|
|
#1261 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: etorebka.pl cz. 29
Dziń dybry
![]() Cytat:
Jakbym pierwszy raz miała rację :c ojest:![]() Mam obydwa super są, ostatnio tym niebieskim często maluję
|
|
|
#1262 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ---------- Cytat:
może ktos sie skusi i na te http://sigmatomczak.pl/displayimage.php?album=79&pos=84
|
|
#1263 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No właśnie w maju jakoś więcej było tych ogłoszeń ... teraz jakoś mało jest .A tam popracowałam 3 dni i podziękowałam.... bo byłam wpisana na sobote na cały dzień czyli na 12 h to bym sobie coś tam zarobiła, dziewczyny i właścicielka mi tą sobote zabrały(chociaż 3 razy mówiłam że bardzo mi pasuje i chce przyjść) i wpisały na 4 h na niedziele.... przy stawce 6 zł/h bym zarobiła 24 zł ... to dojazd sam w obie strony 2 h ... jeszcze bym musiała 2 h do 18:00 czekać, żeby się do domu z mamą TŻ-ta zabrać.... podziękowałam bo nie miało to sensu ...
Edytowane przez Iduś Czas edycji: 2011-07-02 o 15:17 |
|
|
|
|
#1264 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co za ....................... (możesz wstawić dowolne słowo Cytat:
mądra decyzja Cytat:
|
|||
|
|
|
#1265 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mam nadzieję, że organizatorki otworzą zamówienie na te oxfordki: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1301 karmelowe z drugiego zdjęcia
|
|
#1266 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ktoś musi sprzatać ten bałagan w sumie ja też zawsze od takiej roboty jestem
|
|
#1267 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1268 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a te oxforty to jesli będzie ktoś organizował to krzycz tez chętnie sie zapisze
|
|
#1269 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a od kiedy są nowe organizatorki, nie wiesz może? jakoś tłoczno się zrobiło na zamówieniowym i nawet nie zauważyłam kiedy
|
|
#1270 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
... jest Aerith, Starlit i mnka
|
|
#1271 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo jest jutro ...)Cytat:
)Cytat:
Cytat:
? Cytat:
Iduś - to naprawdę ciężka sytuacja ... nie wiem co zrobiłabym w Twojej sytuacji żeby Wam się wszystko dobrze poukładało
|
|||||
|
|
|
#1272 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Jeśli masz na to siłę to nie odpuszczaj i idź ze sprawą do rzecznika praw konsumenta, on podpowie co dalej robić w tej sprawie. Ktoś w końcu musi etorebce uzmysłowić, że ostro przeginają ostatnio ![]() Cytat:
Bo nałogi na wizażu są zaraźliwe Cytat:
Jasne, że masz się cieszyć - co się fochać będziesz ![]() Przecież TY ZAWSZE MASZ RACJĘ (niebieskim pomaluję w poniedziałek |
||||
|
|
|
#1273 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kurcze ja u siebie w galeriach handlowych ostatnio właśnie widzę sporo ogłoszeń o pracę ... bo im uciekają na urlopy pracownicy .... szukaj wytrwale na pewno w końcu coś znajdziesz a ja trzymam za to kciuki Cytat:
|
|
|
#1274 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i wtedy już było ok
|
|
#1275 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
#1276 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba najlepszy wyjściem jeśli zaczniemy pisać do rzecznika i ich zacząć straszyć czy coś bo powoli a już coraz częściej przeginają ![]() Trochę z innej beczki Jakiś czas temu kupowałam na zamówienie moskitiery i przyszły mi za małe w sensie haczyki za które się zaczepia moskitierę na okno mi nie pasowały. Wieć zadzwoniłam do sklepu i mówię ze mi nie pasują sa nie dobre i czy moge je przywieść a facet mi mówi że nie bo oni nie będą tego naprawiać. A zaznaczę że n ikt mnie sie nie pytała jakiej grubości mam ramę w oknie. Wioec pokłociłam się z nim i tak je zawiozłam do sklepu a ten dupek z sklepie mi mówi że absolutnie mi ich nie przyjmie i nie ma czegos takiego jak reklamacja. ![]() :conf used: Po tym juz chciała rozmawiać z szefem ale jego nie było i był następnego dnia i jak przyjechała na następny dzień to szef przyjął bez problemu reklamacje bez żadnego ale ... nie rozumiem polityki różnych firm
|
|
#1277 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zrobię zdjęcia na pewno Wracam 12 lipca z wakacji, więc wtedy zdam relację, a przez ten czas tj. od jutra nie będę miała niestety dostępu do internetu i do wizażu więc muszę się pożegnać z Wami na ponad tydzień, i wracam do pakowania i upychania rzeczy w walizce to trzymajcie się cieplutko i do usłyszenia niebawem
|
|
#1278 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ide dalej sprzątać bo jeszcze nie skończyłam
Edytowane przez dor1kaaaa Czas edycji: 2011-07-02 o 17:03 |
|
|
|
|
#1279 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1280 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny, jestem tutaj przelotem
![]() akurat wszystkie moje torebki z e-torebki szlag trafił ;/ zawiodłam się na Mabel bo wytrzymała tylko 10 miesięcy ![]() ale Emili już z dwa lata i ona jednak poniosła znacznie mniejsze obrażenia bo zepsuł się tylko zamek i zawieszka od paska ![]() ale do rzeczy, chciałabym jakieś dwie torebki i mam pytanie, czym się różni: KRISTY
od Kristyd od Kristys? I która z nich bez problemu pomieści A4, nie samą teczkę ale dwie-trzy teczki? I czy Nancy pomieści? Emili i Mabel niby tez mieściły, ale na prawdę cieńkie rzeczy, w dodatku szybko się te teczki/zeszyty niszczyly od wciskania na siłę teraz wolałabym torebkę gdzie już ten format A4 nie będzie wchodzil na styk![]() pozdrawiam ![]()
Dziewczyny, bardzo proszę o wypełnienie krótkiej ankiety, która jest badaniem rynku usług dietetycznych. Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM W ramach podziękowania dla dwóch z Was oferuję bezpłatne konsultacje dietetyczne
|
|
|
|
#1281 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobrrrrrry!
Cytat:
czasami z koleżanką ale mieszkamy na dwóch krańcach Łodzi i ...... no właśnie dzisiaj idę na kijki przez to ze duzo takich starszych osób chodzi z kijkamj i sie na nich opiera / co ja popieram, bo fajnie, że mają taki pomysł/ to nordic kojarzy się tak mało sportowo i w ogóle ja jak ktoś patrzy to usiłuję iść jeszcze szybciej, żeby nie wyglądać jak staruszka Cytat:
![]() Cytat:
:co nfused: :confuse d:no kto jak kto ale babunie to powinny robić szynkę z szynki ![]() chociaż ja się przecież nie znam - moze powinnaś rozjaśnić czymś specjalnym- pewnie sama wiesz lepiej ale po co Ty laseczko farbujesz swoje piękne włosy?????? Cytat:
Cytat:
następne kupię sypkie Cytat:
obie!!!! ale jeśli jedną to ja jestem za czerwoną emilką - i kolor i kokardki są bardziej hiszpańskie -ole! Cytat:
może to dosłownie połówki tej samej jak się kiedyś spotkamy to przymierzymy jak w filmach przedarte części jednego banknotu! Cytat:
Cytat:
skandal na razie! aha iza po co wklejałaś ten link- ta torba będzie mi się śnic po nocach! http://lula.pl/lula/51,94042,9862312.html?i=30 Edytowane przez monica80c Czas edycji: 2011-07-02 o 17:39 |
|||||||||
|
|
|
#1282 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi wpadły w oko jedne w przejściu pod Dworcem w Krakowie, takie karmelki za 45 będę liczę też na twoją czujność jakby się pojawiły ![]() ja tylko informuję
|
|
#1283 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cześć Moni
|
|
#1284 |
|
Zakorzenienie
|
zjadłam sobie właśnie na pocieszenie spaghetti carbonare
![]() ---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ---------- nie no ja tutaj naprawdę nie wytrzymam ... poszłam włączyłam sobie wode na herbate to co ... przychodze po 15 minutach, a tutaj wody w czajniku nie ma bo sobie zalali synuś z tatusiem herbatki ![]() ![]() ![]() takich to tylko ....
|
#1285 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o kurcze takich to chyba trzeba tym samym zwalczyć bo gadanie nic nie wskurasz a się tylko możesz wkurzyć
|
|
#1286 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
... najgorsze jest to, że ta frustracja we mnie narasta, nie potrafie myśleć o niczym innym, a już na ostatnim miejscu chce mi się czegokolwiek uczyć
|
|
#1287 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam takie wrażenie że może oni robią to specjalnie
|
|
#1288 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
nie patrzylam na cene, ale pewnie cos kolo 15zl- watpie zeby wiecej ![]() zapomnialam,ze dzisiaj weekend Cytat:
![]() wrocilam z galerii 2 bluzki kupilam, nad jedna sie zastanawiam. za toooo bylam bliska kupna zegarka (bialy) |
|||
|
|
|
#1289 |
|
BAN stały
|
Bry wieczór
![]() Mopsinko dziękuję mi Was też brakło!Przeleciałam tylko pobieżnie, bo miałam 30stron na nadrobienia, a mój brzdąc już raczkuje i staje i jest WSZĘDZIE NA RAZ i trza na Niego uważać![]() Roxi!! Najlepszego spełnienia marzeń!Monia ![]() Reniu ja bym wybrała jednak srebrny żeby się wszystko w jedność nie zlało.Iduś słowów brak, może warto usiąść razem z tżta rodziną i obgadać co kto jakie ma wyobrażenia o tym wspólnym mieszkaniu, żeby takich kwasów nie było? CHarlie serdeczne gratki, ogromnie winszuję ![]() ![]() Ja na plusie jestem o 3 torebki ![]() ---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ---------- Monia mi się te cholernie podobają!!!! http://lula.pl/lula/51,94042,9862312.html?i=20 |
|
|
|
#1290 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ostatnio mówie, że mi żal mojej mamy bo została z moim bratem i widzę, że nie jest jej tam samej z nim łatwo ... no to co ? "jak to Ci może być żal, a jej nie było Ciebie żal itp... " Czy to naprawdę aż takie dziwne, że żal mi mojej własnej matki, że się nią przejmuje ? ... co by nie zrobiła i tak nią zawsze będzie! iii jeszcze mi mówi to swoje powiedzonko "albo jesteś ze mną albo przeciwko mnie"
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:49.

Troszkę się obkupiłam
i powiem Wam, że Danula miała rację 

:c ojest:

. Nie wiem co ja już mam robić. Najchętniej to bym się stąd wyprowadziła, ale nie mogę znaleźć pracy 

mądra decyzja 

bo jest jutro ...)
żeby Wam się wszystko dobrze poukładało