Słowa przysięgi z ust wypływają, kolejne PMki z obrączkami śmigają - PM 2011, cz.35 - Strona 16 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-22, 01:49   #451
Mustique
Lena

Dot.: Słowa przysięgi z ust wypływają, kolejne PMki z obrączkami śmigają - PM 2011, c

dzięki rock "kwiatek:

tylko żeby mnie te ciasto weszło w cycki.. a nie w doopy...

truskawki
Stary 2011-06-22, 01:50   #452
the rock
Zakorzenienie

GG do the rock
Dot.: Słowa przysięgi z ust wypływają, kolejne PMki z obrączkami śmigają - PM 2011, c

Cytat:
Napisane przez Mustique Pokaż wiadomość
dzięki rock "kwiatek:

tylko żeby mnie te ciasto weszło w cycki.. a nie w doopy...

truskawki
A ja tak myślę o bezie Pavlowej ze śmiatana i truskawami
Jak by mi sie udała to tata byłby zachwycony

regeneruję włosy - start 11.11.11
Ewka i nie tylko 22.10.12
- 25 kg
the rock jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-22, 02:13   #453
Mustique
Lena

Cytat:
Napisane przez the rock Pokaż wiadomość
A ja tak myślę o bezie Pavlowej ze śmiatana i truskawami
Jak by mi sie udała to tata byłby zachwycony
to będę trzmać

Rock- czemu nie spisz. bo ja rozumiem... mam kolejną bezsenna noc..
Stary 2011-06-22, 02:17   #454
the rock
Zakorzenienie

GG do the rock

Cytat:
to będę trzmać

Rock- czemu nie spisz. bo ja rozumiem... mam kolejną bezsenna noc..
Nie dziekuje
Ja ogólnie chodze późno spać 2, 2:30 to mój czas

- 25 kg
Stary 2011-06-22, 02:24   #455
Mustique
Lena

Cytat:
Nie dziekuje
Ja ogólnie chodze późno spać 2, 2:30 to mój czas
to za 8 minut powinnaś już ziewać...

ja jak mam bezsenna noc.. to siedze rzed kompem i zabijam czas...
Stary 2011-06-22, 02:25   #456
the rock
Zakorzenienie

GG do the rock

Dobranoc

---------- Dopisano o 02:25 ---------- Poprzedni post napisano o 02:24 ----------

Cytat:
to za 8 minut powinnaś już ziewać...

ja jak mam bezsenna noc.. to siedze rzed kompem i zabijam czas...
No własnie ziewam, a jutro mnie czeka sprzatanie
Miałam taki cięzki dzień, że myślałam że padne o 20 a tu już 2:30

Uciekam do łóżeczka i życzę przypływu senności dla bezsennych

- 25 kg
Stary 2011-06-22, 02:28   #457
Mustique
Lena

Cytat:
Dobranoc

---------- Dopisano o 02:25 ---------- Poprzedni post napisano o 02:24 ----------

No własnie ziewam, a jutro mnie czeka sprzatanie
Miałam taki cięzki dzień, że myślałam że padne o 20 a tu już 2:30

Uciekam do łóżeczka i życzę przypływu senności dla bezsennych
dobranoc.. uciekaj..

ja znikam zabijać czas gdzie indziej...
Stary 2011-06-22, 03:05   #458
Africa_Sun
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez enchufla Pokaż wiadomość
No mamy właśnie tego mixa co go zrobiłam, początek cha-cha ale nie towarzyska tylko bardziej afrokubańska ,póżniej salsa,a na koniec bachata to taki dominikański taniec , bardzo sensual i bliski,ale zarazem bardzo prosty . Wszystkim się sama zajmuje,począwszy od muzyki układami i całą choreo. Może to brzmi wszystko bardzo poważnie i jakoś tak 'zawodowo' , ale to nie ma byc konkurs tańca , tylko fajna zabawa i przede wszystkim układam wszystko pod mojego M. który tańczy baaaaaaaaaardzo krótko, więc nie chcę go narażać na niepotrzebny stres przecież Ale udało mi się wpleść takie mini akrobatyki dość widowiskowe i TZ. nie ma z tym problemu Ech... taniec to moje zycie, więc chyba bym sobie tego nie darowała jakbym nie mogłą wpleść w ten element wesela jakim jest I taniec części siebie...
Eee...to Ty zawodowiec jesteś. Już sobie wyobrażam to Wasze latino, na pewno wyjdzie super
Cytat:
Napisane przez Elfka86 Pokaż wiadomość
Przy tylu kciukach nie mogło być inaczej jestem panią magister obrona na 5
Wielkie Brava Pani Magister

Cytat:
Napisane przez Świniaczek Pokaż wiadomość
Psotfory Ale kotforem bym nie pogardziła (w odróżnieniu do jednej psotfory, która najchętniej by każdego kota od razu skonsumowała - druga z kolei każdego kota by najchętniej zalizała, bo je uwielbia ).
Zresztą, z TŻem planujemy na odległą przyszłość brytyjczyka , nawet bardziej go chcemy niż psa jakiegokolwiek , ale zanim nam fundusze pozwolą, to trochę czasu upłynie... Ale jakąś bidę do przygarnięcia (ale wyglądającą choć trochę jak brytyjczyk ) też nie pogardzimy, ale to niestety jeszcze kilka lat czekania i tak

02.07 mam obronę licencjata Pisałam sama pracę a kompletnie nic nie wiem na temat, o którym pisałam
Taki wyczekany kotfór to strasznie kochany będzie. U mnie miał być jeden, a jest sześć

Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii Pokaż wiadomość
Psotfory, kotfory O czym gadacie Świniaczek, Africa?
To taka odmiana psów i kotów za bardzo zsocjalizowanych z człowiekiem (czyt. włażących mu na głowę bez pardonu czy wyrzutów sumienia) ja na przykład normalnych kotów nie mam i z tego co zauważyłam u znajomych rzadko się takie egzemplarze zdarzają

Cytat:
Napisane przez lipus89 Pokaż wiadomość
właśnie dostałam sms od Tż że chce jak najszybciej zamieszkać ze mną w naszym mieszkaniu, i że już nie chce spędzać wieczorów i nocy osobno

Cytat:
Napisane przez Świniaczek Pokaż wiadomość
Oj tam

A w ogóle to zrywałam dzisiaj porzeczki u dziadka, niby słońca nie było, a plecy sobie tak zjarałam, że ledwo siedzę Miałam na sobie koszulkę bokserkę, więc można się domyślić, jak wyglądają moje plecy
Jak ty to teraz Kobieto wyrównasz?

frezyjko cudna relacja Wyglądałaś bajecznie

Mustique mieszkalam w Warszawie 7 lat ale ja się jakoś w tym mieście nie znalazłam do końca. Za chłopem na Śląsk mnie pognało i choć miałam ogromne obawy tu się czuję dużo lepiej.
Fajnie, że masz troszkę czasu dla siebie i tak Cię podziwiam jak Ty dajesz radę z trójką maleńtasków i psem
Africa_Sun jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-22, 03:16   #459
Mustique
Lena

Cytat:
Napisane przez Africa_Sun Pokaż wiadomość

Mustique mieszkalam w Warszawie 7 lat ale ja się jakoś w tym mieście nie znalazłam do końca. Za chłopem na Śląsk mnie pognało i choć miałam ogromne obawy tu się czuję dużo lepiej.
Fajnie, że masz troszkę czasu dla siebie i tak Cię podziwiam jak Ty dajesz radę z trójką maleńtasków i psem

to tak jak ja.. tylko ja do wawy za moim przyjechałam..czas.. pojęcie względne... na początku nie miałąm go na nic... dlatego na necie mnie nie było... ale teraz jakoś dało sie wszystko uporządkować...

---------- Dopisano o 03:16 ---------- Poprzedni post napisano o 03:13 ----------

ps. nie ma co podziwiać.. sytuacja mnie zmusiłą i musiałąm dać sobie radę..

a co mają powiedzieć te kobiety co mają trojaczki, czworaczki lub pięcioraczki

u mnie przy najmniej w różnym wieku dzieciarnia...
Stary 2011-06-22, 07:30   #460
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

Hejo Trochę się obrobiłam z robotą i mam chwilę luzu. Napisałam pracę, obroniłam się i jestem magistrem do kwadratu, mam kolejny dyplom do kolekcji. Od wakacji dzieli mnie jedna rada pedagogiczna, a potem zostaje tylko nadzieja na to, że od września będę pracować na więcej niż pół etatu Chwilowo szukam pracy na wakacje, wstępnie już jestem umówiona z jednym biurem na kolonie nad morzem. Ale przeglądając takie ogłoszenia naprawdę można się załamać, jak biura chcą płacić wychowawcom 500-700 BRUTTO za 2 tygodnie pracy 24godz/dobę, a najlepiej jakby ktoś chciał odbyć bezpłatną praktykę
moni_ka.g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-22, 08:07   #461
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cześć

Frezyjka relacja cuuuuuudowna!!!!!! Najlepsza ta niespodzianka dla Pana Młodego hehe
Fajnie sie czytało, wyglądałać przepięknie!

Musti hej

Eh nie mogłam spać dziś... Mam tak spuchnięte gardło, że ledwo oddycham a o 20 impreza dziś Nie wiem jak pojadę.... Muszę chyba szyję Amolem natrzeć
Eh jeszcze mam 38 gorączki :/

Laski ratunku co mnie postawi na nogi?

Kroimy: 2016(?)

Edytowane przez MiciaKicia
Czas edycji: 2011-06-22 o 08:24
MiciaKicia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-22, 08:24   #462
efonka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez diablica071086 Pokaż wiadomość
dziekuję za miłe przywitanie

ślub odbędzie się nietypowo w parafii mojego P., a nie w mojej niektóre ciotki myślały że będą mieć blisko ale tu zamiast 30 km zrobiło się 300,

wszystko już prawie przygotowane suknia wisi koszule poprasowane ( czemu muszę mieć 3 wspaniałe pytanie TŻ i po co mi spinki),

kwiatki odbieram jutro z giełdy mam nadzieje że pan dotrzyma słowa i będą goździku w kolorze biskupim i inne kolorowe ( nakrapiane ) bo wg kwiaciarni o dziwo na giełdach się już kończą krajowe

suknia Erica marie bez trenu , mam niskiego i misiowatego TŻ
http://www.gebi.pl/annais/slides/eri...0IMG_3273.html w kolorze chyba ecre albo śmietanki sama nie wiem

jak cos mi sie przypomnie dopisze

butki zrobione u Kozdry, mam rozmiar 35 buciki zrobione z odciętego materiału jaki został po likwidacji trenu, takie jak 1 na zdjeciu tylko dłuższy pasek żeby móc owiązać nogę od dołu, obcasik 5 cm dla wygody , http://www.kozdra.wroc.pl/slubne.html
witaj=), mierzyłam ta sukienke śliczna jest. wygladałam w niej jak księżniczka i ty pewnie tez tak bedziesz wygladac
ja również kupiłam buty z Kozdry ale mi nie zaproponowali ze moge z własnego materiału , kupiłam białe jak sandałki, czekam własnie na SMS
tydzien do wesela to pewnie juz nerwy duze?? ja mam miesiac a panikuje niesamowicie !!!

Cytat:
nie powiem"anie mówiłam" gratulacje

frezyjka85 - przepiekna relacja !!! gratuluje ślubu napewno był wyjatkowy
my tez myslimy o pokazie zdjec ale podczas pierwszego tanca
Stary 2011-06-22, 08:29   #463
niunia32
Zakorzenienie

frezyjka85 super relacja ślicznie wyglądałaś

zbieram się po Zosika. dzisiaj jestem nianią, potem po pracy na imprezę z pracy. Także raczej mnie nie będzie

Micia jak zdrówko?

Elfka klask i:

Mustique ja też czekam na foto dzieciaczków

uciekam
Pa!

Malinka

Haniusia
niunia32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-22, 08:33   #464
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niunia32 Pokaż wiadomość
Micia jak zdrówko?
do dupki Doszła gorączka, spuchniete gardło i takie tam ehh ale za to ból mięśni odszedł. Nie umiem śliny połykać :/

Stary 2011-06-22, 08:36   #465
efonka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
do dupki Doszła gorączka, spuchniete gardło i takie tam ehh ale za to ból mięśni odszedł. Nie umiem śliny połykać :/
, moze jakies antybiotyki
Stary 2011-06-22, 08:39   #466
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez efonka Pokaż wiadomość
, moze jakies antybiotyki
Tylko ja potrzebuję wyzdrowieć dziś na godz. 20
Ale jak mi nie przejdzie dziś to sie wybiore do lekarza bo Wrocław mnie czeka w piątek a ja nie chcę zdychająca egzaminu zaliczać

Stary 2011-06-22, 08:39   #467
karolinusienka
Zakorzenienie

dzień dobry
frezyjka super relacja
karolinusienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-22, 08:46   #468
ardillka
Zadomowienie

Dzień dobry
Wczoraj tak zniknęłam bez ostrzeżenia - wybaczcie. Dziś wybieram się z koleżanką na rower na 11. Może troszkę rozruszam stare kości i mięśnie :P

Mój TŻ zrobił mi wczoraj cudowną niespodziankę. Przyjechałam do niego, a on wła do siebie na górę. Myśle, kurcze no nie chc emi sie iść po schodach, ale idę. Wchodzę, patrze na niego, a on się śmieje i pyta: Nie widziesz? Patrze, ale myśle kurcze no ie jest ogolony, u fryzjera nie był, o co chodzi. Rozglądam sie po pokoju, patrze a tu szok......... WISI GARNITUR ŚLUBNY i piekna ręcznie haftowana kamizeka z krawatem kaskadowym - cudeńko Jestem taka szczęśliwa. Garnitur ciemny stalowy, materiał półmatowy - lepiej nie może być. Prawie wszystko jest, nawet koszula Brakuje tylko butów.

Cytat:
A bony w Ikei można łączyć po 5 wiem, bo sama miałam - 5 bonów jednocześnie może mieć jedna osoba
Potwierdzam, można łączyć bony. Ale musieli to zmienić bo początkowo tak nie było możliwe.
Wczoraj byliśmy w Ikea i kupiliśmy kieliszki dla nas, silikonowe formy na lód w kształcie serc - będą na weselu kostki lodu z owocami i pomału się już będą mrozić. Dzbanek i serwetki i po kuponach :P
Cytat:
Napisane przez pomarancza24 Pokaż wiadomość
ja tez juz od wekendu siedze z katalogami i probuj cos wybrac... a ty za os masz 4 tys?
A jakiś wstępny pomysł na wyjazd?? Tak 4 tyś na osobę wychodzi. Wczasy drogie, ale oboje marzymy o tej wycieczce. Więc jak tylko będzie okazja to lecimy się wygrzewać
Cytat:
Napisane przez frezyjka85 Pokaż wiadomość
Witam w nowym wątku

W końcu znalazłam chwilę wolnego czasu, aby napisać relację z najpiękniejszego dnia, jaki mogliśmy sobie wyobrazić…

Ostatni tydzień przeleciał tak szybko, że nie mogłam uwierzyć jak na kalendarzu pojawił się 18 czerwca 2011 Przygotowania…. Codzienne wstawanie wcześnie rano (nawet o 4:00) po kwiaty… troszkę nerwówki i stresu….

W dzień ślubu obudziłam się o 5:00, ale doleżałam do 6:40. Mama przypinała goździki do wcześniej przygotowanych kokard, które około 8:30 zaniosłyśmy do kościoła, aby siostra przywiązała je do ławek… Goździki to cudne kwiaty

Na 10:00 byłam umówiona u fryzjerki i czesanie zeszło do 12:00 – cały czas towarzyszył mi kamerzysta (był pod fryzjerem wcześniej ode mnie ), a fotograf dojechała na samą końcówkę i zrobili kilka ujęć jak wychodzę…

Kiedy dojechałam już do domu, czekała tam na mnie moja świadkowa i była w trakcie malowania przez Jovankę Jovanka zrobiła mi cudny makijaż!!! Czułam się kobieco, cudnie…. No mistrzostwo!

Potem ubieranie i chwila dla kamerzysty i fotografa… wygłupiałam się, kręciłam w kółko, zakładałam biżuterię, strzelałam z podwiązki prosto w kamerę , itp….

W tych oczekiwaniach złapał mnie mały stresie, którego postanowiłam się pozbyć, więc zamknęłam się w pokoju i bardzo głośno włączyłam http://tonic69.wrzuta.pl/audio/4CvoR..._roisin_murphy i zaczęłam w tej sukni tańczyć – bardzo relaksujące

Potem wszystko działo się bardzo szybko! Przyjechali chrzestni, babcia, a ja jeszcze wyciągnęłam kamerzystę i fotografa na klatkę, gdzie prosto w nich z piętra wyżej rzucałam płatki róż na schody (chłopaki pełni poświęcenia kładli się na schodach, żeby zrobić jak najlepsze ujęcia) Nie mogę się doczekać tych zdjęć i filmu

No i w końcu dostałam info, że Łukasz już jest i jego rodzice też, tylko musi przejść przez bramę
Jak wszedł do pokoju serce mi zamarło! Wyglądał zjawiskowo!!!!! Mój przystojniak

Wręczył mi kwiaty, ja jemu przypięłam butonierkę i rozpoczęło się Błogosławieństwo… Zaczęła moja mama, która przy pierwszym (z dwóch zdań) zaczęła płakać, ale na całe szczęście przemówienie było tak krótkie, że nie zdążyła rozczulić się na dobre… mama Łukasza też miała załzawione oczy i co mnie bardzo rozczuliło, mój ojciec chrzestny też był wzruszony… Ale my się nie popłakaliśmy

Pojechaliśmy do kościoła podpisać dokumenty, wzięliśmy kilka głebokich oddechów i ruszyliśmy do wejścia kościoła...

Łukasz czekała na kilka kroków przed ołtarzem, a ja zaraz za świadkami wkroczyłam z tatą pod rękę w stronę ukochanego
Wyszła komiczna sytuacja, bo świadek zapomniał zostawić obrączki w Zakrystii i siostra (jak już byliśmy gotowi do wejścia, a najpierw wchodził świadek ze świadkowi, potem dopiero ja z tatą) przyszła do nas, żeby dać obrączki na tacę… a tu już organista zaczął grać a świadek nie mógł wyciągnąć pudełka z kieszeni jak mu się to w końcu udało to siostra zamiast od razu wziąć i ich puścić, zaczęła jeszcze mówić „oooo jakie śliczne pudełko” komiczna sytuacja, ale w końcu weszliśmy i powiem Wam, że to uczucie jakie się pojawia w czasie drogi do ołtarza jest nie do opisania! Nic z tego momentu nie pamiętam…. Nie wiem kto był, nie wiem kto robił zdjęcia, nie wiem kto się do mnie uśmiechał…. Widziałam tylko ukochanego czekającego na mnie, moment przekazania mnie przez tatę i podejście do klęcznika….

Kazanie było piękne!! Ksiądz fantastycznie do nas mówił o prezencie jaki daje nam Bóg, o miłości i o szczęściu… siostra Łukasza czytała hymn do miłości, a chór śpiewał cudnie!!!!! Na Ave Maria stanęły mi łzy w oczach i gdy Łukasz to zobaczył, to powiedział szeptem „zacznij myśleć o kurczakach”

Przysięga to moment, którego nigdy nie zapomnę…. Mówiliśmy ją z pamięci, patrząc sobie prosto w oczy, a wszystko płynęło prosto z serca z uśmiechem na twarzy Przy zakładaniu obrączki ukochany nie chwycił mojej ręki i nie wiedziałam za bardzo co z nią zrobić… i tak ją przybliżałam i cofałam… przybliżałam i cofałam widziałam to na filmiku i śmiałam się w niebogłosy…

Na koniec marsz Mendelsohna i wyjście… Nagle wybuchło konfetti, posypały się cukierki (ciężkie jak nie wiem co ) i grosiki…. Dzieciaczki pomagały nam zbierać i przeszliśmy do życzeń Dostaliśmy mnóstwo wina!!!! Ponad 40 butelek i tylko 5 bukietów kwiatów… z czego na drugi dzień 3 były już uschnięte i połamane
W większości otrzymaliśmy pieniądze, ale i kilka prezentów super uczucie tak oglądać, co się dostało i np. dziś wykorzystaliśmy komplet talerzy i filiżanek do obiadu z rodzicami i dziadkami mojego męża
Pogoda była świetna! Lekko wiało, ale dzięki temu nikt nie narzekał…. A jak się skończyły życzenia i ruszyliśmy w stronę hotelu, zaczęło lekko padać…. Więc pogoda pięknie wytrzymała do ostatniej minuty
Relacja cudowna, aż się wzruszyłam. Oby mój ślub i wesele były tak udane. Gratuluje szczęśliwych chwil.
Niespodzianka dla TŻ cudowna, wspaniale to przygotowałaś.
Zdjęcia rewelacyjne, pięknie wyglądałaś - jak z katalogów ślubnych.
SERDECZNE GRATULACJE.

http://pannymlode2011.blogspot.com/2.../ardillka.html
ardillka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-22, 08:50   #469
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ardillka Pokaż wiadomość
Mój TŻ zrobił mi wczoraj cudowną niespodziankę. Przyjechałam do niego, a on wła do siebie na górę. Myśle, kurcze no nie chc emi sie iść po schodach, ale idę. Wchodzę, patrze na niego, a on się śmieje i pyta: Nie widziesz? Patrze, ale myśle kurcze no ie jest ogolony, u fryzjera nie był, o co chodzi. Rozglądam sie po pokoju, patrze a tu szok......... WISI GARNITUR ŚLUBNY i piekna ręcznie haftowana kamizeka z krawatem kaskadowym - cudeńko Jestem taka szczęśliwa. Garnitur ciemny stalowy, materiał półmatowy - lepiej nie może być. Prawie wszystko jest, nawet koszula Brakuje tylko butów.
o jak fajnie

Stary 2011-06-22, 08:55   #470
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość
Hejo Trochę się obrobiłam z robotą i mam chwilę luzu. Napisałam pracę, obroniłam się i jestem magistrem do kwadratu, mam kolejny dyplom do kolekcji.

Frezyjkaaaaaaaaaaa
przez ciebie oczy mi się zaszkliły

ślicznie wyglądałaś
T'ai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-22, 09:02   #471
ardillka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
o jak fajnie
Cieszę się z tego garnituru jakby to była moja suknia ślubna hehehe Jak już jest garnitur, to bez reszty możemy się obejść :P:P hehehehe

Stary 2011-06-22, 09:04   #472
MiciaKicia
Zakorzenienie

Eh laski ide do lekarza...

---------- Dopisano o 09:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:02 ----------

Cytat:
Cieszę się z tego garnituru jakby to była moja suknia ślubna hehehe Jak już jest garnitur, to bez reszty możemy się obejść :P:P hehehehe
ha no ale garnitur to też ważna część ślubnej garderoby jakby nie było to taki rodzaj sukni ślubnej tyle, że dla faceta hehhe

Stary 2011-06-22, 09:10   #473
bambusiek
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
Napisane przez frezyjka85 Pokaż wiadomość
Witam w nowym wątku

W końcu znalazłam chwilę wolnego czasu, aby napisać relację z najpiękniejszego dnia, jaki mogliśmy sobie wyobrazić…
Piękna relacja i piękna PMka

Cytat:
Napisane przez Niesforna_88 Pokaż wiadomość
a ja chce już szczególnie tą chwile w kościele a później będzie wspaniałe życie u boku męża
Nooo... ten moment jest mega cudowny jak wspominam przysięgę, to mam za każdym razem ciary
Z. 30.6.14
A. 7.2.17
G. 9.1O.18
bambusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-22, 09:52   #474
MiciaKicia
Zakorzenienie

Powróciłam !
Lekarz dopiero od 16 jest eh..
Ale gardło troszkę przestało boleć. Boli bardzo ale nie tragicznie. Za to gorączka nadal jest ;/

Stary 2011-06-22, 10:08   #475
ardillka
Zadomowienie

Micia zgadzam się z tobą co do kwestii znaczenia garnituru... Kuruj się skutecznie

Uciekam na rowerek

Aaaaa najważniejsze: 10 min temu przyjechał kurier z moimi butami - przymierzyłam i są idealne, jak na mnie skrojone. Kolor cudny... Jestem dziś znowu szczęśliwa :P:P
Tak wyglądają na nodze:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_0263.jpg (94,4 KB, 52 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0264.jpg (101,0 KB, 50 załadowań)

Stary 2011-06-22, 10:21   #476
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
Micia zgadzam się z tobą co do kwestii znaczenia garnituru... Kuruj się skutecznie

Uciekam na rowerek

Aaaaa najważniejsze: 10 min temu przyjechał kurier z moimi butami - przymierzyłam i są idealne, jak na mnie skrojone. Kolor cudny... Jestem dziś znowu szczęśliwa :P:P
Tak wyglądają na nodze:
ale sliczne są

Stary 2011-06-22, 10:25   #477
margolka1986
Zakorzenienie

ardillka śliczne butki - gratuluje ich i garnituru !!

U mnie złe wyniki u Babci ale nadal jestem dobrej myśli- musimy byc na slubie w komplecie i innej opcji nie przyjmuje do wiaodmości !

wymianka książkowa

Moje papierowe szaleństwa
margolka1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-22, 10:27   #478
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez margolka1986 Pokaż wiadomość
U mnie złe wyniki u Babci ale nadal jestem dobrej myśli- musimy byc na slubie w komplecie i innej opcji nie przyjmuje do wiaodmości !

Stary 2011-06-22, 11:13   #479
efonka
Zadomowienie

Cytat:

Uciekam na rowerek

Tak wyglądają na nodze:
bardzo ładne buciki, przecudny kolor
Stary 2011-06-22, 11:37   #480
Niesforna_88
Wtajemniczenie

Cytat:
oj tam oj tam oj tam.. jesteście ze starej paczki.. młode to wszystkie dziewczyny które na wątku nie znam jeszcze...
Ej ja też jestem ze starej paczki może tylko nie kojarzysz mojego nowego nicku
Cytat:
jesli tak z kolejnym dzieckiem będę musiała najpierw zadbać o żłobek, przedszkolę a potem będę planować je urodzić...
planujesz mieć jesz?
Cytat:
Napisane przez Africa_Sun Pokaż wiadomość

To taka odmiana psów i kotów za bardzo zsocjalizowanych z człowiekiem (czyt. włażących mu na głowę bez pardonu czy wyrzutów sumienia) ja na przykład normalnych kotów nie mam i z tego co
to w takim razie ja mam psotfora zawsze uwielbiałam pieski i teraz też mam ale jak się przeprowadze do TŻ to już nie będzie takiej możliwości
Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość
Hejo Trochę się obrobiłam z robotą i mam chwilę luzu. Napisałam pracę, obroniłam się i jestem magistrem do kwadratu, mam kolejny dyplom do kolekcji. Od wakacji dzieli mnie jedna rada pedagogiczna, a potem zostaje tylko nadzieja na to, że od września będę pracować na więcej niż pół etatu Chwilowo szukam pracy na wakacje, wstępnie już jestem umówiona z jednym biurem na kolonie nad morzem. Ale przeglądając takie ogłoszenia naprawdę można się załamać, jak biura chcą płacić wychowawcom 500-700 BRUTTO za 2 tygodnie pracy 24godz/dobę, a najlepiej jakby ktoś chciał odbyć bezpłatną praktykę
gratulacje, jak tam z mężem się układa?
wiem coś o tych koloniach sama szukałam i masakra jakaś odpowiedzialność niesamowita, a dają Ci za to 600 zł... brak słów
Cytat:
Napisane przez efonka Pokaż wiadomość
witaj=), mierzyłam ta sukienke śliczna jest. wygladałam w niej jak księżniczka i ty pewnie tez tak bedziesz wygladac
ja również kupiłam buty z Kozdry ale mi nie zaproponowali ze moge z własnego materiału , kupiłam białe jak sandałki, czekam własnie na SMS
tydzien do wesela to pewnie juz nerwy duze?? ja mam miesiac a panikuje niesamowicie !!!
dziewczyny to są buty taneczne te Kozdry? mogę wiedzieć ile was kosztowały?
Cytat:
Napisane przez bambusiek Pokaż wiadomość
Nooo... ten moment jest mega cudowny jak wspominam przysięgę, to mam za każdym razem ciary
Tak wyglądają na nodze:
ja na swoje jeszcze czekam...

Cytat:
Napisane przez margolka1986 Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ----------

dziewczyny, który ładniejszy? czy ten: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1308605963

Lecz kiedy wszystko już będzie spełnione, bądź dla mnie takim w jakiego dziś wierzę.

Jako jedność :
Niesforna_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości