Czas w kolejce się ustawić i na poród się nastawić! Lipcówko-sierpniówki 2011. - Strona 127 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Wybieramy tytuł na nowy wakacyjny wątek
Wody Nam odpływaja i Nasze brzdące Nas witają - Lipiec/Sierpień 2011 1 1,30%
Rodzice moi kochanie - za chwilę będę już z WAMI ! - Lipiec/Sierpień 2011 4 5,19%
Jedna mamą, druga z brzuchem, która teraz przywita się z Maluchem ? Lipcówki-sierpniówki 2011 5 6,49%
Szopy z norek wylatują, mamy dzieci już całują. Lipcówki-sierpniówki 2011 18 23,38%
Porodówki zapełniamy, letnie dzieci już witamy. 3 3,90%
Akcję wywoływania rozpoczynamy, wakacyjne maluszki na świecie witamy. 0 0%
Synu, córko, wychodź z brzucha! Idzie lato - mamy słuchaj! 14 18,18%
Torby już spakowane a my nadal nienagadane! 0 0%
Z brzuszkiem pożegnania czas. Drogie dzieci - witamy Was! 1 1,30%
Bociany zaczynają już lądować, letnie mamuśki- czas się rozpakować! 8 10,39%
A my nie znamy dnia ani godziny bo nasze szkraby w nosie mają porodów terminy 3 3,90%
A my jak bomby sobie tykamy i na rozbrojenie cierpliwie czekamy. 3 3,90%
Pękają już brzuszki jak bańki mydlane, wychodzą z nich nasze maluszki kochane. 5 6,49%
Jedne już rozpakowane, inne zaczekane - wciąż w kupie się trzymamy - lipcowo-sierpniowe mamy 2011 2 2,60%
Torby spakowane, łóżeczka skręcone, czekamy na nasze brzdące wymarzone! 1 1,30%
Nareszcie lipcowo-sierpniowe mamusie wymieniają brzuszki na słodkie dzidziusie! 6 7,79%
Ruszające się brzuszki w zapomnienie odchodzą, na ich miejsce cudowne maleństwa się rodzą 0 0%
Mamusie lipcowo-sierpniowe: tykające bomby zegarowe, w każdej chwili urodzić gotowe 3 3,90%
Głosujący: 77. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-29, 15:54   #3781
brunetka2000
Zakorzenienie

Dot.: Czas w kolejce się ustawić i na poród się nastawić! Lipcówko-sierpniówki 2011.

Wypiłam nospe i nadal mnie brzuch boli i twardy jest Martwi mnie to co robić ?????
brunetka2000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-29, 16:08   #3782
SweetAngel1984
Zadomowienie

Dot.: Czas w kolejce się ustawić i na poród się nastawić! Lipcówko-sierpniówki 2011.

Cytat:
Napisane przez blondynkapoznan Pokaż wiadomość
sweet mówisz że wyniki książkowe lekarz powiedział że w normiejestem ciekawa ile twój mały waży chyba w sobotę masz wizytę?

NO W POROWNANIU DO MOICH ALBO DZIEWCZYN KTORE CHODZILY ZE MNA NA EDUKACJE TO SA REWELACYJNE... KAZDA Z NAS O TAKICH MARZYC MOZE
....

TEZ JESTEM CIEKAWA BARDZO SIE STRESUJE W 29 TC WAZYL 1330 G TERAZ JEST 32 TC TO POWINIEN OK. 2 KG JUZ MIEC ALE JA PRZEZ TA DIETE PRZYTYLAM TYLKO 400 G PRZEZ MIESIAC I SIE BOJE O JEGO WAGE

Cytat:
Napisane przez zanetaa88 Pokaż wiadomość

Sweet
u mnie teraz to normalne. Przy każdym ruchu wystawia pupę, albo Bóg wie jeszcze co nie raz naprawdę jest to dokuczliwe
NOOO............

Cytat:
Napisane przez youyou Pokaż wiadomość
podobno szybko mam nadzieje
JA TEZ BYM TAK CHCIALA......

JA POJEDYNCZO WYSTAWIAM

OJ JA ZE SPANIEM TEZ MAM PRZEBOJE ANI TAK ANI SIAK..... A IGOR JAK JA SIE PRZEWRACAM TO CZUJE JAK SPLYWA MI Z BOKU NA BOK GLOWKA ALBO DUPKA HEHE RAZEM Z BRZUCHEM

Cytat:
Napisane przez agni82 Pokaż wiadomość
witaj w klubie. ja czasami nie wiem czym mam usiąśc czy sie polozxyc, bo jąsniewielmozny rachuje mi żebra
A MI CHYBA WSZYTKIE NARZADY NA JAKIE NATRAFI.....
SweetAngel1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-29, 16:11   #3783
zanka205
Zakorzenienie

Sweetangel a dlaczego Ty tak ciągle krzyczysz?

"Dzieci są kotwicami, które trzymają matkę przy życiu"

zanka205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-29, 16:21   #3784
SweetAngel1984
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zanka205 Pokaż wiadomość
Sweetangel a dlaczego Ty tak ciągle krzyczysz?
ze duzymi literami????
oj bo tak robie opisy do aukcji i kurcze zapominam przestawić
Stary 2011-06-29, 16:22   #3785
zanka205
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SweetAngel1984 Pokaż wiadomość
ze duzymi literami????
oj bo tak robie opisy do aukcji i kurcze zapominam przestawić
heh no

"Dzieci są kotwicami, które trzymają matkę przy życiu"

zanka205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-29, 16:22   #3786
DaKaro
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez beata_1988 Pokaż wiadomość
ups widzisz jakie baby w ciąży są zakręcone
to po takich fanfarach to magistra obronisz w mgnieniu oka
Mam nadzieję.
Cytat:
Napisane przez brunetka2000 Pokaż wiadomość
DaKaro ja też tak mam, że jak wstaje to wszystko mnie boli A w nocy budzę, aż męża jak się przekręcam na drugi bok i jęczę jakbym rodziła :brzyda l:
Cytat:
Napisane przez LadyInBlack2 Pokaż wiadomość
kości może nie, ale d.upa oj tak, konkretnie boczkiod spania a to na lewym a to na prawym. Boleśnie odczuwam co rano na tych boczkach swoje a właściwie młodego dodatkowe kilogramy
Ja się czuję jak kobieta po 80-tce. Moja babcia mniej narzeka niż ja ostatnio.
Cytat:
Napisane przez JustPi Pokaż wiadomość
ważne, że wyższe

Cytat:
Napisane przez madziaranew Pokaż wiadomość
DaKaro ja tez Ci gratuluje

Cytat:
Napisane przez brunetka2000 Pokaż wiadomość
Dostałm sms od Carmeli, że w moczu małej wyszły jakieś bakterie i jeszcze tydzień muszą zostać w szpitalu Mała musi dostawać antybiotyk.
Trzymam kciuki, żebyście wyszły jak najszybciej. Zdrówka dla małej!
Cytat:
Napisane przez Natka_ Pokaż wiadomość
DaKaro licencjata gratulujemy tak samo jak magistra My sobie tu poprostu same ubzduralyśmy, że to magister To znak, że magister też łatwo pójdzie
Mam nadzieję.
Cytat:
Napisane przez AgaGuernsey Pokaż wiadomość
Moje spaly na takim podkladzie dwuwarstwowym, gdzie z jednej strony jest ceratka, a z drugiej frotka. Zuzia ciagle to ma pod przescieradlem, bo czasem zdarza jej sie siknac, a ze spi na doroslym lozku, wiec zdarzylo mi sie nie raz spac u niej i ja zadnego dyskomfortu nie czulam. Wiec nadal bede tego uzywac.
A gdzie go kupowałaś? Może jest dostępny gdzieś na necie?
Cytat:
Napisane przez Vaniliova11 Pokaż wiadomość
DaKaro oczywiście i gratki

Cytat:
Napisane przez brumek Pokaż wiadomość
Aaaaa... Jak napisałaś że obrona pracy to mi się automatycznie skojarzyło, że magisterki
Za dwa lata Brumku, bo nie zamierzam przerywać studiów.

Malwinka
DaKaro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-29, 16:23   #3787
Natka_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LadyInBlack2 Pokaż wiadomość
wg gina - niby tak, ale wiadomo- decyduje młody a jakie on ma plany?
a ja nie mam zamiaru nic przyśpieszać.
Liście malin kupiłam już dawno ale jak stały nieotwarte, tak stoją.
Okien, podłóg też nie tykam, tak sobie czekam mając w pamięci Twoje słowa "jabłko jak dojrzeje, to samo spadnie"
Myślę, że młody jest już gotowy i niebawem będziesz tuliła już go

Dziubek humorku dalej brak, więc tulę

Cytat:
zdecydowalam ze kupie laktator reczny... mozecie cos polecic? lepszy TT czy Philips Avent??
Ja zamówiłam TT

Blondynko za wyniki
Natka_ jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-06-29, 16:30   #3788
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

dziewczyny dzieki za kciuki pomogły ze wyniki wyszły ładne
Nerolka kuźwa u Ciebie cosik ost pod górke niech ta karma się zmieni i bedą Was spotykać tylko pozytywne rzeczy

you you ja mam laktator Avent ale użyłam go kiedyś raz i nie wiem czy dobry
blondynkapoznan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-29, 16:31   #3789
CrazyMachine
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nerola Pokaż wiadomość
Rozjechał nam się silnik w aucie i jechaliśmy na lince.
Szlag mnie trafia ale nie pierwszy i nie ostatni raz.
Szczerze współczuję, wiem jak to jest kiedy samochód sypie się raz za razem, a wy dopiero go kupiliście na dodatek.
Marzy mi się jakieś w miarę młode autko... żeby te wszystkie problemy poszły sobie precz. Bo jak samochód osiągnie pewien wiek, to nie ma siły będą wypadać kolejne "dziury".
CrazyMachine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-29, 16:32   #3790
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

dziubek pogadaj z synkiem aby już się zbierał do wyjścia bo ile macie na niego czekać
Brunetko mozę kąpiel pomoże na twardy brzuszek? albo zadz do gina
Stary 2011-06-29, 16:36   #3791
nerola
BAN stały

T. auto zrobić zrobi sam ale kasa na części zabójcza bo jedno ciągnie drugie w silniku.
Jednak ma teraz robotę w domu bo ludzie przyjeżdzają sie naprawiać a On nie nadaża.
Niby grosze ale na żarcie jest
Za to siedzę non stop sama z tymi rozdartymi dzieciarami.

Iza dziś płacze z bólu(pierwszy raz słyszę Jej płacz) po szczepieniu.
Nie wiem w co rece włożyć.Obiad dopiero się gotuje(musi sam bo ja nie mam kiedy ale właśnie poszłam i nieźle mu idzie).

To i ja sie wyżaliłam.
nerola jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-06-29, 16:37   #3792
CrazyMachine
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dziubek79 Pokaż wiadomość
u mnie bez zmian jeśli chodzi o poród za to dołek się robi coraz głębszy
Głowa do góry, jutro rodzisz. W końcu będziesz w tych terminowych 4%
Stary 2011-06-29, 16:39   #3793
blondynkapoznan
Zakorzenienie

GG do blondynkapoznan

sweet Trzymam kciuki za Igorka aby ładnie przybrał na wadze
Stary 2011-06-29, 16:39   #3794
jacieeeee
Wtajemniczenie

Lady, Youyou czyli nie znacie dnia ani godziny No ładnie się dzieje. Ja już pewnie bym panikowała Muszę się zmusić, żeby skończyć pakowanie torby i wyparzyć laktator.

Carmela oby szybko minął ten tydzień w szpitalu

Dziękuję dziewczyny za kciuki dla kuzynki. Dzwoniłam do niej i zaprosiłam do siebie na sierpień, bo wiem że wakacje będzie miała do niczego. To naprawdę bardzo mądra i odpowiedzialna osoba, mimo swoich 18tu lat. Dobrze, że skończyło się tylko mocnymi potłuczeniami. A dziś miała jechać pierwszy raz sama na wakacje. Na Open'er Festival. Jej marzenie

Dominik 29.07.2011r
jacieeeee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-29, 16:41   #3795
editka2022
Rozeznanie

mam problem kupilam na allegro koszule 2 tygodnie temu pisze do babki co z paczka bo jeszcze niemam a juz tyle czasu minelo a ona domnie ze ona niedostala kasy to wyslalam jej potwierdzenie wplaty z poczty a ona dalej ze niema i ze na poczcie mam wyjasniac,przeciesz to wrecz niemozliwe zeby poczta wziela kase a niezrobila przelewu i teraz niby co mam jezdzic specjalnie do miasta na poczte i wyjasniac a tam mi pewenie powiedza ze koniec miesiaca i takie rzeczy na poczcie glownej,nieiwem czy ta kobieta scieme mi wali ccy prawde mowi,ale ma same dobre komentarze zadnego negatywa i neutrala,nieiwem co mam myslec
editka2022 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-06-29, 16:42   #3796
SweetAngel1984
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zanka205 Pokaż wiadomość
heh no
no juz bede grzeczna hehe a swoja droga mnie sama wkurza jak ktos pisze drukowanymi

Cytat:
T. auto zrobić zrobi sam ale kasa na części zabójcza bo jedno ciągnie drugie w silniku.
Jednak ma teraz robotę w domu bo ludzie przyjeżdzają sie naprawiać a On nie nadaża.
Za to siedzę non stop sama z tymi rozdartymi dzieciarami.

Iza dziś płacze z bólu(pierwszy raz słyszę Jej płacz) po szczepieniu.
Nie wiem w co rece włożyć.Obiad dopiero się gotuje(musi sam bo ja nie mam kiedy ale właśnie poszłam i nieźle mu idzie).

To i ja sie wyżaliłam.
ah Ty to się masz nerolka z tym wszsytkim nie masz czasm ochoty machnac reka i pojsc w cholere w swiat ?

wystawianie skonczone
40 aukcji jest
niektore bez opisow bo juz nie ma sily
uzupelnie jutro .....
teraz ide zrobic sobie szmka bo czas na moj podwieczorek

Edytowane przez SweetAngel1984
Czas edycji: 2011-06-29 o 16:44
Stary 2011-06-29, 16:44   #3797
zanetaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez CrazyMachine Pokaż wiadomość
Szczerze współczuję, wiem jak to jest kiedy samochód sypie się raz za razem, a wy dopiero go kupiliście na dodatek.
Marzy mi się jakieś w miarę młode autko... żeby te wszystkie problemy poszły sobie precz. Bo jak samochód osiągnie pewien wiek, to nie ma siły będą wypadać kolejne "dziury".

A Ja myślę, że nie ma reguły.
Mój szwagier kupił teraz auto z 2008 chyba i niby wszystko ok a do naprawy ma alternator My mamy nissanka nie wiem z którego roku ale na pewno starszy i póki co (odpukać) bardzo mało w niego włożyliśmy, a mąż jeździł nim do Danii,Austrii,Niemiec i nad polskie morze ( ja ze śląska) i było tylko raz u mechanika bo eksploatacja autka niestety jest nieunikniona ( nie licze wymianę oleju itp) a mamy je już z 3-4 lata.Porównując szwagier kupił w między czasie co my mamy nissanka auto do którego wkładać średnio co 2 miesiące ok 2 tys i teraz my nadal mamy nissanka a on kupił auto z 2008 i na dzien dobry alternator...
Buuu!
Japońce najlepsze

zanetaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-29, 16:44   #3798
dziubek79
Zakorzenienie

Natka dziękuję

Cytat:
Napisane przez blondynkapoznan Pokaż wiadomość
dziubek pogadaj z synkiem aby już się zbierał do wyjścia bo ile macie na niego czekać
ooo gdyby to miało pomóc to bym miała 2 tygodniowe dziecko gadam gadam a on nic

Cytat:
Głowa do góry, jutro rodzisz. W końcu będziesz w tych terminowych 4%
taaaaaa

Nerolka ,oby ten pech faktycznie sobie poszedł bo jak nie to
dziubek79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-29, 16:47   #3799
zanetaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez editka2022 Pokaż wiadomość
mam problem kupilam na allegro koszule 2 tygodnie temu pisze do babki co z paczka bo jeszcze niemam a juz tyle czasu minelo a ona domnie ze ona niedostala kasy to wyslalam jej potwierdzenie wplaty z poczty a ona dalej ze niema i ze na poczcie mam wyjasniac,przeciesz to wrecz niemozliwe zeby poczta wziela kase a niezrobila przelewu i teraz niby co mam jezdzic specjalnie do miasta na poczte i wyjasniac a tam mi pewenie powiedza ze koniec miesiaca i takie rzeczy na poczcie glownej,nieiwem czy ta kobieta scieme mi wali ccy prawde mowi,ale ma same dobre komentarze zadnego negatywa i neutrala,nieiwem co mam myslec

Jedź na pocztę, jak przelew został dokonany to da Ci ( chyba) potwierdzenie z poczty.
Nie raz się zawieruszy to i owo.

Nerolka
a Ty zakładałaś jakąś swoją działalność, nie? Co to jest?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-06-29, 16:48   #3800
SweetAngel1984
Zadomowienie

Cytat:
no ja tez mam z baba z allegro przeboje ostantnio w kwietniu kupilam od niej karuzele i komplet dla malego... poniewaz chcialm jeszcze soc dokupic umowilysmy sie ze zaplace jej w maju co tez zrobilam zgodnie z umowa. dzis jest 29 czerwca a ja nie mam zakupow ani zwrotu kasy! baba obiecala wyslac zakupy po czym po 2 tyg. stwierdzial ze nie wysle tylko odda kase a po nastpenym 1,5 tyg stwierdzila ze jak ona tyle czekala to ja tez moge i ze ma 30 dni na oddanie kasy wiec wysle mi je ostatniego dnia czyli 30 czerwca czekam wiec do poniedzialu a potem ide na policje o czym ja uprzedzilam!!!!!!!
Stary 2011-06-29, 16:48   #3801
CrazyMachine
Zadomowienie

Cytat:
Nooo w końcu jakieś dobre wieści. Coś się rozkręca.
Stary 2011-06-29, 16:57   #3802
zanetaa88
Zakorzenienie

Sweet jakie zmiany hehe :brawo:

Co do allegro to mnie już gra na nerwach
Koleś mnie okantował na 11 zł, kwota może nie wielka, ale jak poczytałam inne jego komentarze od innych ludzi, że też zostali oszukani, że czekają na paczkę i jej nie dostali. Allegrowicz zwala na pocztę ;| i każdemu ta samą bajkę piszę.
Wkurzyłam się i napisałam do allegro, odp mi że mam najpierw załatwić sprawę polubownie do 7 dni jeżeli allegrowicz nie zwróci pieniędzy to mam ponownie napisać, allegrowicz oczywiście mnie zbeształ, że kłamie,kradnę itd więc ponownie piszę do allegro a oni co ?! kolejne 7 dni mam czekać !
NIENORMALNI !
Odp, że nie mam zamiaru kolejne 7 dni czekać, że taki allegrowicz sobie ludzi kantuje a oni nic z tym nie robią.
Doszłam do wniosku, że założyć konto, kantować ludzi, zarobić i mieć wszystko w bo allegro nic z tym nie robi - bez sensu w ogóle !

Jestem zła na allegro !!

ale oczywiście musiałam zamówić etui na aparat :|

Stary 2011-06-29, 17:00   #3803
CrazyMachine
Zadomowienie

Cytat:
A Ja myślę, że nie ma reguły.
Mój szwagier kupił teraz auto z 2008 chyba i niby wszystko ok a do naprawy ma alternator My mamy nissanka nie wiem z którego roku ale na pewno starszy i póki co (odpukać) bardzo mało w niego włożyliśmy, a mąż jeździł nim do Danii,Austrii,Niemiec i nad polskie morze ( ja ze śląska) i było tylko raz u mechanika bo eksploatacja autka niestety jest nieunikniona ( nie licze wymianę oleju itp) a mamy je już z 3-4 lata.Porównując szwagier kupił w między czasie co my mamy nissanka auto do którego wkładać średnio co 2 miesiące ok 2 tys i teraz my nadal mamy nissanka a on kupił auto z 2008 i na dzien dobry alternator...
Buuu!
Japońce najlepsze
Kochana moje auto ma 18 lat. Myślę, że nie ma co porównywać.
Stary 2011-06-29, 17:01   #3804
nerola
BAN stały

Oj mam ochotę palnąć wszystko i isć w cholerę.
Ostatnio wsadziłąm wszystkich do windy i wcisnełam guzik,zamknęłam drzwi a T. pyta co robię a ja na to,ze pozbywam sie ich na jakies kilka minut chociaż.
Oczywiscie nie pojechali sami windą a ja nadal sie użerałam.

Nasz stary mercedesik jeździł bez wkładania kasy a ten pochłonął nasze raty,becikowe,teraz wypłatę i mam go dość ale co nam będzie du*y wozić?

Zanetko ja jestem kosmetyczką
nerola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-29, 17:06   #3805
Kajool
Zadomowienie

Cytat:

I pyt:
gdzie można znaleźć instrukcję wiazania chusty Hoppediz?Po polsku.
Mam instrukcję ksiażeczkę ale tepa jestem i nie widzę tych wiazań a na filmie to pewnie lepiej widać?
Nerolko a wchodzilas na strone chustoforum??

Cytat:
Napisane przez Shira_83 Pokaż wiadomość
Witam

nigdy was nie nadrobię jesteśmy od niedzieli w domu teraz Krzysio pojadł ssie cyca jak maszyna na początku w szpitalu mu dawali bebiko bo niby że nie mam pokarmu ŻE KTO NIE MA POKARMU?? MOGŁABYM TE BABĘ MLEKIEM ZALAĆ JAKBY CHCIAŁA
jak mały płacze to mam ochotę ryczeć razem z nim co już mi się zdarzyło poród to jak pewnie wicie to była dla mnie masakra jakich mało ale dałam rady mąż był cały czas ze mną był cudowny pod każdym względem chybabym nie dała rady bez jego wsparcia

a tak widzę że mamy następne mamy margaret gratki też cesarka no i Kajol!! super
shira ja tez moge tryskac mlekiem na wszystkich i dziekuje za gratulacje

Cytat:
Napisane przez aania_20 Pokaż wiadomość

Ja miałam w torbie szlafrok, cieniutki bawełniany, ale ani raz go nie założyłam. Po prostu za ciepło było.

Brumek, ja podkłady miałam zwykłe Absorgyn, więc nie pomogę.

ja tez wzielam szlafrok a w ogole go nie uzywalam i tez mialam te wklady absorgyn. Bardzo bylam z nich zadowolona tylko trzeba pamietac, ze sa dwa rozmiary wieksze i mniejsze. Te wieksze lepsze

Cytat:
Napisane przez Marina1 Pokaż wiadomość
Tak mi się wydaje blondynko...
Dostał od pediatry colinox krople, ale po tym jeszcze gorzej się darł, więc odstawiłam...zresztą jak przeczytałam opinie o nim na necie, to aż mi się słabo zrobiło.
Kurcze, a może mam dupowatego pediatrę...Kazał mi to Nan podawac, te krople...Zgłupiałam już do reszty

MARINKO a probowalas na kolki odkurzacza lub suszarki?? Mojej kuzynce uratowalo to zycie, po prostu wlaczasz suszarke a szum powoduje, ze maluch sie uspokaja. No i moze tez chusta by pomogla

Cytat:
Napisane przez Zmalowana Pokaż wiadomość
Eee laski nie chcę znowu siać paniki, ale poszłam na busa i ledwo doszłam tak mnie bolał i ciągnął brzuch, doszedł ból krzyża. Jest non stop i krzyż i brzuch. Z tym że krzyż mocniej. Pogoniło mnie teraz do kibelka. Ale skurczy nie czuję, tylko ciągły ból. To już ?
no zmalowana to juz niedlugo

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Do mnie też dlatego jak zaczęłam 37 tydzien i ten starszy dr powiedział, ze teraz to juz natura decyduje nie brałam no-spy co mi ją dawali (3 razy dziennie) i magnezu. Chociaz jeszcze w pon. (w czw. urodziłam) lekarz dał mi kroplówke z magnezu - nawet się położne ze mnie śmiały, ze chyba do 45 tyg. bede leżeć i się rozkurczać
moj gin tez mi kazal odstawic magnez w 37 tygodniu

Cytat:
TANTUM ROSA mam kupić w saszetkach? czytałam gdzieś że jest w sprayu ?
mi bardziej pomaga octanisept teraz, w szpitalu mialam tantum rosa ale w domu przestawilam sie na octanisept i czuje wieksza ulge.

Cytat:

zdecydowalam ze kupie laktator reczny... mozecie cos polecic? lepszy TT czy Philips Avent??
dla mnie TT jest rewelacyjny

Cytat:
raczej wina poczty.

Nadrobilam was.Niestety troche nie nadazam, bo maly do poludnia jest bardzo absorbujacy, na szczescie noce sa calkiem znosne. Czujemy sie dobrze chociaz brakuje mi brzuszka. No i dzisiaj jakis dolek mnie dopadl, bo sie poryczalam.Brakuje mi troche mojego TZ. i mu dzisiaj to powiedzialam, a on nie chcial mnie przytulac, bo myslal zem taka obolala.
Zaliczylam tez pierwsza pieluchowa wpadke, bo nie sprawdzilam jak lezy siusiak Szymka i po nakarmieniu maly pampersa mial suchego natomiast sam lezal w aluzy siuskow.
wrzucam wam jego zdjecie z cudowna minka, ktora robi
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg SAM_1371.jpg (103,4 KB, 84 załadowań)
Stary 2011-06-29, 17:12   #3806
zanetaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Kochana moje auto ma 18 lat. Myślę, że nie ma co porównywać.
Moja mazdeczka miała też 18ście , ale musiałabym zrobić zawieszenie i ją zakonserwować, reszta śmigała jak burza
a nissanek ma 15ście a wygląda na 5

Cytat:
Oj mam ochotę palnąć wszystko i isć w cholerę.
Ostatnio wsadziłąm wszystkich do windy i wcisnełam guzik,zamknęłam drzwi a T. pyta co robię a ja na to,ze pozbywam sie ich na jakies kilka minut chociaż.
Oczywiscie nie pojechali sami windą a ja nadal sie użerałam.

Nasz stary mercedesik jeździł bez wkładania kasy a ten pochłonął nasze raty,becikowe,teraz wypłatę i mam go dość ale co nam będzie du*y wozić?

Zanetko ja jestem kosmetyczką
Oooo.
Jak oglądam filmiki na you tube że dziewczyny pokazują jak się malować itp to aż mnie ciary przechodzą.
tak jakby mi ktoś robił we włosach

---------- Dopisano o 18:12 ---------- Poprzedni post napisano o 18:09 ----------

Cytat:
Napisane przez Kajool Pokaż wiadomość

Nadrobilam was.Niestety troche nie nadazam, bo maly do poludnia jest bardzo absorbujacy, na szczescie noce sa calkiem znosne. Czujemy sie dobrze chociaz brakuje mi brzuszka. No i dzisiaj jakis dolek mnie dopadl, bo sie poryczalam.Brakuje mi troche mojego TZ. i mu dzisiaj to powiedzialam, a on nie chcial mnie przytulac, bo myslal zem taka obolala.
Zaliczylam tez pierwsza pieluchowa wpadke, bo nie sprawdzilam jak lezy siusiak Szymka i po nakarmieniu maly pampersa mial suchego natomiast sam lezal w aluzy siuskow.
wrzucam wam jego zdjecie z cudowna minka, ktora robi
Ale on jest słodki
a te włoski!
No cudo!!!!

Ja mówię mojemu mężowi, że możemy działać już w 38 tyg, a on że się boi że boi się że coś zrobi z brzuszkiem.
Ja tu czekam jak na zbawienie na 38 tydzień a on mi takie coś

Stary 2011-06-29, 17:18   #3807
SweetAngel1984
Zadomowienie

zanetka - u mne itroche wiecej wyszlo niz 11 zl bo ponad 150 zl
i nie mam zamiru sie znia ceregielic niech jej bedzie te 30 dni wg. prawa handlowego itp idt. do poniedzialku czekam i ide na policje
zreszta sama na policji pracowalam i wiem ze takim darowac nie wolno bo beda innych naciagac

ah i dziekuje ze chwalisz

kajool - jaki fajny sliczne wloski czarniutkie

nerolka - ale Ize zabierz ze soba w razie W solidarnosc jajnikow musi byc

Edytowane przez SweetAngel1984
Czas edycji: 2011-06-29 o 17:19
Stary 2011-06-29, 17:19   #3808
youyou
Zakorzenienie

Kajool ale slodziutki czarnulek!!:l ove:

Cytat:
Napisane przez brumek Pokaż wiadomość
Nie zacytowało mi posta youyou
Widzę że u Ciebie tez już wesoło! I to BARDZO wesoło A dawno nikt nie urodził
oj nie kracz

Cytat:
skoro masz potwierdzenie z poczty to wyslij go babie, ale to pewnie wina poczty bo mi kiedys tez przelew z poczty szedl ponad 2 tygodnie.
Dla mnei ta instytucja to jakas porazka
youyou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-29, 17:20   #3809
zanetaa88
Zakorzenienie

Sweet to co ja mogę zrobić ? Jak ja mam tylko potwierdzenie z banku, że zapłaciłam, ale paczki nie dostałam... za nim oni to sprawdzą to minie 10 lat

Stary 2011-06-29, 17:21   #3810
SweetAngel1984
Zadomowienie

Cytat:
Ja mówię mojemu mężowi, że możemy działać już w 38 tyg, a on że się boi że boi się że coś zrobi z brzuszkiem.
Ja tu czekam jak na zbawienie na 38 tydzień a on mi takie coś
moj tez nie chce bo sie boi ze zrobi cos mi albo dziecku
a mi sie tak chce ze moglabym codziennie po 2 razy
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości