|
|
#4441 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki cz. VII :)
Cytat:
Cytat:
Po koncercie mam mieszane uczucia. Muzyka wspaniała, muszę pościągać sobie piosenki(szkoda,że pewnie samej muzyki, która stanowiła przerywnik jakby, nie znajdę), za to ludzie Nawet nie nazwę ich świniami,bo nie chcę obrażać zwierząt... Chodzą w te i we wte, nie przeproszą, trącają, przepychają się, jedn pijaniuśki z papierosem próbował iść, jeden biegł z miską zrobioną z rąk,żeby nie zwymiotować na nikogo, ktoś obok nas się zrzygał(już inaczej powiedzieć nie mogę), wielki balon zasłonił mi całą scenę, a później tyłek dziecka. Masakra jednym słowem. Większej wsi nigdzie nie spotkam. Później szwagier przejechał chyba jakiejś lasencji po nodze,bo jej się nie chciało przesunąć,a my nie mogliśmy nigdzie wykręcić,żeby trafić do bramek i zapłacić za parking... Mógł jej całkiem przejechać to wtedy by może ruszyła kości...
|
|
|
#4442 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ludzie chyba czasami myślą, że cofnęliśmy się do p.n.e Cytat:
pal licho policje i tak by mnie nie wzięli po testach sprawnosciowych ![]() się zaszyłam, bo coś mi koło ucha brzęczało,a potem patrzę na stope i zaszywka
|
||
|
|
|
|
#4443 | |
|
Zakorzenienie
|
Na końcu, kiedy pojawia się kto wykonywał, aranżacja itd jest jeszcze pewna scena.
Cytat:
![]() Słońce? U mnie od kilku godzin burza
|
|
|
|
|
|
#4444 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ---------- dziewczyny mówiłyscie o blogach lakierowych, ja lubię ten http://kosme-tiki.blogspot.com/ cuudne ma paznokcie |
|
|
|
|
|
#4445 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4446 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zapracowalam sie jak chinczyk w fabryce pracowalismy 10h i dzisiaj mnie troche miesnie bola bo oczywiscie trzeba bylo wyjmowac wszystko z jakis skrzynek, zdejmowac z gory itd i praca ciezka, bo latwo sie pomylic w liczeniu tzn jakby sie liczylo w pamieci i pozniej to dodawalo to nie tak zle, ale wszystkie kody nabija sie na skaner i juz sie w glowie miesza czy cos sie nabilo czy nie i chcialam zebysmy jaknajszybciej skonczyli a wszyscy chyba chcieli popracowac 12h zeby miec te 20zl wiecej ) to dopiero zaczela sie do mnie inaczej odnosic ![]() Ja pod jakies ciemne lakiery albo takie ktore sie ciezko zmywa daje warstwe bezbarwnego i pozniej jak zmywam to nie mam skorek dookola zabarwionych ani gory paznokcia bo jakos ten kolorowy lakier sie zmywa najpierw, a pozniej schodzi ten bezbarwny i paznokcie w miare czyste Do pracy w policji tez trzeba miec powolanie jakies ja chcialabym pracowac w tym ich laboratorium, nie wiem jak to sie nazywa dokladniej ![]() Cytat:
ale ja i tak zawsze leszek albo warka, bo najtansza ![]() Cytat:
Cytat:
![]() U mnie tez Ide sie ogrnac troche i wyprowadzic tego biednego psa na spacer, bo ciezki los ma ze mna
|
|
|
#4447 | ||||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
![]() Cytat:
.A już uzasadnienie pani psycholog, w którym przeczy sama sobie... ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
|
|
#4448 |
|
Zakorzenienie
|
No nareszcie i u mnie trochę słońca
Gulasz robię ![]() A to wykonanie mi się nie podoba ![]() http://www.youtube.com/watch?v=jL91lcbP52Y Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2011-07-10 o 14:35 |
|
|
|
|
#4449 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ja bym sie tez opierdzielała żeby więcej zarobic ![]() no no w takim laboratorium to fajnie, ale w PL mają lipne ja tez zawsze lecha Cytat:
![]() to mi się mniej podoba, a możę dlatego, że bez animacji.. |
|||
|
|
|
|
#4450 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie lubię Liszowskiej
![]() Rozbawił mnie komentarz "Może pani śpiewać ją na ogniskach harcerskich, albo przebrać się np. za dużą, różową dynię i śpiewać po przedszkolach" ![]() Poza tym w tej wersji nie czuje się emocji. Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2011-07-10 o 14:55 |
|
|
|
|
#4451 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tez bym chciala tylko ja i chemia...![]() Cytat:
a nie wydaje mi sie ze uczniowie/studenci wszyscy samochody maja ![]() Zarobilam 86 bo narazie mam 8,6zl/h dopiero po 5 inwentaryzacjach stawka sie zwieksza, i potem po 11 chyba jest juz troche ponad 10zl w wakacje moge tak popracowac ale jakbym miala tak stale pracowac to dziekuje :P
|
|
|
#4452 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W Biedronce będą szufladki ![]() http://gazetka.biedronka.pl/g36,.html Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2011-07-10 o 16:03 |
|
|
|
|
|
#4453 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 17:47 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ---------- NK napiszę Ci tu,bo blogger mnie dobija- dodałam taga
|
|
|
#4454 |
|
Zakorzenienie
|
Obejrzałam Ostatniego smoka (matko, ile razy ja już ten film oglądałam
) i jak zwykle powyłam się na końcu
|
|
|
|
|
#4455 |
|
Zakorzenienie
|
Ja teraz mecz oglądałam
|
|
#4456 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
podoba mi się piórnik ze spidermanem xD a szufladki za koloroweCytat:
miałam ambitny plan jechac na rower, juz stałam w butach na przedpokoju,ale tata zabrał klucze od piwnicy do pracy i nie mam jak wyjąć roweru Cytat:
|
|||||
|
|
|
|
#4457 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#4458 |
|
Zakorzenienie
|
kiedys obejrzę jak nie zapomnę
|
|
|
|
|
#4459 |
|
Zakorzenienie
|
Warto
![]() Żebyś nie pomyliła go z innym o tym samym tytule ![]() http://www.filmweb.pl/film/Ostatni+smok-1996-687 Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2011-07-10 o 20:10 |
|
|
|
|
#4460 |
|
Zakorzenienie
|
juz znalazłam i dodałam do ulubionych zeby pamiętac
|
|
|
|
|
#4461 |
|
Zakorzenienie
|
A ja chyba kupię te szufladki (na pewno się przydadzą
) tylko te Barbie i inne mnie dobijają - może da się odkleić
|
|
|
|
|
#4462 |
|
Zakorzenienie
|
Wątpię,żeby się dało odkleić...
|
|
#4463 |
|
Zakorzenienie
|
w sensie, ze kupisz szufladki, a potem bd do nich dokupowac kosmetyków?
|
|
|
|
|
#4464 |
|
Zakorzenienie
|
Przecież to nieuniknione
A tak na poważnie to jakieś kremy tam włożę, plusze i takie tam ![]() |
|
|
|
|
#4465 |
|
Zakorzenienie
|
Aga, Aga..
|
|
|
|
|
#4466 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#4467 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ---------- Cytat:
![]() http://allegro.pl/szufladki-pojemnik...688797801.html |
||
|
|
|
|
#4468 | |
|
Zakorzenienie
|
Ale ja myślałam, że mi w nich jeszcze trochę miejsca zostanie a się okazało, że ledwo się wszystko zmieściło
Poza tym te na all są droższe ![]() Cytat:
![]() |
|
|
|
|
|
#4469 |
|
Zakorzenienie
|
nigdy nie kupię zadnego modułu, bo to uzaleznia
![]() ale fajne ![]() http://allegro.pl/skrzynia-szafka-si...695981495.html ---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ----------
|
|
|
|
|
#4470 | |||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
Widzę tam dużo gadżetów dla Yao ![]() Cytat:
![]() Albo zaklej jakimiś gotik naklejkami ![]() A tak na poważnie, to i tak będą w szafie stały, nikt nie zobaczy ![]() Cytat:
Tu to trzeba każdą szufladkę podpisać, bo się zgubić można Wróciłam po tradycyjnym obiadku. Naszamałam się jak świnia ruszyć się nie mogłam No i nie wytrzymałam i kupiłam ten niebieski lakier Sensique . A poza tym mgiełkę do ciała też sobie sprawiłam... niby w tym miesiącu nie mam zbyt dużo wydatków planowanych, ale limit poważnie się skurczył .Teraz jeszcze paletka No i strasznie kuszą mnie lakiery Zoya... Mam ogromną ochotę na Casey tudzież jej tańszy zamiennik http://3.bp.blogspot.com/_eVrZDEzXWf.../s640/1328.jpg
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:04.

Nawet nie nazwę ich świniami,bo nie chcę obrażać zwierząt... Chodzą w te i we wte, nie przeproszą, trącają, przepychają się, jedn pijaniuśki z papierosem próbował iść, jeden biegł z miską zrobioną z rąk,żeby nie zwymiotować na nikogo, ktoś obok nas się zrzygał(już inaczej powiedzieć nie mogę), wielki balon zasłonił mi całą scenę, a później tyłek dziecka. Masakra jednym słowem. Większej wsi nigdzie nie spotkam. Później szwagier przejechał chyba jakiejś lasencji po nodze,bo jej się nie chciało przesunąć,a my nie mogliśmy nigdzie wykręcić,żeby trafić do bramek i zapłacić za parking... Mógł jej całkiem przejechać to wtedy by może ruszyła kości...

Chociaż jak już jest butelkowany Okocim to nie narzekam

a nie wydaje mi sie ze uczniowie/studenci wszyscy samochody maja