![]() |
#241 |
Konto usunięte
|
Dot.: CZERWIEC zapraszam
To chciałabym:
Angel balsam do ciała 30ml Clarins 15ml nowy krem multi-regeneracja na szyję i dekolt Thierry Mugler Angel - ile mogłabyś odlać? papeteria - mogłabym prosić o jakieś zdjęcie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#242 |
Zakorzenienie
|
Tak zrobię ale już nie dzisiaj- szykuję się do łóżka...Jutro zrobię zdjęcie- a jaka odlewka zainteresuje Cię?
![]() |
#244 |
Zakorzenienie
Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
|
Bardzo bym chciała:
Clarins Tonik nowy 50ml009270 skóra normalna w kierunku suchej Clarins 15ml nowy krem multi-regeneracja na szyję i dekolt EL Brow Gel 5ml 01Natural A78 Angel balsam do ciała 30ml nowe 909010 ![]() Szkoda, że dopiero do Ciebie trafiłam ale zwykle przeglądam tylko targowisko kosmetyczne. A tu takie cuda! Odpisz u mnie, proszę
![]() |
#245 |
BAN stały
|
Coś u mnie za:
Clarins 15ml nowy krem multi-regeneracja na szyję i dekolt Biotherm mini zestaw Skin Vivo - krem na dzień5ml + krem na noc 5ml+ serum 5ml+ krem pod oczy 2ml ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#246 |
Zakorzenienie
|
Ok
![]() ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#248 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ---------- \ Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:19 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ---------- clarins mam już prawie wymienione. A podobają mi się okulary w zeberkę. Cytat:
---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ---------- Cytat:
to jedynie wpadło mi w oko... ewentualnie jakieś odlewki... Jednak krem clarinsa już mam prawie wymieniony. Po dokładce odezwę się do ciebie...
![]() |
![]() |
#249 | |
JESTEM ONA
|
Cytat:
Nie ma aż takiej różnicy , zważywszy , że Idylle najmniejsza jest w 35 ml flakoniku( dlatego napisałam z ubytkiem, gdyż moja to 30ml, no teraz 29ml) tutaj jest porównanie cenowe http://www.perfumeria-kokai.pl/item6...dylle_guerlain i z tej samej perfumerii mam Flight Of Fancy http://www.kokai.pl/perfumy-anna-sui...aletowa-30-ml- ( Night Of Fancy jest prawie chyba połowę tańsza i bardziej dostępna) Lubię je, nie są oklepane i do tego ciekawie rozwijają się, natomiast Idylle chciałam na spróbowanie ![]() A jeśli je uwielbiasz , to przyjemności w noszeniu ![]() ---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ---------- To mój watek https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=535781 ![]()
![]() |
![]() |
#251 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do Idylli to mam 100ml a nie 30ml ubytkiem oczywiście.... I raczej zużyję ![]() Trudno- innym razem spróbuję.
![]() |
![]() |
#252 |
Konto usunięte
|
wymieniłabyś:
* Angel balsam do ciała 30ml * Clarins 15ml nowy krem multi-regeneracja na szyję i dekolt * Thierry Mugler Angel 10 ml * papeteria w zamian za: * Chloe Narcisse EDT 15ml spray raz psiknięta * Kenzo Jungle Elephant około 16/50 ml kod:6E01 * L'Biotica Moc Natury WAX Silk jedwab w płynie 15 ml * kolczyki Jeżeli taka opcja nie wchodzi w grę to co proponujesz ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#254 |
Rozeznanie
|
wiele rzeczy mi się podoba, znajdziesz coś u mnie?
![]() |
#255 |
Zakorzenienie
|
Skusiło mnie:
-Jean Paul Gaultier, Ma Dame EDT odlewka 30 ml
![]() |
#256 |
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1307129703 jedynie to, bo masz same małe ciuszki.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#257 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#259 |
Zakorzenienie
|
było by ok kochana-ale odezwę się jutro- lecę do znajomej chyba ma coś z Twojej wish.... Więc ewentualnie jutro jeszcze coś zaproponuję dla ciebie. I się dogadamy już na wysyłkę.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#260 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#263 |
Raczkowanie
|
Przykro mi na razie nic dla siebie nie znalazłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#264 |
Rozeznanie
|
bo mi się podoba
CHANEL Hydra Beauty Serum 5ml NOWE kartonik Strivectin pod oczy 7ml NOWE z kartonikiem Clarins Tonik nowy 50ml009270 skóra normalna w kierunku suchej PAT&RUB balsam do rąk rewitalizujący żurawina, cytryna 50ml nowy zafoliowany powiedz, jak to widzisz ![]()
![]() |
#265 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ---------- nic ---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ---------- Cytat:
Jeśli znalazłabyś coś więcej to jestem zainteresowana: na pewno: Carcharel Anais Anais 30ml, zafoliowane ewentualnie: Zara Intense EDP (z 15ml) Lolita Lempicka L de Lolita (z 15ml) Hermes Un Jardin Sur Le Nil (z 10ml) Agent Provocateur Maitresse (z 10ml) Ale najbardziej Cacharel
![]() |
![]() |
#266 |
Zakorzenienie
|
moze cos u mnie za tonik clarinsa i estee lauder night repair
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=527868
![]() |
![]() |
#268 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ---------- nic
![]() |
![]() |
#270 |
Rozeznanie
|
z tym będzie problem, odlewke mam z wymianki, ale podobno oryginał. Ja nie potrafię rozpoznać bo pierwszy raz mam ten zapach i nie podpasował mi dlatego dałam na wymiankę
jeśli interesują Cię perfumy mam też miniaturke Lancome Tresor in Love 7,5 ml
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:18.