|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3781 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG! Część XXIII
There's a look on your face I would like to knock out.
Jest taki wyraz na twojej twarzy, który chciałbym zmiażdżyć. Pray to god I can think of a nice thing to say But I don't think I can so fuck you anyway . Modlę się do boga, żeby mogła mi przyjść do głowy miła rzecz, którą mógłbym powiedzieć Ale nie sądzę, żeby mogła, więc w każdym razie pieprz się. And I would stick around, to comfort you, and take your shit, But that all ends now. I chciałam Cię wspierać, pocieszać i siedzieć w Twoim gównie. Ale to wszystko się teraz skończyło I am sure, you'll find another girl, who wants to play, All the fucked up games, that you have put me through. Jestem pewna, że znajdziesz kolejną dziewczynę, która chce „grać” w pier*** grę, przez którą kazałeś mi przejść For all the pain, and all the sleepless nights, For all the tears, and all the endless fights, For all the cheating, and for all the times you, Used me, fell through, weren't true, fuck you. Za cały ból i bezsenne noce Za wszystkie łzy i niekończące się walki Za wszystkie oszustwa i za cały ten czas Wykorzystywania mnie, oszukiwania i mijania się z prawdą spier** For all the times, that you dissed me. Za caly czas w którym mnie nie szanowałeś.
|
#3782 |
|
Zadomowienie
|
ciiri podbiłaś moje serce ♥
__________ I've been feeling this life's a circus Hanging on without a fear Czułam,że to życie jest jak cyrk Pustka, bez obawy Sorry but your train has left the station Maybe you should try a permanent vacation? Przepraszam, ale twój pociąg pomylił stacje Może powinieneś spróbować wyjechać na nieplanowane wakacje? I can't pretend To know how you feel Know that I'm here Know that I'm real Nie mogę udawać, Że wiem co czujesz Wiedz, że tu jestem Wiedz, że jestem prawdziwa Say what you want Or don't talk at all I'm not gonna let you fall Wygadaj się z czego tylko chcesz Lub nie mów nic Nie pozwolę Ci upaść Insecure In a skin Like a puppet, a girl on a string. Niepewny, W skórze, Jak lalka, dziewczyna na sznurku. Edytowane przez _mandarynka Czas edycji: 2011-07-07 o 22:07 |
|
|
|
#3783 |
|
Raczkowanie
|
Kradnijcie ile chcecie , talenty <3
''cześć jestem facetem : najpierw z tobą poflirtuje , potem zawrócę ci w głowie , będę z tobą pisał bo przecież na początku tak trzeba , będę zaczepiał twoje koleżanki i gadał z nimi o tobie ,będę ci kłamał , potem będę cie zawracał w głowie do tego stopnia ze się we mnie zakochasz , uszczęśliwię cie na jeden dzień, ale na następny będę cie porostu ignorować , będę przychodził do ciebie tylko wtedy kiedy nie będę miał przyjaciół , a teraz najlepsza partia tego jest ze , nie możesz nic zrobić nic kompletnie nic , a wiesz czemu bo się we mnie zakochałaś , głupia dziewczyno.. ''
Potrzebuję cię , bez kitu Nie to nie jest przyzwyczajenie to jest nieustanny niedosyt twojej osoby Miłość to zło przeczytaj to wspak a zobaczysz . Pamiętaj , łez radości nie wyciera się w chusteczkę Wierność? , dla ciebie kochanie abstrakcja Funkcjonuje , improwizuje wystarczy ? WALCZ DOPÓKI ODDYCHA ! |
|
|
|
#3784 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ostr ♥ SparklyAngel suve madeleineeee ( znowu ) - zabieram ♥" jestem za wrażliwa na ten świat. za dużo rzeczy mnie boli. Jakie to uczucie gdy zawodzi człowiek ? nie wiesz ? To ja ci powiem Miłość w naszych czasach nie istnieje, trzeba robić melanż i się nie przyzwyczajać. i chcę mieć cie przy sobie, nawet gdy nie pasujesz mi do sukienki nie ma chyba takich słów, by opisać ile dla mnie znaczysz " |
|
|
|
|
#3785 |
|
Zadomowienie
|
mandarynka, z innej bajki, ciiri, paralogiczna, caroline060, grise,
cookieCrisp. ♥♥ dzisiejszy dzień jest pierwszym z tych, które zostały Ci do przeżycia. A my nadal jesteśmy ze sobą złączeni, Ona na wpól żywa, a ha na pół martwy. Uratować komuć życie to tak, jak się zakochać; nie ma silniejszego narkotyku. Potem przez kilka dni chodzimy po ulicach i wszystko, co widzimy, wydaje nam się zmienione. Wydaje się nam, że staliśmy się niesmiertelni, jakbyśmy uratowali własne życie. To była chwila krótka, jak mgnienie oka; ona spojrzała, nie widząc mnie, i to był triumf, wiosna, słońce i ciepłe morze.
|
#3786 |
|
Zadomowienie
|
Zawiesiłabym Cię na mojej ścianie
w postaci ładnego obrazka Pobawmy się światłem; zawiesimy je na firanach naszych okien, oprószymy koce naszych twardych łóżek, zaśniemy w gamie uroczej niesamowitości. Ciche westchnienia zaganiają nas do twardych poduch rzeczywistości. Lukier i cukier, i wanilię na Twoich ustach oni zlizywać chcą. To nie my - woła cichych drzew krzyk; Toniemy, my toniemy. |
|
|
|
#3787 |
|
Raczkowanie
|
`Brudna rzeczywistość, reklamy szajs
Pędzą chamy by na loterii coś trafić. Potem to zapić, by choć trochę było słodko, Nie chcę Cię martwić, choć życie też mnie zawiodło.` `Śmieję się z Ciebie, miasto daje mi energię. Ze świtem wygram, dzisiaj po prostu mam przerwę.`
|
#3788 |
|
Rozeznanie
|
"It's final. Yes, it's probably the end of the story. I did what I do - I came, enamored, I go. To finał. Tak, to chyba koniec tej historii. Zrobiłam to, co miałam zrobić - przybyłam, rozkochałam , odchodzę. I would like for a while, when too much is embarrassed about the first film sensational at night or when asleep, put his hand on her hands.
Chciałbym przez chwilę, gdy za bardzo będzie zaaferowana filmem sensacyjnym o pierwszej w nocy albo gdy zaśnie, położyć rękę na jej ręce. Dziękuję za kolejną porcję duchowego wsparcia w moich problemach z hormonalnymi niedoborami. "
|
|
#3789 |
|
Rozeznanie
|
DZIĘKUJE ♥
Teraz marzę w czerwień Właśnie dryfuję daleko Marzę w czerwień Choć i zabierz mnie daleko Istnieje miłość bez nienawiści? Istnieje przyjemność bez bólu? Nawet najlepsze rzeczy muszą upaść. To cię zastanawia, dlaczego w takim razie wcale nie kochamy? Pozwólcie mi dla siebie zagrać Pozwólcie memu sercu prawdziwie zabrzmieć Jeszcze raz Tylko jeszcze jeden raz Byłeś zawsze niezwyciężony w moich oczach Jedyna rzecz teraz, która jest przeciwko nam to czas Czy może być jeszcze trudniej niż powiedzieć żegnaj i żyć bez ciebie? Czy może być jeszcze trudniej niż patrzeć jak odchodzisz i zmierzyć się z prawdą? Edytowane przez grise Czas edycji: 2011-07-07 o 15:04 |
|
|
|
#3790 |
|
Rozeznanie
|
dziękuje ♥
i nagle nie jesteś z siebie dumna, i nagle wiesz, że alkohol nie powinien być nazywany radzeniem sobie. ta siedmiomiesięczna świadomość, że to definitywny koniec, że nie wróci. myślisz, że ja w wierzę? że to do mnie dotarło? zwracamy się do siebie jak do jaśnie państwa jakbyśmy zapomnieli już śliskość jedwabnej pościeli, zaduch namiętności... dziś już nie mam dla kogo ryzykować. - co się wydarzyło przez ostatni czas? - w tym sęk. nic się nie wydarzyło. nic co mogłoby cieszyć. nie działo się nic. myślę, że porażki są potrzebne w życiu, ale nie w miłości... nie jestem już pewna nawet czy on aby na pewno był.
|
#3791 |
|
Raczkowanie
|
`Za mało odwagi by czasem wprost coś powiedzieć
ale ambicja brała górę by zostawić to dla siebie. A dziś za późno, nie umiem tak głośno krzyczeć żebyście tam gdzie jesteście mogli mnie usłyszeć` `Nie muszę widzieć ich twarzy na zdjęciach, żeby pamiętać Myślę o nich i o tym, że nie zdążyłem się odezwać.`
|
#3792 |
|
Raczkowanie
|
Wszystkie jesteście cudowne i dziękuję ! ♥
" Może nie byliśmy sobie nawet pisani, a rzucamy się za sobą, jak chorzy z jakiejś wielkiej miłości. Już nie potrzebuję Twoich męskich decyzji, niebieskich oczu, by zasnąc. Znajdę to wszystko w każdym innym, ale będę wiedziała, aby się nie zakochiwac. Życie szykuje mi jeszcze miliony niespodzianek w międzyczasie, gdy będę myślała, że nic mnie już nie spotka. Idę szukac szczęścia w innym towarzystwie niż Ty i Twoje humorki. Nie chcę słyszec żadnych słów, wszystko wyjaśniliśmy sobie spojrzeniami. Gubią mnie moje decyzje, Twoje zachowania, nasze problemy i Twoje oczy... Nie widzę zupełnie nic złego w tym, abyśmy w tym momencie zapomnieli o sobie. "
|
|
#3793 |
|
Zakorzenienie
|
witam. cudownie widzieć tutaj tyle perełek. _________________________ ____________________ i ciężko mi zrozumieć, co poszło nie tak. czemu nie ma Cię tu.. znów ta sama historia. początek lipca - koniec miłości.. jednak tym razem umiem się pozbierać. ' spokój znajdź w powietrzu. sprzedawać swoje myśli, oddawać się bez granic. nie możesz po prostu pozwolić mi być? nie widzę znaków, kiedy w niebo patrzę. tak, jak dzieci, które jeszcze nic nie wiedzą. myślę o Tobie i jakoś nie mogę przestać. cały mój świat w Twojej osobie się strzeszczał. każdy by chciał czasem, żeby było inaczej. '
jeśli miłość jest człowiekiem, chodzi mi o Ciebie Mateusz <3 21.11.2012 <3 Edytowane przez chcialam byc Czas edycji: 2011-07-07 o 18:56 |
|
|
|
#3794 |
|
Rozeznanie
|
Gdybyśmy się tak spotkali ,to zademonstrowałbyś mi dwukropek i gwiazdkę ?
coś w stylu naukowym, o odpowiedniej konsystencji, w nielegalnych rytmach. ` Ma spojrzenie warte grzechu i najsłodsze usta świata. ` Bo czasem żałujemy swoich decyzji , wieesz ? |
|
|
|
#3795 |
|
Zadomowienie
|
Z Twoich ust wypada
wiosenny deszcz. Ty mnie wypełniasz, każdym możliwym kształtem. Kochanie w nieprzyzwoity sposób słodko smakuje. To typ, który nocami nawiedza, a za dnia unika. Mama mówi, że pod moim łóżkiem są potwory. Myślisz, że znajdę wśród nich Ciebie? |
|
|
|
#3796 |
|
Raczkowanie
|
Trzeba być Tobą,
żeby mnie nie kochać. ![]() Bez marzeń i pragnień życie traci sens. Bo do mnie anioły wchodzą bez pukania i kawę mi słodzą uśmiechem. Na serca dnie ukrywam prawdę.
|
|
#3797 |
|
Rozeznanie
|
uwielbiam Was wszystkie ! każdą po kolei, KAŻDĄ bez najmniejszego wyjątku ! kocham Was po prostu. za mało tu miejsca alby każdą z Was wymienić, ale jeśli to czytacie to wiedzcie, że do każdej jest to skierowane w tym samym stopniu. KOCHAM !
było Ci głupio kiedy mówiłeś mi, że mnie kochasz, a wiedzieliśmy oboje, że kłamiesz? Edytowane przez lov ya Czas edycji: 2011-07-07 o 20:34 |
|
|
|
#3798 |
|
BAN stały
|
' zapach drażni. przypomina, że istniejesz Ma Pan oczy koloru morza, a ja morze wprost uwielbiam. Spotykam Ciebie w wyobraźni.. ..może czas Ci to kiedyś wyjaśni. Podnoszę powieki, widzę Twój uśmiech. obiecałeś mi swoją miłość aż po grób, pamiętasz? zgaduję, że miałeś wtedy skrzyżowane palce. ' |
|
|
|
#3799 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję ♥
Idealny związek? Mój układ z wódką. Kochałeś kiedyś tak, że nie mogłeś zrezygnować? Ostatni raz pozwalam sobie na krzyczenie Twego imienia w deszczu Ostatni raz pozwalam sobie na zapychanie smutków czekoladą Ostatni raz pozwalam sobie na "wróć, kocham Cię" Ostatni raz... Nawet Bóg nie wie o co walczymy. Z czasem przywiązałam się do niego trochę nieświadomie, może zbyt na wyrost Zaufałam facetowi, którego frajerstwo było godne podziwu. 20:20 - spadaj! W moim pokoju urządziłam małe piekło setkami własnych uczuć. Z diabłami tańczę nocą w myślach.
|
|
#3800 |
|
Raczkowanie
|
"Męcz się myśleniem o mnie.
Ej, ostrożnie z tą miłością. You said no flowers! Skąd byś wiedziała, że doświadczasz szczęścia gdybyś nie znajdowała się w dołku? A czymże jest prawdziwa męskość, jeśli nie wymieszanymi w odpowiednich proporcjach klasą i szaleństwem? Wiesz, tak mi jest bez ciebie źle, mam straszny problem i tylko ty możesz mi pomóc" Edytowane przez desecrate Czas edycji: 2011-07-07 o 23:31 |
|
|
|
#3801 |
|
Zakorzenienie
|
Czy to normalne, nie chcieć Cię tracić z oczu ani na chwilę? ♥
Co coś o mnie o Tobie.. coś o nas mówili dziś rano. Wśród czterech ścian słychać już tylko cichy szept, drżenie ust.. miłość wygrała znów. Szczęście wdycham z powietrzem, radość odnajduję pod powieką, uśmiech przychodzi wraz z deszczem.. 'Chcę jeździć palcem po twoich obojczykach'. ♥ |
|
|
|
#3802 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
littledream, happyend, Marsi89, panna_miodowa - kochane moje ; * Paralogiczna - okradałam, okradam i będę okradać ; * ___________________ " when I text You, that means I miss You. when I don’t text, that just means I’m waiting for You to miss me. kiedy piszę do Ciebie, znaczy to że tęsknię. kiedy nie piszę, znaczy że po prostu czekam aż Ty zatęsknisz za mną. You’re my.. Could’ve been. Should’ve been. But never was, and never will be. Jesteś moim.. Mógłbyś być. Powinieneś być. Ale nigdy nie byłeś, i nigdy nie będziesz. You shouldn’t miss people who don’t miss You, right? nie powinieneś tęsknić za ludźmi, którzy nie tęsknią za Tobą, prawda? There are things that we don’t want to happen, but we have to accept. Things, we don’t want to know, but have to learn. And people we can’t live without, but have to let go.. Są rzeczy, których nie chcemy aby się wydarzyły, ale musimy je akceptować. Rzeczy, których nie chcemy znać, ale musimy się ich uczyć. Oraz ludzie, bez których nie możemy żyć, a musimy pozwolić im odejść.. "
|
|
|
#3803 |
|
Wtajemniczenie
|
love:krowe <33
Zostałeś stworzony do rzeczy niemożliwych, niewykonalnych dla innych. Bym przy tobie uwierzyła, pokochała, przestała się bać. Możesz szukać wszędzie, na drugim końcu świata. Nikt nie spojrzy na Ciebie jak ona wtedy, gdy wierzyła że kochasz.
|
#3804 |
|
Zadomowienie
|
wiesz, że cię kocham miodek ?
gryśka ciebie kocham baaardzo ;* _______ Są noce, które się kradnie, aż do snu. I'm afraid of aeroplanes Even though I like the way It feels to be a person in the sky Boję się samolotów Nawet jeśli sprawiają że czuje się jak w niebie Can you save me from the borrowed cloud I'm on ? Czy mozesz mnie uratowac z pożyczonej chmury na której jestem ? you'll drink the night away and forget about everything Będziesz pić do rana I zapomnisz o wszystkim Look like a dirty old bruise, Face like a faded tattoo. Wyglądasz jak brudny, stary siniak Z twarzą niczym wyblakły tatuaż You are my favorite disaster. Finally time to clear the air. Jesteś moim ulubionym nieszczęściem Nadszedł czas, by oczyścić powietrze. Edytowane przez _mandarynka Czas edycji: 2011-07-08 o 10:27 |
|
|
|
#3805 |
|
Raczkowanie
|
♥ - ile tak na prawdę znaczyłam ? - nic , ty tylko naiwnie łynkęłaś bajere , wierząc , że jesteś ważna a prawda jest taka , że potrzebowałem cię , na pewnien czas , na czas kiedy ona nie wróci . ty już nie istniejesz kminisz ? WALCZ DOPÓKI ODDYCHA ! Edytowane przez Gueen Czas edycji: 2011-07-08 o 10:24 |
|
|
|
#3806 |
|
Zakorzenienie
|
uwielbiam niewidzialność moich myśli,
niedosyt, który trwa we mnie jest niepewnością jedną wielką jak to niebo błękitne jak chińska filiżanka co ma odcień twoich oczu. nie myśl, że to do Ciebie swoje oczy mrużę, ten, któremu to przesyłam mruży swoje i nie widzi... rozsypały się koraliki ja uczucia, złote, przecinające skórę jak szkło. ślizgam się na okrągłych emocjach. zostawiam za sobą dzikie miasto, szalone autobusy o wdzięcznej liczbie, z którą łączy mnie zbyt wiele; groźne skrzyżowania i rozpalone betony. metropolia oddycha antropomorfizacją.
|
#3807 | |||
|
Raczkowanie
|
♥♥♥♥♥♥♥
Cytat:
Cytat:
Cytat:
+ calusieńki talent _mandarynki i caroline060 dziewczyny jesteście boginiami! ''You turned out to be the best thing I never had And I'm gon' always be the best thing you never had Okazałeś się być najlepszą rzeczą jakiej nigdy nie miałam A ja będę najlepszą rzeczą, której nigdy nie miałeś''
|
|||
|
|
|
#3808 |
|
Rozeznanie
|
_mandarynka moja maławielka miłość
+ caroline060 i Drift - zawsze najlepsze ♥ Niebo rozdzieliło się na dwie części Znalazłeś mnie samotnie tańczącą Potem pokój wypełnił się tobą I piosenką, którą oboje znaliśmy Uciekam z moim sercem Uciekam z moją nadzieją Uciekam z moją miłością Sto lat czekania Trzydzieści sześć tysięcy dni Pięćdziesiąt dwa miliony sekund Gdzie jesteś moja miłości? I tylko oczy me Straciły swój diamentu kolor Kolor brudnego lodu zyskując w zamian Życie spędza się we dwoje Oprócz tych dwojga Tego roku wiśnie zagłuszyły ładny róż czerwienią i brązem. Szukałaś Go, ale on znajdował się tam, gdzie nie mogłaś go znaleźć. Przeklęte szczęście niszczy cię. Rozbija twoją wiarę na kawałki leżące na podłodze. Więc powiedz sobie, że już wystarczy. I płacz, rzucaj prysznicem łez! Czy kiedykolwiek widziałeś deszcz, padający w słoneczny dzień? Krok pierwszy: mówisz, że musimy porozmawiać. On chodzi, mówisz "usiądź, to tylko rozmowa". Uśmiecha się grzecznie i zwraca ku tobie. Grzecznie patrzysz się w jego stronę. Coś w rodzaju okna po twojej prawej. On idzie w lewo, ty zostajesz po prawej Między wierszami strachu i winy. I zaczynasz się zastanawiać, czemu przyszłaś. Edytowane przez grise Czas edycji: 2011-07-08 o 12:26 |
|
|
|
#3809 |
|
Raczkowanie
|
lov ya istny_paradoks z innej bajki - biorę, biorę! <3 " jesteś cudownym wspomnieniem tego , co mnie kiedyś uszczęśliwiało. poznaj mój świat, zrozum mój punkt widzenia. - Mamo ? - Co ? - On chce się ze mną spotkać w realu.. - Czy to źle ? - Przecież u nas nie ma tego sklepu Boże skoro chciałeś żebym go poznała, to dlaczego karzesz mi teraz cierpieć ? nie uśmiecha mi się za bardzo funkcjonowanie bez ciebie " |
|
|
|
#3810 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
powiedziałabym Ci jak bardzo tęsknie, że nadal kocham, że wciąż mi Cię brakuje, ale nie lubię kłamać.
brakło jej tchu na jego widok. miała ochotę wykrzyczeć mu w twarz wszystko. bała się. nie chciała go widzieć. nie chciała już go kochać. nie chciała, żeby znikł. miała go obok siebie codziennie, ale wiedziała, że nigdy nie był jej. i mówić dla chłopaka, na którym nam zależy, o tym jak bardzo nas rani, kiedy on nie wie, że chodzi o niego - bezcenne. Edytowane przez lov ya Czas edycji: 2011-07-08 o 13:09 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:40.

) - zabieram ♥