|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#151 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pracujemy, gotujemy, kochamy i czatu (non-stop) nie uskuteczniamy :]
Cytat:
![]() Siostrzeniec mi truł przez ostatnie tygodnie, że chce u nas spać i wciąż mu odmawiałam, ale w koncu dziś się zgodziłam. I tak pewnie będzie się nudził. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziś odświętny obiad ![]() Owoce morza plus sałatka Nadrobię wszystko i biorę się do pracy, choć okropnie mi się nie chce, bo spałam baaardzo mało. Jak obudziłam się o 3,30 tak zasnąć nie mogłam Popwtarzałam sobie w myślach najgorsze pytania, zasnęłam na chwilę i o 5 pobudka.Dziękuję za wszystkie gratulacje Piękny dziś dzień ![]()
Edytowane przez dodaja Czas edycji: 2011-07-08 o 15:48 |
|||
|
|
|
#152 |
|
Konto usunięte
|
dodaja
ijaa zazdroszczę urlopu... Ja przez zmianę pracy nie mam żadnego cynamonowa, DobraDusza witajcie Nareszcie czas ekspresowo zszedł w pracy. Dostałam górę wniosków do rejestracji i tak mi zeszło 7h ![]() A jutro jak będzie słoneczko idziemy do ZOO |
|
|
|
#153 |
|
Zakorzenienie
|
O Boże nareszcie piątek wieczór.
Od wczoraj popołudniu tyle się działo na oddziale, że nawet nie miałam czasu nic zjeść. Pierwszy posiłek zjadłam dzisiaj o 15 + nieprzespana noc. Masakra ![]() No ale właśnie wróciłam z zabiegów w kapsule parowej. Było ekstra Wypociłam się jak mały parowóz . Dodaja gratulacje !!!
|
#154 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nawet sobie nie wyobrażasz, jak się cieszę! Korciło mnie strasznie, by powiedzieć dziewczynom, ale uznałam, że to Ty musisz się pochwalić Notabene bardzo dziękuję za wiadomość, wiele dla mnie znaczyła I cudownie, że TŻ dostał pracę. A jeszcze cudowniej że tę, o której marzył Kochana, oby przed Wami już były tylko tak szczęśliwe dni, jak dziś No ej, ale jak to! Przecież zęby swędzą non stop (Ł. pyta, czy cierpisz na inkontynencję, bo ostatnio ciągle sikasz )Cytat:
A zoo zazdroszczę ![]() Cytat:
Cóż to za wynalazek? Uff, 4 godziny w CH... To już nie te lata Ale co się dziwić, skoro godzinę spędziłyśmy z mamą w etam... Ale tam tyyyle śliczności Kupiłam sobie koszulkę nocną -50% (trochę z myślą o nocy poślubnej, ale głównie tak na co dzień), komplet bielizny (miękki stanik na fiszbinach + stringi) - 50%, czteropak bawełnianych stringów - takie zwyklaki na co dzień, też -50%, i trzypak (dziwne słowo Na wymianę mam 3 dni, a już nie będziemy w tym czasie tam, także albo poleżą w szafie (stratna 24zł), albo dam siostrze - bo jechać specjalnie totalnie mi się nie opłaca, skoro samo paliwo wyjdzie tyle, ile te figi ![]() Poza tym kupiłam kredkę, cień i papierowy pilniczek z Essence. ijaa, będziemy testować czarną kredkę. Niestety brązowej nie było - ale był ten czaderski róż Nie skusiłam się niestety.A propo różu! Chyba mi na mózg padło przez Ciebie, kobieto, bo weszłam do tally weil (czy jak to tam się pisze), podeszłam do szortowego wyprzedażowego stołu i co? I rzuciłam się na zaje****ie różowe szorty! Takie pink-pink! Niestety nie stały się moją własnością, gdyż wydanie 40zł na coś, co ubrałabym pewnie 3 razy, mijało się z celem (już wystarczy, że w etam zbankrutowałam ).Ale jak ja patrzę na róż, to jest już ze mną źle ![]() Uff, ale mi gorąco. Strasznie duszno u nas w mieszkaniu. W dodatku balkonu nie możemy otworzyć, bo jakaś chmara żuków od kilkunastu dni nas atakuje wieczorami - takich żuków olbrzymów Przed chwilą Aleksander przyniósł takiego jednak żuczka na kolację Jutro idę do kosmetyczki, potem pewnie przez tydzień nie wyjdę z domu Planów na resztę wieczoru brak. Pewnie się wykąpię i grzecznie udam do łóżka. Jak emeryt w piątkowy wieczór... ijuś, Tobie oczywiście życzę mnóstwa słońca, pięknej opalenizny i przede wszystkim odpoczynku od tego codziennego zgiełku! Wypocznij za nas wszystkie, Kochana!
|
|
#155 |
|
Konto usunięte
|
Witam Moje Panny!
szczególnie serdecznie "świeżynki" czyli Duszkę (myślałam o Tobie ostatnio! więc chyba Cię tu ściągnęłam ) i cynamonowe- Kochana pamiętam Ciebie i Twój blog z pierwszych części SPD Dodaja serdeczne gratulacje dla Ciebie i Tż! Anastazja bardzo mi przykro z powodu sytuacji ze szpitalem, życze dużo sił do walki Dziewczyny ten dzień wolny zleciał mi w zastraszającym tempie rano wizyta u gina (wszystko ok, cytologia zrobiona wiec czekam na wynik, plastry zapisane i w ogóle ucieszyłam się bo wrócił do poradni mój ulubiony gin do którego chodziłam 2 lata temu zdjęcia będa potem ![]() Z miłych rzeczy dostałam wczoraj od M. zaproszenie do siebie na "wystawne kolacjo-śniadanie" z wtorku na środę także będzie się działo ![]() Jutro wieczorem wracam do Poznania, idziemy z M. i moimi przyjaciółkami na zakończenie Malta Festivalu na niesamowite widowisko performance Wstyd się przyznać, ale jeden dzień w domu i tęsknię jak wariatka
|
|
|
|
#156 |
|
Zakorzenienie
|
Kochana, ja napisać mogę tylko jedno: wpadłaś po uszy
![]()
|
#157 |
|
Zakorzenienie
|
A ja dopiero do domu (nieswojego...) wróciłam
Zmęczona na maxa... Ale może jeszcze troszkę i będziemy mogli wrócić do siebie. Choć ciężko to nazwać wracaniem, bo jeszcze nie zdążyliśmy się osiedlić ![]() ![]() Dodaja- gratuacje!!!!! ![]() Teraz już Pani mgr Mój TŻ bronił się u Was jakoś w październiku. Bardzo miło wspomina ![]() Aaby- współczuję, to swędzenie musi być wkurzające Ponoć w aptece można dostać maść dla ząbkujących dzieci- podobno pomaga i dorosłym... Może warto spróbować? A te "cholerne żuki" to chyba chrabąszcze U nas też są. Lipiec się skończy to i chrabąszcze znikną ![]() Danaeee84- zazdroszczę ZOO Chętnie bym gdzieś też wyszła...Kash- ja też myślałam Dlatego jestem ![]() A pamiętacie, że mam psiaka?? Chcecie fotę ?
1.09.2012 (...) i ślubuję Ci... Edytowane przez DobraDusza88 Czas edycji: 2011-07-08 o 22:06 |
|
|
|
#158 |
|
Konto usunięte
|
Duszka no jasne, ze pamiętamy i jasne że chcemy!
a Dodaja jest licencjatem a nie mgr ![]() Danae my byliśmy z M. w zoo jakieś 2-3tygodnie temu, spędzilismy tam cały dzień, było suuuper! ![]() Aaby no wiem, nie musisz mi tego mówić |
|
|
|
#159 |
|
Zakorzenienie
|
Dodaja- sorki, coś mi się pomyliło
Tylu moich znajomych się teraz broniło, że mi się pochrzaniło... W takim razie gratki lic ! ![]() A to zdjęcie naszego rozrabiaki, jeszcze w starym mieszkaniu:
|
#160 |
|
Zadomowienie
|
Też byłam w zoo, kilka dni temu. Jak zwykle zaśliniłam się w części dla dzieci, takiej ze świnkami morskimi, kozami i kucykami
, pisklaki jakieś dookoła biegały, może włączył jej się instynkt ochronno-macierzyński |
|
|
|
#161 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A tak serio to tak, to są te osobniki. Potoczne zwane chrabąszczami majowymi (szkoda, że maj dawno się skończył ). I te kopulujące też mamy ![]() Gryzą czy żrą w całości? Cytat:
Nie masz jakichś urodzin jakoś niedługo?
Odtąd MY - już nigdy JA. W duecie siła. Edytowane przez aaby Czas edycji: 2011-07-08 o 22:32 |
||
|
|
|
#162 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Aaby mogłaś napisać babo! to bym zleciła zakup imieniny mam niedługo |
|
|
|
|
#163 | |
|
Zakorzenienie
|
Ależ piękny kłak!
Cytat:
|
|
#164 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak samo piękny jak urwisowaty Oj co on mi butów zniszczył... jednego dnia 3 pary Ale mimo wszystko go kocham ![]() Aaby- połykają w całości A tak serio to są nieszkodliwe... Tylko troszkę nieprzyjemne jak się przyczepią do skóry, bo mają takie haczyki jakby... feee...![]() Mnie jutro znów czeka ciężki dzień- rano wypad do Praktikera i Ikea po karnisze i jakieś koszyczki do łazienki, a później do mieszkania i sprzątanie... Mam nadzieję, że już niedługo to potrwa bo chciałabym w końcu odpocząć Przez ten cały remont ciągłe spięcia z TŻ, bo oboje jesteśmy przemęczeni całą sytuacją... Wiecie jak to się mieszka u kogoś Mam nadzieję, że jak już wrócimy na swoje to będzie tylko lepiej
|
|
#165 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U nas też straszna duchota. Cały dzień było parno, po 16 ktoś zarządził oberwanie chmury - KONKRETNE było i myślałam, że coś się poprawi, ale gdzie tam. ![]() Świetny. Uwielbiam takie kudłacze. U nas plan zrealizowany w 80%. Odpuściliśmy weta dzisiaj - nic nas nie goniło, a przecież w poniedziałek będzie na to dużo więcej czasu. Jedzonko naszykowane - na się nakroiłam, my w miarę też. Materac nadmuchany dla sprawdzenia. I działa jak należy - test przeprowadzony! Kapelusza niestety nie kupiłam. No trudno! I tak się filtruję i nie mam w planach leżenia plackiem na słońcu, więc mam nadzieję, że będzie dobrze. ![]() Aaby nie daj(cie) sobie jutro buźki zetrzeć. ![]() Kash, udanej randki wieczorem ![]() Wszystkim, udanego weekendu
|
|
|
#166 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny.
Wstałąm dzisiaj wcześnie i sprzątam, bo przyjęzdza moja siostra z rodziną w drodze nad morze ![]() Co do kapsuły, to najpier mnie Pani wypeelingowała, póżniej natarła maską ujędrniającą, owinęła folią i wsadziła do kapsuły. Leżałam w niej 20 minut, tylko głowa mi wystawała. Ona działa jak sauna. Później natarła mnie balsamem i już byłam wypiękniona. A całą seria miała arbuzowy zapach
|
#167 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ijaa- udanego wypoczynku życzę ![]() witam ![]() ja wstałam przed 7 i zabrałam się za ogarnianie kuchni, musiałam wcześniej przyjść do rodziców więc za wiele nie zdziałałam byłam na zakupach obiadowych i 50 zł pękło ![]() wiecie co, zrobiłam test ciążowy dzisiaj po okres spóźnia mi się tydzień jednak w ciąży nie jestem to pewnie przez stres, jak mama zachorowała to nie miałam miesiączki przez 2 miesiące w poniedziałek zadzwonię do ginekologa po poradę i pewnie będę musiała znowu wziąć tabletki na wywołanie bo nic innego nie zaradzimy, na szczęście mam w domu i nie będę musiała kupować martwię się tym trochę bo mój organizm przez stres wariuje |
|
|
|
|
#168 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No i oczywiście udanej randki ! ![]() Cytat:
Za 2 lata![]() Słodziak Kraven brzmi super ten zabieg. Ile takie cudo kosztuje? ![]() Dzień dobry ![]() O mamo jak ja się dzis wyspałam Siostrzeniec tak długo siedział, że wstał też przed 9 Niech ma trochę luzu u ciotki, w końcu wakacje ma ![]() Musze się zabierać za pracę, bo po 15 wychodzimy na 30 urodziny szwagra. Brzuch pobolewa i mam nadzieje, że nie będzie gorzej, bo średnio mi sie wtedy uśmiecha wychodzenie z domu. Ale co tam, jestem od wczoraj tak szczęśliwa, że nic mi nie straszne! ![]() Miłego dnia Co serwujecie na obiad? Nie mam pomysła
|
||
|
|
|
#169 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w końcu możesz odetchnąć![]() a co do obiadu to ja robię duszoną karkówkę, młode ziemniaczki z koperkiem i surówkę z kapusty, rzodkiewki, ogórków i szczypiorku
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#170 |
|
Zakorzenienie
|
Dodaja koszt to 120 zł. Trwa to około 1,5 godziny.
|
#171 |
|
Zakorzenienie
|
Wow. Poczekam na tłustsze czasy
Matko ale źle się dziś czuję. Tak mnie boli brzuch, niedobrze mi i słabo Upał jak nie wiem. Nienawidzę okresu ! ![]() Tż stwierdził, że obiadu nie robimy Idziemy na impreze to nie będziemy szaleć. Ja rzeczywiście kompletnie nie czuję głody, a jako przekąskę wszamamy zimnego arbuza. Tż sprzątnął prawie całą chałupkę, prócz łazienki Ja ciągle piszę, ale tak mi się już nie chce. Jeszcze trochę i koniec.
|
|
|
|
#172 |
|
Zadomowienie
|
My dzisiaj robimy pierwsze podejście do kurczaka tikka masala
.
|
|
|
|
#173 |
|
Zakorzenienie
|
Cynamonowe- daj znać jak smakuje
I w razie czego przepis!Dodaja- jeszcze raz sorki za pomyłkę tytułu I współczuję tych bóli... ale mnie za niedługo też to czeka Taki już urok kobiet ![]() Kraven- sama bym chętnie poszła do takiej kapsuły Teraz brak funduszy na takie przyjemności, ale jak się odkujemy to może może Ja wpadłam na chwilę do domku, więc mogę coś skrobnąć. Byliśmy dzisiaj na zakupach w Ikea, Castoramie, Praktikerze i cholera wie gdzie jeszcze ![]() Do mieszkania kupiliśmy tylko karnisze i kocyk dla psiaka (za 5 zł w Ikea , a na prawdę fajny). W Ikea zakupiłam sobie też komódkę na moje kosmetyki ![]() I szukałam koszyczków okrągłych zamykanych do łazienki, ale nie było... Widziałam na All, ale z przesyłką ponad 40 zł... jak za 3 koszyczki to chyba troszkę dużo ![]() Za chwilę jedziemy poziomować meble, myć łazienkę i układać rzeczy w półkach w pokoju Myślę, że jutro już tam będziemy spać...
|
#174 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczor
dzis intensywny dzien byl pobudka o 8.00 szybkie zakupy bo niestety wyplaty nie bylo o gdyby nie pieniazki ktore dostalam od rodzicow nie mogli bysmy tesciow ugoscic szykowanie ciasta, salatki gyros, kolorowych galaretek szybkie sprzatanie i wypad na rowery, bossko ,zajefajnie sie jezdzi, zadek nie boli, miodzio teraz jeszcze walcze z farszem do jutrzejszych zawijaskow i mykam sie myc i pewnie spac bo nie mam sily wczoraj tez szybko usnelam a jutro ciezki dzien jak dla mnie
|
#175 |
|
Konto usunięte
|
alazkrainy
za jutrzejszą wizytę teściów!ZOO zaliczone. Łaziliśmy 5h Bardzo przyjemnie było. Taki sympatyczny męczący wypoczynek. A jutro już mamusia wyjeżdża i dzień rozwalony odwiezieniem jej na dworzec Trzeba będzie potem posprzątać mieszkanie i poprasować. Już mi się nie chce
|
|
|
|
#176 |
|
Zakorzenienie
|
Trzymam kciuki za spokój w dzisiejszym dniu
![]() ![]() Dzień dobry ![]() Wczoraj urodziny szwagra udane. Nie siedzieliśmy długo, bo ja dalej przemęczona ostatnimi tygodniami. Po 23 już leżeliśmy w łóżku Moi rodzice wyjeżdżają we wtorek na wieś do babci i tak im zazdroszczę No nic nie ma co rozmyslać, wakacji w tym roku nie mamy, ale za to życie nam sie zaczyna układać ![]() Biorę się do pracy. Życzę miłej niedzieli |
|
|
|
#177 |
|
Konto usunięte
|
Dzień dobry Kochane
wróciłam dzisiaj o 2.30 do domu performance Hiszpanów robił wrażenie niestety widzieliśmy tylko akrobacje w powietrzu ponieważ scena była tak umiejscowiona, że nic nie było widać no ale dobre choć to wcześniej za to sporo emocji bo M. wypadł w tramwaju telefon, na szczęscie trafił nam się uczciwy znalazca który zadzwonił do mnie, że chce go oddać, ale co lecieliśmy na drugi koniec miasta to lecieliśmy i później wracaliśmy taksówką bo inaczej nie zdążylibyśmy na widowisko, mam pęcherze na stopach bo miałam koturny nie nadające się do biegania no ale czego się nie robi dla... ![]() no i żeby podtrzymać w Waszym mniemaniu wizję M. jako faceta idealnego donoszę, że ten wariat uraczył mnie kolejnym niebanalnym prezentem! Od wczoraj mam swoje własne drzewko cytrusowe z jadalnymi! owocami Ala 3mam kciuki za szybką, na ile to możliwe miłą wizytę teściów i żebyś szybko była po Dodajka mam nadzieję, że widzimy się w Łodzi, w sumie nie dopuszczam do siebie innej opcji Kraven ten zabieg brzmi super ![]() Miłej niedzieli Dziewczyny! nie powiem żebym skakała z radości no ale dam radę, co mam zrobić |
|
|
|
#178 |
|
Konto usunięte
|
kash bardzo fajny prezencik
![]() Zaraz zmykamy na zakupy i znowu zacznie się wydawanie pieniędzy Ale twarde postanowienie oszczędzania trzyma mnie przy niekupowaniu niepotrzebnych rzeczy Również miłej niedzieli! |
|
|
|
#179 |
|
Zakorzenienie
|
Kash-drzewko świetne jest! Cudowne jest to Wasze szczęście
Danaeee84- niestety będąc na zakupach zawsze znajdzie się coś co jest "koniecznie potrzebne"... i kasa leci... i prawda- pogoda nie jest zbyt fajna U nas za to strasznie duszno... pewnie też będzie burza ![]() Ja na chwilkę wpadłam z TŻ do jego rodziców na obiadek i wracamy do mieszkanka rozpakowywać pudła... ile tego jest Ale dzisiaj już tam będziemy spać ![]() Na wizażu będę pewnie dopiero w środę, bo we wtorek wieczorem mają przyjeżdżać z UPC podpinać nam neta... A we wtorek mam jeszcze klientkę po południu ![]() Ale jak już wszystko ogarnę to dam znać jak się śpi na nowym miejscu Podobno pierwszy sen najważniejszy ![]() Miłej niedzieli dziewczyny!
|
#180 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Skwar się zrobił, postałam chwilę na balkonie wieszając pranie i byłam cała mokra Jeszcze mnie brzuch boli i chyba mi połowa planów nie wyjdzie, bo nie mam siły wstać z kanapy
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:37.

Popwtarzałam sobie w myślach najgorsze pytania, zasnęłam na chwilę i o 5 pobudka.

Na wymianę mam 3 dni, a już nie będziemy w tym czasie tam, także albo poleżą w szafie (stratna 24zł), albo dam siostrze - bo jechać specjalnie totalnie mi się nie opłaca, skoro samo paliwo wyjdzie tyle, ile te figi 
rano wizyta u gina (wszystko ok, cytologia zrobiona wiec czekam na wynik, plastry zapisane i w ogóle ucieszyłam się bo wrócił do poradni mój ulubiony gin do którego chodziłam 2 lata temu 
1.09.2012

.
za jutrzejszą wizytę teściów!
wróciłam dzisiaj o 2.30 do domu performance Hiszpanów robił wrażenie niestety widzieliśmy tylko akrobacje w powietrzu ponieważ scena była tak umiejscowiona, że nic nie było widać
no ale dobre choć to