|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które siê odchudzaj± grupowo. Pamiêtaj: diety musz± byæ zgodne z zasadami zdrowego od¿ywiania. Pisz o dietach powy¿ej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzêdzia |
|
|
#241 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 15 395
|
Dot.: Czekoladki dorzucamy, bo o zgrabne cia³o dbamy:-) Odwyk od s³odko¶ci:-)
Cytat:
![]() Potem mo¿na wróciæ do starych zada m¿ i wr I wszystko bêdzie dobrze, taka odkocznia te¿ dobrze robi |
|
|
|
|
|
#242 | |
|
amor vincit omnia
Wiadomo¶ci: 20 156
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#243 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#244 |
|
amor vincit omnia
|
wiesz co? nie mogê siê doczekaæ wyjazdu i tego, kiedy za³o¿ê swoje nowe sukienki
|
|
|
|
|
#245 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#246 | |
|
amor vincit omnia
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#247 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wielu ludzi nie docenia tego co ma.. Zwykle zdaje sobie sprawê, jak to straci..Ka¿dy dzieñ jest sam w sobie piêkny i cieszmy siê nim Trzeba najlepiej, jak tylko mo¿emy wykorzystaæ ten czas
|
|
|
|
|
|
#248 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 249
|
Kortina witaj
Eldo_rado mi³ych wakacji, pewnie, ¿e Ci siê nale¿y, korzystaj z wakacji ![]() Mi jako¶ s³odkiego siê nie chce, mo¿e dlatego, ¿e ci±gle ¿uje gumê
|
|
|
|
|
#249 | ||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 10 687
|
Cytat:
Te¿ bym sobie pojecha³a nad morze teraz Bieganie brzegiem morza na bosaka, lody, piwko na pla¿y, ryby na obiadek, ehh to jest ¿ycie ![]() Mo¿na siê zresetowaæ, odpocz±æ i nabraæ dystansu do wielu spraw ![]() Cytat:
![]() Wczoraj wy ¿u³am prawie 2 paczki owocowych, zawsze po nie siêgam jak mam ochoote na s³odkie, a to takie niezdrowe |
||
|
|
|
|
#250 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#251 | ||
|
amor vincit omnia
|
Cytat:
![]() Cytat:
poza tym nie ma co siê chowaæ pod workami i wielkimi swetrami tylko dlatego, ¿e gdzieniegdzie mam za du¿o t³uszczyku trzeba siê cieszyæ wakacjami
|
||
|
|
|
|
#252 | |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 69
|
Cytat:
Za to na tym ubitym mokrym pewnie jest przyjemniej
|
|
|
|
|
|
#253 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 7 036
|
wczorajsza impreza trochê pokrzy¿owa³a mi plany, wiêc dietê zaczynam od jutra dopiero. ale w sumie nie ¿a³ujê, dawno nie bawi³am siê tak dobrze
![]() u³o¿y³am sobie jad³ospis na jutro, mog³aby która¶ rzucic okiem? ![]() I. Grahamka z mas³em, sa³at±, szynk± drobiow±, jajkiem, pomidorem i papryk±. 3 ¶liwki. II. ok. 100 g twarogu z bananem i gar¶ci± truskawek. III. 2 skrzyde³ka z kurczaka z piekarnika, gar¶c makaronu razowego, fasolka szparagowa. IV. Gar¶c orzechów. V. Makrela wêdzona + warzywa. + ok. 1,5h rower, 15 minut twister Eldo_rado, mi³ego wyjazdu! ja bym chêtnie pobiega³a, ale samej trudno mi siê jako¶ zmotywowac... |
|
|
|
|
#254 | |
|
amor vincit omnia
|
Cytat:
po piachu jak biegniemy to spala siê wiêcej kcal bo organizm musi u¿yæ wiêcej energii ¿eby pokonaæ opór dziêkujê
|
|
|
|
|
|
#255 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 419
|
Witam was
Mo¿na siê do was przy³±czyæ ![]() zaczynam ponown± walkê o moj± figur± i mo¿e z wasz± pomocom mi siê to uda Bo samej mi nie idzie
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#256 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 74
|
Mój pierwszy dzieñ bez s³odyczy w³a¶nie dobiega koñca
Jestem z siebie zadowolona i mam nadziejê, ¿e kolejne dni bêd± równie udane. |
|
|
|
|
#257 |
|
Raczkowanie
|
TYSiiiA cze¶æ
zjad³am dzi¶ loda z czekolada
|
|
|
|
|
#258 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak impreza udana to nie ma siê czym przejmowaæ, a jad³ospis wed³ug mnie super![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Oj tam, dzisiaj bêdzie lepiej ![]() Wsta³am troche z³a, bo stopa nadal niemi³osiernie boli, czyli o bieganiu z koleg± moge zapomnieæ... Za to wskoczy³am dzi¶ na steppera i godzinkê podrepta³am - la³o siê ze mnie ![]() Popo³udniu mamy i¶c z w/w koleg± na rower Zjad³am wla¶nie ogromn± porcje owsianki i ide zaparzyæ zielon± herbatkê A co tam u Was?
|
|||
|
|
|
|
#259 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#260 | ||
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 403
|
witam wszystkie nowe anty-czekoladki
|
|
|
|
#261 |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 055
|
Cze¶æ dziewczyny
Dzisiaj wsta³am przed 9.00, ubra³am siê i wysz³am z zamiarem biegania jednak moja kondycja jest w jeszcze gorszym stanie ni¿ my¶la³am i po przebiegniêciu kilku metrów tak mnie zaczê³o dusiæ, ¿e zrezygnowa³am i postanowi³am spacerowaæ szybkim krokiem. Ok. godzinê tak chodzi³am i Wam powiem ¿e te¿ siê nie¼le przy tym zmêczy³am. Wiecie mo¿e czy gdybym codziennie tak chodzi³a ok. godzinê albo nawet z czasem d³u¿ej to czy uda mi siê zrzuciæ tym sposobem zbêdne kg? Kiedy¶ czyta³am ¿e spalanie zaczyna siê po ok.30 minutach wysi³ku wiêc tak sobie my¶lê ¿e mo¿e to by co¶ da³o co? z czasem jak kondycja mi siê poprawi to bêdê wyd³u¿aæ te spacery. Do tego chcê te¿ æwiczyæ w domu to co ju¿ æwiczê, czyli 8 minut legs stretch(3 razy w tygodniu), fat burning pilates(na pocz±tek 2 razy w tygodniu), æwiczenie na biust(codziennie ) i 30 minut na twisterze codziennie (ale dopiero jak przywiozê go ze stancji, czyli jako¶ na pocz±tku lipca). Co o tym my¶licie? Jak wróci³am do domku to zjad³am bu³kê pe³noziarnist± z chud± szynk± i jogurt naturalny z ziarnami, porzeczkami i b³onnikiem firmy Mr. Breakfast do tego wypi³am herbatê zielon± i jestem z siebie zadowolona w koñcu zaczê³am co¶ ze sob± robiæ Dodatkowo dzisiaj znów zaczynam 1 dzieñ bez s³odyczy bo wczoraj siê nie mog³am opanowaæ:/ Edytowane przez kwiatuszek10031989 Czas edycji: 2011-06-27 o 11:42 |
|
|
|
|
#262 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Kiedy chce siê utraciæ zbêdne cm trzeba biegaæ wolno i d³ugo. Przy pó³godzinnym ci±g³ym, wolnym biegu z t³uszczu pochodzi ju¿ po³owa energii. Ja biegam jak na razie oko³o 2 km dziennie, ale bieganie zaczê³am oko³o 2 tygodnie temu. Je¶li potrzebuje to te¿ robie sobie przerwy na marsz
|
|
|
|
|
|
#263 | |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 055
|
Cytat:
A ile czasu zajmuje Ci przebiegniêcie tych 2 km? i jeszcze dwa pytanka:1. masz jakie¶ specjalne buty do biegania?bo ja by³am dzisiaj w zwyk³ych adidasach nike w których chodzê na co dzieñ i nie za dobrze mi siê sz³o...:/ poza tym zaczê³y mnie obcieraæ, bo materia³ siê z ty³u na piêcie star³, co mnie dodatkowo wkurza, bo buty maj± nieca³y rok i ma³o nie kosztowa³y:/ 2. widzisz ju¿ jakie¶ efekty po tych 2 tygodniach biegania? Za jak±¶ godzinkê wsiadam na rower i jadê do T¯-ta pomagaæ mu przy malowaniu
Edytowane przez kwiatuszek10031989 Czas edycji: 2011-06-27 o 13:06 |
|
|
|
|
|
#264 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 667
|
gdzie ta moja dawna silna wola.....dzis jeszcze sie udaje ale juz mnie korci
|
|
|
|
|
#265 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
) biegnê tak, ¿eby swobodnie oddychaæ.2. Biegam w trampkach, nie polecam i muszê siê rozejrzeæ za takimi specjalnymi butami, bo ju¿ stopa mnie boli. 3. Szczerze, to nie wa¿y³am siê od tamtego czasu, mo¿e jutro Czyta³am, ¿e przez bieganie mo¿e przybyæ nam kilogramów, ale t³uszczyk bêdzie znika³, wiêc na mierzenie rezultatów polecam centymetr Ale z dnia na dzieñ biega siê o wiele ³atwiej i ogólnie mam lepsze samopoczucie![]() Radze Ci rozci±gaæ siê po treningu. "Rozci±ganie to nieodzowna czê¶æ dobrego treningu. Rozci±gamy miê¶nie, poniewa¿ w czasie biegu kurczy³y siê one raz za razem i pozosta³y w stanie lekkiego przykurczu. Je¶li ich nie rozci±gniemy, przykurcze bêd± siê pog³êbiaæ, miê¶nie bêd± coraz bardziej napiête. Ka¿dy kolejny trening bêdzie mniej efektywny, ryzyko kontuzji wiêksze, a komfort poruszania siê znacznie ni¿szy. "- fragment z gazety. |
|
|
|
|
|
#266 |
|
Zakorzenienie
|
Ja niedawno wróci³am z przeja¿d¿ki rowerowej
) przejechali¶my w sumie 40km. Dojechali¶my do mojej bratowej, która po ciê¿kiej godzinie peda³owania ugo¶ci³a nas szczodrze Rozleniwili¶my sie u niej ca³kowicie, pó¼niej przyjecha³ mój brat, na piwko ju¿ nas wyci±gali ale jako¶ wyruszyli¶my i dotarli¶my do domu równie¿ po godzinie. Extra by³o Powiedzcie mi czemu najlepsi faceci s± zawsze zajêci?
|
|
|
|
|
#267 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Sama pod koniec maja zdecydowa³am siê zacz±æ biegaæ. Jeszcze przed pierwszym wyruszeniem w trasê zakupi³am buty w porz±dnym sklepie sportowym ze sprzêtem dla biegaczy (co dodatkowo mnie mobilizowa³o do biegu - szkoda zmarnowaæ tyle wydanej kasy ). Przyznajê z rêk± na sercu, zwyk³e buty nie dorastaj± do piêt tym sportowym Dobrze dobrane W OGÓLE nie obcieraj± i s± wyj±tkowo wygodne. Biega siê przyjemniej, nogi mniej bol±, wszystko jest w nich tak dopasowane, ¿eby odczuwaæ maksymalny komfort. Czasem biegn±c przez moment celowo wybijam siê w górê mocniej tylko dlatego, ¿e mam wra¿enie, ¿e jestem o wiele l¿ejsza, ¿e ruch w takim obuwiu przychodzi mi o wiele ³atwiej. Podsumowuj±c, ró¿nica jest ogromna. My¶lê, ¿e osoby które regularnie biegaj± powinny pomy¶leæ nad kupnem takich butków PS. 5 dzieñ bez s³odkiego!
Edytowane przez biscuits Czas edycji: 2011-06-27 o 23:21 |
|
|
|
|
|
#268 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 7 036
|
Cytat:
o, zazdroszczê fajnego dnia ![]() u mnie lipa, nawet na rower siê nie wybra³am, bo dosta³am okres, przespa³am pó³ dnia i zwijam siê z bólu mam nadziejê, ¿e jutro ju¿ dam radê. dobrze, ¿e chocia¿ z jedzeniem zgodnie z planem.nie wiem, ej. i jeszcze czêsto maj± takie nieinteresuj±ce dziewczyny ![]() chocia¿ ostatnio na wyje¼dzie w autokarze pozna³am ¶wietnego ch³opaka, wolnego o dziwo tzn. znali¶my siê wcze¶niej na ,,cze¶c", ale nie rozmawiali¶my i jako¶ tak wysz³o, ¿e siê dosiad³, a jako, ¿e oboje jeste¶my raczej nie¶miali w stosunku do obcych to nie odzywali¶my siê do siebie przez 3 godziny z 10godzinnej podró¿y no ale potem nie mogli¶my siê nagadac przez ca³y wyjazd.szoda, ¿e teraz nie mamy kontaktu, chyba bêdê musia³a zacz±c spêdzac wiêcej czasu z kumplem, bo oni siê przyja¼ni±, niecny plan no ju¿ pominê moj± obecn± sytuacjê uczuciow±, bo to jest po prostu jak±¶ telenowela brazylijska. |
|
|
|
|
|
#269 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My to musimy sie nacierpieæ ! Haha dok³adnie. Ja nie wiem co ich ³±czy No nic trzeba sie cieszyæ przynajmniej z tego, ¿e siê ma takiego dobrego kolege![]() Jak siê dogadujecie to trzeba próbowaæ na wszystkie sposoby, a nie¶mia³o¶æ odrzuciæ w k±t! Te¿ zawsze by³am nie¶mia³a, ale jako¶ od roku zmieni³am siê zupe³nie, mo¿e nie jestem jeszcze super extra wygadana, ale ju¿ nie przera¿a mnie zostanie sam na sam z koleg± czy kole¿ank±, któr± niezbyt dobrze znam ![]() Ja ju¿ po ¶niadanku - klasycznie owsianka (z twarogiem, mas³em orzechowym i bananem - ostatnio moja ulubiona wersja ![]() Jak tam Wam mija dzieñ? ![]()
|
|
|
|
|
|
#270 | ||
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 403
|
a ja siê przeziêbi³am, pó³ nocy mnie dusi³o
![]() zimno u mnie i deszcz leje, masakra.. oj tak, to jest ¶wiêta prawda - FAJNI FACECI I MA£O INTERESUJ¡CE DZIEWCZYNY ( ale i odwrotnie tak¿e), a my g³upie cierpimy! ale wiecie co, ostatnio kolega mi powiedzia³, ¿e my dziewczyny same nie wiemy czego chcemy, i to jest prawda! sama widzê po sobie... jak siê taki jeden mn± interesowa³, to mia³am go w dupie, jak przesta³ i siê nie odzywa to ja mam ochotê napisaæ, ale w zwi±zek to bym siê pakowaæ z nim nie chcia³a, ale strasznie go lubiê, rozmawiaæ z nim i spêdzaæ czas, ale on chyba to ¼le zrozumia³.. i dupa jak zwykle
|
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:05.

te¿ mi siê przecie¿ co¶ od ¿ycia nale¿y i mam prawo odpocz±c sobie, bez zwracania uwagi na wszystko co jem i robiê 

2 misi±ce to z pewno¶ci± 

mam nadziejê, ¿e jutro ju¿ dam radê. dobrze, ¿e chocia¿ z jedzeniem zgodnie z planem.
tzn. znali¶my siê wcze¶niej na ,,cze¶c", ale nie rozmawiali¶my i jako¶ tak wysz³o, ¿e siê dosiad³, a jako, ¿e oboje jeste¶my raczej nie¶miali w stosunku do obcych to nie odzywali¶my siê do siebie przez 3 godziny z 10godzinnej podró¿y