|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Wybieramy tytuł na nowy wakacyjny wątek ![]() |
|||
Wody Nam odpływaja i Nasze brzdące Nas witają - Lipiec/Sierpień 2011 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
1 | 1,30% |
Rodzice moi kochanie - za chwilę będę już z WAMI ! - Lipiec/Sierpień 2011 |
4 | 5,19% |
Jedna mamą, druga z brzuchem, która teraz przywita się z Maluchem ? Lipcówki-sierpniówki 2011 |
5 | 6,49% |
Szopy z norek wylatują, mamy dzieci już całują. Lipcówki-sierpniówki 2011 |
18 | 23,38% |
Porodówki zapełniamy, letnie dzieci już witamy. |
3 | 3,90% |
Akcję wywoływania rozpoczynamy, wakacyjne maluszki na świecie witamy. |
0 | 0% |
Synu, córko, wychodź z brzucha! Idzie lato - mamy słuchaj! |
14 | 18,18% |
Torby już spakowane a my nadal nienagadane! |
0 | 0% |
Z brzuszkiem pożegnania czas. Drogie dzieci - witamy Was! |
1 | 1,30% |
Bociany zaczynają już lądować, letnie mamuśki- czas się rozpakować! |
8 | 10,39% |
A my nie znamy dnia ani godziny bo nasze szkraby w nosie mają porodów terminy |
3 | 3,90% |
A my jak bomby sobie tykamy i na rozbrojenie cierpliwie czekamy. |
3 | 3,90% |
Pękają już brzuszki jak bańki mydlane, wychodzą z nich nasze maluszki kochane. |
5 | 6,49% |
Jedne już rozpakowane, inne zaczekane - wciąż w kupie się trzymamy - lipcowo-sierpniowe mamy 2011 |
2 | 2,60% |
Torby spakowane, łóżeczka skręcone, czekamy na nasze brzdące wymarzone! |
1 | 1,30% |
Nareszcie lipcowo-sierpniowe mamusie wymieniają brzuszki na słodkie dzidziusie! |
6 | 7,79% |
Ruszające się brzuszki w zapomnienie odchodzą, na ich miejsce cudowne maleństwa się rodzą |
0 | 0% |
Mamusie lipcowo-sierpniowe: tykające bomby zegarowe, w każdej chwili urodzić gotowe |
3 | 3,90% |
Głosujący: 77. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3781 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czas w kolejce się ustawić i na poród się nastawić! Lipcówko-sierpniówki 2011.
Wypiłam nospe i nadal mnie brzuch boli i twardy jest
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3782 | |||
Zadomowienie
|
Dot.: Czas w kolejce się ustawić i na poród się nastawić! Lipcówko-sierpniówki 2011.
Cytat:
NO W POROWNANIU DO MOICH ALBO DZIEWCZYN KTORE CHODZILY ZE MNA NA EDUKACJE TO SA REWELACYJNE... KAZDA Z NAS O TAKICH MARZYC MOZE .... ![]() TEZ JESTEM CIEKAWA BARDZO SIE STRESUJE W 29 TC WAZYL 1330 G TERAZ JEST 32 TC TO POWINIEN OK. 2 KG JUZ MIEC ALE JA PRZEZ TA DIETE PRZYTYLAM TYLKO 400 G PRZEZ MIESIAC I SIE BOJE O JEGO WAGE ![]() Cytat:
![]() JA TEZ BYM TAK CHCIALA...... ![]() JA POJEDYNCZO WYSTAWIAM OJ JA ZE SPANIEM TEZ MAM PRZEBOJE ANI TAK ANI SIAK..... A IGOR JAK JA SIE PRZEWRACAM TO CZUJE JAK SPLYWA MI Z BOKU NA BOK GLOWKA ALBO DUPKA HEHE RAZEM Z BRZUCHEM ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3783 |
Zakorzenienie
|
Sweetangel a dlaczego Ty tak ciągle krzyczysz?
#3784 |
Zadomowienie
|
ze duzymi literami????
![]() oj bo tak robie opisy do aukcji i kurcze zapominam przestawić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3785 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3786 | |||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3787 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziubek humorku dalej brak, więc tulę ![]() Cytat:
![]() Blondynko ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3788 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny dzieki za kciuki pomogły ze wyniki wyszły ładne
![]() Nerolka kuźwa u Ciebie cosik ost pod górke ![]() ![]() you you ja mam laktator Avent ale użyłam go kiedyś raz i nie wiem czy dobry ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3789 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Marzy mi się jakieś w miarę młode autko... żeby te wszystkie problemy poszły sobie precz. Bo jak samochód osiągnie pewien wiek, to nie ma siły będą wypadać kolejne "dziury". |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3790 |
Zakorzenienie
|
dziubek pogadaj z synkiem aby już się zbierał do wyjścia bo ile macie na niego czekać
![]() ![]() Brunetko mozę kąpiel pomoże na twardy brzuszek? albo zadz do gina |
![]() ![]() |
![]() |
#3791 |
BAN stały
|
T. auto zrobić zrobi sam ale kasa na części zabójcza bo jedno ciągnie drugie w silniku.
Jednak ma teraz robotę w domu bo ludzie przyjeżdzają sie naprawiać a On nie nadaża. Niby grosze ale na żarcie jest ![]() Za to siedzę non stop sama z tymi rozdartymi dzieciarami. Iza dziś płacze z bólu(pierwszy raz słyszę Jej płacz) po szczepieniu. Nie wiem w co rece włożyć.Obiad dopiero się gotuje(musi sam bo ja nie mam kiedy ale właśnie poszłam i nieźle mu idzie). To i ja sie wyżaliłam. |
![]() ![]() |
![]() |
#3792 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3793 |
Zakorzenienie
|
sweet Trzymam kciuki za Igorka aby ładnie przybrał na wadze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3794 |
Wtajemniczenie
|
Lady, Youyou czyli nie znacie dnia ani godziny
![]() ![]() Carmela oby szybko minął ten tydzień w szpitalu ![]() Dziękuję dziewczyny za kciuki dla kuzynki. Dzwoniłam do niej i zaprosiłam do siebie na sierpień, bo wiem że wakacje będzie miała do niczego. To naprawdę bardzo mądra i odpowiedzialna osoba, mimo swoich 18tu lat. Dobrze, że skończyło się tylko mocnymi potłuczeniami. A dziś miała jechać pierwszy raz sama na wakacje. Na Open'er Festival. Jej marzenie ![]()
#3795 |
Rozeznanie
|
mam problem kupilam na allegro koszule 2 tygodnie temu pisze do babki co z paczka bo jeszcze niemam a juz tyle czasu minelo a ona domnie ze ona niedostala kasy to wyslalam jej potwierdzenie wplaty z poczty a ona dalej ze niema i ze na poczcie mam wyjasniac,przeciesz to wrecz niemozliwe zeby poczta wziela kase a niezrobila przelewu i teraz niby co mam jezdzic specjalnie do miasta na poczte i wyjasniac a tam mi pewenie powiedza ze koniec miesiaca i takie rzeczy na poczcie glownej,nieiwem czy ta kobieta scieme mi wali ccy prawde mowi,ale ma same dobre komentarze zadnego negatywa i neutrala,nieiwem co mam myslec
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3796 | |
Zadomowienie
|
no juz bede grzeczna hehe a swoja droga mnie sama wkurza jak ktos pisze drukowanymi
![]() Cytat:
![]() wystawianie skonczone ![]() 40 aukcji jest niektore bez opisow bo juz nie ma sily uzupelnie jutro ..... teraz ide zrobic sobie szmka bo czas na moj podwieczorek ![]()
Złoty krążek mi wcisną na ręce.... ![]() A ja rosnę i rosnę latem, zimą na wiosnę ![]() Jeszcze tylko..... ![]() Ząbki Igorka ![]() Edytowane przez SweetAngel1984 Czas edycji: 2011-06-29 o 16:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3797 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A Ja myślę, że nie ma reguły. Mój szwagier kupił teraz auto z 2008 chyba i niby wszystko ok a do naprawy ma alternator ![]() ![]() Buuu! Japońce najlepsze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3798 | ||
Zakorzenienie
|
Natka
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Nerolka ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3799 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jedź na pocztę, jak przelew został dokonany to da Ci ( chyba) potwierdzenie z poczty. Nie raz się zawieruszy to i owo. Nerolka a Ty zakładałaś jakąś swoją działalność, nie? Co to jest? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3800 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3801 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3802 |
Zakorzenienie
|
Sweet jakie zmiany
![]() Co do allegro to mnie już gra na nerwach ![]() Koleś mnie okantował na 11 zł, kwota może nie wielka, ale jak poczytałam inne jego komentarze od innych ludzi, że też zostali oszukani, że czekają na paczkę i jej nie dostali. Allegrowicz zwala na pocztę ;| i każdemu ta samą bajkę piszę. Wkurzyłam się i napisałam do allegro, odp mi że mam najpierw załatwić sprawę polubownie do 7 dni jeżeli allegrowicz nie zwróci pieniędzy to mam ponownie napisać, allegrowicz oczywiście mnie zbeształ, że kłamie,kradnę itd więc ponownie piszę do allegro a oni co ?! ![]() NIENORMALNI ! Odp, że nie mam zamiaru kolejne 7 dni czekać, że taki allegrowicz sobie ludzi kantuje a oni nic z tym nie robią. Doszłam do wniosku, że założyć konto, kantować ludzi, zarobić i mieć wszystko w ![]() Jestem zła na allegro !! ale oczywiście musiałam zamówić etui na aparat :| |
![]() ![]() |
![]() |
#3803 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3804 |
BAN stały
|
Oj mam ochotę palnąć wszystko i isć w cholerę.
Ostatnio wsadziłąm wszystkich do windy i wcisnełam guzik,zamknęłam drzwi a T. pyta co robię a ja na to,ze pozbywam sie ich na jakies kilka minut chociaż. Oczywiscie nie pojechali sami windą a ja nadal sie użerałam. Nasz stary mercedesik jeździł bez wkładania kasy a ten pochłonął nasze raty,becikowe,teraz wypłatę i mam go dość ale co nam będzie du*y wozić? Zanetko ja jestem kosmetyczką ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3805 | |||||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Nadrobilam was.Niestety troche nie nadazam, bo maly do poludnia jest bardzo absorbujacy, na szczescie noce sa calkiem znosne. Czujemy sie dobrze chociaz brakuje mi brzuszka. No i dzisiaj jakis dolek mnie dopadl, bo sie poryczalam.Brakuje mi troche mojego TZ. i mu dzisiaj to powiedzialam, a on nie chcial mnie przytulac, bo myslal zem taka obolala. Zaliczylam tez pierwsza pieluchowa wpadke, bo nie sprawdzilam jak lezy siusiak Szymka i po nakarmieniu maly pampersa mial suchego natomiast sam lezal w aluzy siuskow. wrzucam wam jego zdjecie z cudowna minka, ktora robi ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3806 | ||
Zakorzenienie
|
Moja mazdeczka miała też 18ście , ale musiałabym zrobić zawieszenie i ją zakonserwować, reszta śmigała jak burza
![]() a nissanek ma 15ście a wygląda na 5 ![]() ![]() Cytat:
Jak oglądam filmiki na you tube że dziewczyny pokazują jak się malować itp to aż mnie ciary przechodzą. tak jakby mi ktoś robił we włosach ![]() ---------- Dopisano o 18:12 ---------- Poprzedni post napisano o 18:09 ---------- Cytat:
![]() a te włoski! No cudo!!!! Ja mówię mojemu mężowi, że możemy działać już w 38 tyg, a on że się boi ![]() Ja tu czekam jak na zbawienie na 38 tydzień a on mi takie coś ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3807 |
Zadomowienie
|
zanetka - u mne itroche wiecej wyszlo niz 11 zl bo ponad 150 zl
i nie mam zamiru sie znia ceregielic niech jej bedzie te 30 dni wg. prawa handlowego itp idt. do poniedzialku czekam i ide na policje zreszta sama na policji pracowalam i wiem ze takim darowac nie wolno bo beda innych naciagac ah i dziekuje ze chwalisz ![]() ![]() kajool - jaki fajny sliczne wloski czarniutkie ![]() nerolka - ale Ize zabierz ze soba w razie W solidarnosc jajnikow musi byc ![]()
Złoty krążek mi wcisną na ręce.... ![]() A ja rosnę i rosnę latem, zimą na wiosnę ![]() Jeszcze tylko..... ![]() Ząbki Igorka ![]() Edytowane przez SweetAngel1984 Czas edycji: 2011-06-29 o 17:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#3808 | ||
Zakorzenienie
|
Kajool ale slodziutki czarnulek!!
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Dla mnei ta instytucja to jakas porazka ![]()
![]() |
#3809 |
Zakorzenienie
|
Sweet to co ja mogę zrobić ?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3810 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a mi sie tak chce ze moglabym codziennie po 2 razy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:13.