|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3841 | |
Rozeznanie
|
Dot.: DIETA DUKANA od nowego roku - cz. V, już nas wiele mniej!:)
witam witam , ale informuje już mi troszkę mija
---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ---------- Powodzenia ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ---------- kochana ja reklamy nie widziałam i też miałam mega zachciankę wchłonełam dziś 2 lody ( jeden z automatu a jeden z Lidla uhh kiedyś mój ulubiony a teraz wydaje mi się za slodki) i chipsy i szpinak ze śmietanką no nic potraktuje to jak ucztę |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3842 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3843 |
Konto usunięte
|
eh, tak was podczytywałam dziś ale nawet nie miałam siły odpisywać... już mam dość nauki - w sumie to chciałabym już napisać ten egzamin i mieć spokój
![]() ![]() no to pomarudziłam swoje i mogę uciekać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3844 | |
Rozeznanie
|
kochana a kiedy masz egzamin?
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3845 |
Zadomowienie
|
Co taka cisza dzisiaj na forum była?
![]() W ramach "uczty" zjadłam pizze dzisiaj,mam nadzieję,że bardzo na wadze się to nie odbije... Powolutku małymi kroczkami do utrwalenia... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3846 | |
Konto usunięte
|
we wtorek...
mroziq skoro masz już swoją wagę docelową to nie ma się czego obawiać tylko utrwalać i już! żeby potem jojo nie było ![]() ---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 08:23 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3847 |
Zakorzenienie
|
Wróciiiiiiiiłam dziewuszki!
![]() Weekend na wsi z brzydką pogodą bardzo się dłużył. Wczoraj babcia mojego Tż wyszła za mąż, zgadnijcie kto złapal bukiet? ![]() ![]() Już wcześniej był temat poruszany o naszym ślubie, bo jesteśmy ze sobą 5 lat i wszyscy twierdzą że to czas najwyższy, zaręczyny były,więc na co czekać? Otóz na pieniąchy.... nie stać nas na ślub w tym momencie ![]() ![]() Zdarzyło się pare grzeszków podczas ''wesela'' bo było kameralnie, na wsi na podwórku ![]() ale dziś dzielnie odpokutuje i już na 12 umówiłam się na labowanie w parku z innymi labradoro-maniakami więc trochę pospacerujemy w intensywnym tempie ![]()
#3848 | ||
Szara Eminencja
|
Dziewczyny wstawać, piękny dzień się dziś szykuje
![]() Ja już po egamzinie, ale mam mieszane uczucia..hmm Elektrotechnika nie jest moją mocną stroną ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Też jesteśmy z TŻ 5 lat, zaręczeni i ślubu z tych samych powodów co u Ciebie nie ma... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3849 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rodzina mówi,że możemy zrobić wesele tam na wsi w remizie strażackiej, po pierwsze to też by kosztowało swoje, po drugie nie mam zamiaru mojej rodziny narazać na podróż 120km do wsi na wesele. Mi się marzy coś lepszego, nie na zasadzie zastaw sie a postaw sie ale chce zeby to bylo niezapomniane a nie byle jak aby było i aby rodzinka Tż była zadowolona ![]()
![]() |
#3850 | |
Szara Eminencja
|
Cytat:
My myśleliśmy nad wynajęciem jakiegoś małego lokalu czy nawet stolika w gronie baaardzo bliskiej rodziny bez żadnych zabaw, tańców, tylko tak kameralnie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3851 |
Przyczajenie
|
wzrostu mam niewiele
![]() ![]() ważyłam długo 55kg, potem podskoczyło do 60 i potem kolejno do 68, wiec moze moj organizm chce 61? no ale ja nie wyglądam dobrze przy tej wadze... no a co myslicie o owocowych ucztach? czy po prostu wziasc sie w garsc, codzienne cwiczenia - rower, hula hop, orbitek, twister, 2 razy w tygodniu basen i czysty dukan? |
![]() ![]() |
![]() |
#3852 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ja nie jestem za weselami typu calonocnego, we wlasnym wydaniu nigdy tak nie postapie, marzy mi się kiedyś ślub w małym drewnianym kościółku z dala od ludzi na polanie pełnej polnych kwiatów, a na slubie bedzie minimum czyli my i ksiądz ewentualnie swiadek o ile jest wymagany ![]() ewentualnie ślub z przyjeciem malym skromnym dla rodzicow i rodzeństwa, nigdy nie zrobie wesela. Sam fakt wydania 40/20tyś na jedną noc w moim przekonaniu mija się z celem |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3853 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ja też jestem za tym u nas bylo skromnie ![]()
![]() |
#3854 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
ja po uczcie, stwierdzam, że chyba mam uczulenie na piwo, znowu mi tak zatkało nos, że poszłam spać o 22, bo czułam się fatalnie. a dziś już lepiej. i to nie pierwszy raz.... więc koniec z piwem ![]() na wadze po uczcie tyle co wczoraj, cały czas wzrosty +1kg. jutro dzień proto. a dziś tak delikatnie, bez skrobii, trochę chleba zjadłam na śniadanie. ** co do wesela, to TŻ zrobiłby wesele bez ślubu, bo uwielbia takie imprezy, na ponad 100 osób ![]()
Utrwalam zrzucone 20 kg, bo chcieć to móc! ![]() Edytowane przez tchnienie-wiatru Czas edycji: 2011-06-26 o 10:42 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3855 |
Rozeznanie
|
hmm moj kuzyn teraz sie zeni, biora slub cywilny i po nim zapraszaja rodzine na grilla i obiad
a dla znajomych robia grilla tydzien poźniej. i szczerze mowiac nie trzeba duzych nakladow finansowych gdybym miala wydać te pare tysiecy na wesele to szkoda byloby mi, wolalabym cos kupic dla nas do mieszkania, albo pojechac w podroz. ---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ---------- a to nawet tez sie sklada dobrze, bo akurat z tej najblizszej rodziny jest mozliwosc "utworzenia" świadków Edytowane przez kalae Czas edycji: 2011-06-26 o 10:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#3856 | |
Rozeznanie
|
a u mnie dzis 61,3
![]() tyle tylko ze obudzilam sie przed 5rano i bylam strasznie glodna, ale wkoncu zasnelam, bo nie chcialam jesc tak rano ---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ---------- Cytat:
mozesz wdrożyć jakieś inne produkty organizm potrzebuje czasem kopa, dolacz owoce i inne produkty, i pamietaj ze przy tej wadze moze byc juz trudniej tzn dluzej potrwa schodzenie wagi. I to tez zalezy od wieku po 30wiadomo u duzej czesci osob coraz trudniej |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3857 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
hmmm tylko po co brać ślub kościelny???? ---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ---------- Cytat:
![]() ![]() Ja Cię nie krytykuje żeby nie było
![]() |
#3858 |
Przyczajenie
|
hehe
![]() ![]() przyznam się wczorsaj z powodów osobistych, powiedzmy coś a la załamanie, zjadłam sporo truskawek - dzisiaj 1kg więcej wiec chyba to nie jest dobry pomysl ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3859 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
W Boga wierze, w kościół nie, nie wiem o tym, ze sa wymagni swiadkowie bo nigdy sie tym nie interesowalam i nikt mi nie powiedzial, tzn teraz juz wiem, bo mi powiedzialas. A co do życia z Bogiem to zależy jak to rozumieć, bo kościół w swoim mniemaniu powołując się na Biblie i Boga zakazuje miedzy innymi antykoncepcji, którą stosuje obecnie a więc można by rzecz ze nie żyję z Bogiem (a skoro stosuje to popełniam wiadomo kolejny grzech wg. kościoła). Niemniej moje odczucie Boga jest poprzez życie i świat, poprzez dobro jakie daja mi ludzi i jakie ja daje im, mowiac ogolnie poprzez dwa przykazanie dane przez Jezusa, które są najważneijszą dewizą wiary. Uznaje przykazania Boże, kościelnych nie, z tym, że tak naprawde nie wiemy jakie te Boże są bo Biblie napisano w języku ktorego nie znam i chyba nie poznam, ponadto wiemy ze zostala zmieniona. Do kościoła raczej chodzę co tydzien i w swięta, czasem jak nie ide powiedzmy 3 niedziele pod rzad to odczuwam taka wewnetrzna potrzebe pojscia, myślę, że takie coś dużo bardziej właściwe aniżeli chodzenie z przyzwyczajenia. Niemniej staram sie wybierać msze na których nie ma kazania, a jedynie slowo Boże. kościół i księża nie są dla mnie autorytetm, wiec nie mam potrzeby ich słuchać, tymbardziej i to cale klu, skoro nie mam możliwość riposty na jego tezy. Ponadto kościół sam w sobie pokazał miw ostatnim czasie swoje oblicze z całkiem innej strony niz go postrzegałam dawniej ( i nie mowie tu o tych aferach ogolnie znanych, ale moich prywatnych wydarzeniach bierzacego roku), sądzę że ta instytucja jest bardziej łapówka niż cała administracja RP Ale czego się spodziewać skoro kościołem rzadza ludzie powolujac sie na Boga jednie z checi zysku. Edytowane przez kalae Czas edycji: 2011-06-26 o 11:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3860 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() TEMAT ZAKAŃCZAM Z RACJI TEGO, ŻE NIE LUBIĘ CZYTAĆ ANI SŁUCHAĆ NA TEMAT KSIĘŻY ![]()
![]() |
#3861 | |
Rozeznanie
|
I to, że nie wiem czegoś o danym sakramencie chyba nie jest jakiś przestępstwem złym czymś znaczy?
---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ---------- Cytat:
szczerze Ci powiem, że chciałabym spotkać księdza z powołania. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3862 | ||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ---------- jeju jaki mam dziś apetyt gigantyczny ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3863 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3864 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() dobrze w związku z tym, że piwo obowiązkowo z orzeszkami i chipsami, a bez piwa ich nie jadam:P ale jak będzie impreza to jedynie wóda wchodzi w grę. z colą light ![]()
![]() |
#3865 | |
Rozeznanie
|
jakie sa to wiem, ale zeby odrazu sie interesowac co potrzebne, jak mi bedzie potrzebne to sie bede interesowac.
---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3866 |
Wtajemniczenie
|
ech
#3867 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie to,że się boję ![]() ![]() ![]() ![]() A co do motywacji to ostatnio rozmawiałam z koleżanką z pracy właśnie o diecie i powiedziała mi,że nie potrafi wyobrazić sobie mnie "grubej" ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3868 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3869 | ||||
Zakorzenienie
|
cześć chudzinki
![]() po wczorajszym ucztowaniu miałam dziś na wagę nie stawać - bo zaczęłam się obawiac że wróci szatańska waga, albo co gorsza wróci 7 a tu co - stanęłam na wagę - bo nie wytrzymałam - i waga taka sama jak wczoraj rano ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() koleżanka wywaliła na swoje wesele ok 40 tyś a po pół roku rozeszli się z mężem ![]() ![]() ![]() miłej niedzieli chudziny ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3870 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:36.