|
|
#2911 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, część XIX
W tym tygodniu minął rok od mojego rozstania z eksem, więc myślę, że stąd naszło mnie na wspomnienia. Pamiętam miłe chwile, kiedy teraz staram się o nich sobie przypomnieć to uśmiecham się sama do siebie. Tych złych momentów staram się nie pamiętać, bo i po co. Tak w zasadzie to nie wiem po co to Wam piszę, ale chyba chciałam to komuś powiedzieć, a nie miałam komu
. Sentymentalna się chyba robię
|
#2912 |
|
Zakorzenienie
|
Ja od dwóch dni jestem singielką. Rozstałam sie z chłopakiem po półtora roku związku. Regularnie logował sie na kilku portalach randkowych, proponował spotkania, komentował zdjęcia dziewczyn. Wybaczyłam raz, drugi, przy ostatnim razem zarzekał się, że więcej tego nie zrobi, przysięgał, ale ja nie miałam już do niego zaufania. Stale go kontrolowałam, co mnie tylko dobijało, ale nie potrafiłam odejść, bo nic nie znajdowałam i łudziłam się, że może rzeczywiście się zmienił, to ja siebie zmuszałam do zaufania mu, próbowałam sie wysilić. Przed kilkoma dniami znalazłam jego kolejny profil. Jeszcze niedokończony, żadne zdjęcie, ale wystarczy sama obecność profilu. Pod jego nieobecność spakowałam swoje rzeczy, wcześniej pomieszkiwaliśmy razem w weekendy, ostatni cały miesiąc mieszkałam u niego. Wróciłam do siebie. On wydzwania, przyjechał nawet do mnie. Wiadomo, mówi, że mnie kocha, że jest tylko człowiekiem, ze może popełniać błędy, ale że tym razem to ostatni raz. (słyszałam to już wiele razy). Juz płakałam, teraz jest mi bardzo smutno, nie chce mi sie płakać.
Co najgorsze, czasem nachodzi mnie ta debilna myśl o powrocie, o kolejnej szansie. Ale on dostał już dwie. Może nie sądził, że na prawdę odejdę, jeśli znów to zrobi? |
|
|
|
#2913 |
|
Raczkowanie
|
Ale czasu minęło ! Sorry, że tak zniknęłam. Dużo się wydarzyło przez ten okres, oprócz emocjonalnej szamotaniny z ex, dołapałam również dwie prace... Niestety z jednej musiałam dziś zrezygnować, bo szefowa robiła z pracownic przysłowiowego balona. Oprócz tego matura poszła mi dość słabo :/ Będę mieć poprawkę w sierpniu z matematyki... Ale patrząc na to co się działo przez ten okres w moim życiu nie mam do siebie pretensji. No i ogólnie patrząc na to kto zdał, a kto nie - to po prostu szczena opada ! Strasznie słabo wyszły te matury :/
A co do ex... znalazłam świetny obrazek, brzmiał : "An 'ex' is called an 'ex' because it's an EXample of what you shouldn't have again in the future." Oczywiście wszystko brzmi pięknie, lecz gdyby to było takie łatwe. Mija pół roku i chodzę dalej jak struta. Nie ryczę w poduszkę, nie użalam się, nie wspominam. Ale nic mnie nie cieszy, nie ciągnie do związków, facetów etc... Pozostaje tęsknota za nim :/ Pomimo tego jakim jest fiutem..... Czasem już nie mam siły, czasem nie przesypiam nocy, nie mogę spać, bo mam natrętne myśli i choć chce je uciszyć lub zmienić tor, to nic nie daje... Mam już dość, chciałabym w końcu uzyskać spokój, chciałabym by był mi obojętny. On natomiast dalej pojawia się w mojej pracy. Raz wpadł na chwilę, rozejrzał się i za dwie godziny przyszedł ze swoją dziewczyną... Jak zwykle musiałam ustąpić i wyjść jak skończyliśmy pracę. Czemu to ja mam odgrywać rolę skruszonego psa, który wychodzi z podkulonym ogonem? To jemu powinno być wstyd za to, jak się zachował.... Ech.
|
#2914 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wow super Cytat:
Nauka jakoś idzie, kolejne zdania nauczone. A siłe to sama niewiem skąd mam ![]() Paula dziękuje za buziaka Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
A ja niedawno to zrobiłam, albo On mi, ale nie ważne Paula nas zaskoczyła
|
|||||
|
|
|
#2915 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
pół roku to chyba norma, czytałąm, że jeśli po roku nadal się bardzo cierpi, myśli itd należy zwrócić się do psychologa. u mnie mija 4,5 miesiąca (hmmm nawet nie wiem czy to dużo czy mało) i prawdę mówiąc już sama nie wiem na jakim jestem etapie - raz gorzej raz lepiej (mimo wszystko z przewagą na lepiej) ale nadal myśle o nim, o nas, o całej tej sytuacji. ps. właśnie wróciła z piffka byłam z kumplem, fajnie było spędzić z nim trochę czasu, wyluzować, także humor mam fajny przynajmniej w porównaniu z wczorajszym wieczorem ![]() tamlin dzięki, przemyślałam sprawę i się ogarnęłam, stwierdziąłm, że co ma być to będzie, nie na wszystko w życiu ma się wpływ. chciałabym znać przyszłość, ale to nie realne. mam nauczkę, wyciągnę z niej wnioski i zastosuję przy następnym zwiażku (jeśli będę miała okazję) Edytowane przez pika87 Czas edycji: 2011-07-05 o 22:26 |
|
|
|
|
#2916 | |||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Nie chcę się przechwalać, ale chyba stanęłabym na równi z Tobą jeśli chodzi o to rozpamiętywanie ![]() Cytat:
Ja też tęsknię, też mi go brak, a on sobie buziakuje na nk z inną... No i co zrobić, trzeba żyć dalej, jakkolwiek by Cię ten brak kontaktu bolał... Zajmij się czymś co naprawdę lubisz, musi się udać, a na nas czekają fajni faceci... Gdzieś ![]() Trzymam za Ciebie kciuki Cytat:
![]() Cytat:
Bo padnę Żeby każdy się tak o mnie martwił Cytat:
Ja również życzę zdrówka Szydelkuj
|
|
#2917 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I rzeczywiście lata z kimś powodują że później jak tego kogoś już nie ma to i tak myślimy tymi torami. Kupić wędliny na kanapki dla niego, bułki, o której wróci z pracy... Ja łapię się na tym że idę zapalić do kuchni i tam mi go brakuje. Czuję taką cholerną pustkę w tej kuchni. No i w łóżku jak po długie przerwie do niego wrocilam. Nie mogłam zasnąć, brakowało mi go. Ale przytuliłam poduchę i było ok. Tak więc można ich czymś zastąpić ![]() ---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ---------- Z innej beczki. Nie ma tu jakiejś fanki bunkrów ????????????? |
|
|
|
|
#2918 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2919 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2920 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Również I kup sobie za to coś za✂✂✂istego he he I żyj żyj i jeszcze raz żyj ![]() Polecam kawałek KATY B ![]() http://www.youtube.com/watch?v=UXzMPd9pib0
Popełniam błędy, tracę kontrolę i czasem jestem trudna do zniesienia. Ale jeśli nie potrafisz znieść mnie, kiedy jestem najgorsza, to CHOLERNIE pewne, że nie zasługujesz na mnie kiedy jestem najlepsza." MM. Edytowane przez zverka Czas edycji: 2011-07-05 o 23:27 |
|
|
|
|
#2921 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2922 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Bo jak o te z "Chłopaków nie płaczą" to ja ![]() A do mnie dziś pisał ex co tam u mnie i w ogóle ![]() ![]() wymieniłam z nim kilka wiadomości, pytał co u mnie Więc napisałam, że świetnie, że znalazłam pracę, potem wyjeżdżam gdzieś na wakacje i ogólnie życie jest piękne Wiem, nie powinnam z nim pisac, ale nie moglam się powstrzymac, zeby mu nie dopiec. Nie dam, po prostu nie dam po sobie poznac, że żałuję... Niech myśli, że mam na niego wyje.bane (powoli mam) Edytowane przez BittersweetCocaine Czas edycji: 2011-07-05 o 23:45 |
||
|
|
|
#2923 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A właściwie staram się mieć. Ciągle biję się w myślach sama ze sobą, powolutku jakoś do siebie dochodzę, chociaż dołki dalej się zdarzają. Podbudowało mnie ostatnio to, jak byłam u znajomych (którzy nie znali byłego), ale jakoś zeszło troszeczkę na jego temat i koledzy stwierdzili, że tępy uj sam nie wie co stracił. I mam zamiar mu to pokazać, dlatego lecę w czwartek na bieżnię. Nawet jeśli on nadal nie zauważy kogo stracił, to chociaż ja zyskam fajną sylwetkę, dla siebie samej
|
|
|
|
|
#2924 |
|
Konto usunięte
|
.
Edytowane przez 201706121151 Czas edycji: 2011-08-10 o 20:43 |
|
|
|
#2925 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale mówię- on pewnie by chciał, żebym go błagała o powrót i rozpaczała... Co to to nie... Do tego stopnia się nie zniżę. Cierpię w środku, ale nie dam tego po sobie poznać. Edytowane przez BittersweetCocaine Czas edycji: 2011-07-06 o 00:09 |
|
|
|
|
#2926 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
).Oni mają nas gdzieś, trzeba się w końcu ogarnąć (chociaż czasem ciężko, nawet bardzo), przestać rozpamiętywać i płakać za tępymi ujami. Bo będziemy tak stać w miejscu i nic nam to nie da
|
|
|
|
|
#2927 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
)
|
|
|
|
|
#2928 |
|
Zakorzenienie
|
Pewnie, że się zastanawiamy, bo to nie MY ich zostawiłyśmy, tylko oni nas... Niech żałują, kutafony jedne
Za dobrze mają to się im w du.pach przewraca. To niech szukają dalej. Oby kiedyś gorzko pożałowali swoich decyzji VickyM- Ty moja bratnia duszo ![]() ![]() |
|
|
|
#2929 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Sounds interesting...
|
|
#2930 |
|
Nie depcze krokusów
|
Parę linków dla Was (dzięki uprzejmości Ver_million):
- dla antyromantyczek http://4.asset.soup.io/asset/2079/5860_209d.jpeg - dla leniuchów http://1.asset.soup.io/asset/1972/6513_7531.jpeg - dla odzywających się do eksów http://2.asset.soup.io/asset/2111/4402_6874.jpeg - dla sypiających z eksami http://d.asset.soup.io/asset/2111/0045_5ea2_500.png - dla niedoskonałych http://5.asset.soup.io/asset/2029/5477_259a.jpeg Dobrej nocy
|
|
#2931 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja mu powiedziałam dokładnie tak: nie życzę ci źle, ale mam nadzieję, że kiedyś ktoś ciebie potraktuje dokładnie tak samo jak ty mnie. Na dobre spanko: http://www.youtube.com/watch?v=Qb4Q-2TueEM
|
|
|
|
|
#2932 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
), bo nawet nie odpisał na ostatnią wiadomość. Ech, no co... Chciał wiedzieć co u mnie? To się dowiedział ![]() A Ty Vicky, chyba zapalona fanka Papa Roach, co? ![]() Dobranoc wszystkim, jutro muszę wstać skoro świt, a jeszcze tu siedzę ;P |
|
|
|
|
#2933 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
podpisuję się rączkami i nóżkami
|
|
#2934 |
|
Rozeznanie
|
i znów powtórka z dnia wczorajszego
nie potrafie doprowadzić się do równowagi...
|
|
|
|
#2935 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny, jestem tu "nowa", ale nie do końca.
Spory czas temu też udzielałam się w tym temacie przez dłuuugi czas. Myślałam, że tego NIE DA się przeżyć, że już nikogo sobie nie znajdę itd. itp. No, ale jednak przeszło. Teraz znowu zerwałam z facetem (kolejnym, przynajmniej udało mi się znaleźć kolejnego - zawsze sukces tylko słabej jakości ). I znowu płacz, smutek, problemy ze spaniem i brak apetytu (przynajmniej w kostiumie kąpielowym się bez fałdek pokażę).Już nie wspominając o tym, że piszę z tym pierwszym exem (wiem, wiem... należy mi się lanie i tyle) to tak się zastanawiam jaka ja jestem głupia. Wiem, że ten ból przechodzi, że z czasem będzie tylko lepiej, a ja nadal się martwię. Już nie mówiąc o tym jak mnie korci żeby napisać, próbować i inne bzdety
|
|
#2936 |
|
Rozeznanie
|
nie, to nie będzie tyle trwałao, a przynajmniej nie musi. dużo zależy od ciebie. obserwujac ten wątek widzę,że niektóre dziewczyny dochodzą do siebie po kilku tygodniach, inne miesiącach a jeszcze inne roku,lub dłużej. najtrudniej jest na początku, trzeba przeżyć co swoje, ale jeśli baaardzo się postarasz potem będzie z górki
|
|
|
|
#2937 |
|
Nie depcze krokusów
|
Ja też, ja też!
O czym piszecie? Ma lub miał kogoś po Tobie?
|
|
#2938 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Ale wiem, że muszę, muszę, muszę!!!!! |
||
|
|
|
#2939 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
tylko potrzeba trochę czasu |
|
|
|
|
#2940 |
|
Rozeznanie
|
Z tego co wiem to nie. Jakoś nie potrafimy sobie siebie tak po prostu odpuścić. Nawet nie robi mi wyrzutów o tamtego. Normalnie prawdziwa miłość :/
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:12.

. Sentymentalna się chyba robię

I co zrobiłam? Sprzedałam i zaszalałam jak nigdy

A ja niedawno to zrobiłam, albo On mi, ale nie ważne
Zagapiłam się bo myślami cały czas jestem przy nim
a on się nawet mną nie interesuje.

należy mi się lanie i tyle) to tak się zastanawiam jaka ja jestem głupia. Wiem, że ten ból przechodzi, że z czasem będzie tylko lepiej, a ja nadal się martwię. Już nie mówiąc o tym jak mnie korci żeby napisać, próbować i inne bzdety