|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4411 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ IX
Anoola ślicznie wyglądaliście a Ty zjawiskowo
Wiecie dziewczyny zazdroszczę Wam tych relacji rodzinnych,tak naprawdę ja nie mam ani mamy i taty,raczej gdzieś są ale nie znają mnie,nie wiedzą jak mi się wiedzie,nie interesują się mną ![]() I jak tak piszecie o tych spotkaniach to tak mi żal że mnie coś ominęło i nie wróci. Musiałam się wygadać,wybaczcie.
|
#4412 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4413 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nurku strasznie drogie te korki.myśle że dałabyś rade znaleźć tańsze. u mnie w KRK mozna znaleźć dobrego korepetytora za 30-35zl /h. może powinnaś poszukać jeszcze?
|
|
#4414 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję Na co dzień nie mam czasu się nad tym zbytnio zastanawiać ale wlaśnie w takie świąteczne dni gdzie każdy spotyka się z rodziną przykro mi. Wiem jedno że jak sama będę miala dzieci mój dom będzie rodzinny i bezpieczny.
|
#4415 | ||||||
|
Konto usunięte
|
cześć
![]() Cytat:
- maleńka jesteś wielka , podziwiam , olbrzymie pokłady sił w Tobie drzemią oby tylko już niebawem zostały wynagrodzoneCytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ja to ostatnio załapałam niezłego bakcyla, miałam się odchudzać od lutego, a otrząsnęłam się dopiero pod koniec maja, i póki co trzymam się i ani myślę poddać się dopóki nie osiągnę celu nr 2 ![]() choć od kilku dni mam mega kryzys i aż wyć mi się momentami chcę, czekam na ten ślub jak na zbawienia bo w końcu będę mogła przestać się odchudzać Cytat:
ależ się dziś fatalnie z Tżtem czujemy, ja to jeszcze jakoś daje rade, ale on biedny ledwo żyję, przed chwilą z przerażeniem go obudziłam, bo był tak blady, że już myślałam o najgorszym ![]() aaa i chciałam się jeszcze pochwalić- dziś stanęłam na wagę i zobaczyłam magiczną 4 z przodu, co prawda to dopiero 49,9
Edytowane przez 201608051010 Czas edycji: 2011-06-23 o 15:33 |
||||||
|
|
|
#4416 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pięknie wyglądaliście |
|
|
|
|
#4417 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ja nie pamietam sama kiedy swieta razem spedzalismy a jak pamietam to wole wymazac je z pamieci bo kto chce pamietac swieta z wyzwiskami, % , butelkami , policja i gdzie wiekszym zmartwieniem jest ile zostalo we flaszce i dlaczego niz czy dzieci maja co zjesc . Pamietam wigilie chyba jedna z ostatnich w ,,domu' jedno z nich chcialo zeby mu usmarzyc ziemniaki ,wrzeszczal na mnie i w koncu co ? Jak juz dostal te ziemniaki to zamachnal sie na mnie i rzucil paletnia goraca ... Cudne swieta . Nie chce mi sie nawet myslec o jakichkolwiek powrotach w tamte strony . Zwyczajnie ucieklam od tego zycia ale nieda sie calkiem . moze jak babcia zyla ale to bylo ponad 20 lat temu wiec tez sobie postanowilam ze w moim domu beda napewno inne relacje wszystko sie skonczylo z dobrych rzeczy jak babcia umarla bo chociaz jak byla z nami to moglam do niej ,,uciec'' no i dzieki niej nie oddali nas ( chyba w sumie mnie bo rodzenstwo bylo juz w takim wieku ze ich by podobno nie oddali np. Do domu dziecka ) kochana babcia .czasem sie zastanawialam czy niebyloby lepiej ale coz rodzice sa jacy sa i juz tego nie zmienie.nawet jakbym tam miala nigdy nie pojechac to jakis tam kontakt jest. Kiedys nawet powiedzialam tz-owi ze niewiem czy jak bysmy pojechali do polski to czy by zdania nie zmienil wlasnie przez rodzicow. Przepraszam pogadalam sobie znowu ... Martus
|
||
|
|
|
#4418 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję w tym roku już 4 rocznica ![]() ---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ---------- Cytat:
Widzę że też nie miałaś za ciekawie,przykre to ale nasze rodziny na pewno będą super ![]() ---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ---------- Będę później,zmykamy na spacer bo pogoda cudna
|
|
#4419 |
|
Zakorzenienie
|
oj tak Martus czasem bylo ciekawie , wstyd w szkole wstyd na podworku .. Wogole wole nie pamietac
fotki cudne oj tak nasze rodziny napewno beda inne o ile ja bede miec jakas rodzine kiedys stara baba a ani dzieci ani nic miejsca na ziemi eh tz mnie na spacer wyciaga a ja bym dzis pospala Edytowane przez irenkaaa Czas edycji: 2011-06-23 o 15:55 |
|
|
|
#4420 | ||
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Cytat:
Uroki większych miast... Ja też chciałam Mam w domu na półce ![]() Cytat:
![]() Wystawiłam kolejne rzeczy na all... męczące to jest Ugotowałam zupę, sałatki na razie nie robię... chyba się odchamię i film obejrzę bo coś z sił opadłam
|
|
|
#4421 |
|
Zadomowienie
|
Anoolka jakie nadprogramowe kg. Śliczna jesteś, pięknie wyglądaliście i tego się trzymajmy
![]() Jeśli chodzi o stosunki rodzinne to ja mam wspaniałe(z moimi rodzicami oczywiście) Naprawdę są przecudowni i kocham ich bardzo mocno Zawsze nas wspierają, pomagają poprostu są Z siostrą(mam tylko jedną młodszą o 2lata) też się poprawiło i wierzę, że tak już zostanieCo do teściów to mamy "ciche dni" i czekamy na ich ruch. Szkoda, że tak się potoczyło ale sami wybrali TŻ z małą na placu zabaw a ja dalej w domku. Ten ból brzucha nie daje mi spokoju. Dzisiaj na obiadzik zrobiłam ziemniaczki, żeberka, mizerię a na deser truskawki z bitą śmietaną
|
#4422 |
|
Zakorzenienie
|
Anoola- wysłałam zaproszenie
![]() Kelpie- bardzo drogi ten kurs ja robiłam certyfikaty z niemieckiego i angielskiego na licencjacie jeszcze i kosztowało mnie to może z 1000zł( nie licząc egzaminów) no ale ja sama duuużo się uczyłam, znam jeszcze francuski i rosyjski ale na średnim poziomie![]() my zjedliśmy obiad, jeszcze była ciotka, przewinęliśmy mamcie i daliśmy jej obiadek, zaraz będę robić jej podwieczorek
|
|
|
|
#4423 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Dziękuję kochane wy moje
|
||
|
|
|
#4424 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4425 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4426 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale brat to już wogóle pdziwiam takich ludzi![]() dziewczyny przestala mi się w nocy domykać lodówka macie może pomysł dlaczego?? |
|
|
|
|
#4427 |
|
Zakorzenienie
|
oj tak anastazja twoj brat i ten chinski
wy to macie glowe do jezykow lece na spacerek ciasteczko zjedzone babcia nas uraczyla tarta truskawkowa |
|
|
|
#4428 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podjęłam już jakiś czas temu decyzję, że nie dziękuję. Ale potem właśnie słyszałam negatywne opinie. Dzięki za radę
|
|
|
|
|
#4429 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
Jeszcze żebym wyniki miała ![]() A może sobie zrobimy w klubie wątek po angielsku, plotkowy? Dla podszkolenia czytania/pisania?
|
|
|
|
|
#4430 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() klask i: Podziwiam i pełen szaczunek tyle języków Ty i Twój brat to macie mózgi ![]() Ja jestem beznadziejna w tej kwestii nie znam żadnego języka. Niemiecki ok było by gdybym miała kontakt już nawet próbowałam w domu artykuły czytać, ale zbyt leniwa jestem i też przerwa 6 lat od języka robi swoje. A oczywiście mój największy geniusz to jak wracałam z wakacji jako dziecko co roku zafascynowana nowym językiem tak więc dziś nie umiem żadnego a dodatkowo uczyłam się jeszcze francuskiego i włoskiego (prywatne lekcje) i sama hiszpańskiego. I koniec końców żadnego nie umiem ani nic normalnie beznadziejna jestem Heh a Najlepsze jest to, że na studiach oczywiście miałam obsesję na punkcie japońskiego i chciałam nawet drugi kierunek robić sinologię
http://s1.suwaczek.com/200812234229.png http://s5.suwaczek.com/200303043435.png Anielka Edytowane przez oliwka__ Czas edycji: 2011-06-23 o 16:43 |
||
|
|
|
#4431 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
słomiany zapał występuje |
|
|
|
|
#4432 |
|
Copyraptor
|
Oliwka, sinologia to chiński, japoński to japonistyka
![]() (studiowałam pół roku strasznie było.)
|
|
|
|
#4433 |
|
Zakorzenienie
|
widze ze watek jezykowy sie nam zrobil.na wizazu jest taki watek ,,motywacja do samodoskonalenia języka" i tam dziewczyny naprawde ciekawe rzeczy piszą jak sie motywują, z czego korzystaja przy samodzielnej nauce.
ja umiem najlepiej angielski,jak trzeba moge przestawic sie i myśleć w tym języku.drugi jest niemiecki, ale brak mi w nim biegłości i słówek.no ale teraz pracuje w obsludze klienta niemieckiego i siłą rzeczy muszę się coraz bardziej podciągać.niedlugo zabieram się do powrotu do hiszpańskiego a potem włoski.te dwa języki to moje marzenie i mam nadzieje że uda mi się śmigać.
|
#4434 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale pół roku przetrwałaś Czemu zrezygnowałaś i straszne Ja jak czekałam na ćwiczenia na studiach to jak widziałam tych ludzi z tego kierunku to mnie chyba to najbardziej zniechęcało Wiem że książki nie ocenia się po okładce ale to było straszne |
|
|
|
|
#4435 |
|
Zakorzenienie
|
cholerko dopisuję się do pytania oliwki.
oliwka a ruszylaś coś z tym japońskim?ja mam chyba tendencję do tego by kolekcjonować książki do nauki języków ![]() dziś mam ochote chyba na wszystko.zjadlam rano reszte zupy botwinkowej, potem kalafiora z bułką tartą i o zgrozo ...z cukrem... potem bulke z szynką, ogórka kiszonego,ciastko, bułeczkę drożdżową i znowu ogórka.masakra... jak ja mam sie opanowac i schudnąć?
|
#4436 |
|
Copyraptor
|
Raz, że miałam wrażenie, że 3/4 osób to ShAlOoNe NasToLaTqI które przyszły tu bo były zafascynowane mangą i anime, i niemożebnie mnie to irytowało. A dwa, że jednak nie mam aż tyle zapału do języków żeby codziennie siedzieć i wkuwać słówka i gramatykę, po przyjściu z 4h zajęć kolejne 4h...trzeba naprawdę dużo samozaparcia, którego ja nie miałam. I czułam, że sobie nie radzę, zupełnie mi to nie sprawiało przyjemności, więc w pierwszej sesji sobie odpuściłam wiedząc, że i tak nie wytrwam tam nawet do licencjata
![]() Poszłam na psychologię od kolejnego roku i to były najlepsze decyzje w moim życiu |
|
|
|
#4437 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4438 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oby się spełniło marzenie
|
|
|
|
|
#4439 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4440 |
|
Zakorzenienie
|
Mój angielski leży i kwiczy
![]() Chyba potrzebuje kogoś z batem żeby mnie zmobilizować. I dlatego myślałam o kursie jakimś. Przed wyjazdem na tę konferencję to oglądać BBC miałam i czytać informacje w necie po ang, a nic nie zrobiłam... I mam pytanie z innej beczki. Rozmawiałam z rodzicami bo chciałam przewieźć sobie rower żeby dojeżdżać do pracy itd, ale tata stwierdził, że lepiej kupić nowy. Z jednej strony mnie to cieszy bo marzy mi się taki miejski, "holenderski" rower. Temat rowerów ostatnio był poruszany...Jakich cen można się spodziewać. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:22.

- maleńka jesteś wielka

. A od kiedy nie biorę nic do siebie to żyje mi się lepiej
)

jak się nazywa?

klask i: Podziwiam i pełen szaczunek tyle języków Ty i Twój brat to macie mózgi
strasznie było.)