|
|
#3181 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, część XIX
|
|
|
|
#3182 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3183 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Najwyraźniej jeszcze nie jestem zupełnie gotowa
|
|
|
|
|
#3184 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mimo, że jestem teoretycznie 24-letnią niezależną finansowo kobietą,która poradziła sobie z tym, że zostawił mnie samą z wynajętym mieszkaniem i firmą, z której prowadzeniem miał mi pomagac, to tak naprawdę po naszym rozstaniu emocjonalnie jestem dzieckiem. I nie będę udawała silnej, bo taka nie jestem. Teraz to nawet nie wk*rwia mnie fakt, że mnie zostawił w lutym tylko to jak mnie wykorzystywał po naszym rozstaniu. Wiem, że sama jestem sobie winna, że się dałam, ale do tego tańca trzeba dwojga, a on nieźle sobie potańczył ze mną po rozstaniu. Czuję się wykorzystana i porzucona . Robił to w wielkiej tajemnicy przed wszystkimi,bo chyba sam wstydził się tego, że wykorzystuje moją słabośc do siebie. On uchodzi za wzór cnot. Dlaczego miałabym nie podważyc tej jego idealności w oczach jego otoczenia? Tym bardziej, że wciąż mamy jeszcze kilka niezałatwionych spraw. Skoro on mógł zrujnowac moje życie, dlaczego ja nie mogę choc w maleńkim stopniu zrobic tego z jego? |
|
|
|
|
#3185 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() weszłam wczoraj od niepamiętnych czasów na GG i widzę opis eksa (tak, tak mam go w kontaktach!) "Stracić dziewczynę to jak stracić 10zeta. Szkoda, ale chuj z tym.. ![]() ![]() " szczerze ? rozbawił mnie nieziemsko.. gadałam akurat w przyjaciółką przez skype'a i nie mogłam się powstrzymać.. ehhh (co oczywiście nie świadczy, że tekst był z jakimkolwiek podtekstem.. ale i tak mnie rozbawił) dzieciak!
Quando c'è il buon motivo la forza viene da sola.. Edytowane przez niquolle Czas edycji: 2011-07-10 o 21:51 |
|
|
|
|
#3186 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Oczywiście wszyscy mi mówią napisz "cześć, dawno nie rozmawialiśmy, co tam u Ciebie?" itp, ale ja się martwię, że nawet jeśli odpisze to nie będę w stanie poprowadzić dalej rozmowy, a żeby go gdzieś zaprosić to już w ogóle kosmos. Jestem dobra w działaniu jak już mam grunt pod nogami /dojdzie do spotkania, spotkamy się gdzieś przypadkiem/, ale takie wysłanie wiadomości mnie przerasta
|
|
|
|
|
#3187 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Niech tylko wezme wolne w pracy to Cie znajde ![]() Piszesz ze masz 24 lata wlasna firme i mieszkanie- i co zyc bez chlopa sie nie da? Da sie ..ja po rozstaniu z tym moim frajerem mialam tylko szkole,bylam bez pracy..na utrzymaniu rodzicow. Zyje ..obecnie pracuje.. planuje kolejna szkole..
|
|
|
#3188 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja znalazłam baaaaardzo fajną piosenkę dla zdradzonych- jeśli chcecie to posłuchajcie http://youtu.be/OiK2Cs1Ww-Ee Me gusta
|
|
|
|
|
#3189 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Próbuj!
|
|
|
#3190 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wyszłam na prostą, a nawet dalej. Problemy wciąż są, ale czuję się silna i dumna z siebie, że ho ho. |
|
|
|
|
#3191 |
|
Zakorzenienie
|
enjoy89 zmieniłaś avatar i nie poznałam Cię
|
|
|
|
#3192 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ---------- Cytat:
Pamiętaj tylko, że to, jak będzie wyglądało Twoje życie (i jak wygląda), zależy tylko od Ciebie. |
||
|
|
|
#3193 | ||
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
![]() Najpierw napisz, potem będziemy przeżywać co dalej ---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ---------- Cytat:
Pogrubione - ano właśnie. Do tanga trzeba dwojga - nie protestowałaś. Cóż, też sporo przyjemności z tego miałaś Dlatego, że to strasznie desperackie. Dlatego, że to Ty sobie to życie rujnujesz skupiając się cały czas na nim, a nie na sobie...
|
|
|
#3194 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tylko muszę wymyślić coś na fb, bo nr telefonu nie mam (no chyba, że zdobędę i się upewnię że nie zmieniał ).Obiecujesz że będziecie przeżywać razem ze mną?
|
|
|
|
|
#3195 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Ja już przeżywam, mimo że nie siedzę tu często... i mnie nosi, że tak się opierdzielasz
Już być dawno po 5 kawach była, a Ty tylko te paznokcie obgryzasz
|
|
#3196 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, mogę Was prosić o jakieś słowa otuchy przed moim jutrzejszym spotkaniem? A może w ogóle nie powinnam tam iść?
Nie chcę usłyszeć tego, co on ma mi do powiedzenia, ale wiem, że to nieuniknione... |
|
|
|
#3197 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
AAAAAAA ZDAŁAM NAJTRUDNIEJSZY EGZAMIN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Musiałam się pochwalić
|
|
|
|
|
#3198 | ||
|
Zakorzenienie
|
Wybacz
![]() Cytat:
![]() Czekamy na rozwój sytuacji w takim razie ![]() Cytat:
![]() A ja siedzę i jakoś ciężko tak, ale u mnie to już normalne Poszłam dzisiaj pograć w siatkę, to wytrzymałam pół godziny i już miałam dość! Później zumba, ale to taka, że prowadząca dała nam w kość nieźle... padam z nóg po prostu. Chyba straciłam całkowicie moją kondycję. Się zaniedbałam, bo przez eksa straciłam ochotę na cokolwiek. Muszę powoli jakoś zacząć się podnosić, bo ileż można tak żyć tylko, żeby to jeszcze tak prosto było zrobić jak powiedzieć.
![]() Edytowane przez enjoy89 Czas edycji: 2011-07-10 o 23:03 |
||
|
|
|
#3199 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ---------- Cytat:
![]() Ściskam Cię mocno
|
||
|
|
|
#3200 |
|
Raczkowanie
|
Ojjjj... właśnie wróciłam z pracy po 14 godzinach i pierwsza myśl jaka przyszła mi do głowy to że teraz mogłabym leżeć koło niego, przytulić się i zasnąć...
beznadzieja |
|
|
|
#3201 | ||||||||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
On nie zrujnował Twojego życia - gdyby zniszczył Twoją firmę, zabrał dom i opiekę nad dziećmi, to miałabyś problem. A on TYLKO nie chce być już z Tobą. Wyświadczył Ci przysługę, kończąc ten toksyczny związek. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Jesteś idealną zabawką, na której można się wyżyć, obrażać ją i świetnie bawić jej kosztem Nie skasuje numeru, póki jego wiadomości będą na Ciebie działać.Cytat:
I tak trzymaj. Zacznij się zachowywać jak dwudziestoparolatka, a nie 14-latka...
|
|
|
#3202 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny, dołączam do Was. Bardzo proszę Was o wsparcie
|
|
|
|
#3203 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3204 |
|
Przyczajenie
|
A co tu dużo mówić, wiedział doskonale, że mój poprzedni były mnie bardzo skrzywdził, mówił, żebym mu zaufała, że on mnie nie skrzywdzi
![]() Skrzywdził mnie i tak. Najbardziej boli mnie to, że nie powinien się za to brać, skoro wiedział, że nie może mi dać tego czego ja chcę. A on pozwolił, żeby mi na nim zaczęło zależeć i stwierdził, że nic do mnie nie czuje i traktuje mnie jak koleżankę. Tak bardzo mnie zawiódł, tyle czasu mnie oszukiwał ![]() Do tego dopuścił do sytuacji intymnych mimo, że nic do mnie nie czuł, bo 'chciał dać temu czas'. Dziewczyny boli bardzo
|
|
|
|
#3205 |
|
Nie depcze krokusów
|
Pepsicocacola - co za palant, wykorzystał Cię
![]() A w jaki sposób w trakcie znajomości dawał znać, że mu zależy na czymś więcej?
|
|
#3206 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Musisz tylko znaleźć pozytywy we wszystkim co robisz i w każdej chwili która nadchodzi I na nas zawsze możesz liczyć |
|
|
|
|
#3207 |
|
po drugiej stronie szafy
|
A Ty się powstrzymywałaś, słysząc że raczej nie kocha?
|
|
#3208 |
|
Przyczajenie
|
Mówił, że chce spróbować
![]() A to wyglądało tylko tak, że ja ciągle prosiłam u jakieś uczucie, o jego uwagę, o to kiedy się spotkamy, ja wydzwaniałam jak głupia, martwiłam się, o niego się martwiłam. Byłam żałosna. A sama nigdy nie mogłam na nim polegać. Ciągle mi się nie udaje, ciągle jest tak, że mi bardziej zależy a facetowi nie i to ja zawsze cierpię Powiedzcie, jak mam sobie z tym poradźić Jak Wy sobie radziłyście?Po nim to spływa totalnie, jeszcze się śmieje i mówi, że za bardzo to przeżywam i mam przestać o tym myśleć oraz że chce się ze mną kontaktować, bo nie ma powodu żeby zrywać tą znajomość. Jak on może w ogóle?
|
|
|
|
#3209 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3210 |
|
Raczkowanie
|
ojj dawno nie pisałam, bo chyba się na pewien czas zrobiło ok...ale po samotnym i nudnym weekendzie znowu zaczynam mśleć o ex. jeszcze chwile, dwie a mu coś napisze
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:09.

Poszłam dzisiaj pograć w siatkę, to wytrzymałam pół godziny i już miałam dość! Później zumba, ale to taka, że prowadząca dała nam w kość nieźle... padam z nóg po prostu. Chyba straciłam całkowicie moją kondycję. Się zaniedbałam, bo przez eksa straciłam ochotę na cokolwiek. Muszę powoli jakoś zacząć się podnosić, bo ileż można tak żyć