|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Wybieramy tytuł na nowy wakacyjny wątek ![]() |
|||
Wody Nam odpływaja i Nasze brzdące Nas witają - Lipiec/Sierpień 2011 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
1 | 1,30% |
Rodzice moi kochanie - za chwilę będę już z WAMI ! - Lipiec/Sierpień 2011 |
4 | 5,19% |
Jedna mamą, druga z brzuchem, która teraz przywita się z Maluchem ? Lipcówki-sierpniówki 2011 |
5 | 6,49% |
Szopy z norek wylatują, mamy dzieci już całują. Lipcówki-sierpniówki 2011 |
18 | 23,38% |
Porodówki zapełniamy, letnie dzieci już witamy. |
3 | 3,90% |
Akcję wywoływania rozpoczynamy, wakacyjne maluszki na świecie witamy. |
0 | 0% |
Synu, córko, wychodź z brzucha! Idzie lato - mamy słuchaj! |
14 | 18,18% |
Torby już spakowane a my nadal nienagadane! |
0 | 0% |
Z brzuszkiem pożegnania czas. Drogie dzieci - witamy Was! |
1 | 1,30% |
Bociany zaczynają już lądować, letnie mamuśki- czas się rozpakować! |
8 | 10,39% |
A my nie znamy dnia ani godziny bo nasze szkraby w nosie mają porodów terminy |
3 | 3,90% |
A my jak bomby sobie tykamy i na rozbrojenie cierpliwie czekamy. |
3 | 3,90% |
Pękają już brzuszki jak bańki mydlane, wychodzą z nich nasze maluszki kochane. |
5 | 6,49% |
Jedne już rozpakowane, inne zaczekane - wciąż w kupie się trzymamy - lipcowo-sierpniowe mamy 2011 |
2 | 2,60% |
Torby spakowane, łóżeczka skręcone, czekamy na nasze brzdące wymarzone! |
1 | 1,30% |
Nareszcie lipcowo-sierpniowe mamusie wymieniają brzuszki na słodkie dzidziusie! |
6 | 7,79% |
Ruszające się brzuszki w zapomnienie odchodzą, na ich miejsce cudowne maleństwa się rodzą |
0 | 0% |
Mamusie lipcowo-sierpniowe: tykające bomby zegarowe, w każdej chwili urodzić gotowe |
3 | 3,90% |
Głosujący: 77. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2041 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czas w kolejce się ustawić i na poród się nastawić! Lipcówko-sierpniówki 2011.
Spojrzałam na listę rozpakowanych mamusiek i wynika z niej, że teraz jeszcze czas na 2 mamusie z syneczkami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2042 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czas w kolejce się ustawić i na poród się nastawić! Lipcówko-sierpniówki 2011.
Cytat:
![]() A ja dzisiaj stękałam brunetce że mnie też kuje i boli jak na okres. Ale został tylko ból okresowy. Więc na mnie póki co nie liczcie. Bo się przeliczycie ![]()
![]() |
#2043 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Zebys wiedziala ze ja olewam ona dla mnie jest poprostu smieszna ![]() ![]() ![]() Ale my to z mezusiem ol.ewamy i tak robimy co chcemy ![]() ja poruszylam pewny temat... waniania po szafkach .... ok wylaczyla i umyla mi lodowke ok nic nie mowie ale bez przesady pozabierala kaczup sosy itd itp i mnie to wkurzylo................. ........... po za tym mi rzeczy w kuchni poprzestawiala niech stad wypada bo jej ![]() ![]() juz mi mowila zadnych pampersow tylko tetra to jej powiedzialam ze ok ale jak ona bedzie je prac itd i temat zakonczyla bosze czemu to taki czlowiek dziwny?? a propos dzieci siostry meza to moja tesciowka mysli ze ja bede cale wakacje je bawic (pomijacac fakt ze to dzieci 9 i 14 lat) i mogl by starszy sie mlosdzym zajac ona mysli zreszta tak powiedziala ze jak urosze to dziecko bedzie duzo spac to ja sie mam nimi zajac a wiecie co mysle?? ![]() ![]() pomyslicie ze jestem samolub ale ja tak uwazam ...
![]() |
#2044 |
Zakorzenienie
|
Zmalowana urodzisz nie martw się
![]() Między mną a moim D jest 3 lata różnicy. |
![]() ![]() |
![]() |
#2045 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
u nas tez 3 lata roznicy ![]() ![]() Dziewczyny w sklepie nie bylo zeberek tylko kosci zebrowe to co z tego zrobic mozna?? to tak jak zeberka ?? musze sis meza scignac niech mi jutro zeberek kupi
![]() |
#2046 |
Zadomowienie
|
Mnie też okropnie dziś kłuło jużmyślałam że obiadu nie dokończe
![]() Zaneta mam nadzieje że ta burza w nocy szkód nie narobiła u was ![]() ---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ---------- Moniczka ten 14latek to za nazwanie go dzieckiem napewno sie obrazi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2047 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie na szczęście nic się nie stało, w wiosce obok to dachy rozerwane itp, mówili nawet o tym w TVN 24 a tutaj piszą u mnie na stronie z mojego miasta - > http://www.naszraciborz.pl/aktualnos...szonowice.html Mnie na szczęście zakuło raz i koniec, ale nie było to przyjemne uczucie, natomiast ponownie spojenie mnie zaczyna boleć ![]() dobrze że w przyszłym tyg mam wizytę ![]() Monika z kości? To Ja kiedyś zupy robiłam, a tak to nie za bardzo wiem co można wykombinować, zależne ile tego mięsa mają ?! Edytowane przez zanetaa88 Czas edycji: 2011-06-23 o 13:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2048 |
BAN stały
|
Telik, bardzo ladnie wyglądasz, na tym pierwszym zdjeciu to nie widac wogole brzucha ciązowego.. Zaczęlam sie zastanawiac czy cos przegapilam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2049 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2050 |
Zakorzenienie
|
Dajcie spokój z tymi teściowymi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2051 |
Raczkowanie
|
Witajcie dzielne mamuski.
Widze ze duzo sie tu dzieje- brzusie opadaja skorcze sie pojawiaja wody odchodza i dzieci sie rodza. Kajool i Carmela gratulacje ![]() ![]() ![]() ![]() Ale wam zazdroszcze ze juz macie to za soba. A ja po szkole rodzenia dostalam takiego pietra ze nie wiem czy urodze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2052 |
Zadomowienie
|
Scio kolejna dzielna mamusia z ciebie
![]() ![]()
#2053 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Tyle dobrego, że będziesz miała luz po narodzinach ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja już po obiadku ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2054 |
Rozeznanie
|
Witam ja juz po kawce, wiem zamiast obiad jesc to ja kawe pilam ale jakie ciacho francuskie wcielam oj....spacerek byl , przyszlam mokra jak kura,dzidzius kopie jak szalony.
Telik - sliczna sukieneczka, no I ladna z Ciebie kobitka Ja kupilam sobie dwa miesiace temu sukienke , tz sie podobalam w niej , razz ja mialam na sobie I juz nigdy wiecej jej nie zaloze , Bo wydaje sie w niej bardzo duuuuuza , wogole nie podkresla tali. Moniczka- podziwiam Ciebie , Bo ja bym z moja tesciowa , nie wytrzymala pod jednym dachem, a bron Boze zeby mi do lodowki zagladala , zabilabym |
![]() ![]() |
![]() |
#2055 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2056 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Miałam w pracy taki przypadek koleżanki (Polka). Starała się o dziecko kilka miesięcy (paliła jak lokomotywa). Całą ciążę też paliła, nawet jej raz meneger główny zwrócił uwagę, że to dziecko jest za małe żeby palić. Kiedyś na przerwie, jej mała już miała 1,5 roku koleżanka stwierdziła, że ona to w każdym momencie może rzucić, na co ja, że skoro w ciąży dla dziecka nie rzuciła, to nie jestem przekonana... Opadł, opadł! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2057 |
Zadomowienie
|
dziewczyny boli mnie brzuch okresowo
![]() wzielam nospe nie pomoglo ![]() Chyba mnie do lazienki pogodni ![]() Zaczelam sie bac ![]() JA NIE CHCE RODZIC NIE JESZCE NIE TERAZ ![]() ide do wc ![]()
#2058 |
Zakorzenienie
|
Zaneta lewatywa jest do przeżycia. Nie boli, ale nic przyjemnego. Nie golili mnie, położna tylko sprawdziła i stwierdziła, że jest ok. Acha i koszula w której rodziłam nadaje się do użytku, nie ma ani jednej plamki
![]() No i zdjęcia mojej pszczółki |
![]() ![]() |
![]() |
#2059 | ||
Zadomowienie
|
O wizycie w toalecie wszystko przeszlo
![]() ![]() Cytat:
![]() Moja to najbardziej wurdia to ze moj maz i tesc stoja za mna murem i zlego slowa powiedziec na mnie nie pozwola a ja uwielbiam meza i tescia i ja to chyba wkurtia ![]() Cytat:
![]() ![]() a co to prania to tak ![]() ![]() Jeszcze zeby te dzioeci byly sluchliwe a tu ni w zab sluchania na zlosc na przekor robia do tego np moj maz zje dwa dni pod rzad ta sama zupke czy kotlety a te boginki ![]() Jak jej niepasuje to niech no wiecie ![]() Zreszta w lipcu Tesc z tesciowa dzien w dzien do malin beda jezdzic to niech ich biora a odemnie wara ![]() ja mam swoje plany mam zamiar do porodu legalnie lenic sie na maxa ![]() ![]() i mam na to odgorne pozwolenie mezusia i tescia ![]()
![]() |
#2060 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Nerolka chciałam się spytać jak ty to robisz, że hoppediza za 90 zł upolowałaś ![]() ![]()
![]() |
#2061 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2062 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2063 |
Zadomowienie
|
Scio, ależ piękne ma policzki ten Twój bzyczek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2064 |
BAN stały
|
Ale mnie tz wku**il!
Normalnie mam ochote się wyprowadzic. Pojechal sobie SAM z kolegami i bratem do agroturystyki na ryby, dziśiaj, w Swięto jedne z najwiekszych w roku, do tego nie chcial mnie zabrac bo nie ma miejsca juz. A od poczatku mu mowilam ze chce jechac, bo tam oprocz ryb jest stadnina koni i duzo innych rzeczy. To nie, bo bede mu stękac. Powedzialam mu ze jak pojedzie to się wyprowadze, i tak pojechal... Aby mnie brzuch teraz boli z nerwow. Tesciowa wziela malego na spacer i siedze jak taka pi**a sama w domu. Co byście teraz zrobily? spakowac się ![]() Edytowane przez Bartessa Czas edycji: 2011-06-23 o 14:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#2065 |
Zadomowienie
|
Scio, sliczna dziewczynka
![]() gratuluje raz jeszcze! ![]() Telik, fajna sukienka, podoba mi sie ![]() Zmalowana, brzuszek jest nisko, wyraznie opadl ![]() ---------- Dopisano o 15:31 ---------- Poprzedni post napisano o 15:29 ---------- Bartessa nie pakuj sie ![]() ale obraz sie okropnie ![]()
#2066 |
Zakorzenienie
|
Pisałam do Carmeli jeszcze są w szpitalu bo mała ma żółtaczke, ale nie leży pod lampą. Zacytuje słowa Carmeli "Ja pod laktatorem się doję, mleko jest tylko Sarcia leniwa i nie ciągnie"
ciąg dalszy "Póki co wyniki są ok! Więc może jutro pójdziemy do domu ![]() Carmela i Sarunia ![]() Edytowane przez brunetka2000 Czas edycji: 2011-06-23 o 14:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#2067 |
Zadomowienie
|
Bartessa, foch o scianę i z przytupem!
|
![]() ![]() |
![]() |
#2068 |
Zadomowienie
|
cały czas myślę co z Shirą?? jeśli nie urodziła do tej pory to moze się nieźle męczyc...
![]() ![]() ![]() Scio-piękna ta Twoja pszczółka ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez BABONIK Czas edycji: 2011-06-23 o 14:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#2069 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() za was - mocne ![]()
![]() |
#2070 |
Zadomowienie
|
bo sama masz napisane,że tp masz za 19dni...
ale może to dlatego,ze Filipa urodziłaś wcześniej... Bartessa-nie wiem co Ci poradzic ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:02.