![]() |
#271 |
Zakorzenienie
Przekupka: 56 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: lipiec zapraszam na duże częste dokładki
dzwoneczki mogę odczepić, byłyby po prostu bez tej dolnej części. mogłoby być?
![]() spodobała mi się jeszcze torebeczka fioletowa i https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1309458469. na ile je wyceniasz? jestem też zainteresowana dwoma próbkami kenzo, bo widzę, że masz dwa różne zapachy, i wtedy bym zrezygnowała z bluzki. pasowałoby ci to? no chyba, że oddasz tą żółtą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#273 |
Raczkowanie
|
Coś u mnie za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1309459083 zapraszam do obu wątków
![]() |
#274 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:38 ---------- Poprzedni post napisano o 08:33 ---------- Cytat:
![]() |
![]() |
#275 |
Rozeznanie
|
Dior korektor 002 używany innym pędzelkiem - ten pędzelek zdezynfekowany po każdym wykonanym makijażu (klientek) - na moje oko jest go ok 3/4
coś u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#276 |
Zakorzenienie
|
nic
![]() |
#277 |
Zakorzenienie
|
Obiecane zdjęcia:
![]() |
![]() |
#278 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 59 pkt / 100% pozyt.
|
A co byś powiedziała na :
ja: - okulary - kolczyki + np. Domek Świeczki i Powrót o zmierzchu w zamian za te dwie bluzki? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#279 |
Zakorzenienie
|
dzięki, fajny jest- jaki ma wymiar i co byś wzięła za niego?
![]() |
#280 |
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 100% pozyt.
|
Jeśli chcesz mogę wymienić bluzkę w kwiatki za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1310329327
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#282 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#283 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#284 | |
Zakorzenienie
|
te dwie rzeczy mi się podobają...
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1308675784 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1301252577 ---------- Dopisano o 23:24 ---------- Poprzedni post napisano o 23:23 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#285 |
Zakorzenienie
|
Ale ta torebka nie jest do wymiany, podałam przykład torebki, której szukam za swoją karmelową.
![]() Pasek jak najbardziej + ten obrus, jeśli byłabyś nim zainteresowana. Mogę jutro zrobić zdjęcia w świetle dziennym. ![]() A szukasz może książek dla córy jakichś? Chętnie skubnęłabym ci jakiś kosmetyk jeszcze, tylko nie wiem czy szukać czegoś odpowiedniego na półkach z książkami. ![]() Na najwęższą dziurkę ma 38 cm. Edytowane przez CzerwonaKokarda Czas edycji: 2011-07-12 o 22:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#286 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
To czekam na fotki ![]() ---------- Dopisano o 23:28 ---------- Poprzedni post napisano o 23:26 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#287 |
Zakorzenienie
|
133/71 cm, mam kilka takich samych, czyli takich jak ten.
Chciałabyś jeden czy więcej ?
![]() |
![]() |
#288 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:31 ---------- One nadadzą się na przedpokój prawda? Jak są po 133cm to nawet 3 mogłabym chcieć... o ile coś znajdziesz za nie.
![]() |
![]() |
#290 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Lecę na PW w takim razie ![]()
![]() |
![]() |
#291 |
BAN stały
|
Cały czas pamiętam
![]() ![]() ![]() Może byś się rozejrzała w moich 3 wątkach jeszcze za czymś np za Gucci Flora? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#293 |
Zakorzenienie
|
Pewnie, czy wymianka trzech dywaników plus dwóch lakierów do włosów za:
Sean John Unforgivable 2 razy po 1,5ml Salvadore Ferragamo ATTIMO L'eau Florale 1,5ml Gucci Flora eau fraiche 5ml nowe Kenzo L'EauParKenzo eau indigo edp 3 sztuki po 1ml Swarowski AURA by Swarowski edp 4 sztuki po 1,2ml Lancome O de L'orangerie edt miniatura 7,5ml Lancome O d'Azur edt miniatura 7,5ml Kenzo Flower By Kenzo edp 1ml 1sztuka GAP Stay edt 9 sztuk po 2ml Lancome O de Lancome edt miniatura 7,5ml Estee Lauder Pure White Linen Pink Coral - odlewka 5 ml Guerlain L'instant de Guerlain edp - odlewka 5 ml Alien floral ambre frais sunessence 1,2ml byłaby ok ? P.S. I czy znajdziesz coś jeszcze poza tym w moich wątkach ?
- Marilyn Monroe Edytowane przez SweetButterfly Czas edycji: 2011-07-12 o 23:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#294 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
To bym chętnie przetestowała: Jesus del Pozo - Esencia de Duende / poj. wyjściowa 30ml, ubytek oceniam na 2ml. ale nie oddasz ;/ interesuje mnie jeszcze: Tablice - epoki literacki - od antyku do współczesności opis każdej z epok po kolei, najważniejsze informacje - cechy epok, utworów, autorów ; z cytatami i ilustracjami. 444strony, stan bdb+ Słownik gatunków literackich wszystkie formy literacki w jednym miejscu; usystematyzowane w epokach - z przykładami, wyjaśnieniami. Genialna sprawa.628stron, wewnątrz stan idealnt, przednia okładka troszkę zmaltretowana ![]() a po za tym to: RD nr1, 2, 3, 4, 5, 6 ,7, 8 ---------- Dopisano o 00:03 ---------- Poprzedni post napisano o 00:01 ---------- Cytat:
Estee Lauder Pure White Linen Pink Coral - odlewka 5 ml bo chyba oddam większą ilość znajomej....
![]() |
![]() |
#296 |
BAN stały
|
książki chętnie oddam,każda warta 30-40zł.
Duende też, ale jeśli masz jakiś flakonik ![]() (czyli do sukienki, której jutro podam wymairy - marry me, parisienne i jimmy choo) a za książki jakieś interesują mnie: Flora (nawet x2 ![]() Lancome O de L'orangerie Lancome O de Lancome edt Lancome O d'Azur edt Clinique 28 sztuk po 1,5ml II krok emulsja złuszczająca Pat&Rub drenujący olej do użycia podczas lub po kąpieli 40ml. i ta plażowa Sephora Mineral Care SPA kojący żel o natychmiastowym działaniu silnie nawilżający i łagodzący do ciała 125ml Za każdą książkę mogłabym wziąc 1 rzecz - jestem otwarta na propozycje, decyduj co i jak ![]() Edytowane przez LikeTheChocolate Czas edycji: 2011-07-12 o 23:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#297 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#298 |
Zakorzenienie
|
Ok, to czy w miejsce Pink Coral może być odlewka 5 ml Burberry London lub Givenchy Ange Ou Demon lub większa L'instant de Guerlain ?
![]() |
![]() |
#299 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To London albo AOD edt.... co wolisz?
![]() |
![]() |
#300 |
Zakorzenienie
|
To London poproszę i zapraszam na PW
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:20.