|
|
#3181 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Dot.: Scent Bar XXIX
mata wiklinowa, ściągnęłam pomysł na wystrój od Red
a określenie od Polly
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#3182 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a czy po tych suomkach rośliny majo jak sie wspiąć... ![]() kurde... zmarniały mi goździki, jkiś grzyb był i reanimacja nie pomogła, i Clematis prawie dednął, kwitł wszystko było ok, w końcu zaczął więdnąć i tylko jeden pę mi dziś został ![]() Chmiel też coś jakieś lichutki.... a w nasturcjach ciągle gmera mi kot ![]() jedynie petunie dobrze się mają
|
|
#3183 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
Edytowane przez kamena Czas edycji: 2011-06-22 o 11:09 |
||
|
|
|
#3184 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(ostatnie 2 miesiące się katowałam dietą 1 tys. kcal, to szybciej waga spadała)
|
|
#3185 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja mam siatką kocią górą a na dole gęstą plasticzaną ale wygląda to kiszkowo
|
|
#3186 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Ale widze, że przyjmujesz to na klatę bez załamywania się. Trzymam kciuki, zobaczysz jeszcze będziesz śmigać na kolanach do Częstochowy ![]() 2. bo one z Asosa ale już się skończyły Rychło w czas się obudziłam.Cytat:
2. o tak, pachną cudnie, mi się skojarzyły zapachowo z wakacjami nad morzem. Nie wiem czemu, może tam jakieś osłonki wiklinowe były. A jak instalowaliśmy to akurat padał deszczyk - zapach mokrej wikliny, mrrr. Od razu mówię, że ichniejsze zaczepki plastikowe g... dały bo były za krótkie i musiałam przywiązywać wiklinę drutem a gdzieniegdzie wpychać między śruby od balkonowej barierki. Ciężko było to przymocować ale zapewne masz inną barierkę, u mnie pionowe metalowe pręty są przyczepione do plastikowej osłonki i nie da rady nic wokół nich zaczepić. Mój ma ze 4 cm i tak tkwi w tej długości Cham. Może za późno posiałam bo w maju. Za to kobee śmigają jak już wspominałam.---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ---------- Maju, podoba mi się Twój nowy avatar ![]() Zapomniałam popodniecać się butami, oczywiście żadnych nie kupię ale: http://moda.allegro.pl/botki-buty-da...677822462.html - czyż one nie są szałowe? http://moda.allegro.pl/fama-czarne-m...650402004.html - ten suwaczek, mrr http://moda.allegro.pl/fly-london-zi...658839964.html - zielone mają przesłodki kolor i czubek. |
||
|
|
|
#3187 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Maja 1000 kcal idzie umarnąć z głodu
|
|
#3188 | |||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
Cytat:
ale pachnie cudniemi dali zaczepki 14 cm więc spoko dadzą radę, nawet krótsze by dały bo ja mam zwykłe cienkie pręty Cytat:
|
|||
|
|
|
#3189 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak tak ![]() są szałowe - drogie - ale jakbym miała piniondz to juz som moje - łoglondanie butów to sło
|
|
|
|
|
#3190 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Cytat:
Strasznie mi się kce jakiś fikuśnych butów, może na jesieni pojawią się w sklepach... |
||
|
|
|
#3191 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Byłem u dentysty,zęba już mam wstawionego
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#3192 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
a, fucktycznie winorośl! też siałaś czy sadzonki gotowe kupiłaś?
|
|
|
|
#3193 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
boskie ! Ty masz tych chłopów na każde zawołanie ![]() ![]() ale wiesz co - powinnaś być dumna że teraz sobie tak piszesz - ja się bynajmniej cieszę ze to widzę u Ciebie ![]() podziwiam po raz enty ![]() Polly no to kurdeu życzę Ci wiadomo czego - żeby nigdy nic Ci nie brakło no i kicukasy dziś ---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ---------- Cytat:
może nie jest az tak gruba - ale skłonności mam i uważam ze warto - chociaż trampki kupuję za 14 zł ![]() dlatemu nie mam prawie żadnych nowych ciuchów - muszę jedynie zanabyc nowe dżinsy bo z wszystkich "wyrosłam" |
||
|
|
|
#3194 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3195 |
|
Nindżopesz
|
Była juz zasadzona przez poprzednich właścicieli.
A jedną gałązkę sama przesadziłam - ukradłam pod blokiem pęd ze zrewniałym kawałkiem, zagrzebałam tę część w ziemi i wykiełkowała. Oczywiście nim wyrośnie minie sto lat. Ostrzegam, że winorośl, chmiel i powój są szkodliwe dla kotów, na szczęście moje się w ogóle nie interesują roślinami. Chciałam im posiać kocimiętkę ale zżółkła i opadła
|
|
|
|
#3196 |
|
Nindżopesz
|
Widzeu sieu w tym:
http://www.asos.com/Mango/Mango-Silk...t=-1&clr=Green i tym: http://www.asos.com/Religion/Religio...t=-1&clr=Khaki
|
|
|
|
#3197 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
chmiel wg. mojej wiedzy sprzed 5 lat też był bezpieczny ![]() edit: wg. ASPCA chmiel jest szkodliwy dla psów, nie kotów http://www.aspca.org/Pet-care/poison...ants/hops.aspx
Edytowane przez kamena Czas edycji: 2011-06-22 o 12:23 |
|
|
|
|
#3198 | |
|
Zakorzenienie
|
mi też
Viserys już mi się odwidział, myślałam, że będzie z niego jakiś wredny dworski bad boy knujący intrygi, a tu zwykły gówniarz z przerośniętym ego Największą sympatię budzi u mnie póki co Ned (choć nieco za kryształowa postać się wydaje ) i krasnal - no charakterem budzi sympatię dużą o dziwo się konkretnie najadałam ![]() rozbiłam na 5 posiłków i się okazuje być tego sporo, jak jeść mało kaloryczne rzeczy i dużo warzyw i owoców ![]() Cytat:
ffyglądam normalnie, nie jezdem chuda, ale taka średnia i tyla
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-06-22 o 12:41 |
|
|
|
|
#3199 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3200 | ||||||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
oesu! 700 zeta za noc to jak dla mnie jest cena całkowicie nieznośna ,Cytat:
Cytat:
jakimis tanimi za 180 zeta tez mozna było jak sprawdzałam ze 3 miesiance temu ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
kurde-pachnienie suomków mnie zachenca do nabycia , choc od zewnetrza to za bardzo nie fyglonda ![]() a jesli one pachnom jak nad bałtykiem to ![]() tego mi brakowało w chorwacji zapaszku ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ---------- co do kreacji to som szanse ze sie uda albowiem moja dobrze wyposazona sis ma wszystko co potrzebujeu- czerwone a'la borerko, lakier do pazura, czerwonom torepke a takze granatowo-grafitowe cienie
|
|
|
#3201 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ale ja i tak najbardziej ufam sobie
|
|
#3202 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to byłam ja padłam i obudziłam się zdrętwiała na kanapie razem z psem ![]() lipa znaczy Majek zostanie Motylkiem Polly Twoje zdrowie dzień dobry spałam ponad 12h ![]() ale jestem dzisiaj nófci pewex i głowa dużo lżejsza
|
|
|
#3203 | ||||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Ubieraj się tak, jak Ci wygodnie, mnie nic do tego ![]() Cytat:
No właśnie nie bardzo Cytat:
Cytat:
Cytat:
No jakby za każdym razem "pobudzało", to też przejechane ![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
#3204 | |||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() 2. Niestety zapaszek się ulotnił. 1. ano lipa 2. Polly, sto lat! Życzę Ci sukienek szytych jak na miarę, perfum pachnących słowiańskim lasem i pollyastycznych butów! I żeby w sklepach zawsze mieli to, co kcesz kupić |
|||
|
|
|
#3205 |
|
Zakorzenienie
|
i jeszcze ten burdel-tata z miasta jest spoko, fajne odzywki ma
![]() A jakie te babki mają cudne długie włosy Zrobiłyśmy z mamą pierogi z truskawkami się objadłam, że zaraz pęknę
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-06-22 o 14:47 |
|
|
|
#3206 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ja się nie kcem wymądrzać ale przy anoreksji to pierogi niebałdzo kurcze, chate trza ogarnąć i zakupy zrobić
|
|
#3207 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
aaaa! ale wyczesane życzenia , sama esencja moich pragnień ![]() dostałam prezent urodzinowy pocztom ![]() zfuoki w kartonowej trumience i czarnym worku ![]() w dodatku pasujom na mnie ---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:45 ---------- Cytat:
mufiuam ![]() teraz bendzie pasanie majuty coby anoresjeu wypendzic s niej
|
|
|
#3208 |
|
Zakorzenienie
|
nie kcem się wymądrzac, ale dietetyk móffił koleżance, że jak podczas pms i @ ma zachcianki na suotkie, to może jeść, bo wtedy tak przemiana materii sieu podkręca, że fsystko przetrawi a nie utyje
![]() sama to zaproponowałam ![]() (raz w miesiacu podczas @ mam dzień wielkiego żarcia, hulaj dusza jeszcze wieczorem powcinam ciasto, co zrobiłąm na jutro a jutro znóff w miarę oszczędne jedzenie )
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-06-22 o 15:01 |
|
|
|
#3209 |
|
grozi wypollizowaniem
|
oooo...ciasta mi sie zachciało
![]() takego z truskafkami i piankom po wierzchu
|
|
#3210 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
jako rasowa anorektyczka pownnaś się cieszyć z podkręconej przemiany i wykorzystać ją do spalania zapasów w ciałku![]() (no jaja se robię przecież )
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:41.

a określenie od Polly

i reanimacja nie pomogła, i Clematis prawie dednął, kwitł wszystko było ok, w końcu zaczął więdnąć i tylko jeden pę mi dziś został 

ale będę mieć oczyszczone to kolano i wtedy miejmy nadzieje będzie ok i wystarczy jak będzie podany co jakiś czas zastrzyk "smarujący" te moje z✂✂✂ane chrząstki 
idzie umarnąć z głodu

ma mojemu lekarzowi ufam, bo komuż mam ufać
i zakupy zrobić
a jutro znóff w miarę oszczędne jedzenie