![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Masa Rzeczy-torebki,bizuteria,ubrania -h&m,mexx,lacoste,swarov sk i,lmarconi,gap.....
To poczekajmy az stokrotka odpisze, ok ? A torebkę mi zatrzymaj
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Masa Rzeczy-torebki,bizuteria,ubrania -h&m,mexx,lacoste,swarov sk i,lmarconi,gap.....
Cytat:
co do boxerki-masz racje za krotka majteczki chetnie bym wziela jakie masz-aaa-jaki rozmiar?? ![]() no i zobacvzylabym te bolerko-wyslij fotki. zarezerwuje tobie tymczasowo rzeczy o ktore prosilas-lee,kolczyki i spinke...aaa-spinki mam 2 takie same ![]() dzisiaj bede miala jeszcze dokladke ![]() buzka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
kurcze-tak mi sie podobala ta brazowa-ale jest za krotka ![]() mozesz mi napisac czy oprocz tej angel bluzeczki ktores twoje maja długosc-54 i wiecej? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Rozeznanie
|
hej czy za te dwie rzeczy https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1159015219
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1159103182 cos u mnie bys znalazła |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
napisz co wypatrzylas. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Rozeznanie
|
wypatrzyłam torbe taka koloru morskieko i koraliki hm brazowe a moj watek podaje https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=147456
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mam natomiast inna prosbe-czy zamiast kolczykowi spineczki moglabys mi zarezerwowac te koraliki:http://www.wizaz.pl/forum/attachment...9&d=1159103182 przepraszam bardoz,ze tak mieszam,ale dopiero przed chwila je zauwazylam,a maja idealnie taki odcien <przynajmniej na zdjeciu ![]() aha i jeszcze jedno-poniewaz interesuja mnie tez cudenka do wlosow z twojego watku kosmetycznego czy moze bylabys zainteresowana jakas wieksza wymiana? Z rzeczy ktore moglyby cie zainteresowac mam: -suplement diety-humawit morwa biala-preparat wspomagajacy odchudzanie, zmniejsza przyswajanie cukrow i hamuje dzialanie enzymow odpowiedzialnych za rozklad weglowodanow, mam okolo 80tabletek,moze troszke wiecej -herbatke boldofix-suplement diety,naturalnie reguluje czynnosci przewodu pokarmowego,normalizuje perystatyke jelit,zmniejsza ryzyko wzdec i uczucia pelnosci, nowe, jeszcze zafoliowane opakowanie Ja takze mam w planie dokladke-nowe rzeczy najpozniej pojawia sie jutro,wiec poza tym co wygrzebie jeszcze z szafy z mysla o tobie moze znajdziesz sama cos dla siebie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
a suplementy jak najbardziej przygarne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Wtajemniczenie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Zadomowienie
|
DOKŁADKA DZIEWCZETA...
ROBIE DOKŁADKE.. !!!!UWAGA-JESLI KTORAS Z WAS MA GARNITUREK DLA CHŁOPCZYKA NA 96 CM WZROSTU-CZY SZTRUKSOWY,CZY JEANSOWY,CZY ELEGANCKI-BARDZO CHETNIE PRZYGARNE..MOJ SYNEK BEDZIE MIAŁ ZA MIESIAC ROCZEK I CHCE GO ODSTROIĆ!!!! A TO DO ODDANIA: -Bryloczek do torebki,kluczy,spodni,zło ta gwiazdka z cyrkoniami-NOWA! -Broszka motylek-brakuje jednej cyrkonii w gornym skrzydełku. -pierscionek H&M-tez brakuje cyrkonii-ale tego nie widac-zreszta zawsze mozna przykleic. -kolczyk H&M-niestety tylko jeden-drugi zgubilam-moze ktorejs sie przyda,zawsze mozna go jakos przerobic na wisiorek,doczepic do torebek-to dla tych co zajmuja sie rekodzielami. -bransoletka z srebrnymi cyrkoniami-mala-długosc 17 cm. -malutka broszka motylek-2,5 cm ![]() CZEKAJCIE,CZEKAJCIE.... Edytowane przez mamamichałka Czas edycji: 2006-09-25 o 16:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Zadomowienie
|
-kolczyki z biało-niebieskimi gwiazdkami
-kolczyki oranzowo-czerwone z rybiej łuski i koralikow-recznie robione z chile CZEKAJCIE,CZEKAJCIE..... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Zadomowienie
|
UBRANIA:
1)Bluzka RIVER ISLAND-NOWA !!!!nie noszona-tylko przymierzona,mankamentem jest delikatnie uszkodzone blaszki na piersi-ja je troszke przykleilam,uwazam ze tego nie widac i nie rzuca sie to w oczy. rozmiar 14-42 2)przezroczysta tunika -kolor bezowy-ecru w kwiaty-wiazana w dekoldzie-rozmiar-36-38 3)bluzeczka w kolorze zimnego,brudnego rózu z pluszowego materiału-RESERVED-rozmiar-L-praktycznie nowa,załozona raz. 5)niebieska podkoszulka z wyszywana cekinami srebrnymi cyfra 2-firmy NEXT-rozmiar 12-40,malusienka dziureczka przy rogu cyferki na dole,niewidoczna bo przy cekinach. CZEKAJCIE,CZEKAJCIE... Edytowane przez mamamichałka Czas edycji: 2006-09-26 o 09:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Zadomowienie
|
1)sweterek melanzowy w serek-kolory bezowy,khaki-NEXT-rozmiar-38-40.
stan-b.dobry,nie zmechacony,pozaciagany. 2)tunika w kolorze zielonobrunatnym,gniecion a,plisowana,na ramiaczkach,pieknie układa sie na ciele,załozona raz,dół asymetryczny-MISS SELFRIDGE-rozmiar 40. NA RAZIE TYLE...PROSZE CZASAMI O CIERPLIWOSC-MAM MAŁE DZIECKO I CZASAMI MOGE ZNIKAC W ,,PÓŁSŁOWA,,... DUZE BUZIAKI. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Zadomowienie
|
Interesuje mnie jeszcze:
-bransoletka z srebrnymi cyrkoniami-mala-długosc 17 cm ![]()
![]() |
![]() |
#114 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Zadomowienie
|
No jeśli możesz...A podobała mi się jeszcze tamta broszka i tamta branzoletka (obie z początku wątku) to one są w rezerwacji dla kogoś innego?
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Zadomowienie
|
branzoletka nie jest zarezerwowana chyba...a broszka-to zalezy czy nastka sie zdecyduje.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:38.