|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Wybieramy tytuł na nowy wakacyjny wątek
|
|||
| Wody Nam odpływaja i Nasze brzdące Nas witają - Lipiec/Sierpień 2011 |
|
1 | 1,30% |
| Rodzice moi kochanie - za chwilę będę już z WAMI ! - Lipiec/Sierpień 2011 |
|
4 | 5,19% |
| Jedna mamą, druga z brzuchem, która teraz przywita się z Maluchem ? Lipcówki-sierpniówki 2011 |
|
5 | 6,49% |
| Szopy z norek wylatują, mamy dzieci już całują. Lipcówki-sierpniówki 2011 |
|
18 | 23,38% |
| Porodówki zapełniamy, letnie dzieci już witamy. |
|
3 | 3,90% |
| Akcję wywoływania rozpoczynamy, wakacyjne maluszki na świecie witamy. |
|
0 | 0% |
| Synu, córko, wychodź z brzucha! Idzie lato - mamy słuchaj! |
|
14 | 18,18% |
| Torby już spakowane a my nadal nienagadane! |
|
0 | 0% |
| Z brzuszkiem pożegnania czas. Drogie dzieci - witamy Was! |
|
1 | 1,30% |
| Bociany zaczynają już lądować, letnie mamuśki- czas się rozpakować! |
|
8 | 10,39% |
| A my nie znamy dnia ani godziny bo nasze szkraby w nosie mają porodów terminy |
|
3 | 3,90% |
| A my jak bomby sobie tykamy i na rozbrojenie cierpliwie czekamy. |
|
3 | 3,90% |
| Pękają już brzuszki jak bańki mydlane, wychodzą z nich nasze maluszki kochane. |
|
5 | 6,49% |
| Jedne już rozpakowane, inne zaczekane - wciąż w kupie się trzymamy - lipcowo-sierpniowe mamy 2011 |
|
2 | 2,60% |
| Torby spakowane, łóżeczka skręcone, czekamy na nasze brzdące wymarzone! |
|
1 | 1,30% |
| Nareszcie lipcowo-sierpniowe mamusie wymieniają brzuszki na słodkie dzidziusie! |
|
6 | 7,79% |
| Ruszające się brzuszki w zapomnienie odchodzą, na ich miejsce cudowne maleństwa się rodzą |
|
0 | 0% |
| Mamusie lipcowo-sierpniowe: tykające bomby zegarowe, w każdej chwili urodzić gotowe |
|
3 | 3,90% |
| Głosujący: 77. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2791 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Czas w kolejce się ustawić i na poród się nastawić! Lipcówko-sierpniówki 2011.
dziewczyny sliczne te wasze dzieciaki co do jednego i Igorek i Adas i Karolinka i Izunia wszystkie,ja tez uwielbiam ogladac zdjecia dzieciakow i strasznie jestem ciekawa jak moja malutka bedzie wygladala,niemoge sie doczekac
|
|
|
|
#2792 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Czas w kolejce się ustawić i na poród się nastawić! Lipcówko-sierpniówki 2011.
http://www.mexx-fragrances.com/magnetic/en/freesample/ darmwe próbki perfum mexx
może coś przyślą ładnego
|
|
|
|
#2793 |
|
Zadomowienie
|
Lilkaa82
Marina1 cudnosci! tez mi slow brakuje... ![]() ************************* ** po dupie mi dac, wcale nie wypoczywam.. kombinuje z ciuszkami dzieciaka
|
#2794 |
|
Zakorzenienie
|
syn ugryzł mnie w głowe bo jest... komarem ... i mam się teraz drapać
|
|
|
|
#2795 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dobrze sprawdzic,ale to chyba jeszcze za wcześnie |
|
|
|
|
#2796 |
|
Zadomowienie
|
|
#2797 |
|
BAN stały
|
![]() Dziewczyny ja się zastanawiam czy cos nie tak jest, czy czasem nie mam rozwarcia albo cos... Bo wczoraj jak z tztem się kochalismy to nie czulam zednego oporu a za poprzednimi razami czulam ze tam w srodku nie ma miejsca, i bylam taka obolala poziej, wogole malo przyjemnie. A wczoraj to nic, tak jakbym nie byla w ciązy... ![]() Co to moze znaczyc??
|
|
|
|
#2798 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Dziewczyny Wasze dzieciaki to slodziaki, co do jednego: Iza, Adas, Igor, Karolinka... Ja mam jakas niechcice, czytam Was caly dzien, ale jakos nie mam weny do pisania... |
||
|
|
|
#2799 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2800 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2801 |
|
Zakorzenienie
|
oj tam, dzis masz, jutro nie, taka uroda. a przyrzekam ze i TAM mozna miec opuchlizne. mialam kolezanke ktora przez naprawde mega opuchlizne wszystkiego maila problem z porodem, dziecko duze, kanał maly przez opuchlizne, musieli wyciagac kleszczami...
|
|
|
|
#2802 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Kupiliśmy dziś materacyk
Wreszcie wybrałam i był do odbioru od ręki. W końcu zdecydowaliśmy się na ten z pianki termoelestycznej. Poleżałam chwilę na takim dla dorosłych i ... marzenie ![]() A wczoraj zamówiłam łóżeczko (o takie: http://www.bajkowachatka.pl/product/...JANEX/?id=2441) - będzie u nas we wtorek. Tak więc przygotowania pełną parą ruszyły ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A z porodem może jeszcze ten tydzień się wstrzymaj, to zdążysz sesję zaliczyć ![]() To który teraz rok przed Tobą?Cytat:
Cytat:
![]() Super brzmi to zdanie!!!!!!!
........................ Edytowane przez brumek Czas edycji: 2011-06-25 o 21:20 |
||||
|
|
|
#2803 |
|
Rozeznanie
|
brumku bardzo ładne te łozeczko a jaki kolor wybraliscie?
|
|
|
|
#2804 |
|
Zakorzenienie
|
Dokładnie takie jak na zdjęciu w linku. Biel transparentna
|
#2805 | |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo Wam dziękuję za wszystkie miłe słowa!!!
![]() Babonik, Tobie również za świetne zdjęcia, kochana jesteś Obiecuję że się wyśpię....kiedyś Cytat:
Zmalowana, Natka, gratulacje za egzaminy!
|
|
|
#2806 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
o mamo! no to jezeli faktycznie mialam tam opuchlizne to dobrze ze zeszla |
|
|
|
|
#2807 |
|
Wtajemniczenie
|
nadrobiłam ponad 20 stron
![]() BABONIKU i Nerolko - nie bijcie proszę nastepnym razem uprzedzę, że mnie nie będzie dłużej, słowo harcerza!!! ale mąż mnie zaskoczył w środę całkowicie - przyjechał po paru godzinach z pracy, powiedział, że ma wolne do końca dnia i piatek też i żebym się szybko spakowała bo jedziemy na małe wakacje - co prawda ttylko nad jezioro, ale zawsze to trochę odpoczynku no a tam zasięgu nie ma - to jedyny minus tego miejsca, bo poza tym super... jeziorko, las, mąż ma tam żaglówki... ale pogoda nam sie psuła co wieczór (lało i grzmiało), a wczoraj to już się zimno zrobiło nawet i wróciliśmy... poza tym już byłam mega niewyspana, bo towarzystwo na polu namiotowym to głównie młodzież świętująca - bardzo głośno i długo w noc niestety - wakacje... ale ogólnie wypad udany zmalowana gratuluję zakończenia sesji wszystkie dzieciaczki: Izunia, Igorek, Adaś, Karolinka, Sarunia są śliczne ![]() zanka dobrze, że w szpitalu Cię zatrzymali - pewnie już wyjdziesz z niego z Lenką na rękach a nie w brzuszku u nas na SR też położna mówiła, że ciąża donoszona to 38-42 tydzień... no i więcej nie pamiętam co komu pisać, bo tyle tego dzisiaj przeczytałam
|
|
|
|
#2808 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz możesz rodzić ![]() Dziubek mało piszesz, więc pewnie humorek dalej niefajny Ja wiem, że lada moment urodzisz ![]() Lilko witajcie w domu Adaś, Karolinka, Igorek śliczności cudności Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
śliczne łóżeczko
|
||||
|
|
|
#2809 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a tak normalnie to nie mam zielonego pojęcia ![]() Mowa o kotach. Ja uwielbiam każde zwierzę, nie cierpię kiedy ktoś tak O sobie mówi, że kotki poszły razem z wodą w wc mogłabym temu komuś wsadzić do tego klopa głowę!![]() Gratuluję zdanych egzaminów ! ![]() Zmalowana 3mam abyś w końcu dostała skurczy razem z Dziubkiem i Zanką !Dusia Emilia bardzo ładnie imię My damy tak na imię Naszej córeczce, ale formę niemiecką EMILIE które czyta się Emili Nie wiem co mam pisać... zmęczona jestem, drażnią mnie ludzie co raz bardziej, mam ochotę siedzieć w sypialni i się nie ruszać! ---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ---------- Wiem co miałam pisać ! Karolinka, Adaś i Igorek są śliczni! Igorek to chyba do Ciebie podobny, co Marina? |
|
|
|
|
#2810 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2811 |
|
Zadomowienie
|
Wy o egzaminach pozaliczanych, a ja mam we wtorek obronę
.
|
|
|
|
#2812 |
|
Zakorzenienie
|
DZIEWCZYNY!
Dostałam wyniki moczu i zastanawia mnie taki zapis: ŚLUZ - NIEOBECNY, a Ja go na wkładce mam masę !! Co to znaczy ? Że ten śluz może bycz czopem ?
|
|
|
|
#2813 |
|
Rozeznanie
|
mam do was pytanie dzis wymacalam w pachwinie guzek poszlam do lazienki zeby zobaczyc i patrze a tam az sine w tym miejscu,przyznam sie ze chcialam ycisnac przycisnelam a krew az sikala sie wystraszylam i dalej niecisnelam a z tego co widze jest tam duzo krwi nieiwme czy to jakos wrzod czy nie ale wrzody przewaznie podchodza ropa a tu krew ropy bylo tyle co nic,przepraszam za ten wstretny opis ale w necie nic niemoge znalezdz o tym wiec pytam moze ktoras z was miala taki przypadek i wie cos o tym,niewiem czy do lekarza dzwonic z takim drobiazgiem,pomozcie prosze.....
|
|
|
|
#2814 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może to jakiś pryszcz ? ![]() Nie mam zielonego pojęcia
|
|
|
|
|
#2815 |
|
Zadomowienie
|
My dalej w domu, polezałam w ciepłej wodzie i troche przeszło i Klusek mnei puka od środka wiec na razie nie panikuje. Chociaz musze przyznac ze torby do szpitala sa juz kompletnie spakowane
Kłade sie spac i mam nadzieje ze spokojnie przespie noc ![]() Dobranoc mamusie
Bo Cię kocham i już,bo z Tobą zawsze jest sens a bez Ciebie go nie ma,bo z Tobą można pójść na koniec świata i nie czuć zmęczenia,bo lubię kiedy się uśmiechasz,bo z Tobą można stracić majątek i nadal być bogatym,Bo Ty i tylko Ty
|
|
|
|
#2816 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję
Matko, jak ja się cieszę, że mam to wszystko daaaaaaanwo za sobą A za obronę mocne kciuki Chociaż powtórzę to co wszyscy mówią, a co bardzo wkurza stremowanych magistrantów "To naprawdę tylko formalność".![]() ---------- Dopisano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ---------- Cytat:
Nie masz sie czym martwić, a cieszyć. Bo pasma śluzu w analizie moczu nie są dobre. Tzn. że u Ciebie wszystko ok,bo ten parametr bada się u wszystkich i generalnie nie powinno go byćCytat:
|
|
#2817 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
. Tak to jest jak się zaczyna studia i się ich nie kończy (na drugim roku wzięłam dziekankę na dziennych) i nigdy już do nich nie wróciłam, więc teraz trzeba kombinowac .
|
||
|
|
|
#2818 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ojej no to mocno zaciśnięte ![]() Cytat:
Editka nie wiem co to może być, ale nie powinno się samemu takich rzeczy wyciskać Wiem, że korci, ale to może być niebezpieczne.edit. Ooo widzę, że już Brumek wyjaśniła odnośnie śluzu
Edytowane przez Natka_ Czas edycji: 2011-06-25 o 23:40 |
||
|
|
|
#2819 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuje kochane !
Już myślałam,że przeoczyłam mojego czopa ! Uff... To raczej mocz ma ok? Liczne szczawianiu wapnia mam jakieś i liczne fosforany bezpostaciowe ? |
|
|
|
#2820 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zresztą lekarz Ci najlepiej wyjaśni.
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:15.

strasznie to przezywalam jak ja widzialam taka poklota bo cukier miala kilka razy dziennie badany glukometrem i klute paluszki u raczek, nozek i pietki
jak sie troszku ogarne to opisze porod co i jak 

Ja wiem, że lada moment urodzisz 

mogłabym temu komuś wsadzić do tego klopa głowę!
.

?