Miłośniczki Zary część VII (!) - zakupoholizm+ wyprzedaż = pustki na kontach! - Strona 70 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-25, 20:08   #2071
Różowy Strachulec
Zakorzenienie

Dot.: Miłośniczki Zary część VII (!) - zakupoholizm+ wyprzedaż = pustki na kontach!

Cytat:
Napisane przez mon9 Pokaż wiadomość
oswiadczam wszem i wobec że moja łyda nie chciała się wcisnąc w rurki zipowe heheh :brzyda l:
Ja zipowe kupiłam bez mierzenia, czekając w ZT na pociąg, potem całą drogę się nie mogłam doczekać aż je założę, a na miejscu w Poznaniu jak dojechałam do domu - taki cios ze strony własnych łydek
Potem musiałam pojechać do Plazy i je oddać, do dziś ich nie mogę zapomnieć, takie były ładne, różowe...
Trzeba by jakąś grupę wsparcia założyć
Stary 2011-06-25, 20:10   #2072
Spaza
Zakorzenienie

Dot.: Miłośniczki Zary część VII (!) - zakupoholizm+ wyprzedaż = pustki na kontach!

Cytat:
Napisane przez kami1984 Pokaż wiadomość
Pytam ogólnie, ale gdybym znalazła poniższe rzeczy w rozmiarze XS to na pewno bym się skusiła.... Ta ostatnia sukienka jest extra ... i dopiero to zauważyłam na Gabiowym blogu.....
Wczoraj w Galerii Bałtyckiej było dużo ubrań w rozmiarze m,l Tak się zastanawiam co jaki czas będą dokładać towar ........i czy jest szansa na XS ..... Osoby noszące większe rozmiary mają teraz RAJ ...
ja byłam wczoraj w Klifie a dziś w Bałtyckiej...
pierwszej bluzki nie widziałam nigdzie na pewno w żadnym rozmiarze sama na nią polowałam
tej spódniczki nie widziałam, sukienek też nie... ale może były, nie zwracałam na takie uwagi...
dziś w Bałtyckiej to już w ogóle bardzo dużo xl nawet i l...
Spaza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-25, 20:16   #2073
kami1984
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Spaza Pokaż wiadomość
ja byłam wczoraj w Klifie a dziś w Bałtyckiej...
pierwszej bluzki nie widziałam nigdzie na pewno w żadnym rozmiarze sama na nią polowałam
tej spódniczki nie widziałam, sukienek też nie... ale może były, nie zwracałam na takie uwagi...
dziś w Bałtyckiej to już w ogóle bardzo dużo xl nawet i l...
Pierwsza bluzka w Bałtyckiej była jedna i to w rozmiarze L... spódnic nie widziałam....sukienki oglądałam, ale nie zwróciłam uwagi czy jest.... O której byłaś w Galerii??? Ja byłam o 12 i był jeszcze porządek... po 3 godzinach wróciłam znowu do zary i szkoda gadać....ciuchy na podłodze leżały.......
Stary 2011-06-25, 20:19   #2074
Spaza
Zakorzenienie

a to nawet nie widziałam w tym bałaganie... byłam gdzieś między 14 a 15 i szał już właśnie był...
ale nic nie przebije tego co się działo wczoraj wieczorem w klifie... tam to dopiero po podłodze wszystko latało
Stary 2011-06-25, 20:23   #2075
kami1984
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Spaza Pokaż wiadomość
a to nawet nie widziałam w tym bałaganie... byłam gdzieś między 14 a 15 i szał już właśnie był...
ale nic nie przebije tego co się działo wczoraj wieczorem w klifie... tam to dopiero po podłodze wszystko latało
A później kupujemy ciuszki za "stówę" lub "dwie" podniesione z podłogi, podarte i brudne
Stary 2011-06-25, 20:26   #2076
viera
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mon9 Pokaż wiadomość
oswiadczam wszem i wobec że moja łyda nie chciała się wcisnąc w rurki zipowe heheh :brzyda l:
Cytat:
Napisane przez Różowy Strachulec Pokaż wiadomość
Ja zipowe kupiłam bez mierzenia, czekając w ZT na pociąg, potem całą drogę się nie mogłam doczekać aż je założę, a na miejscu w Poznaniu jak dojechałam do domu - taki cios ze strony własnych łydek
Potem musiałam pojechać do Plazy i je oddać, do dziś ich nie mogę zapomnieć, takie były ładne, różowe...
Trzeba by jakąś grupę wsparcia założyć
ja sie wyżalam tutaj https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=534087
a dołuję na wątku 'chude nogi, co zrobic, by je optycznie pogrubic'
Stary 2011-06-25, 20:33   #2077
Różowy Strachulec
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez viera Pokaż wiadomość
ja sie wyżalam tutaj https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=534087
a dołuję na wątku 'chude nogi, co zrobic, by je optycznie pogrubic'
Najlepsze jest to że do czasu tych gupich rurek uważałam że mam zgrabne nogi a nie grube łydki, a teraz mi się wydaje że są duuuże
Stary 2011-06-25, 20:35   #2078
ESTEE87
Wtajemniczenie

Dziewczyny przepraszam za off...zauważyłam na facebooku niedawno
http://www.facebook.com/event.php?eid=242728365742086
powklejajcie może u siebie na tablicach mi piesek zaginął a jak osoba to jest dopiero tragedia
Stary 2011-06-25, 20:42   #2079
mademoiselle jeanne
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez shadow_cat Pokaż wiadomość
O, dziękuję Ci bardzo za wiadomość! Byłam w Blue City w piątek, ale jej nie widziałam, może dopiero wywiesili albo ktoś zwrócił... Bo w ZT jest S, ale bez metek i paska..
Mi też podobają się neony, ale najbardziej na kimś innym Jakoś się w nich za bardzo nie czuję... Mam jedną pomarańczową bluzkę z tej kolekcji i jedną bluzkę w kolorze fuksji, ale kupioną już kilka lat temu w Solarze. I chyba mi starczy
Potwierdza się reguła, że to na zimowych wyprzedażach wydaję więcej
Nie ma za co
Niestety takie są niestety uroki wyprzedaży Żeby znaleźć rzecz w swoim rozmiarze, kompletną (w przypadku właśnie pasków/guzików), bez zaciągnięć/rozpruć/plam i jeszcze z metkami, co by problemów przy ewentualnych zwrotach nie było, trzeba mieć trochę szczęścia
Ja żywe kolory jakiś czas temu polubiłam, ale zdecydowanie wybieram te szlachetniejsze jak kobalt, fuksja, czerwień i to najczęściej w wersji eleganckiej. Takie rzeczy długo dobrze wyglądają Unikam natomiast typowych neonów a więc wersji odblaskowych, które odpowiednio zestawione w kontekście trendów na ten sezon, owszem mogą wyglądać dobrze, ale obawiam się, że za jakiś czas będą raczej trudne w noszeniu i tych bardziej sportowych i zdecydowanie odblaskowych rzeczy, które dla mnie są, szczerze mówiąc, tandetne
Ja akurat w czasie ostatnich zimowych wyprzedaży kupiłam jeszcze mniej niż teraz, ale ogólnie rzecz biorąc, to mam chyba podobnie

Każdy szuka swojego miejsca na świecie,
gdzie czułby się tak dobrze, jak u Tiffany'ego

mademoiselle jeanne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-25, 20:42   #2080
Cortijo_Blanco
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez gabi1234 Pokaż wiadomość
spodnice mam S
Dziekuje
Cortijo_Blanco jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-25, 20:45   #2081
paryzanka202
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cortijo_Blanco Pokaż wiadomość
Dziekuje

tez jestem zadowolona z marynarki wyglada bogato haha
paryzanka202 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-25, 20:47   #2082
wisienka1000
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ESTEE87 Pokaż wiadomość
Dziewczyny przepraszam za off...zauważyłam na facebooku niedawno
http://www.facebook.com/event.php?eid=242728365742086
powklejajcie może u siebie na tablicach mi piesek zaginął a jak osoba to jest dopiero tragedia
zrobione... tym bardziej, że może gdzieś w moim mieście
wisienka1000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-25, 20:55   #2083
malwina2208198721
Zadomowienie

Dziewczyny, dramat!!! Od ok. 14 nie miałam internetu

Cytat:
Napisane przez Mariola13 Pokaż wiadomość
No co, męża trzeba sobie wychować
Pewnie

Cytat:
Napisane przez paryzanka202 Pokaż wiadomość
Po drugie probuje nadrobic watek a po 3cie OGROMNY buziak dla Malwinki ktora upolowala dla mnie tulipanowa kwiatowa kiecke
Cała przyjemność po mojej stronie kochana

Cytat:
Napisane przez paryzanka202 Pokaż wiadomość
Ja bylam cala ubrana wczoraj w zare i nie jestem lansiara Po prostu tylko tam sie ubieram ostatnio

Zazdroszcze kolezance zakupow, chcialabym jednorazowo wydac 2,5 tysiaca Czasami mi sie nawet to sni
Też bym chciała, nawet dzisiaj o tym Tż mówiłam, ale tylko oczami przewrócił

Cytat:
Napisane przez budgetka Pokaż wiadomość
przepraszam. na pewno bede we wtorek ok. poludnia, wiec sprawdze i kupie od razu wszystkie
Kochana jesteś Kasiu, dziękuję baaaaaaaardzo Ja też na obronę ich potrzebowałam Podaj na PW nr konta to przeleję pieniążki od razu

Ad pasiaków, jak wykupisz wszystkie to od razu pomyślą, że na all

Cytat:
Napisane przez justysia171 Pokaż wiadomość
to cicho bo ja już tam wydałam więcej niż 2,5, jak mąż konto sprawdzi to się załamie
Pokaż co kupiłaś

Cytat:
Napisane przez asik123456789 Pokaż wiadomość
Lece na kube juz sie nie moge doczekac bo od dawna o niej marzylam To jest chyba jedyne miejsce gdzie nie ma zary hehe
O jej, zazdroszczę

Cytat:
Napisane przez viera Pokaż wiadomość
też się nie nadaje, byłam 1 dnia w Mango, rano, i już doświadczyłam chamstwa, łażenia po mnie bez słowa "przepraszam"itp. i podziękowałam... :/:/:/ I tak stypendium się skonczylo, wiec konto puste... chlip
a wyplata za miesiac najwczesniej
Ja to przeżyć nie mogę, że już dostałam ostatnie stypendium w życiu, chlip

Paryżanko, koniecznie zarowa zielona, uwielbiam taką butelkową zieleń Ja z moją kochaną mam nosze prawie taki sam rozmiar, więc się wymieniamy. Ale to ja jej najczęściej coś kupuję, czasem więcej niż sobie, bo ostatnio raczej szkoda jej pieniążków, choć wcale się nie dziwię temu. Chociaż ostatnio zauważyłam, że bardziej o siebie dba i odkąd ma żałobę, to ubiera się bardziej elegancko.

A w ogóle, to przeszukiwałam hiszpańską stronę, a tam brak wyprzedaży

"Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same"
— Phil Bosmans

59
-58-57-56-55-54-53-52
malwina2208198721 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-25, 21:11   #2084
dagna1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mademoiselle jeanne Pokaż wiadomość
Nie jestem na bieżąco z wątkiem, trochę bardziej jeśli chodzi o asortyment w warszawskich Zarach

Wczoraj tradycyjnie wybrałam się na zakupy z samego rana, fakt że było bardzo dużo osób już na otwarciu, ale chyba nie było aż tak źle, jak niektóre dziewczyny pisały Rozmiary niektórych rzeczy dosyć mocno poprzebierane, innych w ogóle brak Jednak w porównaniu z dniem wczorajszym, to np. w ZT sporo nowych rzeczy się dzisiaj pojawiło więc warto zaglądać Ogólnie jak komuś na czymś bardzo zależy i ma czas troszkę pojeździć po Warszawie, to powinien w końcu znaleźć czego szuka BTW jakbyście czegoś konkretnego poszukiwały, to proszę pisać, może akurat będę pamiętać, gdzie daną rzecz widziałam, to chętnie podpowiem

Osobiście jestem umiarkowanie zadowolona Z mojej listy must have w zasadzie większość rzeczy znalazłam, ale po przymierzeniu na spokojnie w domu i przemyśleniu co jest mi naprawdę potrzebne ostatecznie zostawiłam sobie tylko białą bluzkę z czarnymi ramionkami, żółtą kopertówkę i balerinki w panterkę Jest jeszcze kilka rzeczy, które mogłabym mieć, ale przecena o 20-30-40 zł nie jest w ich przypadku aż tak atrakcyjna, żebym nie mogła poczekać do kolejnej tury. Jeśli znajdę je wtedy w swoim rozmiarze, to fajnie, jeśli nie, to reż płakać nie będę Pomału za to moją uwagę przyciąga nowa kolekcja z niektórymi bardziej stonowanymi i uniwersalnymi rzeczami
w jakiej cenie jest ta biala bluzka? mozesz rowniez podac jaki ma sklad?
bylam wczoraj w krakowskiej, a dzis w bonarce i nie rzucila mi sie w oczy

pusta miska.. ale możesz ją napełnić!
dagna1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-25, 21:19   #2085
sympathy
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez stokrotka215 Pokaż wiadomość
...
Ja nie Budgetka, ale byłam w Mango i nawet specjalnie patrzyłam na te torebki bo pamiętałam, że chciałaś ale w Szn nie ma ani jednej. Są tylko te takie pikowane ala chanelki czerwone i czarne.
...
Pozwolę się wtrącić Chodzi o te z załącznika, w jakiej były cenie?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 43601056_02.jpg (17,9 KB, 11 załadowań)

Edytowane przez sympathy
Czas edycji: 2011-06-25 o 21:29
sympathy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-25, 21:33   #2086
moomuffin
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez pronunciation Pokaż wiadomość
miałabym do Was prośbę
gdybyście gdzieś spotkały tę tunikę rozm. S czy mogłabym prosić o zakup
u mnie we wrocławiu widziałam w piątek jedną s-kę, jak będę w pon/wt. w zarze to moge sprawdzić czy jeszcze zostala.
a mialam bym prosbę o te buty w rozm.38
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg zara.jpg (12,0 KB, 9 załadowań)
Stary 2011-06-25, 21:45   #2087
ada77
Raczkowanie

Ogólnie nic jakoś w Z dzisiaj dla siebie nie znalazłam, mimo że masa ubrań.... Brodkowy pasiak granatowy jeden. Asymetrycznych szpilek brak, 2 tulipany paseczkowe jeszcze wisiały, kolejarki białe, parę tych sukienek biało-zielono-czarnych ale wszystkie umazane podkładem, z torebek tych kolorowych z blaszką tylko żółte i zielone. Kobiety rzucają się na wszystko, rzeczy walają się po ziemi - ogólnie przypomniałam sobie dlaczego nie lubię wyprzedaży.
A zarkę zdradziłam dzisiaj z h&m i ze stradivariusem (tam to są dopiero przeceny, za fajną bluzkę i spodnie dałam razem 80zł )[/QUOTE]

Ja w tym roku bojkotuję Zarę !!! przeceny prawie żadne, dzikie tłumy, wariactwo, rzeczy nadal nie warte swojej ceny i jakości/jak dla mnie/. Też narazie wolę h&m, stradi i mango, cisza, spokój, ceny bardzo ok i fajne rzeczy jak dla mnie; ps do zary zajrzę moze w połowie lipca) jak się ryczące 40-stki nachapią........a najlepsze przeceny są tam dopiero w sierpniu
ada77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-25, 21:46   #2088
malwina2208198721
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dagna1 Pokaż wiadomość
w jakiej cenie jest ta biala bluzka? mozesz rowniez podac jaki ma sklad?
bylam wczoraj w krakowskiej, a dzis w bonarce i nie rzucila mi sie w oczy
Ja widziałam, ale nie pamiętam czy w krakowskiej czy w bonarce

"Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same"
— Phil Bosmans

59
-58-57-56-55-54-53-52
malwina2208198721 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-25, 21:58   #2089
rozini
Raczkowanie

Hej, wlasnie wrocilam z Zary, bylam i w plazie i w malcie i generalnie dupa... nie ma ani jednych asymetrycznych szpilek, pomaranczowych tez brak...generalnie BIEDAAAA
rozini jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-25, 22:10   #2090
mon9
Zakorzenienie

Dziewczyny własnei wróciłam z galerii mokotów o gólnie bida z nędzą, asymetryczne rozparowane jedno 37 i 38 było , nic nie było
mon9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-25, 22:11   #2091
dagna1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malwina2208198721 Pokaż wiadomość
Ja widziałam, ale nie pamiętam czy w krakowskiej czy w bonarce
dzieki za info! bede musiala dokladniej poszukac

pusta miska.. ale możesz ją napełnić!
dagna1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-25, 22:13   #2092
admirable
Zakorzenienie

Wróciłam właśnie z zakupów, w sumie nie planowałam nic kupić tylko chciałam zobaczyć co jest w Z kupiłam 3 sukienki w bershce dwa sweterki i w stradim koszulę jestem mega zadowolona
W galerii krakowskiej cisza i spokój pewnie ze wględu na godzinę ale dobrze trafiłam bo wszystko poukładane na swoim miejscu, żadnych problemów ze mznalezieniem rozmiaru

kupiłam znaną sukienkę (była czyściutka) to stwierdziłam, że się skuszę bo jesienią też fajnie będzie wyglądać
drugą przymierzyłam tylko z ciekawości bo uwielbiam pasiaki- a że świetnie leży na kimś to wzięłam ze sobą
i trzecia stwierdziłam, że na lato się przyda (zdj zapożyczone od Gabi- mam nadzieję, że się nie gniewasz ) ale na stronie chyba nie ma
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2346267550_1_1_3.jpg (13,0 KB, 44 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 0263006064_1_1_3.jpg (17,9 KB, 70 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 8.jpg (63,7 KB, 185 załadowań)

Edytowane przez admirable
Czas edycji: 2011-06-25 o 22:14
admirable jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-25, 22:19   #2093
kasia89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez admirable Pokaż wiadomość
Wróciłam właśnie z zakupów, w sumie nie planowałam nic kupić tylko chciałam zobaczyć co jest w Z kupiłam 3 sukienki w bershce dwa sweterki i w stradim koszulę jestem mega zadowolona
W galerii krakowskiej cisza i spokój pewnie ze wględu na godzinę ale dobrze trafiłam bo wszystko poukładane na swoim miejscu, żadnych problemów ze mznalezieniem rozmiaru

kupiłam znaną sukienkę (była czyściutka) to stwierdziłam, że się skuszę bo jesienią też fajnie będzie wyglądać
drugą przymierzyłam tylko z ciekawości bo uwielbiam pasiaki- a że świetnie leży na kimś to wzięłam ze sobą
i trzecia stwierdziłam, że na lato się przyda (zdj zapożyczone od Gabi- mam nadzieję, że się nie gniewasz ) ale na stronie chyba nie ma
Zostały w Krakowskiej jeszcze jakieś sukienki z pierwszego załącznika? Też ją kupiłam, ale mojej mamie się spodobały i też by taką chciała

Po asymetrycznych pewnie ani śladu?

Edytowane przez kasia89
Czas edycji: 2011-06-25 o 22:20
kasia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-25, 22:22   #2094
admirable
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasia89 Pokaż wiadomość
Zostały w Krakowskiej jeszcze jakieś sukienki z pierwszego załącznika? Też ją kupiłam, ale mojej mamie się spodobały i też by taką chciała

Po asymetrycznych pewnie ani śladu?
była jeszcze jedna S i dwie Lki a z asymetrycznych widziałam tylko jednego buta
Stary 2011-06-25, 22:25   #2095
kasia89
Zakorzenienie

Cytat:
A możesz mi powiedzieć w którym miejscu wisiały? Bo będę jutro miała dosłownie moment, żeby wpaść do Zary
kasia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-25, 22:33   #2096
admirable
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasia89 Pokaż wiadomość
A możesz mi powiedzieć w którym miejscu wisiały? Bo będę jutro miała dosłownie moment, żeby wpaść do Zary
jak wchodzisz to po lewej stronie od kas zaraz za nimi
Stary 2011-06-25, 22:36   #2097
Mariola13
Zakorzenienie

Asymetryczne szpilki wysokie i niskie w jasnych i ciemnych kolorach po kilka sztuk widziałam wczoraj we Wrocławiu w Renomie i Magnolii. Poproście może kogoś z Wrocławia o pomoc w zakupie.
Stary 2011-06-25, 22:36   #2098
Pani_Pusia
Wtajemniczenie

Cytat:
a nie widzialas brodkowych pasiakow???

Wygoogluj sobie "animal testing" - od razu przestawisz się na kupowanie towarów nie testowanych
Pani_Pusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-25, 22:37   #2099
admirable
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pani_Pusia Pokaż wiadomość
a nie widzialas brodkowych pasiakow???
szczerze mówiąc nie zwróciłam uwagi, ale jutro idę po wpis i będę przechodziłą przez galerię to mogę zobaczyć?
Stary 2011-06-25, 22:38   #2100
Spaza
Zakorzenienie

moje marynarkowe podsumowanie ostatnich kilku miesięcy
masakra
ostatniej nie mam pomarańczowej tylko kobaltową ale na stronie znaleźć nie umiem
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg zara1.jpg (15,4 KB, 35 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zara2.jpg (15,4 KB, 29 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zara3.jpg (14,1 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zara4.jpg (13,2 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zara5.jpg (15,0 KB, 26 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zara6.jpg (20,0 KB, 25 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zara7.jpg (14,7 KB, 33 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zara8.jpg (13,1 KB, 33 załadowań)
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości