|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Wybieramy tytuł na nowy wakacyjny wątek ![]() |
|||
Wody Nam odpływaja i Nasze brzdące Nas witają - Lipiec/Sierpień 2011 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
1 | 1,30% |
Rodzice moi kochanie - za chwilę będę już z WAMI ! - Lipiec/Sierpień 2011 |
4 | 5,19% |
Jedna mamą, druga z brzuchem, która teraz przywita się z Maluchem ? Lipcówki-sierpniówki 2011 |
5 | 6,49% |
Szopy z norek wylatują, mamy dzieci już całują. Lipcówki-sierpniówki 2011 |
18 | 23,38% |
Porodówki zapełniamy, letnie dzieci już witamy. |
3 | 3,90% |
Akcję wywoływania rozpoczynamy, wakacyjne maluszki na świecie witamy. |
0 | 0% |
Synu, córko, wychodź z brzucha! Idzie lato - mamy słuchaj! |
14 | 18,18% |
Torby już spakowane a my nadal nienagadane! |
0 | 0% |
Z brzuszkiem pożegnania czas. Drogie dzieci - witamy Was! |
1 | 1,30% |
Bociany zaczynają już lądować, letnie mamuśki- czas się rozpakować! |
8 | 10,39% |
A my nie znamy dnia ani godziny bo nasze szkraby w nosie mają porodów terminy |
3 | 3,90% |
A my jak bomby sobie tykamy i na rozbrojenie cierpliwie czekamy. |
3 | 3,90% |
Pękają już brzuszki jak bańki mydlane, wychodzą z nich nasze maluszki kochane. |
5 | 6,49% |
Jedne już rozpakowane, inne zaczekane - wciąż w kupie się trzymamy - lipcowo-sierpniowe mamy 2011 |
2 | 2,60% |
Torby spakowane, łóżeczka skręcone, czekamy na nasze brzdące wymarzone! |
1 | 1,30% |
Nareszcie lipcowo-sierpniowe mamusie wymieniają brzuszki na słodkie dzidziusie! |
6 | 7,79% |
Ruszające się brzuszki w zapomnienie odchodzą, na ich miejsce cudowne maleństwa się rodzą |
0 | 0% |
Mamusie lipcowo-sierpniowe: tykające bomby zegarowe, w każdej chwili urodzić gotowe |
3 | 3,90% |
Głosujący: 77. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2731 | |
BAN stały
|
Dot.: Czas w kolejce się ustawić i na poród się nastawić! Lipcówko-sierpniówki 2011.
Cytat:
tak dokladnie, ja wole wierzyc w to co lekarz mówi, a nie w to co napisano w jakims artykule niewiadomego pochodzenia ![]() donoszona ciaza jest wiadmoma jak dziecko sie urodzi i nie ma oznak wczesniactwa, u niektorych 35 tc. Ale chyba nie ma co sie nad tym ropisywac, kazda z nas ma swoje zdanie, i jezeli zdania sa rozne to nic sie na to nie poradzi. Edytowane przez Bartessa Czas edycji: 2011-06-25 o 15:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2732 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czas w kolejce się ustawić i na poród się nastawić! Lipcówko-sierpniówki 2011.
Ale się najadłam.... znowu mnie boli dół brzucha i promieniuje aż do pleców
![]() robię chlebek wg Waszego przepisu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2733 |
Zadomowienie
|
przepraszam iustynka ,ale nie mogę ![]() ![]() w każdym bądź razie trzymam ![]() Zanka- no zostałam zaskoczona,że jesteś w szpitalu...nie wiem co Ci życzyc? szybkiego powrotu do domu??szybkiego porodu?? no życzę co sobie życzysz ![]() Nerola- "kolejka do kibla przez pół holu" ![]() ![]() ![]() a my z moim blond diabłem byłyśmy dziś u Aani i ślicznego Adasia ![]() ![]() ![]() ![]() Aaniu czy te pieluchy kosztowały 40zł?? |
![]() ![]() |
![]() |
#2734 | |||
Zadomowienie
|
Madziulka, narobiłaś mi ochoty na zupę koperkową, tym bardziej, że mam sporo koru i nie wiem co z nim zrobić
![]() ![]() Ania, ten Twój Adaśko jest cudowny. Sama nie mogę się już swojej dzidzi doczekać, kiedy na niego patrzę ![]() Cytat:
Carmela, co to takiego się przyplątało malutkiej Saruni? Cytat:
![]() Agadus, ja Ci nie pomogę, nie mam doświadczenia w odpadających szopach ![]() Moniczka, nawet nie wiesz jak się cieszę. Ja jutro chyba cały wieczór przed domem będę siedziała czekając na swojego męża ![]() ![]() To może ja dzisiaj obejrzę, mam chipsy.... Cytat:
Kolina, w takim razie oszczedzaj się jak lekarz przykazał. Cenne informacje o kotach dla Zanki dałaś ![]() Teraz na TVP 1 leci program o kotach ![]() Ja byłam na mieście w Rossmanie po te małe kosmetyki żeby do szpitala wziąć. Wstąpiłam też na fryty i na kawe do kuzynki ![]() ![]() Teraz trza się zabrac za porządek w chacie, bo normalnie od kilku dni nic nie robiąłm - jestem sama i nie mam motywacji, a jutro przeciez nie będę sprzątać. Leniuszek ze mnie ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2735 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() a zwierzeta(szczegolnie koty) to moja pasja ![]() (jako dziecko chcialam byc weterynarzem, ale mi to z glowy wybili, bo jak to baba weterynarz? jak bede krowom porody odbierac? - mieszkalismy na wsi... moj tata wiele lat pozniej widzac jaki rachunek place u weta, powiedzial, ze moglam jednak zostac weterynarzem, bo to swietny interes, ale nie zostalam, wiec realizuje sie inaczej ![]()
![]() |
#2736 |
Zadomowienie
|
No i wykrakałam
![]() ![]() ![]() A co do kotów, to ja kocham prawie wszystkie futrzaki, chociaż raczej jestem psiara. Ptaków się panicznie boję i nic na to nie poradzę ![]() ![]() ![]() ![]()
#2737 |
Wtajemniczenie
|
przepraszam dziewczyny nie wiem co Wy macie między nogami jak Wam te "szopy" wychodzą
![]() ![]() ![]() wiem wiem że to przejęzyczenie |
![]() ![]() |
![]() |
#2738 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() Edytowane przez sygine Czas edycji: 2011-06-25 o 16:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2739 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2740 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kolina kociaro Ty ![]() ![]() ![]() Sygine ja znam takiego kota ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2741 | |||||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Monia - genialne, muszę to kupić chrześnicy - wypróbuje na niej ![]() ![]() Cytat:
Lekarz mi dziś powiedział że mogę za miesiąc rodzić to będzie początek 38 tygodnia więc coś w tym jest że po 37 tygodniu jednak. Choć pewnie od wagi też to zależy... ![]() A incepcja zgadzam się była fajna w kinie, ale na dużym telewizorze też jest niezły efekt ![]() Kolina oszczędzaj się jak lekarz kazał ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A nasza kruszynka trzymała się za uda obiema rączkami... ale był fajny widok ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2742 | |||
Zadomowienie
|
aania - cudna fotka maly jest sliczny
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
nooo wreszcie sie doczekalas ![]() i meza i tego drugiego....... ale mi sie taaaak chce a moj maz nie chce bo sie boi ze mi zaszkodzi albo dziecku ![]() ja juz po podwieczorku kilka czeresni i jagodki prosto z lasu ze smietanka mniam ![]() pogoda nadal markotna wiec z moich spacerowych planow chyab nici ...... |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2744 |
Zadomowienie
|
a co do SZOPOW to moj siedzi jeszcze gleboko w norze i nawet nosa wyscibic nie ma zamiaru ale to dobrze bo jeszcze nie czas na niego tak za miesiac moze mu pozwole i rozluznie nogi bo narazie zaciskam i nawet nie mysle zeby wychodzil
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2745 | |||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Aania, Vaniliova dziękuję za opinię w sprawie laktatorów ![]() DZIĘKUJĘ ZA KCIUKI, EGZAMIN ZALICZONY!! ![]() Zmalowana ![]() ![]() Zanka dobrze, że Cię zatrzymali, zawsze to lepsza opieka, trzymajcie się z Malutką ![]() Aaniu Śliczny jest ten Tw ój mały chłopczyk ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziubku a u Ciebie jak samopoczucie? ![]() Gratuluję zaczętych tygodni ![]() ![]() Ciąża na logikę donoszona po skończonym 37 (3 tyg przed porodem) ![]() Ja kończę jutro 37 i w poniedziałek zaczynamy 38, więc będzie donoszona, tylko co mi z tego jak mój mały tutaj decyduje o wyjściu ![]() |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2746 |
Wtajemniczenie
|
http://✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂/gadzety-dla-pan ---------- Dopisano o 17:30 ---------- Poprzedni post napisano o 17:29 ---------- http://✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂/gadzety-dla-pan http://✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂/gadzety-dla-pan ---------- Dopisano o 17:32 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ---------- cos linka nie mogę dodać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2747 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() nooooo, staram sie oszczedzac ![]() sygine, zwierzeta jak ludzie, sa rozne charaktery takie o ktorych piszesz to wyjatki ![]() ![]() nie ma zasady, wszystkie dobre lub wszystkie zle jak pisalam mialam kaukza, wielu ostrzega przed ta rasa, a byl to najukochanszy, najmadrzejszy pies jakiego spotkalam ![]() ---------- Dopisano o 17:37 ---------- Poprzedni post napisano o 17:34 ---------- Cytat:
![]() gratuluje!! nastepny tez pojdzie dobrze ![]() ![]() dziekuje ![]() i za kolejny tydzien ![]()
![]() |
#2748 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2749 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do kotów, polecam kotki. Koty niestety znaczą teren i ich mocz bardziej śmierdzi. Minusem kotki jest to, że jak nie chcesz aby się marcowała to koniecznie sterylizacja- czyli koło 100zł wydatku. Ale to do przeżycia. Miałam jednego kocura i powiem, że to była masakra, kot tak wredny, że potrafił się zsikać na łóżko jak chciał zrobić na złość (wyrko wywalone, bo tego smrodu nie da się wytępić) Cytat:
![]() Cytat:
![]() Natka gratuluję zdanego egzaminu ![]() Ja sesję mogę uznać oficjalnie za ZAKOŃCZONĄ ![]() ![]() ![]() ![]() Dziubek trzymasz się kochana ? ![]()
"Jeśli u mnie zasypiasz, to tylko w kącie mojej głowy. Jeśli ubrany, to tylko do połowy." ![]() ![]() Edytowane przez Zmalowana Czas edycji: 2011-06-25 o 16:45 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2750 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://jejQgadzetyQ.pl/gadzety-dla-pan i wycinamy Q |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2751 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2752 |
Wtajemniczenie
|
Edytowane przez agadus Czas edycji: 2011-06-25 o 16:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#2753 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2754 |
Zakorzenienie
|
Dzisiaj na uczelni mój brzuch został zmolestowany
![]() ![]() ![]()
#2755 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2756 |
Wtajemniczenie
|
oooojjjj cos z tej stronki nie moge linka dodać
---------- Dopisano o 17:51 ---------- Poprzedni post napisano o 17:49 ---------- dziewczyny wejdzcie sobie na ta stronke www.✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂ |
![]() ![]() |
![]() |
#2757 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2758 |
Zakorzenienie
|
gratulacje za egzamin
![]() ![]() i dziękuję za zainteresowanie kochana ![]() ![]() ![]() no trzymam się trzymam, pewnie tak jak Ty ... ![]() ![]() no i gratuluję sesji !!!!!!!!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2759 |
Zadomowienie
|
Zmalowana gratuluje
![]() i pakuj sie ![]() ![]()
#2760 |
Wtajemniczenie
|
stronka zablokowana czy co??
✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂ ---------- Dopisano o 17:53 ---------- Poprzedni post napisano o 17:52 ---------- www.jejgadzetyqq.pl wykasujcie qq ---------- Dopisano o 17:54 ---------- Poprzedni post napisano o 17:53 ---------- http://jejgadzetyqq.pl/smieszna-posciel?galeria=1 wytnijcie qq ---------- Dopisano o 17:55 ---------- Poprzedni post napisano o 17:54 ---------- http://jejgadzetyqq.pl/dozownik-na-mydlo wytnijcie qq ---------- Dopisano o 17:56 ---------- Poprzedni post napisano o 17:55 ---------- http://jejgadzetyqq.pl/?page=1 wykasujcie qq |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:45.