|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3211 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część VII
Nie
Jedziemy na Mazury oboje pierwszy raz w życiu, chcemy wypocząć, będziemy ze znajomą parą. Może wypożyczymy łódkę czy coś, nie wiem jeszcze ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Jesteś pierwszą znaną mi osobą, która ma takie zdanie Ja już mam dość 3D, a jak weszli do kin Piraci z Karaibów i w ogóle nie było w kinach 2D, to już była dla mnie przesada Ok, byłam na Transformers 3D, ale to akurat taki rodzaj filmu, że efekty rzeczywiście powalają. Mam nadzieję, że Harry Potter będzie też w 2D ![]() Cytat:
![]() Ostatnio ciągle widzę na mieście plakaty zaginionych osób. Co to się dzieje Kilka dni temu w Krakowie znów zaginęła dziewczyna, nawet jest wątek o tym. Tak dziś właśnie gadałam o tym z TŻ-em i nie wiem, czy nie kupię sobie gazu pieprzowego. Nigdy nic nie wiadomo, a ja często wracam od niego o 23:00... A jak jeszcze czytam na fb (tam też jest o tym zaginięciu) komentarze typu "Wiele razy słyszałam o takich przypadkach, że kobieta szła wzdłuż drogi lub stała na przystanku i podjeżdżał samochód i mężczyźni ją wciągali do auta i porywali (ostatnio koło Bonarki).", to po prostu strach |
||||
|
|
|
#3212 |
|
Zakorzenienie
|
Zużyłąm micel z Biodermy - wreszcie coś się ruszyło
![]() Wrzuciłam na blog zdjęcia wszystkich moich lakierów ![]() Byliśmy wczoraj na pierwszym spotkaniu z księdzem - w ten weekend wyjdą zapowiedzi a my w tym czasie będziemy w Koszycach
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2011-07-05 o 09:14 |
|
|
|
#3213 |
|
Zadomowienie
|
a ja się zapomniałam pochwalić że za 2 tygodnie jedziemy z TŻ i znajomymi do Budapesztu na 4 dni
![]()
|
#3214 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() lepiej o tym nie myśleć, bo można świra dostać Cytat:
![]() widziałam zdjęcia lakierów kilka bym przygarnęła ![]() jak powiedziałam Sylwestrowemu, że mam już ponad 100 to powiedział: przecież nie ma tylu kolorów Cytat:
|
|
|
#3215 | ||||
|
Lady of Harley-Davidson
|
Cytat:
![]() Cytat:
Od promotora dostałam jakieś tam zagadnienia, z czego moze mnie zapytac, a le jedno pytanie dal mi tylko z tych zagadnien, a drugie nie wiem skad wytrzasnal ale to z pracy bylo wiec tez spokojnie odpowiedzialam, choc bylam troche zdziwiona, bo myslalam ze mi da tylko z tych zagadnien.Cytat:
Cytat:
|
|
#3216 |
|
Zakorzenienie
|
Maliniarko wlosy masz sliczne i faktycznie widac roznice
aktogimka szaleje ostatnio na punkcie takiego koralowego koloru ![]() Poza tym spodobal mi sie: http://www.temptalia.com/estee-laude...hotos-swatches Hosenko sliczne lakiery, myslalam ze bedzie ich wiecej |
|
|
|
#3217 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I w tych okularach nawet nie mogę się oprzeć o ramię chłopaka, bo wtedy nic nie widzę. Racja, ostatnio ciągle słychać o zaginięciach. Cytat:
![]() Udanego wyjazdu. Tylko kuponu nie zapomnijcie wziąć. ![]() Cytat:
![]() Dopiero na koniec sierpnia mamy zaklepany wyjazd na tydzień do Karpacza (z kuponem ). Chcielibyśmy skoczyć gdzieś jeszcze, ale na to potrzeba większych funduszy. Rok temu o tej porze byliśmy w Zakopanem.
|
|
#3218 |
|
Zadomowienie
|
akto my też oczywiście jedziemy z kuponem
|
#3219 |
|
Zakorzenienie
|
Zdjęcie trochę przekłamało kolor, nawet dywan wyszedł na nim szaroburo.
Ale bluzka właśnie jest taka ładnie koralowa. ---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ---------- Sami kuponierzy.
|
#3221 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny mi też nic się nie chce
a jak sobie pomyślę o mojej pracy magisterskiej która tworzy się w tempie ślimaka to wyć mi się chce
|
#3222 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, blagam, zrobcie cos, zeby przestalo lac
![]() Szykuja mi sie zuzycia: - tonik Alterra Orchidea - zel do mycia twarzy BeBeauty micelarny - szampon Fructis 400ml - maseczka Ori Aqua Rhytm - maseczka glinkowa Beauty Formulas
|
|
#3223 |
|
Zakorzenienie
|
O Was kuponierach pamiętałam, nie wiedziałam, że Parsi też kuponierka.
Teraz pełno jest ofert wakacyjno-wyjazdowych. Może coś sobie upolujemy i gdzieś jeszcze wyskoczymy, jak termin podpasuje. A właśnie terminem może być ciężko. ![]() Wpadaj do mnie, u mnie już nie leje! Jest dużo kotłujących się chmur, ale widać też niebieskie niebo. Wczoraj kupiłam kalosze, akurat dojdą, jak znów będą upały i nici ze skakania po kałużach. ![]() Dużo zużyć się kroi. Narwałam marchwi w ogrodzie, zrobiłam sok i teraz troszkę odpoczywam. Mam dzisiaj sporo domowej roboty, ale za to wieczorem idę na salsę. Zaczęliśmy równocześnie dwa kursy salsy od podstaw w dwóch różnych szkołach, po wakacjach będziemy wymiatać.
|
#3224 |
|
Zakorzenienie
|
Przed wyjazdem do Koszyc mam najważniejsze - namiary na drogerie DM
Na szczęście jedna w centrum, wiec nie bedzie szukania Sprawdzaliśmy ostatnio, co mamy zagwarantowane w cenie i okazuje sie, że m.in. dojazd z i do centrum fajnie, nie trzeba będzie sie tłuc samochodem po nieznanym terenie a i piwko będzie można wypić
|
#3225 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3226 |
|
Zakorzenienie
|
Hos, jak w Pradze widziałam DM, Schleckera albo Rossmanna to po całym dniu zwiedzania nagle wstępowały we mnie nowe siły, wystarczyło że weszłam tam na chwilę i byłam jak nowo narodzona.
Zdjęcie pożyczone z aukcji. ![]() Dobra, uciekam dalej pracować.
|
#3227 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak przyjdą to daj znać, ja na razie się waham bo pamiętam jak kiedyś mierzyłam w deichmanie to rozmiar który zazwyczaj noszę był lekko ciasny
|
|
#3228 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję dziewczyny za słowa otuchy, dziś już mi trochę lepiej i tak nie panikuję... Mam nadzieję, ze dostanę łatwe pytania, w końcu to uważam się za całkiem niegłupią tylko wystąpienia publiczne sprawiają, ze nie umiem się wysłowić tak jak bym tego chciała...Hosenko, ale masz kupę tych lakierów! podoba mi się ten koralowy/brzoskwiniowy lakier Color show z tych nowych ![]() My też w tym roku siedzimy w domu, nigdzie nie wyjeżdżamy. W zeszłym roku też nigdzie nie byliśmy. Szkoda, ta budowa pochłania masę czasu i pieniędzy. I jeszcze ten deszcz- szybko by poszło, dziś 2 dzień dalszych prac ale ciągle trzeba się chować przed deszczem. Na szczęscie nie leje cały czas tylko przelotnie. Jutro już mam nadzieje wcale nie będzie padać. Ja też mam kalosze- czarne w kolorowe grochy- kupiłam na jesieni w wyprzedaży w galerii- był0 -50% i zapłaciłam tylko 35zł. Tak więc teraz mam w czym śmigać na działce ![]() aktogimko, świetne zakupy! Zwłaszcza bluzka mi się podoba- też szaleje za tym kolorem! Kupiłam ostatnio w takim czapkę z daszkiem. No i zużyłam miniaturę kremu Avene Diacneal 5ml (świetny jest!) a wcześniej peeling do dłoni i podkład 10ml LRP, ale o nich już chyba pisałam. No i wczoraj dogadałam wymiankę perfum z Ori Mirage(jednak za mocne dla mnie, zbyt leśne i ziołowe) na Dazzling Grace w pięknej butelce!
|
#3229 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Dobre wieści w klubie
|
|
#3230 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja mam 31, a TŻ i tak jak je widzi, to zawsze ma minę pt. bez komentarza ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ja tym razem wyjątkowo nie Cytat:
![]() Przyszedł dziś Avon: płyn do kąpieli, kredka do oczu, lakier; i byłam w Rossmannie: dwa żele do golenia (promocja) i puder do stóp. Mam nadzieję, że puder okaże się skuteczny i nie będą mi się tak ślizgać stopy z letnich butach ![]() A ze zużyć mam żel do higieny intymnej. Edytowane przez Nusia7 Czas edycji: 2011-07-05 o 22:51 |
||||||
|
|
|
#3231 |
|
Zakorzenienie
|
Hosenko- ja jak byłam w Czechach to oczywiście też musiałam wstąpić do DM
gdzie sie nie ruszę to kosmetyki zew sobą przywożę :-P W tamtym roku w Zakopanym podczas zakupów na śniadanie wypatrzyłam w Społem samoopalacz Loreala ![]() Mam pisać licencjat ale nie mogę się zabrać, został mi 1 rozdział na 14 lipca mogę mu donieść bo wtedy maja obrony ale no nie umiem do tego przysiąść... Zrobiłam ostatnio małe zakupy w SP , z kodów micel Vichy za 19zł zamiast 43zł , Vichy Normaderm żel 400ml za 34zł no i Lip Smackers mój ulubiony wata cukrowa a w Ross poiankę do golenia i farbę do włosów Garnier , ciemny bronz miał być a wyszły baardzo ciemne wręcz czarne
|
#3232 |
|
Zakorzenienie
|
A u mnie zakupy ciuchowe, kolor gora
Kupilam 2 sukienki: koralowa i fuksjowa i zolta bluzke pokaze jak tylko Tz cyknie mi zdjecia
|
|
|
|
#3233 |
|
Zakorzenienie
|
Kupiłam dziś lakier Virtual Fruit Coctail zielony - Sweet Kiwi (dzięki Parsifal
A zużyłam zmywacz do paznokci Isany.
|
|
|
|
#3234 |
|
Zakorzenienie
|
A u mnie totalny zastuj, dopiero jedną próbkę zużyłam
nic nie chce się kończyć ![]() od dwóch tygodni u mnie ciągle pada już mam dość tego deszczu.
|
|
|
|
#3235 |
|
Zadomowienie
|
Nusia7 nie ma sprawy
|
#3236 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie zuzycia: maslo granat Bielenda 200 ml i peeling Joanna
|
|
|
|
#3237 |
|
Zakorzenienie
|
Zuzylam sol lawendowa do kapieli z Biedronki
|
|
#3238 |
|
Zakorzenienie
|
Wreszcie po tylu brzydkich dniach wyszło słońce i jest 26 stopni!
|
|
|
|
#3239 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie tez nareszcie wyszlo slonko, jeeeeee
|
|
#3240 |
|
Zakorzenienie
|
Cichutko tutaj
Ja powoli pakuje torbe na weekend juz sie nie moge doczekac morza i pieknej Toskanii!
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:38.

Jedziemy na Mazury oboje pierwszy raz w życiu, chcemy wypocząć, będziemy ze znajomą parą. Może wypożyczymy łódkę czy coś, nie wiem jeszcze 

) życzę Ci wszystkiego dobrego, spełnienia marzeń, dużo miłości, zdrówka i samych dobrych chwil.
Ok, byłam na Transformers 3D, ale to akurat taki rodzaj filmu, że efekty rzeczywiście powalają. Mam nadzieję, że Harry Potter będzie też w 2D 

I w tych okularach nawet nie mogę się oprzeć o ramię chłopaka, bo wtedy nic nie widzę.
Rok temu o tej porze byliśmy w Zakopanem. 

Zaczęliśmy równocześnie dwa kursy salsy od podstaw w dwóch różnych szkołach, po wakacjach będziemy wymiatać. 
nic nie chce się kończyć