|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Wybieramy tytuł na nowy wakacyjny wątek ![]() |
|||
Wody Nam odpływaja i Nasze brzdące Nas witają - Lipiec/Sierpień 2011 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
1 | 1,30% |
Rodzice moi kochanie - za chwilę będę już z WAMI ! - Lipiec/Sierpień 2011 |
4 | 5,19% |
Jedna mamą, druga z brzuchem, która teraz przywita się z Maluchem ? Lipcówki-sierpniówki 2011 |
5 | 6,49% |
Szopy z norek wylatują, mamy dzieci już całują. Lipcówki-sierpniówki 2011 |
18 | 23,38% |
Porodówki zapełniamy, letnie dzieci już witamy. |
3 | 3,90% |
Akcję wywoływania rozpoczynamy, wakacyjne maluszki na świecie witamy. |
0 | 0% |
Synu, córko, wychodź z brzucha! Idzie lato - mamy słuchaj! |
14 | 18,18% |
Torby już spakowane a my nadal nienagadane! |
0 | 0% |
Z brzuszkiem pożegnania czas. Drogie dzieci - witamy Was! |
1 | 1,30% |
Bociany zaczynają już lądować, letnie mamuśki- czas się rozpakować! |
8 | 10,39% |
A my nie znamy dnia ani godziny bo nasze szkraby w nosie mają porodów terminy |
3 | 3,90% |
A my jak bomby sobie tykamy i na rozbrojenie cierpliwie czekamy. |
3 | 3,90% |
Pękają już brzuszki jak bańki mydlane, wychodzą z nich nasze maluszki kochane. |
5 | 6,49% |
Jedne już rozpakowane, inne zaczekane - wciąż w kupie się trzymamy - lipcowo-sierpniowe mamy 2011 |
2 | 2,60% |
Torby spakowane, łóżeczka skręcone, czekamy na nasze brzdące wymarzone! |
1 | 1,30% |
Nareszcie lipcowo-sierpniowe mamusie wymieniają brzuszki na słodkie dzidziusie! |
6 | 7,79% |
Ruszające się brzuszki w zapomnienie odchodzą, na ich miejsce cudowne maleństwa się rodzą |
0 | 0% |
Mamusie lipcowo-sierpniowe: tykające bomby zegarowe, w każdej chwili urodzić gotowe |
3 | 3,90% |
Głosujący: 77. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3031 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czas w kolejce się ustawić i na poród się nastawić! Lipcówko-sierpniówki 2011.
Agadus i Natka
![]() Bartessa Ciebie chyba przeczyszcza przed porodem, co? Kmat obserwuj co się dzieje, jak się powtórzy to na izbę. Nie wiem czy ten czop może być tylko w formie samej krwi? Babonik ale wymysł ![]() Jaciee dobrze będzie, mały rośnie ![]() Zapisałam się na Usg na piątek, do tego czasu zaciskam nogi, ciekawość mnie zżera ile moja panna waży ![]() Zanka pewnie zawiedziona, sama myślałam ze coś się rozkręci u niej.. Nic, już bliżej jak dalej, każdy dzień przybliża nas do tej chwili Ciekawe czy się rozpakuje w tym wątku. Pędzimy jak szalone. Muszę iść narwać liści malin z suszyć, długo nie powinny się suszyć, co? na strychu jest gorąco, tam je ulokuję na gazecie. Teściówka jak zobaczy ze liście zrywam to pomyśli- co ona kombinuje.. Edytowane przez patik87 Czas edycji: 2011-06-27 o 09:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#3032 |
Zadomowienie
|
Dot.: Czas w kolejce się ustawić i na poród się nastawić! Lipcówko-sierpniówki 2011.
I jeszcze Jacieee
![]() Natka Agadus ![]() Dzis idziemy na sr i zapytam czy u mnie w szpitalu jest wymagane badanie na hiv Brumek ja mam dwie folie przeciw deszczowe jadna była w komplecie do wózka a drugą dostałam od kuzynki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3033 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
kciuki za wizyty i ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3034 |
Zadomowienie
|
Sweetangel Ty masz jeszcze dużo czasu
![]() ![]() Dziubek a Ty jak tam Kochana ? My już zaczęliśmy wyganiać Krystianka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3035 |
Zakorzenienie
|
U nas folia przeciwdeszczowa też w zestawie była, ale czy ona taka potrzebna
![]() U nas nie ma parasolki, więc muszę dokupić, bo ona wydaje mi się jednak potrzebna. |
![]() ![]() |
![]() |
#3036 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3037 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3038 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3039 | ||
Zadomowienie
|
no wlasnie tez to zauwazylam
![]() ok, juz widze odpowiedz powyzej! Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() co do badan na HIV - mialam w obu ciazach ![]() Edytowane przez meszsares Czas edycji: 2011-06-27 o 09:31 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3040 |
Wtajemniczenie
|
ciekawe jak tam dzisiaj Marina i Igorek
|
![]() ![]() |
![]() |
#3041 |
Zakorzenienie
|
Byłam po bułeczki w sklepie i kupiłam bób
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3042 | ||
BAN stały
|
Grauluje rozpoczętych tygodni i
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Dziewczyny chcialabym ![]() Ale to zwykla niestrawnosc, od jakiegos czasu tak mam ze jak za pozno cos zjem to mnie męczy, a wczoraj jadlam kielbaski grillowane i juz wieczorem czulam ze na zolądku mi przeszkadza coś... Niestety jeszcze nie moja pora. Chociaz w kolejce jestem na 3 miejscu.. Ale nie zrobie tego dziewczynom, jeszcze nie ![]() ![]() Ja już psychicznie się nastawialm na cc. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3043 |
Zadomowienie
|
Witam połikendowo!
Mam do nadrobienia kilkanaście stron... Na pierwszej stronie znalazłam już kolejną rozpakowaną ![]() ![]() Kciuki za dzisiejsze wizyty! ![]() Lecę nadrabiać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3044 |
Zakorzenienie
|
Witam poniedziałkowo
![]() Przeczytałam wszystko, nie chciało mi się cytować to teraz mam.... ![]() Przede wszystkim! Margaret serdeczne gratulacje!!! Marcelku witaj na świecie!!
![]() Kajool witamy w domu!! super, że już jesteście ![]() Zanka czekamy ![]() Blondynka ![]() Brumek śliczne łóżeczko ![]() Gratulacje zdanych egzaminów, zakończonych sesji i rozpoczętych kolejnych tygodni ![]() ![]() ![]() Coś jest nie tak....... od rana mi mega niedobrze.... robi mi się duszno, słabo.... nie podoba mi się to! poza tym od 3 dni zwłaszcza wieczorem pobolewa mnie brzuch..... czasami tak, że kroka nie mogę zrobić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3045 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3046 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3047 | ||
Zadomowienie
|
wiem ze duzo ale nei ma co robic w domu calymi dniami
![]() ![]() Cytat:
i parasolka tez ale z tymi foliami to nie wiem jak bedzie bo np. moj chrzesniak ma 1,5 roku i boi sie tej foli jak mu w spacerowce zakladaja ![]() Cytat:
![]() co do HIV mialam skierowanie juz napierwszej wizycie od gina ale placilam sama 45 zl ! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3048 |
Zakorzenienie
|
Parasolka wydaje mi się niezbedna, zeby osłonić malucha przed słońcem, budki nie postawisz, bo sie dzieciak w niej usmaży.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3049 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do hiv to faktycznie jest drogie , ja poszłam na sposób i załatwiłam sobie skierowanie od internisty (tam gdzie mam abonament ) i miałam za darmo -bo od prywatnego gina to samemu płacisz i mnie też powiedzieli ze ok 50zł kosztuje!! |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3050 |
Wtajemniczenie
|
nie wiem jak Wam dziewczyny ale mi sie bardzo przydała folia przeciwdeszczowa i to wiele razy okres jesienny wolałam założyć folię bo i osłaniała od wiatru i deszczu a i trochę oszczedziłam wózek bo nie lubie zacieków tak że ja jestem za
|
![]() ![]() |
![]() |
#3051 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Sweetangel ja teraz miałam fajnie bo Tż miał 2tyg urlopu i byliśmy razem choć nigdzie nie wyjechaliśmy ale od dziś znowu ma nocki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3052 |
Zakorzenienie
|
Pakuję torbę...i wyparzam laktator. Pytanie:
LAKTATOR po wyparzeniu pakuje cie w oryginalne pudełko i do torby? to tyle miejsca zajmuje ![]() Dziubek rekord sikania. Ja w sobotę w dzień byłam tyle razy. Spróbuj się wyluzować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3053 |
Wtajemniczenie
|
Patik ja bym nie pakowała w pudełko tylko w jakies etui bo po co pudełko ma zajmować tyle miejsca?? a etui zawsze mniej
|
![]() ![]() |
![]() |
#3054 |
Zakorzenienie
|
Normalnie się wścieknę!!! Cały czas latają i latają te samoloty. Od soboty nic nie można obejrzeć bo ryczą te silniki i tak do końca tygodnia
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3055 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A to potłuczenie, to masakra jakaś, dobrze że gorzej sobie nie narobilaś. Cytat:
![]() Cytat:
O kurcze ![]() Cytat:
![]() O, a myślałam, że juz wróci z Lenka. Cytat:
Witam poniedziałkowo ![]() ![]() Miłego dnia., |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3056 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
dziewczyny a wy kupujecie torby do wozka czy jakies swoje wieksze bedziecie nosic????? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3057 | |||||||
Zakorzenienie
|
Gratuluję
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ale fajnie że wszystko poszło sprawnie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Fajnie, że się tak angażuje ! ZNOWU MI SIĘ ŚNIŁAŚ! Że byłam u Ciebie w Londynie i miałam wracać do Polski bo na 18:10 miałam mieć swój poród ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Owiecka hehe ![]() Cytat:
![]() Hahaha, mamusiu pierdzieć umiem ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ijustyna Wszystkiego najlepszego dla synka ! ![]() Pokrowiec przeciwdeszczowy - Ja podchodzę do tego w ten sposób, jak z parasolką. Zawsze gdzieś ją mam pod ręką, jak nie w aucie to w torebce taką mała ![]() Wstałam o 8, poszłam po bułki, zjadłam śniadanie i znowu śpiąca jestem ![]() Totalnie nic mi się nie chce! Gdzie zmalowana, stapelka ?! Sygnie właśnie ! Jak aparat ?! |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3058 |
Zakorzenienie
|
Sweet Ja dostałam torbę do wózka, ale chce kupić sobie jeszcze jedną, bo jedna będzie przy wózku, a druga w aucie.Jak nie będę miała w jednej np pampersa to będzie w drugiej
![]() Czy Ty będziesz miała inna butelkę do mleka, a inną butelkę do np. herbatki ? |
![]() ![]() |
![]() |
#3059 |
Zakorzenienie
|
Hej Brzuszki,
jestem i Was podczytuje, ale nie mam nastroju na pisanie. Więc się nie martwcie ![]() ![]()
#3060 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Iustyna sto lat dla synka ![]() Witam dziewczyny ![]() Jakaś głodna dzisiaj cały czas jestem i nie wiem dlaczego ![]() ![]() ![]() Muszę ponadrabiać resztę postów ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:14.