etorebka.pl cz. 29 - Strona 43 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-02, 15:13   #1261
Danula
Zakorzenienie

Dot.: etorebka.pl cz. 29

Dziń dybry

Cytat:
Napisane przez maggie82 Pokaż wiadomość
Hej Kochane

Wczoraj miałam maraton wyprzedażowy Troszkę się obkupiłam i powiem Wam, że Danula miała rację Lakiery z Miss Sporty są ŚWIETNE !!!
Kupiłam dwa : chabrowy i koralowy - ten koral mam teraz na paznokciach (1 warstwa wystarcza do ładnego pokrycia) - cudny I kosztują tylko 5 zł więc na razie nie będę zamawiała z Barbry - jak można kupić takie fajne na miejscu
Dodam linki z netu - bo nie mam jak zdjęć pstryknąć:
1. chaber nr 320 - http://missdood.blogspot.com/2011/02...ss-sporty.html
2. koral nr 326 - http://czarnonabialymkate6924.blogsp...porty-326.html

A teraz czas nadrobić
Mopsiul no ale teraz to nie wiem czy się cieszyć czy walnąć focha Jakbym pierwszy raz miała rację:c ojest:
Mam obydwa super są, ostatnio tym niebieskim często maluję

"Tak, jestem szczęśliwa,
i brak mi tylko dzwoneczka u szyi, który by brzęczał nad tobą, gdy śpisz."
Szymborska
Danula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-02, 15:16   #1262
dor1kaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Iduś Pokaż wiadomość
no i mam kolejny problem ....

Dzisiaj młodszy brat R. zaczął coś ściągać przez co ja w ogóle nie mogłam się dostać do internetu . Nie było mnie wczoraj cały dzień, wróciłam o 22:30 i to samo - ściąganie, więc mu wyłączyłam prąd i się modem zrestartował. On dzisiaj po złości mówi, że nie wyłączy ściągania itp. więc ja mówie ok to dzwonie do Twoich rodziców.... zadzwoniłam po numer do R. Po jakiś 15 minutach akurat przyjechali i ja zdenerwowana mówie, że ten mały szczyl po złości nie chce wyłączyć tego ściągania, a też bym chciała coś sprawdzić, jutro mamy egzamin, żadnych książek tylko wszystko z internetu trzeba opracować ... a jego ojciec mówi, że "tak na niego nie mów, może jeszcze aferke zrób jak Twoja mamusia" ... tak mnie wcięło, a jednocześnie zrobiło się przykro ... nie spodziewałam się, że tak mi odpowie tym bardziej, że sam potrafi zrobić niezłą awanturę, a na Michała wiele razy mówił "pieprz**y gówniarz" .
No dopiero się uspokoiłam...... bo aż się rozpłakałam z tego powodu . Nie wiem co ja już mam robić. Najchętniej to bym się stąd wyprowadziła, ale nie mogę znaleźć pracy ... kiedy to się skończy ...
trzymaj się kochana dzieciak naprawdę jest wredny

---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ----------

Cytat:
Takiej pracy cały czas szukam i nic nie moge znaleźć ... nawet od Charal wzięłam namiary, ale nie odpowiedzieli

edit.

nie chcecie babki takich butów:

karmelowe, jest wolne:
37
38, 38
40
oj ja już obcasików to nie chce ale jazzówki może ktos sie skusi i na te http://sigmatomczak.pl/displayimage.php?album=79&pos=84

dor1kaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-02, 15:16   #1263
Iduś
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez farfalla Pokaż wiadomość
Buenos Dias chicas

o matko .... sam zaraz by ci scene zrobił jakby to się dalej pociągnęło ... dorosły chłop a nie myśli co mówi ... smutne a co z tymi pracami w pizzerii jak Cię wzięli na próbny ? nic nie wyszło ? trzymam kciuki że się jakoś ułoży .. teraz w ogresie urlopów łatwiej chyba znaleźć pracę

Za egzamin też trzymam kciuki
nie znosze takich rozwydrzonych bahorów

No właśnie w maju jakoś więcej było tych ogłoszeń ... teraz jakoś mało jest .
A tam popracowałam 3 dni i podziękowałam.... bo byłam wpisana na sobote na cały dzień czyli na 12 h to bym sobie coś tam zarobiła, dziewczyny i właścicielka mi tą sobote zabrały(chociaż 3 razy mówiłam że bardzo mi pasuje i chce przyjść) i wpisały na 4 h na niedziele.... przy stawce 6 zł/h bym zarobiła 24 zł ... to dojazd sam w obie strony 2 h ... jeszcze bym musiała 2 h do 18:00 czekać, żeby się do domu z mamą TŻ-ta zabrać.... podziękowałam bo nie miało to sensu ...

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Edytowane przez Iduś
Czas edycji: 2011-07-02 o 15:17
Iduś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-02, 15:18   #1264
maggie82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez roxana222 Pokaż wiadomość
No i oczywiście po tym jak dzisiaj do niego napisałam smsa, z zapytaniem czy przyjedzie, odpisał, że "nie da rady" Pewnie w ogóle nie miał zamiaru mnie poinformować...
co za ....................... (możesz wstawić dowolne słowo ) ... Szkoda czasu na niego

Cytat:

Już się nie będę przejmować. Mam go totalnie gdzieś

U mnie chwilowo spokój, ale i tak pewnie będzie lało

Już nie będę o nim myśleć Tylko się poniżam i marnuję swój czas. To oficjalny KONIEC
mądra decyzja

Cytat:
Buenas tardes wszystkim
Pochwalę się i wam ... bo jestem nadal w szoku dostałam na koniec 4,5 u chyba największej kosy na moim wydziale ... a na pewno jednej z większych ... a wcale na to nie liczyłam bo 1 podejscie do zaliczenia zawaliłam ... a na 2 miałam kupę szczęścia bo dostałam łatwiejszą grupę i 5 była ... a że babka robi średnią ważoną ze wszystkich ocen z wagami 0,5 to byłam przekonana że będzie 3,5 (bo z ćwiczeń 4 było ) a tu patrzę dziś na webdziekanat a tu taki suprise .... nie powiem że rekompensuje mi to sporo nerwów jakie miałam w tej sesji i dodaje sił na ostatnie zaliczenie jakie mnie czeka i dokonczenie projektu

Blackberry fajny chciałabym ale mnie nie stać .... i lubię mojego LG
Gratulacje Far
maggie82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-02, 15:19   #1265
CharLizZie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dor1kaaaa Pokaż wiadomość
oj ja już obcasików to nie chce ale jazzówki może ktos sie skusi i na te http://sigmatomczak.pl/displayimage.php?album=79&pos=84
nie kuś, ja jazzówek mam już 3 pary
mam nadzieję, że organizatorki otworzą zamówienie na te oxfordki: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1301

karmelowe z drugiego zdjęcia zakochałam się normalnie...

www.pomooc.pl> ustaw sobie na stronę startową, pajacyk, pusta miska, wszystko w jednym miejscu
CharLizZie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-02, 15:21   #1266
dor1kaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez reniabg Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki!!

Hej jak nie masz co robić to zapraszam do mnie na remont właśnie dostałam wezwanie ze koniec spania - jest robota dla mnie czyli zrywanie płytek pcv i pewnie gruz
hej Rerniu ktoś musi sprzatać ten bałagan w sumie ja też zawsze od takiej roboty jestem

Stary 2011-07-02, 15:21   #1267
Iduś
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez CharLizZie Pokaż wiadomość
mam nadzieję, że organizatorki otworzą zamówienie na te oxfordki: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1301

karmelowych nie będzie bo Aerith nie ma do czego nosić... jak już to granatowe

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Stary 2011-07-02, 15:25   #1268
dor1kaaaa
Zakorzenienie

Cytat:

a ja nie mam i dlatego może ktoś się skusi

a te oxforty to jesli będzie ktoś organizował to krzycz tez chętnie sie zapisze

Stary 2011-07-02, 15:26   #1269
CharLizZie
Zakorzenienie

Cytat:
karmelowych nie będzie bo Aerith nie ma do czego nosić... jak już to granatowe
szkoda... oprócz niej jest jeszcze kilka organizatorek, więc a nuż, któraś się skusi
a od kiedy są nowe organizatorki, nie wiesz może? jakoś tłoczno się zrobiło na zamówieniowym i nawet nie zauważyłam kiedy

www.pomooc.pl> ustaw sobie na stronę startową, pajacyk, pusta miska, wszystko w jednym miejscu
Stary 2011-07-02, 15:29   #1270
Iduś
Zakorzenienie

Cytat:
szkoda... oprócz niej jest jeszcze kilka organizatorek, więc a nuż, któraś się skusi
a od kiedy są nowe organizatorki, nie wiesz może? jakoś tłoczno się zrobiło na zamówieniowym i nawet nie zauważyłam kiedy
od czwartku ... jest Aerith, Starlit i mnka

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Stary 2011-07-02, 15:53   #1271
maggie82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dagna1 Pokaż wiadomość
cze hanusia

rozkmina dnia:
jezeli przejde jutro kolo bruneta to powiedziec mu "czesc"??

zagubione dziewcze, lat 12
Powiedz (albo już to zrobiłaś bo jest jutro ...)

Cytat:
Napisane przez NIKaP-n Pokaż wiadomość
Mam, Twoją Majulkę

Dzięki Kochana
Jest cudnie!

Nadrabiam, ale dzisiaj już padam, mam jeszcze jakieś 20stron!
Wróciliśmy na 3 dni, jutro opowiem więcej
Hej Nika nadrabiaj i wracaj do nas (tęsknimy )

Cytat:
Dobry
Egzamin językowy zdany, dziś odebrałam certyfikat

moje ulubione

Cytat:
Napisane przez harajuku-fish Pokaż wiadomość
cześć Dziewczyny
wpadłam tylko na pół minutki....
ciągle się przeprowadzam i praktycznie nie siedzę przy komputerze

buziolki, niedługo wrócę
Rybka dużo rzeczy zostało jeszcze do przeniesienia ? Wszystkie torebki już są na nowym miejscu ?

Cytat:
no i mam kolejny problem ....

Dzisiaj młodszy brat R. zaczął coś ściągać przez co ja w ogóle nie mogłam się dostać do internetu . Nie było mnie wczoraj cały dzień, wróciłam o 22:30 i to samo - ściąganie, więc mu wyłączyłam prąd i się modem zrestartował. On dzisiaj po złości mówi, że nie wyłączy ściągania itp. więc ja mówie ok to dzwonie do Twoich rodziców.... zadzwoniłam po numer do R. Po jakiś 15 minutach akurat przyjechali i ja zdenerwowana mówie, że ten mały szczyl po złości nie chce wyłączyć tego ściągania, a też bym chciała coś sprawdzić, jutro mamy egzamin, żadnych książek tylko wszystko z internetu trzeba opracować ... a jego ojciec mówi, że "tak na niego nie mów, może jeszcze aferke zrób jak Twoja mamusia" ... tak mnie wcięło, a jednocześnie zrobiło się przykro ... nie spodziewałam się, że tak mi odpowie tym bardziej, że sam potrafi zrobić niezłą awanturę, a na Michała wiele razy mówił "pieprz**y gówniarz" .
No dopiero się uspokoiłam...... bo aż się rozpłakałam z tego powodu . Nie wiem co ja już mam robić. Najchętniej to bym się stąd wyprowadziła, ale nie mogę znaleźć pracy ... kiedy to się skończy ...
Iduś - to naprawdę ciężka sytuacja ... nie wiem co zrobiłabym w Twojej sytuacji Staraj się trzymać nerwy na wodzy i nie wchodzić w dyskusje z ojcem Tżta (niech sobie mówi co chce) - Ty masz swojego R. i trzymajcie się razem Trzymam kciuki żeby Wam się wszystko dobrze poukładało
Stary 2011-07-02, 15:53   #1272
maggie82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moniuleczka Pokaż wiadomość
jak myślicie zabrać ze sobą czerwoną Emilkę czy niebieską Madarę na wakacje do Hiszpanii? która będzie bardziej fotogeniczna?
Madarę i zrób dla nas zdjęcia z Hiszpanii

Cytat:
Napisane przez werucha Pokaż wiadomość
czesc dziewczyny

mi etorebka znowy zalazła za skóre, jak sie nie zreflektują to im taką nagonkę w necie zrobie ze mnie popamiętają, kazda publikacja na jakims portalu, i ja tam będe, moze sie nawet przejde do inspekcji handlowej.
A wiec tak, nie odebralam paczki po negatywnym rozpatrzeniu reklamacji, zeby przeprowadzili reklamacje ponownie. 13,06 paczka zostala przez nich odebrana, a do 27 nie dostalam zadnej odpowiedzi. 14 dni minelo wiec to tak jakby ustawowo mi uznali moje zadania i w trybie natychmiastowym powinni je spelnic. wyslalam im Wezwanie sprzedawcy do zrealizowana ządan kupującego, gdzie zacytowalam ustawę, przypomnialam co chcialam, podalam adres do wysylki itp. w 100% nalezy mi się przyjecie moich roszczeń, zadnych haczyków, czyste prawo konsumenta.

a Te dupki mi odpisały: cytuje

" Zgodnie z założeniami - nie wysylamy

pozdrawiam,
Krzysiek"

znowu im smarnelam maila, ze teraz nie interesuje mnie jaka jest ich odpowiedz odnosnie reklamacji, tylko inforuję ze czas na takową sie skończył, i ze granie na zwłokę zadzialalo na ich niekorzysc (dzwonilam i przypominalalm sie zanim minelo to 14 dni). Od tego czasu cisza, ale nie będą sobie tak ze mną pogrywac, Mają czas do wtorku bo wtedy minie tydzien od wysłania "Wezwanie sprzedajacego...". jak oleją mnie albo bedą stac przy swoim, to pójdę do rzecznika praw konsumenta i tyle.

no tak sie we mnie zagotowało ze nie wiem.

Miala kiedys któras z was taka sytuacje ze po uplywie tych 14 dni sprzedawca nie chcial współpracowac? Sąd konsumencki byłby najlepszym rozwiązaniem, ale tak cięzkie dziala chce zostawic na koniec. Macie jakies inne pomysły?
no słów już brak na ich zachowanie Jeśli masz na to siłę to nie odpuszczaj i idź ze sprawą do rzecznika praw konsumenta, on podpowie co dalej robić w tej sprawie. Ktoś w końcu musi etorebce uzmysłowić, że ostro przeginają ostatnio

Cytat:
Otóż to chociaż o lakierach to ja z wami nie pogadam ... bo nie lubiem
Zobaczysz - niedługo polubisz Jeszcze kilka wątków i Ci się lakiery w szufladzie nie zmieszczą Bo nałogi na wizażu są zaraźliwe

Cytat:
Napisane przez Danula Pokaż wiadomość
Dziń dybry

Mopsiul no ale teraz to nie wiem czy się cieszyć czy walnąć focha Jakbym pierwszy raz miała rację:c ojest:
Mam obydwa super są, ostatnio tym niebieskim często maluję
Danulko no Jasne, że masz się cieszyć - co się fochać będziesz
Przecież TY ZAWSZE MASZ RACJĘ

(niebieskim pomaluję w poniedziałek bo na razie napawam się widokiem koralowych pazurków )
Stary 2011-07-02, 16:19   #1273
farfalla
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie w maju jakoś więcej było tych ogłoszeń ... teraz jakoś mało jest .
A tam popracowałam 3 dni i podziękowałam.... bo byłam wpisana na sobote na cały dzień czyli na 12 h to bym sobie coś tam zarobiła, dziewczyny i właścicielka mi tą sobote zabrały(chociaż 3 razy mówiłam że bardzo mi pasuje i chce przyjść) i wpisały na 4 h na niedziele.... przy stawce 6 zł/h bym zarobiła 24 zł ... to dojazd sam w obie strony 2 h ... jeszcze bym musiała 2 h do 18:00 czekać, żeby się do domu z mamą TŻ-ta zabrać.... podziękowałam bo nie miało to sensu ...
Ughhhh .. to się nie dziwię że zrezygnowałaś kurcze ja u siebie w galeriach handlowych ostatnio właśnie widzę sporo ogłoszeń o pracę ... bo im uciekają na urlopy pracownicy .... szukaj wytrwale na pewno w końcu coś znajdziesz a ja trzymam za to kciuki
Cytat:
co za ....................... (możesz wstawić dowolne słowo ) ... Szkoda czasu na niego

mądra decyzja

Gratulacje Far
dziękuję maggie
/A.H/
farfalla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-02, 16:20   #1274
dor1kaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Czasem myśle bo zaczęłyśmy się lepiej dogadywać, ale jakoś nie widzę tam dla siebie miejsca. Mój pokój to teraz jej pokój, ona tam "urzęduje". ...

No właśnie tym bardziej, że to nie było jakieś nie wiadomo jak obraźliwe ... ale najwyraźniej on tylko się przejmuje tym co ludzie powiedzą bo akurat mówiłam im to na podwórku ...

Ja tu kompletnie nie widzę miejsca dla siebie. Czuje się trochę jak w więzieniu. Siedzę w pokoju, nie mam co robić, nie mam jak się stąd wyrwać bo autobusy tutaj nie kursują .
A jeszcze on mi mówił kiedyś, że się tutaj pobudujemy.... rozumiecie ? Nie zapytał się czy chcemy tutaj stawiać dom czy coś tylko on tak chce żeby wszyscy byli blisko i już ....

Jakoś się trzymam ... jeszcze jutro ten egzamin ... nic nie umiem, ale cieszę się, że sobie stąd pojade. Jeszcze dzisiaj dzwoniłam do TŻ-ta i mu płakałam w słuchawkę. On też to strasznie przeżywa bo wie, że ja cierpie, a nie potrafi nic z tym zrobić. On ma bardzo średni, żeby nie powiedzieć zły kontakt z ojcem. Mało gadają, ojciec często się go czepia, wymaga od niego więcej niż od "małego Michałka" - na Boga przecież ten chłopak za rok będzie miał 18 lat. Poronione jest to jak rodzice robią ze swoich dzieci chodzące kaleki .... dosłownie wypisz wymaluj rośnie taki mój braciszek, który bedzie siedział rodzicom na głowie ... zeszyt mu kup, to mu kup, obiadu też sobie nie zrobi ... masakra Najlepsze jest to jak zagląda swojej mamie do portfela ... to mi kupisz, tamto kupisz. Ma kase odłożoną to nie ruszy bo mu szkoda, ale cały czas tylko truje o tym, że chce mieć iphona i żeby mu kupić .... ... straszny snob . Ostatnio mu mama koszule kupiła z metką H&M, a na niej 99 zł ... to wziął, ale pewnie jakby się dowiedział, że kupiła ją za 30 zł to już raczej nie podobałaby mu się tak bardzo...
wspierajcie sie z tż a powinno być dobrze i chyba najlepiej będzie jesli nie będziesz się wdawać w pyskówki z nii bo i tak nie wygrasz bo jesteś u nich a nie oni u ciebie Moja mama miała kiedyś przechlapane z teściowa aż musieli dom na pół przedzielić ale i tak zawsze miała jakieś "ale" I jak nadarzyła się okazja to wyprowadziliśmy do mieszkania w bloku i wtedy już było ok

Stary 2011-07-02, 16:22   #1275
Danula
Zakorzenienie

Cytat:

no słów już brak na ich zachowanie Jeśli masz na to siłę to nie odpuszczaj i idź ze sprawą do rzecznika praw konsumenta, on podpowie co dalej robić w tej sprawie. Ktoś w końcu musi etorebce uzmysłowić, że ostro przeginają ostatnio

Zobaczysz - niedługo polubisz Jeszcze kilka wątków i Ci się lakiery w szufladzie nie zmieszczą Bo nałogi na wizażu są zaraźliwe

Danulko no Jasne, że masz się cieszyć - co się fochać będziesz
Przecież TY ZAWSZE MASZ RACJĘ

(niebieskim pomaluję w poniedziałek bo na razie napawam się widokiem koralowych pazurków )
No dopsze nie przesadzaj

"Tak, jestem szczęśliwa,
Szymborska
Stary 2011-07-02, 16:28   #1276
dor1kaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez werucha Pokaż wiadomość
czesc dziewczyny

mi etorebka znowy zalazła za skóre, jak sie nie zreflektują to im taką nagonkę w necie zrobie ze mnie popamiętają, kazda publikacja na jakims portalu, i ja tam będe, moze sie nawet przejde do inspekcji handlowej.
A wiec tak, nie odebralam paczki po negatywnym rozpatrzeniu reklamacji, zeby przeprowadzili reklamacje ponownie. 13,06 paczka zostala przez nich odebrana, a do 27 nie dostalam zadnej odpowiedzi. 14 dni minelo wiec to tak jakby ustawowo mi uznali moje zadania i w trybie natychmiastowym powinni je spelnic. wyslalam im Wezwanie sprzedawcy do zrealizowana ządan kupującego, gdzie zacytowalam ustawę, przypomnialam co chcialam, podalam adres do wysylki itp. w 100% nalezy mi się przyjecie moich roszczeń, zadnych haczyków, czyste prawo konsumenta.

a Te dupki mi odpisały: cytuje

" Zgodnie z założeniami - nie wysylamy

pozdrawiam,
Krzysiek"

znowu im smarnelam maila, ze teraz nie interesuje mnie jaka jest ich odpowiedz odnosnie reklamacji, tylko inforuję ze czas na takową sie skończył, i ze granie na zwłokę zadzialalo na ich niekorzysc (dzwonilam i przypominalalm sie zanim minelo to 14 dni). Od tego czasu cisza, ale nie będą sobie tak ze mną pogrywac, Mają czas do wtorku bo wtedy minie tydzien od wysłania "Wezwanie sprzedajacego...". jak oleją mnie albo bedą stac przy swoim, to pójdę do rzecznika praw konsumenta i tyle.

no tak sie we mnie zagotowało ze nie wiem.

Miala kiedys któras z was taka sytuacje ze po uplywie tych 14 dni sprzedawca nie chcial współpracowac? Sąd konsumencki byłby najlepszym rozwiązaniem, ale tak cięzkie dziala chce zostawic na koniec. Macie jakies inne pomysły?
pfff straszne i asz racje jeśli zareklamujesz towar i oni się nie odzywają przez 2 tygodnie to znaczy ze uznali reklamacje masakra jakaś chyba najlepszy wyjściem jeśli zaczniemy pisać do rzecznika i ich zacząć straszyć czy coś bo powoli a już coraz częściej przeginają

Trochę z innej beczki Jakiś czas temu kupowałam na zamówienie moskitiery i przyszły mi za małe w sensie haczyki za które się zaczepia moskitierę na okno mi nie pasowały. Wieć zadzwoniłam do sklepu i mówię ze mi nie pasują sa nie dobre i czy moge je przywieść a facet mi mówi że nie bo oni nie będą tego naprawiać. A zaznaczę że n ikt mnie sie nie pytała jakiej grubości mam ramę w oknie.
Wioec pokłociłam się z nim i tak je zawiozłam do sklepu a ten dupek z sklepie mi mówi że absolutnie mi ich nie przyjmie i nie ma czegos takiego jak reklamacja. :conf used: Po tym juz chciała rozmawiać z szefem ale jego nie było i był następnego dnia i jak przyjechała na następny dzień to szef przyjął bez problemu reklamacje bez żadnego ale ... nie rozumiem polityki różnych firm

Stary 2011-07-02, 16:32   #1277
moniuleczka
Zakorzenienie

Cytat:

Ja jestem za niebieską Madarą Chociaż czerwona Emilka też jest śliczna Może weź obie ?
Chciałabym dwie ale niestety nie zmieszczą mi się, bo cała walizka zapakowana jest jedzeniem

Cytat:
Hej Kochane

Wczoraj miałam maraton wyprzedażowy Troszkę się obkupiłam i powiem Wam, że Danula miała rację Lakiery z Miss Sporty są ŚWIETNE !!!
Kupiłam dwa : chabrowy i koralowy - ten koral mam teraz na paznokciach (1 warstwa wystarcza do ładnego pokrycia) - cudny I kosztują tylko 5 zł więc na razie nie będę zamawiała z Barbry - jak można kupić takie fajne na miejscu

A teraz czas nadrobić
Ja też mam lakiery Miss Sporty, ten niebieski właśnie też mam, koralowego nie widziałam ostatnio jak byłam w Rossmannie, bo bym pewnie też go kupiła

Cytat:
Zrobię zdjęcia na pewno
Wracam 12 lipca z wakacji, więc wtedy zdam relację, a przez ten czas tj. od jutra nie będę miała niestety dostępu do internetu i do wizażu

więc muszę się pożegnać z Wami na ponad tydzień, i wracam do pakowania i upychania rzeczy w walizce
to trzymajcie się cieplutko i do usłyszenia niebawem

moniuleczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-02, 16:43   #1278
dor1kaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Chciałabym dwie ale niestety nie zmieszczą mi się, bo cała walizka zapakowana jest jedzeniem

Ja też mam lakiery Miss Sporty, ten niebieski właśnie też mam, koralowego nie widziałam ostatnio jak byłam w Rossmannie, bo bym pewnie też go kupiła

Zrobię zdjęcia na pewno
Wracam 12 lipca z wakacji, więc wtedy zdam relację, a przez ten czas tj. od jutra nie będę miała niestety dostępu do internetu i do wizażu

więc muszę się pożegnać z Wami na ponad tydzień, i wracam do pakowania i upychania rzeczy w walizce
udanych i pogodnych wakacji

ide dalej sprzątać bo jeszcze nie skończyłam

Edytowane przez dor1kaaaa
Czas edycji: 2011-07-02 o 17:03
Stary 2011-07-02, 16:59   #1279
Danula
Zakorzenienie

Cytat:

Zrobię zdjęcia na pewno

Baw się dobrze i uważaj na siebie: cmok:

"Tak, jestem szczęśliwa,
Szymborska
Stary 2011-07-02, 17:19   #1280
inc0rrect
Zakorzenienie

Hej dziewczyny, jestem tutaj przelotem

akurat wszystkie moje torebki z e-torebki szlag trafił ;/ zawiodłam się na Mabel bo wytrzymała tylko 10 miesięcy
ale Emili już z dwa lata i ona jednak poniosła znacznie mniejsze obrażenia bo zepsuł się tylko zamek i zawieszka od paska

ale do rzeczy, chciałabym jakieś dwie torebki i mam pytanie, czym się różni:

KRISTY
od
Kristyd
od
Kristys?

I która z nich bez problemu pomieści A4, nie samą teczkę ale dwie-trzy teczki?

I czy Nancy pomieści?

Emili i Mabel niby tez mieściły, ale na prawdę cieńkie rzeczy, w dodatku szybko się te teczki/zeszyty niszczyly od wciskania na siłę teraz wolałabym torebkę gdzie już ten format A4 nie będzie wchodzil na styk
pozdrawiam

Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM

W ramach podziękowania dla dwóch z Was oferuję bezpłatne konsultacje dietetyczne
inc0rrect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-02, 17:35   #1281
monica80c
Zakorzenienie

Dzień dobrrrrrry!

Cytat:
Napisane przez dagna1 Pokaż wiadomość
namow meza!! niech z Toba nordicuje bylam pewna,ze z kolezanka chodzisz, a tu samiutka?? sluchawki na uszy i w rytm muzyki biegniesz? tez nie cierpie bialych butow
juz na serio ide, pa

congratulations!!
nie to chyba mało męski hm jak to określić........ rodzaj aktywności

czasami z koleżanką ale mieszkamy na dwóch krańcach Łodzi i ...... no właśnie

dzisiaj idę na kijki
przez to ze duzo takich starszych osób chodzi z kijkamj i sie na nich opiera / co ja popieram, bo fajnie, że mają taki pomysł/ to nordic kojarzy się tak mało sportowo i w ogóle

ja jak ktoś patrzy to usiłuję iść jeszcze szybciej, żeby nie wyglądać jak staruszka

Cytat:
Napisane przez harajuku-fish Pokaż wiadomość
cześć Dziewczyny
wpadłam tylko na pół minutki....
ciągle się przeprowadzam i praktycznie nie siedzę przy komputerze

buziolki, niedługo wrócę
Och Feliiiiiiiiiiiiiiii ledwo zipiemy tu bez Ciebie wraaaacaj!
Cytat:
Dzień dobry

Wczoraj poszłam spać już po 21, a wstałam jakieś parę minut temu (13h spania !)

Gratulacje

Pamiętam, pamiętam I nadal czekam

Ja kupiłam "brąz" z Garniera, ale i tak pewnie wyjdą czarne

Już się nie przejmuję

Olać go

Gratulacje

One są takie jakby ketchupowe (?) Dobre, ale ja jednak pozostanę przy mojej szynce babuni z wiejskich ziemniaczków
jak szynce babuni z ziemniaczków:co nfused::confuse d:

no kto jak kto ale babunie to powinny robić szynkę z szynki

roxi- to weź jaśniejszą zrób farba- już pisałam ale znowu powtórzę koleżanka farbuje brunetkowe włosy ciemnym blondem i wychodzą takie czarno brązowe
chociaż ja się przecież nie znam - moze powinnaś rozjaśnić czymś specjalnym- pewnie sama wiesz lepiej

ale po co Ty laseczko farbujesz swoje piękne włosy??????
Cytat:
Napisane przez kali765 Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Ja dopiero wstałam
Niby słońce świeci ale jest zimno i strasznie wieje Co dziś robić?
ja poszłam na zakupy ale bez efektów i strat
Cytat:
Napisane przez reniabg Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki!!

Byłam nocnym markiem dopóki mi laptop nie zgasł...nie zauważyłam ze się odłączył od zasilacza. Próbowałam zdiagnozować usterkę i narobiłam rabanu o 2.30, zbudziłam męża, dostałam ochrzan i poszłam grzecznie spać

Jak ja kocham róże....a raczej bronzery bo w różu chyba mi źle nie wspominaj ani nie dawaj linka bom spłukana - zamówiłam sprzęt do kuchni i wyszło trochę a jeszcze mam wesele siostry za 3 tygodnie muszę zorganozować napad na bank

Boję się tych w kremie

Rybolek!!!

Oj Idusiu, współczuję tej sytuacji

Hej jak nie masz co robić to zapraszam do mnie na remont właśnie dostałam wezwanie ze koniec spania - jest robota dla mnie czyli zrywanie płytek pcv i pewnie gruz
ja tez się boję
następne kupię sypkie
Cytat:
faktycznie przykra sytuacja
teraz są wakacje, może prędzej znajdziesz jakąś prace przynajmniej na sezon wakacyjny może do jakiegoś baru albo coś.

oj to długo spałaś ja za ten czas zrobiłam z mamą pierogi i placek z wiśniami, a zaraz zabieram się za pakowanie, bo jutro lecę do UK

jak myślicie zabrać ze sobą czerwoną Emilkę czy niebieską Madarę na wakacje do Hiszpanii? która będzie bardziej fotogeniczna?
miłej podroży i pobytu- kupuj tam ile się da

obie!!!! ale jeśli jedną to ja jestem za czerwoną emilką - i kolor i kokardki są bardziej hiszpańskie -ole!
Cytat:
Napisane przez hanusia505 Pokaż wiadomość
Wczoraj faktycznie padlam
Daga ostatnio jedna z dziewczyn z watku cruelty free mowila, ze czekala 3 tygodnie na realizacje zamowienia z BU a potem jeszcze wysylka poczta polska...

Monia no to faktycznie mamy jedna na spolke
A w zmywarce wystacrzylo wymienic dwa male kabelki

Idus wspolczuje Ci tej sytuacji... Na Twoim miejscu staralabym sie koniecznie wyprowadzic stamtad, a nie myslisz o powrocie do mamy jednak?
zmywarka
może to dosłownie połówki tej samej jak się kiedyś spotkamy to przymierzymy jak w filmach przedarte części jednego banknotu!
Cytat:
Dziewczyny, ile nowych zamówień na sigmie!
chyba jest kilka nowych organizatorek i po prostu szaleństwo, sama nie wiem co zamawiać na razie tylko czarne kopytka (to już moja druga para, jestem z nich mega zadowolona)
nie siej zła

Cytat:
Hej Kochane

A teraz czas nadrobić

skandal ja mam taki chaber z Sephory za 16 zł- dlaczego nie wiedziałam, że można za 5zł

na razie!

aha iza

po co wklejałaś ten link- ta torba będzie mi się śnic po nocach!

http://lula.pl/lula/51,94042,9862312.html?i=30

Edytowane przez monica80c
Czas edycji: 2011-07-02 o 17:39
monica80c jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-02, 19:37   #1282
CharLizZie
Zakorzenienie

Cytat:
a ja nie mam i dlatego może ktoś się skusi

a te oxforty to jesli będzie ktoś organizował to krzycz tez chętnie sie zapisze
u mnie pełno jazzówek po no name, w cenach do 50 rozejrzyj się u siebie po tego typu sklepach, targach mi wpadły w oko jedne w przejściu pod Dworcem w Krakowie, takie karmelki za 45
będę liczę też na twoją czujność jakby się pojawiły

Cytat:
Napisane przez monica80c Pokaż wiadomość
nie siej zła

ja tylko informuję

Stary 2011-07-02, 20:08   #1283
dor1kaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
u mnie pełno jazzówek po no name, w cenach do 50 rozejrzyj się u siebie po tego typu sklepach, targach mi wpadły w oko jedne w przejściu pod Dworcem w Krakowie, takie karmelki za 45
będę liczę też na twoją czujność jakby się pojawiły

ja tylko informuję
masz racje rozejrzę się koniecznie

cześć Moni

Stary 2011-07-02, 20:40   #1284
Iduś
Zakorzenienie

zjadłam sobie właśnie na pocieszenie spaghetti carbonare

---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ----------

nie no ja tutaj naprawdę nie wytrzymam ... poszłam włączyłam sobie wode na herbate to co ... przychodze po 15 minutach, a tutaj wody w czajniku nie ma bo sobie zalali synuś z tatusiem herbatki ... i jak tutaj się nie wkurzyć

takich to tylko ....

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Stary 2011-07-02, 20:44   #1285
dor1kaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
zjadłam sobie właśnie na pocieszenie spaghetti carbonare

---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ----------

nie no ja tutaj naprawdę nie wytrzymam ... poszłam włączyłam sobie wode na herbate to co ... przychodze po 15 minutach, a tutaj wody w czajniku nie ma bo sobie zalali synuś z tatusiem herbatki ... i jak tutaj się nie wkurzyć

takich to tylko ....
a tobie nie zalali? o kurcze takich to chyba trzeba tym samym zwalczyć bo gadanie nic nie wskurasz a się tylko możesz wkurzyć

Stary 2011-07-02, 20:46   #1286
Iduś
Zakorzenienie

Cytat:
a tobie nie zalali? o kurcze takich to chyba trzeba tym samym zwalczyć bo gadanie nic nie wskurasz a się tylko możesz wkurzyć
nie właśnie ... super naprawdę tak ciężko się pokapować, że to ja gotowałam wodę skoro tylko mój kubek stał z herbatą i cytryną ... najgorsze jest to, że ta frustracja we mnie narasta, nie potrafie myśleć o niczym innym, a już na ostatnim miejscu chce mi się czegokolwiek uczyć

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Stary 2011-07-02, 20:54   #1287
dor1kaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
nie właśnie ... super naprawdę tak ciężko się pokapować, że to ja gotowałam wodę skoro tylko mój kubek stał z herbatą i cytryną ... najgorsze jest to, że ta frustracja we mnie narasta, nie potrafie myśleć o niczym innym, a już na ostatnim miejscu chce mi się czegokolwiek uczyć
idź na spacer pobiegaj odpręż się i nie myśl o tym naprawdę nie sa warci tego
mam takie wrażenie że może oni robią to specjalnie

Stary 2011-07-02, 20:59   #1288
dagna1
Zakorzenienie

Cytat:
Hej Kochane

A teraz czas nadrobić
tez mam koralowy i widocznie na jakis lewy trafilam. moj jest bardzo wodnisty i beznadziejnie sie nim maluje, bo nie pokrywa rownomiernie przez ta swa konsystencje
Cytat:
Dagusiu dzięki za fotkę - ale cudna ta kosmetyczka a w jakim to sklepie wyczaiłaś ??? i za ile ? napisz koniecznie
nie pamietam nazwy sklepu, ale to taki w stylu "wszystko i nic" nie patrzylam na cene, ale pewnie cos kolo 15zl- watpie zeby wiecej teraz mopsy czaja sie wszedzie
Cytat:
Powiedz (albo już to zrobiłaś bo jest jutro ...)
zapomnialam,ze dzisiaj weekend on w sobote konczy pracowac o godz 14, a ja dopiero wtedy wstaje dla niego ;p musze zmienic pore kladzenia sie spac
Cytat:
Napisane przez inc0rrect Pokaż wiadomość
ale do rzeczy, chciałabym jakieś dwie torebki i mam pytanie, czym się różni:

[LEFT]KRISTY
od
Kristyd
od
[COLOR=black][FONT=Arial][B]Kristys?
jakie kristyd, kristys??

wrocilam z galerii 2 bluzki kupilam, nad jedna sie zastanawiam. za toooo bylam bliska kupna zegarka (bialy) na zywo duzo lepiej sie prezentuje postaram sie kupic go w nastepnym miesiacu
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Ice-Watch-Sili.jpg (57,0 KB, 22 załadowań)

pusta miska.. ale możesz ją napełnić!
dagna1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-02, 21:33   #1289
NIKaP-n
BAN stały

Bry wieczór

Mopsinko
dziękuję mi Was też brakło!
Przeleciałam tylko pobieżnie, bo miałam 30stron na nadrobienia, a mój brzdąc już raczkuje i staje i jest WSZĘDZIE NA RAZ i trza na Niego uważać

Roxi!! Najlepszego spełnienia marzeń!

Monia

Reniu
ja bym wybrała jednak srebrny żeby się wszystko w jedność nie zlało.

Iduś
słowów brak, może warto usiąść razem z tżta rodziną i obgadać co kto jakie ma wyobrażenia o tym wspólnym mieszkaniu, żeby takich kwasów nie było?

CHarlie serdeczne gratki, ogromnie winszuję

Ja na plusie jestem o 3 torebki

---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ----------

Monia mi się te cholernie podobają!!!!

http://lula.pl/lula/51,94042,9862312.html?i=20
NIKaP-n jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-02, 21:45   #1290
Iduś
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez NIKaP-n Pokaż wiadomość

Iduś[/B] słowów brak, może warto usiąść razem z tżta rodziną i obgadać co kto jakie ma wyobrażenia o tym wspólnym mieszkaniu, żeby takich kwasów nie było?
Wydaje mi się, że to nic nie da bo tutaj nikt nie będzie raczej przestrzegać żadnych reguł ... jego ojciec to typowy Pan i Władca, nawet swoim 21-letnim synem próbuje kierować, a jak się mu postawi to raban na cąły dom bo przecież "jak on coś powie to tak ma być".
Ostatnio mówie, że mi żal mojej mamy bo została z moim bratem i widzę, że nie jest jej tam samej z nim łatwo ... no to co ? "jak to Ci może być żal, a jej nie było Ciebie żal itp... "

Czy to naprawdę aż takie dziwne, że żal mi mojej własnej matki, że się nią przejmuje ? ... co by nie zrobiła i tak nią zawsze będzie! iii jeszcze mi mówi to swoje powiedzonko "albo jesteś ze mną albo przeciwko mnie"

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości