|
|
#2341 | |||||
|
po drugiej stronie szafy
|
Dot.: Rozstanie z facetem, część XIX
Cytat:
Dlaczego seks nie jest dla mnie tak bardzo ważny, jak dla większości z was? Dlaczego bardziej doceniam facetów, którzy się z tym nie spieszą, dla których nie jest to mega istotne? Dlatego, że u mnie zaczęło się tak, jak się zaczęło. I mimo że teoretycznie nie mam z tym problemu, to jednak...jest jak jest. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ty jesteś po przejściach, on też. Musicie to zaakceptować, albo poszukać partnerów bez przeszłości i bez ewentualnych fochów o waszą przeszłość. A to będzie trudne... ---------- Dopisano o 14:38 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ---------- Cytat:
Nie było wspólnego przedziału czasowego, ale z reguły następowało to wtedy, kiedy układałam sobie życie albo z kimś innym, albo po prostu radośnie singlowo
|
|
|
#2342 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2343 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Zakres czasowy powrotów od 2 miesięcy do 1,5 roku. Za każdym razem kwitłam i promieniałam bez eksa. A nawet jak smakują, to mogą być zepsute w środku...
Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. Edytowane przez Malla Czas edycji: 2011-06-27 o 15:02 |
|
|
|
|
#2344 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie ma ludzi,którzy nie potknęli się gdzieś po drodze w przeszłości...Każdy przeżył to co miał przeżyć ale zamykamy rozdział i idziemy dalej...Czy ja źle myślę?
|
|
#2345 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Niestety...
---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ---------- Cytat:
Dlaczego masz żal o taką reakcję na sprawę jakby nie było poważną, kiedy Ty miałaś mega żal o pierdołę? Mała, wykąp się w chłodnej wodzie, albo co, strasznie galopujesz z myślami...a najbardziej galopujesz kiedy on Ci nie daje powodów ![]() Ja uważam, że niektórych rozdziałów nie da się totalnie zamknąć. Są przeżycia, które wracają. I tak kobieta, którą zgwałcił własny chłopak będzie o to podejrzewała każdego partnera, który jej zdaniem za wcześnie będzie miał ochotę na fizyczność, kobieta którą facet bił będzie się bała podniesionego głosu, ta która straciła dziecko przypomni sobie o nim jak zajdzie w kolejną ciążę...i tak dalej.
|
|
|
#2346 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ---------- Musi, musi być dobrze ![]() ---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:15 ---------- Cytat:
Ty masz tydzień ja jestem zupełnie sama, nie mam nikogo! a zostaje na 2 miesiące JAK PALEC ![]() I teraz marze by do tego wszystkiego doszedł mi szpital. PEŁNIA SZCZĘŚCIA :/
Popełniam błędy, tracę kontrolę i czasem jestem trudna do zniesienia. Ale jeśli nie potrafisz znieść mnie, kiedy jestem najgorsza, to CHOLERNIE pewne, że nie zasługujesz na mnie kiedy jestem najlepsza." MM. Edytowane przez zverka Czas edycji: 2011-06-27 o 15:19 |
||||
|
|
|
#2347 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Może faktycznie w niektórych kwestiach przesadzam...Ale jego zachowanie w tej sytuacji było bardzo niet...
|
|
#2348 |
|
Rozeznanie
|
zverka tydzien to dopiero poczatek, wiem ,,ze do września nie będzie ich pewnie co weekend albo i dłużej. poprostu troche przeraza mnie to bo nie wiem jak zareaguje, a boje sie ze nie najlepiej
|
|
|
|
#2349 |
|
Zadomowienie
|
zverka, przestań !
Masz nas, zawsze któraś może Cię odwiedzić i choćby posiedzieć i pośmiać się z głupot. ps. pamiętam o fryzjerze
|
|
|
|
#2350 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Wyjaśnił Ci dlaczego tak zareagował, napisałaś nam że rozumiesz powody jego reakcji...
|
|
#2351 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny dzisiaj mija tydzień od rozstania... Każdy mówi mi że będzie łatwiej a wcale tak nie jest... Tak naprawdę każdego dnia brakuje mi go coraz bardziej
Twarda jestem i nie piszę do niego, ale co w mojej głowie się dzieje to aż przesada
|
|
|
|
#2352 |
|
Nie depcze krokusów
|
Agusiątko - to kwestia czasu, jesteś jeszcze na świeżo. Co dzisiaj robisz?
|
|
#2353 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
na twoim miejscu wzięłabym kij bejsbolowy i go w ryj walnęła..ze ✂✂✂✂a od czego zaczyna od ciebie a dziecko? wiec co zamoczył i żałuje to niech wychowuje świnia pieprzona..będzie koleś żałował zaraz..---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:02 ---------- Cytat:
chyba jednak sie nie zmienisz, skoro kochałaś się z nim , zamiast od niego uciec, przyjaźń??po co chodzisz na ta imprezę jaka ty masz metodę uwolnienia się od niego?? to się bedzie ciagnac latami czuje to...---------- Dopisano o 16:18 ---------- Poprzedni post napisano o 16:09 ---------- Cytat:
a napisz jaka była jego reakcja jak mu powiedziałaś ze jestes z nim w ciąży? Jak się zachowywał, co ci proponował itp.
|
|
#2354 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2355 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Każdego dnia przychodzi taki moment kiedy muszę sobie poryczeć i później jest już lepiej ![]() czekam na dzień w którym nie spadnie ani jedna łza... Nawet z domu nie chce mi się ruszać bez samochodu bo boje się żeby go przypadkiem nie spotkać... Edytowane przez agusiatko17 Czas edycji: 2011-06-27 o 16:31 |
|
|
|
|
#2356 | ||
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
![]() Szkoda że żyjesz dla związku, a nie dla siebie... ---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ---------- Cytat:
Generalnie zaszła w ciążę w okresie, kiedy o niego walczyła i kiedy ją okłamywał, świrując jednocześnie z dwoma laskami - z nią i z taką jedną. Jak się okazało, że wpadli, to kazał usunąć i wytykał że to pewnie nie jego, w dupie miał przez jakiś czas, imię dla dziecka miała według niego wybrać tamta dziewczyna i w ogóle sam szał. A potem zaczął się przymilać i howdoi uwierzyła, że on się zmienił, że dojrzał, zrozumiał. Jak bardzo dojrzał widać na załączonym przez nią obrazku.
|
|
|
#2357 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 17:44 ---------- Cytat:
Nic dodać, nic ująć. |
||
|
|
|
#2358 |
|
Rozeznanie
|
howdoi wiem, że nie jesteś już nastolatką, ale polecam program nastoletnie matki. dziewczyny tam naprawde sobie radza, a faceci - no cóż, niezawsze. pewnie większość z nich przezywała to co teraz ty
|
|
|
|
#2359 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Oglądałam , 3/4 facetów nie jest ze swoimi partnerkami lecz to gówniarze ... Nawet pełnoletni nie są. Ja już rocznikowo będę miała 22 lata więc już jakąś dojrzałość mam. Poradzę sobie sama, bez niego. Dziękuję za poradę
|
|
|
|
|
#2360 |
|
Raczkowanie
|
Będzie łatwiej dopiero za jakiś, jakiś czas. U mnie dwa tygodnie - a tak straszliwie tęsknię... Chociaż wiecie Dziewczyny, nie wiem za kim...
Facet zostawiał mnie dwukrotnie, jest niedojrzały emocjonalnie, codziennie zmieniał zdanie. A ja? Zero klasy w tym wszystkim pokazałam, bo się opanować nie umiem i znowu mu smsa wyslalam dzis, że tęsknię... A on co? NIC, ZERO ODZEWU. Ma mnie daleko gdzieś i tyle. A ja się rozsypuję, rzygam, chudnę. Porażka.
|
#2361 |
|
Raczkowanie
|
Znowu dzwonił... Tym razem odebrałam i prosił mnie o pomoc. Byłam w szoku troche... Regularnie zawsze pisał, ale nie robiło to na mnie większego wrażenia, gdyż postanowiłam skończyć z moim dramatyzowaniem, ale teraz to...nie wiem co o tym myśleć. Nie jest to jakaś wielka sprawa, mogę mu pomóc, ale dlaczego ja? Nie martwcie się dziewczyny, ja się nie cofnę (już nie)
|
#2362 |
|
Przyczajenie
|
Jej jak ja Was doskonale rozumiem...Teraz przeżywam okropne chwile oglnie moja historia związku jest bardzo długo i może ją kiedys opisze jak będę miała wicej czasu...nie widziałam go juz 1,5 miesiąca staram sie unikac miejsc gdzie mogłbym go spotkać ale kurde sama siebie czasem katuje i specjalnie sprawdzałam na fb zdjęcia z imprez i dostałam to czego chciałam znalazłam jego fotke z jakąś laska swoja drogą śliczna...jej noralnie poczułam się jakby mi ktoś nóż wbił w serce i nie umiem sobie z tym poradzić..cała noc nie przespana i ciągłe myśli pewnie z nia teraz siedzi, przytula, całuje...jeju czemu to tak strasznie boli...???!!!
|
|
|
|
#2363 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
) a naprawde podziwiam te dziewczyny. jak ogladam ten program to mam myślę sobie, że moje problemy sa banalne i niepotrzebnie az tak sie nimi przejmuję
|
|
|
|
|
#2364 |
|
Raczkowanie
|
hej
po rozmowie z kolezanka naszla mnie refleksja odnosnie zachowan panów po rozstaniu otoz doszlysmy do wniosku ze panowie ciezko sobie radza sami,a nawet ze wiekszosc wogole nie daje sobie rady po rozstaniu w przeciwienstwie do wielu pań... co konczy sie tym,ze jak najszybciej szukaja kolejnej "aby tylko jakas byla pod reka"... jesli sie takowa nie znajdzie to szukaja kontaktu u eks...oczywiscie panie tez tak robia ale wydaje mi sie ze rzadziej bo to zwiazkow przywiazuja wieksza wage... ogolnie masaaaakra Dedykuje fajny remiks,uprzedzam ze troszke romantyczny ale ja przy nim marzę o pieknych rzeczach przede mna a nie placze po tym co bylo ![]() http://www.youtube.com/watch?v=ji-Xk...feature=artist |
|
|
|
#2365 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
Chociaż to też nie do końca prawda, bo widać po dziewczynach z tego wątku, jak szybko rzucają się w wir nowych znajomości, nowych układów damsko-męskich. (oczywiście naszych wątkowych patologii kochających się umartwiać nie biorę pod uwagę)
|
|
|
#2366 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Z Dżuniorką się dziś chwilkę widziałam Ta to ma dłuuuuugie nogi <zazdrości> Fryzjerze?
Popełniam błędy, tracę kontrolę i czasem jestem trudna do zniesienia. Ale jeśli nie potrafisz znieść mnie, kiedy jestem najgorsza, to CHOLERNIE pewne, że nie zasługujesz na mnie kiedy jestem najlepsza." MM. |
|
|
|
|
#2367 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny własnie sie moj były dowiedział że byłam w sobotę w klubie
![]() I z tego co wiem to jest baaardzo zły ![]() POWINNAM SIĘ Z TEGO CIESZYĆ?
Synek: 28.08.2015 ! Edytowane przez asia1010 Czas edycji: 2011-06-27 o 20:55 |
|
|
|
#2368 | ||
|
Zakorzenienie
|
Chciałabym móc tak samo powiedzieć, nie chcę wierzyć, a tym czasem on mówi to wszystko tak przekonująco, że nie mogę uwierzyć, że mógłby kłamać... Nawet nie potrafię powiedzieć, że go nienawidzę, a tak bym chciała. Nie potrafię o nim myśleć w ten sposób. Może właśnie dlatego, że jest za dobry dla mnie, może gdyby mi pokazał, że jest dupkiem, powiedziałby 'fuck off', cokolwiek... może wtedy byłoby łatwiej?
Cytat:
Cytat:
Wczoraj jeszcze do mnie pisał. Napisał sam, ja bym się już nie odezwała... w sumie nawet nie ma sensu pisać co, i tak byście powiedziały, że ściemnia. Ale wynikało z tego, że sam jest przejęty tą sytuacją. Napisał, że tak bardzo chciałby wiedzieć co powinniśmy teraz zrobić... że myślał o tym, co byłoby najlepsze dla mnie, i że on powinien przestać przez jakiś czas chodzić do tego klubu, bo nie chce mnie ranić. A ja wiem, że on uwielbia ten klub... Po co on mi to wszystko robi? Nawet nie wiecie jak mi ciężko teraz Tak mi go brakuje...
![]() Edytowane przez enjoy89 Czas edycji: 2011-06-27 o 20:46 |
||
|
|
|
#2369 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dziewczyny jestem w totalnej kropce.. tak bardzo chciałam kogoś mieć, a teraz kiedy mogłabym o coś się starać po prostu się boję.. sama nie wiem tak naprawdę czego chcę i mam wrażenie, że na nowy związek jeszcze długo nie będę gotowa, nie potrafię sobie z tym poradzić ale w każdym facecie dopatruje się jakichś złych zamiarów.
|
|
#2370 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ochrzańcie mnie. Mam wyrzuty sumienia. Tzn nie mam jeszcze ale mi takie do głowy przychodzą. Ze pisze dalej z tym chłopakiem którym sie spotkałam, że poszłam na dyskotekę, że sie bawię a może powinnam być z moim byłym poprostu łapie doła
Synek: 28.08.2015 ! Edytowane przez asia1010 Czas edycji: 2011-06-27 o 21:52 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:33.

Nie było wspólnego przedziału czasowego, ale z reguły następowało to wtedy, kiedy układałam sobie życie albo z kimś innym, albo po prostu radośnie singlowo

Kochana...Będzie dobrze
, a jak się wali to wszystko na raz...trzymaj się, w końcu los się odwróci

i go w ryj walnęła..ze ✂✂✂✂a od czego zaczyna od ciebie a dziecko? wiec co zamoczył i żałuje to niech wychowuje świnia pieprzona..będzie koleś żałował zaraz..
taa. Zapytał się, czy go kocham... ale zanim odpowiedziałam, powiedział, że żartował i nie muszę odpowiadać. Chyba widział jak się zmieszałam... Na końcu powiedziałam, że idę do domu, powiedział, że odprowadzi mnie i pogadamy trochę. Szliśmy tak całą drogę za rękę, przytulał mnie czasem, a przy tym mówił, że mu przykro, że wie, że mi ciężko, ale, że jestem jego przyjaciółką, że będę nawet "kiedy oboje będziemy już w związkach". Powiedział, że tak naprawdę wszystko pamięta z ostatniej soboty, że tylko tak napisał, że nie. Doszliśmy do mnie, weszliśmy do środka, gadaliśmy jeszcze tak chyba z godzinę. Powiedział, że wie, że powinien iść, że po tym co napisałam mu tydzień temu, że wie, że mi ciężko, nie chce mnie krzywdzić... powiedziałam mu, że nie będę chodzić więcej do naszego klubu, przynajmniej dopóki nie poczuje się lepiej z tą całą sytuacją, a on na to, że wie, że mi źle, że właśnie dlatego powinien iść już do domu. Ale gadaliśmy dalej... oboje byliśmy zmęczeni, więc zaproponowałam, żeby został, że ja się prześpię na kanapie. Nie chciał, ale w końcu się zgodził. Albo raczej chciał, ale walczył sam ze sobą, bo wiedział, że nie powinien. W końcu i tak został i spaliśmy w jednym łóżku, do niczego nie doszło, aż do rana... oczywiście wiem, że to wszystko moja wina. I jest mi z tym cholernie ciężko, wiem, że powiecie mi, że sama chciałam. ok. 

) a naprawde podziwiam te dziewczyny. jak ogladam ten program to mam myślę sobie, że moje problemy sa banalne i niepotrzebnie az tak sie nimi przejmuję
i mam wrażenie, że na nowy związek jeszcze długo nie będę gotowa, nie potrafię sobie z tym poradzić ale w każdym facecie dopatruje się jakichś złych zamiarów.