Coś nas kopie coś nas trąca... czuć już ruchy naszego brzdąca XI/XII - Strona 78 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Propozycje na następny temat wątku
zamiast sanek wózki pchamy o to my zimowe mamy. Listopad/grudzień 2011 11 18,03%
Wiosna, lato, jesień z brzuchem a na zimę już z maluchem. Listopad/grudzień 2011 46 75,41%
Zimowe mamy humor mają wspaniały, bo cały rok z brzuchem biegały 0 0%
Upalne lato z brzuszkiem a zimą już z maluszkiem 0 0%
Upalne lato z brzuszkiem a zima z naszym maluszkiem 0 0%
Upale lato z brzuszkiem a na zimę już z maluszkiem 5 8,20%
Sonda wielokrotnego wyboru Głosujący: 61. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-28, 17:13   #2311
Tigresa
Raczkowanie

Dot.: Coś nas kopie coś nas trąca... czuć już ruchy naszego brzdąca XI/XII

Cytat:
Napisane przez magolina Pokaż wiadomość

Dziewczyny a ja mam chyba taką wymarzoną teściową (i teścia). Są niesamowicie zabawnymi ludźmi, bardzo sie kochają, interesują się nami ale tak w sam raz - są bardzo taktowni, i co najważniejsze zawsze możemy liczyć na ich pomoc - co trochę dostaje od teściowej jakieś prezenty - ciuchy, kasę , pierdółki - a że ma fajny gust to i rzeczy fajne mi kupuje. Uwielbiam do nich jeździć i spędzać z nimi czas, a jesteśmy u nich co niedziela na kawie i ciachu a z teściem mam lepszy kontakt niż ze swoim ojcem - i zdecydowanie więcej ciepła okazuje mi właśnie teść niż własny ojciec. No cóż, jednym słowem uwielbiam i kocham tych ludzi, i sama chciałabym być kiedyś taką teściową dla swojej synowej jaką mam ja
Ja też mam super teściów i jak czytam Wasze wpisy to myślę, że naprawdę miałam farta, że tak dobrze trafiłam. Widać nie jest to wcale takie częste.

Cytat:
Napisane przez gosiaczekkk85 Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny

A ostatnio to tak siku mi się chce, że masakra, co godzinę z zegarkiem w ręku Co prawda pić się też chciało.
A macie tak że jak chce wam się siku to na dole lekko twardawy brzuszek, jak opróżnię pęcherz to wraca do normy. Zwłaszcza rano po przebudzeniu.
Ja mam ten sam problem z tym że latam do kibelka jeszcze częściej. Normalnie ciężko mi się z domu ruszyć, bo nieustannie mi się chce. Zaczyna mnie to już wykańczać

Cytat:
Napisane przez muffinka90 Pokaż wiadomość
Tak rozmawiacie o zwierzakach, to was zarzuce troszke zdjeciami, a co
Cytat:
Napisane przez joamic1 Pokaż wiadomość

To mój kot ma 8 lat
Śliczne macie zwierzaki, ja uwielbiam zwierzęta sama mam 2 koty i mam na ich punkcie fioła. A w ogólnie w naszym domu (moi rodzice mieszkają na dole, a ja i TŻ na górze) jest jeszcze 1 kot i pies.

Dziewczyny, a ja zostałam szczęśliwą posiadaczką wózka! Nie planowałam zakupu jeszcze, miałam poczekać tak do jesieni, ale trafiła nam się niesamowita okazja. Kolega męża z pracy sprzedał nam rzeczy po swojej córeczce: wózek, łóżeczko z materacem, matę edukacyjną, przewijak, karuzelę na łóżeczko, nosidełko i pościel (może coś jeszcze z wrażenia nie pamiętam ) za jedyne 650 zł. A wszystko jest w bardzo dobrym stanie, nie widać śladów użytkowania. Wózek dokładnie ten http://www.tako.net.pl/index.php?action=showitem&id=289 Mi zależy na wózku, który nada się do jeżdżenia po różnych wertepach, bo wokół mnie dużo lasów i tam będę chodzić na spacerki. Mam nadzieję, że się sprawdzi.

A, i jeszcze Glam - masz super córę, a do tego 2 kolejne egzemplarze w drodze, no nic tylko gratulować

Tigresa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-28, 17:18   #2312
dygotka8
Zakorzenienie

dzięki nikaa2-kojarzę ta stronkę nie ywobrażam się siebie z wagą 70 kg......
póki co u mnie waga w okolicy 61,5-62 tak mi sie wydaje,więc nie jest źle.
to straszne,że jest taki kult ciała,że nawet w ciązy niektore z nas(w tym i ja) zastnawiaja się czy po ciązy uda się wrócic do poprzedniego wyglądu(bo nie zawsze niesttey tak jest i nie ma co sie okłamywać)

Tigersa,a coś wiesz na temat tego wózka?bo ja też potrzebuje takiego wózka terenowego dla dziecka choc spacerówkę to potem kupimy oddzielnie...

najadłam sie i idę na pocztę-brzuchol mi po zupce wywaliło to może ktoś mnie przepuści

dygotka8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-28, 17:26   #2313
magolina
Wtajemniczenie

Cytat:
Tak rozmawiacie o zwierzakach, to was zarzuce troszke zdjeciami, a co my nie mamy tu zwierzakow, bo calymi dniami nie ma nas w domu i szkoda by mi bylo trzymac np. psa w bloku, a koty lubie, ale na podworku ale u rodzicow maly zwierzyniec

1. nasza znaleziona przy szosie sunia, ma cos z jamnika w wygladzie, a charakterek to na pewno
2. podrzucony wilczur, musial byc bity, bo boi sie mezczyzn do tej pory (chociaz minelo 8 lat)
3.tym razem kupiony, bo wilczur juz sie starzeje i trzeba kogos do pilnowania. To bylo na wigilie.
4-5. a to juz na wielkanoc
6-7. nasze dwa leniwe dachowce
8. i jeszcze maly widoczek na podworko rodzicow (no dobra, duzo go nie widac, ale za to jaki ten las jest cudny...
muffinko zwierzaki cud miód i ten widok mimo że nie przepadam za zimą ale takie widoki uwielbiam.
Tak jak pisze dygotka - nie będę się denerwować ale ja bym normalnie zatłukła tych ludzi co maltretują zwierzęta - czy to konie czy psy czy koty - wszystko jedno nie szanuje w ogóle takich ludzi i generalnie mam ochotę im zrobic krzywdę.
Wczoraj nawet na ten temat rozmawiałyśmy z siostra bo ona straszna psiara i opowiadała mi że kiedyś koleś wyrzucił jamnika z balkonu, psiak nie przeżył koło tego bloku stała grupka ,,karków" wiecie, tych co to rządzą blokowiskiem i wszyscy sie ich boją, widzieli to na własne oczy i wiecie co zrobili?? zlokalizowali która to klatka i piętro, weszli do gościa do domu, zapytali się czy to on wyrzucił tego psa i mu tak naje... że facet wylądował w szpitalu od razu zapałałam sympatią to tych ,,karków"

Ja mam psa, jest cały czas na podwórku, niestety na łańcuchu to jest walnięty i debil ucieka jak sie go puści a ma takie podwórko do biegania no i pozostają mu tylko spacery
magolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-28, 17:26   #2314
Tigresa
Raczkowanie

Dygotka tu możesz poczytać opinie http://✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂/produkt/Tako-Jumper-X Ja jestem zielona w sprawie wózków, ale podoba mi się, że ten jest bardzo zwrotny i ma solidne koła. Podoba mi się też z wyglądu więc się zdecydowałam. I na szczęście podobał mi się też kolorystycznie - właśnie za czymś takim się rozglądałam

Stary 2011-06-28, 17:39   #2315
ela3010
Zadomowienie

Zwierzaki cudne, ja się kocham w kotach, zwłaszcza czarnych więc Twój Joamic jest śliczny, ale Muffinko Twoje też śliczne, ja zaraz całuję, ściskam noszę, moi rodzice mają jakię 8 kotów i psa, muszę się mocno powstrzymywać żeby ich teraz nie zarzucać swoją miłością

Marejta to troszkę Cię przybyło ale masz dobre podejście, czasem tak jest że nawet jak się je umiarkowanie to i tak te kg lecą. Mnie generalnie odrzuciło w tej ciąży od słodkiego, zjem raz na czas coś do kawki ale nie tak jak w poprzedniej ciąży, ja wtedy nie mogłam usnąć jak się nie zamuliłam wafelkami w czekoladzie. I pizza, jadłabym ją codziennie, masakra.
A w tej ciąży to słodkiego prawie nic, ale owoce to pożeram natychmiast jak zobaczę tylko, jedynie późne kolacje albo np odsmażane pierożki na kolację robią swoje, dlatego postanowiłam się wieczorem ograniczyć do czegoś lekkostrawnego i nie tuczącego.

Tigresa full wypas z tymi rzeczami dziecięcymi, bomba. Zazdroszczę

---------- Dopisano o 17:39 ---------- Poprzedni post napisano o 17:31 ----------

Cytat:
muffinko zwierzaki cud miód i ten widok mimo że nie przepadam za zimą ale takie widoki uwielbiam.
Tak jak pisze dygotka - nie będę się denerwować ale ja bym normalnie zatłukła tych ludzi co maltretują zwierzęta - czy to konie czy psy czy koty - wszystko jedno nie szanuje w ogóle takich ludzi i generalnie mam ochotę im zrobic krzywdę.
Wczoraj nawet na ten temat rozmawiałyśmy z siostra bo ona straszna psiara i opowiadała mi że kiedyś koleś wyrzucił jamnika z balkonu, psiak nie przeżył koło tego bloku stała grupka ,,karków" wiecie, tych co to rządzą blokowiskiem i wszyscy sie ich boją, widzieli to na własne oczy i wiecie co zrobili?? zlokalizowali która to klatka i piętro, weszli do gościa do domu, zapytali się czy to on wyrzucił tego psa i mu tak naje... że facet wylądował w szpitalu od razu zapałałam sympatią to tych ,,karków"

Ja mam psa, jest cały czas na podwórku, niestety na łańcuchu to jest walnięty i debil ucieka jak sie go puści a ma takie podwórko do biegania no i pozostają mu tylko spacery
Magolina a dobrze temu faciowi zrobili te karki, dla mnie to już nie jest człowieczeństwo jak człowiek znęca się nad bezbronnym zwierzęciem

Czekam na wieści od goldiki, jak tam exam i usg, może już zna płeć
ela3010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-28, 17:42   #2316
Ona231
Zadomowienie

Cytat:
Tak rozmawiacie o zwierzakach, to was zarzuce troszke zdjeciami, a co my nie mamy tu zwierzakow, bo calymi dniami nie ma nas w domu i szkoda by mi bylo trzymac np. psa w bloku, a koty lubie, ale na podworku ale u rodzicow maly zwierzyniec

1. nasza znaleziona przy szosie sunia, ma cos z jamnika w wygladzie, a charakterek to na pewno
2. podrzucony wilczur, musial byc bity, bo boi sie mezczyzn do tej pory (chociaz minelo 8 lat)
3.tym razem kupiony, bo wilczur juz sie starzeje i trzeba kogos do pilnowania. To bylo na wigilie.
4-5. a to juz na wielkanoc
6-7. nasze dwa leniwe dachowce
8. i jeszcze maly widoczek na podworko rodzicow (no dobra, duzo go nie widac, ale za to jaki ten las jest cudny...

elu mieszkam w szczecinie, bylam dzis w bibliotece, to sie roztapialam na przystanku, a jak na zlosc cienia nie bylo...
Muffinko cudne, ja uwielbiam wszelkie zwierzaki, niestety mam tylko kota. Bo przy mojej i TŻ pracy pies za dużo czasu siedział by sam. Ale śliczne. A co do ludzi to przeraża mnie ich znieczulica i głupota, najchętniej to bym ich tak samo potraktowała
I dziękuję, za uświadomienie co do glukozy to mam nadzieję, że jednak tylko godzinę będę głodować, bo im tam fiknę

Cytat:
Napisane przez joamic1 Pokaż wiadomość
No widzę że nie ja dziś gotowałam pomidorówkę Dzidzia mnie dziś okopuje na razie delikatnie potem dopiero będą kopniaki.
Glam super córcia ;-)
A co do pępka to na razie nie jest wystający w ciąży trochę bardziej wychodzi na wierzch, bo zawsze miałam schowanego. Już nie mogę się doczekać aż wyjdzie na dobre

To mój kot ma 8 lat
Śliczny, czarny kociak od dawna mi się marzy, ale jakoś się jeszcze nie trafił

glamourous córeczkę masz uroczą, ale na pewno się z nią nie nudzisz Monitor niestety czyścić musiałam

Tigresa gratuluję zakupów, super okazja się trafiła

magolina należało mu się. Dobrze,że ktoś zareagował.

Edytowane przez Ona231
Czas edycji: 2011-06-28 o 17:45
Ona231 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-28, 17:49   #2317
Tigresa
Raczkowanie

Zapomniałam jeszcze napisać, że wczoraj przyszły kocyki, które zamówiłam z allegro. Są naprawdę śliczne i mięciutkie w dotyku, także dziewczyny dzięki za polecenie

Stary 2011-06-28, 17:59   #2318
gosiaczekkk85
Raczkowanie

Śliczne zwierzaki Ja mam chomika, a marzy mi się piesek i kociak jakiś, ale to za parę lat w swoim domku, bo w bloku to sobie nie wyobrażam. A na razie zadowalam się zwierzakami teściów i cioci

Tigresa zestaw okazyjny a tako to mi się b.podoba i jak nie trafi się coś innego to też go kupujemy

Ja na razie 1,5kg na plusie, ale na początku schudłam 3kg, więc dopiero odrabiam. Jem wszystko prawie, tylko słodkie w małych ilościach bo jakoś nie mam ochoty.

A dziś na obiad miałam gołąbki zrobione przez mamę Ale nie powiem na ogórkową to bym się skusiła
Stary 2011-06-28, 18:23   #2319
dygotka8
Zakorzenienie

ja w 11 tyg ważyłam mniej o kilogram mniej niż w 9 tyg.

ja tez staram się na kolacyjkę ograniczyć do teg pomidora czy czegoś w tym rodzaju.wole rano być głodna niż wieczorem napchać się chlebem czy innymi węglowodanami...

jestem też na wątku dietowym-ja nie wiem co to za moda niejedznei albo jedzenie mało albo robienie podstawowych błędów.wystarczy posłuchac kogos kto troszkę dłużej na tej danej diecie jest,trochę ja poznał...krew mnie zalała jak dziewczyna napisała,że walczy z tuszą-wzrost 164 i waga 59.no coment.ja wiem,że dziewczyna ma kompleksy-ba-ja też je mam,ale nie adam że walczę z tuszą!!już mi się nawet nie chce tam pisać bo rece mi opadają.

no to się pożaliłam

Stary 2011-06-28, 18:37   #2320
gosiaczekkk85
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez dygotka8 Pokaż wiadomość
ja w 11 tyg ważyłam mniej o kilogram mniej niż w 9 tyg.

ja tez staram się na kolacyjkę ograniczyć do teg pomidora czy czegoś w tym rodzaju.wole rano być głodna niż wieczorem napchać się chlebem czy innymi węglowodanami...
Ja przed ciążą starałam się jeść lekką malutką kolację, ale teraz nie mogę, jak zjem jedną kanapkę zamiast dwóch, albo nie jestem głodna i tylko mała przekąskę, żeby nie brać tabletek bez jedzenia to w nocy budzę się z bólem żołądka a rano mam mdłości. Więc u mnie kolacja obowiązkowa, przeważnie 2 kanapki.
Stary 2011-06-28, 18:38   #2321
Ona231
Zadomowienie

Dygotka każda z nas ma kompleksy, ale to o czym napisałaś to na pewno tuszą nie jest. Nie można podać z skrajności w skrajność, bo takim myśleniem do anoreksji bądź bulimii prosta droga. A Ty się nie denerwuj bo nie warto.
Stary 2011-06-28, 18:45   #2322
dygotka8
Zakorzenienie

gosiaczekkk85 u mnie kolacja tez obowiązkowo bo mnie też może żołądek boleć-zdarzyło się parę razy,dlatego lekką kolacyjkę sobie jem-a to jakies warzywa a to cos innego.dziś nie wymyśliłam ejszcze co zjem..może pół serka wiejskiego+warzywa(a pół serka bo całym to się za bardzo najem-wolę więcej warzyw bo serka nie lubię)

Ona231 dokładnie tak.ja mam165 cm i waże 58-59.Rozuemiem też,że mając taką wagę w wieku 11 lat wstecz wygladałam na bardziej krągłą-tyle,że ja nie ćwiczyłam jak ta dziewczyna.nie mogę pojąc tego,że coraz to młodsze chcą chudnąć by zostać szkieletorem...wydaje mi się,że one tak z nudów,z braku obowiązków wyszukują sobie problemy, ktrych faktycznie nie ma..ale cóż...pozostawie to bez komentarza,ale i tak ciśnienie mi się chyba podniosło.

czekam aż goldika wóci i napisze,ale uciekam zaraz z netu kompu kompu a potem myk położyć się z książką

Stary 2011-06-28, 18:51   #2323
princessskaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mol_aa Pokaż wiadomość
Kochane dziewczyny dziekuje za trzymanie kciuków
Obroniona na 5
Tz smieje sie ze mnie, ze zamiast sie cieszyc, to ja sie poryczałam - najprawdopodobniej nerwy mi puściły głupie te nasze hormony
ale już sie ciesze, przede wszystkim tym, ze moge juz na luzie - nie myslac o pisaniu pracy, o opracowaniu pytan do obrony itp. tylko moge zając sie juniorem i soba
A tak poza tym, to po obronie pierwszy raz dostałam mocniejszego kopniaka od juniora
A teraz kochane wybaczcie ide opijac sukces truskawkowym picolo tz zadbał o wszystko
Gratuluję obrony! Dokładnie wiem jaki to stres, bo sama kilka dni temu przeżywałam ten koszmar - nerwów tyle, że głowa mała Ja z tego wszystkiego to odpowiadałam jak z torpedy hahaha Ale udało się zaliczyć na 5 Teraz mam już spokój aż do października
princessskaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-28, 18:54   #2324
Ona231
Zadomowienie

Dygotko sporo w tym winy wizerunku ideału kobiety kreowanej przez media, a właściwie photo shop. Na to wpływu żadnego nie mamy.

Ja natomiast ser bardzo lubię i też na wieczór raczej coś takiego zjadam.

princessskaa gratuluję
Stary 2011-06-28, 19:00   #2325
dygotka8
Zakorzenienie

Ona231 wiem,że photo shop to diabelski wymysłale szkoda mi tych dziewczyn,że od małego wpajane jest im,że maja byćszczuplutkie,itd...to wręcz przerażające...

ja swoja obronę mgr staram się wyprzeć z pamięci...byłam tak zestresowana,że nie byłam wstanie odp na pytania!!!!przewodniczący komisji za mnie odp.....tak sobie właśnie radzę w stresie podczas ustnych odp-porażka i wstyd.....

Stary 2011-06-28, 19:08   #2326
Ona231
Zadomowienie

Dygotka mnie też ich szkoda, bo dziewczyna szczupła, zgrabna a w jej mniemaniu jest gruba

Obronę to w sumie miło wspominam, ale też stres nie mały, tylko, że ja przez całe studia to z 70% egzaminów zdawałam ustnie. Także jakoś łatwiej nam było.
Stary 2011-06-28, 19:09   #2327
Myszeczka86
Zakorzenienie

Cytat:
ggoraa

co do glukozy to raczej norma, mialam w 14tc, nie wiem czy to nie za wczesnie, ale moze bede potem powtarzac nie mam pojecia, w kazdym razie wyszly dobrze, tylko nie powiem zeby bylo to najprzyjemniejsze

Ja glukozy jeszcze nie miałam ale to sie chyba robi po 20 tygodniu

Juleczka 06.07.2007

Czas na walke
76
- .
70
62,400 20.04.2013

wymarzona osiagnięta 58 a nawet mniej 55,500
Myszeczka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-28, 19:20   #2328
Ona231
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Myszeczka86 Pokaż wiadomość
Ja glukozy jeszcze nie miałam ale to sie chyba robi po 20 tygodniu
Myszeczko podobno między 24 a 28 tygodniem, przynajmniej tak tutaj wyczytałam LINK

W sumie to mnie niedługo czeka
Stary 2011-06-28, 19:24   #2329
Myszeczka86
Zakorzenienie

Cytat:
Mój pępuszek jest na miejscu ale brzuch ciążowy mały, tylko tłuszczyku sporo, bo mi zawsze wszystko szło w brzuch no i oponka została przez to wydaje się większy ale i tak wszyscy mówią że mam mały.

Dziewczyny jak zaczęłam 19t to już jestem w piątym m-cu ciąży??

Ja licze po 4 tygodnie i liczę ze ciaża trwa 10 miesiecy .
Także musisz sama zdecydować bo mozna liczyc tak jak Ja albo jeszcze jest inna wersja, dla mnie bardziej normalna jest ta Moja

---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ----------

Cytat:
Napisane przez ela3010 Pokaż wiadomość
Dreamnes gratuluję zdolnego tżta

I jeszcze miałam coś napisać ale skleroza ze mnie okropna

A, dziewczyny ile przytyłyście w ciązy poprzedniej, te które mają dzieci i czy udało wam się zrzucić potem?
Ja utyłam 17kg, było mi strasznie ciężko wytrwać do końca, ale potem szybko zrzuciłam.
Teraz mam już 6kg na plusie a jestem dopiero w 19t i 5dniu, więc dzwonek alarmowy mi się włączył

Ja przy Julii przytyłam 20 kg w + rzucenie tabletek anty 5 kg także dużo. zrzuciłam wszystko ale musiałam sie wziaść za siebie i dopiero także około roku trwało to. Teraz jestem w 18 tygodniu i na plusie mam 3,5 kg ( szkoda że nie daja nam kart ciązy bo bym wiedziała ile tyłam a tak to nie pamiętam )

Juleczka 06.07.2007

Czas na walke
76
- .
70
62,400 20.04.2013

Stary 2011-06-28, 19:37   #2330
muffinka90
Zakorzenienie

Dziekuje w imieniu zwierzynca

joamic uwielbiam bassety zawsze o takim marzylam, ale u nas nigdy wakatow w zwierzyncu nie bylo

Tigresa co za fart! gratuluje wyprawki, juz widze wiekszosc z glowy

princessskaa za piateczke

magolina dla osiedlowych karkow nalezalo sie gosciowi

"I ślubuję Ci...''

moje hobby- xxx
muffinka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-28, 19:53   #2331
goldika
Zakorzenienie

Mola gratuluje :brawo:

Tigresa swietne zakupy!!! i za takie pieniadze

A ja jestem po USG i znam płeć będzie chłopczyk Olek.
Doktor obejrzal go pod katem toxo i powiedzial ze robale nie tknely w najmniejszym stopniu synka i jest idealny jak na swoj wiek
Tz tak sie cieszyl, ze jak wrocilismy to od razu kliknal na allegro taka kolyske:
http://allegro.pl/show_item.php?item=1690568816

Co do pepkow moj siedzi grzecznie w srodku.
goldika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-28, 20:00   #2332
Myszeczka86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez goldika Pokaż wiadomość
Mola gratuluje :brawo:

Tigresa swietne zakupy!!! i za takie pieniadze

A ja jestem po USG i znam płeć będzie chłopczyk Olek.
Doktor obejrzal go pod katem toxo i powiedzial ze robale nie tknely w najmniejszym stopniu synka i jest idealny jak na swoj wiek
Tz tak sie cieszyl, ze jak wrocilismy to od razu kliknal na allegro taka kolyske:
http://allegro.pl/show_item.php?item=1690568816

Co do pepkow moj siedzi grzecznie w srodku.

Gratulacje

A co przeczuwałas ???

Juleczka 06.07.2007

Czas na walke
76
- .
70
62,400 20.04.2013

Stary 2011-06-28, 20:09   #2333
muffinka90
Zakorzenienie

Goldiczko gratuluje synka
jak w ogole wrazenia po 3d? Zadowolona jestes?
A ten synek to tak juz 100% rozumiem?

"I ślubuję Ci...''

moje hobby- xxx
Stary 2011-06-28, 20:30   #2334
marejta
Zadomowienie

Gratuluję chłopca

Kołyska fajna, sama mam upodobaną bardzo podobną

Wiktoria 3570, 58 cm
http://www.suwaczek.pl/cache/9f62d41b5c.png

Nie taki diabeł straszny jak go malują obrona zaliczona - Pani Magister
marejta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-28, 20:51   #2335
goldika
Zakorzenienie

dziekujemy

Myszeczko od razu jak zobaczylam II kreski na tescie to czulam ze chlopak bedzie chociaz wtedy bardzo chcialam dziewczynke. Ale ciagle widzialam przed oczami synka, i zawsze snil mi sie synek. I w ten sposob zapragnelam chlopca i w sumie w ogole nie bralam pod uwage dziewuszki.

Muffinko na 100% - tak powiedzial doktor. Zobacze co jutro na polowkowym powie mi moj gin ale na 3D bylo widac jajeczka jak malowane
Ale ogolnie 3D mnie nie zwalilo na kolana. Szczerze to ja bym nie dala 200zl za to, ale Tz bardzo chcial i sam placil wiec sie zgodzilam. Mam kilka zdjec ale jak dla mnie sa przerazajace. Jedynie zdjecie samych nozek mi sie podoba. Wiecej 3D robic nie bede
Stary 2011-06-28, 20:56   #2336
Chawa
Zadomowienie

GG do Chawa

Lecicie tak z wątkiem, że trudno nadgonić - zwłaszcza jak się ma ograniczone możliwości czasowe.
W końcu stałam się szczęśliwą posiadaczka nowej szafy - jutro tż pewnie ją skręci więc zacznę się zmagać z tym całym chaosem.
Moje dziecko ma swoją ulubioną porę do kopania - już od godziny czuję jak sie wierci. Czasami cały dzień spokój, a wieczorem daje znać o sobie - przynajmniej wiem, że żyje.

---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ----------

goldika gratuluję chłopczyka. Mi wszyscy mówią, ze też będę miała chłopczyka - wróżbici A co będzie to mam nadzieję, że się okaże w przyszłym tygodniu
Chawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-28, 20:57   #2337
agnieszka09
Wtajemniczenie

MUFFINKO faktycznie piekny zwierzyniec...ja jak bylam dzieckiem to uwielbialam strasznie zwierzeta...zawsze do domu przyprowadzalam bezdomne psy...raz przyszlam z wielkim wilczurem...mama prawie padla na zawal....ale byla zla na szczescie zostal moja mama ma duze podworko,dom wiec miejsce zawsze bylo

GOLDIKA gratuluje:jup i: ale fajnie miec synka
kolyska sliczniutka

DYGOTKO niektorym nie dogodzisz (np mi) moze duzo nie waze i najgorzej nie wygladam ale sama po sobie wiem,ze jak przytyje pare kilo to mi zle w swoim ciele.
wszystko wszytkim ale najbardziej to wkurza mnie cellulit,ktorego tak ciezko wytepic

http://s6.suwaczek.com/201003261565.png

ADRIANEK 11.10.2011

NASZ SLUB 11.08.2012
agnieszka09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-28, 20:59   #2338
goldika
Zakorzenienie

Chawa moj Tz uwielbia skrecac meble. Juz nie moze sie doczekac skrecania mebelkow dla synka. Zreszta ja tez to lubie. A przede wszystkim to gratuluje tej szafy
No watek leci jak szalony. Sama nie jestem w stanie wszystkiego przeczytac albo jak przeczytam to i tak zapomne co mialam odpisac na dany temat.
Stary 2011-06-28, 21:01   #2339
agnieszka09
Wtajemniczenie

CHAWA bo w dzien chodzisz,cos robisz wtedy bujasz dzidzie i maluch spi...a jak Ty wypoczywasz to wtedy zaczyna buszowac zobaczysz pozniej jak Ty bedziesz chciala isc spac a maluszek bedzie sie wircil,krecil,kopal...cza sami jest nie mozliwoscia zasniecie...

---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ----------

kurcze a ja znow zjadlam monte,paczke chitosow keczupowych i paczke chrupek w polewie czekoladowej grzesze przeokrutnie...i niech mi ktos tylek zleje za to

http://s6.suwaczek.com/201003261565.png

ADRIANEK 11.10.2011

NASZ SLUB 11.08.2012
agnieszka09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-28, 21:02   #2340
muffinka90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez goldika Pokaż wiadomość
Muffinko na 100% - tak powiedzial doktor. Zobacze co jutro na polowkowym powie mi moj gin ale na 3D bylo widac jajeczka jak malowane
Ale ogolnie 3D mnie nie zwalilo na kolana. Szczerze to ja bym nie dala 200zl za to, ale Tz bardzo chcial i sam placil wiec sie zgodzilam. Mam kilka zdjec ale jak dla mnie sa przerazajace. Jedynie zdjecie samych nozek mi sie podoba. Wiecej 3D robic nie bede
Wlasnie mnie tez to przeraza, wiec sie chcialam dowiedziec. I na 90% sie nie wybieram.
Ale fajnie, ze juz jestescie pewni, zawsze to jakies zakupy mozna planowac. mam nadzieje, ze nam tez jutro uda sie dojrzec, czy wszystko na swoim miejscu

Cytat:
Napisane przez Chawa Pokaż wiadomość
[/COLOR]goldika gratuluję chłopczyka. Mi wszyscy mówią, ze też będę miała chłopczyka - wróżbici A co będzie to mam nadzieję, że się okaże w przyszłym tygodniu
Mi wrozyli dziewczynke wszyscy jak jeden- to maja chlopca, mowilam, ze zrobimy na zlosc

Agnieszka chcialabym widziec mine twojej mamy

"I ślubuję Ci...''

moje hobby- xxx
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości