Minęły Święta, lato przed nami, czas się pokazać z sexi nogami :D cz. 5 :) - Strona 76 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-26, 18:44   #2251
aassiiaa1988
Żona Idealna :)

GG do aassiiaa1988
Dot.: Minęły Święta, lato przed nami, czas się pokazać z sexi nogami :D cz. 5 :)

policzyłam i wyszło mi ok 3,25 km.. zazwyczaj ok 20-22 min biegne.. hmm.. dobrze czy kiepsko??

---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ----------

odechciewa mi sie biegać dziś

zmotywujcie mnie jakoś

---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ----------

jest tu ktoś??

wątek nam podupada czy mi sie wydaje??

Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz, one przyjdą same..

27.12.2013r.

15.04.2016r.

07.07.2017r.

Prawdziwy Cud jest wtedy,
gdy z Miłości dwojga ludzi rodzi się kolejne Serce - 26.02.2019
aassiiaa1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-26, 18:47   #2252
201608251020
Konto usunięte

Dot.: Minęły Święta, lato przed nami, czas się pokazać z sexi nogami :D cz. 5 :)

Cytat:
Napisane przez aassiiaa1988 Pokaż wiadomość
policzyłam i wyszło mi ok 3,25 km.. zazwyczaj ok 20-22 min biegne.. hmm.. dobrze czy kiepsko??

---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ----------

odechciewa mi sie biegać dziś

zmotywujcie mnie jakoś

---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ----------

jest tu ktoś??

wątek nam podupada czy mi sie wydaje??

Ja wpadam ale od czasu do czasu muszę sobie zaaplikować kawę

Idź pobiegać, pokonywanie własnych słabości to największy powód do szczęścia i zarazem największa siła
201608251020 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-26, 18:54   #2253
Mordsith
Wtajemniczenie

Asia wskakuj w dresik, jak zaczniesz to już samo pójdzie i wrócisz mega zadowolona

Dziś:

- 2 kanapki z szynką, papryką czerwoną, pomidorem, szczypiorkiem, 1 jajko na twardo; nektarynka

- jogurt naturalny, musli; brzoskwinia (w pracy)
spacer do domu

- zupka chińska ( wróciłam mega głodna więc to tak na szybko )
skakanka x 250

- naleśnik z serem, activia, marchewka
krótki spacer - ok. 20 minut

- tuńczyk w sosie własnym (puszka)
Mordsith jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-26, 18:55   #2254
Mordsith
Wtajemniczenie

Asia Skoro Cię boli to sobie odpuść, nie ma co ryzykować, a jutro też jest dzień
Stary 2011-06-26, 18:55   #2255
aassiiaa1988

GG do aassiiaa1988

Cytat:
Napisane przez paollino Pokaż wiadomość
Ja wpadam ale od czasu do czasu muszę sobie zaaplikować kawę

Idź pobiegać, pokonywanie własnych słabości to największy powód do szczęścia i zarazem największa siła
boje się, ze znów mnie złapie ból.. bo juz trochu mnie brzuch boli i nie wiem czy ryzykować.. własnie dlatego mi się odechciewa

27.12.2013r.

15.04.2016r.

07.07.2017r.

Stary 2011-06-26, 18:57   #2256
OkoPani
Wtajemniczenie

padnięta jestem

Myss, coś jak odtworzenie bitwy pod grunwaldem, ale my mamy odtworzenie pierwszego statutu w europie czy czegoś w tym stylu

Yess, gratulacje

jaki dziś facet za**bisty do mnie podbijał tzn nie żebym leciała na kogoś poza Tżtem ale tak mnie to podniosło Tż aż był zazdrosny
+ ciasto Tżta robione pod moim okiem zrobiło furorę, poczęstowaliśmy ludzi, którzy mieli baraczki pod naszym domem i chyba z 5 paniom musiałam przepis dać

spadam przekąsić coś ale w sumie tylko z przekonania, bo miałam dziś solidny obiad.
Stary 2011-06-26, 19:02   #2257
aassiiaa1988

GG do aassiiaa1988

jestem zła na siebie

27.12.2013r.

15.04.2016r.

07.07.2017r.

Stary 2011-06-26, 19:05   #2258
Mordsith
Wtajemniczenie

Oko opowiadaj o tym przystojniaku
Stary 2011-06-26, 19:08   #2259
Paula_M
Zakorzenienie

Cześć Skarby

Przepraszam, że mnie nie było i zniknęłam i nie nadrobię Was, ale nie jestem w stanie, bo: w pt rano miałam pare rzeczy do załatwienia, potem pojechałam do miasta pomóc pakować tira na obóz i ostatecznie, gdy skończyliśmy, wróciłam z P2 do domu, spakowałam się w 10min, wykąpałam w 5min i pojechaliśmy na miejsce obozu, aby zacząć go przygotowywać i pomocnicy w tym ja ze spontana przed chwilą wróciliśmy. Teraz muszę przygotować się do obozu właściwego więc wskakuję pod prysznic, kawę wypiję i biorę się do roboty. Tu będę zaglądać w "między czasie" i coś skrobnę. DObra, idę, bo czas mija, a jutro znowu wybywam na co najmniej pół dnia ale muszę, bo się znajomi obrażą...
Stary 2011-06-26, 19:13   #2260
aassiiaa1988

GG do aassiiaa1988

Cytat:
Napisane przez Paula_M Pokaż wiadomość
Cześć Skarby

Przepraszam, że mnie nie było i zniknęłam i nie nadrobię Was, ale nie jestem w stanie, bo: w pt rano miałam pare rzeczy do załatwienia, potem pojechałam do miasta pomóc pakować tira na obóz i ostatecznie, gdy skończyliśmy, wróciłam z P2 do domu, spakowałam się w 10min, wykąpałam w 5min i pojechaliśmy na miejsce obozu, aby zacząć go przygotowywać i pomocnicy w tym ja ze spontana przed chwilą wróciliśmy. Teraz muszę przygotować się do obozu właściwego więc wskakuję pod prysznic, kawę wypiję i biorę się do roboty. Tu będę zaglądać w "między czasie" i coś skrobnę. DObra, idę, bo czas mija, a jutro znowu wybywam na co najmniej pół dnia ale muszę, bo się znajomi obrażą...
ojj Pauluś naprawdę powinnaś trochę zwolnić

27.12.2013r.

15.04.2016r.

07.07.2017r.

Stary 2011-06-26, 19:16   #2261
OkoPani
Wtajemniczenie

asia, czemu zła?

Mord, siedzieliśmy sobie przed naszym wiochowym barem po tej całej szopce, Tż poszedł po piwko dla nas, a przy stoliku siedziały jeszcze ze trzy osoby - dwie z wioski (z którymi w życiu nie gadałam wcześniej) i ten koleś właśnie. i miałam jakąś filozoficzną zawiechę i się wpatrywałam w jeden punkt i na bank obgryzałam paznokcie a ten koleś zaczyna coś do mnie nawijać, przedstawił się, wypytywał ile mam lat, co robię, skąd jestem itd. no i odpowiadałam grzecznie na jego pytania ale sama o nic nie pytałam to sam mi zaczął o sobie opowiadać, okazało się że jest rok starszy i jest trenerem koszykówki i wtedy przyszedł Tż, zaczął mnie obściskiwać wymownie
przystojniak pojechał do domu chwilę później ale jego babcia tu mieszka i wraca jutro więc pewnie będzie miał mnie jeszcze szansę powyrywać
ale, co w sumie samą mnie zdziwiło, sam koleś nie zrobił na mnie jakiegoś mega wrażenia mimo, że był przystojny, ale jakoś nie chciało mi się wciągać z nim we flirty; ewidentnie mój związek odżywa, gdyby to miało miejsce miesiąc temu to bym pewnie pokręciła loczka gadając z nim

pójdziemy jeszcze chwilkę na powietrze bo nasza wioska pełna ludzi zyskuje na uroku gdyby tak tu było cały rok, to bym miała gdzieś, że nie mam pracy i wciągnęłabym się w wir towarzyski
Stary 2011-06-26, 19:21   #2262
aassiiaa1988

GG do aassiiaa1988

bo kurcze jak mnie brzuch nie bolał to biegać mi sie nie chciało, a jak już chciałam się ubirać to zaczął boleć.. jak na złość

jutro obowiązkowo rower albo bieganie i macie mnie wygonić koniecznie!!

Oko flirty na Ciebie nie działają nonono.. to faktycznie związek musi odżywać

27.12.2013r.

15.04.2016r.

07.07.2017r.

Stary 2011-06-26, 20:35   #2263
Malenka321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez OkoPani Pokaż wiadomość
halo kochane

Maleńka, super!!! na początek zauroczenie jest przecież ok żeby umieć stwierdzić, że się kogoś kocha, trzeba trochę ze sobą przejść upewniając się, że chce się być z tą osobą mimo wszystko

ja wczoraj zrobiłam tylko a6w, dziś pewnie też, ale dziś będziemy dużo chodzić bo mamy to przedstawienie historyczne, oczywiście jest mega ciepło...
wczoraj nowy właściciel napisał, że poprzedni lokatorzy już się wynieśli, więc moglibyśmy już dziś właściwie zacząć przewozić rzeczy, ale chyba nie będzie na to czasu więc zaczynamy od jutra. trochę mi będzie smutno zostawiać ten domek, ale to chyba najbardziej dlatego, że mam poczucie straconego roku przez to, że cały czas byłam na Tżta zła, że się źle dzieje w naszym związku przez to gdzie mieszkamy, co oczywiście nie było prawdą. ale co tam, w nowym mieszkaniu będzie lepiej od samego początku

idę się szykować

kochana nie myśl o tym co było, liczy się to co jrst teraz i to jak się wam układa.
Cytat:
Napisane przez Mysteriness Pokaż wiadomość
Bry!

aaaa ja byłam sobie wczoraj na tych Strachach na Lachach Suuuuper było wytańczyłam się jak nigdy A jakie pogo robili haha, jakbym miała glany i zamiast okularów soczewki, wbiłabym się do nich Super to jest, że jak się ktoś przewróci w pogo, to z trzydzieści ludzi podaje mu rękę, zeby go wyciągnąć. A w życiu? Ani jednej...

miłego dniaa
kochana fajnie, że się dobrze bawiłaś. za tydzień w suchej jest Golec orkiestra;p jadę:P

hejjooo jak dobrze , że jesteś;*

Asiu za dużo się przejmujesz jedzeniem.... naprawde. dużo ćwiczysz a jesz najmniej z nas... uważj , żeby sie nie wplątac w bagno.

moje jedzenie dzis: sniadanie 3 kromki z margaryna ilebasa i warzwami
2 śn- kremowka , kawa z mlekiem
obiad: pol worka kaszy gryczanej, mizeria, kotlet z piersi kurczaka
deser: 2 gałki lodów
podwieczorek: mały kawałek pizzy
kolacja: 2 kromki z pasztetem

dziś byłam z chłopakiem, więc nie żaluje dziewczyny wiecie jaki jest kochany?? przywiózł takie długie balony i robił mi kwwiaty, kuzynkom misie... spedzilismy z małymi cały dzien było super

---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ----------

Cytat:
Napisane przez OkoPani Pokaż wiadomość
asia, czemu zła?

Mord, siedzieliśmy sobie przed naszym wiochowym barem po tej całej szopce, Tż poszedł po piwko dla nas, a przy stoliku siedziały jeszcze ze trzy osoby - dwie z wioski (z którymi w życiu nie gadałam wcześniej) i ten koleś właśnie. i miałam jakąś filozoficzną zawiechę i się wpatrywałam w jeden punkt i na bank obgryzałam paznokcie a ten koleś zaczyna coś do mnie nawijać, przedstawił się, wypytywał ile mam lat, co robię, skąd jestem itd. no i odpowiadałam grzecznie na jego pytania ale sama o nic nie pytałam to sam mi zaczął o sobie opowiadać, okazało się że jest rok starszy i jest trenerem koszykówki i wtedy przyszedł Tż, zaczął mnie obściskiwać wymownie
przystojniak pojechał do domu chwilę później ale jego babcia tu mieszka i wraca jutro więc pewnie będzie miał mnie jeszcze szansę powyrywać
ale, co w sumie samą mnie zdziwiło, sam koleś nie zrobił na mnie jakiegoś mega wrażenia mimo, że był przystojny, ale jakoś nie chciało mi się wciągać z nim we flirty; ewidentnie mój związek odżywa, gdyby to miało miejsce miesiąc temu to bym pewnie pokręciła loczka gadając z nim

pójdziemy jeszcze chwilkę na powietrze bo nasza wioska pełna ludzi zyskuje na uroku gdyby tak tu było cały rok, to bym miała gdzieś, że nie mam pracy i wciągnęłabym się w wir towarzyski
jak to czytam to buzia sama si.e smieje

Paula za dużo od siebie wymagasz...

Zaręczeni

i ślubuję ci miłość.....
Malenka321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-26, 20:45   #2264
Mysteriness
Zadomowienie

GG do Mysteriness

Oko podrywają nam Cię haha, ładnie TŻ musiał być zazdrosny ehh, chociaż w mojej dzisiejszej sytuacji, to powinnam mu współczuć i łączyć się w bólu
jaa, w ogóle nie znam historii Włoch

Asia! Malenka ma rację, za dużo od siebie wymagasz. Nie musisz codziennie biegać. A biegać z przymusu - to nie jest dobry pomysł, bo można znienawidzić bieganie na nowo. Ale jak coś, to ja jutro mam zamiar iść biegać <jak dziadek będzie miał dobry humor i nie będzie się darł że deptam trawę ;/ > więc pobiegamy razem

Paulaa eej, wakacje chyba są, trzba trochę odpocząć

Mord, wbrew pozorom wcale tak mało ruchu dziś nie miałaś

Malenkaa faktycznie kochany
eeej, mój kolega mieszka niedaleko Suchej, może uda się nam wybrać na ten koncert też... ale nie napalaam się, spokojnie, spokooojniee Myss

http://www.youtube.com/watch?v=b4NORbnAWEY

Mysteriness jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-26, 20:52   #2265
Malenka321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mysteriness Pokaż wiadomość
Oko podrywają nam Cię haha, ładnie TŻ musiał być zazdrosny ehh, chociaż w mojej dzisiejszej sytuacji, to powinnam mu współczuć i łączyć się w bólu
jaa, w ogóle nie znam historii Włoch

Asia! Malenka ma rację, za dużo od siebie wymagasz. Nie musisz codziennie biegać. A biegać z przymusu - to nie jest dobry pomysł, bo można znienawidzić bieganie na nowo. Ale jak coś, to ja jutro mam zamiar iść biegać <jak dziadek będzie miał dobry humor i nie będzie się darł że deptam trawę ;/ > więc pobiegamy razem

Paulaa eej, wakacje chyba są, trzba trochę odpocząć

Mord, wbrew pozorom wcale tak mało ruchu dziś nie miałaś

Malenkaa faktycznie kochany
eeej, mój kolega mieszka niedaleko Suchej, może uda się nam wybrać na ten koncert też... ale nie napalaam się, spokojnie, spokooojniee Myss

http://www.youtube.com/watch?v=b4NORbnAWEY
kochana spotkałybyśmy się wtedy

aaaa wyszłam dziś na basen pierwszy raz czułam sie zgrabna:P dodałam zdjęcia na picassa w stroju jestem z siebie dumna:P

Zaręczeni

i ślubuję ci miłość.....
Stary 2011-06-26, 20:56   #2266
Paula_M
Zakorzenienie

przepraszam, ale dziś już wizażu nie ogarnę, wpadnę do Was chociaż na moment po południu/wieczorkiem

weekend z mojej strony był 100% spontaniczny i mimo pewnych spraw, to ciesze się, że pojechałam wiem, że to dodatkowa praca była i zjadacz czasu, ale mimo to - fajnie było tak po prostu wyszło

OK, śpijcie słodko!
Stary 2011-06-26, 21:00   #2267
Malenka321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Paula_M Pokaż wiadomość
przepraszam, ale dziś już wizażu nie ogarnę, wpadnę do Was chociaż na moment po południu/wieczorkiem

weekend z mojej strony był 100% spontaniczny i mimo pewnych spraw, to ciesze się, że pojechałam wiem, że to dodatkowa praca była i zjadacz czasu, ale mimo to - fajnie było tak po prostu wyszło

OK, śpijcie słodko!
błagam cię tylko nie przecholuj dobrze??

Zaręczeni

i ślubuję ci miłość.....
Stary 2011-06-26, 21:04   #2268
aassiiaa1988

GG do aassiiaa1988

Kochane ja na uno momento.. wybaczcie, że z Wami nie posiedzę , ale ledwo żyję.. pod prysznicem ból brzucha się tak nasilił, ze tylko z niego wyszłam owinęłam się recznikiem i zawołałam mamuśkę żeby po mnie przyszła bo ruszyć sie nie mogłam jakby mi ktoś wnętrzności wydzierał masakra jakaś jeszcze takiego bólu nie czułam..
idę spać chociaż jeszcze boli..
jeśli to jutra nie przejdzie to pójdę do lekarza.. mama chciała mnie już dziś zawieźć na ostry dyżur, ale jakoś przekonałam ją żeby tego nie robiła.. ehh..

Mys ja nie biegam codziennie jak już to 2 - 3 razy w tygodniu i tylko wtedy kiedy mam na to ochote.. nie robię nic na siłe.. ćwiczę też wtedy kiedy chce..

dobranoc

27.12.2013r.

15.04.2016r.

07.07.2017r.

Stary 2011-06-26, 21:05   #2269
Mysteriness
Zadomowienie

GG do Mysteriness

Malenkaa, no właśnie to byłoby idealny moment na spotkanie
noo kochana nie dziwię się że czułaś się zgrabna, bo JESTEŚ zgrabna, szczupła, mega laskaaa

Paula, też śpij słodkoo

Edytowane przez Mysteriness
Czas edycji: 2011-06-26 o 21:10
Mysteriness jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-26, 21:19   #2270
Malenka321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aassiiaa1988 Pokaż wiadomość
Kochane ja na uno momento.. wybaczcie, że z Wami nie posiedzę , ale ledwo żyję.. pod prysznicem ból brzucha się tak nasilił, ze tylko z niego wyszłam owinęłam się recznikiem i zawołałam mamuśkę żeby po mnie przyszła bo ruszyć sie nie mogłam jakby mi ktoś wnętrzności wydzierał masakra jakaś jeszcze takiego bólu nie czułam..
idę spać chociaż jeszcze boli..
jeśli to jutra nie przejdzie to pójdę do lekarza.. mama chciała mnie już dziś zawieźć na ostry dyżur, ale jakoś przekonałam ją żeby tego nie robiła.. ehh..

Mys ja nie biegam codziennie jak już to 2 - 3 razy w tygodniu i tylko wtedy kiedy mam na to ochote.. nie robię nic na siłe.. ćwiczę też wtedy kiedy chce..

dobranoc

a mozesz okreslic czy to jajniki czy co?? biedna

Myss wszystkie jestesmy

---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ----------

ok dziewuszki ide spać, bo paaaaadaaaam/ dobranoc;*

Zaręczeni

i ślubuję ci miłość.....
Stary 2011-06-26, 21:36   #2271
OkoPani
Wtajemniczenie

ja już też jestem padnięta...
a6w zrobiłam, ale tylko to - w obliczu zjedzonych (i wypitych ) dzisiaj kalorii to niestety mało, mogę jedynie liczyć na to, że resztę wypociłam w tym upale...
za to jutro czeka mnie przeprawa ze sprzątaniem, pakowaniem, składaniem, odkurzaniem i jeszcze w to wszystko muszę wpleść upieczenie jakichś ciastek bo z ciasta Tżta nic nie zostało a6w zrobię na pewno, rowerek na 100% cobie odpuszczę a co do reszty jeszcze zobaczę.

Myss, strachy słucham już chyba z 10 raz, zaraz przyjdzie sąsiadka i mnie zabije
Stary 2011-06-26, 21:40   #2272
Mordsith
Wtajemniczenie

Maleńka Ty to jesteś taka szczuplutka, że to słodkie w jadłospisie Ci nie zaszkodzi Dobrze, że Twój TŻ nie nudził się przez pół dnia razem z dziećmi, to musiało być przyjemne

Oko ale akcja z tym przystojniakiem. Dobrze, że nie chciało Ci się flirtować, to plus dla Twojego związku, naprawdę odżywa

Myss
ja też bym chciała się z Wami spotkać

Asia jeśli ból nie minie to jutro marsz do lekarza.. A teraz wypoczywaj i nie forsuj się ani nie złość że nie poćwiczyłaś, zdowie jest najważniejsze

Nie zjadłam tego tuńczyka na kolację, bo wypiłam z TŻ po piwku i sobie odpuściłam...
Ide spać, dobranoc wszystkim
Stary 2011-06-26, 21:44   #2273
201608251020
Konto usunięte

Moja nowa współlokatorka BEZ MOJEJ WIEDZY zainstalowała w pokoju żółwia. Bardzo dużego i bardzo obrzydliwego gada. nie wiem jak to zrobi, ale ja z tym nie będę spać w jednym pokoju
Stary 2011-06-26, 22:28   #2274
OkoPani
Wtajemniczenie

paoll, a jak zareagowała na Twoją niechęć? ja tam żółwie akurat lubię ale bezczelności u współlokatorów nie cierpię, a sama niestety miałam z tym przejścia. ewidentnie musisz się postawić, co to ma być?

Maleńka, jaka Ty szczuplutka

ja chyba już się będę kłaść bo jestem wymęczona straaasznie
Stary 2011-06-26, 22:33   #2275
201608251020
Konto usunięte

Nie ma jej jeszcze. To jakiś nocny typ, wraca ok. 1-2.
Stary 2011-06-27, 05:50   #2276
Malenka321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paollino Pokaż wiadomość
Moja nowa współlokatorka BEZ MOJEJ WIEDZY zainstalowała w pokoju żółwia. Bardzo dużego i bardzo obrzydliwego gada. nie wiem jak to zrobi, ale ja z tym nie będę spać w jednym pokoju
ale bym się wpieniła nie na żółwia ale o jakiekolwiek zwierze powinna wcześniej zapytać to nie jej pokój a wasz...

Zaręczeni

i ślubuję ci miłość.....
Stary 2011-06-27, 08:12   #2277
Malenka321
Zakorzenienie

wstawać dziewuszki, co to za wylegiwanie się;p ej może uda nam się ytu śvciągnąć heroinke i honey??

Zaręczeni

i ślubuję ci miłość.....
Stary 2011-06-27, 09:19   #2278
OkoPani
Wtajemniczenie

jestem

ja ledwo co wstałam w ogóle jakoś późno zasnęłam, już się jasno robiło :/
teraz sobie jem owsianeczkę a zaraz do roboty, bo mam chyba strasznie dużo do pakowania

co tak cicho?
wpadłam tylko napisać, że przeraża mnie bezmiar ciuchów Tżta...

Edytowane przez OkoPani
Czas edycji: 2011-06-27 o 10:43
OkoPani jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-27, 12:07   #2279
Malenka321
Zakorzenienie

nio właśnie strasznie tu cisza nie chce, żeby nam wątek umarł

---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ----------

moje dzisiejsze menu:
I śń- 3 łyżki płatków owsianych, 2 łyżki kaszy mannej, 1,5 szklanki mleka 3,2%
II śn- jabłko 400 gram
obiad-zupa pomidorowa z makaronem 250 ml, 2 naleśniki z serkiem biszkoptowym
dalej potem edytuje

Zaręczeni

i ślubuję ci miłość.....
Stary 2011-06-27, 12:07   #2280
OkoPani
Wtajemniczenie

nie no, na to nie pozwolimy

trochę się wkurzyłam bo się okazało, że nie mamy boksu w piwnicy w nowym mieszkaniu :/ to niestety zmienia trochę moją wizję przeprowadzki bo mnóstwo rzeczy będziemy musieli zostawić u rodziców Tżta, no ale życia mi to nie zrujnuje... chyba za pieczenie się zabiorę w ramach odpoczynku bo już nie mam gdzie rzeczy układać

z nowym kolegą się umówiłam na spacer w tygodniu w ramach pożegnania z wsią. tzn nie z tym przystojniakiem wczoraj a z tym od muzyki.

Edytowane przez OkoPani
Czas edycji: 2011-06-27 o 12:09
OkoPani jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości