|
Notka |
|
Praca i biznes W tym miejscu rozmawiamy o pracy i biznesie. Jeśli szukasz pracy, planujesz ją zmienić lub prowadzisz własny biznes, to miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#301 |
BAN stały
|
Dot.: Ile wydajecie i oszczędzacie - praca, oszczędzanie i insze plotkowanie odsłona
tez tak mysle, licho nie śpi i lepiej nie kusic losu, bo o nieszczescie latwo.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#302 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ile wydajecie i oszczędzacie - praca, oszczędzanie i insze plotkowanie odsłona
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#303 |
Zakorzenienie
|
A ja sobie właśnie powróciłam byłam z singlowego piffka z koleżanką he he
![]() Pora spać. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#304 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale piękny hotel wybrałyśmy ![]() ![]() ![]() Selene, TŻ tylko podsumował, że to idealne wakacje dla mnie. Jak już pisałam wczoraj, w naszej relacji nikt nikomu nic nie zabrania i nawet nam to do głowy nie przychodzi ![]() ![]() I nie jestem blondynką ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#305 |
Zakorzeniona
|
Dzień dobry
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#306 |
BAN stały
|
![]()
a ja lece na nudne szkolenie, nie wiem jak wysiedze, krzesla niewygodne, ze az pupa boli, nie mowiac juz o tym, ze leje jak z cebra i trzeba uwazac zeby nosem nie zaryc o stolik i nie zasnac, milego dnia, do pozniej.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#307 |
Zakorzenienie
|
Witajcie po ciężkim dniu pracy
![]() ![]() miłego wieczoru! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#308 |
Zakorzenienie
|
A ja jutro będę kierowcą na trasie Sanok-Polańczyk O_o bo jednak pojechaliśmy w dwa auta. Naczytałam się o serpentynach i podjazdach i trochę jestem wydygana
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#309 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#310 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#311 |
Zakorzenienie
|
No wiesz Anka? Ty się boisz? rodowita "podkarpacianka"? Uwielbiam tamtejsze podjazdy i serpentyny, w lecie wcale nie są niebezpieczne, nie ma się czego obawiać.
Bawcie sie dobrze, wypocznij ! ![]() Ja dzisiaj świetnie spędziłam wieczór, byłam w klubie z takim właśnie widokiem i poszalałam - dzisiaj tylko 7km. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#312 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny mam kolejny weekend wolny
![]() pracuję od poniedziałku do piątku, strasznie się cieszę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#313 |
Zakorzenienie
|
Pumas, dzięki, e tam, to się nie ma co bać, trzeba jechać i tyle
![]() Ale się dzisiaj objadłam w (co prawda) bardzo fajnym pubie na rynku, na czas wyjazdu zdrowe odżywianie idzie w las he he ![]() Co to za klub? Bo widoczek przepiękny. Agusiownik, gratulacje - łączę się urlopowo w radości ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#314 |
Zakorzenienie
|
wy się urlopujecie, a ja ? Ehhhhh, nie bedzie mi to dane do konca tego roku !!!! Nawet nie chcę o tym myśleć, bo pogrążę się w smutku ;(
Anka, to taki klub na plaży, ostatnio jestem stałym bywalcem. Naprawde bardzo lubię to miejsce, zarówno za dnia, jak i nocą ![]() Co jadłaś dobrego ? Ja zapomniałam wam napisać, co zrobiłam do jedzenia podczas imprezy - jak sobie przypomne, to napiszę hehe ![]() Oszczędzanie idzie mi niezle, bo tak jak pisałam, nie mam czasu na zakupy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#315 |
Raczkowanie
|
pumas, jak będziesz miała czas, może podrzucisz jakieś fajne, proste przepisy na ciekawe dania? ale tak łopatologicznie tłumaczone, bo ja w kuchni noga jestem
![]() Dziewczyny, za dużo pracy - niedobrze, ale mało pracy - jeszcze gorzej. Normalnie nie wiem, co się dzieje, od czwartku jest taki zastój, że siedzę na necie i się nudzę. A pomyśleć, że przez pierwsze 1,5 miesiąca było takie urwanie głowy, że nie wiedzialam, w co ręce wsadzić. Mam nadzieję, że ten sezon urlopowy szybko się skończy, bo zwariuję ![]() a dziś przeżyłam chwile grozy, bo nie było przez jakiś czas prądu w mieszkaniu, a że w nocy miałam być sama, to miałam lekką schizę. ![]() Nie lubię w nocy być sama w domu, a jeszcze jakby prądu zabrakło, to by była dopiero masakra. Na szczęście naprawili ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#316 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja zawsze jestem sama w nocy, tzn w weekendy nie, bo Tż ma wolne ---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ---------- Anka jak ja Ci zazdroszczę tego urlopu ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#317 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A w nocy sama też łapię schizy. Muszę mieć TV włączony albo coś....co ciekawe, w hotelach się czuję OK. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#318 |
BAN stały
|
agusiownik fajnie, ze masz wolny weekend, ja na razie do konca m-c tez mam
![]() anka_res moja Bubu-Babcia mieszkala w Sanoku kiedys, ladnie tam jest, spodoba Ci sie. widzialyscie nowe perfumy Aura by Swarowski? ciekawe jak pachna? ale drogie jak diabli ![]() http://www.ototrend.pl/uroda/kosmety...a-od-swarovski 15 ml/145 zl sa w Sepchorze. ja na weekend jade nad morze z TŻtem do Niechorza, juz sie nie moge doczekac, oby nam pogoda dopisala, bo my nigdy na pogode nie trafiamy ![]() Selene _ tez odczuwam lekki dyskomfort jak sama w domu jestem, ale daje rade. mi tez dobrze idzie oszczedzanie, bo troche chorowalam ostatnio-ten zab itd., wiec nie mialam kiedy chodzic po sklepach na szczescie. niestety obejrzałam już wszystkie czesci Gry o tron, 10 odc., cala serie, na nowe odc. trzeba czekac caly rok ![]() Edytowane przez zip sklad Czas edycji: 2011-07-12 o 07:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#319 |
Zadomowienie
|
zip skład zawsze możesz przeczytać kontynuacje w formie książki
![]()
![]() |
#320 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a w temacie oszczędzania, w tym miesiącu, poległam z jedzeniem bo głównie stołuje się na mieście ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#321 |
Zakorzeniona
|
Wiecie, co ostatnio stwierdziłam? Że jednak umowa o pracę to w pewnym sensie wielka oszczędność, której niestety nie mogę zaznać. Bierzesz urlop - płacą Ci, jakbyś siedziała w pracy, dzięki czemu zwraca Ci się właściwie za wyjazd (ja pracując na umowę zlecenie biorąc dni wolne po prostu nie zarabiam), zachorujesz - bierzesz L4 i tak samo zarabiasz, możesz opłacić leki i inne rzeczy, w moim przypadku jak już pisałam wolne dni = niezarabianie, wypada święto - nie idziesz do pracy (w większości), a płacą Ci... I tak dalej. No i że nie wspomnę o odprawie w przypadku ewentualnego zwolnienia i późniejszego prawa do zasiłku. Chyba naprawdę czas rozejrzeć się za czymś z umową o pracę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#322 |
Zadomowienie
|
Pinkswam serial świetny , angielski chyba w miarę , ale nie wiem na jakim jesteś poziomie i nie mam porównania z dexterem , bo nie oglądałam .
invisible_01 a w kinie nie możesz zmienić umowy zlecenia na umowę o pracę w jakimś zmniejszonym wymiarze ? Masz jakieś darmowe wejścia na filmy ? ![]()
![]() |
#323 |
BAN stały
|
pinkswan Gra o tron jest bardzo fajna, polecam, lece spac, bo mam migrene od sluchania tych ✂✂✂✂✂✂✂ na kursie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#324 | |
Zakorzeniona
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#325 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny pojeździłam po górach ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#326 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#327 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też nie lubię się nudzić w pracy, oj nie. Dzisiaj miałam duży luz i można powiedzieć, że trochę się błąkałam z kąta w kąt, żeby zleciało. Ale to tylko godzinę ![]() Cytat:
![]() Nuda w pracy gorsza od zapieprzu. Wiem coś o tym. W ex ex pracy wynudziłam się jak mops. Cytat:
Cytat:
![]() Zastanawiamy się z tż, czy opłaca się codziennie jeść obiady w pracy - wychodzi to ok. 600 zł miesiecznie/2 os. Co myślicie? |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#328 |
BAN stały
|
invisible_01 zazdroszcze Ci tych darmowych biletow, ale jak to mowia, wszedzie dobrze gdzie nas nie ma.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#329 | |
Zadomowienie
|
pumas mi się wydaje , że chyba nie bardzo ... Ale jak Ci się nie chce i możecie sobie na to pozwolić to czemu nie
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#330 |
BAN stały
|
ja ostatnio czesto, bo sa wakacje i TŻt nie ma zjazdow, wiec troche nadrabiamy, bo ma wiecej wolnego, ale kiedys jak bilety byly tansze, to i po 3 razy w tyg. do kina sie chodzilo, czasami nawet 2 razy na ten sam film, a teraz nawet jakbysmy mieli pelno wolnego czasu, to przy tych cenach biletow mozna tylko pomarzyc, trzeba wybierac, reszte sie sciaga. poza tym teraz neistety wiekszosc filmow jest w 3D co jest dodatkowym naciaganiem na koszta, ja bojkotuje 3D, ale jak nie ma w normalnej wersji, to co zrobic
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=543048 podpiszcie jak mozecie. chodzi o kotka dreczonego przez dziecko. https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=541013 mam nadzieje, ze dorwa tego zwyrodnialca i mu sie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:08.