|
|
#1231 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: etorebka.pl cz. 29
Cytat:
nie tylko etorebka ;pCytat:
![]() pozno myjesz wlosy, z mokrymi pojdziesz spac?? ja czekam,az mi wyscha (juz 2 godzina )i musze myknac z psem na krotki spacer. jakie chcesz conversy?? mnie to sie podobaja lacosty, czekam na % ![]() wstyd sie przyznac, ale biegam w zwyklych adidasach firmy adidas ;p witamy ![]() lece oblookac jakis fajny roz na kwc, trza sie wizualnie wyszczuplic na twarzy
Edytowane przez dagna1 Czas edycji: 2011-07-02 o 01:53 |
||
|
|
|
#1232 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trochę przejmować to się będę- hura!!!!!!!!!!!! proszę jak porządna zmywarka! Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ja zwykle mam róże loreala i jestem zadowolona- ostatnio kupowałam takie w kremie/to zło/ w tubkach są b. tanie nawet, ale widziałam, ze mają jakiś nowy produkt różany może rzeczywiście nie sprawdzę chce takie zwykłe a Twoje to jakie? http://yessport.na.allegro.pl/trampk...681462923.html pytam o buty bo ja mam asicsy do nordic i jestem zachwycona! |
|||
|
|
|
#1233 |
|
Zakorzenienie
|
HANUSIA!! padlas?? powstań!!
---------- Dopisano o 02:17 ---------- Poprzedni post napisano o 02:05 ---------- konkretnego modelu Ci niestety nie podam, bo a) nie pamietam b) szukalam na stronie lacosty, ale strona mi zamula.. ksztalt maja podobny do balerinek hmm takie balerino-tenisowy ok 200zl myslisz,ze lepiej kupic specjalne obuwie do biegania?? pies mnie zaczepia lapa i chce wejsc na kolana za ile swoje kupilas i gdzie?? faktycznie jest roznica pomiedzy takimi zwyklymi butami, a specjalnymi?zaraz bede mykac - wlosy prawie wyschly |
|
|
|
#1234 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja kupiłam jakieś baaaardzo tanie buty/prosty model do biegania i nordica/ ale super są chociaż to moje pierwsze takie buty wklejam Ci link ja kupowałam u innego sprzedawcy- cena podobna była http://allegro.pl/buty-asics-gel-mis...684019621.html tylko naszukałam się rozmiaru po sklepach stacjonarnych- w końcu mam roz 41,5 pan mi powiedział przez telefon " niech się pani nie wstydzi panie z tak dużymi stopami kupują męskie rozmiary i nikt się ni pozna jak pani taki kupi................:haha ha:/ bo ten roz 41,5 już zahacza o męskie- ja mam większość butów 39/40 uważam że dostosowany do wzrostu a tu takie upokorzenia mnie spotkały ale buty są super- chodzę w nich dużo szybciej- poważnie ![]() buuuuuuuuuuuuuuuu- nikogo nie ma se poszli to i ja mykam- dobranoc daga i wszyscy inni daga tylko nie zgiń tam jakoś ![]() ![]() ![]() ![]() :pro si:![]() papa Edytowane przez monica80c Czas edycji: 2011-07-02 o 02:45 |
|
|
|
|
#1235 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tez mam 40 (czasami 41) ale kolezanka mojej znajomej w wieku 16 lat nosila obuwie w rozmiarze 43. na szczescie teraz w sklepach jest duzo wiekszy wybor butow dla osob, ktore maja wieksza stope jak czesto chodzisz z kijkami?? kurcze, troche Ci zazdroszcze (ze masz gdzie i z kim dreptac). ja chyba nie namowilabym nikogo. juz slyszalam,ze to bezsensowny wydatek na glupie kijki, ze wstyd z nimi paradowac, ze to,ze tamto... ![]() monia, ja juz uciekam slodkich snow!!
|
|
|
|
|
#1236 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() : bounce:ja najczęściej chodzę sama ![]() teżetomąż uważa, ze to trochę wstyd właśnie i biegać trzeba a nie paradować ale z kimś jest duuuuzo fajniej zobacz sobie jakiś np lepszy model asicsa takie za 250 po przecenie z 400 ja takie mierzyłam i pamiętam, ze były boskie poza tym że białe niestetypan w sklepie z butami zmierzył mnie od góry do dołu po zadaniu pytania do czego buty i sam sobie odpowiedział" aaaa do nordic pewnie" i miej przyszykowana odp na pytanie " jak u pani z pronacją stopy" dobranoc raz jeszcze |
|
|
|
|
#1237 | |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Egzamin językowy zdany, dziś odebrałam certyfikat ![]() Cytat:
|
|
#1238 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sluchawki na uszy i w rytm muzyki biegniesz? tez nie cierpie bialych butow juz na serio ide, pa Cytat:
|
||
|
|
|
#1239 |
|
Zakorzenienie
|
cześć Dziewczyny
![]() wpadłam tylko na pół minutki.... ciągle się przeprowadzam i praktycznie nie siedzę przy komputerze buziolki, niedługo wrócę
|
#1240 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cierpliwie czekamy na ciebie Dzień doberek wszystkim uciekam tak rano na zakupy i do koleżanki miłego dnia
|
|
#1241 |
|
Zakorzenienie
|
Heyo Ja też na chwilkę,idę córce do salonu kosmetycznego przekłuć uszy a potem na zakupy CZYLI WYPRZEDAŻE ![]() Miłego dnia
|
#1242 |
|
Zakorzenienie
|
no i mam kolejny problem ....
Dzisiaj młodszy brat R. zaczął coś ściągać przez co ja w ogóle nie mogłam się dostać do internetu . Nie było mnie wczoraj cały dzień, wróciłam o 22:30 i to samo - ściąganie, więc mu wyłączyłam prąd i się modem zrestartował. On dzisiaj po złości mówi, że nie wyłączy ściągania itp. więc ja mówie ok to dzwonie do Twoich rodziców.... zadzwoniłam po numer do R. Po jakiś 15 minutach akurat przyjechali i ja zdenerwowana mówie, że ten mały szczyl po złości nie chce wyłączyć tego ściągania, a też bym chciała coś sprawdzić, jutro mamy egzamin, żadnych książek tylko wszystko z internetu trzeba opracować ... a jego ojciec mówi, że "tak na niego nie mów, może jeszcze aferke zrób jak Twoja mamusia" ![]() ![]() ... tak mnie wcięło, a jednocześnie zrobiło się przykro ... nie spodziewałam się, że tak mi odpowie tym bardziej, że sam potrafi zrobić niezłą awanturę, a na Michała wiele razy mówił "pieprz**y gówniarz" .No dopiero się uspokoiłam...... bo aż się rozpłakałam z tego powodu . Nie wiem co ja już mam robić. Najchętniej to bym się stąd wyprowadziła, ale nie mogę znaleźć pracy
|
#1243 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Wczoraj poszłam spać już po 21, a wstałam jakieś parę minut temu (13h spania ! )Cytat:
Gratulacje ![]() ![]() Cytat:
I nadal czekam ![]() Ja kupiłam "brąz" z Garniera, ale i tak pewnie wyjdą czarne ![]() Już się nie przejmuję Olać go ![]() Cytat:
Gratulacje ![]() One są takie jakby ketchupowe (?) Dobre, ale ja jednak pozostanę przy mojej szynce babuni z wiejskich ziemniaczków
|
|||
|
|
|
#1244 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Ja dopiero wstałam ![]() Niby słońce świeci ale jest zimno i strasznie wieje Co dziś robić?
|
|
#1245 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczynki!!
Cytat:
Jak ja kocham róże....a raczej bronzery bo w różu chyba mi źle nie wspominaj ani nie dawaj linka bom spłukana - zamówiłam sprzęt do kuchni i wyszło trochę a jeszcze mam wesele siostry za 3 tygodnie muszę zorganozować napad na bank ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1246 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() teraz są wakacje, może prędzej znajdziesz jakąś prace przynajmniej na sezon wakacyjny może do jakiegoś baru albo coś. Cytat:
jak myślicie zabrać ze sobą czerwoną Emilkę czy niebieską Madarę na wakacje do Hiszpanii? która będzie bardziej fotogeniczna?
|
|
#1247 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() edit. nie chcecie babki takich butów: ![]() karmelowe, jest wolne: 37 38, 38 40
Edytowane przez Iduś Czas edycji: 2011-07-02 o 13:19 |
|
|
|
|
#1248 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj faktycznie padlam
![]() Daga ostatnio jedna z dziewczyn z watku cruelty free mowila, ze czekala 3 tygodnie na realizacje zamowienia z BU a potem jeszcze wysylka poczta polska... Monia no to faktycznie mamy jedna na spolke ![]() A w zmywarce wystacrzylo wymienic dwa male kabelki Idus wspolczuje Ci tej sytuacji... Na Twoim miejscu staralabym sie koniecznie wyprowadzic stamtad, a nie myslisz o powrocie do mamy jednak? |
|
|
|
#1249 | |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Cytat:
![]() Iduś: bardzo mi przykro, nieprzyjemna sytuacja, ojciec twojego TŻ powinien się zastanowić co mówi...
|
|
#1250 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba tylko to, żebyś była dzielna i się jakoś trzymała ![]() ![]() Cytat:
Już wysprzątałam, moja mama coś tam w kuchni pichci, a ja powinnam się powoli ogarniać ![]() Cytat:
Chociaż czerwona Emilka też jest śliczna ![]() Cytat:
Kup sobie kiedyś z tych wiejskich ziemniaczków właśnie o smaku szynki. Mówię Ci - niebo w gębie ![]() Edytowane przez roxana222 Czas edycji: 2011-07-02 o 13:47 |
||||
|
|
|
#1252 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
... ale najwyraźniej on tylko się przejmuje tym co ludzie powiedzą bo akurat mówiłam im to na podwórku ...Ja tu kompletnie nie widzę miejsca dla siebie. Czuje się trochę jak w więzieniu. Siedzę w pokoju, nie mam co robić, nie mam jak się stąd wyrwać bo autobusy tutaj nie kursują . A jeszcze on mi mówił kiedyś, że się tutaj pobudujemy.... rozumiecie ? Nie zapytał się czy chcemy tutaj stawiać dom czy coś tylko on tak chce żeby wszyscy byli blisko i już .... ![]() Cytat:
... nic nie umiem, ale cieszę się, że sobie stąd pojade. Jeszcze dzisiaj dzwoniłam do TŻ-ta i mu płakałam w słuchawkę. On też to strasznie przeżywa bo wie, że ja cierpie, a nie potrafi nic z tym zrobić. On ma bardzo średni, żeby nie powiedzieć zły kontakt z ojcem. Mało gadają, ojciec często się go czepia, wymaga od niego więcej niż od "małego Michałka" - na Boga przecież ten chłopak za rok będzie miał 18 lat. Poronione jest to jak rodzice robią ze swoich dzieci chodzące kaleki .... dosłownie wypisz wymaluj rośnie taki mój braciszek, który bedzie siedział rodzicom na głowie ... zeszyt mu kup, to mu kup, obiadu też sobie nie zrobi ... masakra Najlepsze jest to jak zagląda swojej mamie do portfela ... to mi kupisz, tamto kupisz. Ma kase odłożoną to nie ruszy bo mu szkoda, ale cały czas tylko truje o tym, że chce mieć iphona i żeby mu kupić .... ... straszny snob . Ostatnio mu mama koszule kupiła z metką H&M, a na niej 99 zł ... to wziął, ale pewnie jakby się dowiedział, że kupiła ją za 30 zł to już raczej nie podobałaby mu się tak bardzo...
Edytowane przez Iduś Czas edycji: 2011-07-02 o 13:58 |
|||
|
|
|
#1253 | |
|
Zakorzenienie
|
Tak Dzisiaj z rodziną ![]() Cytat:
![]() Współczuję Ci strasznie Będę trzymać mocno kciuki za egzamin i za to, żeby sytuacja się w końcu poprawiła |
|
|
|
|
#1254 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, ile nowych zamówień na sigmie!
![]() chyba jest kilka nowych organizatorek i po prostu szaleństwo, sama nie wiem co zamawiać na razie tylko czarne kopytka (to już moja druga para, jestem z nich mega zadowolona
|
#1255 |
|
Raczkowanie
|
czesc dziewczyny
![]() mi etorebka znowy zalazła za skóre, jak sie nie zreflektują to im taką nagonkę w necie zrobie ze mnie popamiętają, kazda publikacja na jakims portalu, i ja tam będe, moze sie nawet przejde do inspekcji handlowej. A wiec tak, nie odebralam paczki po negatywnym rozpatrzeniu reklamacji, zeby przeprowadzili reklamacje ponownie. 13,06 paczka zostala przez nich odebrana, a do 27 nie dostalam zadnej odpowiedzi. 14 dni minelo wiec to tak jakby ustawowo mi uznali moje zadania i w trybie natychmiastowym powinni je spelnic. wyslalam im Wezwanie sprzedawcy do zrealizowana ządan kupującego, gdzie zacytowalam ustawę, przypomnialam co chcialam, podalam adres do wysylki itp. w 100% nalezy mi się przyjecie moich roszczeń, zadnych haczyków, czyste prawo konsumenta. a Te dupki mi odpisały: cytuje " Zgodnie z założeniami - nie wysylamy pozdrawiam, Krzysiek" znowu im smarnelam maila, ze teraz nie interesuje mnie jaka jest ich odpowiedz odnosnie reklamacji, tylko inforuję ze czas na takową sie skończył, i ze granie na zwłokę zadzialalo na ich niekorzysc (dzwonilam i przypominalalm sie zanim minelo to 14 dni). Od tego czasu cisza, ale nie będą sobie tak ze mną pogrywac, Mają czas do wtorku bo wtedy minie tydzien od wysłania "Wezwanie sprzedajacego...". jak oleją mnie albo bedą stac przy swoim, to pójdę do rzecznika praw konsumenta i tyle. no tak sie we mnie zagotowało ze nie wiem. Miala kiedys któras z was taka sytuacje ze po uplywie tych 14 dni sprzedawca nie chcial współpracowac? Sąd konsumencki byłby najlepszym rozwiązaniem, ale tak cięzkie dziala chce zostawic na koniec. Macie jakies inne pomysły?
|
|
|
|
#1256 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Kochane
Wczoraj miałam maraton wyprzedażowy Troszkę się obkupiłam i powiem Wam, że Danula miała rację Kupiłam dwa : chabrowy i koralowy - ten koral mam teraz na paznokciach (1 warstwa wystarcza do ładnego pokrycia) - cudny ![]() Dodam linki z netu - bo nie mam jak zdjęć pstryknąć: 1. chaber nr 320 - http://missdood.blogspot.com/2011/02...ss-sporty.html 2. koral nr 326 - http://czarnonabialymkate6924.blogsp...porty-326.html A teraz czas nadrobić
|
|
|
|
#1257 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
napisz koniecznie Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Koniecznie wracaj do brązu - pięknie Ci w tym kolorze i idealnie pasuje do Twoich oczu orzechowych |
||||
|
|
|
#1258 | |||
|
Zakorzenienie
|
Buenos Dias chicas
Cytat:
a co z tymi pracami w pizzerii jak Cię wzięli na próbny ? nic nie wyszło ? trzymam kciuki że się jakoś ułoży .. teraz w ogresie urlopów łatwiej chyba znaleźć pracę Cytat:
ale czasem trzeba odespać i pospać dłużej Mnie dziś od ok 5 mucha budziła bo stwierdziła ze sobie rano polata po pokoju więc niby wstałam przed 10:00 ale się kompletnie nie wyspałam ![]() Dziękuję ![]() Cytat:
nie znosze takich rozwydrzonych bahorów
For beautiful lips, speak only words of kindness And for poise, walk with the knowledge that you are never alone." /A.H/ Edytowane przez farfalla Czas edycji: 2011-07-02 o 15:10 |
|||
|
|
|
#1259 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
coraz gorzej z nimi Cytat:
|
||
|
|
|
#1260 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chociaż o lakierach to ja z wami nie pogadam ... bo nie lubiem
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:13.

Zwlaszcza z tymi nocnymi spacerami z psem
Na biochemie od dawna mam ochote ale skoro czeka sie tam nawet 3 tygodnie na wysylke to mi sie odechciewa 
nie tylko etorebka ;p

Dziala troche jak tonik
współczuję ....

250 po przecenie z 400 ja takie mierzyłam i pamiętam, ze były boskie poza tym że białe niestety