Coś nas kopie coś nas trąca... czuć już ruchy naszego brzdąca XI/XII - Strona 70 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Propozycje na następny temat wątku
zamiast sanek wózki pchamy o to my zimowe mamy. Listopad/grudzień 2011 11 18,03%
Wiosna, lato, jesień z brzuchem a na zimę już z maluchem. Listopad/grudzień 2011 46 75,41%
Zimowe mamy humor mają wspaniały, bo cały rok z brzuchem biegały 0 0%
Upalne lato z brzuszkiem a zimą już z maluszkiem 0 0%
Upalne lato z brzuszkiem a zima z naszym maluszkiem 0 0%
Upale lato z brzuszkiem a na zimę już z maluszkiem 5 8,20%
Sonda wielokrotnego wyboru Głosujący: 61. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-25, 12:49   #2071
joamic1
Zadomowienie

GG do joamic1
Dot.: Coś nas kopie coś nas trąca... czuć już ruchy naszego brzdąca XI/XII

Cytat:
Napisane przez Aniolina Pokaż wiadomość
[B]
Joamic Ale przecena w tym HM, a ja kupilam 2 pary po 75 jeszcze, ale nie kupilam tego medelu co Ty, cos mi nie pasowalo, pocieszam, ze ze moze te moje nie sa tak rpzecenione, albo juz by nie bylo... Zwlaszcza ze 40 ktore kupilam i tak sa jeszcze za duze, wiec nie nosze. Ty to masz nosa do okazji
To nie ja tylko TŻ Ale zadowolona jestem z nich bardzo. Dziś dzidziol tak mnie delikatnie kopie, szczególnie jak coś zjem słodkiego

A my dziś śmigamy na imieninowego grilla do cioci i wujka

Chciałabym, żeby była szczęśliwa, by każdego dnia mogła być dumna, że jest człowiekiem i nasza córką, by jak teraz dawała mi siłę do życia.nasze Małe Szczęście -chwyciło za serce raz na całe życie

http://www.suwaczki.com/tickers/qq87upjyht4ic7jm.png
joamic1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-25, 12:56   #2072
basiula19
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ona231 Pokaż wiadomość
Książkę poproszę bo sporo mam ją poleca ale nie wszystkie rady się sprawdzają w praktyce Mnie też się baldachim podoba tylko, że właściwie wszystkie opinię jakie słyszałam to, że kurz zbiera. Ale to chyba trzeba sprawdzić w praktyce

Poproszę emaila na PW bo inaczej nie dam rady wysłać

10.11.2011 Mikołajek już jest z nami
basiula19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-25, 13:02   #2073
Ona231
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez basiula19 Pokaż wiadomość
Poproszę emaila na PW bo inaczej nie dam rady wysłać
Wysłany dziękuję
Stary 2011-06-25, 13:11   #2074
kkkasikkk
Rozeznanie

GG do kkkasikkk

Cytat:
Napisane przez kami5 Pokaż wiadomość
kkkasikkk a jak się objawia tak opryszczka?
Pieczenie i ból ... jak przy jakiejś grzybicy + wcześniejsze rwanie ... takie kłucie od wewnątrze + osłabienie organizmu jak przy przeziębieniu. Po tym rwaniu wychodzą pęcherzyki i pękają Te pęknięte tak bolą, że nawet bielizny się ubrać nie da. Zawsze atakowała mi wargi sromowe, no wiadomo wirus jest wszędzie, ale aktywną formę miałam na wargach. Teraz jest od środka ... i powoli wychodzi na wierzch ... masakra, już ledwo siedzę. Ale mam nadzieję, że dzięki największej dawce zahamujemy wirusa i pęcherzyki nie pękną. Najgorsze, że tak od "środka" to nawet za bardzo nie ma jak tegos tanu wysuszyć. Lekarz mnie uspokaja, że skoro dzidziuś sobie już 3 razy wirusem poradził, to da radę i teraz, tym bardziej, że to już 20 tydzień. Mam nadzieję, że ma rację

Super, że sobie gdzieś dziewczyny wyjeżdżacie My zaraz zabieramy się za drugą turę przesadzania. I jeszcze muszę moje pelargonie przesadzić, przez te wichury wczoraj doniczki mi pospadały z okien i trzeba teraz przesadzać kwiaty. Mam nadzieję, że choć połowę uratuję

http://babystrology.com/tickers/baby...11&babycount=1

kkkasikkk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-25, 13:12   #2075
Aniolina
Rozeznanie

kkkasikk, no ja rozwazam Brochow albo Kaminskiego, dyrekcyjna to juz teraz borowska i podobno duzy tlok aktualnie, no bo szpital nowy, ale sa tylko 2 sale do porodu rodzinnego i 1 3osobowa.
czytalam troche na innym forum o tym, tam jest ok 100 stron o wroclawskich porodowkach i wniosek byl taki ze wszedzie moze byc dobrze i wszedzie moze byc traumatycznie.
wspolczuje bardzo z ta opryszczka, najwazniejsze, ze jestes pod stała kontrola lekarza.
Aniolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-25, 13:50   #2076
OlusiaS
Wtajemniczenie

Wspolczuje kkkasikkk opryszczki .Pierwszy raz na tym forum dowidzialam,ze cos takiego istnieje.Znalam tylko ta z ust :/.
A chomiczka prawdopodobnie dostala zapalenia pluc .Klatka stala w duzym pokoju,bo w nocy nie moglam spac przez kolowrotek i gryzienie szczebelkow,a zostawialismy ostatnio okno otwarte i prawdopodobnie ja "zawialo" :smarkam:.Przedwczoraj zaczela kichac,wczoraj juz nie wyszla z domku.Otworzylam daszek,a ona cala powyginana byla,ledwo sie ruszala,mokre oczki.Chcialam dac jej wit.C,ale nie chciala za chiny nic sie napic,ani zjesc,a TZ za bardzo nie pozwolil mi jej dotykac ze wzgledu na ciaze.Bal sie,ze sie czyms zaraze...Kupilismy ja w lutym zeszlego roku,wiec pewnie i tak dlugo jej nie zostalo...
OlusiaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-25, 14:35   #2077
elf27
Zadomowienie

To ja i mój 20-tygodniowy brzulek (trochę niewyraźne):

http://www.image-share.com/ijpg-737-80.html
elf27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-25, 14:48   #2078
ela3010
Zadomowienie

Elf słodziutki brzuś, ja mój mam dosyć wysoko, a też jestem w 20tc

Kasik współczuję tej opryszczki, musi być koszmarna a jeszcze martwisz się jak dzidziuś to zniesie, ale będzie dobrze bo dzidziuś już duży i silny
Kasik Ty to też chyba kwiaciara, skoro piszesz o kwiatkach, ja mam mnóstwo kwiatów wszędzie, w domu, na zewnątrz, na paprapetach i gdzie się tylko da

Myszka odpoczywaj dużo, będzie ok

Ja miałam gościa, właśnie pojechał, ksiądz z poprzedniej parafii, przyjaźni się z nami, byłam długi czas organistką właśnie w tamtej parafii skąd pochodzę i odwiedza nas czasem jak ma po drodze.
Zjadłam rosół, uwielbiam w ciąży rosół, kapuśniak i pieczarkową, mniam

Dgotka mam nadzieję że dzień spędzasz miło i złe humory sobie poszły

Ggora mam nadzieję że u Ciebie też energia powróciła i masz chęć na wypad

Ja wreszcie wezmę się za szycie, nie spodziewam się już żadnych gości

Buźki
ela3010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-25, 14:52   #2079
elf27
Zadomowienie

No właśnie jakoś nisko jest, ale lekarz nic nie mówił tylko, że macica duża
Stary 2011-06-25, 15:04   #2080
muffinka90
Zakorzenienie

Czesc dziewczynki bylam w H&M i sie okazalo, ze zamkneli dzial ciazowy sie zdenerwowalam. Ale za to kupilam mlodemu rozek

Cytat:
Napisane przez ggoraa Pokaż wiadomość
U mnie to brzuch normlanie faluje od ruchow!!! Ja to sie naprawde az boje o moje wnetrzonosci w przyszlosci- teraz jak mi kopa zasadzi, to normlanie wybija sie cos pod skora...
U mnie to samo tez mam czasem stracha o moje zebra

Cytat:
Napisane przez elf27 Pokaż wiadomość
No właśnie jakoś nisko jest, ale lekarz nic nie mówił tylko, że macica duża
Ladny brzusio, ja tez mam dosc nisko, widac taka nasza uroda

kkkasikk wspolczuje tej paskudy, mam nadzieje, ze niedlugo minie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg SAM_1098.jpg (103,3 KB, 21 załadowań)

"I ślubuję Ci...''

moje hobby- xxx
muffinka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-25, 15:16   #2081
ela3010
Zadomowienie

Muffinka i elfik macica sięga teraz nam dokładnie do pępka więc normalne ż brzuś raczej u dołu się rozlokował, ja mam taki zaczynający się prawie pod piersiami i do dołu, tylko to u góry to może sadełko

Ggora ta Twoja panienka mocno wojownicza z tego co piszesz, a co będzie dalej
Mój Mateusz mocno mi dawał w kość pod koniec ciąży, wbił dupkę pod żebra i ani rusz, rękami próbowałam go obniżyć do dołu, ale się nie dało. Chodziłam do lekarza na nfz i nie mogłam usiedzieć w kolejce u lekarza, a dziewczyny współczekające twierdziły że te dolegliwości to nic, po porodzie to się zacznie odjazd. No i się zaczęło Potem to tęskniłam za tymi ukłuciami pod żebrami, ale za niedługo znów je poczuję.

Słyszałyście taki przesąd że każde kolejne dziecko jest większe od poprzedniego??? Czytałam na wielu forach o tym i w większości niby tak było, moja mama miała 4 dzieci i tak jej się sprawdziło. To ja się już boję bo Mateusz miał 4315g. Ale z nim to słodyczy dużo jadłam a teraz prawie wcale
No i z Matikiem całą ciążę byłam na lekach, to może i dodało swoje, no okaże się
Stary 2011-06-25, 15:42   #2082
muffinka90
Zakorzenienie

Mnie juz mlody kopie nad pepkiem, nie wiem dokad siegam, w srode mam nadzieje sie dowiedziec, ale moj synio lubi nisko lezec, wiec pewnie tez dlatego tak jest.
A to wyzej, to pewnie juz troche wnetrznosci wypchnelo ja sie tak pocieszam

U mojej babci tez tak bylo, pierwsze 3800, nastepne ponad cztery, prawie do pieciu mam nadzieje, ze na mnie to nie trafi

"I ślubuję Ci...''

moje hobby- xxx
Stary 2011-06-25, 15:58   #2083
ela3010
Zadomowienie

Muffinka masz rację, to pewnie wnętrzności
I tego się obawiam, tej dużej wagi, bo naprawdę ciężko się rodzi takiego ponad czterokilogramowego klocka. Wiadomo że potem to i łatwiej na ręce wziąć bo jest za co złapać i wogle to już od razu taki spory bobas, ale mim o wszystko boję się dużego dzidziola
I mam nadzieję tak jak Ty, że na mnie nie popadnie
Ale co będzie to będzie

Idę wreszcie szyć bo chyba tylko ja buszuję po forum, też zajrzałam do wrześniówek i październikówek i strasznie mało mają dziewczynek, mam nadzieję że dla mnie też starczy
Stary 2011-06-25, 16:06   #2084
kami5
Raczkowanie

Ja właśnie po dłuższej drzemce popijam herbatę. Już nie dawałam rady. Zuzia buszowała i nie chciała usnąć a ja wtedy przysypiałam sobie.

Kupiliśmy jej nakładkę na sedes i od począktu jej się spodobała. Jak ja leżałam to ona przepadła w łazience i za jakiś czas pokazuje że zrobiła kupkę na sedes. Jestem ciekawa jak długo będzie chciała z tego korzystać

---------- Dopisano o 15:03 ---------- Poprzedni post napisano o 15:01 ----------

Nie straszcie tym dużym dzieckiem bo ja nie chcę mieć takiego. Moje pierwsze to 3,5kg i drugie też chcę takie

---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:03 ----------

gdzieś słyszałam że po preparatach witaminowych rosną i rodzą się duże dzieci. Staram się dobrze odżywiać i tego nie biorę Tylko magnez
kami5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-25, 17:31   #2085
muffinka90
Zakorzenienie

elu wczoraj siostra mum skladala mi zyczenia i na koniec mowi: no i ladnego, cztero i polkilowego bobaska dziekuje bardzo...

"I ślubuję Ci...''

moje hobby- xxx
Stary 2011-06-25, 18:22   #2086
ela3010
Zadomowienie

Oj Muffinko, to nieźle Ci pożyczyła, ale myślę że miała na myśli zdrowego i donoszonego bobaska, niekoniecznie musi być taki dorodny wagowo
Ja się poważnie obawiam tej wagi, ale teraz to raz na tydzień łyknę witaminkę a w pierwszej ciąży to się faszerowałam tym non stop, wg zaleceń lekarza

Kami no to gratuluję samodzielności córy, może jej to wejdzie w nawyk. Dziewczynki ponoć wszystko łapią szybciej więc może może

Lecę pod prysznic, mam ciepłą wodę
Stary 2011-06-25, 20:20   #2087
marejta
Zadomowienie

Dziewczyny wczoraj byliśmy z tż na połówkowym USG i lekarz powiedział że jego zdaniem będzie dziewczynka zobaczymy co powie mój lekarz ale wydaje mi się że w tą stronę się nie mylą zbyt często Na szczęście wszystkie pomiary są dobre więc jestem spokojna i szczęśliwa

Wiktoria 3570, 58 cm
http://www.suwaczek.pl/cache/9f62d41b5c.png

Nie taki diabeł straszny jak go malują obrona zaliczona - Pani Magister
marejta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-25, 20:54   #2088
Tincia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Seona Pokaż wiadomość
Tincia, bardzo ładny i jaka szeroka gama kolorów! Mnie się 173 i 180 podoba
ładne te numerki- dla chłopca
Mi się podoba 187, ale Tż powiedział, że wózek ma być widoczny i jemu się podoba 189. W sumie 189 też ładny Tylko ja bym z fioletem ciała...

A my już zapisani jesteśmy do szkoły rodzenia, zajęcia będą od 11 sierpnia do połowy września
Położną też chcę "wykupić". Ona akurat pracuje w tej szkole rodzenia Moja psiapsiolka ją miala i znajomy dla zony przy 2 porodach i bardzo wszyscy zadowoleni

szczęśliwa mamusia od
4 listopada 2011

Edytowane przez Tincia
Czas edycji: 2011-06-25 o 21:10
Tincia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-25, 21:21   #2089
Darusiaaaa
Zakorzenienie

GG do Darusiaaaa Send a message via Skype™ to Darusiaaaa

ja bylam na 2 zajeciach na szkole rodzenia i wiecej tam moja noga nie stanie u nas jest taka lipna baba jakas taka dziwna ze szok, wole siedziec w domu a przy porodzie do niczego by mi sie to nie przydalo tak czy inaczej:P
jakos nie myslalam o tym jak to ona tam mowila hehe tylko darlam jape:P
A.Camus
Darusiaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-25, 21:42   #2090
Tincia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Darusiaaaa Pokaż wiadomość
ja bylam na 2 zajeciach na szkole rodzenia i wiecej tam moja noga nie stanie (...)
jakos nie myslalam o tym jak to ona tam mowila hehe tylko darlam jape:P
Każdy ma prawo do swojego zdania. Szkoła do której się zapisałam jest sprawdzona. Kobitki są bardzo zadowolone z niej- i nie chodzi tylko o sam poród. A ja jak już zapłaciłabym za szkołe, to i tak bym chodziła na zajęcia. No, ale mam nadzieję, że z przyjemnością będę uczęszczać do mojej szkółki

szczęśliwa mamusia od
4 listopada 2011

Tincia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-25, 21:44   #2091
muffinka90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ela3010 Pokaż wiadomość
Oj Muffinko, to nieźle Ci pożyczyła, ale myślę że miała na myśli zdrowego i donoszonego bobaska, niekoniecznie musi być taki dorodny wagowo
Ja się poważnie obawiam tej wagi, ale teraz to raz na tydzień łyknę witaminkę a w pierwszej ciąży to się faszerowałam tym non stop, wg zaleceń lekarza

Kami no to gratuluję samodzielności córy, może jej to wejdzie w nawyk. Dziewczynki ponoć wszystko łapią szybciej więc może może

Lecę pod prysznic, mam ciepłą wodę
Elu o to tez chodzilo, a taka mala uwaga na koncu w ramach zartu Stwierdzila, ze jak ona dala rade z 4050 klockiem, to co to dla mnie 4500 co bedzie to bedzie, i tak nie mamy juz wyjscia, prawda? W sumie to mamy, ale tylko jedno

Cytat:
Napisane przez marejta Pokaż wiadomość
Dziewczyny wczoraj byliśmy z tż na połówkowym USG i lekarz powiedział że jego zdaniem będzie dziewczynka zobaczymy co powie mój lekarz ale wydaje mi się że w tą stronę się nie mylą zbyt często Na szczęście wszystkie pomiary są dobre więc jestem spokojna i szczęśliwa
Gratuluje corci a chcieliscie dziewczynke czy chlopca?

"I ślubuję Ci...''

moje hobby- xxx
Stary 2011-06-25, 22:01   #2092
elf27
Zadomowienie

Ja też po usg, dzidzia w położeniu podłużnym miednicowym- podobno najgorsze z możliwych - oby się przekreciła...
Stary 2011-06-25, 22:10   #2093
Darusiaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Ja właśnie po dłuższej drzemce popijam herbatę. Już nie dawałam rady. Zuzia buszowała i nie chciała usnąć a ja wtedy przysypiałam sobie.

Kupiliśmy jej nakładkę na sedes i od począktu jej się spodobała. Jak ja leżałam to ona przepadła w łazience i za jakiś czas pokazuje że zrobiła kupkę na sedes. Jestem ciekawa jak długo będzie chciała z tego korzystać

---------- Dopisano o 15:03 ---------- Poprzedni post napisano o 15:01 ----------

Nie straszcie tym dużym dzieckiem bo ja nie chcę mieć takiego. Moje pierwsze to 3,5kg i drugie też chcę takie

---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:03 ----------

gdzieś słyszałam że po preparatach witaminowych rosną i rodzą się duże dzieci. Staram się dobrze odżywiać i tego nie biorę Tylko magnez
ja w 1 ciazy nie bralam witamin, bo mialam fajne wyniki i nie potrzebowalam tego po prostu .dodam ze jem warzyw i owocow i sklamalabym gdybym powiedziala ze czasami i fast foody wcinam i w ciazy rowniez jadlam waga 4050 wiec to chyba nie ma tak do konca reguly.

Cytat:
Napisane przez marejta Pokaż wiadomość
gratulacje
Cytat:
Napisane przez Tincia Pokaż wiadomość
Każdy ma prawo do swojego zdania. Szkoła do której się zapisałam jest sprawdzona. Kobitki są bardzo zadowolone z niej- i nie chodzi tylko o sam poród. A ja jak już zapłaciłabym za szkołe, to i tak bym chodziła na zajęcia. No, ale mam nadzieję, że z przyjemnością będę uczęszczać do mojej szkółki

jasne ze tak, ja napisalam ze moja sr jest strasznie lipna tak smao jak baba ja prowadzaca wiec nie widzialam sensu chodzic i sie meczyc, u nas jest jedna sr tylko i za free wiec pewnie to dlatego hehe

---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ----------

kurde wiecie co?
tak straszzzznie podobaja mi sie te x landery! ale kurcze wagowo to tez niezle miski sa, jakbyscie sie natknely na w miare lekki wozek dajcie znac prosze prosze prosze!
A.Camus
Stary 2011-06-25, 22:12   #2094
muffinka90
Zakorzenienie

elf przeciez maluszek sie jeszcze z 10 razy przekreci, poki ma miejsce, glowa do gory

"I ślubuję Ci...''

moje hobby- xxx
Stary 2011-06-25, 22:42   #2095
Darusiaaaa
Zakorzenienie

a co myslicie o tym?
mnie sie spodobal i 10 kg na wielofunkcyjny to nie duzohttp://allegro.pl/wozek-tutek-grander-alu-lekki-wielofunkcyjny-i1671212760.html

---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ----------

http://allegro.pl/wozek-tutek-grande...671212760.html
A.Camus
Stary 2011-06-26, 01:41   #2096
ggoraa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ela3010 Pokaż wiadomość
Ggora ta Twoja panienka mocno wojownicza z tego co piszesz, a co będzie dalej
Mój Mateusz mocno mi dawał w kość pod koniec ciąży, wbił dupkę pod żebra i ani rusz, rękami próbowałam go obniżyć do dołu, ale się nie dało. Chodziłam do lekarza na nfz i nie mogłam usiedzieć w kolejce u lekarza, a dziewczyny współczekające twierdziły że te dolegliwości to nic, po porodzie to się zacznie odjazd. No i się zaczęło Potem to tęskniłam za tymi ukłuciami pod żebrami, ale za niedługo znów je poczuję.

Słyszałyście taki przesąd że każde kolejne dziecko jest większe od poprzedniego??? Czytałam na wielu forach o tym i w większości niby tak było, moja mama miała 4 dzieci i tak jej się sprawdziło. To ja się już boję bo Mateusz miał 4315g. Ale z nim to słodyczy dużo jadłam a teraz prawie wcale
No i z Matikiem całą ciążę byłam na lekach, to może i dodało swoje, no okaże się
No ja poki co to sie ciesze z chwil kiedy dzidzia spi ( nieczeste te chwile, oj nieczeste) Filip mi kiedys tak wsadzil noge w zebro, ze sparazlizowalam sie na pare godzin z bolu...masakra

Z tym przesadem to mi kilka osob ostatnio mowilo i naprawde cos w tym jest...

Cytat:
No to brawo dla coreczki!!!! Moj synek mnie dzis tez zaskoczyl, bo po popoludniowej drzemce wstal- zawolal siusiu i chcial aby go posadzic na jego nocnik-sedesik...minelo pare mi nut i przylecial do mnie aby sie pochwalic, ze zrobil siusiu!!!

Teraz jest u tesciow na noc, bo pojechalismy na grila- planowalismy posiedziec max 2 godz i wracac,ale tesciowa sama zaproponowala, ze wezmie malego na noc, wiec zostalismy na grilu do 23-eciej. Bylo bardzo milo, choc zmarzlam przeokropnie.

Moja znajoma pila witaminy jakies i odzywki dla ciezarnych i jej synek urodzil sie o wadze 4800 i dlugosci 62 cm!!!

Teraz siedzielismy z Tżtem przy kompach i czytalismy artykuly prawnicze i bankowe, bo czeka nas batalia z naszym bankiem- znow pojawil sie problem z podwojnym naliczaniem spreadu przy ubezpieczeniu kredytu- se zazyczyli, ze mamy zaplacic 2300 we wrzesniu na poczet ubezpieczenia...A suma jaka powinni nam wyliczyc to 1300 zl, wiec jak nie urok- to sraczka grrrrrrr.....

Ide spac, bo zimnooooo, kolorowych
Stary 2011-06-26, 08:12   #2097
ela3010
Zadomowienie

Witam niedzielnie dziewczyny

Jem śniadanko i zerkam na forum.
Ggora to gratuluję samodzielności u synka, będzie coraz lepiej

Marejta gratuluję córeczki

My dziś ma dwunastą do kościoła, potem gdzieś nad wodę, jak zwykle relaks.
Pogoda średnia, nie jest za gorąco ale to dobrze, mi to pasuje. Zmykam do kuchni zajrzeć co dziś na obiad szykować
Stary 2011-06-26, 09:50   #2098
dygotka8
Zakorzenienie

hej

elu3010 wczoraj był bardzo miły dzień
po grillu oczywiście zastnawiam się czy wszystko było dopieczone a krem z metrowca mi nie zaszkodzi

co do witamin to ja biorę tylko kwas foliowy

jakby któras chciała się skusić na zakupy bez vat-tym razem w saturnie to polecam sprawdzić najpierw w necie-bo niby tam bez vat a i tak jakieś 50zł drożej niż w sklepie kupionym przez neta i odebranym osobiście...

poprosze o kliki-na szczęście dziś ostatni dzień konkursu

dygotka8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-26, 09:53   #2099
witaminkaccc
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Darusiaaaa Pokaż wiadomość
a co myslicie o tym?
mnie sie spodobal i 10 kg na wielofunkcyjny to nie duzohttp://allegro.pl/wozek-tutek-grander-alu-lekki-wielofunkcyjny-i1671212760.html

---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ----------

http://allegro.pl/wozek-tutek-grande...671212760.html
wozek fajny, podoba mi sie, leciutki, ale ja szukam juz takiego z fotelikiem w zestawie... :P z wygody :P

poza tym witam w niedziele

gratuluje marejcie córeczki, fajnie ze z dzidzią wszystko ok..... imie juz wybrane ???

ja na noc bylam u taty... powiem Wam ze dawno tak sie nie wyspałam zasnełam normalnie po 21 jak muszka zaraz do szkoły zmykam, na ostatni egzamin i sesja skonczona

a na deser pogadanka z tż ... zobaczymy co z tego wyjdzie ... trzymajcie kciuki i do wieczora

kolejna wizyta ---> 23.09 08:00 USG ----> 19.09 13:00

22t 4d - 422 gramy miłości
30t 1d - ?
witaminkaccc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-26, 10:03   #2100
basiula19
Zadomowienie

Wiatm

a ja wczoraj nie mogłam zasnąć ale wyspałam się więc nie czaje

Jak sobie leżałam na łóżku czułam ruchy dzidziusia i to jestem pewna, że to było to wcześniej sie tylko domyslałam hehe

Dzwoniła moja mama chce żebym przyjechała na kilka dni do nich bo sami zostali w domu a Tż sie krzywi na to i już niewiem mam ocgote odpocząć od tej porąbanej rodzinki tylko żeby on ze mną jechał a on ma prace
Co do dzidzi to moja pewnie będzie malutka...żadnych witamin sztucznych nie mogę zażywać bo zaraz wymiotuje także sama naturka zostaje no i moja dzidzia jest z bliźniaków to pewnie też ma swoje znaczenie.....no ale na połówkowym zobaczymy jaki byczek sie tam chowa hhehehe jeszcze tydzień poczekać musimy

10.11.2011 Mikołajek już jest z nami
basiula19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości