|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2941 | ||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 20
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio jak byłam mierzona to 177cm, a teraz się zmierzyłam i urosłam 1,5cm (?!) Fajnie ![]() Ja sobie kupuję raz na jakiś czas 1l, niekiedy 2l, ale nigdy dłużej niż 2 dni to u mnie nie wytrzyma. Z tym, że nie pije jej często. Cytat:
![]() Z otrębów możesz robić bułeczki, chleby, ciasta, owsiankę, do jogurtu też możesz dodać. Na sucho to takie bez smaku raczej ![]() Właściwie to można pod dowolną postacią, byle jeść codziennie te 2-3 łyżki i najlepiej w jednym posiłku ![]() Cytat:
![]() ![]() Badania to podstawa, powinno się je zrobić przed dietą i powtarzać w trakcie, żeby sprawdzić jak na Ciebie dukanie działa. O nerkach było już dużo i wg mnie, jeśli ktoś się stosuje do wszystkich zasad to będzie okej. Mi się np wyniki badań w trakcie diety poprawiły i powtórzyć je muszę dopiero w październiku-a ostatnio robiłam w maju ![]() Cytat:
![]() A wg jednego z wywiadów z Doktorkiem możemy używać też skrobi ziemniaczanej. Po wczorajszej/dzisiejszej imprezie jestem strasznie śpiąca. Spałam może z 3 godziny, a jak wróciłam do domu to tylko śniadanko zjadłam i pojechałam do Fashion na zakupy ![]() Muszę się Wam pochwalić ![]() W najgorszym okresie mojego wyglądu nosiłam spodnie w rozmiarze 50, a góra 44/46 albo L i więcej. A dzisiaj mierzyłam krótkie spodnie 44 i były na mnie dobre (!) ![]() ![]() Widziałam też świetne spódnice, ale do rozmiaru 42 były tylko, więc nawet nie mierzyłam, bo byłam pewna, że się nie wcisnę w nie. Ale mama sobie jedna z nich kupiła, 42 właśnie. I jest na mnie dobra (!) ![]() ![]() Mama się śmieje, że teraz zaoszczędzimy na ubraniach, bo będziemy sobie razem kupować ![]() Musiaaałam Wam to napisać ![]() ![]()
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. Edytowane przez magda_lena40 Czas edycji: 2011-07-10 o 15:45 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2942 |
Zakorzenienie
|
annmarry
teraz mam juz tylko parahybane ( ktora nawiala) i chilijskiego... calkiem niedawno mi umarl murin- z posiadania tego bylam dumna;D no i standardowo mialam tez kilka zwyklych brahypelm ![]() a Twoj brat co ma?? a moze chcialby moje? bo ja wlasnie chce oddac swoje....i kilka pustych terra tez mam... Kacha nie wiesz co kupic? w sklepach Maizena to po prostu Maizena ![]() Magda_lena superowe uczucie, kiedy Twoj stary rozmiar wydaje sie byc taki wielki i taki..."juz nie Twoj"...! ![]()
#2943 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ze znajomymi jak tam jeździmy, to raczej nie na te większe plaże, tylko na takie małe, w lesie ![]() ![]() Ale teraz nie mam za bardzo z kim jeździć, bo albo pracują (a ja się bezczelnie lenie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ---------- Cytat:
![]() Bardzo superowe ![]() Teraz przynajmniej mogę kupować ubrania w normalnych sklepach ![]() Własnie, gdzie się podziewa d6 ?
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2944 |
Przyczajenie
|
możecie powiedzieć mi ile łyżeczek słodzika w proszku można dziennie spożywać w II fazie? ;-)
|
![]() ![]() |
![]() |
#2945 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wyjątkiem jest ksylitol, który w większych ilościach może mieć działanie przeczyszczające, tyle że chyba nie doszliśmy jeszcze do tego co oznaczają te 'większe ilości' ![]()
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2946 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Poszukaj jakichś na bazie cyklaminianu sodu. Jak dla mnie one najbardziej przypominają zwykly cukier ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2947 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() I tez mam problem z oponką. Wyczytałam świetne opinie o hula hop, ale takim z kulkami. Chyba sobie to kupię. Cytat:
Ale jak jest naprawdę??? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2948 |
Raczkowanie
|
roux666: brat ma Parahybany, pewnie chętnie by wziął wszystko, ale nie sądzę, aby rodzice byli zadowoleni
![]() ![]() ![]() Katkasiek: 69 jest magiczne ![]()
#2949 |
Raczkowanie
|
Mogę do Was dołączyć?
![]() Także test zrobiony od nowa, książeczki przeczytane i jutro pierwszy dzień. |
![]() ![]() |
![]() |
#2950 |
Raczkowanie
|
Mam do was pytanie, czy wy też biegacie co pół godziny siku, zaczyna mi się to powoli nudzić.
![]() Te słońce mnie w końcu wykończy!!! ![]() ![]() I jeszcze jedno pytanie Kiedy położę wagę na panelach podaje 87,5kg a kiedy postawię ją na dywanie to 90. Też tak macie czy to mnie się waga popsuła?! (Mam taką zwykła z igłą)
Edytowane przez Kacha199 Czas edycji: 2011-07-10 o 18:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#2951 |
Raczkowanie
|
oj tak. i teraz jeszcze jak jest tak gorąco to automatycznie pije dużo więcej więc siku non stop, no ale pocieszam sie ze lepiej to niz jakby się miała woda zatrzymywac w organizmie;p głupie ale pocieszające
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2952 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do wagi-w różnych miejscach może ważyć różnie, dlatego najlepiej jej nie ruszać i ważyć się zawsze w tym samym miejscu, chociaż u Ciebie to jest b,duża różnica. A wagę masz ze wskazówką czy elektryczną ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2953 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Co do wagi... nie mam zielonego pojęcia. Może ustaw w jednym miejscu i nie ruszaj? |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2954 |
Raczkowanie
|
Katkasiek: mi by z 10 starczyło
![]() Angelus122: Witamy, witamy ![]()
#2955 |
Raczkowanie
|
to moje drugie podejście i boję się, że waga będzie spadać dużo wolniej;( a zapuściłam się strasznie. dziś jak tak spojrzałam w lustro próbując dopiąć spodnie które miesiąc temu były za duże zrobiło mi się przykro, ze tyle trudu zmarnowałam tak łatwo... no ale, cóż nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2956 | |
Rozeznanie
|
No z 10 też będę zadowolona. Zresztą każdy stracony cm z oponki to powód do dumy
![]() Ale jeszcze 15 rakuje do ideału(a dodam, że ideał odbiega od 60cm daleko, daleko ![]() Cytat:
![]() A tak BTW ile masz cm, że chcesz dojść do 48kg? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2957 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wróciłam z działeczki... było gorąco i dusznoo... nie opalałam się ale pogawędziłam troszeczkę ... i przywiozłam sobie swoje ogóreczki., kalarepkę i fasolkę szparagową ... a jutro mam PW więc będę świętować ![]() mex dziękuje ![]() na pewno u Ciebie też się zmniejszy pupcia.... ja pamiętam jak ja miałam 90 cm w biodrach ( taka fajna mała pupka) a teraz ![]() ---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ---------- u mnie też ---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ---------- Cytat:
![]() ja dziś miałam w planach opalanie .... ale słoneczko się schowało .... ![]() ---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ---------- gratulacje ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ---------- Cytat:
![]() bardzo się cieszę że się Ty cieszysz ![]() hehe ja ostatnio też zakupiłam jeansy i wzięłam rozmiar 28 byłam święcie przekonana że nie wejdę.... że się spodnie zatrzymają na udach ... a tu niespodzianka ![]() ---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ---------- Cytat:
![]() zapraszamy do naszego grona ![]() 48 ![]() hmmm przy wzroście 168 cm bym wyglądała na wychudzoną .... tak myślę.... ![]()
To niemożliwe powiedział rozsądek to ryzykowne powiedziało doświadczenie to bezsensowne powiedziała duma mimo wszystko spróbuj powiedziało serce 11.06.2016 - Maja ![]() ![]() ![]() 15 kg do celu ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2958 |
Zakorzenienie
|
wróciłam do Was
![]() jestem z siebie dumna bo caly dzien bylam u rodziców i jak to u mamy pyszne placki karczus zapiekany z zółtym serem a ja grzecznie dukałam... ![]() witam nowa dukanke ![]() Madzia super!! ![]() ![]() p.s teraz juz wiem ze napewno blisko mnie mieszkasz ![]() roux jak tam pająk w terrarium juz siedzi? ![]() ![]() ania fajnie ze weszłas w 28 ja jeszcze nigdy sie do takich nie zmiesciłam ale teraz wchodze do 29 wiec blisko jestem ![]() Uiekam spac slonca do jutra i kolorowych senków ![]() ![]()
Nie jestem chamska po prostu nie lubię być sztucznie miła... ![]() Edytowane przez Legionistka23 Czas edycji: 2011-07-10 o 21:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#2959 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() śpij dobrze ... kolorowego ... ![]() już tak późno ... ja też idę spać ![]()
To niemożliwe powiedział rozsądek to ryzykowne powiedziało doświadczenie to bezsensowne powiedziała duma mimo wszystko spróbuj powiedziało serce 11.06.2016 - Maja ![]() ![]() ![]() 15 kg do celu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2960 |
Raczkowanie
|
jestem dość niska bo mam zaledwie 163cm. 48 kg to marzenie, ale zadowolę się już 53kg
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2961 |
Zadomowienie
|
Witam po weekendzie
![]() No, trochę nadrabiania miałam ![]() mex i angelus122 witam ![]() Legionistka23 i Pandzia_2010 to do grona małych kawalerów jeszcze i mój synek nalezy... za parę dni skończy 14 miesięcy ![]() roux666 i jak sprowadzenie do domku pająka?? ania230 i jak sie ma kotka? ![]() magda_lena40 zdjęć nie widziałam, ale wierzę dziewczynom, że wyglądasz świetnie ![]() Fenris opuchlizna już zeszła?? U mnie weekend minął pracowicie... moja mama ma nogę w gipsie, więc musiałam robić u mamy za gospodynię ![]() ![]() Coś wolno mi idzie gubienie... i w ogóle po dniach z warzywkami zawsze mam wzrost o 0,1- o,2 kg ![]() Edytowane przez yolanda9 Czas edycji: 2011-07-11 o 07:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#2962 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A ja mam nocki w pracy i przytyłam przez to prawie 2 kg ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2963 | ||
Zakorzenienie
|
Bryyyyyyyyyyyyyyy
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() to week mialas ciezki ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() a czemu jestes 2kg na plusie były grzeszki ? ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2964 |
Rozeznanie
|
Właśnie żadnych grzeszków
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2965 |
Raczkowanie
|
Witam Wszystkich bardzo serdecznie
![]() macie racje z tym 48kg. fakt to mało, tylko to jest waga, z która czułam się najlepiej. Jesli nie uda mi się jej osiągnąć, to nic złego się nie stanie. w sumie ważniejsze niż waga jest wygląd. dlatego myślę, że gdy waga pokaże np 55 i uznam, że jest już ok, to oczywiście na tym poprzestanę. No i nadszedł ten pierwszy dzień. Na razie pije sobie wodę, bo dopiero co się obudziłam i zaraz planuje śniadanko: otrębianke z mlekiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2966 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2967 | |
Zakorzenienie
|
cześć Kochane
![]() jeszcze jednej dzień @i będe się ważyla... a nóż coś mi ubylo ![]() dzisiaj okropnie zle mi sie spalo... jestem nie do życia... wlaśnie piję kawkę i jem jogurcik na śniadanko.... dzisiaj PW w domciu zrobie sobie pierś grilowana i fasolkę szparagowa( możemy?) ![]() jest tak duszno że nie ma czym oddychać ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:06 ---------- Poprzedni post napisano o 09:03 ---------- [QUOTE=yolanda9;28062453] ania230 i jak sie ma kotka? ![]() QUOTE] cześć ![]() dziękuje za pamięć... dzisiaj Lola jest u wterynarza na zabiegu ( będę jej usuwać macicę) i pewnie tydzień potrwa leczenie... ale najważniejsze żeby moja kotka przeżyla operację i się po niej obudziala... bardzo proszę trzymajcie kciuki ![]() dzisiaj albo jutro będzie odbierana ---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:06 ---------- Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2968 |
Zakorzenienie
|
hej ho Proteinki!
Dzieki za zainteresowanie... ![]() Sytuacja z pajakiem dalej nierozwiázana....ta cholera nie chce wrocic do terrarium, podoba jej sie w pojemniku na jedzenie.... Wypada já teraz ugotowac...ponoc mieso pajakow ma duzo bialka... ![]()
#2969 | |
Zakorzenienie
|
cześć Legionistka
![]() jak mija dzionek ??? jakieś plany są?? ---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:08 ---------- Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#2970 |
Zakorzenienie
|
kupilam sobie buty na zime
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:08.