|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2731 |
Zadomowienie
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 20
Dzień dobry!
Ponieważ już od jakiegoś czasu podczytuję wątek, więc uznałam, że skoro troszkę już Was poznałam to czas się ujawnić (a nie tak z partyzanta tylko czytać ![]() ![]() Na dukanie jestem drugi raz, zaczęłam od 23.06 i jak na razie jest na minusie 2,7 kg.... ![]() ![]() ![]() ![]() Wciąż się uczę co można a czego nie na dukanie i myślę, że z czasem coraz smaczniejsze posiłki będę robiła ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2732 |
Zakorzenienie
|
Bry Proteinki wesole!
Wszystkim spadkom dzis gratuluje, a za zastoje trzymam kciuczeta, zeby sobie poszly daleko!! Wczoraj poszlam na wielkie zakupy, nakupilam ryb, kurczakow, slodziki, serki jogurty...twarozki ![]() ![]() Nie dostalam jednak Maizeny.. ![]() Gdzie Wy já kupujecie? P.S Pierwsza osoba, ktora tak naprawde bez mojego wiecznego gadania o diecie i proteinach zauwazyla jakas zmiane byla...uwaga ..moja dentystka wczoraj ![]() ![]() Dobrego dnia, Proteinki!
#2733 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Witam wszystkie forumowiczki. Idzie mi fatalnie (choć bez grzechów), ale jestem za bardzo zaspana , żeby więcej pisać.
![]() |
#2734 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2735 | |
Raczkowanie
|
Mnie też ta miłość chyba nie ominie ![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2736 |
Zakorzenienie
|
o dziekuje za info!
#2737 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2738 |
Czekam na Ragnarok
|
Dzięki
![]() No to się pochwalę, że w końcu będę chodzić na fitness (przez to, że dostam kartę Multisport ![]() Aha - odkąd wróciłam do diety (kilka dni temu) boli mnie brzuch i mam problemy żołądkowe ![]() roux - ale wiesz, że mazeina to skrobia no nie? ![]() iloa - ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2739 |
Raczkowanie
|
no ja swoją pierwszą kupiłam w sklepie ze zdrową żywnością 350g. za 6,50 i wtedy sobie pomyślałam oto smutny początek końca przygody ze skrobią, ale na szczęście udało się kupić taniej ta akurat jest w poznaniu ale ja odbierałam we wrocławiu http://allegro.onet.pl/skrobia-kukur...688312275.html
Wzrost 165 cm. Start 6.03.2011 ---73,3 -----31.05.2011 ---62,5 ![]() Faza III - 1.06.2011 - 18.09.2011 29.06.2011 ---60,6 ![]() Bez papieroska już 3 lata Edytowane przez Agucha 79 Czas edycji: 2011-07-06 o 10:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#2740 |
Zakorzenienie
|
wiem wiem...ale mnie tylko 1,5 lyzki trzeba do serniczka...tak on za mna lazi...
P.S a myslicie ze moglabym te Maizene ( do przepisu na sernik Mrs Dukanowej, ten prosty) zastapic 1,5 lyzki budyniu???
#2741 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() A ja ze skrobią się rozstałam. Tzn na początku diety kupiłam przez koleżankę, 5zł za 250gr, kupiłam w sumie 4 paczki. Ale teraz jakoś nie używam. Od czasu do czasu. Może 1 łyżka na miesiąc ![]() Jakoś mi nie podeszła nie wiem czemu. |
![]() ![]() |
![]() |
#2742 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2743 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Powodzenia w ćwiczeniach. Mnie też ostatnio boli żołądek. A i tak katuje go papierosami. NIe mogę przy tej pogodzie. Jestem senna niemiłosiernie. I mózg nie chce mi sie włączyć od rana. Czuję sie jak kukiełka.
![]() |
#2744 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2745 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Mnie do naleśników pasuje , a bez nich bym nie dała rady i jeszcze do placków cukiniowych, ale do sosu już nie, bo się prawie krochmal robi. Teraz na szczęście juz III więc do sosów można mąkę gryczaną, choć jeszcze tak owej nie spotkałam |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2746 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() allegro, przed dieta robilam z niej naleśniki z nadzieniem porowym ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2747 |
Raczkowanie
|
złamałam się
![]() ![]() ![]() ![]() powiedzcie mi, dlaczego, gdy zaczełam dietę pierwszy raz to wytrzymałam parę miesięcy i się nie przełamywałam? A teraz po tygodniu od startu poddaje się tak łatwo? Tak jest za każdym razem, gdy próbuje wrócić... Ja tego nie pojmuję....
![]() |
#2748 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Wszystko fajnie, tyle, ze pomimo mojej wielkiej sympatii do sklepów ze zdrową zywnością, ceny w niej panujące przyćmiewają sprzedawane produkty, dlatego chodzę tak tylko kiedy nie mam juz wyjścia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2749 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a mąka razowa kosztuje ok. 6-8zł za 500g ale tez nie uzywa jej sie kilogramami ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2750 |
Raczkowanie
|
Cześć Laseczki,
nareszcie doczytałam do końca. Rany jak byłam na 88 stronie, widzę o już prawie koniec, i przy przechodzeniu na 89 patrze a tu się 92 pojawiła ![]() Jak się nie zagląda z pół tygodnia to trudno nadgonić. ![]() Gratuluje spadków, podziwiam te wytrwałe co przetrwały zastoje i waga ruszyła w dół ![]() ![]() ![]() ![]() Gratuluje zdanych matur, egzaminów - te co jeszcze mają coś przed sobą to trzymam kciuki. ![]() No dziewczyny mamy wakacje! ![]() ![]() U mnie mały wzrost 0,3kg, ale dziś przyszła @, no i poza tym jestem jeszcze do jutra na PW. W weekend było u mnie tiramisu - hm... muszę wypróbować inny ser, bo wyszło za bardzo serowe. Niepotrzebnie dałam aromat rumowy i jechało sztucznością ![]() ![]() Ale mąż nawet nie wzgardził ![]() W ogóle zazdroszczę Legionistka23 że z mężem dzielisz trudy odchudzania, w parze łatwiej. U mnie mój mąż jest chudzinka - on może tonę zjeść i gdzieś to mu po kościach się rozchodzi ![]() Joooanna uszy do góry, z tym forum dasz radę, wiem jak to jest tak się upodlić na maksa ![]() ![]() Agucha 79 zmieniłaś zdjęcie ? Albo cię z kimś mylę, ale wydawało mi się że było czarnobiałe i w dodatku brunetka tam była ![]() Nie udało mi się zobaczyć roux666 ale na pewno wyglądasz teraz pięknie - takie spodnie w rozmiarze większym to dobra motywacja ![]() Ja niestety niektóre rzeczy zbyt pochopnie powywalałam - a teraz mam faze na przeszywanie na maszynie, zwężanie, przerabianie - tylko materiałów brak ![]() Fenris jak tam twój Filemon? Widzę że masz ambitny plan z fitnessem - trzymam kciucki ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:41 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ---------- nie ma sprawy ![]()
Wystartowałam 07.06.2011 - 103,0 kg 02.07.2011 - 95,9 kg ![]() ----------------------------- minus 7,1 kg ![]() ----------------------------- najbliższy cel - 95 cel wg Dukana - 76,5 ostateczny cel - 70 |
![]() ![]() |
![]() |
#2751 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Trzeba myslenie się przestawiło więc portfel t eż musi to jakoś znieść Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2752 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Nie wiem jak funkcjonuje ta nowa matura, na pewno ma wiele wad - ale ja jestem za takim ujednoliceniem egzaminów i na tej podstawie składasz papiery i zawsze się gdzieś dostaniesz, za moich czasów bywało różnie. Pewnie niejedna jeszcze czeka nas reforma edukacyjna ![]() Ja na razie przeżywam, że moje dziecko za rok będzie musiało wcześniej iść do szkoły jako pierwszy rocznik obowiązkowy. No chyba że te protesty coś dadzą i rodzice będą mieli wybór. Szkoda że nasze szkoły nie są przygotowane na przyjęcie 6-latków ![]() ---------- Dopisano o 15:53 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ---------- Cytat:
![]() patrze i kurka jakaś nastolatka na zdjęciu - i zaczęłam głowę łamać, że coś mi nie pasuje ![]() bardzo sympatyczna zmiana na 12 w skali 10 stopniowej ![]()
Wystartowałam 07.06.2011 - 103,0 kg 02.07.2011 - 95,9 kg ![]() ----------------------------- minus 7,1 kg ![]() ----------------------------- najbliższy cel - 95 cel wg Dukana - 76,5 ostateczny cel - 70 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2753 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ps: Witam wszystkie dziewczyny, co prawda nie udzielam się na forum, ale podczytuje wątki od samego początku, przetrwałam tutaj pierwszą gwardię i potem kociołą z natłokiem chudnących i uciekających... widzę, że forum nieźle się trzyma ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2754 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2755 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2756 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja na allegro ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() No to teraz o sobie.. U mnie kilkudniowy mini zastój, a nawet wzrost o 0,3kg ![]() ![]()
Edytowane przez sreberko4 Czas edycji: 2011-07-06 o 15:36 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2757 | ||||
Zakorzenienie
|
Witam Kochane
![]() Ja dziś miałam kolejny dzień ciężkiej pracy w pracy .. więc dopiero teraz się odzywam ![]() W pracy znów rano robiłam ciasteczko czekoladowe z jogurcikiem na śniadanko ![]() dzisiaj mam w planach pieczenie chlebka ziołowego więc zaraz się muszę za to zabrać.... bo nie zrobię... Cytat:
![]() znalazłam dzisiaj Satino i kupiłam czekoladowe razy 2 sztuki i jedno zjadłam a drugie będzie na jutro ![]() ---------- Dopisano o 17:37 ---------- Poprzedni post napisano o 17:35 ---------- Cytat:
![]() jak nie zabraknie mi czasu to jeszcze dzisiaj zrobię ptasie mleczko ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:39 ---------- Poprzedni post napisano o 17:37 ---------- Cytat:
![]() jestem bo i tak późno chodzę spać a zawsze przed spaniem zaglądam do Was .... ---------- Dopisano o 17:40 ---------- Poprzedni post napisano o 17:39 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i to jeszcze mało... ---------- Dopisano o 17:42 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ---------- gratulacje .... super szybciutko zleci ![]() ---------- Dopisano o 17:44 ---------- Poprzedni post napisano o 17:42 ---------- ja cały czas stoję ![]() dzisiaj mam P więc zaraz coś na obiadek muszę zrobić... dawno jajek nie jadłam .... hmmm może omleta :P ---------- Dopisano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 17:44 ---------- a wiadomo coś co u Emilki na wakacjach słychać ?? ![]()
To niemożliwe powiedział rozsądek to ryzykowne powiedziało doświadczenie to bezsensowne powiedziała duma mimo wszystko spróbuj powiedziało serce 11.06.2016 - Maja ![]() ![]() ![]() 15 kg do celu ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2758 |
Wtajemniczenie
|
hej Dukan przegral proces. http://www.newsweek.pl/kobieta/artyk...proces,79128,1
#2759 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() czyli mozna jesc to satino 0% ?? własnie co tam u Emilki? ciekawe jaka maja pogode nad morzem ![]()
![]() |
#2760 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
To niemożliwe powiedział rozsądek to ryzykowne powiedziało doświadczenie to bezsensowne powiedziała duma mimo wszystko spróbuj powiedziało serce 11.06.2016 - Maja ![]() ![]() ![]() 15 kg do celu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:17.