
[/QUOTE]

No ale to już brzmi trochę inaczej niż Twój poprzedni post, nie sądzisz?

Swoją drogą ja akurat mam tak, że wolę poprzeżywać sama, niż wyrwać lubego ze snu, kiedy wiem że on ma do pracy i jak zadzwonię to się nie wyśpi itd itp (a też mam sny tego typu co Ty)...kurde, no pomyślałby kto, że nie ma we mnie ani odrobiny egoizmu
Stary 2011-06-21, 13:59   #1676
tuliiipanek
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wiem, może. Ja tak nie mam, jak czuję, to czuję.
Co najwyżej miałam wątpliwości, do czego prowadzi aktualna sytuacja.

jak bylismy w zwiazku, bylo wszystko dobrze jeszcze, to nie mialam takich mysli, bylam tego pewna, ze go kocham, teraz w czasie tej przerwy sie to zaczelo.
Stary 2011-06-21, 14:01   #1677
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
No tak pewnie masz racje, ze po to ja tez zrobilismy, ale jak mam nie myslec, nie da sie , chce sie skupic na odczuwaniu ale za tym ida ciagle mysli.
No pewnie, jak nie masz nic innego do roboty, nie masz innych ludzi do myślenia o nich, to ja się nie dziwię...WYJDŹ Z DOMU. Zrób coś ze sobą.

---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ----------

Cytat:
jak bylismy w zwiazku, bylo wszystko dobrze jeszcze, to nie mialam takich mysli, bylam tego pewna, ze go kocham, teraz w czasie tej przerwy sie to zaczelo.
A dlaczego się to zaczęło? Bo nie brakuje Ci go tak bardzo jak myślałaś że będzie. Ot co
Stary 2011-06-21, 14:03   #1678
Konto usunięte

Cytat:
No ale to już brzmi trochę inaczej niż Twój poprzedni post, nie sądzisz?

Swoją drogą ja akurat mam tak, że wolę poprzeżywać sama, niż wyrwać lubego ze snu, kiedy wiem że on ma do pracy i jak zadzwonię to się nie wyśpi itd itp (a też mam sny tego typu co Ty)...kurde, no pomyślałby kto, że nie ma we mnie ani odrobiny egoizmu
tak, z tego pierwszego postu mogło wyniknąc, że budziłam go o każdej porze dnia i nocy, bo przyśniło mi się coś złego (chyba by mnie zabił ), a nie o to mi chodziło, miałam na myśli właśnie tą konkretną sytuacje, a niejasno napisałam
Stary 2011-06-21, 14:12   #1679
tuliiipanek
Zakorzenienie

Cytat:
No pewnie, jak nie masz nic innego do roboty, nie masz innych ludzi do myślenia o nich, to ja się nie dziwię...WYJDŹ Z DOMU. Zrób coś ze sobą.

---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ----------

A dlaczego się to zaczęło? Bo nie brakuje Ci go tak bardzo jak myślałaś że będzie. Ot co
Potrafisz postawic ludzi do pionu wlasnie czegos takiego potrzebowalam, dzieki

tak , myslalam, ze bede bardziej to przezywac i bedzie bardziej mi go brakowac, to prawda.

szkoda, ze taka brzydka pogoda jest, ale musze sprobowac zyc sama, robic cos dla siebie, zobacze moze , ze takiego zycia mi brakowalo. Niech zobaczy, ze sobie dobrze radze
Stary 2011-06-21, 14:12   #1680
Flanelka_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez zverka Pokaż wiadomość
[B]

Kwestia alimentów i dzieci to skomplikowana sprawa. Hmm jeśli będzie płacił to ok Chyba, że nie będzie to w sumie też ok. W akcie urodzenia ojciec NN i już Kochana życie jest zbyt piękne by się takimi rzeczami zajmować
Ale ja się tym nie zajmuję, w ciąży nie jestem. Chodziło mi o fakt. Był ze mną, miałam pierścionek od niego a w razie poważnej sytuacji by spier... niewiadomo gdzie i zostawiłby mnie z syfem. Wtedy przypomniały mi się słowa przyjaciółki: Kacha, k.... ocknij się wreszcie i kopnij go w d...!!!
Flanelka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości