Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ IX - Strona 152 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-24, 14:13   #4531
Lilo123
Rozeznanie

Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ IX

Cytat:
Napisane przez lili1987 Pokaż wiadomość
ale pogoda do d..
chyba zaraz z nieba spadnie deszczzzzzzzzz.

o wilku mowa
tak lujnęło, że ludzie biegusiem uciekają
A u mnie dziwna sprawa...na wszystkich prognozach pokazują, że ma padać, a tu cały dzień słonecznie Nie wiem zatem jak jutro będzie z pogodą. Chciałabym , żeby było ładnie bo mam grila. No i się już przygotowałam na niego.

---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ----------

Cytat:
ja miałam kiedyś chomika, królika, świnkę, aż mnie alergia kiedyś dopadła mimo, że wcześniej nie miałam i nawet nie mogę zwierzaka pogłaskać
Mój maż ma uczulenie na kota ( przez to nie mogę mieć, choć strasznie bym chciała ) i na królika. Lekarka mu powiedziała, że pies może też lekko uczulać, ale że york nie powinien.
i coraz dłużej, i coraz więcej.
Lilo123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-24, 14:15   #4532
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lilo123 Pokaż wiadomość
Lekarka mu powiedziała, że pies może też lekko uczulać, ale że york nie powinien.
ja Cię nie chcę martwić, ale miałam styczność z tą rasą i każdy mi mówił "pogłaskaj, on nie uczula", a ja wracałam do domu i musiałam wszystko ściągać z siebie i od razu się kąpać

wg mnie zwierzę w mieszkaniu alergika jest skazane na niepowodzenie , ja już się z tym pogodziłam

Prędzej czy później los się odwróci
Wyrówna bilans poniesionych strat

Edytowane przez lili1987
Czas edycji: 2011-06-24 o 14:16
lili1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-24, 14:41   #4533
Puntodivista
☕ sprawia, że jestem☺

Cytat:
ja też to wypijmy za udaną rozmowę

Cytat:
ja Cię nie chcę martwić, ale miałam styczność z tą rasą i każdy mi mówił "pogłaskaj, on nie uczula", a ja wracałam do domu i musiałam wszystko ściągać z siebie i od razu się kąpać
Bo ponoć nie sierść uczula tylko to co w niej mieszka

Biorę się za robotę... oczywiście się zasiedziałam przed kompem

Z m i e n i ł a m swoje życie!
Puntodivista jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-24, 14:57   #4534
Lilo123
Rozeznanie

Cytat:

wg mnie zwierzę w mieszkaniu alergika jest skazane na niepowodzenie , ja już się z tym pogodziłam
No to trochę mnie zmartwiłaś. Mam nadzieję, że nie będzie uczulał, bo mąż miał już styczność i nic mu się nie działo. No zobaczymy jak to będzie. jestem między młotem, a kowadłem, bo wiem jak Kamilka marzy o piesku.
Stary 2011-06-24, 15:29   #4535
nurek119
Zakorzenienie

[QUOTE=teacherka;27714560]nuruś korki oczywiście i to sporo, ale to baaaardzo niepewne. Szkoła językowa też, ale w niewystarczającym zakresie ;/I znowu - to tylko umowa o dzieło czy też na zlecenie. Ale dobre i to, wiem.
QUOTE]
a nie myślałaś nigdy żeby zrobić tłumacza?

Cytat:
wklej fotki to rozstrzygniemy
fotki wrzuć oczywiście ale i bez fotek moge Ci powiedzieć, ze wg Lili najładniej będzie z turkusem ewnetualnie fioletem

ja wróciłam z pracy i zjadlam szybki obiad teraz pakowanie i o 18.40 ogladamy mieszkanie (matko nawet nie wiecie jakbym chciala!) a o 20 mam pociąg do domu
nurek119 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-24, 15:56   #4536
marta1986222
Zakorzenienie

[QUOTE=nurek119;27719068]
Cytat:
Napisane przez teacherka Pokaż wiadomość
nuruś korki oczywiście i to sporo, ale to baaaardzo niepewne. Szkoła językowa też, ale w niewystarczającym zakresie ;/I znowu - to tylko umowa o dzieło czy też na zlecenie. Ale dobre i to, wiem.
QUOTE]
a nie myślałaś nigdy żeby zrobić tłumacza?

fotki wrzuć oczywiście ale i bez fotek moge Ci powiedzieć, ze wg Lili najładniej będzie z turkusem ewnetualnie fioletem

ja wróciłam z pracy i zjadlam szybki obiad teraz pakowanie i o 18.40 ogladamy mieszkanie (matko nawet nie wiecie jakbym chciala!) a o 20 mam pociąg do domu

Powodzenia

Zuzia
04.09.2012
g.3.20
3020g,52cm

Hania
09.03.2016
g.20.45
3000g 53 cm

marta1986222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-24, 16:34   #4537
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
W przyszłym miesiącu planuję powiększyć rodzinę....o pieska
Moja starsza córka strasznie marzy o psiaku i za wyróżnienie na świadectwie szkolnym zażyczyła sobie takiej nagrody. Ja miałam kota, chomiki, królika, ale nie psa i trochę się stresuję jak to będzie
W każdym razie myślałam o yorku, ale nie wiedziałam, że są tak kosmicznie drogie teraz czytam na necie i ręce mi opadają, 2500 za pieska
O matko, tylko nie yorka Tzn. nie, żebym coś do yorków miała, broń Boże Ładny, mały, z włosami zamiast sierści (stąd może nie uczulać i odchodzi problem sierści wszędobylskiej w okresie linienia)... I tyle plusów... Poza tym mega głośny, uważa się za najgroźniejszego psa w okolicy i szczeka na bernardyny, ale idąc chodnikiem zwiewa przed wystającą zza krawężnika kępką trawy... Potrzebuje ciągłego zainteresowania, nie da Ci spokoju ani podczas posiłku, ani podczas oglądania tv... Gorzej niż z dzieckiem
Siostra ma yorka, stąd wiem. Notabene w lipcu spędzę z nim 10 dni, bo wyjeżdżają na wakacje. Już się cieszę
Także odradzam.

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

aaby jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-06-24, 16:41   #4538
Lilo123
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość
O matko, tylko nie yorka Tzn. nie, żebym coś do yorków miała, broń Boże Ładny, mały, z włosami zamiast sierści (stąd może nie uczulać i odchodzi problem sierści wszędobylskiej w okresie linienia)... I tyle plusów... Poza tym mega głośny, uważa się za najgroźniejszego psa w okolicy i szczeka na bernardyny, ale idąc chodnikiem zwiewa przed wystającą zza krawężnika kępką trawy... Potrzebuje ciągłego zainteresowania, nie da Ci spokoju ani podczas posiłku, ani podczas oglądania tv... Gorzej niż z dzieckiem
Siostra ma yorka, stąd wiem. Notabene w lipcu spędzę z nim 10 dni, bo wyjeżdżają na wakacje. Już się cieszę
Także odradzam.
Dzięki Abyy
Właśnie to samo wyczytałam, przed chwilką
Odpada, bo głośny, więc nie ma opcji.
mam jeszcze do wyboru ( bo nie uczulają) :
*shih tzu
* lhasa apso - nie szczeka bez potrzeby
*maltańczyk
*bolończyk
Te rasy podobno lubią dzieci , nie krzyczą bez powodu i są dość układne.
No nie wiem, chyba zwariuję bo im więcej czytam, tym bardziej widzę, że wybór odpowiedniego pieska to nie taka prosta sprawa....
Stary 2011-06-24, 17:08   #4539
Talullah
Wtajemniczenie

Czesc SPD

Troche sie nie odzywalam (od soboty, jak poszlam do kolezanki na dyzur to wrocilam po polnocy ) a potem duuuuzo pracy ale podczytywalam Was

Kraven - ja lubie chodzic na te "towarzyszace" bo sie duzo mozna nauczyc od starszych kolezanek i kolegow, nie wszystko da rade wyczytac w ksiazkach Zwlaszcza ze jestesmy wojewodzkim i jak juz nie wiedza co zrobic to kieruja do nas wiec ciezko bywa
Milego weekendu

Anoola - wyslalam zaproszenie, tez chetnie bym zerknela jak pieknie wygladalas w dniu slubu

Anastazja - trzymam kciuki zeby TZ poszedl po rozum do glowy i Cie juz nie krzywdzil slowami i zeby ciotka z dziadkiem sie ogarneli z pomoca finansowa

Lili - sliczna okolica na spacery i ladnie wygladasz

Lilo - ja tez bym chciala pieska (ale aktualnie moj tryb zycia mi nie pozwala, meczyl by sie sam za dlugo w mieszkaniu), kocham psy i zazdroszcze ale faktycznie tak jak Aaby mowi - nigdy w zyciu yorka

Wlasnie mi chlebek wyrasta w piekarniku

W lipcu mam ambitny plan zaoszczedzenia polowy wyplaty, ciekawe czy sie uda
Talullah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-24, 17:14   #4540
marta1986222
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki Abyy
Właśnie to samo wyczytałam, przed chwilką
Odpada, bo głośny, więc nie ma opcji.
mam jeszcze do wyboru ( bo nie uczulają) :
*shih tzu
* lhasa apso - nie szczeka bez potrzeby
*maltańczyk
*bolończyk
Te rasy podobno lubią dzieci , nie krzyczą bez powodu i są dość układne.
No nie wiem, chyba zwariuję bo im więcej czytam, tym bardziej widzę, że wybór odpowiedniego pieska to nie taka prosta sprawa....

Ja bym Ci polecała shih tzu,znam kilka z nich i nie są takie szczekliwe jak yorki,uwielbiają dzieci,o yorkach mam złe zdanie więc odradzam,znam 4 i to wystarczy.

Zuzia
04.09.2012
g.3.20
3020g,52cm

Hania
09.03.2016
g.20.45
3000g 53 cm

Stary 2011-06-24, 17:17   #4541
Haniula
Zakorzenienie

ah no zapomniałam
Anoolka wyglądaliście super ! widac ze szczęsliwi spełnieni i nic wiecej wam nie trzeba
Lilo ja polecam goldena nie wiem czy uczula, ale dzieci to one kochają z wzjamenością sa madre i szybko sie ucza ja tam jestem zakochana w tej rasie
jeden minus to gabaryty i wszedobylska sierśc

tz robi salateczke ryżową, a ja sie leniuchuje zjadlam chyba z pol słoika ogórków kiszonych od teściowej trzeba jej przyznac ze robi pyszne
W ogole kiedy jest czas na robienie takich ogórków? bo musze ja zagonić zeby zrobila jeszcze bo sie koncza
Haniula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-24, 17:25   #4542
marta1986222
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Haniula Pokaż wiadomość
ah no zapomniałam
Anoolka wyglądaliście super ! widac ze szczęsliwi spełnieni i nic wiecej wam nie trzeba
Lilo ja polecam goldena nie wiem czy uczula, ale dzieci to one kochają z wzjamenością sa madre i szybko sie ucza ja tam jestem zakochana w tej rasie

tz robi salateczke ryżową, a ja sie leniuchuje zjadlam chyba z pol słoika ogórków kiszonych od teściowej trzeba jej przyznac ze robi pyszne
W ogole kiedy jest czas na robienie takich ogórków? bo musze ja zagonić zeby zrobila jeszcze bo sie koncza

Haniulko z tego co kojarzę to już niedługo będzie sezon na zaprawianie więc zagnaj teściową do roboty.

Zuzia
04.09.2012
g.3.20
3020g,52cm

Hania
09.03.2016
g.20.45
3000g 53 cm

Stary 2011-06-24, 18:00   #4543
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nurek119 Pokaż wiadomość

rok znajomości jednak zrobił swoje
prawda

pasują równiez inne kolory, ale te 2 to "moja bajka"

---------- Dopisano o 18:56 ---------- Poprzedni post napisano o 18:50 ----------

Cytat:
Napisane przez Talullah Pokaż wiadomość

W lipcu mam ambitny plan zaoszczedzenia polowy wyplaty, ciekawe czy sie uda
ja bym się cieszyła, jakbym chociaż 100 zaoszczędziła
zawsze coś wypada i nigdy nie wychodzi mi odłożenie ani 1 zł
trzeba to zmienić

---------- Dopisano o 18:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:56 ----------

Cytat:
No to trochę mnie zmartwiłaś. Mam nadzieję, że nie będzie uczulał, bo mąż miał już styczność i nic mu się nie działo. No zobaczymy jak to będzie. jestem między młotem, a kowadłem, bo wiem jak Kamilka marzy o piesku.
mam nadzieję, że Wy będziecie mogli mieć pieska
ja niestety jestem uczulona na koty, psy, chomiki, świnki....
w testach wyszło mi, że tylko na pióra nie jestem czyli mogę mieć kanarka

testy miałam robione tak z 7 lat temu może, ale alergię mam nadal taką samą lub większą

---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:58 ----------

kurcze, ciągle nie ma dudi

Stary 2011-06-24, 18:31   #4544
wiznatalka
Rozeznanie

hej

Okropnie zmięta, zakatarzona i z bolącym gardłem wróciłam z pracy, stan podgorączkowy, zaaplikowałam się sobie coś na gorączkę i spałam w swetrze pod kocem 2 h, suuuper

na pocieszenie nim padłam zjadłam miske czereśni, chyba bez robaków

Cytat:
Napisane przez Anastazja86 Pokaż wiadomość
witam

ale miałam ciężką noc, kłóciliśmy się z Tż do 3 w nocy nie będępisać o co poszło bo to nie istotne, Tż przegiął ze słowami i połowe rzeczy mam spakowane, nie wiem co dalej robić, kocham go ale sobie nie pozwolę na takie odzywki
zaraz idę do mamy, jak skończę kawę

Cytat:
Napisane przez Puntodivista Pokaż wiadomość
Moja rozmowa z szefem poszła bardzo dobrze Nie było się co stresować, powinnam się już przyzwyczaić, że z nim można normalnie gadać [/FONT]
i po bólu

a ja jakaś antyzwierzęca jestem, jakoś nigdy nie marzyłam żeby jakiekolwiek zwierzę posiadać, nie, że nie lubie, tylko tak jakoś
może gdybym sama mieszkała to bym chciała mieć towarzysza, a tak to za pieszczocha robi mi TŻ
wiznatalka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-24, 18:43   #4545
Lilo123
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Talullah Pokaż wiadomość
Lilo - ja tez bym chciala pieska (ale aktualnie moj tryb zycia mi nie pozwala, meczyl by sie sam za dlugo w mieszkaniu), kocham psy i zazdroszcze ale faktycznie tak jak Aaby mowi - nigdy w zyciu yorka

Wlasnie mi chlebek wyrasta w piekarniku
Ja uwielbiam zwierzęta wszystkie bez wyjątków. Też się cieszę, ale mam podobny problem, bo piesek będzie musiał wytrzymywać około 5 godzin sam w domu. Mam nadzieję, że damy radę

Cytat:
Napisane przez Haniula Pokaż wiadomość

Haniu goldeny cudne ale ja nie mogę mieć dużego pieska, bo mieszkam w bloku i by się męczył biedaczek.
Co do ogórków to już można robić. ja już małosolne własnej roboty skonsumowałam i to caly gliniak.

Cytat:
Napisane przez marta1986222 Pokaż wiadomość
Ja bym Ci polecała shih tzu,znam kilka z nich i nie są takie szczekliwe jak yorki,uwielbiają dzieci,o yorkach mam złe zdanie więc odradzam,znam 4 i to wystarczy.
Tak myślę bardzo intensywnie nad shih tzu Cudne są.

Cytat:

pasują równiez inne kolory, ale te 2 to "moja bajka"

mam nadzieję, że Wy będziecie mogli mieć pieska
ja niestety jestem uczulona na koty, psy, chomiki, świnki....
w testach wyszło mi, że tylko na pióra nie jestem czyli mogę mieć kanarka

testy miałam robione tak z 7 lat temu może, ale alergię mam nadal taką samą lub większą

---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:58 ----------
Lili zrobiłam fotki, ale nie mogę wstawić, bo nie wiem gdzie mam kabel od aparatu TŻ na pewno wie gdzie jest, ale dziś ma spotkanie z kolegami na pifku, więc dopiero jutro wrzucę
Liczę na to, że podsuniesz jakieś pomysły.

To przykre, że jesteś uczulona. Wiem, bo nie mogę mieć kociaka, przez alergie męża. Ja to tam mały problem, ale dzieciaki chcą zwierzaka. Postaram się wybrać takiego psiaka, żeby nie uczulał TŻ.
A kanarek też ładne zwierzątko. O 5.00 rano śpiewałby ci piosenki
Ja jak byłam mała to marzyłam,żeby mieć w domu pisklaka kury ale mama się nie zgodziła.
Stary 2011-06-24, 18:54   #4546
dudipopka
kobieta za ladą

lilii jestem ale cierpie na chroniczny brak czasu a najgorsze przed nami
jutro jedziemy po panele i po grzejniki w następny piątek sie przebijamy wtedy jeszcze tydzień jeszcze na remont kuchni i reszta malowania
najgorzej z julką bo nie mam gdzie jej dać bo w sobote teściowa pracuje a ona musi gdzieś na noc zostać

dziewczyny ja was podczytuje tylko bo wpadam dosłownie na 10 minut na wizaż potem poczte sprawdze i tyle a to obiad a to kawy fachmanowi poza tym mój kompa okupuje a to julka zawsze coś ale po 12 lipca to już zagoszcze spowrotem mam nadzieje ze mi wybaczycie nieobecność

z nowości byłam na pogrzebie rafała pózniej stypa i spotkanie z resztą rodziny szkoda ze w takich okolicznosciach
jego mama jakos sie trzyma a młodszy syn nadal w szpitalu będzie miał rekonstrukcje nosa ale czekają az opuchlizna zejdzie
a czemu był ten wypadek normalnie nie zgadniecie--Rafał miał zawał serca

z drugiej nowości ściełam włosy na b krótko oraz zostałam rasowym rudzielcem

generalnie remont rwa gładzie już położone drzwi też pomalowane sufity na biało i zagruntowane pod malowanie sciany
teraz podłogi malowanie przebijanie murowanie drzwi wejściowych w tamtym i gładz nad tymi przebitymi
wtedy kuchnia i pokoik i będzie git

co do psów a może cocer spaniel?? ja miałam kiedyś owczarka colie piękny mądry ale sierści masa więc nie polecam

na razie znikam może jeszcze wieczorkiem zajrze bo młoda u tesciowej śpi i jak tż zwolni kompa to coś skrobne
pozdrawiam

trzeba dzisiaj nie mieć czasu
żeby jutro mieć czas
````kękę
dudipopka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-24, 19:05   #4547
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dudipopka Pokaż wiadomość
lilii jestem ale cierpie na chroniczny brak czasu a najgorsze przed nami
jutro jedziemy po panele i po grzejniki w następny piątek sie przebijamy wtedy jeszcze tydzień jeszcze na remont kuchni i reszta malowania
najgorzej z julką bo nie mam gdzie jej dać bo w sobote teściowa pracuje a ona musi gdzieś na noc zostać

dziewczyny ja was podczytuje tylko bo wpadam dosłownie na 10 minut na wizaż potem poczte sprawdze i tyle a to obiad a to kawy fachmanowi poza tym mój kompa okupuje a to julka zawsze coś ale po 12 lipca to już zagoszcze spowrotem mam nadzieje ze mi wybaczycie nieobecność

z nowości byłam na pogrzebie rafała pózniej stypa i spotkanie z resztą rodziny szkoda ze w takich okolicznosciach
jego mama jakos sie trzyma a młodszy syn nadal w szpitalu będzie miał rekonstrukcje nosa ale czekają az opuchlizna zejdzie
a czemu był ten wypadek normalnie nie zgadniecie--Rafał miał zawał serca

z drugiej nowości ściełam włosy na b krótko oraz zostałam rasowym rudzielcem

generalnie remont rwa gładzie już położone drzwi też pomalowane sufity na biało i zagruntowane pod malowanie sciany
teraz podłogi malowanie przebijanie murowanie drzwi wejściowych w tamtym i gładz nad tymi przebitymi
wtedy kuchnia i pokoik i będzie git

co do psów a może cocer spaniel?? ja miałam kiedyś owczarka colie piękny mądry ale sierści masa więc nie polecam

na razie znikam może jeszcze wieczorkiem zajrze bo młoda u tesciowej śpi i jak tż zwolni kompa to coś skrobne
pozdrawiam
nie dość, że straszna tragedia z tym wypadkiem, to jeszcze zawał w tak młodym wieku masakra jakaś :/ eh, brak słów

dudi mam nadzieję, że jak się uporasz ze wszystkim to zobaczymy nowy fryz

co do remontu to super, że idzie do przodu
mam nadzieję, że zobaczymy efekt końcowy

w ogóle to pusto tu bez Ciebie, ale będziemy grzecznie czekać

---------- Dopisano o 20:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ----------

Cytat:
Lili zrobiłam fotki, ale nie mogę wstawić, bo nie wiem gdzie mam kabel od aparatu TŻ na pewno wie gdzie jest, ale dziś ma spotkanie z kolegami na pifku, więc dopiero jutro wrzucę
Liczę na to, że podsuniesz jakieś pomysły.

To przykre, że jesteś uczulona. Wiem, bo nie mogę mieć kociaka, przez alergie męża. Ja to tam mały problem, ale dzieciaki chcą zwierzaka. Postaram się wybrać takiego psiaka, żeby nie uczulał TŻ.
A kanarek też ładne zwierzątko. O 5.00 rano śpiewałby ci piosenki
Ja jak byłam mała to marzyłam,żeby mieć w domu pisklaka kury ale mama się nie zgodziła.
wiesz, nie dziwi mnie, że mama się na kurę nie zgodziła
no ale jajka po czasie by były

foty w takim razie jutro pooglądamy
co za pogoda tylko spać w taki dzień

Edytowane przez lili1987
Czas edycji: 2011-06-24 o 19:03
Stary 2011-06-24, 19:08   #4548
dudipopka
kobieta za ladą

lili dla przypomnieniarudy jest bardziej rudy miedziany blond mam połozony
i jaka oszczędnąść mycie strzyżenie farba 37 złu fryzjera w zakładzie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0419.jpg (80,9 KB, 74 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0423.jpg (74,0 KB, 65 załadowań)

żeby jutro mieć czas
````kękę
Stary 2011-06-24, 19:13   #4549
marta1986222
Zakorzenienie

Cytat:

Pasuje Ci ta fryzurka i kolorek

Zuzia
04.09.2012
g.3.20
3020g,52cm

Hania
09.03.2016
g.20.45
3000g 53 cm

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-06-24, 19:15   #4550
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:
pasuje Ci ten kolor, ale czarny też Ci pasuje
tylko w blondzie bym Cię nie widziała
dudi, a mi sie kojarzy, że miałaś takie do końca brody ciemne chyba
ja mam obsesję na długie włosy i bym Ci zapuściła

tak poza tym to na zdjęciu remont w toku

ja ciagle zapuszczam i ciągle mam głupkowatą długość już sił nie mam na te moje miotełki

Edytowane przez lili1987
Czas edycji: 2011-06-24 o 19:16
Stary 2011-06-24, 19:16   #4551
Lilo123
Rozeznanie

Dudi bardzo ładna fryzurka
Aaa Lili twoje fotki też super.Laska z Ciebie i Oliwka śliczna dziewczynka. Moja młodsza córka też Oliwka

Wpisywałam się właśnie do kroniki rodzinnej.
Dziadek mojego TŻ kończy jutro 75 lat i dostanie na urodziny kronikę, do której wpisali się wszyscy członkowie rodziny i wkleili zdjęcia. Nawet fajnie to wyszło i na pewno się wzruszy i ucieszy.
Idę robić szaszłyki na jutro. oby tylko pogoda dopisała, bo nie ręczę za siebie
Stary 2011-06-24, 19:18   #4552
dudipopka
kobieta za ladą

ciemne do brody to miałam na ślubale w ub roku też miałam do brody ale rude potem znowu na czarno i tak w kółko
dzięki za komentarze też sie dobrze w nich czuje a mój oszalał

żeby jutro mieć czas
````kękę
Stary 2011-06-24, 19:25   #4553
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:
ciemne do brody to miałam na ślubale w ub roku też miałam do brody ale rude potem znowu na czarno i tak w kółko
dzięki za komentarze też sie dobrze w nich czuje a mój oszalał
dudi ty to lubisz zmiany po prostu
super, że się Tż podoba
mój mi każe zapuszczać, ale moje zapuszczanie jest całkiem nieefektywne

---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ----------

Cytat:
Dudi bardzo ładna fryzurka
Aaa Lili twoje fotki też super.Laska z Ciebie i Oliwka śliczna dziewczynka. Moja młodsza córka też Oliwka

Wpisywałam się właśnie do kroniki rodzinnej.
Dziadek mojego TŻ kończy jutro 75 lat i dostanie na urodziny kronikę, do której wpisali się wszyscy członkowie rodziny i wkleili zdjęcia. Nawet fajnie to wyszło i na pewno się wzruszy i ucieszy.
Idę robić szaszłyki na jutro. oby tylko pogoda dopisała, bo nie ręczę za siebie
fajny ten prezent dla dziadka

co do imion to ja miałam tak, że kompletnie żadne dziewczęce mnie nie urzekło, prócz mojego
wstyd się przyznać, ale ja serio swoje imię uwielbiam
dla ewentualnego chłopca miałam więcej koncepcji

Stary 2011-06-24, 19:48   #4554
Paulunia8713
Zadomowienie

TŻ kąpie malutką a mi się nudzić zaczęło
Mała dzisiaj w dzień spała 2h więc pewnie przed 23 spać nie pójdzie. Trudno pobawimy się i czas zleci Ta pogoda naprawdę usypia więc dzisiaj pójdę spać razem z aniołkiem

Jutro przyjeżdzają rodzice a mi nie chce się sprzątać. Będę musiała się do 16 ze wszystkim wyrobić tylko nie wiem jak skoro TŻ do 15 w pracy a przy małej za bardzo się nie da Oj będzie ciekawie

Co do imion to ja chciałam dla dziewczynki Oliwka lub Lena ale zdecydowaliśmy, że ja wybieram dla chłopca a on dla dziewczynki. Takim sposobem mam Julię

Edytowane przez Paulunia8713
Czas edycji: 2011-06-24 o 19:50
Paulunia8713 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-24, 20:03   #4555
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Paulunia8713 Pokaż wiadomość
TŻ kąpie malutką a mi się nudzić zaczęło
Mała dzisiaj w dzień spała 2h więc pewnie przed 23 spać nie pójdzie. Trudno pobawimy się i czas zleci Ta pogoda naprawdę usypia więc dzisiaj pójdę spać razem z aniołkiem

Jutro przyjeżdzają rodzice a mi nie chce się sprzątać. Będę musiała się do 16 ze wszystkim wyrobić tylko nie wiem jak skoro TŻ do 15 w pracy a przy małej za bardzo się nie da Oj będzie ciekawie

Co do imion to ja chciałam dla dziewczynki Oliwka lub Lena ale zdecydowaliśmy, że ja wybieram dla chłopca a on dla dziewczynki. Takim sposobem mam Julię
moja mała maruda też jeszcze nie śpi

co do sprzątania to faktycznie przy dziecku posprzątać szybko graniczy z cudem

my imię wybraliśmy wspólnie

Stary 2011-06-24, 20:06   #4556
Lilo123
Rozeznanie

Cytat:

co do imion to ja miałam tak, że kompletnie żadne dziewczęce mnie nie urzekło, prócz mojego
wstyd się przyznać, ale ja serio swoje imię uwielbiam
dla ewentualnego chłopca miałam więcej koncepcji
Ja też nie miałam koncepcji na imiona dziewczyn. TŻ wymyślał, a z Oliwka to było tak, że podkradliśmy pomysł siostrze TŻ-ta
Moje imię też nawet mi się podoba. Przyzwyczaiłam się już do niego
A jak masz na imię, jak mogę zapytać rzecz jasna ?
Ale się zmęczyłam, padam , ale mieszkanie błyszczy
Stary 2011-06-24, 20:07   #4557
ijaa
Zakorzenienie

Dobry wieczór

Cytat:
Napisane przez Anastazja86 Pokaż wiadomość
witam

ale miałam ciężką noc, kłóciliśmy się z Tż do 3 w nocy nie będępisać o co poszło bo to nie istotne, Tż przegiął ze słowami i połowe rzeczy mam spakowane, nie wiem co dalej robić, kocham go ale sobie nie pozwolę na takie odzywki
zaraz idę do mamy, jak skończę kawę
Oj, mam nadzieję, że szybko dojdziecie do porozumienia

Cytat:
Napisane przez kashmirka Pokaż wiadomość
bo już myślałam, że opieprz będzie potrzebny za zaniedbanie piątkowej tradycji
No właśnie, kto powinien go dostać, ten powinien.
Wyobraź sobie, że nie tylko Ty zrobiłaś sobie dzisiaj wolne.

Cytat:
Napisane przez kashmirka Pokaż wiadomość
Ijaa a moje zdrowie tym martini wypiłaś?
No ba!
Nawet Twoje i M. jednocześnie, bo tak się złożyło jakoś że z A. o Was rozmawialiśmy podczas sączenia Martinii.

Kurcze, nie wiedziałam, że dzień przytulania dzisiaj.
Dobrze, że się już mocno dążyliśmy z A. poprzytulać - najpierw przed śniadaniem, a później przed obiadem.

Swoją drogą, my nie powinniśmy mieć wolnego i siedzieć razem w domu.
Prawdopodobieństwo wyprodukowania potomka bardzooooooooooooooooo mocno wzrasta.

Cytat:
Napisane przez Puntodivista Pokaż wiadomość

Moja rozmowa z szefem poszła bardzo dobrze Nie było się co stresować, powinnam się już przyzwyczaić, że z nim można normalnie gadać
Super.

Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość
Także odradzam.
Potwierdzam!
Wszystko, tylko nie Yorka!

Wolałabym mieć w domu krowę, krzyżówkę węża z królikiem i stado szerszeni.

Miałam przyjemność poznać kilka tych małych bestii w swoim życiu i każdy kolejny był fatalny!
Aktualnie, ciotka ma jednego - nosz wysłałabym tego dwukilogramowego potwora w kosmos! Kopem przez balkon.

Cytat:
Ja uwielbiam zwierzęta wszystkie bez wyjątków. Też się cieszę, ale mam podobny problem, bo piesek będzie musiał wytrzymywać około 5 godzin sam w domu. Mam nadzieję, że damy radę
5h to nie dużo. Bez problemu sobie da radę.

Cytat:
Świetny prezent. I piękny wiek Dziadka.

No i długi weekend na półmetku!

Sporo snu i leniwe śniadanie oczywiście zaliczone - jak ja to uwielbiam.
Koło południa postanowiliśmy, że zbieramy tyłki i gdzies jedziemy - stwerdziliśmy, że po drodze zdecydujemy, czy będzie to ogród botaniczny czy zoo.
Ledwo, zdążyliśmy przejechać kilka przecznic i jak lunęło i zawiało, to myślałam, że zatoniemy i nas zdmuchnie.
Tym sposobem, lekko się denerwując na pogodę zajechaliśmy do galerii i... upłynniliśmy trochę gotówki.
Dla TŻa dwie koszulki, pasek i buty, dla mnie też dwie koszulki, buty i kostium.
Co do tego ostatniego, to już prawie odchodziłam od zmysłów. Nic na mnie nie pasowało! A właściwie nie tyle na mnie co na moje cholerne cycki!!
Już pomijając fakt, jaki kostium sobie wymarzyłam, to nawet wybierając te które w moich marzeniach się nie pokazywały nie mogłam wybrać nic!!!
Udało się jednak i tym samym będę teraz RÓŻOWĄ landryną!! Taką różową, jak jeszcze nigdy nie byłam.

W związku z zakupami jeszcze chciałam się pochwalić, że ku naszemu zaskoczeniu nie pasowało to co wybraliśmy (chyba z przyzwyczajenia) na początku, a okazało się, że oboje z TŻ musimy teraz kupować wszystko w mniejszym rozmiarze.

Później spóźniony obiad, dłuuuuuugi spacer i tyle z dnia.

Zaraz jakąś lekką kolację trzeba wszamać i relaks zarządzić.

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!

Edytowane przez ijaa
Czas edycji: 2011-06-24 o 20:15
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-24, 20:08   #4558
Lilo123
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Paulunia8713 Pokaż wiadomość

zdecydowaliśmy, że ja wybieram dla chłopca a on dla dziewczynki. Takim sposobem mam Julię
U mnie było dokładnie tak samo
Stary 2011-06-24, 20:13   #4559
Lilo123
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ijaa Pokaż wiadomość
Potwierdzam!
Wszystko, tylko nie Yorka!

Wolałabym mieć w domu krowę, krzyżówkę węża z królikiem i stado szerszeni.

Miałam przyjemność poznać kilka tych małych bestii w swoim życiu i każdy kolejny był fatalny!
Aktualnie, ciotka ma jednego - nosz wysłałabym tego dwukilogramowego potwora w kosmos! Kopem przez balkon.
a tak słodko na zdjęciach wygląda.
Stary 2011-06-24, 20:14   #4560
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też nie miałam koncepcji na imiona dziewczyn. TŻ wymyślał, a z Oliwka to było tak, że podkradliśmy pomysł siostrze TŻ-ta
Moje imię też nawet mi się podoba. Przyzwyczaiłam się już do niego
A jak masz na imię, jak mogę zapytać rzecz jasna ?
Ale się zmęczyłam, padam , ale mieszkanie błyszczy
tak jak córeczka Paulinki

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości