Czas w kolejce się ustawić i na poród się nastawić! Lipcówko-sierpniówki 2011. - Strona 69 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Wybieramy tytuł na nowy wakacyjny wątek
Wody Nam odpływaja i Nasze brzdące Nas witają - Lipiec/Sierpień 2011 1 1,30%
Rodzice moi kochanie - za chwilę będę już z WAMI ! - Lipiec/Sierpień 2011 4 5,19%
Jedna mamą, druga z brzuchem, która teraz przywita się z Maluchem ? Lipcówki-sierpniówki 2011 5 6,49%
Szopy z norek wylatują, mamy dzieci już całują. Lipcówki-sierpniówki 2011 18 23,38%
Porodówki zapełniamy, letnie dzieci już witamy. 3 3,90%
Akcję wywoływania rozpoczynamy, wakacyjne maluszki na świecie witamy. 0 0%
Synu, córko, wychodź z brzucha! Idzie lato - mamy słuchaj! 14 18,18%
Torby już spakowane a my nadal nienagadane! 0 0%
Z brzuszkiem pożegnania czas. Drogie dzieci - witamy Was! 1 1,30%
Bociany zaczynają już lądować, letnie mamuśki- czas się rozpakować! 8 10,39%
A my nie znamy dnia ani godziny bo nasze szkraby w nosie mają porodów terminy 3 3,90%
A my jak bomby sobie tykamy i na rozbrojenie cierpliwie czekamy. 3 3,90%
Pękają już brzuszki jak bańki mydlane, wychodzą z nich nasze maluszki kochane. 5 6,49%
Jedne już rozpakowane, inne zaczekane - wciąż w kupie się trzymamy - lipcowo-sierpniowe mamy 2011 2 2,60%
Torby spakowane, łóżeczka skręcone, czekamy na nasze brzdące wymarzone! 1 1,30%
Nareszcie lipcowo-sierpniowe mamusie wymieniają brzuszki na słodkie dzidziusie! 6 7,79%
Ruszające się brzuszki w zapomnienie odchodzą, na ich miejsce cudowne maleństwa się rodzą 0 0%
Mamusie lipcowo-sierpniowe: tykające bomby zegarowe, w każdej chwili urodzić gotowe 3 3,90%
Głosujący: 77. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-23, 13:09   #2041
brunetka2000
Zakorzenienie

Dot.: Czas w kolejce się ustawić i na poród się nastawić! Lipcówko-sierpniówki 2011.

Spojrzałam na listę rozpakowanych mamusiek i wynika z niej, że teraz jeszcze czas na 2 mamusie z syneczkami
brunetka2000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-23, 13:15   #2042
Zmalowana
Zakorzenienie

Dot.: Czas w kolejce się ustawić i na poród się nastawić! Lipcówko-sierpniówki 2011.

Cytat:
Napisane przez zanetaa88 Pokaż wiadomość
Zmalowana to który TY masz już tydzień i dzień?!

Mnie dzisiaj ponownie tak zakuło na dole,
że aż nie umiałam się wyprostować,
na szczęście było to chwilowe i jeden raz!
38tc3d

A ja dzisiaj stękałam brunetce że mnie też kuje i boli jak na okres. Ale został tylko ból okresowy. Więc na mnie póki co nie liczcie. Bo się przeliczycie

Zmalowana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-23, 13:23   #2043
moniczka2123
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez wodaqua Pokaż wiadomość
Moniczka, lej na babę. Co ją to obchodzi ile Ty śpisz czy w ogóle co robisz. Jakby zapomniała jak sama w ciąży była i nie wiedziała jak różne są potrzeby kobiet. A rządzić chce, to widać. Dobrze, że i młody po Twojej stronie

Zebys wiedziala ze ja olewam ona dla mnie jest poprostu smieszna
Ale my to z mezusiem ol.ewamy i tak robimy co chcemy
ja poruszylam pewny temat... waniania po szafkach .... ok wylaczyla i umyla mi lodowke ok nic nie mowie ale bez przesady pozabierala kaczup sosy itd itp i mnie to wkurzylo................. ...........
po za tym mi rzeczy w kuchni poprzestawiala niech stad wypada bo jej i jak bobo bedzie nie pozwole jej rzadzic

juz mi mowila zadnych pampersow tylko tetra to jej powiedzialam ze ok ale jak ona bedzie je prac itd i temat zakonczyla

bosze czemu to taki czlowiek dziwny??

a propos dzieci siostry meza to moja tesciowka mysli ze ja bede cale wakacje je bawic (pomijacac fakt ze to dzieci 9 i 14 lat) i mogl by starszy sie mlosdzym zajac ona mysli zreszta tak powiedziala ze jak urosze to dziecko bedzie duzo spac to ja sie mam nimi zajac a wiecie co mysle?? ja z ddzidzia bede miala duzo obowiazkow a i mezulek do pracy bedzie chodzil to musze obiadki mu robic i w zyciu warszawy nie bede jeszcze dziecmi siostry m sie martwic
pomyslicie ze jestem samolub ale ja tak uwazam ...

moniczka2123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-23, 13:24   #2044
zanetaa88
Zakorzenienie

Zmalowana urodzisz nie martw się to będzie taki spontan , że musisz być gotowa ZAWSZE!

Między mną a moim D jest 3 lata różnicy.

zanetaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-23, 13:29   #2045
moniczka2123
Zadomowienie

Cytat:
Zmalowana urodzisz nie martw się to będzie taki spontan , że musisz być gotowa ZAWSZE!

Między mną a moim D jest 3 lata różnicy.

u nas tez 3 lata roznicy ja mlodsza oczywiscie

Dziewczyny w sklepie nie bylo zeberek tylko kosci zebrowe to co z tego zrobic mozna?? to tak jak zeberka ??
musze sis meza scignac niech mi jutro zeberek kupi

Stary 2011-06-23, 13:34   #2046
Vaniliova11
Zadomowienie

Mnie też okropnie dziś kłuło jużmyślałam że obiadu nie dokończe
Zaneta mam nadzieje że ta burza w nocy szkód nie narobiła u was u nas przeszla bokiem

---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ----------

Moniczka ten 14latek to za nazwanie go dzieckiem napewno sie obrazi tesciowa sie nie przejmuj niech se gada
Vaniliova11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-23, 13:34   #2047
zanetaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Vaniliova11 Pokaż wiadomość
Mnie też okropnie dziś kłuło jużmyślałam że obiadu nie dokończe
Zaneta mam nadzieje że ta burza w nocy szkód nie narobiła u was u nas przeszla bokiem

U mnie na szczęście nic się nie stało,
w wiosce obok to dachy rozerwane itp, mówili nawet o tym w TVN 24
a tutaj piszą u mnie na stronie z mojego miasta - >

http://www.naszraciborz.pl/aktualnos...szonowice.html

Mnie na szczęście zakuło raz i koniec,
ale nie było to przyjemne uczucie,
natomiast ponownie spojenie mnie zaczyna boleć
dobrze że w przyszłym tyg mam wizytę

Monika
z kości? To Ja kiedyś zupy robiłam, a tak to nie za bardzo wiem co można wykombinować, zależne ile tego mięsa mają ?!

Edytowane przez zanetaa88
Czas edycji: 2011-06-23 o 13:35
zanetaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-06-23, 13:37   #2048
Bartessa
BAN stały

Telik, bardzo ladnie wyglądasz, na tym pierwszym zdjeciu to nie widac wogole brzucha ciązowego.. Zaczęlam sie zastanawiac czy cos przegapilam
Bartessa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-23, 13:38   #2049
Vaniliova11
Zadomowienie

Cytat:
U mnie na szczęście nic się nie stało,
w wiosce obok to dachy rozerwane itp, mówili nawet o tym w TVN 24
a tutaj piszą u mnie na stronie z mojego miasta - >

http://www.naszraciborz.pl/aktualnos...szonowice.html

Mnie na szczęście zakuło raz i koniec,
ale nie było to przyjemne uczucie,
natomiast ponownie spojenie mnie zaczyna boleć
dobrze że w przyszłym tyg mam wizytę

Monika
z kości? To Ja kiedyś zupy robiłam, a tak to nie za bardzo wiem co można wykombinować, zależne ile tego mięsa mają ?!
Mój Tż czytal rano wiadomości i pisało o Raciborzu i pomyślałam o Tobie
Vaniliova11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-23, 13:40   #2050
brunetka2000
Zakorzenienie

Dajcie spokój z tymi teściowymi One są masakryczne!!!!!!! Moja na wózek kasy nie dała!!!!!! A cały czas mówi córkom mojego męża siostry, że jak Ala się urodzi to będą woziły je w wózeczku i na dwór z nia wychodziły. Takiego wała niech się nie zdziwi jak jej nie dam dziecka ponosić
Stary 2011-06-23, 13:48   #2051
fiona003
Raczkowanie

Witajcie dzielne mamuski.
Widze ze duzo sie tu dzieje- brzusie opadaja skorcze sie pojawiaja wody odchodza i dzieci sie rodza.

Kajool i Carmela gratulacje

Ale wam zazdroszcze ze juz macie to za soba. A ja po szkole rodzenia dostalam takiego pietra ze nie wiem czy urodze boje sie strasznie.

http://s10.suwaczek.com/201107215165.png
fiona003 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-06-23, 13:50   #2052
sygine
Zadomowienie

Scio kolejna dzielna mamusia z ciebie Piękny opis porodu
Stary 2011-06-23, 13:51   #2053
wodaqua
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez moniczka2123 Pokaż wiadomość
A tak dla poprawy nastroju to wczoraj bylam na zakupach spozywczych a przeciez jak mezulek musze zrobic jakas salatke obiadek i ciasta kupilam bo mezus lubi
no wiec gdy tesciowa sie dowiedziala o zakupach rzekla:
po co ciasto kupowac kase tracic
po co jakies salatki i obiadki jak z komuni bigos i ryba po grecku zostaly zamrozone to akurat
po co napoje kupowac jak kompot zrobic
jak jej czasem slucham to mi jej zal
no sory ale mezulek zapindala tam ciezko to mu co najlepsze trzeba podac a nie mrozone a jak jej powiedzialam xe zeberka mu upieke z mlodymi ziemniaczkami i salata do tego to powiedzirla ze maja byc gotowane bo ona pieczonych jesc nie bedzie i salaty tez nie lubi no to jej powiedzialam ze ja jej jrsc nie kaze a M lubi salste i pieczone i ten obiad bedzie dla niego nie dla niej i jak jej nie lasi niech sama gotuje.

a najlepsza wiadomosc jest taka ze wziela sobie miesiac urlopu od 4 lipca wiec jak urodze to pani dobra rada do pracy bedzie chodzic
Ona ma jeszcze męża? Bo jak tak o niego dba jak Ci radzi, to się dziwię. Ja też lubię świeto zrobić dla swojego T.

Cytat:
Napisane przez agni82 Pokaż wiadomość
Natka, u mnie też różnica wieku wynosi 10 lat, ale jakoś nie zauważamy tego. w sumie o tym, że jest 10 lat straszy ode mnie dowiedziałam się na 3 albo 4 randce. trochę mnie to zastanowiło i od razu zapytałam go czy ma żonę lub miał. okazało się że nie. zdziwiłam się, bo w sumie fajny facet i zaczęłam podejrzewac że może jest gejem. zaśmiał się tylko i powiedział że nie jest.a nie był w stałym związku ze względu na pracę( wiele podróży służbowych, mieszkanie w różnych krajach). prowadził życie szczęśliwego singla... dopóki nie poznał mnie. i tak jesteśmy razem już prawie 3 lata. a był klientem u mnie w pracy i pół roku zbierał się by zaprosic mnie na kawę, ale ja wówczas byłam z pewnym dup..m, więc nie mogłam. potem wypadły wakacje w Polsce. i on przed wyjazdem poprosił o kartke z Polski. wysłałam a jakże. i w sumie na tym wyjeździe podjęłam decyzję o powrocie do Londynu. Ponieważ mój poprzedni facet tak mi wszystko obrzydził skutecznie że chciałam wrócic do domu, żeby mnie nie nachodził. w czasie wakacji jednak postanowiłam że dam się zaprosic na tą kawę i zobaczymy co z tego wyjdzie. no i za miesiąc mały Emilek z tego wyjdzie
Zakończenie Twojej opowieści najbardziej mi się podoba Ale przecież to jeszcze nie koniec Waszej histori
Tyle dobrego, że będziesz miała luz po narodzinach

Cytat:
Napisane przez moniczka2123 Pokaż wiadomość
Zebys wiedziala ze ja olewam ona dla mnie jest poprostu smieszna
Ale my to z mezusiem ol.ewamy i tak robimy co chcemy
ja poruszylam pewny temat... waniania po szafkach .... ok wylaczyla i umyla mi lodowke ok nic nie mowie ale bez przesady pozabierala kaczup sosy itd itp i mnie to wkurzylo................. ...........
po za tym mi rzeczy w kuchni poprzestawiala niech stad wypada bo jej i jak bobo bedzie nie pozwole jej rzadzic

juz mi mowila zadnych pampersow tylko tetra to jej powiedzialam ze ok ale jak ona bedzie je prac itd i temat zakonczyla

bosze czemu to taki czlowiek dziwny??

a propos dzieci siostry meza to moja tesciowka mysli ze ja bede cale wakacje je bawic (pomijacac fakt ze to dzieci 9 i 14 lat) i mogl by starszy sie mlosdzym zajac ona mysli zreszta tak powiedziala ze jak urosze to dziecko bedzie duzo spac to ja sie mam nimi zajac a wiecie co mysle?? ja z ddzidzia bede miala duzo obowiazkow a i mezulek do pracy bedzie chodzil to musze obiadki mu robic i w zyciu warszawy nie bede jeszcze dziecmi siostry m sie martwic
pomyslicie ze jestem samolub ale ja tak uwazam ...
Z tym praniem to ją zalatwiłaś W pilnowanie się nie daj wmanewrować. Kto to w ogóle takie pomysły ma w stosunku do ciężarnej/świeżo upieczonej mamusi?

Cytat:
Napisane przez brunetka2000 Pokaż wiadomość
Dajcie spokój z tymi teściowymi One są masakryczne!!!!!!! Moja na wózek kasy nie dała!!!!!! A cały czas mówi córkom mojego męża siostry, że jak Ala się urodzi to będą woziły je w wózeczku i na dwór z nia wychodziły. Takiego wała niech się nie zdziwi jak jej nie dam dziecka ponosić
Moja teściówka... w sumie nie mam na co narzekac, ale wczoraj znów mnie przez telefon wkurzyła, bo wiedząc że mąż wyjeżdża na kilka dni, mówi że mam się pilnowac bo jak się stanie coś jej królewnie to mnie udusi! Poczułam sie jak inlubator... Czy to nie chodzi o to, że mam dbać o siebie żeby dziecku było dobrze? Niby takie pierniczenie, ale mnie wnerwia

Ja już po obiadku Fryteczki i mizeria mniam
wodaqua jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-23, 13:52   #2054
madziaranew
Rozeznanie

Witam ja juz po kawce, wiem zamiast obiad jesc to ja kawe pilam ale jakie ciacho francuskie wcielam oj....spacerek byl , przyszlam mokra jak kura,dzidzius kopie jak szalony.
Telik - sliczna sukieneczka, no I ladna z Ciebie kobitka
Ja kupilam sobie dwa miesiace temu sukienke , tz sie podobalam w niej , razz ja mialam na sobie I juz nigdy wiecej jej nie zaloze , Bo wydaje sie w niej bardzo duuuuuza , wogole nie podkresla tali.
Moniczka- podziwiam Ciebie , Bo ja bym z moja tesciowa , nie wytrzymala pod jednym dachem, a bron Boze zeby mi do lodowki zagladala , zabilabym
madziaranew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-23, 13:54   #2055
sygine
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Zmalowana Pokaż wiadomość
Nerolka słodziak z niego

Co do karmi i bezakoholowych to już kiedyś pisałam, że jest tam jakaś ilość alkoholu, ale mi nawet gin zalecał picie bo wtedy nerki lepiej pracują Poza tym któraś Laseczka już pisała, że jak zjesz jabłko to ono fermentuje i też alkohol
A ja rozmawiałam z moim ginem i mi mówił że karmi i inne bezalkoholowe spokojnie można pić. Nawet można wypić i alkoholowe byle nie regularnie. I raz na jakiś czas piję karmi albo lecha free do grilla I dokładnie tak jest jak piszesz - zjesz jakiś owoc i popijesz wodą a już fermentuje
Stary 2011-06-23, 13:58   #2056
DaKaro
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez brumek Pokaż wiadomość
Dziewczyny, nie mogę teraz nadrobić teo co spłodziłyście do rana, ale musiałam się pochwalić: SPAŁAM !!!

Może nie całą noc i nie super smacznie, ale mimo wszystko
A ja spałam po południu (nie wiem jak to się stało).
Cytat:
Napisane przez Natka_ Pokaż wiadomość
To straszne co się dzieje Nie jestem w stanie zrozumieć tych kobiet... Czy zdrowie własnego dziecka nie jest ważniejsze od nałogu?!
We mnie kobieta w ciąży z papierochem w zębach budzi wstręt i obrzydzenie. Jak można tak dziecko truć! A już najgorsze są te, które planują dziecko i wcześniej nie rzucą, później się tłumaczą, że nie moga odtawić, bo to więcej szody dziecku zrobi.
Miałam w pracy taki przypadek koleżanki (Polka). Starała się o dziecko kilka miesięcy (paliła jak lokomotywa). Całą ciążę też paliła, nawet jej raz meneger główny zwrócił uwagę, że to dziecko jest za małe żeby palić. Kiedyś na przerwie, jej mała już miała 1,5 roku koleżanka stwierdziła, że ona to w każdym momencie może rzucić, na co ja, że skoro w ciąży dla dziecka nie rzuciła, to nie jestem przekonana...
Cytat:
Napisane przez Zmalowana Pokaż wiadomość
Laski mam wrażenie że całkiem opadł
Opadł, opadł!

Malwinka
DaKaro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-23, 13:58   #2057
moniczka2123
Zadomowienie

dziewczyny boli mnie brzuch okresowo
wzielam nospe nie pomoglo

Chyba mnie do lazienki pogodni
Zaczelam sie bac

JA NIE CHCE RODZIC NIE JESZCE NIE TERAZ

ide do wc

Stary 2011-06-23, 14:08   #2058
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Zaneta lewatywa jest do przeżycia. Nie boli, ale nic przyjemnego. Nie golili mnie, położna tylko sprawdziła i stwierdziła, że jest ok. Acha i koszula w której rodziłam nadaje się do użytku, nie ma ani jednej plamki

No i zdjęcia mojej pszczółki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Agatka.jpg (47,2 KB, 57 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Agatka2.jpg (57,6 KB, 56 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Agatka3.jpg (57,8 KB, 78 załadowań)

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-23, 14:11   #2059
moniczka2123
Zadomowienie

O wizycie w toalecie wszystko przeszlo
Cytat:
Ja to czasem mysle ze bog tesciowe wymyslil zeby nam latwo mnie bylo

Moja to najbardziej wurdia to ze moj maz i tesc stoja za mna murem i zlego slowa powiedziec na mnie nie pozwola a ja uwielbiam meza i tescia
i ja to chyba wkurtia
Cytat:
Napisane przez wodaqua Pokaż wiadomość
Ona ma jeszcze męża? Bo jak tak o niego dba jak Ci radzi, to się dziwię. Ja też lubię świeto zrobić dla swojego T.

Zakończenie Twojej opowieści najbardziej mi się podoba Ale przecież to jeszcze nie koniec Waszej histori
Tyle dobrego, że będziesz miała luz po narodzinach

Z tym praniem to ją zalatwiłaś W pilnowanie się nie daj wmanewrować. Kto to w ogóle takie pomysły ma w stosunku do ciężarnej/świeżo upieczonej mamusi?

Moja teściówka... w sumie nie mam na co narzekac, ale wczoraj znów mnie przez telefon wkurzyła, bo wiedząc że mąż wyjeżdża na kilka dni, mówi że mam się pilnowac bo jak się stanie coś jej królewnie to mnie udusi! Poczułam sie jak inlubator... Czy to nie chodzi o to, że mam dbać o siebie żeby dziecku było dobrze? Niby takie pierniczenie, ale mnie wnerwia

Ja już po obiadku Fryteczki i mizeria mniam
Ma meża moj tesc to swiety czlowiek i zapindala w polu od rana do nocy to ona potrafi mu powiedziec ze jest len i gowno robi ja nie wiem jak on z nia wytrzymuje

a co to prania to tak zalatwilam ja

Jeszcze zeby te dzioeci byly sluchliwe a tu ni w zab sluchania na zlosc na przekor robia do tego np moj maz zje dwa dni pod rzad ta sama zupke czy kotlety a te boginki w zyciu ...

Jak jej niepasuje to niech no wiecie
Zreszta w lipcu Tesc z tesciowa dzien w dzien do malin beda jezdzic to niech ich biora a odemnie wara
ja mam swoje plany mam zamiar do porodu legalnie lenic sie na maxa
i mam na to odgorne pozwolenie mezusia i tescia

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-06-23, 14:14   #2060
sygine
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Zaneta lewatywa jest do przeżycia. Nie boli, ale nic przyjemnego. Nie golili mnie, położna tylko sprawdziła i stwierdziła, że jest ok. Acha i koszula w której rodziłam nadaje się do użytku, nie ma ani jednej plamki

Śliczna mała

Nerolka chciałam się spytać jak ty to robisz, że hoppediza za 90 zł upolowałaś Ja poluję i poluję i zawsze jest minimum 160 i oczywiście licytacja trwa
Stary 2011-06-23, 14:16   #2061
brunetka2000
Zakorzenienie

Cytat:
Stary 2011-06-23, 14:17   #2062
moniczka2123
Zadomowienie

Cytat:

Stary 2011-06-23, 14:17   #2063
wodaqua
Zadomowienie

Scio, ależ piękne ma policzki ten Twój bzyczek
Stary 2011-06-23, 14:28   #2064
Bartessa
BAN stały

Ale mnie tz wku**il!
Normalnie mam ochote się wyprowadzic.

Pojechal sobie SAM z kolegami i bratem do agroturystyki na ryby, dziśiaj, w Swięto jedne z najwiekszych w roku, do tego nie chcial mnie zabrac bo nie ma miejsca juz. A od poczatku mu mowilam ze chce jechac, bo tam oprocz ryb jest stadnina koni i duzo innych rzeczy. To nie, bo bede mu stękac. Powedzialam mu ze jak pojedzie to się wyprowadze, i tak pojechal...
Aby mnie brzuch teraz boli z nerwow.
Tesciowa wziela malego na spacer i siedze jak taka pi**a sama w domu.
Co byście teraz zrobily? spakowac się

Edytowane przez Bartessa
Czas edycji: 2011-06-23 o 14:30
Bartessa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-23, 14:31   #2065
Kolina
Zadomowienie

Scio, sliczna dziewczynka
gratuluje raz jeszcze!

Telik, fajna sukienka, podoba mi sie

Zmalowana, brzuszek jest nisko, wyraznie opadl

---------- Dopisano o 15:31 ---------- Poprzedni post napisano o 15:29 ----------

Bartessa nie pakuj sie
ale obraz sie okropnie
Stary 2011-06-23, 14:38   #2066
brunetka2000
Zakorzenienie

Pisałam do Carmeli jeszcze są w szpitalu bo mała ma żółtaczke, ale nie leży pod lampą. Zacytuje słowa Carmeli "Ja pod laktatorem się doję, mleko jest tylko Sarcia leniwa i nie ciągnie"

ciąg dalszy
"Póki co wyniki są ok! Więc może jutro pójdziemy do domu W sumie czekamy na usg nereczek jutro właśnie ma być. Niech cioteczki zacisną kciuki Buziaki"

Carmela i Sarunia

Edytowane przez brunetka2000
Czas edycji: 2011-06-23 o 14:44
Stary 2011-06-23, 14:38   #2067
wodaqua
Zadomowienie

Bartessa, foch o scianę i z przytupem!
Stary 2011-06-23, 14:44   #2068
BABONIK
Zadomowienie

cały czas myślę co z Shirą?? jeśli nie urodziła do tej pory to moze się nieźle męczyc... ....

Scio-piękna ta Twoja pszczółka i gratuluję porodu

Nikoś już z nami

Edytowane przez BABONIK
Czas edycji: 2011-06-23 o 14:50
BABONIK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-23, 14:48   #2069
Kolina
Zadomowienie

Cytat:
Pisałam do Carmeli jeszcze są w szpitalu bo mała ma żółtaczke, ale nie leży pod lampą. Zacytuje słowa Carmeli "Ja pod laktatorem się doję, mleko jest tylko Sarcia leniwa i nie ciągnie"

ciąg dalszy
"Póki co wyniki są ok! Więc może jutro pójdziemy do domu W sumie czekamy na usg nereczek jutro właśnie ma być. Niech cioteczki zacisną kciuki Buziaki"

Carmela i Sarunia
prosze, juz sa
za was - mocne
Stary 2011-06-23, 14:49   #2070
BABONIK
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zanka205 Pokaż wiadomość
czemu za wczesnie?
bo sama masz napisane,że tp masz za 19dni...
ale może to dlatego,ze Filipa urodziłaś wcześniej...

Bartessa-nie wiem co Ci poradzic ale nie zachował się za fajnie

Nikoś już z nami
BABONIK jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości