Cz. III dietkowania czyli jak przez dwa lata zrzucić 5kg. :D - Strona 88 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-05, 21:09   #2611
bita smietana
Zakorzenienie

Dot.: Cz. III dietkowania czyli jak przez dwa lata zrzucić 5kg. :D

Cytat:
Napisane przez Eldo_rado Pokaż wiadomość
nie, nie, nie! cały dzień pod znakiem rożnych mlecznych produktów w płynnej postaci
a jak mleczne to może chociaż mleczna czekolada? Żartuję, będę grzeczna jutro

monia, ostatni egzamin mam 7 lipca, ale są u mnie tacy, którzy mają 13 Zgadzam się odnoście R., z nim musi być coś nie tak
Stary 2011-07-05, 21:11   #2612
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:
Napisane przez bita smietana Pokaż wiadomość
a jak mleczne to może chociaż mleczna czekolada? Żartuję, będę grzeczna jutro
to jeden dzień- dasz radę
Eldo_rado jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-05, 21:16   #2613
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
monia, ostatni egzamin mam 7 lipca, ale są u mnie tacy, którzy mają 13 Zgadzam się odnoście R., z nim musi być coś nie tak
O jaa to powinni Wam wakacje przedłużyć
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-05, 21:38   #2614
aniabaniaa
Zakorzenienie

mam doła, chcę was nadrobić, a każda przeczytana strona = nowa strona waszych postów, nie da się nadrobić
Cytat:
Napisane przez sensualangel Pokaż wiadomość
psyhe mnie też tak się działo
edit jada któraś z was krążki ryżowe?
same węgle, afe!
Cytat:
Napisane przez agniesikk Pokaż wiadomość

Do roboty mam na 15... A wstałam o 10, bo musiałam zrobić TŻ kanapki do pracy... Bo on nie zje ze mną obiadu, tylko poszedł jeździć 2 godziny L-ką... Wczoraj się na niego sfoszyłam wieczorem przed spaniem, bo gadał mi ciągle o jakiejś głupiej Edytce z jego pracy, nabijał się, że studiuje socjologię na AGH (fakt, trzeba być dziwnym, żeby na uczelni technicznej studiować socjologię), ale gadał o niej no... i w końcu nagadałam mu, że mnie wkurza ta jego fascynacja itp. No i się kłóciliśmy TŻ mi wyjaśnił wszystko, wiem, że mogę być jego pewna jak nikogo na świecie, no ale denerwuje mnie ta dziewczyna... Trawię jego inne koleżanki, nawet je lubię, z dwiema sama utrzymuję kontakt, ale jak ta Edytka wczoraj do mnie podeszła i mi się przedstawiła, to aż
nieeee! nie, nie, nie! nie znoszę takich EDYTEK!
Cytat:

oo, takie zerwania są dobre, ja takie odwalam kiedy się upiję i ubzduram sobie, że coś tam coś tam jest nie tak i dla jego dobra nie możemy razem być

Jest coś takiego, że niektórych dziewczyn się po prostu nie lubi, nawet bez powodu, ale się nie lubi, nie? Nie mam problemu z koleżankami TŻ, ale są ze dwie takie, których straaasznie nie trawię

ahaha! po % to już caałkiem
Gorzej jak na trzeźwo mamy oboje dziwne fazy
Ja pms,ok, ale on? pajac
Cytat:
Napisane przez MalaPikanteria Pokaż wiadomość
ciekawe są jeszcze Placki otrębowe z cynamonem ponoć 30 kcal w 100 g ale to kiedy indziej bo nie mam otrębów a poza tym ciągnie mnie na szpinak
w mojej rodzinie jak się spi w sob/niedz d0 10 to jest szczyt wszystkiego, w "zwykły" dzień powinno się wstawać o 7
taaak jest,i od razu odkurzać,myć okna i robić inne straszne rzeczy
Cytat:
Napisane przez agniesikk Pokaż wiadomość

Mam wrażenie, że drugi wspollokator mojego TZ sie mnie wstydzi Ani czesc, ani do widzenia, nawet mi sie nie przedstawil... Wychodzi ze swojego pokoju, jak widzi, ze ja tez siedze w pokoju i sie nie spotkamy np. w kuchni
haha! ja mieszkałam kiedyś z dwoma z polibudy. no i przez pół roku mieszkania z nimi (SAMO centrum stale tętniącego życiem miasta) widziałam ich może z 3 razy eee... no i w ogóle, myślałam z moją przyjaciółką z którą miałam pokój, że no naczynia są wspólne - w sensie jakieś garnki, itd... no i mój TŻ jak u mnie był na kilka dni, zrobił sobie frytki i nie wylał tego oleju po jednym użyciu go po dwóch dniach na garnku znalazłam kartkę: "ten garnek ma CZYSTY! (tak jak przed użyciem go)" słowa "być" nie użyto w zdaniu :P kartkę mam do dzisiaj
Piękna, wydrukowana, ach
Cytat:
O, dziwny człowiek, może się wstydzi kobiet
Właśnie, tak się zastanawiam (jeśli mogę zadać to pytanie)- jak robicie z kosztami, dzielicie się po połowie za mieszkanie, opłaty itd) czy nie? Bo miałam taką sytuację, że we wrześniu zeszłego roku zamieszkała u nas dziewczyna mojego współlokatora i mieszkałą cały rok, przy czym nie zapytała nas o zdanie i ani razu nie chciała np. dorzucić się do rachunków itd. Nie przeszkadzało mi to bardzo, bo to nie są kosmiczne kwoty, tylko nie wiem jak się zazwyczaj robi...
Powinna się dorzucić Ci z polibudy zrobili "zebranie domowników" - jak to nazwali w sprawie mojego TŻa "mieszkającego" ze mną tydzień (pod nieobecność laski z mojego pokoju) jeezu ... hehe
Cytat:
wiesz, nikt jej nigdy nie powiedział, że pasożytuje, ale od 26 letniej kobiecie, która normalnie pracuje, chyba się oczekuje jakiejkolwiek reakcji

Czasem jak miałyśmy na tą samą godzinę i zajęłam jej łazienkę, ona zaczynała w tym czasie myć naczynia, żebym miałą zimną wodę pod prysznicem

Cytat:
Ja nie lubię być niemiła dla ludzi Nie przeszkadzał mi to mocno, bawiły mnie te jej zagrywki, dziewczyna była najstarsza z nas wszystkich, a taki dzieciak czasem

Pochwalę się, wzięłam udział w jakimś konkursie na staż i właśnie dostałam odpowiedź, że wygrałam Tylko muszę poczekać, aż po 18 lipca do mnie zadzwonią, bo nie jestem pewna jakie będą warunki, zobaczę
Woow, gratuluję!
Cytat:
a co to za laska oczywiście po prawej strony z tapety?
to ja oczywiście
Cytat:
ale do takich butów wystarczą spodnie i biały tshirt i też jest super
Może przejrzyj zamówieniowy awanti czy miracollo, tam jest zawsze trochę fajnych rzeczy

Mi się nie chciało zmywać lakieru do paznokci, miałam taki róż barbie i teraz pomalowałam końcówki na koralowo- nie myślałam, że to tak fajnie wyjdzie
teee, awanti, miracollo, Ty się uzależniłaś na wszystkich zamówieniowych prężnie funkcjonujesz - ja się uzależniłam od Katherine (widziałaś? wyprzedaż jest )

---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ----------

Cytat:
Martin jest gejem, Enrique tylko wygląda

Cytat:
Napisane przez Cindy90 Pokaż wiadomość
pozdrawiam

Monia, czemu napisałaś "ogarnijcie się" ? po tym jak napisałam ze chciałabym żeby jutro się odezwał:P

Skończyłam! lecicie jak szalone :|
Winyl,ja przeczytałam całą Jeżycjadę! zakochałam się wtedy w Poznanu dziś mam zupełnie inne odczucia co do tego miasta :P

TŻ się do mnie nie odzywa.
Właśnie zjadłam tonę arbuza

I mam doła, nie ma nic ciekawego na katherine

---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ----------

nienawidzę moich gir

aniabaniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-05, 22:10   #2615
bita smietana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
O jaa to powinni Wam wakacje przedłużyć
niby są 3 miesiące, ale sama je sobie skróciłam wrześniem z poprawką

aniabaniaa

TŻ- o co Wam poszło, coś poważnego się dzieje?

Twoi współlokatorzy- stereotypowi informatycy, oglądałąś może the big bang theory? Bo od razu mi się skojarzyło

Nie jestem uzależniona (taaak, każdy tak mówi), tylko pocieszam się od jakiegoś czasu, jeszcze planuję zamówienie na cherry culture, bo chcę parę rzeczy z NYXa Katherine widziałam, nawet coś tak z wyprzedaży wzięłam Fajne rzeczy sobie wybrałam, co nie?

w ogóle mój tż najpierw miał zatrucie pokarmowe, teraz mu wyskoczyły 3 opryszczki jednocześnie (nie wiedziałam, że tak się da) i co mi przed chwilą napisał na gadu?
"ejj, to Ty mnie pewnie pozarazalas, zebym tu niemek nie szukal."

Stary 2011-07-05, 22:48   #2616
Eldo_rado
amor vincit omnia

jak wracałam z aqua to wstąpiłam do galerii 5min przed zamknięciem i... kupiłam śliczne tenisówki na wyprzedaży oczywiście szybko zmierzyłam, rach-ciach i zadowolona wracam... kupiłam jeszcze w Lolicie zestaw spinek i gumek do włosów- ja nie wiem jak to się dzieje, że kupuję ich tyle, a za 2 dni nie ma żadnej
Stary 2011-07-06, 00:04   #2617
winyl
Zakorzenienie

Cytat:
jak wracałam z aqua to wstąpiłam do galerii 5min przed zamknięciem i... kupiłam śliczne tenisówki na wyprzedaży oczywiście szybko zmierzyłam, rach-ciach i zadowolona wracam... kupiłam jeszcze w Lolicie zestaw spinek i gumek do włosów- ja nie wiem jak to się dzieje, że kupuję ich tyle, a za 2 dni nie ma żadnej
Dobrze, że napisałaś, że do włosów !

XOXO
winyl jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-07-06, 00:31   #2618
giovinezza
Zadomowienie

GG do giovinezza

Cytat:
waśnie o to mi chodzi Jeden dzień detoksu i brzuszek robi się płaski
Szczęściary, u mnie to zawsze bebech jest najwiekszy i czy z rana i czy nawet po 5 dnich ostrej dietki dalej taki wielgachny !

Nie ma mocy ! Lecicie jak szalone z tymi postami, co do koleżanek TŻ to ja straszna zazdrośnica jestem i bardzo staram się tego nie pokazywać, ale po moich minkach, tekstach, no kurcze nie da się tego ukryć a on babiarz taki prawie same koleżanki złoszczę się ale czuje, że to ja jestem nr 1

Na weselu żarłam, żarłam, żarłam i jeszcze żarłam ehh...
Dziś w pracy to samo, od jutra planuje mocne ogarnięcie, bo to jest koszmar, zawsze uważałam, ze mam silną wolę i troszkę samozaparcia a teraz dupa blada poza tym mam komis 7 lipca i sram na maksa, jeszcze nic nie ruszyłam jutro do pracy i w dzień egzaminu to samo, praca napisana, no fakt obrona we wrzśniu ale chcę to zaliczyć i miec świety spokoj ... słabszy dzień

Dzisiaj, powiedzcie mi czy to duzo czy nie, teraz po tym dukanie co byłam na I fazie przez 5 dni to czuje, ze pochłaniam kosmiczne ilości, puchne w oczach i staje się smokiem
I: kromka razowca, ciężka, wielkości dłoni z szynką drobiowa, masłem, seropodobnym tłustym czymś, nazywanym "serem" i pomidorem
II: to samo + sos meksykański
III: sałatka z feta i oliwkami ok. 400g / 2 podejścia z sosem koktajlowym na majonezie z wszystkimi warzywkami (jak do greckiej)
IV: koktajl bananowy ( 1 duży banan + 1 szklanka mlek 3,2%)
V: to co na I bo robiłam do pracy
Wzdęło mnie nie milosiernie, jeszcze obżarstwo weselne, jestem załamana tym co robie, plisss ogarnijcie mnioe troszkę...

giovinezza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-06, 00:43   #2619
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:
Napisane przez giovinezza Pokaż wiadomość
I: kromka razowca, ciężka, wielkości dłoni z szynką drobiowa, masłem, seropodobnym tłustym czymś, nazywanym "serem" i pomidorem
III: sałatka z feta i oliwkami ok. 400g / 2 podejścia z sosem koktajlowym na majonezie z wszystkimi warzywkami (jak do greckiej)
I- fajna kanapka na śniadanie gdyby wyrzucić ten ser to było by super
III- przydałby się jakiś kawałek mięsa
IV- super podwieczorek
V- tu już gorzej, bo chleb.. .no i brak urozmaicenia...
Stary 2011-07-06, 06:23   #2620
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
niby są 3 miesiące, ale sama je sobie skróciłam wrześniem z poprawką

aniabaniaa

TŻ- o co Wam poszło, coś poważnego się dzieje?

Twoi współlokatorzy- stereotypowi informatycy, oglądałąś może the big bang theory? Bo od razu mi się skojarzyło

Nie jestem uzależniona (taaak, każdy tak mówi), tylko pocieszam się od jakiegoś czasu, jeszcze planuję zamówienie na cherry culture, bo chcę parę rzeczy z NYXa Katherine widziałam, nawet coś tak z wyprzedaży wzięłam Fajne rzeczy sobie wybrałam, co nie?

w ogóle mój tż najpierw miał zatrucie pokarmowe, teraz mu wyskoczyły 3 opryszczki jednocześnie (nie wiedziałam, że tak się da) i co mi przed chwilą napisał na gadu?
"ejj, to Ty mnie pewnie pozarazalas, zebym tu niemek nie szukal."

nie wiem właśnie o co nam poszło tak od słowa do słowa- kłótnia nr I, później byłaby zgoda, gdyby nie moje fochy (fakt - za mocno zgrywałam urażoną księżniczkę po kłótni I taka jestem no ;/ ) no i cierpliwość mu się skończyła, a jak cierpliwość się skończyła, to się wkręciłam w smsowe beszty :| normalnie gimnazjum.
ale na razie jest fajnie chodzę po świecie, śpiewam bajlamos i słucham rabiosy
Nie widziałam co zamówiłaś - nia zdążyłaś edytować, ale widziałam że się zgłosiłaś ja złożyłam zamówienie prawie 2 tygodnie temu ;/ nadal czekam. dlatego wolę sama dobić do tej stówy w zamówieniu i złożyć je sama.

Mój motyl jest trupem i się go boje, ma już takie czarne oczy, fee ;/
Mierzyłam się dzisiaj w talii (66 ;/) i w udzie - jakby się uprzeć, to można by uznać, że mam tam 49 cm

Giovinezza, a gdzie ty pracujesz i bierz się za siebie, no!

aniabaniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-06, 07:39   #2621
bita smietana
Zakorzenienie

Na detoksie jadę jak na koksie, joł ziooooom.

sory, nie mogłam się powstrzymać

wiecie, jakoś m się nie widzą dzisiaj owoce, nie są za ciężkie? To sam cukier Za to wprowadzam lekką zupę warzywną, bo mama zrobiła

Cytat:
Napisane przez giovinezza Pokaż wiadomość
Szczęściary, u mnie to zawsze bebech jest najwiekszy i czy z rana i czy nawet po 5 dnich ostrej dietki dalej taki wielgachny !

Nie ma mocy ! Lecicie jak szalone z tymi postami, co do koleżanek TŻ to ja straszna zazdrośnica jestem i bardzo staram się tego nie pokazywać, ale po moich minkach, tekstach, no kurcze nie da się tego ukryć a on babiarz taki prawie same koleżanki złoszczę się ale czuje, że to ja jestem nr 1

Na weselu żarłam, żarłam, żarłam i jeszcze żarłam ehh...
Dziś w pracy to samo, od jutra planuje mocne ogarnięcie, bo to jest koszmar, zawsze uważałam, ze mam silną wolę i troszkę samozaparcia a teraz dupa blada poza tym mam komis 7 lipca i sram na maksa, jeszcze nic nie ruszyłam jutro do pracy i w dzień egzaminu to samo, praca napisana, no fakt obrona we wrzśniu ale chcę to zaliczyć i miec świety spokoj ... słabszy dzień

Dzisiaj, powiedzcie mi czy to duzo czy nie, teraz po tym dukanie co byłam na I fazie przez 5 dni to czuje, ze pochłaniam kosmiczne ilości, puchne w oczach i staje się smokiem
Wzdęło mnie nie milosiernie, jeszcze obżarstwo weselne, jestem załamana tym co robie, plisss ogarnijcie mnioe troszkę...
dukan jest zły!
ej, ten jadłospis nawet nawet, tylko na wieczór jakieś jajko czy twaróg z czymś i jest ok Jak ktoś pracuje, uczy się i do tego musi czasem pokłócić z facetem to nie można jeść 1200 kcal

Cytat:
Napisane przez aniabaniaa Pokaż wiadomość
nie wiem właśnie o co nam poszło tak od słowa do słowa- kłótnia nr I, później byłaby zgoda, gdyby nie moje fochy (fakt - za mocno zgrywałam urażoną księżniczkę po kłótni I taka jestem no ;/ ) no i cierpliwość mu się skończyła, a jak cierpliwość się skończyła, to się wkręciłam w smsowe beszty :| normalnie gimnazjum.
ale na razie jest fajnie chodzę po świecie, śpiewam bajlamos i słucham rabiosy
Nie widziałam co zamówiłaś - nia zdążyłaś edytować, ale widziałam że się zgłosiłaś ja złożyłam zamówienie prawie 2 tygodnie temu ;/ nadal czekam. dlatego wolę sama dobić do tej stówy w zamówieniu i złożyć je sama.

Mój motyl jest trupem i się go boje, ma już takie czarne oczy, fee ;/
Mierzyłam się dzisiaj w talii (66 ;/) i w udzie - jakby się uprzeć, to można by uznać, że mam tam 49 cm

Giovinezza, a gdzie ty pracujesz i bierz się za siebie, no!
samonakrecająca się spirala, znamy to Zabawny jest taki moment, gdzie już właściwie nie mam o co, ale o WSZYSKTO się czepiam, bo uważam, że tak czeba i taką mam potrzebę

Faktycznie, nie wrzuciłam fotek! Ale młot ze mnie Dzięki, że mi przypomniałaś Mi tam czekanie nie przszkadza, zdążę zrobić w tym czasie 5 innych zakupów, zapomnę o tym i będzie miły surprise Ostatnio w ogóle nie kręcą mnie zakupy w normalnych sklepach, ale przez internet- uwielbiam

Nienawidzę Twoich wymiarów. I moni też. Wszystkie jesteście okropne

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-07-06, 09:01   #2622
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:
wiecie, jakoś m się nie widzą dzisiaj owoce, nie są za ciężkie? To sam cukier Za to wprowadzam lekką zupę warzywną, bo mama zrobiła

owoce są wskazane wręcz! ale pamiętaj- te lekkie, z błonnikiem, zawierające dużo wody... arbuzy, jabłka itd
Stary 2011-07-06, 09:20   #2623
sensualangel
Wtajemniczenie

witam
ja niedawno wstałam, śniadanie wszamane cichutko dzisiaj z rana, pewnie dlatego, bo gaduła jeszcze nie wstała hahaha

---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ----------

Cytat:
Na detoksie jadę jak na koksie, joł ziooooom.

sory, nie mogłam się powstrzymać

śmietanka co Ty bierzesz z rana? najlepiej abyś się oczyściła kefirami, maślankami, jogurtami po co Ci owoce? nie meiszaj bo zfermentuje Ci wszystko w brzucholu, ja tak kiedyś miałam i z....... niewychodziłam
sensualangel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-06, 09:25   #2624
psyhe666
Zakorzenienie

Hej

Ale zapierdzielacie

Aniabania, to TŻ nadal milczy? A czemu sama się do niego nie odezwiesz? Arbuz jest ok
Giry w sensie stopy czy nogi?

Monia, u nas na wątku to raczej komplement:hahaha :

OMG bś, mama zrobiła kompot do śniadania?:hahaha :

---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ----------

Cytat:
witam
ja niedawno wstałam, śniadanie wszamane cichutko dzisiaj z rana, pewnie dlatego, bo gaduła jeszcze nie wstała hahaha

---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ----------

śmietanka co Ty bierzesz z rana? najlepiej abyś się oczyściła kefirami, maślankami, jogurtami po co Ci owoce? nie meiszaj bo zfermentuje Ci wszystko w brzucholu, ja tak kiedyś miałam i z....... niewychodziłam
Czyli kto?

---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ----------

Dziewczyny Leje jak z cebra! W dupie mam taką pogodę
so trójka maybe.

psyhe666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-06, 09:32   #2625
sensualangel
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez psyhe666 Pokaż wiadomość
Hej

Ale zapierdzielacie

Aniabania, to TŻ nadal milczy? A czemu sama się do niego nie odezwiesz? Arbuz jest ok
Giry w sensie stopy czy nogi?

Monia, u nas na wątku to raczej komplement:hahaha :

OMG bś, mama zrobiła kompot do śniadania?:hahaha :

---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ----------

Czyli kto?

---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ----------

Dziewczyny Leje jak z cebra! W dupie mam taką pogodę
TY u mnie też okropnie na dworze, wczoraj przeglądałam pogode na interi i onecie i jestem załamana pogodą

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-07-06, 09:35   #2626
psyhe666
Zakorzenienie

Cytat:
TY u mnie też okropnie na dworze, wczoraj przeglądałam pogode na interi i onecie i jestem załamana pogodą
aa
Do niedzieli jesteście na mnie skazane, bo pogoda ma się poprawić dopiero 'pod koniec tygodnia'... To rzeczywiście końcówka I bez potrzeby nie wychodzę na dwór w taki deszcz

Znowu to śniadanie... Ciekawe czy dzisiaj zrobię
so trójka maybe.

Stary 2011-07-06, 09:38   #2627
sensualangel
Wtajemniczenie

Cytat:
aa
Do niedzieli jesteście na mnie skazane, bo pogoda ma się poprawić dopiero 'pod koniec tygodnia'... To rzeczywiście końcówka I bez potrzeby nie wychodzę na dwór w taki deszcz

Znowu to śniadanie... Ciekawe czy dzisiaj zrobię
ja już zjadłam śniadanie owsianka 3,2 mleko( bo nie miałam innego) plus truskawki
Stary 2011-07-06, 09:39   #2628
psyhe666
Zakorzenienie

Cytat:
ja już zjadłam śniadanie owsianka 3,2 mleko( bo nie miałam innego) plus truskawki
Ja zjem owsiankę z 0,5 banana i trochę malin i jog. nat. 0% Ile łyżek owsa dałaś?
so trójka maybe.

Stary 2011-07-06, 09:41   #2629
sensualangel
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja zjem owsiankę z 0,5 banana i trochę malin i jog. nat. 0% Ile łyżek owsa dałaś?
niecałe 3 duże łyżki a ile się powinno dawać?
Stary 2011-07-06, 09:43   #2630
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:
niecałe 3 duże łyżki a ile się powinno dawać?

podobno 3-4
Stary 2011-07-06, 09:46   #2631
sensualangel
Wtajemniczenie

Cytat:
podobno 3-4
łoooo kurcze a co robicie z uczuciem wzdetego brzucha po zjedzeniu owsianki? jak zniwelować uczucie objętości?
Stary 2011-07-06, 09:50   #2632
psyhe666
Zakorzenienie

Cytat:
podobno 3-4
Cytat:
łoooo kurcze a co robicie z uczuciem wzdetego brzucha po zjedzeniu owsianki? jak zniwelować uczucie objętości?
Monia, daje 5 albo 6 z tego co pamiętam A ona z aniąbanią to stare znawczynie Odkąd pamiętam to one jedzą owsiankę i wieśniaka na slodko Właśnie! Tego wieśniaka to muszę wypróbować

Ja się nie czuję pełna i wzdęta Zazwyczaj jeszcze bym coś na ruszt wrzuciła
so trójka maybe.

Edytowane przez psyhe666
Czas edycji: 2011-07-06 o 09:52
Stary 2011-07-06, 10:10   #2633
monissskaa
Zadomowienie

Wyślij wiadomość przez ICQ do monissskaa GG do monissskaa

siemano!!

ja własnie jem jogurt 0% grejpfrut-pomarańcz z musli.

Odkrywam w SOBIE talenty kulinarne.!
monissskaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-06, 10:13   #2634
psyhe666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monissskaa Pokaż wiadomość
siemano!!

ja własnie jem jogurt 0% grejpfrut-pomarańcz z musli.
A ja sobie przyniosłam świeże maliny Tylko babcia mi się kręci po kuchni więc poczekam z tym śniadaniem
so trójka maybe.

Stary 2011-07-06, 10:16   #2635
monissskaa
Zadomowienie

Cytat:
A ja sobie przyniosłam świeże maliny Tylko babcia mi się kręci po kuchni więc poczekam z tym śniadaniem

malinki dobre a jeszcze swoje własne

ale ja dzis mam doła i jednocześnie strzelam piorunami

Stary 2011-07-06, 10:21   #2636
sensualangel
Wtajemniczenie

Cytat:
co Ty masz takie nerwy na babcie?

---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ----------

Cytat:

co się dzieje?
Stary 2011-07-06, 10:22   #2637
psyhe666
Zakorzenienie

Cytat:

No i mają pełno robaków
Co się stało?
Cytat:
co Ty masz takie nerwy na babcie?

---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ----------

co się dzieje?
No bo co bym nie zrobiła to skwituje 'świństwo!'
so trójka maybe.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-07-06, 10:25   #2638
sensualangel
Wtajemniczenie

Cytat:
No bo co bym nie zrobiła to skwituje 'świństwo!'
to nie zwracaj na to uwagi proste
Stary 2011-07-06, 10:25   #2639
monissskaa
Zadomowienie

jak każda babcia moja to jeszcze mną dryguje jak zaczynam coś robic w kuchni....

wkurza mnie wszytsko!!
TŻ! , praca!, pogoda!! i brak kasy (20 zł w portwelu)
prawie nic nie jem... nie wiem... nic mi sie nie chce i jestem grubym pasztetem!

Stary 2011-07-06, 10:28   #2640
psyhe666
Zakorzenienie

Cytat:
to nie zwracaj na to uwagi proste
Z moim charakterem ciężko
Cytat:
jak każda babcia moja to jeszcze mną dryguje jak zaczynam coś robic w kuchni....

wkurza mnie wszytsko!!
TŻ! , praca!, pogoda!! i brak kasy (20 zł w portwelu)
prawie nic nie jem... nie wiem... nic mi sie nie chce i jestem grubym pasztetem!
Oj ja mam w portfelu niecałe 10zł Wczoraj 50 zł wydałam w samym Rossmannie

---------- Dopisano o 11:28 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ----------

Ja ✂✂✂✂✂✂✂e! Teraz mi dziadek usiadł w kuchni! Śniadania sobie spokojnie nie można zrobić i zero prywatności! Wykończę się!

I nawet czajnik mi przestawiła Bo stał bokiem żebym się parą nie poparzyła, a postawiła 'wylotem' w moją stronę i para na mnie leciała;/
so trójka maybe.

Edytowane przez psyhe666
Czas edycji: 2011-07-06 o 10:31
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości