|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4471 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Oj córuś, córuś...Lubelskie PMki 2010, 2011 i 2012 wychodzą za mąż! - cz.IX
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4472 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Oj córuś, córuś...Lubelskie PMki 2010, 2011 i 2012 wychodzą za mąż! - cz.IX
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4473 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny próbowałam się dzisiaj dodzwonić do Karola Brzyskiego - non stop nie odbiera..owszem mam zaklepany termin czesania próbnego ale jakoś tak mnie to niepokoi...ta cisza, brak numeru stacjonarnego. Czy któraś z Was się u niego czesała? albo u pani Ireny? chodzi mi ogólnie o cały salon fryzjerski
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4474 |
Przyczajenie
|
Porażka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4475 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ashyshqa, świetny wieczór panieński! ![]() Cytat:
Wszystkim ślubującym jutro PMkom życzę samych pięknych dni u boku Mężów!
Niech jutrzejszy dzień będzie dla Was jak z bajki, tak jak i całe dalsze, wspólne życie! ![]()
![]() |
#4476 | ||
Raczkowanie
|
Ashyshqa pomysłowe masz koleżanki
![]() ![]() Cytat:
U mnie z panieńskim będzie podobnie, większość dziewczyn w ogóle nie będzie się znała ale nie martwię się tym. Wszystkie są świetne i jestem pewna, że się polubią i dogadają ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4477 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ostatnio moja mama była na weselu gdzie było zaproszonych 250 gości, odmówiło 2 osoby. To nie reguła że wszędzie odmawia dużo osób. Może u was duża ilość gości jest z daleka i niektórych nie stać na dojazd?? Może zaprosiliście sporo rodzin bez dzieci i w związku z tym rodzice nie maja z kim ich zostawić dlatego odmówili? Robiąc wesele czasem sami dajemy wymówkę gościom.
![]() ![]() |
![]() |
#4478 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() To już druga negatywna opinia na temat Arkadii jaką słyszałam w ostatnim czasie... Cytat:
Cytat:
![]() Jakiś czas temu na groupnie był kupon na szycie sukni w Eveline Style Atelier. Czy któraś z Was kupiła ten kupon?? Bo ja tak ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4479 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja też ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4480 |
Zakorzenienie
|
To już mniejsza o to u kogo byłam. Dzień przed weselem byłam u kosmetyczki i ona mi opowiadała o tym lokalu, też niepochlebna opinia, ale ja nie skojarzyłam, że ona mówi o nim, bo myślałam że wesele będzie gdzie indziej, dopiero mąz mi uświadomił, że właśnie tam. Dziwię się, bo to lokal, który się dopiero rozwija, cały czas w budowie a już swoim zachowaniem tracą gości, poza tym nie powiem, żeby był blisko a konkurencja jest ogromna
![]()
![]() |
#4481 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4482 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez daisym Czas edycji: 2011-06-24 o 20:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4483 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja biore tam slub w przyszlym roku i po przegladzie wszystkich lokali l stwierdzam, że (moim zdaniem) jest to najbardziej luksusowy i wytworny lokal weselny w lublinie i okolicach.Co do obslugi to w takiej sytuacji Panstwo Mlodzi powinni odrazu zwrocic uwage obsludze.Widocznie nie zrobili tego skoro masz takie odczucia a nie inne.Wydaje mi sie jednak, że wystawianie tak negatywnej opinii jest chyba grubo przesadzone. ---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ---------- Aha zapomnialam dodac, że moi przyszli teściowie byli ponad mc temu tam na weselu i byli zachwyceni.A niejako oni placa za wesele wiec patrzyli bardzo obiektywnie. ![]() Cytat:
![]() |
#4484 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() młodzi jak młodzi, mogli nie patrzeć na takie "szczegóły", zwłaszcza pod wpływem emocji i w ogóle, ale rodzice.. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4485 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja rozumiem w pewnym sensie że bronisz "swojego" domu weselnego ale każdy ma tu prawo powiedzieć co myśli. Mi się wydaje że w 80% Para Młoda z opowieści autorki nie dogadała się z właścicielem albo było im wszystko jedno co i w jakiej ilości będą mieli na stołach.
![]() ![]() |
![]() |
#4486 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
a u mnie nie wiem jak będzie panieński wyglądać z racji tego, że z bliskich osób mam w dużej większości facetów, a to raczej ma być babski wieczór ![]() Cytat:
ale z tymi talerzykami przed obiadem to już wielokrotnie się spotkałam w wielu lokalach - chyba po to żeby nie podjadać przed daniami głównymi i żeby potem nie było zamieszania z brakiem miejsca, także to akurat mnie nie dziwi Cytat:
![]() a u nas ostatnio przygotowania stoją w miejscu... w niedzielę idziemy na dzień skupienia, dzisiaj zaprosiliśmy 1 osobę z naszych znajomych ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4487 |
Raczkowanie
|
O Arkadii to ja nic nie wiem, ale byłam w Hotelu Lwów i dla mnie tam to niema poco iść na wesele...
No i już za te 14 godzin Nasz ślub... Staram się o tym nie myśleć, dziś po spowiedzi prawie się poryczałam...to co będzie na ślubie... Dobrze, że mój TŻ działa na mnie uspokajająco to zrobię sobie z Niego okład i jakoś przetrwam ![]()
#4488 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4489 |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
#4490 |
Rozeznanie
|
Dzisiejszym Pannom Młodym wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia!!!! Osia, Monik i Psuja - Bądźcie szczęśliwe jak nigdy dotąd!!!!!!
![]() ![]() Ashysqa - super panieński!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() my mamy problem z orkiestrą ![]() pierwszy zespół okazał sie niewypałem - co i jak napiszę po ślubie... w stresie wybraliśmy drugi zespół, troche w ciemno, bo tylko 'po stronie internetowej', no i było po sezonie weselnym, wiec nie było gdzie posłuchac, w kazdym badz razie nam sie podobał. Teraz szukalismy piosenki na pierwszy taniec i weszlismy do nich na strone, a tam nowy skład - tzn. nowa wokalistka, do tego są tylko 2 utwory w jej wykonaniu i beznadzieja, nie podoba mi sie, ani tz, strasznie sie zestresowałam, bo muzyka to podstawa na weselu. rodzicom nic nie mowilismy bo z pierwszym zespolem była już porazka nikt nas nie informował o zmianie, nie mamy tez w umowie wypisanych wszystkich 'muzyków' z imienia, do wesela został praktycznie miesiac i wiele mozliwosci nie widze ![]()
![]() |
#4491 |
Raczkowanie
|
ja moje panienskie robie tu w Szkocji,dzwiewczyny powiedzialy, ze nie popuszcza i musi byc! co prawda tylko jedna z nich bedzie na moim weselu ale co tam... w Polsce pójdę z najblizszymi kolezankami na piwko. Panienskie robie razem z koleżanka z pracy,ktora przede mna wychodzi za mąż ,wiec bedzie nas duzo.Z tego co wiem bedziemy się przebierac na lata 20.Dziewczyny od tej kolezanki maja byc przebrane za facetow, czyli czarne spodnie, marynarki, kapelusze, wąsy, a moje dziewczyny w czarne sukienki,kabaretki, rekawiczki, peruki,piora we wlosach, ogolnie ma byc gangstersko
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4492 | |
Raczkowanie
|
Osia86, Psuj_a i Monik_85 niech wszystko dzieje się dzisiaj po Waszej myśli! Pięknej uroczystości, wspaniałej zabawy wśród bliskich i długiego, szczęśliwego życia pełnego miłości u boku Waszych Ukochanych!
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4493 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Bianeczka gratuluje suwaczka ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
wszystkiego co najlepsze ![]() ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4494 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() co do gruponu to ja mam mieszane uczucia, na pewno opłaca się kupować jedzenie, juz nie raz korzystałam z róznych ofert, ale np. jesli chodzi o hotele to kilka razy slyszalam ze opis odbiegal od rzeczywistosci a co do uslug, to moja mam kilka razy korzystala z kosmetyczki czy fryzjera i nie byla zadowolona, bo najczesciej są to poczatkujace zaklady lub takie gdzie klientow brak i chca sie zareklamowac, potem duzo osob kupuje ich oferty i oni nie nadazaja tego wyrobic wiec i jakosc jest gorsza, mysle ze kupilabym kupon do kogos poleconego, kogo znam albo do jakis eksluzywnych salonow (np kiedys bylo do spa w Lubliniance) bo oni raczej nie odwalą chały ![]() ![]() Tanitka jak egzamin? dzisiejszym PMkom zycze wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4495 |
Raczkowanie
|
Nasze dzisiejsze PMki pewnie już szaleją na weseliskach
![]() ![]() Ja mam pytanie odnośnie stroju Pana Młodego. Czy wszyscy Wasi mężczyźni będą mieć kamizelki? My po pierwsze nie możemy znaleźć właściwego rozmiaru a po drugie te kamizelki wcale mi się nie podobają. Najchętniej bym z niej zrezygnowała...
#4496 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też nie lubię kamizelek i mój mąż jej nie miał ![]()
![]() |
#4497 |
Rozeznanie
|
mój mąż nie bedzie miał kamizelki. stalowoszary gajerek, koszula ecru i krawat ecru w taki wzorek kwiatowy z gdzieniegdzie brokatem, cos w stylu tych wzorów ze slubnych kamizelek i muszników, ja przyznam ze wolałabym go w zwykłym krawacie, ale niech bedzie taki akcent ze to pan młody,
mozna tez sprobowac bez kamizelki, ale z mucha, to tez tak troche inaczej niz zwykły gosc...... ja to spac nie moge przez ten zespół, w poniedziałek dzwonie dopytac sie, moim zdaniem powinni mnie poinformowac, wczesniej, tylko pewnie sie bali ze zrezygnujemy........chcia łąbym zeby z ceny chociaz zeszli, ale to tez potem moga grac byle jak, po złosci.... teraz na szybko to chyba nic nie znajde, juz w grudniu szukalismy i co lepsze zespoły lub takie polecane były pozajmowane olaboga.... ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4498 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Teraz kciukasy zacisnięte za Twoją obronę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Kurcze a moze nie jest tak zle? Zadzwon i powiedz ze chcielibyscie przesluchac ta nowa wokalistke, jest sezon slubny, wiec pewnie maja wesela. Uszy do gory ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4499 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Coś w tym stylu ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Balowałam wczoraj na weselu w Garbowie w Romaxie. Pierwszy raz w tym miejscu. I jestem bardzo zadowolona ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4500 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny
![]() Ja już od kilku dni w Polsce ![]() Po pierwsze powiem, że moja Mama czuje się już dobrze ![]() ![]() ![]() Po drugie WSZYSTKIM WCZORAJSZYM PM ŻYCZĘ WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO I PRZEDE WSZYSTKIM DUŻO SZCZĘŚCIA, WYTRWAŁOŚCI I WZAJEMNEGO ZROZUMIENIA ![]() ![]() A teraz coś o sobie :P Wczoraj moja starsza/ druhna/ świadkowa ![]() ![]() ![]() ![]() Wieczorem wybrałyśmy się do miasta, posiedziałyśmy, pogadałyśmy i wróciłyśmy do domów ![]() Dzień niezapomniany i rewelacyjny !!! ![]() Do tego wczoraj tez odebrałam moją suknię, woalkę i inne akcesoria od krawcowej ![]() ![]() ![]() ![]() Na ten tydzień mam umówioną masę spotkań z usługodawcami..i oby do soboty ![]() 3majcie się 2-go lipcowe współtowarzyszki ![]() ![]()
![]() ![]() Razem od... ![]() ...a tego dnia... ...powiedzieliśmy sobie Tak ... ![]() ![]() ![]() Edytowane przez ona911 Czas edycji: 2011-06-26 o 11:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:30.