|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Wybieramy tytuł na nowy wakacyjny wątek ![]() |
|||
Wody Nam odpływaja i Nasze brzdące Nas witają - Lipiec/Sierpień 2011 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
1 | 1,30% |
Rodzice moi kochanie - za chwilę będę już z WAMI ! - Lipiec/Sierpień 2011 |
4 | 5,19% |
Jedna mamą, druga z brzuchem, która teraz przywita się z Maluchem ? Lipcówki-sierpniówki 2011 |
5 | 6,49% |
Szopy z norek wylatują, mamy dzieci już całują. Lipcówki-sierpniówki 2011 |
18 | 23,38% |
Porodówki zapełniamy, letnie dzieci już witamy. |
3 | 3,90% |
Akcję wywoływania rozpoczynamy, wakacyjne maluszki na świecie witamy. |
0 | 0% |
Synu, córko, wychodź z brzucha! Idzie lato - mamy słuchaj! |
14 | 18,18% |
Torby już spakowane a my nadal nienagadane! |
0 | 0% |
Z brzuszkiem pożegnania czas. Drogie dzieci - witamy Was! |
1 | 1,30% |
Bociany zaczynają już lądować, letnie mamuśki- czas się rozpakować! |
8 | 10,39% |
A my nie znamy dnia ani godziny bo nasze szkraby w nosie mają porodów terminy |
3 | 3,90% |
A my jak bomby sobie tykamy i na rozbrojenie cierpliwie czekamy. |
3 | 3,90% |
Pękają już brzuszki jak bańki mydlane, wychodzą z nich nasze maluszki kochane. |
5 | 6,49% |
Jedne już rozpakowane, inne zaczekane - wciąż w kupie się trzymamy - lipcowo-sierpniowe mamy 2011 |
2 | 2,60% |
Torby spakowane, łóżeczka skręcone, czekamy na nasze brzdące wymarzone! |
1 | 1,30% |
Nareszcie lipcowo-sierpniowe mamusie wymieniają brzuszki na słodkie dzidziusie! |
6 | 7,79% |
Ruszające się brzuszki w zapomnienie odchodzą, na ich miejsce cudowne maleństwa się rodzą |
0 | 0% |
Mamusie lipcowo-sierpniowe: tykające bomby zegarowe, w każdej chwili urodzić gotowe |
3 | 3,90% |
Głosujący: 77. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3601 |
Zadomowienie
|
Dot.: Czas w kolejce się ustawić i na poród się nastawić! Lipcówko-sierpniówki 2011.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3602 |
Zadomowienie
|
Dot.: Czas w kolejce się ustawić i na poród się nastawić! Lipcówko-sierpniówki 2011.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3603 |
Zadomowienie
|
ja mam 4 saszetki maz mi dokupi w razie W
o tym samym pomyslalam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3604 |
Zadomowienie
|
Dziękuję za kciuki jutrzejsze
![]() ![]() A na dzisiaj już zmykam i jutro mogę czasem zajrzeć dopiero wieczorem albo wcale, bo od rana szykuję jedzonko, później gin, popołudniu imieniny i pewnie zleci ![]() Więc słodkich i kolorowych snów wam życzę mamusie ![]() ![]()
#3605 |
Zakorzenienie
|
Zmalowana trochę kiszka.. ale na moje oko to szybko wrócisz do szpitala skoro masz takie bóle.. spróbuj w nocy odpocząć, zdrzemnąć się itd, bo rano możesz sił potrzebować
![]() sygine moje kciuki masz ![]() I ja też poprosze o kciuki bo jutro po 10 mam wizytę u gina ![]() zobaczymy jak tam moje podwozie trzyma ? ![]() leżę tak pół na pół, jutro kończymy 37tc więc ciąża jutro będzie donoszona ![]() ![]() ![]() pewnie mi gin już każe odstawić fenka i inne tabsy.. ![]() ![]() Ja nie używałam Tantum Rosa, ale może teraz sobie zakupię? tak dla sprawdzenia?
#3606 |
Wtajemniczenie
|
Youyou trzymam
![]()
#3607 |
Zadomowienie
|
![]() dobranoc Wam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3608 |
Zakorzenienie
|
a ja sobie zamowilam pakiet w tmobile (bo sie era skonczyla) internetu i jutro potestuje jak mi wlacza. bede miala z wami kontakt jesli nagle zaczne rodzic
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3609 |
Rozeznanie
|
powiem wam ze mam juz dosc tej ciazy wyspac sie niemozna,ruchy juz nie te same czlowiek sie szybko meczy,ubrac sie za pieknie nie mozna i jeszcze jakies uczulenie mniew chyba dopadlo na brodzie mam jaka wysypke takie male krostki wygladam okrutnie,zmienilam witaminy moze to od nich ale to juz z 2 tygodnie temu a wysypalo mnie z 3 dni temu i sie trzyma uzylam juz nawet sudocremu ale chyba jeszcze gorzej po tym,chcialabym juz miec termin na rodzenie a tu jeszcze 7 tygodni,jak ostatnio bylam u lekarza powiedzialm mu ze marzy mi sie w 38 tygodniu urodzic a on mi na i tego pani zycze,moi sie wyzalilam.
zmalowana,szkoda ze akcja nie wyszla,ale tez cos czuje ze to lada dzien |
![]() ![]() |
![]() |
#3610 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Justynka, dobrze że jesteś ![]() ![]() Wyczytałam że jedno opakowanie powinno wystarczyć. Tam jest 10 saszetek. Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3611 | |||||
Zakorzenienie
|
Mi też w kolejkach mało kiedy ustepują, ale ja się też nie upominam. Śmieję się tylko kiedy stoję przy kasie z pierwszeństwem, a ludzie udają że nie widzą. Rozglądają się wszędzie i tylko uciekają wzrokiem od ciężarnej
![]() Mój mąż też pewnie nie będzie mógł sobie pozwolić na wiele wolnego, bo to dla niego sezon i pracy ogrom, ale ja jestem zdania że im szybciej mnie wypuści na głęboką wodę tym lepiej ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() DaKaro ![]() ![]() ![]() Stapelka czyli bardzo dobre wieści z wizyty ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja na koniec ciąży mam jakiegoś powera ![]() ![]() Wyciągnełam moją mamuśkę na zakupy, kupiłyśmy Małemu śpiworek do spania i kilka ubrane. Potem zjadłyśmy kebaba i puściłam mamuśkę do domu ![]() Ja jutro mam spotkanie z położną, która będzie ze mną przy porodzie. Dobranoc Mamusie ![]() Edytowane przez Natka_ Czas edycji: 2011-06-28 o 22:38 |
|||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3612 | ||
Zadomowienie
|
Zmalowana, wypocznij, dobrej nocy
DaKaro, gratuluje obrony ![]() ![]() Cytat:
![]() niech wszystko nadal idzie jak nalezy a stopka duza, az trudno uwierzyc ze takie duze dzieciaki sa Cytat:
tylko nazwa sie zmienila ![]()
![]() |
#3613 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3614 |
Wtajemniczenie
|
Nie no w bieszczadach nie, podobno nadal w wielkopolsce
![]() Net radiowy nie łapie, zostaje z neostrady ale kabel trzeba ciągnąć a tp nie wydaje zgody... Ale podobno da się to obejść ![]() W sumie wiecie co? Prawie jak bieszczady ![]() A jak już udało się kupić prysznic (zmieniliśmy zdanie co do wanny), to przy montażu mąż zbił jedną z czterech szyb... Do tego przyleciała moja mama i głupio mi leżeć jak ona coś robi... Wogóle nie lubię jak mi się ktoś po domu plącze.
![]() |
#3615 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tzn. gości to ja uwielbiam przyjmować, robić przyjęcia itp, ale tak że przyjdą, są parę godzin i idą ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3616 |
Zakorzenienie
|
hello
![]() ja czekam aż mały się obudzi i idę na glukozę ![]() ![]() ja mam pyt jak będziecie się w szpitalu podmywać tym Tantum? w butelki chyba niezbyt wygodnie? a domu wiadomo z jakiejś małej miseczki |
![]() ![]() |
![]() |
#3617 | ||||||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() okazało się, że nie jestem taka tępa w pieczeniu i gotowaniu. Zrobiłam biszkopt kakaowy wg jakiegoś przepisu. nie miałam wszystkich składników na krem wiec przełożyłam go budyniem i owocami, a na koniec, stwierdziąłm, że może da się ubic zwykła śmietanę z cukrem i wanilią. i w sumie nawet smaczna maź wyszła.rozsmarowałm na górze posypałam wórkami czekoladowymi i wiecie, że mój T. zjadł 3 kawałki? ![]() a na obiadek zrobiłam mu steki (on uwielbia) i ziemniaczki zapiekane i jakąś sałątkę. także urodzinowa kolacja wyszła super. jestem z siebie taka dumna. ![]() |
||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3618 |
Zadomowienie
|
Witam
![]() Dziewczyny chyba mi wody odchodza ![]() ![]() Wody wodami ale kciuki trzymać trzeba - Sygine Youyou za wizyty Blondynka za glukoze ![]() Zmalowana jak tam ![]() Odpisze nr tel Nerolki i jakby co dam znać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3619 |
Rozeznanie
|
Witajcie
DaKAro GRATULACJE pani mgr ![]() iustyna1 a wszystkie już chyba myślałyśmy, że urodziłaś ![]() Vaniliova czyżby to już ![]() ![]() ![]() i oczywiście ![]() lecę odprowadzić młodą do przedszkola i jak wrócę to kawka i nadrabianie ![]() chyba upał dzisiaj się szykuje..... miłego dzionka mamusie ![]() Zamalowana jak nocka? |
![]() ![]() |
![]() |
#3620 |
Zakorzenienie
|
cześć Dziewczyny
trzymajcie kciuki też za mnie dziś o 21 mam wizytę u gina ..... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3621 |
Wtajemniczenie
|
witam
![]() DaKaro gratulacje ![]() Vaniliova jeżeli to już TO to trzymam ![]() za wszystkie dzisiejsze wizyty i wyniki również ![]() szykuje się dzisiaj kolejny upalny dzień... a ja w samo południe się z koleżanką umówiłam na ploty..chyba na golasa pójdę do tej kawiarni bo mam wrażenie, że co nie założę to i tak się ugotuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3622 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3623 |
Zadomowienie
|
No nie, Vaniliova, wpychasz się nam w kolejkę, ładnie to tak
![]() A poważnie, jeśli to już, to oby szybko poszło. Będziemy czekać na wieści. Słoneczko, za Ciebie też trzymam kciuki, strasznie późno przyjmuje ten Twój doktor. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3624 |
Zadomowienie
|
Jest tu u nas któraś z Gliwic?
http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomos...olejki_do.html W Gliwicach planują "fajne" podwyżki za żłobki. Masakra. |
![]() ![]() |
![]() |
#3625 |
Wtajemniczenie
|
Słoneczko trzymam i za Ciebie
![]() Vaniliova11 jak to wody??? ![]() ![]() Dzień doberek. Wstałam po 7mej bo u mnie w bloku znowu jakieś remonty i się tłuką. Znowu się TŻ po nocce nie wyśpi. Potem mama mi dzwoniła, że moja 18-letnia kuzynka miała wypadek. Dachowała, najprawdopodobniej straciła panowanie nad kierownicą. Dobrze, że akurat policja jechała zaraz za nią, to udzielili jej pierwszej pomocy i od razu wezwali karetkę. Teraz jest usztywniona kołnierzem na 3 miesiące i jeszcze ma coś z ręką. Na razie nic więcej nie wiemy.
#3626 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Youyou z tym fekniem to miałam taką minę: ![]() ![]() ![]() Cytat:
i ja też nie cierpię jak mi się ktoś plącze po moicvh włościach - zwłaszcza kuchennych ![]() ![]()
Edytowane przez beata_1988 Czas edycji: 2011-06-29 o 08:18 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3627 | |
Zakorzenienie
|
dziewczyny dziękuję za wszystkei kciuki
![]() ![]() ![]() zbieram się na wizytę ![]() i ja trzymam kciuki za wszystkie wizyty i glukozę blondynki ![]() ![]() Vaniliowa czyżby to TO???? ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ---------- Zmalowana hallo hallo jesteś czy rodzisz?? ![]() ![]()
![]() |
#3628 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() super że torcik się udał i smakował tż-towi ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() a ja wstałam rano ok. 6.00 jak tż robił sobie śniadanie, ja też coś zjadłam przy okazji, potem mnie spanie wzięła i wstałam o 8.30 - wzięłam właśnie pachnącą kąpiel i mogę coś działać - dziś tylko drugie danie zrobie bo zupę pieczarkową mam z wczoraj ale chodza za mną gołąbki ![]() ![]() youyou - dla Ciebie Fenek:
Edytowane przez beata_1988 Czas edycji: 2011-06-29 o 08:24 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3629 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3630 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() mnie wczorj tez slapaly 3 potęzne skorcze to serce walilo jak zle ![]() ja sie szykuje na cc juz psychicznie i fizycznie ![]() Ale wygladalo juz ze nadeszla pora ![]() Cytat:
![]() a tak trzeba czekac ![]() ![]() Oficjalnie ogłaszam ze jeszcze tydzien do terminu porodu, mamy z Karolkiem 39 tc ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:41.