Coś nas kopie coś nas trąca... czuć już ruchy naszego brzdąca XI/XII - Strona 127 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Propozycje na następny temat wątku
zamiast sanek wózki pchamy o to my zimowe mamy. Listopad/grudzień 2011 11 18,03%
Wiosna, lato, jesień z brzuchem a na zimę już z maluchem. Listopad/grudzień 2011 46 75,41%
Zimowe mamy humor mają wspaniały, bo cały rok z brzuchem biegały 0 0%
Upalne lato z brzuszkiem a zimą już z maluszkiem 0 0%
Upalne lato z brzuszkiem a zima z naszym maluszkiem 0 0%
Upale lato z brzuszkiem a na zimę już z maluszkiem 5 8,20%
Sonda wielokrotnego wyboru Głosujący: 61. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-11, 10:14   #3781
magolina
Wtajemniczenie

Dot.: Coś nas kopie coś nas trąca... czuć już ruchy naszego brzdąca XI/XII

Hej hej mamuśki.

Cytat:
Napisane przez Myszeczka86 Pokaż wiadomość
Ładna i moim zdaniem ładnie w niej będziesz wyglądać na weselichu
Myszeczka dzięki za opinię bardzo podoba mi się ta sukienka i sobie ją zamówię

Cytat:
Napisane przez ania21_21 Pokaż wiadomość
Witajcie kochane mamuśki
DOjechaliśmy bezpiecznie choć samochód coś zaczął szwankować we Francji coś zaczęło brzęczeć i wyskoczyło nam że klocki są do wymiany Ech samochód to wielka skarbonka bez dna
Ale jestem wyspana hotel się przydaje tż powiedział że teraz będziemy tak cały czas robić
Super, że szczęśliwie dojechaliście, a co do samochodu to wiem po sobie - tak jak piszesz skarbonka bez dnia, my teraz jakiś czujnik od poduszek musimy wymienić i nigdzie go nie możemy dostać

Cytat:
Napisane przez dominej Pokaż wiadomość
CZeść Dziewczynki
Nie zaglądałam od czwartku, ale udało mi się Was nadrobić
Byliśmy wczoraj na USG prenatalnym i wyszło, że będziemy mieli CÓRECZKĘ Dzisiaj zaczynamy 22t.c., ale weług USG, to jakieś 1,5 tygodnia mniej, więc termin porodu mi się przesunął na 20 listopada
I ogólnie wszystko w porządku, tylko Maleńka spała prawie cały czas. Jak ją lekarka poszturchała, to się obudziła, przeciągnęła i poszła dalej spać Lekarka mnie uspokoiła, że to że nie czuję ruchów to normalne - mam łożysko na przedniej ścianie i tak może być - więc muszę być cierpliwa
W środę idę do mojego gina na wizytę i pewnie się umówimy na USG połówkowe - mam nadzieję, że potwierdzi płeć
gratuluję córeczki

Cytat:
Napisane przez rojku Pokaż wiadomość
Dziewczynki wpadłam w szaleństwo planowania kolorystycznie łóżeczka mojej kruszynki Ja jak sobie coś ubzduram to musi być tak, jak chce, więc nie będzie łatwo. Postanowiłam, że łóżeczko będzie w żywych kolorach a nie w jakichś pastelach i zaczęło się szukanie kompletu, który by mi odpowiadał.... nie ma takiego!! A jak są to zazwyczaj są ze stanów i kosztują ponad 300 zł!! Więc stworzyłąm swój zestaw z tego co jest dostępne w Ikei i na Allegro. Jak Wam się podoba takie poplątanie z pomieszaniem?
Załącznik 4081075
Nawet fajnie to wygląda choć nie w moim stylu, ja wolę właśnie stonowane rzeczy, wydaje mi się że ,,gryzłoby" mnie po oczach

Cytat:
Napisane przez marejta Pokaż wiadomość
Witajcie po weekendzie

U nas znów popsuła się pogoda, wygląda na to, ze cały dzień będzie padało

W piątek udało mi się wygrać jedną aukcję na allegro, kupiłam kołyskę, nie sądziłam że sie uda bo nowa, a ja dałam cene mniejszą niż są wystawione używane z tego modelu, ale się udało i oto mój zakup: http://allegro.pl/fisher-price-zen-k...703044647.html
gratuluję udanego zakupu

Cytat:
Napisane przez glamourous Pokaż wiadomość
dziewczyny z innej beczki- ktoras z was wspominala ze kupowalyscie haremki- aladynki na allegro...jestescie zadowolone? jak jakosc i ogolne wrazenia?
Ja mam ale nie kupowane z allegro, ale na dniach będę zamawiać u tego sprzedawcy http://allegro.pl/haremki-alladynki-...608896051.html kolorek fuksja te co mam są z grubszego materiału, mam nadzieję że te nie będą zbyt ,,cieńkie" ale te alladynki to super sprawa, rosną z brzuszkiem bo są bardzo elastyczne, przynajmniej te co mam.

Cytat:
Napisane przez kropeczka27 Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny!
Bardzo dawno sie nie odzywałam ale regularnie Was czytałam
Gratuluje córeczek i synków,chyba mamy przewage dziewczynek
My w piątek na usg dowiedzieliśmy się,że będziemy mieć SYNKA Na 99% będzie miał na imię Aleksander(zastanawiam się jeszcze nad Antosiem ale raczej będzie Oluś).
Zaczynam powoli czuć Małego,to nie są jeszcze mocne kopniaki ale czuje,że coś tam się w brzuszku dzieje A brzuch mam spory...chociaż na wadze nie przytyłam bardzo dużo bo około 3-3,5 kg ale przed ciażą już za dobrze wyglądałam..no i biorę wieksza dawke sterydów na astme i troche po nich spuchłam,szczególnie na buzi. Śliczne macie brzuszki,ja mam podobny do jomci
A tak poza tym to była 2 tyg chora-zapalenie krtani z koszmarnym kaszlem,niestety nie obyło się bez antybiotyku-7 dni brałam Augumentin.
Powoli zaczełam kupować rzeczy dla syneczka,na wyprzedażach kupiłam troche ubranek,głównie w 5-10-15. Kupiłam też pościel do łóżeczka z ochraniaczem i rożek-błękitno beżowe z misiem
To tyle u mnie,będe odzywała się częściej,
Trzymajcie się Mamusie i Brzusie
Acha,zapomniałam napisać że zaczeliśmy 18 tydzień
Gratuluję synka

A ja dzisiaj już jak na szpilkach od rana bo na 15.45 mam wizytę i z jednej strony nie mogę się doczekać a z drugiej jak zwykle się boję czy wszystko będzie ok no i mam ogromną nadzieję że poznam dzisiaj płeć
magolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-11, 10:19   #3782
nikaa2
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez magolina Pokaż wiadomość

Ja mam ale nie kupowane z allegro, ale na dniach będę zamawiać u tego sprzedawcy http://allegro.pl/haremki-alladynki-...608896051.html kolorek fuksja te co mam są z grubszego materiału, mam nadzieję że te nie będą zbyt ,,cieńkie" ale te alladynki to super sprawa, rosną z brzuszkiem bo są bardzo elastyczne, przynajmniej te co mam

A ja dzisiaj już jak na szpilkach od rana bo na 15.45 mam wizytę i z jednej strony nie mogę się doczekać a z drugiej jak zwykle się boję czy wszystko będzie ok no i mam ogromną nadzieję że poznam dzisiaj płeć
śliczne te alladynki to moze i ja się do nich przymierzę? ale dopiero w sierpniu bo $$$ brak

3-mam kciuki za wizytę na pewno wszystko jest i będzie ok nie stresuj się, bo szkodzi to nie tylko Tobie
daj znaĆ po wizycie kto mieszka w Twoim brzuszku... ja płeĆ poznam dopiero na początku sierpnia raczej
nikaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-11, 10:20   #3783
Myszeczka86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dygotka8 Pokaż wiadomość
dziekuję choć ma byc córeczka
goldkika-dzieki i współczuje że musiaąłś usłyszeć ten tekstprzykre

ja dzis usłyszłam od babci-a Ty to zawsze taka chuda będzies-no,a ja mówię,że jaka ja chuda-brzuch już mam i to nie mały ale wiecie-babcie to lubia gdy się jest okrąglutkim

jakie to jest usg prentalane??chodzi o połówkowe?????

To są dwa rózne badania

Juleczka 06.07.2007

Czas na walke
76
- .
70
62,400 20.04.2013

wymarzona osiagnięta 58 a nawet mniej 55,500
Myszeczka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-11, 10:21   #3784
rojku
Rozeznanie

Aniu ja pisałam na priva, że będzie dziewczynka Anielka. Nie wiem, czy z moją przeglądarką jest coś nie tak, bo nie widzę, żeby było to dopisane na naszej liście. W wolnej chwili sprawdź proszę
Stary 2011-07-11, 10:22   #3785
Myszeczka86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez OlusiaS Pokaż wiadomość
Czesc kobietki .
Na szczescie nie naskrobalyscie zbyt duzo .Ja dzisiaj niestety musialam pracowac.
Wczoraj mojego TZ'ta naszlo,zebysmy dokonczyli kuchnie,wiec byl wypad do Ikei .Wiekszosc zrobilismy jeszcze wczoraj,a reszte mielismy w poniedzialek/wtorek,ale wrocilam z pracy i wszystko bylo gotowe .
Ktoras z was pisala,ze moj syncio ma ladne imie-dziekuje .Wybierane bylo,jak juz siedzialam na porodowce,do konca nie moglismy sie zdecydowac .A dziewczynka chyba bedzie Amelka (Amelie Marie),chyba,ze cos nam wpadnie do glowy.Mi sie bardzo Lilly podoba,tylko takie bardzo "niepolskie" i jakos nie przekonuje nas dlatego w 100%.

Mi sie te zbardzo podoba Lilly piękne i przynajmniej nie spotykane tak jak własnie Amelka wszędzie tylko te Amelki i jeszcze wiele innych.

Juleczka 06.07.2007

Czas na walke
76
- .
70
62,400 20.04.2013

Stary 2011-07-11, 10:24   #3786
marejta
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez goldika Pokaż wiadomość
Tez chodzi mi po glowie wyszywanie, ale obecnie mam 7 pudel drewnianych do zrobienia w decoupage. Uwielbiam ta metode no i nie wiem jak sie wyszywa. Musialabym na youtube poszukac tutoriala jakiegos.
Marzy nam sie z Tz zeby miec wlasna kawiarenke z wlasnorecznie robionymi pudelkami i ozdobami na sprzedaz
Oooo nie wiedziałam, ze robisz takie pudełka, a te 7 co musisz zrobić to na jakieś zamówienie czy dla siebie? No i może wklej nam jakieś zdjęcie swoich prac

Wiktoria 3570, 58 cm
http://www.suwaczek.pl/cache/9f62d41b5c.png

Nie taki diabeł straszny jak go malują obrona zaliczona - Pani Magister
marejta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-11, 10:24   #3787
ela3010
Zadomowienie

Ja już się obrobiłam trochę więc siadłam z cappuccino, mniam.

Aniu u mnie synek prawdopodobnie, tak na 90 procent więc wpisz, najwyżej zmienimy jakby co.

Kropeczko gratuluję synka a tobie dominej córeczki
Myślę że te nasze płcie po równo się rozkładaja

Truskafka lecz się kochana bo wiem jakie to męczące jest, człowiek słaby i obolały.

Dziewczyny wyszywanie jest super, trzeba je polubić, ja wręcz pokochałam, długo schodzi co prawda ale jak się człowiek wkręci to już przepadł.
Ja mam aniołka wyszytego, wisiał nad łóżeczkiem Matika, a tera będzie nad drugim bobasem.

Marejta dawaj ten deszcz do mnie, ja ci podeślę parną pogodę.
ela3010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-11, 10:26   #3788
ania21_21
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez rojku Pokaż wiadomość
Aniu ja pisałam na priva, że będzie dziewczynka Anielka. Nie wiem, czy z moją przeglądarką jest coś nie tak, bo nie widzę, żeby było to dopisane na naszej liście. W wolnej chwili sprawdź proszę
Od razu dopisałam sprawdzałaś na pierwszej stronie nieraz załącznik u mnie szwankuje albo coś z tą stroną jest znowu nie tak
Stary 2011-07-11, 10:29   #3789
glamourous
Zakorzenienie

Cytat:
Kropeczko gratuluje synka!
Nasz będzie Aleksaner. Strasznie podoba mi się zdrobnienie Olek. Tesciowej oczywiscie nie stwierdziła, że jej sie kojarzy tylko z Kwaśniewskim. Na co jej powiedziałam, że były inne postacie o tym imieniu np. Aleksander Macedoński. Zrobiła tylko głupią minę. Zreszta nie patrzylismy kto ma na imie Aleksander. Kazdy czlowiek jest odrebna jednostka i imie nie ma wplywu na to jaki ktos bedzie.
mi sie podoba zdrobnienie Saszka
Stary 2011-07-11, 10:30   #3790
Myszeczka86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lina84 Pokaż wiadomość
Witam mamusie
Jestem padnieta po tym weekendzie -nie nadaje się już na te szykowanie rodzinnych imprez,nawet mój kot spał całą noc i jak wychodziłam dalej spała a normalnie o 4 pobudka.
W czwartek byłam u mojego gina -dalej mówi że będzie synek =wiec chyba juz tak zostanie .25 jade na połówkowe-więc zobacze dokladnie mojego bąbelka.
Dziewczynki moje kochane -na jaki rozmiar kupujecie pościel???? -koleżanka mi wczoraj właśnie mówiła że ona przez jakiś czas przykrywała maleństwo rozłożonym rożkiem ,bo te kołderki wielkie,a potem używała śpiworków do spanie.

buźka

My kupilismy pościel standardowa bodajże 70x100 wiadomo że napoczątklu jest duża ale dziecko rośnie i nam jakos to nie przeszkadzało

Juleczka 06.07.2007

Czas na walke
76
- .
70
62,400 20.04.2013

Edytowane przez Myszeczka86
Czas edycji: 2011-07-11 o 10:32
Stary 2011-07-11, 10:31   #3791
glamourous
Zakorzenienie

Magnolia super aladynki, sliczne kolorki- ale ten fason to nie sa typowo ciazowe chyba? pod brzuszkiem je nosisz?
Stary 2011-07-11, 10:31   #3792
ona24
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ania21_21 Pokaż wiadomość
Od razu dopisałam sprawdzałaś na pierwszej stronie nieraz załącznik u mnie szwankuje albo coś z tą stroną jest znowu nie tak
aniu ja też proszę o dopisanie u mnie córeczka Natalia, i jeszczę proszę o zmiane tp na 7 listopad, z góry dziekuję
ona24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-11, 10:32   #3793
Myszeczka86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kropeczka27 Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny!
Bardzo dawno sie nie odzywałam ale regularnie Was czytałam
Gratuluje córeczek i synków,chyba mamy przewage dziewczynek
My w piątek na usg dowiedzieliśmy się,że będziemy mieć SYNKA Na 99% będzie miał na imię Aleksander(zastanawiam się jeszcze nad Antosiem ale raczej będzie Oluś).
Zaczynam powoli czuć Małego,to nie są jeszcze mocne kopniaki ale czuje,że coś tam się w brzuszku dzieje A brzuch mam spory...chociaż na wadze nie przytyłam bardzo dużo bo około 3-3,5 kg ale przed ciażą już za dobrze wyglądałam..no i biorę wieksza dawke sterydów na astme i troche po nich spuchłam,szczególnie na buzi. Śliczne macie brzuszki,ja mam podobny do jomci
A tak poza tym to była 2 tyg chora-zapalenie krtani z koszmarnym kaszlem,niestety nie obyło się bez antybiotyku-7 dni brałam Augumentin.
Powoli zaczełam kupować rzeczy dla syneczka,na wyprzedażach kupiłam troche ubranek,głównie w 5-10-15. Kupiłam też pościel do łóżeczka z ochraniaczem i rożek-błękitno beżowe z misiem
To tyle u mnie,będe odzywała się częściej,
Trzymajcie się Mamusie i Brzusie
Acha,zapomniałam napisać że zaczeliśmy 18 tydzień

Gratuluje synka

Juleczka 06.07.2007

Czas na walke
76
- .
70
62,400 20.04.2013

Stary 2011-07-11, 10:34   #3794
truscafka
Zadomowienie

nikaa dziękuję za zainteresowanie
przeżyłam koszmar w nocy w końcu tego apapu nie brałam bo nie wiedziałam czy mogę, znalazłam informacje w necie na temat tantum verde, miałam w domu więc psikłam parę razy....

spałam 40 min przez całą noc, gardło normalnie płonęło, nie mogłam oddychać ani nic przełykac

o 9 wróciłam od lekarza, przepisał mi
- musujące tabletki Sal Ems
- Tabletki do ssania Laryng Up (w ulotce pisze ze ze względu na sporą ilość olejku mentolowego w składzie nie powinno się go uzywać w ciąży hmm)
- bioparox (który okazało się ze wycofano z aptek, obdzwoniłam z 15 aptek i znalazłam 30 km od domu i nie wiem czy jechać.... )

Jutro o 15 muszę iść do pracy!!!

75, 0 kg < ~~~~ jest 11.04
72,0
70,0
68,0
66,0
64,0
62,0
60,0

Edytowane przez truscafka
Czas edycji: 2011-07-11 o 10:55
truscafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-11, 10:36   #3795
ania21_21
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ona24 Pokaż wiadomość
aniu ja też proszę o dopisanie u mnie córeczka Natalia, i jeszczę proszę o zmiane tp na 7 listopad, z góry dziekuję
Już poprawione i dopisane
Stary 2011-07-11, 10:36   #3796
nikaa2
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez glamourous Pokaż wiadomość
mi sie podoba zdrobnienie Saszka
o nie wiedziałam, że to od Olka... mi sie kojarzy z pracownikiem brata, ale bądź co bądź bardzo miłym i uprzejmym

No to w Łodzi zaraz lunie o_O
Stary 2011-07-11, 10:39   #3797
ania21_21
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez truscafka Pokaż wiadomość
przeżyłam koszmar w nocy w końcu tego apapu nie brałam bo nie wiedziałam czy mogę, znalazłam informacje w necie na temat tantum verde, miałam w domu więc psikłam parę razy....

spałam 40 min przez całą noc, gardło normalnie płonęło, nie mogłam oddychać ani nic przełykac

- Tabletki do ssania Laryng Up (w ulotce pisze ze ze względu na sporą ilość olejku mentolowego w składzie nie powinno się go uzywać w ciąży hmm)
- bioparox (który okazało się ze wycofano z aptek, obdzwoniłam z 15 aptek i znalazłam 30 km od domu i nie wiem czy jechać.... )

Ja mam to samo tylko zamiast bioparox przepisał mi ospen wzięłam dzisiaj ostatnią tabletkę i nic mi nie przechodzi. Chyba jakiś wirus szaleje bo dużo osób choruje teraz na gardło
Stary 2011-07-11, 10:40   #3798
goldika
Zakorzenienie

marejta dla siebie robie czasami uda sie cos sprzedac wsrod znajomych. Tz ze mna robi, tzn on lakieruje i farbe podkladowa daje. Zdjecia bede mogla wrzucic dopiero za tydzien, jak wroci Mama z moim aparetem.

Dziewczyny znacie sie na lustrzankach? Tz chce kupic za jakis czas i powoli rozgladamy sie. Myslimy nad nikonem D3100. Bo D5000 troche juz kosztuje. Tz ma manie fotografowania, a nie bylo go stac na lustrzanke wczesniej. Teraz chce kupic zeby Olka moc fotografowac.

Ja sobie leze z brzuchem na wierzchu i obserwuje jak Oluś kopie od tygodnia strzela takie kopy że szok. Caly brzuch mi lata. Rano, popoludniu i wieczorem. W nocu tez kilka kopniakow dostaje.
goldika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-11, 10:40   #3799
misiula_88
Raczkowanie

dzień dobry u nas dziś parno strasznie, zbiera się na deszcz, ale coś się zdecydować nie może... to sobie jeszcze kimam, kot się na mnie położył i mruczy, to pewnie za szybko nie wstanę

gratuluję mamuśki poznania płci :hura: a może byśmy na początku napisały podsumowanie, że urodzimy tyle chłopców i tyle dziewczynek? Będzie najczytelniej

powiedzcie mi kochane, czy śpicie jeszcze na plecach? wiem, że najbardziej wskazane jest spanie na lewym boku, ale jakoś się nie mogę przestawić, bo się tż na mnie wtedy pcha i w rezultacie przesypiam prawie całą noc na plecach...

co do rozmiaru pościeli, to ja kupiłam 120x90, a będę miała to mniejsze łóżeczko 120x60. Uznałam, że dzidzia będzie od początku spała w pościeli, bo w pokoju nie mamy rewelacyjnie ciepło zimą. A i kupiłam zestaw podusia kołdra ochraniacz, bo reszta to dla mnie pochłaniacze kurzu, a my alergicy...

[*] 3.12.13

cieszę się życiem!

Ninka!

misiula_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-11, 10:41   #3800
witaminkaccc
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez marejta Pokaż wiadomość
Witajcie po weekendzie

U nas znów popsuła się pogoda, wygląda na to, ze cały dzień będzie padało

W piątek udało mi się wygrać jedną aukcję na allegro, kupiłam kołyskę, nie sądziłam że sie uda bo nowa, a ja dałam cene mniejszą niż są wystawione używane z tego modelu, ale się udało i oto mój zakup: http://allegro.pl/fisher-price-zen-k...703044647.html

świetna kołyska ;-)

kolejna wizyta ---> 23.09 08:00 USG ----> 19.09 13:00

22t 4d - 422 gramy miłości
30t 1d - ?
witaminkaccc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-11, 10:42   #3801
goldika
Zakorzenienie

wspolczuje Wam tego chorobska wstretnego ja na szczescie uchronilam sie poki co od zarazkow.

Saszka od Olka? Nawet nie wiedzialam
Stary 2011-07-11, 10:43   #3802
misiula_88
Raczkowanie

Cytat:

możesz sobie dodatkowo kupić grypovitę, ja jak byłam chora w I trymestrze, to się bardzo szybko wyleczyłam tym, tantuum verde do ssania i syropem prenalen. Jeszcze dziewczyny pisały o innych tabletkach do ssania, ale nie pamiętam nazwy

[*] 3.12.13

cieszę się życiem!

Ninka!

Stary 2011-07-11, 10:43   #3803
glamourous
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nikaa2 Pokaż wiadomość
o nie wiedziałam, że to od Olka... mi sie kojarzy z pracownikiem brata, ale bądź co bądź bardzo miłym i uprzejmym

no to tak z rosyjskiego ALex, Olek, Sasza
Stary 2011-07-11, 10:43   #3804
goldika
Zakorzenienie

misiula ja sypiam na plecach i na lewym boku czesciej na boku bo Tz tak lubi spac na lyzeczke. I nie ma z nim dyskusji...
Stary 2011-07-11, 10:44   #3805
nikaa2
Wtajemniczenie

Cytat:

tak wiem o tym mentolu... ja mentol stosowałam tylko zewnętrznie w postaci smarowania z Amolu- na wszelki wypadek
Do ssania to Propolki ja miałam- ale są słabe nie ma co się oszukiwaĆ...

Ale wiesz co? daj sobie spokój moze z tym Laryng up'em tylko jedź koniecznie po Bioparox- koleżanka tez go miała w ciąży i jest rewelacyjny... zresztą mój Tż miał ostatnio silny ból gardła to dałam mu od mamy i zadziałał szybko, jak ręką odjął
Jedź po niego koniecznie, bo właśnie zakończona jest jego produkcja, więc złap go w tej aptece do której dzwoniłaś, i tani nie jest więc kasy weź więcej

A lekarz nic o Apapie nie mówił?
Wracaj szybciutko do zdrówka a tak btw mógł ci napisaĆ zwolnienie, albo wróĆ do niego niech ci wypisze- należy ci się, powinien sam zaproponowaĆ powiedz, ze nie dasz rady iśĆ do pracy

Edytowane przez nikaa2
Czas edycji: 2011-07-11 o 10:45
Stary 2011-07-11, 10:44   #3806
misiula_88
Raczkowanie

Cytat:
wspolczuje Wam tego chorobska wstretnego ja na szczescie uchronilam sie poki co od zarazkow.

Saszka od Olka? Nawet nie wiedzialam
To chyba Rosjanie tak zdrabniają swoje rosyjskie Aleksander jako Sasza Ale u nas Oluś/Olek brzmi też ślicznie

[*] 3.12.13

cieszę się życiem!

Ninka!

Stary 2011-07-11, 10:45   #3807
glamourous
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misiula_88 Pokaż wiadomość
możesz sobie dodatkowo kupić grypovitę, ja jak byłam chora w I trymestrze, to się bardzo szybko wyleczyłam tym, tantuum verde do ssania i syropem prenalen. Jeszcze dziewczyny pisały o innych tabletkach do ssania, ale nie pamiętam nazwy
no i dzewczyny ciazowy standard- czosnek!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!! naturalny antybiotyk, w jakiejkolwiek postaci

ja mialam ostatnio salatke- kalafior surowy i sos czosnkowy- jogurt natur plus majonez, czosnek wycisniety, koperek- to wersja podstawowa, mozna i inne rzeczy dodac - kukurydze, papryke, pomidorek, jajko albo mozarelle, co kto lubi...pycha
Stary 2011-07-11, 10:46   #3808
rojku
Rozeznanie

Aniu jest! Tylko muszę wejść na początek wątku, a nie przez Twój link, ale jeszcze upierdliwa będę, bo ma być nie Amelka tylko A n i e l k a
Stary 2011-07-11, 10:46   #3809
goldika
Zakorzenienie

Ale genialne te alladynki kusi mnie zeby zamowic ale czy nie sa za niskie stanem jak na ciazowy brzuszek?
Stary 2011-07-11, 10:46   #3810
misiula_88
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez nikaa2 Pokaż wiadomość

byle nie tak, jak wczoraj jak zaczęło o 9, to skończyło po 12

[*] 3.12.13

cieszę się życiem!

Ninka!

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości