|
|
#1501 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpniowe Panny Młode cz.III
Cytat:
U nas placi sie 'co laska' , najczesciej ok 300-500zl (mozna oczywiscie dac wiecej ![]() Cytat:
Super, ze jestes zadowolona.Cytat:
Moim zdaniem, bardzo ladna Sliczne buciki ![]() Zlecial, zlecial. Ja mam ostatnio napady paniki ![]() Powiedzcie jak Wasi Tz beda ubrani???? Poswiecmy im troche czasu
|
|
|
#1502 |
|
Raczkowanie
|
nie wiem co mi sie w niej nie podoba jakos nie jestem przekonana. Dzieki butky byly na specjalne zamowienie pod kolor sukni i nie byly takie drogie bo tylko 120 zl
(uważam ze na slubne to nie jest drogo)Moj TZ bedzie mial czatny garnitur, smietankowa koszulę (ktora musimy kupic bo ta co ma to jednak mu sie nie podoba) Ach Ci faceci!!! i krawat dobrany do koszuli, niby juz kupil krawat ale dobrany do tamtej koszuli a niewiadomo jak bedzie z ta nowa. chcialam zeby mial muche ale powiedzial ze niechce jak kelner wygladac, nie wiem czemu takie porownanie ale moze dlatego ze kiedys dorabial jako kelner i dobrze tego nie wspomina. ja swojego TZ nie widzialam w garniturze bo mi niechce pokazac ![]() wczoraj dostalam zaproszenie na wesele ktore bedzie we wrzesniu czyli miesiac po naszym i napisali juz ze zapraszaja SZ.P Aneta i TZ XXXXjak fajnie wyglada moje imie z innymi nazwiskiem |
|
|
|
#1503 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Obrączki mamy prawie identyczne. ![]() Ja tak samo, im mniej czasu tym bardziej się niecierpliwię. Mogłabym iśc do ołtarza nawet jutro. ![]() Cytat:
Edytowane przez Almariel Czas edycji: 2011-07-06 o 13:12 |
|||
|
|
|
#1504 |
|
Zadomowienie
|
mój TŻ wystąpi w czarnym garniturze, koszuli ecru, kamizelce i w muszniku w kolorze kremowym
no i w czarnych butach mój strojniś wyubierał się w ten garnitur w domu zaraz jak go kupiliśmy i wyglądał cudnie ![]() ---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ---------- kurcze, mam ochotę na coś słodkiego, chyba upiekę zaraz jakieś ciasteczka
|
|
|
|
#1505 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To ciekawe, ze Tz nie chce Ci sie pokazac w garniturze...zachowuje sie zupelnie jak Panna Mloda hehe. Moj TZ ma dwa garnitury i w obu wyglada super. Tylko do ciemno-brazowego nie moglismy dobrac butow, wiec raczej zalozy czarny. Mamy i muszke, i slubna kamizelke z musznikiem, ale raczej wystapi w tym drugim zestawie.
Edytowane przez gwiazdeczka26 Czas edycji: 2011-07-06 o 13:27 |
|
|
|
|
#1506 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
buty ciemno-szare nawet mam gdzieś zdjęcie krawata i koszuli, więc może później wrzucę w klubie ( jak będę przy swoim komputerze) ![]() Cytat:
|
|
#1507 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1508 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1509 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
i czarne buty
|
|
#1510 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na poprawiny natomiast planujemy czarne spodnie garniturowe i czarną lnianą koszulę z podwiniętymi rękawami (tak trochę luźniej a jednak ciągle elegancko). Tylko nie wiem, czy nie za "czarno" tak... Tym bardziej, że ja będę cała brzoskwiniowa ![]() Ja już sobie założyłam konto mailowe na nowe nazwisko (żeby mi ktoś przypadkiem nie podebrał) ![]() Cytat:
![]() ps. też zazdroszczę tym, którym jeszcze tylko miesiąc! Ja się dziś obudziłam i doszłam do wniosku, że jeszcze niedawno było tyyyyyle czasu i mówiłam "obronię się, pojadę na wieś i będę sobie dziergać zawieszki, opalać się, oglądać filmy" a tu kurde zanim się obronię to prawie sierpień się zrobi!
|
||
|
|
|
#1511 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
A ja do końca nie widziałam garnituru TŻ, wiem, że ma jakoś fajnie zawiązany krawat, on też chce żebym miała niespodziewankę, hehe. Jak go kupował to pan w sklepie kazał mu wypytać o kolor mojej sukni, czy ma dużo błyskotek i w jakim stylu jest, nie wiem po co im to było, ale pewnie coś tam już wymyślili![]() |
||
|
|
|
#1512 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My tez wezmiemy kwiatek Cytat:
![]() A TZ nie ma jeszcze stroju Napewno zalozy eleganckie spodnie i do tego jakas koszule.A u was napewno nie 'za czarno' - mi sie podoba jak mezczyzna caly na czarno jest ubrany ![]() Cytat:
Musze sama sie upewnic, czy napewno TZ bedzie dobrze wygladal. W koncu musi mi sie podobac jego stroj Zreszta on by beze mnie nic nie kupil
|
|
|
#1513 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zobaczymy co to wykombinował, ale zapewne i tak będzie wyglądał wyczadziście
|
|
|
|
|
#1514 |
|
Raczkowanie
|
ja tez bym chciala zobaczyc jak TZ wyglada ale on swoje ze nie ma czasu itp, trudno musze ten miesiac wytrzymac.
paula54- to moze i ja sobie maila zaloze bo pozniej bedzie problem a ja mam na poprawiny biala sukienke i jestem zla bo chcialam sobie kupic jakas zebym mogla pozniej na to wesele wrzesniowe zalozyc a mama mnie namowila zebym ta kupila i jak zwykle sie posluchalam a teraz zla jestem. oczywiscie mama uzywa argumentow ze jako mezatka powinnam sobie kupic nowa i takie tam ale mi szkoda wydawac na nowa sukienke chya pozycze od mojej swiadkowej jakos ona ma duzo |
|
|
|
#1515 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
, bo po ślubie i tak przepnę TŻ kwiatka na prawą stronę, to chusteczka po lewej może zostać ![]() Cytat:
![]() jakbyś nie była w krakowie to byśmy się mogły w połowie drogi, gdzieś w Miejscu Piastowym spotkać na ciastkową wyżerką a niezłe powiem Ci:P wg przepisu Nigelli :P |
||
|
|
|
#1516 |
|
Raczkowanie
|
Strasznie się zirytowałam bo już 3 tygodnie temu im zanosiliśmy. W dodatku mamy ciąg dalszy poszukiwań księdza bo wszyscy w pariafi mają urlop i już żaden ze znanych nam nie będzie, tylko któryś z nowych a przyjdą do parafi dopiero 15 lipca!! A mój TŻ będzie miał standardowo czarny garnitur. Do tego kamizelka ze wstawkami bordowymi i musznikiem. Jenny jaką będziesz miała butonierkę dla swojego, bo ja też mam goździki i teraz mam kłopot.
|
#1517 |
|
Zakorzenienie
|
Justyszka, ja chcę ciasteczka
![]() My zamówiliśmy kwiatek do butonierki, ale jak się okaże, że będzie źle wyglądać na jasnym garniaku, to będzie poszetka - w tym muszę zdać się na teściową i Przyszłego... |
|
|
|
#1518 |
|
Zakorzenienie
|
Hehe, co za autka...
|
|
|
|
#1519 |
|
Zadomowienie
|
Bluberry - autka przezabawne!!
mogę zapodać Ci przepis na ciacha, bardzo proste
|
|
|
|
#1520 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() widziałam taką dekorację na allegro, ale 500 zł kosztowała
|
|
#1521 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Boskie
|
|
|
|
|
#1522 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1523 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki
już się przestraszyłam
|
|
|
|
#1524 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a Ty czemu masz kłopot ?? |
|
|
|
|
#1525 |
|
Zadomowienie
|
joj, ja to jednak jestem niezdecydowana, tak się napatrzyłam na goździkowe bukiety, które niektóre dziewczyny zamieściły w klubie i zaczęłam oglądać więcej na necie i zaczynam się wahać... może zamienić moje różyczki na goździki... muszę w końcu pojechać do mojej pani od bukietu
coby z nią podyskutować na ten temat...
|
|
|
|
#1526 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To mój kupił garnitur w Vistuli pod bacznym okiem naszych Rodziców i oczywiście mnie. Potem goniłam strasznie,żeby znaleźć śmietankową koszulę z krytymi guzikami. Ale w końcu udało się i ma dwie (jedna do przebrania wystarczy?). Będzie miał czarny garnitur, lekko przedłużony i zapinany na jeden guzik. Do tego śmietankowa koszula (znalazłam świetną z bawełny egipskiej,wygląda jak jedwab!) i czarną,satynową muchę. W poniedziałek przyszedł do mnie przymierzyć wszystko ze sobą i myślałam,że go zjem. Ma też poszetkę,ale będzie miał kwiatka
|
|
|
|
|
#1527 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1528 | |
|
Raczkowanie
|
Ale ja juz bede miala ten wielki dzien za soba a wiekszosc jeszcze przed!
Cytat:
![]() Jak raz zrobilam to TZ tak sie przejadl ze niestety musial isc ![]() ale powiedzial ze w druga strone tez dobrze smakowalo
|
|
|
|
|
#1529 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mama zawsze się dziwi, że chce mi się dziubać przy jakichś maleństwach i zawijać coś jak jej się nie chce dużej blachy upiec Ale jak będę miała jej lata, to pewnie będę miała to samo
|
|
|
|
|
#1530 |
|
Zadomowienie
|
to dla chętnych przepis na cisteczka czekoladowe Nigelli
![]() http://fotoforum.gazeta.pl/72,2,777,...,70812968.html ![]() może wyglądem nie zachwycają, za to w smaku, pysznie czekoladowe! ![]() i taka moja rada, przy pieczeniu kolejnych blaszek, kiedy piekarnik już jest mocno rozgrzany, ten czas 10 min przy 150 stopniach, dobrze jest zmniejszyć do ok 7 min no chyba że ktoś lubi dodatkową warstwę "czekoladki" w postaci delikatnego zwęglenia ![]() w ogole jak jesteśmy w temacie ciastkowym uwielbiam ciastka to jak któraś z Was nie zna jeszcze, to polecam bloga Dorotus http://mojewypieki.blox.pl/html palce lizać ![]() Michalina - a masz gdzieś pod ręką przepis na to ciasto? u mnie malinki pod domem powoli dojrzewają, mogłabym upiec ![]() Jenny - no kusi mnie to, kusi....
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:23.

Super, ze jestes zadowolona.
bo nie chce zeby kazdy ogladal a do klubu niestety nie dodano mnie jeszcze moze kiedys zasluze 

a nawet zazdroszcze PMkom z 6 sierpnia:P

już się przestraszyłam