|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Wybieramy tytuł na nowy wakacyjny wątek
|
|||
| Wody Nam odpływaja i Nasze brzdące Nas witają - Lipiec/Sierpień 2011 |
|
1 | 1,30% |
| Rodzice moi kochanie - za chwilę będę już z WAMI ! - Lipiec/Sierpień 2011 |
|
4 | 5,19% |
| Jedna mamą, druga z brzuchem, która teraz przywita się z Maluchem ? Lipcówki-sierpniówki 2011 |
|
5 | 6,49% |
| Szopy z norek wylatują, mamy dzieci już całują. Lipcówki-sierpniówki 2011 |
|
18 | 23,38% |
| Porodówki zapełniamy, letnie dzieci już witamy. |
|
3 | 3,90% |
| Akcję wywoływania rozpoczynamy, wakacyjne maluszki na świecie witamy. |
|
0 | 0% |
| Synu, córko, wychodź z brzucha! Idzie lato - mamy słuchaj! |
|
14 | 18,18% |
| Torby już spakowane a my nadal nienagadane! |
|
0 | 0% |
| Z brzuszkiem pożegnania czas. Drogie dzieci - witamy Was! |
|
1 | 1,30% |
| Bociany zaczynają już lądować, letnie mamuśki- czas się rozpakować! |
|
8 | 10,39% |
| A my nie znamy dnia ani godziny bo nasze szkraby w nosie mają porodów terminy |
|
3 | 3,90% |
| A my jak bomby sobie tykamy i na rozbrojenie cierpliwie czekamy. |
|
3 | 3,90% |
| Pękają już brzuszki jak bańki mydlane, wychodzą z nich nasze maluszki kochane. |
|
5 | 6,49% |
| Jedne już rozpakowane, inne zaczekane - wciąż w kupie się trzymamy - lipcowo-sierpniowe mamy 2011 |
|
2 | 2,60% |
| Torby spakowane, łóżeczka skręcone, czekamy na nasze brzdące wymarzone! |
|
1 | 1,30% |
| Nareszcie lipcowo-sierpniowe mamusie wymieniają brzuszki na słodkie dzidziusie! |
|
6 | 7,79% |
| Ruszające się brzuszki w zapomnienie odchodzą, na ich miejsce cudowne maleństwa się rodzą |
|
0 | 0% |
| Mamusie lipcowo-sierpniowe: tykające bomby zegarowe, w każdej chwili urodzić gotowe |
|
3 | 3,90% |
| Głosujący: 77. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3781 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czas w kolejce się ustawić i na poród się nastawić! Lipcówko-sierpniówki 2011.
Wypiłam nospe i nadal mnie brzuch boli i twardy jest
Martwi mnie to co robić ?????
|
|
|
|
#3782 | |||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Czas w kolejce się ustawić i na poród się nastawić! Lipcówko-sierpniówki 2011.
Cytat:
NO W POROWNANIU DO MOICH ALBO DZIEWCZYN KTORE CHODZILY ZE MNA NA EDUKACJE TO SA REWELACYJNE... KAZDA Z NAS O TAKICH MARZYC MOZE .... ![]() TEZ JESTEM CIEKAWA BARDZO SIE STRESUJE W 29 TC WAZYL 1330 G TERAZ JEST 32 TC TO POWINIEN OK. 2 KG JUZ MIEC ALE JA PRZEZ TA DIETE PRZYTYLAM TYLKO 400 G PRZEZ MIESIAC I SIE BOJE O JEGO WAGE Cytat:
![]() JA TEZ BYM TAK CHCIALA...... JA POJEDYNCZO WYSTAWIAM OJ JA ZE SPANIEM TEZ MAM PRZEBOJE ANI TAK ANI SIAK..... A IGOR JAK JA SIE PRZEWRACAM TO CZUJE JAK SPLYWA MI Z BOKU NA BOK GLOWKA ALBO DUPKA HEHE RAZEM Z BRZUCHEM ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3783 |
|
Zakorzenienie
|
Sweetangel a dlaczego Ty tak ciągle krzyczysz?
|
#3784 |
|
Zadomowienie
|
ze duzymi literami????
![]() oj bo tak robie opisy do aukcji i kurcze zapominam przestawić
|
|
|
|
#3785 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3786 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.Cytat:
Cytat:
.![]() Cytat:
Cytat:
.Cytat:
Cytat:
.
|
|||||||
|
|
|
#3787 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziubek humorku dalej brak, więc tulę ![]() Cytat:
![]() Blondynko za wyniki
|
||
|
|
|
#3788 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny dzieki za kciuki pomogły ze wyniki wyszły ładne
Nerolka kuźwa u Ciebie cosik ost pod górke you you ja mam laktator Avent ale użyłam go kiedyś raz i nie wiem czy dobry
|
|
|
|
#3789 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Marzy mi się jakieś w miarę młode autko... żeby te wszystkie problemy poszły sobie precz. Bo jak samochód osiągnie pewien wiek, to nie ma siły będą wypadać kolejne "dziury". |
|
|
|
|
#3790 |
|
Zakorzenienie
|
dziubek pogadaj z synkiem aby już się zbierał do wyjścia bo ile macie na niego czekać
![]() Brunetko mozę kąpiel pomoże na twardy brzuszek? albo zadz do gina |
|
|
|
#3791 |
|
BAN stały
|
T. auto zrobić zrobi sam ale kasa na części zabójcza bo jedno ciągnie drugie w silniku.
Jednak ma teraz robotę w domu bo ludzie przyjeżdzają sie naprawiać a On nie nadaża. Niby grosze ale na żarcie jest ![]() Za to siedzę non stop sama z tymi rozdartymi dzieciarami. Iza dziś płacze z bólu(pierwszy raz słyszę Jej płacz) po szczepieniu. Nie wiem w co rece włożyć.Obiad dopiero się gotuje(musi sam bo ja nie mam kiedy ale właśnie poszłam i nieźle mu idzie). To i ja sie wyżaliłam. |
|
|
|
#3792 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3793 |
|
Zakorzenienie
|
sweet Trzymam kciuki za Igorka aby ładnie przybrał na wadze
|
|
|
|
#3794 |
|
Wtajemniczenie
|
Lady, Youyou czyli nie znacie dnia ani godziny
Muszę się zmusić, żeby skończyć pakowanie torby i wyparzyć laktator.Carmela oby szybko minął ten tydzień w szpitalu Dziękuję dziewczyny za kciuki dla kuzynki. Dzwoniłam do niej i zaprosiłam do siebie na sierpień, bo wiem że wakacje będzie miała do niczego. To naprawdę bardzo mądra i odpowiedzialna osoba, mimo swoich 18tu lat. Dobrze, że skończyło się tylko mocnymi potłuczeniami. A dziś miała jechać pierwszy raz sama na wakacje. Na Open'er Festival. Jej marzenie
|
#3795 |
|
Rozeznanie
|
mam problem kupilam na allegro koszule 2 tygodnie temu pisze do babki co z paczka bo jeszcze niemam a juz tyle czasu minelo a ona domnie ze ona niedostala kasy to wyslalam jej potwierdzenie wplaty z poczty a ona dalej ze niema i ze na poczcie mam wyjasniac,przeciesz to wrecz niemozliwe zeby poczta wziela kase a niezrobila przelewu i teraz niby co mam jezdzic specjalnie do miasta na poczte i wyjasniac a tam mi pewenie powiedza ze koniec miesiaca i takie rzeczy na poczcie glownej,nieiwem czy ta kobieta scieme mi wali ccy prawde mowi,ale ma same dobre komentarze zadnego negatywa i neutrala,nieiwem co mam myslec
|
|
|
|
#3796 | |
|
Zadomowienie
|
no juz bede grzeczna hehe a swoja droga mnie sama wkurza jak ktos pisze drukowanymi
Cytat:
?wystawianie skonczone ![]() 40 aukcji jest niektore bez opisow bo juz nie ma sily uzupelnie jutro ..... teraz ide zrobic sobie szmka bo czas na moj podwieczorek
Złoty krążek mi wcisną na ręce.... ![]() A ja rosnę i rosnę latem, zimą na wiosnę ![]() Jeszcze tylko..... ![]() Ząbki Igorka Edytowane przez SweetAngel1984 Czas edycji: 2011-06-29 o 17:44 |
|
|
|
|
#3797 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A Ja myślę, że nie ma reguły. Mój szwagier kupił teraz auto z 2008 chyba i niby wszystko ok a do naprawy ma alternator My mamy nissanka nie wiem z którego roku ale na pewno starszy i póki co (odpukać) bardzo mało w niego włożyliśmy, a mąż jeździł nim do Danii,Austrii,Niemiec i nad polskie morze ( ja ze śląska) i było tylko raz u mechanika bo eksploatacja autka niestety jest nieunikniona ( nie licze wymianę oleju itp) a mamy je już z 3-4 lata.Porównując szwagier kupił w między czasie co my mamy nissanka auto do którego wkładać średnio co 2 miesiące ok 2 tys i teraz my nadal mamy nissanka a on kupił auto z 2008 i na dzien dobry alternator...Buuu! Japońce najlepsze |
|
|
|
|
#3798 | ||
|
Zakorzenienie
|
Natka
Cytat:
gadam gadam a on nic Cytat:
Nerolka ,oby ten pech faktycznie sobie poszedł bo jak nie to
|
||
|
|
|
#3799 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jedź na pocztę, jak przelew został dokonany to da Ci ( chyba) potwierdzenie z poczty. Nie raz się zawieruszy to i owo. Nerolka a Ty zakładałaś jakąś swoją działalność, nie? Co to jest? |
|
|
|
|
#3800 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3801 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3802 |
|
Zakorzenienie
|
Sweet jakie zmiany
Co do allegro to mnie już gra na nerwach Koleś mnie okantował na 11 zł, kwota może nie wielka, ale jak poczytałam inne jego komentarze od innych ludzi, że też zostali oszukani, że czekają na paczkę i jej nie dostali. Allegrowicz zwala na pocztę ;| i każdemu ta samą bajkę piszę. Wkurzyłam się i napisałam do allegro, odp mi że mam najpierw załatwić sprawę polubownie do 7 dni jeżeli allegrowicz nie zwróci pieniędzy to mam ponownie napisać, allegrowicz oczywiście mnie zbeształ, że kłamie,kradnę itd więc ponownie piszę do allegro a oni co ?! kolejne 7 dni mam czekać !NIENORMALNI ! Odp, że nie mam zamiaru kolejne 7 dni czekać, że taki allegrowicz sobie ludzi kantuje a oni nic z tym nie robią. Doszłam do wniosku, że założyć konto, kantować ludzi, zarobić i mieć wszystko w Jestem zła na allegro !! ale oczywiście musiałam zamówić etui na aparat :| |
|
|
|
#3803 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3804 |
|
BAN stały
|
Oj mam ochotę palnąć wszystko i isć w cholerę.
Ostatnio wsadziłąm wszystkich do windy i wcisnełam guzik,zamknęłam drzwi a T. pyta co robię a ja na to,ze pozbywam sie ich na jakies kilka minut chociaż. Oczywiscie nie pojechali sami windą a ja nadal sie użerałam. Nasz stary mercedesik jeździł bez wkładania kasy a ten pochłonął nasze raty,becikowe,teraz wypłatę i mam go dość ale co nam będzie du*y wozić? Zanetko ja jestem kosmetyczką
|
|
|
|
#3805 | |||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
i dziekuje za gratulacjeCytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Nadrobilam was.Niestety troche nie nadazam, bo maly do poludnia jest bardzo absorbujacy, na szczescie noce sa calkiem znosne. Czujemy sie dobrze chociaz brakuje mi brzuszka. No i dzisiaj jakis dolek mnie dopadl, bo sie poryczalam.Brakuje mi troche mojego TZ. i mu dzisiaj to powiedzialam, a on nie chcial mnie przytulac, bo myslal zem taka obolala. Zaliczylam tez pierwsza pieluchowa wpadke, bo nie sprawdzilam jak lezy siusiak Szymka i po nakarmieniu maly pampersa mial suchego natomiast sam lezal w aluzy siuskow. wrzucam wam jego zdjecie z cudowna minka, ktora robi
|
|
|
#3806 | ||
|
Zakorzenienie
|
Moja mazdeczka miała też 18ście , ale musiałabym zrobić zawieszenie i ją zakonserwować, reszta śmigała jak burza
![]() a nissanek ma 15ście a wygląda na 5 ![]() ![]() Cytat:
Jak oglądam filmiki na you tube że dziewczyny pokazują jak się malować itp to aż mnie ciary przechodzą. tak jakby mi ktoś robił we włosach ---------- Dopisano o 18:12 ---------- Poprzedni post napisano o 18:09 ---------- Cytat:
a te włoski! No cudo!!!! Ja mówię mojemu mężowi, że możemy działać już w 38 tyg, a on że się boi Ja tu czekam jak na zbawienie na 38 tydzień a on mi takie coś
|
||
|
|
|
#3807 |
|
Zadomowienie
|
zanetka - u mne itroche wiecej wyszlo niz 11 zl bo ponad 150 zl
i nie mam zamiru sie znia ceregielic niech jej bedzie te 30 dni wg. prawa handlowego itp idt. do poniedzialku czekam i ide na policje zreszta sama na policji pracowalam i wiem ze takim darowac nie wolno bo beda innych naciagac ah i dziekuje ze chwalisz ![]() kajool - jaki fajny sliczne wloski czarniutkie nerolka - ale Ize zabierz ze soba w razie W solidarnosc jajnikow musi byc
Złoty krążek mi wcisną na ręce.... ![]() A ja rosnę i rosnę latem, zimą na wiosnę ![]() Jeszcze tylko..... ![]() Ząbki Igorka Edytowane przez SweetAngel1984 Czas edycji: 2011-06-29 o 18:19 |
|
|
|
#3808 | ||
|
Zakorzenienie
|
Kajool ale slodziutki czarnulek!!
Cytat:
Cytat:
Dla mnei ta instytucja to jakas porazka
|
|
#3809 |
|
Zakorzenienie
|
Sweet to co ja mogę zrobić ?
Jak ja mam tylko potwierdzenie z banku, że zapłaciłam, ale paczki nie dostałam... za nim oni to sprawdzą to minie 10 lat
|
|
|
|
#3810 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a mi sie tak chce ze moglabym codziennie po 2 razy
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:17.

Martwi mnie to co robić ?????

lekarz powiedział że w normie
jestem ciekawa ile twój mały waży chyba w sobotę masz wizytę?
nie raz naprawdę jest to dokuczliwe
widzisz jakie baby w ciąży są zakręcone
i gratki

kolejne 7 dni mam czekać !