|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2971 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nie boimy się końca świata bo Nasze śluby są za dwa lata!:)-PM 2013
Ja kupiłam biały lakier i jutro będę robić francuski u nóg. Zawsze się przy tym denerwuje bo mi nie wychodzi a muszę mieć idealnie
![]() ---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ---------- 100 strona wątku
|
|
|
|
#2972 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale leje... jak jutro będzie taka pogoda na procesji to ![]() ---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ---------- Cytat:
![]() Lubię francuski manicure ale też dużo się przy tym denerwuje
|
||
|
|
|
#2973 |
|
Zadomowienie
|
Pisze z telefonu, wiec nie bardzo moge cytowac posty, gdyz, przy malutkim, dotykowym elefonie wymaga to duzej cierpliwosci i ta predkosc :-S
MALINKA9191 - wiem, ze chodzilo Ci o cos innego i o innego posta Tylko ja juz tego nie cytowalam :-P Poza tym, dziewczyno ja jeszcze nie przyspieszylam zadnego slubu, fakt, ze byly dwie daty albo 1.06 lub tez 31.08, of course 2013, i na tym the end, rozmowa tez byla i na temat 2012, ale jakos tego roku nie wzielam na powaznie, a tu TZ rezerwuje sale na sierpien 2012. Ale tak na prawde, wszystko bede wiedziala w listopadzie, po moim powrocie, gdyz ja tego tematu nie zamierzam poruszac przez sms-y, czy na przyklad gg. Co wiecej ja na TZcie nigdy nie wymuszalam slubu, ani daty, raz chyba, no gora dwa wspomnialam cos, ale wtedy po prostu padl w/w temat :-P I czytaj ze zrozumieniem, bo ja nic nikomu nie kazalam, tylko wyrazilam swoja opinie na temat postu Patrycji28100, to byla moja osobista sugestia, a jak ona zrobi to jej decyzja i ja ja uszanuje A nie spotkalismy sie w ciagu tych 4 dni, bo bylo za wiele przeszkod, a poza tym nie bede jechala do rodzicow TZta 150 km, stad moja zlosc i zbulwersowanie i emocje :-( Ale ochlonelam po pewnym czasie porozmawialismy, itp. No i jest juz dobrze :-D No i zapewne wkurzyl mnie niepierwszy i nieostatni raz B-) A co do wyjazdu, jakbym w PL nie miala perspektyw, pracy i w ogole zycie by mi sie nie ukladalo tak jak chce nie zastanawialabym sie ani chwili tylko wyjechala z TZtem, ale oczywiscie poda warunkiem, ze to cos pewnego by bylo, a studia - na pewno. To tez by mi nie dalo spokoju, ale z tego co widze, jestes ogarnieta jezykowo, wiec nie mialabys wiekszego problemu zagranica i tam bym myslala o dalszej edukacji I jak wlasnie sama ujelas, ze nie dotyczy teraz to Twojej rozlaki i wyjazdu, itp. Wiiec odpisuje to samo, moje wyrazenie swojego zdania, mysli odczuc tez nie dotyczylo sytuacji, ktora miala miejsce na poczatku miesiaca > I powotrze sie raz jeszcze, to ze mamy sale i termin to nie znaczy, ze wtedy wyjde za maz! A to, ze sie nie kloce z TZetem, bo nie mamy o co, a kazda watpliwosc wyjasniamy sobie, moze nie odrazu, ale na pewno tego samego dnia lub po kilku godzinach, i nic nie mowimy sobie w zlosci, bo wolimy ochlonac i na spokojnie wszystko rozwiazac :-! Uwierz mi, nic nie musze w sobie zmieniac i raczej musze miec twarda psychike, skoro pracuje, gdzie pracuje i takimi, a nie innymi ludzmi :O. BOo za ladne oczy mnie tam nie wzieli, a przechodzilam, wiele testow i wiele rozmow oraz szkolen i kursow ) No i psycholog nie tylko leczy i pomaga... A w razie watpliwosci co robi odsylam do literatury B-) No i jasne, ze mnie nie urazilas, masz prawo do wlasnego zdania. Z mojej strony to tyle i nie zamierzam juz wyjasniac tego po raz eenty i tlumaczyc co zaszlo wtedy miedzy mna, a moim TZetem :@ Bo na forum nie jest to miejsce!---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ---------- Udanego wypoczynku, a Ty dokad, bo nie pamietam?? :-P |
|
|
|
#2974 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
delikatne jakieś bardzoo lubię![]() też lubię, ale tak na inaczej tzn. kolorowy ![]() Cytat:
|
|
#2975 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ---------- Moja siostra ma pieska Maltanczyka i nie chce go do suki dopuscic i sie biedaczek meczy i wykorzystuje slabsze osoby i male dzieci, staje na dwoch lapach, kolejne dwie opiera o nogi danej bezbronnej osoby i jedzie :sex: A piesek ma chyba dwa lata, a ta glupia zapatrzona w niego i nikomu go nie da ![]() ---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ---------- Cytat:
Ja jak meczylam TZta, ze chce do ZOO, to sie mial, ze otworzy mi male ZOO, zaczynajac od owadow, jak bede dobrze sprawowac nad nimi opieke, to kupi mi duze zwierzaki Myslalam, ze Go ![]() ---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ---------- Cytat:
laboga:, poza tym teraz, w lato minela mi mania na frencha i nosze jednolite kolorki (te zarowiaste), teraz mecze mocny, chlodny roz i u stop i u rak ![]() ---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ---------- Kolorowy french jest boski, ale w mocnych tylko i zywych kolorach |
||||||
|
|
|
#2976 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ich problem jak nie przyjdą![]() No i postanowione będzie ostry żółty french i może jakąś naklejkę dam jeszcze jak mi się zechce
|
|
#2977 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Poza tym zawsze edukowac sie jak w/w mozesz zagranica, tym bardziej, ze znasz bdb jezyk angielski Moja kolezanka studiowala prawo na UW po I roku sie przeniosla do UK, gdyz tam prawo trwa trzy lata, a nie tak jak u nas piec latek, wiec mimo, ze miala rok w plecy i tak dobrze na tym wyjdzie - tyle, ze ona ma ustawionych rodzicow i oni sie obracaja w rodzinie prokuratorow i sedziow, wiec tutaj no comments |
|
|
|
|
#2978 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny: JESTEM MAGISTREM!!!! obroniłam się dziś na 5!!!
koniec studiów!!! mam wykształcenie wyższe!!! po obronie byliśmy z M. i naszą przyjaciółką Gosią na pysznych lodach i kawce... właśnie wróciliśmy do domu... czuję jak schodzi ze mnie ciśnienie... chociaż do końca w to nie wierzę... a jutro o 7.00 mamy pociąg do domu.. nad morze na weekend... a później ostatni tydzień w Poznaniu i bye bye.... w sumie nie wiem czy chcę kończyć ten etap...ale teraz bezkarnie mogę zacząć myśleć o ślubie ![]() spokojnego wieczorku idę się pakować MGR. Ola
.... zatańcz ze mną jeszcze raz ....... Edytowane przez AleksandraKGu Czas edycji: 2011-06-22 o 22:19 |
|
|
|
#2979 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale z tego co się orituję to tylko tam bedzie mogla pracowac w swoim zawodzie, bo prawo u nas i u nich jest inne i nie mozna np tak ze nasi prawnicy beda tam tez prawnikami tylko od nowa szkole by musieli robić.. chyba ze chce zostac.. Ola moje gratulacje
|
|
#2980 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratuluję i zazdroszczę, że masz już to za sobą... Ja dopiero za rok
|
|
|
|
|
#2981 | |
|
Zakorzenienie
|
No ja już po kąpieli z TŻ...;D hihi
A ja mam pazurki u nóg pomalowane na czarno ![]() a u rąk ostry zółty;p lubię żywe kolory, ale skusiłam się na czarny tym razem;p ---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ---------- Cytat:
Gratuluje
|
|
|
#2982 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja mam czarny lakier, ale nie odwazylabym sie pomalowac calych paznokci na czarno, tylko do wzrokow go trzymam
|
|
#2983 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tam lubie eksperymentować;D Jak mi odbije to maluje każdy paznokieć na inny kolor i to kolory baaaardzo żywe;D
|
|
|
#2984 |
|
Zakorzenienie
|
A ja maluję właśnie u rąk na jakiś dziwny fiolet, który wpada w czerwień
|
|
|
|
#2985 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2986 |
|
Zadomowienie
|
Czarne u nog, zle mi sie kojarza, ale u rak z jakims wzorkiem jak najbardziej
A zwlaszcza french :P
Edytowane przez NAUGHTYxANGEL Czas edycji: 2011-06-22 o 22:40 |
|
|
|
#2987 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2988 |
|
Zakorzenienie
|
Oki laleczki ja mykam do łóżeczka pobroić troszkę z TŻ
![]() Dobranoc
|
|
#2989 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dobranoc ![]() ja też już znikam, dobranoc
Edytowane przez malinka9191 Czas edycji: 2011-06-22 o 22:56 |
|
|
|
|
#2990 |
|
Zadomowienie
|
http://wskioz.edu.pl/index.php/pl/st...biotechnologia Co myslicie o tym?? Popularne?? Oplacalne??
|
|
|
|
#2991 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ---------- ja też już lecę bo musze rano wstać. Dobranoc
|
|
|
|
|
#2992 |
|
Zakorzenienie
|
AleksandraKGu gratuluję
![]() Ja musiałam iść bo nawiedziła mnie burza a że jestem cykor to zaraz wyłączyłam komputer
|
|
|
|
#2993 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ale już mi się tak łapka nie trzęsie. Chociaż zauważyłam, że to jak wychodzą paznokcie dużo zależy od pędzelka w lakierze. Ja pomalowałam sobie paznokcie i rąk i stóp na fiolet Po 3 dniach miętowy mi się znudził ![]() Cytat:
No to ja nie rozumię po co co rezerwować salę nie będąc pewnym czy się chce i czy weźmie się ślub tego dnia? Cytat:
Ja dopiero za rok licencjat Ale to z mojej głupoty, broniłabym się z już w tym roku ![]() Cytat:
![]() Dzień dobry Dziewczyny ![]() Ja powoli się zbieram za farbowanie odrostów i mam nadzieję, że się wypogodzi. Nie chcę upału, ale tak ok 20st. - akurat na wycieczkę. Póki co - u mnie zachmurzone. Coraz częściej myślę o rzuceniu tych studiów po licencjacie i przekwalifikowaniu się. Nie wiem czy opłaca się robić po licencjacie podyplomówke z logopedii, czy może dopiero po mgr.? A może w ogóle zmienię kierunek... Ah trudna ta dorosłość. Wczoraj zazdrościłam uczniom kończącym rok szkolny. Mają 2 miesiące laby i niczym nie muszą się przejmować. Chciałabym wrócić czasem do licealnych lat
|
|||||
|
|
|
#2994 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam Was
Wpadłam tylko na chwilę bo zaraz uciekam do kościoła a potem Tż do mnie przychodzi Pogoda u nas brzydka. Niebo jest zachmurzone i nie jest za ciepło. Trzeba niestety się zaopatrzeć w parasolkę a ja tak nie lubię chodzić z parasolką![]() Cytat:
Dobra ja uciekam już. Miłego dnia dziewczynki
|
|
|
|
|
#2995 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() u mnie też pogoda do Zjem śniadanie i muszę zacząć torby pakować. Brat Mojego TŻ jedzie po swoją mame żeby tu na wakacje przyjechałą... No i pakuje torby bo kupiłąm różne rzeczy dla maluchów w polsce i dla mamy tu zawsze taniej![]() a im zrobie niespodzianke szkoda tylko, że ich nie zobacze...![]() ---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ---------- Ojj ja też bym chciała wrócić to dego beztroskiego czasu... Człowiek nic sie nie martwił ![]() ale chciałąbym mieć tak 16 lat ten czas był dla mnie najlepszy![]() ---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ---------- FlightlessBird i dastin miłego dnia Wam życzę
|
|
#2996 | |||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
i przeogromne zazdroszczę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
no chyba, ze im siebie nie "udostępnisz" to kolegium do 5000 zł :/ ale zawsze jak będzie 28-29 czerwca to możesz zadzwonić i przedstawić swoją sytuację to na pewno kogoś do Ciebie podeślą Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
ale logopedia to bardzo fajny kierunek i jeśli jest to magisterka byłaby fajna a podyplomówkę można z czegoś innego, albo jakaś większa specjalizacja z logopedii - nie znam się na tym za bardzo ![]() Dzień dobry Kochane egzamin poszedł mi jako tako ![]() niektóre pytania były z kosmosu, po prostu masakra, no ale powinien być do przodu, a to najważniejsze wczoraj w pociągach była po prostu masakra, myślałam, ze się udusze z takiej duchoty a dziś jest niewiele lepiej |
|||||||
|
|
|
#2997 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ---------- Cytat:
A o jakim kierunku myslalas?? W sumie dla mnie studia to fikcja, bo zaoczne, wiec moglabym chyba kazdy kierunek studiowac, dlatego myslalam ostatnio o biotechnologii - kolejny licencjat, zamiast dalej isc na mgr z bezpieczenstwa narodowego Bo psychologie dalej bede ciagnela, bo po powrocie zostanie mi tylko rok :d---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ---------- ... A bedac w liceum jak my bardzo chcialysmy isc na studia, miec 18lat i byc dorosle ---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ---------- Cytat:
![]() Gratuluje i powodzenia I powtorze pytanie raz jeszcze na jaki temat pisalas prace??
Edytowane przez NAUGHTYxANGEL Czas edycji: 2011-06-23 o 10:21 |
||||
|
|
|
#2998 |
|
Zakorzenienie
|
Biotechnologia zaoczna to smiech na sali albo ciężka orka, bo będziesz tydzień w tydzień siedziała w laboratorium. A jak nie, to parodia, bo gówno się nauczysz.
A co do Twoich problemów ze ślubem i TŻtem-albo wywlekasz je na forum albo nie. Jak wywlekasz to sie licz z tym, że będziemy o nich pamiętać i czasem nawet mieć o nich swoje zdanie :/ Bo wybacz, ale to ni my zrobiłyśmy aferę z zostawianiem pierścionka w Polsce i zostawianiem elaboratów na gadu, "bo my się nigdy nie kłócimy". I jak w listopadzie wrócisz to może już być dziwnie, bo TŻ może kilka umów już popodpisywać na 2012 i kilka zaliczek wpłacić, a nikt mu nie odda, bo narzeczona się rozmyśliła.
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|
|
|
#2999 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() A ja wam powiem, że nie wróciłabym do liceum. Lubię teraz swoją niezależność zarówno finansową jak i decyzyjną. Jakoś w wieku 16 lat nie sądzę, że powiedziałabym rodziców: Wyjeżdżam z X na weekend. Pewnie by zawału dostali. Poza tym cieszę się z tego, że mam coś stałego w życiu, coś czego jestem pewna, kogoś z kim chcę spędzic moje życie. Samotny człowiek nie jest szczęśliwy, a związac się z byle kim też nie sztuka. Więc cieszę się, że mam w moim życiu mój skarb i wiele perspektyw. I że jestem w takim momencie, że to życie tak szeroko pojęte się właśnie dla mnie zaczyna. Ja się tam cieszę na te możliwości, problemy do rozwiązania, dorosłośc. Nie jest łatwo, ale to jest właśnie to czego chcę ![]() No, ale ja zawsze inna byłam
|
#3000 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No i nie jest taka droga, tzy lata 12500 zl.---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ---------- Cytat:
![]()
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:23.

Tylko ja juz tego nie cytowalam :-P Poza tym, dziewczyno ja jeszcze nie przyspieszylam zadnego slubu, fakt, ze byly dwie daty albo 1.06 lub tez 31.08, of course 2013, i na tym the end, rozmowa tez byla i na temat 2012, ale jakos tego roku nie wzielam na powaznie, a tu TZ rezerwuje sale na sierpien 2012. Ale tak na prawde, wszystko bede wiedziala w listopadzie, po moim powrocie, gdyz ja tego tematu nie zamierzam poruszac przez sms-y, czy na przyklad gg. Co wiecej ja na TZcie nigdy nie wymuszalam slubu, ani daty, raz chyba, no gora dwa wspomnialam cos, ale wtedy po prostu padl w/w temat :-P I czytaj ze zrozumieniem, bo ja nic nikomu nie kazalam, tylko wyrazilam swoja opinie na temat postu Patrycji28100, to byla moja osobista sugestia, a jak ona zrobi to jej decyzja i ja ja uszanuje
a teraz musze sie pakowac 
Nie lubię malować bo mi się ręka trzęsie i zawsze krzywo maluje i zmywam po 5 razy

laboga:, poza tym teraz, w lato minela mi mania na frencha i nosze jednolite kolorki (te zarowiaste), teraz mecze mocny, chlodny roz i u stop i u rak