Rozstanie z facetem, część XIX - Strona 74 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-26, 14:36   #2191
Nuska87
Raczkowanie

Dot.: Rozstanie z facetem, część XIX

Cytat:
Napisane przez tamlin111 Pokaż wiadomość
A ja nie. Od kiedy zaczęłam ją stosować mam kłopoty z nerkami. I to poważne.
A ja miałam ogrom energii, ładną cerę, paznokcie i włosy i fajną skórę, taką "napiętą" (nie wiem jak to inaczej nazwać..). Dla każdego coś innego
Nuska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-26, 14:47   #2192
howdoi
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Nuska87 Pokaż wiadomość
Czasem wystarczy wrócić do poprzedniej strony, bo się zapisuje w przeglądarce.. często mi się tak zdarza..

Też nie mogłam uwierzyć i nadal nie mogę..
Póki ufamy nie doszukujemy się niczego i nasza czujnosć jest uśpiona. Co nie znaczy, że nie należy ufać. Nie wiem jak powinno być. Chyba po prostu to kwesta tych zdziczałych facetów...

Popieram!!!

Lepiej dla niego na pewno, dla Ciebie zapewne też (nie mam doświadczenia, mogę sobie tylko wyobrażać jak to będzie, słuchałabym się porad tamlin ). Mógłby tylko się opamiętać i jakoś tak lepiej przekazać wszytsko, abyś nie musiała się stresować i nie narażać maleństwa..

A dla dziecka ?

Ehhhh nie mam sił.
howdoi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-26, 14:55   #2193
Nuska87
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez howdoi Pokaż wiadomość
A dla dziecka ?

Ehhhh nie mam sił.
Dziecko będzie szczęśliwsze przy Twoim nowym partnerze (bo wierzę, że taki się pojawi), który będzie Cię szanował, będzie odpowiedzialny i będzie dbać o was. Nie przy kimś takim.
Nie potrzebujesz go. Na świecie jest wiele samotnych matek, które sobie radzą. Choć na ile znam życie, jak już urodzisz, to chłopak się pewnie kiedyś tam obudzi i będzie chciał być ważną częścią waszego życia..
Powtarzam, mogę się mylić, jestem młoda i nie mam doświadczenia. Wiem tylko, że moi rodzice pobrali się z rozsądku (bo dziecko, czyt. ja) i jakby mi wczesniej to powiedzieli, to nie miałabym poczucia niekochanej i fałszywej rodziny itp..
Stary 2011-06-26, 14:58   #2194
vinga9669
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez LetMeBeYourFantasy_ Pokaż wiadomość
Świetna akcja, też chciałabym zobaczyć jego minę! A nienawiśc do niego przyjdzie z czasem, a potem już tylko zoobojętnienie. Takim facetom nie nalezy się ani druga szansa. Jak się poznałyście i zgadałyście?

Howdoi jakbym dorwała Twojego exa to bym nie porządnie potrząsneła! Co za palant i ja Ci się wcale nie dziwe, że zaufalas, ja tez bym pomyślała "będze mial dziecko, on się zmieni" ale jednak wasze historie i mi znajome przekonują mnie, że to nieprawda.

Do mnie ex ostatnio pisze, ale tylko po "przyjacielsku" (bez żadnych podtekstów) i tak sobie myślę, że może uda nam się jakoś dogadać. Rozmowy z nim nie wywołują u mnie żadnych emocji, czasem się usmiechnę z jakiegoś żartu, tyle.
Och, jak bardzo chciałabym być zdrowa.
Byłam na weselu z Nim i tam wpadłam w oko chłopakowi, który okazał się być byłym dziewczyny, z którą mój chłopak spotyka się od roku... Facet zadał sobie na tyle trudu, że znalazł mnie na facebooku i napisał co jest grane, przysłał zdjęcia mojego faceta z jego dziewczyną, też z wesela, w tym samym garniturze, krawacie był mój facet, tylko ta panna obok to nie byłam ja... Od razu poprosiłam o namiary do tej dziewczyny, jeszcze tego samego dnia się spotkałyśmy... Dobrze, ze naszego wspólnego chłopa w tym czasie nie było, bo chyba noże by poleciały...
vinga9669 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-26, 15:01   #2195
tamlin111
Zakorzenienie

Cytat:
A ja miałam ogrom energii, ładną cerę, paznokcie i włosy i fajną skórę, taką "napiętą" (nie wiem jak to inaczej nazwać..). Dla każdego coś innego
Ja na początku też się super czułam ale niestety na nerkach się mi to odbiło. Bardzo ta dieta je obciąża.
Cytat:
A dla dziecka ?

Ehhhh nie mam sił.
Dla dziecka będzie ważne aby mieć szczęśliwą, uśmiechniętą mamę. Moja mała na początku mnie obwiniała że taty nie ma, ale teraz ostatnio mi powiedziała, że tęskni za tatą ale cieszy się że się nie kłocimy. Zmieniła się, uspokoiła... Mimo że bardzo rzadko się kłóciliśmy ona to wszystko odczuwala. Był okres że płakała, że jej nie kochamy, że ona będzie już grzeczna itp. Jakby siebie obwiniała. A ma nie całe 4 lata teraz. Wyrządziliśmy jej krzywdę, ale teraz staram się to naprawić i wynagrodzić te dni.
Stary 2011-06-26, 15:10   #2196
tuliiipanek
Zakorzenienie

Cytat:
Dziecko będzie szczęśliwsze przy Twoim nowym partnerze (bo wierzę, że taki się pojawi), który będzie Cię szanował, będzie odpowiedzialny i będzie dbać o was. Nie przy kimś takim.
Nie potrzebujesz go. Na świecie jest wiele samotnych matek, które sobie radzą. Choć na ile znam życie, jak już urodzisz, to chłopak się pewnie kiedyś tam obudzi i będzie chciał być ważną częścią waszego życia..
Powtarzam, mogę się mylić, jestem młoda i nie mam doświadczenia. Wiem tylko, że moi rodzice pobrali się z rozsądku (bo dziecko, czyt. ja) i jakby mi wczesniej to powiedzieli, to nie miałabym poczucia niekochanej i fałszywej rodziny itp..
Dokladnie znam taka pare, dziewczyna w moim wieku z mojej klasy bylej, zaszla w ciaze, pobrali sie z rozsadku a nie z milosci i co? dziewczyna siedzi w domu zajmuje sie dzieckiem, a chlopak chodzi po klubach, imprezach, zdradza ja bo jej nie kocha a ona tkwi w tym bo najwazniejsze jest dziecko aby mialo szczesliwa rodzine. Pff to sie nazywa szczesliwa rodzina? w moim mniemaniu jest to cos zupelnie przeciwnego. A Ty Howdoi znajdziesz sobie mezczyzne ktory pokocha Ciebie i Twojego dzidziusia i to bedzie szczesliwa rodzina, nie ma co rozpaczac za tamtym dupkiem tylko sie cieszyc, ze bedziesz miala dzidzie a Jego w Twoim zyciu nie bedzie

---------- Dopisano o 15:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:03 ----------

Cytat:
Dla dziecka będzie ważne aby mieć szczęśliwą, uśmiechniętą mamę. Moja mała na początku mnie obwiniała że taty nie ma, ale teraz ostatnio mi powiedziała, że tęskni za tatą ale cieszy się że się nie kłocimy. Zmieniła się, uspokoiła... Mimo że bardzo rzadko się kłóciliśmy ona to wszystko odczuwala. Był okres że płakała, że jej nie kochamy, że ona będzie już grzeczna itp. Jakby siebie obwiniała. A ma nie całe 4 lata teraz. Wyrządziliśmy jej krzywdę, ale teraz staram się to naprawić i wynagrodzić te dni.
I sluchaj Tamlin, wlasnie najbardziej na tym cierpi dziecko, ta dziewczynka mojej kolezanki ma chyba 3 latka i gdy ja widze to jest smutna, nie jest takim wesolym dzieckiem jak inne, wiele razy bylam przy tym jak oni sie klocili a dziecko stalo obok i plakalo, potem nie moglo sie uspokoic, cierpi na tym niesamowicie, ale mojej kolezance sie nie przemowi, ona sadzi, ze sama sobie nie poradzi a pozatym kocha tego swojego, jak tego slucham to az mnie krew zalewa, ona nie zdaje sobie sprawy ze dziecko najbardziej na tym cierpi.
Stary 2011-06-26, 15:15   #2197
howdoi
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tuliiipanek Pokaż wiadomość
Dokladnie znam taka pare, dziewczyna w moim wieku z mojej klasy bylej, zaszla w ciaze, pobrali sie z rozsadku a nie z milosci i co? dziewczyna siedzi w domu zajmuje sie dzieckiem, a chlopak chodzi po klubach, imprezach, zdradza ja bo jej nie kocha a ona tkwi w tym bo najwazniejsze jest dziecko aby mialo szczesliwa rodzine. Pff to sie nazywa szczesliwa rodzina? w moim mniemaniu jest to cos zupelnie przeciwnego. A Ty Howdoi znajdziesz sobie mezczyzne ktory pokocha Ciebie i Twojego dzidziusia i to bedzie szczesliwa rodzina, nie ma co rozpaczac za tamtym dupkiem tylko sie cieszyc, ze bedziesz miala dzidzie a Jego w Twoim zyciu nie bedzie

---------- Dopisano o 15:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:03 ----------

I sluchaj Tamlin, wlasnie najbardziej na tym cierpi dziecko, ta dziewczynka mojej kolezanki ma chyba 3 latka i gdy ja widze to jest smutna, nie jest takim wesolym dzieckiem jak inne, wiele razy bylam przy tym jak oni sie klocili a dziecko stalo obok i plakalo, potem nie moglo sie uspokoic, cierpi na tym niesamowicie, ale mojej kolezance sie nie przemowi, ona sadzi, ze sama sobie nie poradzi a pozatym kocha tego swojego, jak tego slucham to az mnie krew zalewa, ona nie zdaje sobie sprawy ze dziecko najbardziej na tym cierpi.
To nie chodzi o mnie, czy będzie w moim życiu czy nie.
Chodzi o dziecko. Chciałam aby był w jego życiu. wybrał inaczej, szanuję tą decyzję.
Stary 2011-06-26, 15:22   #2198
tuliiipanek
Zakorzenienie

Cytat:
Chodzi o dziecko. Chciałam aby był w jego życiu. wybrał inaczej, szanuję tą decyzję.
Chcialas aby byl w Jego zyciu ale on nie jest dojrzaly do takiej roli, a gdy np spotykalibyscie sie , zeby on sie z nim widywal i wtedy dochodzilo by do klotni miedzy Wami to dziecko by na tym cierpialo, ono widzi jakie sa relacje pomiedzy rodzicami.

Rozumiem Cie , ze chcialas zeby byl w Jego zyciu, choc nie mam zadnego doswiadczenia. Ale moze to lepiej, tak jak napisala Tamlin dziecko potrzebuje usmiechnietej szczesliwej mamy, a przez spotkania z nim moglo by tak nie byc
Stary 2011-06-26, 15:35   #2199
tamlin111
Zakorzenienie

Cytat:
Howdoi my ciągle piszemy o dziecku nie o Tobie. Ty sobie dasz radę, silna jesteś. Dziecko będzie miało Ciebie. To jedynie Twój były na tym straci najwięcej. Nie Ty, nie maleństwo tylko on. Bo Ty kiedyś spotkasz kogoś kto pokocha Ciebie i dziecko i będzie dla niego tatą. Tyle dzieci wychowuje się bez ojców, Twoje nie będzie wyjątkiem.
Stary 2011-06-26, 15:41   #2200
howdoi
Zadomowienie

Cytat:
Howdoi my ciągle piszemy o dziecku nie o Tobie. Ty sobie dasz radę, silna jesteś. Dziecko będzie miało Ciebie. To jedynie Twój były na tym straci najwięcej. Nie Ty, nie maleństwo tylko on. Bo Ty kiedyś spotkasz kogoś kto pokocha Ciebie i dziecko i będzie dla niego tatą. Tyle dzieci wychowuje się bez ojców, Twoje nie będzie wyjątkiem.
wiem, moja ciocia wychowuje sama moich kuzynów od 21 lat prawie.
Wujek zginął w katastrofie kolejowej gdy jeden kuzyn miał 3.5 roku a drugi 2 miesiące. To dopiero jest tragedia :|
Stary 2011-06-26, 15:43   #2201
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez asia1010 Pokaż wiadomość
A jednak wczoraj pisałam że nie płacze za nim.
A Popłakałam wczoraj w nocy ale nie wiem za czym ? Czy to za nim?
Może po prostu dla sportu i nawilżenia oczu
Cytat:
Napisane przez asia1010 Pokaż wiadomość
I dziś sie zastanawiam czy lepiej by było gdyby mnie przestał kochać i zostawił czy lepiej jest bardzo kochać i nie móc być z drugą osobą i musieć tą osobę zostawić tak jak w moim przypadku.
Co to za miłość względem alkoholika?
Cytat:
Napisane przez LetMeBeYourFantasy_ Pokaż wiadomość
Dziewczyny, śnilyście mi się!
sniło mi się, że byłam w jakimś wielkim mieście na wyjeżdzie i miałam iśc na spotkanie z wami, weszłam do kawiarni i zastanawiałm się która jest która
Regularnie miewam tak w realu
Cytat:
Napisane przez Flanelka_ Pokaż wiadomość
Dziś po raz kolejny spędzę wieczór samotnie w domu bo wszyscy mają mnie gdzieś.
Trzeba się gdzieś wryć na chama i pokazać, że nie siedzisz zdołowana w kącie, to i inni się przekonają.
Cytat:
Napisane przez impressive20 Pokaż wiadomość
Przestańcie juz z tymi psychologami! Niekoniecznie psycholog jest potrzebny, to wina naszych nastrojów, sa dni ze warto dzień przeboleć a na drugi dzień tryskasz energią. Do psychologa wtedy sie idzie kiedy sie przezywa ciężką depresję. Zmienne nastroje to lezy w naszej naturze, trzeba tez sobie pomóc, znaleźć zajęcia odnowić pasję itp. Ale bez przesady wysyłac każdą do psychologa, to sa tylko złe dni dziewczyny przejdzie wam to i przyjda lepsze dni tylko mocno uwierzyc w siebie trzeba
W dużej mierze masz rację, ale część dziewczyn stąd ma głębszy problem niż samo rozstanie z facetem. Alkoholizm w rodzinie, próby samobójcze, zerowa samoocena... to tu na porządku dziennym.
Cytat:
Napisane przez impressive20 Pokaż wiadomość
dzieci wypełniają czas za mężczyznę, jeśli go nie ma , to rozumiem ze masz nowego faceta?
Ale że co? To brzmi jak "nie masz faceta? zrób sobie dziecko".
Stary 2011-06-26, 15:45   #2202
ilo16na
Zakorzenienie

I ja chyba dolacze do Was..od Waszej strony..
Ale napewno jestem silniejsza niz w lutym i poradze sobie.

"Teraz wiem kiedy postawic kropke a nie przecinek-po prostu"
Facet to 1 element zycia..bez tego elementu swiat sie nie zawali.
(A innych kawalkow mam przynajmniej 3)
Nie bede sie w kazdym razie za nikim ganiac i podnozkowac

• "Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"

ilo16na jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-26, 15:50   #2203
plu
Rozeznanie

aaaa umieram... głowa mi pęka....
wczoraj oblewaliśmy ostateczne wydrukowanie pracy licencjackiej a dzisiaj muszę 12h siedzieć w pracy...

Cytat:
Napisane przez majlenka23 Pokaż wiadomość
))
Jeśli chodzi o mnie to rozstałam się po 3 latach z facetem a właściwie w przyszły piątek będzie to już definitywne rozstanie w racji tego że wyprowadzam się z mieszkania w którym dotychczas mieszkaliśmy razem. Po prostu to nie to ...
a wszystko przez to że zakochałam się w koledze... i (sick) boję się zrobić krok .. bo to bardzo dobry kolega.. :/ a nie wiem czy on o mnie "tak" myśli
wiesz, u mnie było troche podobnie. Tzn. to 'zauroczenie' kimś innym tylko mi jeszcze bardziej uświadomiło, że nasz związek nie ma większego sensu, ale nie było głównym powodem zerwania. W ten sposób szybko można sie rozczarować, ponieważ wydaje nam sie ze niewiadomo co będzie z tą nowa osobą, a później wychodzi na to że nie bylo warto

Cytat:
Napisane przez ilo16na Pokaż wiadomość

co się stało?

Edytowane przez plu
Czas edycji: 2011-06-26 o 15:52
plu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-26, 15:52   #2204
ilo16na
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez plu Pokaż wiadomość

co się stało?
"Nie zrozumielismy sie w dosc waznej kwestii " i tyle.
Spora roznica zdan.

Mowi sie trudno i plynie sie dalej..
-ide pazurki pomalowac i sie pouczyc

Stary 2011-06-26, 15:55   #2205
plu
Rozeznanie

Cytat:
"Nie zrozumielismy sie w dosc waznej kwestii " i tyle.
Spora roznica zdan.

Mowi sie trudno i plynie sie dalej..
-ide pazurki pomalowac i sie pouczyc
i bardzo dobre podejście

wiem ze swojego doświadczenie że różnica zdań w pewnych sprawach, nei wróży dobrze na przyszłość a już różne plany na przyszłość oj...
Stary 2011-06-26, 15:56   #2206
howdoi
Zadomowienie

Cytat:

Nie udało się z nim ? Co się stało?
Stary 2011-06-26, 15:57   #2207
juniorka89
Wtajemniczenie

I się zrypało...

Wczoraj byliśmy na wycieczce...Trafiliśmy na dosyć niefajny temat...I już wiem,że nie należy być w 100 % szczerym...

Zapytał mnie czy byłam kiedyś w ciąży.Odp.mu że tak, ale poroniłam

Dostałam joby,po czym wytłumaczył mi dlaczego ma takie a nie inne podejście do tematu...

Umarłam...Czuję się przekreślona za coś co w moim życiu było już dawno temu...Płakałam wczoraj przy nim bo za bardzo zabolały mnie jego słowa...

Nie wiem co mam myśleć o tym...Niby wytłumaczył mi dlaczego ma takie a nie inne podejście ale niestety patrzenie na mnie w tym momencie kryterium przejść z ex nie jest fajne...

Wychodzę...Mam dosyć....

Zawsze jak zaczyna mi zależeć coś musi się sypnąć
Cytat:
Napisane przez lala2506 Pokaż wiadomość
Jak nie wisisz Misiowi na szyi non stop, on z zachwytu nie wrzeszczy, że jest z Tobą szczęśliwy, to strzeż się! Zaraz się znajdzie podobna do Autorki On na pewno jest z Tobą nieszczęśliwy
juniorka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-26, 15:57   #2208
ilo16na
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez plu Pokaż wiadomość
i bardzo dobre podejście

wiem ze swojego doświadczenie że różnica zdań w pewnych sprawach, nei wróży dobrze na przyszłość a już różne plany na przyszłość oj...
JA po eksie cos sie jednak nauczylam.

A mam co robic.. mam szanse na prace w fajnym gronie ale to wymaga ode mnie nauki wiec ide sie uczyc..
Mam co robic zamiast teraz siedziec i ryczec

Cytat:
Nie udało się z nim ? Co się stało?
Roznica zdan jak pisalam wyzej.
I tez wg niego nie byla do przeskoczenia odleglosc..
Ale caly jest ambaras zeby dwoje chcialo na raz czy cos..

Stary 2011-06-26, 16:05   #2209
plu
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez juniorka89 Pokaż wiadomość
I się zrypało...

Wczoraj byliśmy na wycieczce...Trafiliśmy na dosyć niefajny temat...I już wiem,że nie należy być w 100 % szczerym...

Zaytał mnie czy byłam kiedyś w ciąży.Odp.mu że tak, ale poroniłam

Dostałam joby,po czym wytłumaczył mi dlaczego ma takie a nie inne podejście do tematu...

Umarłam...Czuję się przekreślona za coś co w moim życiu było już dawno temu...Płakałam wczoraj przy nim bo za bardzo zabolały mnie jego słowa...

Nie wiem co mam myśleć o tym...Niby wytłumaczył mi dlaczego ma takie a nie inne podejście ale niestety patrzenie na mnie w tym momencie kryterium przejść z ex nie jest fajne...

Wychodzę...Mam dosyć....

ale dogadaliście się ostatecznie czy nie? Kurcze... nie znam całej Twojej historii, ale nie rozumiem dlaczego miał do Ciebie o to pretensje?
Stary 2011-06-26, 16:14   #2210
tamlin111
Zakorzenienie

Cytat:
I się zrypało...

Zapytał mnie czy byłam kiedyś w ciąży.Odp.mu że tak, ale poroniłam

Wychodzę...Mam dosyć....

Nie bardzo rozumiem co facet ma do Twojej przeszłości. Przeżyłaś tragedię a on Cie za to opierdala Kurde nie kumam
Stary 2011-06-26, 16:23   #2211
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
gdybym nie była w ciąży zapisałabym się na taniec na rurze:
http://www.youtube.com/watch?v=a5irT...kira_rabiosaWP
Ta piosenka jest beznadziejna, ale Shakira jest zjawiskowa
Cytat:
ukryć jego Wall na Facebooku żeby nie wiedzieć co się dzieje u niego.
A czy można zrobić tak, by on nie widział mojej bez blokowania go i usuwania ze znajomych?
Cytat:
Ja jedynie mogę potwierdzić. Po ponad miesiącu próby utrzymywania kontaktu, poprosiłam, aby się nie odzywał. Było ciężko. Pewnie da się...
Mnie się udało, to i wszystkim innym się uda Teraz nawet mamy przyjazne stosunki, np. dziś o 3 w nocy wysłał mi smsa, że jest w moim mieście i cieszę się, że wreszcie ruszył się z domu
Cytat:
a wszystko przez to że zakochałam się w koledze... i (sick) boję się zrobić krok .. bo to bardzo dobry kolega.. :/ a nie wiem czy on o mnie "tak" myśli
Przez niego się rozstałaś, ale nie chcesz nic próbować?
Cytat:
Jestem teraz na Seronilu, ale to ze względu że kiedyś już brałam przez jakiś rok i dobrze tolerowałam. Wieczorami jeszcze meliska w ilości dwóch. Zamierzam jednak poprosić o kolejne zwiększenie dawki, albo coś innego, bo teraz mimo iż pomaga, mam chyba efekty uboczne..
Jakie efekty uboczne? Też brałam fluoksetynę. Po odstawieniu miałam zjazd...
Cytat:
Napisane przez vinga9669 Pokaż wiadomość
Najgorsze w tym wszystkim jest to, że ja go nawet nie potrafię nienawidzić... Próbuje zrozumieć jego sposób postępowania, ale to wszystko to jakiś obłęd... Nie wiem, jak mam się z tym wszystkim ogarnąć...
Odpuść. Nie zrozumiesz, to łajdak i idiota.
Cytat:
w skrócie : on nie chce być nieszczęśliwy, sądzi że będę nim manipulować i dlatego podjął taką decyzję ( zostawienie dziecka ).
Zostawia dziecko, bo nie chce być z Tobą. Kolejny owoc dojrzałości z jego drzewa
On jest tak przewidywalny, że powinnaś płakać na pół godziny zanim on się odezwie.
Szkoda czasu i zdrowia Was obojga - Ciebie i Maleństwa.
Cytat:
  1. I wierz mi że to nie jest takie straszne Bałam się jak sobie poradzę, co będzie jak zostanę sama, bo dziecko, dom, praca, pies. On mi zawsze bardzo dużo pomagał, a zostałam z tym sama. I co? I jest dobrze. Radzę sobie ze wszystkim. Nawet musiałam zacząć prowadzić naszą firmę budowlaną sama. Jeżdżę na budowy, załatwiam materiały, ustalam terminy. Kobieta to bardzo silna bestia. Dasz sobie świetnie radę sama
Jesteś wzorem!
Cytat:
- czemu o tym nie wiem?!
- czemu o to zapytał?
- jak się wytłumaczył?
Stary 2011-06-26, 16:29   #2212
tamlin111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość

Jesteś wzorem!
Dzięki Ale na początku byłam przerażona całą tą sytuacją. Chciałam zamknąć firmę, sprzedać sprzęt i pogrążyć się w swojej rozpaczy. Oj głupia ja Aż nadszedł piękny dzień kiedy powiedziałam sobie: ja ci gnoju pokażę, że umiem żyć bez ciebie i być szczęśliwa. I udało się Och chciałabym aby on to przeczytał, aby zobaczył że nie jest pępkiem świata, że bez niego moje życie się nie skończyło I niech wie że seks z nim nie był wcale taki super ( w nocy miałam lepszy ).
Stary 2011-06-26, 16:34   #2213
howdoi
Zadomowienie

Malla, można.
dajesz sobie posty, związki etc -----> DOSTOSUJ i wpisujesz osobę, która ma tego nie widzieć

---------- Dopisano o 16:34 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ----------

Cytat:
Dzięki Ale na początku byłam przerażona całą tą sytuacją. Chciałam zamknąć firmę, sprzedać sprzęt i pogrążyć się w swojej rozpaczy. Oj głupia ja Aż nadszedł piękny dzień kiedy powiedziałam sobie: ja ci gnoju pokażę, że umiem żyć bez ciebie i być szczęśliwa. I udało się Och chciałabym aby on to przeczytał, aby zobaczył że nie jest pępkiem świata, że bez niego moje życie się nie skończyło I niech wie że seks z nim nie był wcale taki super ( w nocy miałam lepszy ).
Tylko Ty masz łatwiejszą sytuację, miałaś już jakąś pracę. Ja dopiero studiuję.
Stary 2011-06-26, 16:35   #2214
plu
Rozeznanie

Cytat:
I niech wie że seks z nim nie był wcale taki super ( w nocy miałam lepszy ).

padłam
Stary 2011-06-26, 16:55   #2215
majlenka23
Raczkowanie

heheh
to ostatnie zdanie najlepsze...

Na mnie w domu naskoczyli że jak się ważyłam zostawić tak wspaniałego chłopaka toż to ja mam 24 lata jak nic staropanieństwo mnie czeka i w ogóle jak ja to mogłam taki wspaniały materiał na męża zostawić

Mój ex przebijał wszystko rok czasu nie było gry wstępnej bo on nie mógł się przyzwyczaić no i nie działają na mnie triki które działały na inne dziewczyny... i potrafił mi powiedzieć dlaczego to na Ciebie nie działa ? Wszystko musiało być zaplanowane zero spontaniczności.

No i narcyzm uwielbia jak się nad nim wszyscy rozpływają i jak mu prawi się komplementy sam się doprasza itp. i te zdjęcia pff.. napinka oczywiście bez koszulki twierdził że to dla zmyłki te zdjęcia były że prawdziwie dziewczyny się na to nie nabiorą

Edytowane przez majlenka23
Czas edycji: 2011-06-26 o 16:58
majlenka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-26, 17:01   #2216
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Malla, można.
dajesz sobie posty, związki etc -----> DOSTOSUJ i wpisujesz osobę, która ma tego nie widzieć
O, dzięki!
Stary 2011-06-26, 17:09   #2217
majlenka23
Raczkowanie

Malla

po części przez niego zerwałam bo skoro bardziej myślę o nim niż o facecie z którym jestem to coś jest nie tak ...
idą wakacje on jedzie do domu... nie będzie go tutaj 3 miesiące .. co ma byc to i tak będzie w końcu często się z nim widuje a on jeszcze nie wie że jestem singlem
majlenka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-26, 17:11   #2218
Nuska87
Raczkowanie

Cytat:
Jakie efekty uboczne? Też brałam fluoksetynę. Po odstawieniu miałam zjazd...
Okropnie mi się ręce trzęsą, cała się trzęsę - myślałam, ze tylko tak w środku, że tego nie widać, ale jak wzięłam aparat zrobić koleżankom zdjęcie to wyszło.. Wszytskie 45 zdjęć było rozmazanych, aż się popłakałam, a im każde wychodziło "normalne". Mam okropne napady senności, od tak, a jak nie wezmę tabletek od razu po przebudzeniu, to mam MEGA doła, od tak, bo za późno wzięłam.. A podkreślam, że po przebudzeniu mam problem aby wstać, bo mam lęki, więc czasem nie mogę nawet sięgnąć tych tabletek Najgorsze są koszmary i lęki nocne (które po części ustąpiły, ale nie mam już siły...).

Nie wiem teraz tylko, czy to związane jest z chorobą, czy lekami...

Ja przy pierwszym odstawieniu, byłam nie do zniesienia, ale w szpitalu mi odstawiali, więc jakoś przeszło.. Codzienna terapia indywidualna i opieka psychiatryczna robią swoją...

Miałaś kiedyś coś podobnego? Tego odstawiania, najbardziej się właśnie boję...
Stary 2011-06-26, 17:17   #2219
Malla
Nie depcze krokusów

Nuśka - powinnaś brać leki przeciwlękowe, a nie antydepresanty...
Stary 2011-06-26, 17:22   #2220
Nuska87
Raczkowanie

Cytat:
Nuśka - powinnaś brać leki przeciwlękowe, a nie antydepresanty...
No właśnie nie. Mam lęki depresyjne, związane z wizualizacją przyszłości, śmiercią, rodziną itp. Jak ich nie brałam tylko płakałam i nie wychodziłam z łóżka. Lęki pojawiły się dużo potem. W konsekwencji złego samopoczucia depresyjnego i nerwicowego (przynjamniej pi razy oko tak mi wytłumaczyli) Mówili, że przez to, że ja tłumię emocje w sobie i jestem oazą spokoju, organizm reaguje nocnymi lękami i chęcią samookaleczania.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości