|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3901 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG! Część XXIII
Cytat:
![]() Oby trzy podbiły dzisiaj moje serducho, w sumie nie pierwszy to już raz " Nigdy nie stosuję się do godzin. Godziny są zrobione dla człowieka, a nie człowiekdla godzin I wtedy powiem Ci jak bardzo Cię chcę Mówię lepiej kłamstwa niż Ty prawdę Gdy się milczy sytuacja staje się jasna Przyjdź do mnie w nocy z butelką taniego wina, które upojne chwile nam przypomina Na wargach widniał napis: nie całować, usta należą do jednego pana w białej koszulce o brązowych oczach Radość zamykam w słoiku w obawie o przyszłość Łapię okruszki szczęścia jak topielec tlen "
Jak nie Ty to kto mi został? To całe życie, jak słona kropla. Edytowane przez Marsi89 Czas edycji: 2011-07-12 o 00:18 |
|
|
|
|
#3902 | ||
|
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Bo przy Tobie zapominam, że gwiazdy gasną.
Mówię szczęście, myślę On. Z Tobą widzę niebo w niebie mym. Bo Ty jesteś taki wow. Uśmiechem Twym wypełniam swoje sny. Jesteś wzorem na spełnienie moich marzeń. Tylko Ciebie widzę w moim jutrze.
|
|
|
#3903 |
|
Raczkowanie
|
Nie chce decydować o tym, co uważasz za słuszne.
Lecz dlaczego tylko ja mam uważać? Kłótnie zniszczyły wiele relacji na mej drodze. Ale cóż - wiem, co myślę. Nie na wszystko się zgodzę. Nie mam zamiaru spełniać czyichś oczekiwań. W życiu nie chodzi o to by sympatię zdobywać. Więc czasem ktoś zarzuci Ci egoizm - i co z tego? Masz wszelkie prawo do tego by się bronić.
|
#3904 |
|
Zadomowienie
|
lov ya, Marsi89 - miło
![]() *** Wypijmy za błędy: za wczorajszy zapach tytoniu, za dzisiejszą niestałość, za jutrzejszą niepewność. Potłuczmy kieliszki, zatońmy w waniliowym eterze naszych myśli. Tańczący z muchomorami. Wszystkie głowy z nieba spadły. Świat zawisł na krótkim sznurowadle; niech wszyscy chowają głowy, niedługo spadnie. Kakaowy spłynie deszcz. Mamy jedno łóżko: śpimy razem, śnimy osobno. Fizyczna nieogłada, duchowa nieporęczność. Truskawkowa rozkosz pisana łzawą kredką. |
|
|
|
#3905 |
|
Rozeznanie
|
` chcę prywatne korepetycje z miłości !
W wydychanym powietrzu półtora promila szczęścia. ' czasem jedna , nawet bezsensowna rozmowa na gadu może poprawić humor . |
|
|
|
#3906 |
|
Rozeznanie
|
Nawet Alzheimer nie wyrzuci mi Cię z pamięci
![]()
|
|
#3907 |
|
Raczkowanie
|
Subtelny dotyk, onieśmielające spojrzenie.
Uśmiechała się szyderczo. Tak, nadeszła zemsta, chłopcze. Serce zamknięte, dla takich jak ty. Jak już jesteśmy przyjaciółmi to może zaprzyjaźnijmy się z miłością? Gdybym musiała płacić za to, by zobaczyć twój uśmiech zorganizowałabym napad na bank. I nie ważne co mówią o tobie ludzie, ważne jest to co dzieje się między nami. Czy warto stracić przyjaciół dla miłości? Z pewnością gdyby byli przyjaciółmi napotkana mnie miłość nie zmieniła by nic. Konflikt między sercem, a rozumem. Żaden chłopiec nie jest dla mnie odpowiedni, oprócz Ciebie. Jesteś osobą, która skumulowała wszystkie moje uczucia. Krejzi lejdis, krejzi men. Kruche istota, mająca wielkie serce. A jego już nie ma. Nie uwzględnił mnie w swoich planach. W oczach łzy, w sercu tylko ty. Lubię sobie popłakać nocą, kiedy nikt nie widzi. |
|
|
|
#3908 |
|
Zadomowienie
|
hey, honey! I'm here!
Wspaniale wiedzieć, że ktoś pamięta, że czeka.
Zawsze będziecie moimi trufelkami :) :* Panie wyżej + otojest, carolne060, kochanaa, kamisha, TiS, abunee, chocapic, LittleBallerina, grise, nydee, bananowalaska, CookieCrisp, miodowa (dziękuję za wiadomość, która mnie tu przyniosła), agattee, dontgivemenames, mandarynka, Extremalna - z Wami zaczynałam, do Was powracam <3 Wielka miłość zdarza się w życiu tylko raz, wszystko, co następuje potem, jest tylko szukaniem tej utraconej miłości. — Marek Hłasko Tak mnie to Daria wszystko przerasta. W te dni jest najgorzej. Leżę rozpamiętując pocałunek. Coś strasznego. Ta cała miłość. Chociaż może miłość sama w sobie nie jest zła, ale ta nieodwzajemniona, kompletnie zepsuta. Czuję się jak wysypisko śmieci, jak jeden wielki syf. Taka jestem. Mam bałagan w głowie, w sercu. Cały dzień leże i rozpamiętuję pocałunek. Leżę i rozpamiętuję. I czuję się cholernie bezradna. Nie mam planu. Zawsze miałam. Jakieś wyjście, coś, żeby sprowokować go do rozmowy, teraz pozostaję z niczym. Tak mnie to gryzie, od wewnątrz jeszcze boleśniej. Tak mnie to k*rwa wyniszcza. Miłość powinna budować, a ja zaczęłam na marnym fundamencie. I kiedy myślę, że coś stawiam, natychmiast się to zawala, zamienia w ruiny. Ja już powoli nie mam siły, często mówiłam, że nie mam siły, a potem na nowo budowałam. I wiem, że dalej będę budować, ale nie wiem jak długo. Nie wiem ile wytrzymam czy kiedyś nie będę miała ochoty rzucić tego w cholerę i spaść z całym tym rusztowaniem budowanej miłości. Bo człowiek ma swoje granice, prawda? Odkąd go poznałam, ciągle je przekraczam i przekonałam się, że granica to granica, za nią nie ma nic. Gromadzę. Tak naprawdę gromadzę w dłoniach żałosną pustkę. Boję się. Czuję się bezradna bez tego planu, który zawsze miałam gdzieś w zanadrzu. Kilka ledwo posklejanych słów w smsie, które były prowokacją i wielką nadzieją, że się odezwie. I nie chcę słyszeć, że mam zapomnieć. Rozpamiętuję pocałunek.
[/COLOR][/SIZE] [/COLOR][/SIZE][/FONT] Edytowane przez Primadonna Czas edycji: 2011-07-12 o 13:04 |
|
|
|
#3909 |
|
Raczkowanie
|
lov ya - bierz, ja tez kradne.. znowu ;* naiwnao _niebanalna Niereformowana - od was również zabieram <3 " Nauczyłam się już pić kawę bez mleka, herbatę bez cukru, najwyższa pora nauczyć się żyć bez ciebie Nie możemy być idealni, ludzie stracili by temat do plotek. .. a potem przez kilka godzin moje serce szybciej biło - synku, zobacz. pająk je biedronkę. - tato, a co to jest dronka? |
|
|
|
#3910 |
|
Zakorzenienie
|
♥♥♥♥♥♥♥
PRIMADONNA wreszcie! ''Jestem taka strasznie sama z wiatrem i wiem, że na próżno mówię do ciebie, bo przecież ciebie nie ma. Chciałabym być skrzypieniem tej tarmoszonej furtki, jakimś umarłym drzewem, które sobie istnieje, gada, które jest dotykane, które przechytrzyło śmierć, które nie musi zasypiać ani budzić się, ani głupieć, ani mądrzeć. Chciałabym uciec od siebie w wiatr albo w twoje ręce. Imponderabilia - rzeczy nieuchwytne, nie dające się zważyć, zmierzyć, dokładnie określić, mogące jednak oddziaływać, mieć znaczenie, wpływ. Wiesz, że ja zawsze tęskniłam za Tobą już troszeczkę, nawet gdy byłeś blisko mnie. Tęskniłam już tak sobie trochę na zapas. Żeby później tęsknić mniej, gdy już pójdziesz do domu. I tak nie pomagało. Była zachwycona. Miała władzę nad jego duszą i ciałem, całą noc przewracał się w łóżku, myśląc o niej. Ponieważ ona przez całą noc robiła to samo, można było powiedzieć, że spędzili ją razem." |
|
|
|
#3911 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Tak ! Kocham ten Twój uśmiech , i powiem więcej , zazdroszczę tym , którzy widzą go codziennie .
Zamknięta w pokoju ze swoimi marzeniami . Pewnie Ci się często śnię. Nic dziwnego bo tęsknie za Tobą . |
|
|
|
|
#3912 |
|
Zadomowienie
|
"
Podziwiam ich za tą wspaniałą umiejętność. Najpierw im zależy, a później mają wy✂✂✂ane po całości. I zmusza Cię to do zastanawiania się nad tym, co wtedy czuli, myśleli czy chcieli. Głowisz się nad tym, jak tak po prostu mogło im to wszystko przejść. Czy nie miało to dla nich żadnego znaczenia? My potrzebujemy dużo czasu na pogodzenie się z czymś co sprawia nam ból. Zajmuje nam to dni, tygodnie, miesiące, nawet lata. A oni? 'Było minęło'. Spływa to po nich i nie chcą nawet utrzymywać głupiej znajomości. A my za nic w świecie nie możemy zrozumieć jak tak zwyczajnie już ich nie obchodzimy. To wszystko nie jest takie proste, jakby mogło się wydawać.. Co z tego, że przyznam się, jak bardzo potrzebuję drugiej osoby? Nic. Przecież nikt, nie podaruje mi miłości, tylko dlatego, że tak bardzo mi jej brak.. To uczucie wszechogarniającej pustki, kiedy otwierając oczy szukasz w sobie siły na nowy dzień. I szybko je zamykasz, oszukujesz siebie, chcesz przedłużyć ten sen, bo on tak pięknie koi ból. A pamiętam ten czas, kiedy nie mogłam się doczekać ranka, jak biegłam do Ciebie, jak nadawałeś sens. Jedyne czego teraz chcę to spać. Nie ważne czy po proszkach popitych tanim winem, czy ze zmęczenia po nieusilnym walczeniu ze samą sobą. Chcę spać. Kiedy śpię, nie jestem smutna. Nie jestem wściekła. Nie jestem samotna. W ogóle, nie jestem. "
|
|
#3913 |
|
Rozeznanie
|
Primadonna nawet nie wiesz jak cieszę się że jesteś ;* ♥
Zobacz moją twarz bez śladu. Bez rzeczywistości. Bez miłości.. Kochałam cię.. Jednak nie zawsze serce wygrywa z rozsądkiem. Jest późna noc I jestem zupełnie sama.. Nie sprzeciwiam się rzeczom, które mówisz Nie mam nic przeciwko chodzeniu poza moją drogą Próbuje i robię te rzeczy dla ciebie.. W te łagodne dni nie mieliśmy przed sobą żadnych tajemnic Wydaje się, jakby to było setki lat temu.. Tylko poślesz pocałunek i powiesz "do widzenia" I proszę, wybacz mi, kiedy będę już daleko. I pomimo prób, nie ukryjesz, że Twoje oczy łzawią. Zamarznięte czerwone pustynie zamieniają się w ciemność Słońce obraca się wdzięcznym ruchem Poruszamy się lekką eksplozją Związani z gwiazdami ognistym oceanem To tak samotne, jesteś sto lat świetlnych ode mnie.. Jeśli nazywasz to życiem Dlaczego mam je spędzić z tobą? Jeśli show musi trwać Przeżyję go bez ciebie.. Kto powie mi te kłamstwa I pozwoli mi w nie uwierzyć? Dlaczego wpuściłeś we mnie ten smutek? Dlaczego włożyłeś we mnie garstkę nadziei? Edytowane przez grise Czas edycji: 2011-07-12 o 19:45 |
|
|
|
#3914 |
|
Przyczajenie
|
`Gdybyś uwierzył...
...dla miłości...
|
#3915 |
|
Zadomowienie
|
Widzisz mnie za szybą; niewyraźną mogiłę, umykający światłu wrak. Słyszysz szept docierający do Twoich uszu w postaci bezgłośnego larum - to nie ja, to zwierzę, które w sobie trzymasz - pięknie!, jakże niewinnie pachnie okrutność.
Zawijam się w koc krzykliwych szeptów - każdą dziką myśl wrzucam do słoika; nocą zasypiam przy ich wrzaskach. Okrywam się Tobą jak starym prześcieradłem; nietrzeźwo słucham przejmującej historii - butelka toczy się po podłodze. Puk. Oni wszyscy wrzeszczeli, że niebo płonie nad ich głowami - a to z czterech świata stron nadchodził nowy dzień. Jaśminowe oczy, skierowane ku górze, krzyczą głośno: niebo płonie! |
|
|
|
#3916 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() `Sok dopity, kreda już dawno wyschła, kredki wypisane... chyba w końcu czas na dorosłość. I love days when my only problem is... tea or coffee. Wiesz, znów pokochałam czerń. Uwielbiam mieć ją na sobie. Nie, to nie na znak żałoby. Po prostu. W czerni czuję się silniejsza. Obserwowanie śpiącego ukochanego należy do wielu cudów tego świata: bez jego wzroku i świadomości przez słodką chwilę masz dostęp do jego duszy; bezbronny jest wówczas całkowicie, (...) po męsku czysty, dziecięco kruchy. Dom to miejsce, gdzie dusza rozbiera się do naga. Dom to miejsce, gdzie można zdjąć maskę i dać się domowi pogłaskać po policzku. Dom kołysze do snu. Dom nie ocenia, nie rozlicza, dom kocha bezwarunkowo i bezinteresownie. Tylko dom tak kocha. Jeśli jest prawdziwym domem. Szczęśliwa? Nigdy dotąd nie byłam tak szczęśliwa. Maciek jest najbrzydszym facetem, jakiego miałam w życiu, prawda, Agnieszko? Sama widziałaś. Nie kupuje mi kwiatów, nigdy dotąd nie powiedział, że mnie kocha. Ale wiem, że to dla mnie hoduje kwiaty w ogródku przed naszym domkiem w Pile. Po co komuś jakieś wyświechtane "kocham cię", skoro facet wstaje przed tobą, robi ci śniadanie i na talerzyku układa serduszko z truskawek? No po co? Nie umie tańczyć, nie ma czasu na czytanie książek, do czarnego garnituru założyłby brązowe buty, tylko dlatego, że są nowe. Ale ja już wyrosłam z marzeń o tańcu w deszczu, z różową wstążką we włosach. Może się okazać, że jest czarna.
potrzebuję czekolady z orzechami, soku pomarańczowego, położenia się do łóżka, odwołania jutrzejszych i piątkowych lekcji, oraz Jego głosu. tonu, który mimowolnie uniesie mnie ponad powierzchnię ziemi. uskrzydli.` |
|
|
|
|
#3917 |
|
Zakorzenienie
|
prim! ♥♥♥
papierosy z twoich ust smakowały lepiej, krew pulsowała w skroniach i wybuchałam histerią kłamstw z mojej głowy. przyjaciół się nie wybiera, przyjaciół się dostaje, jak najlepszy prezent od Boga, zapakowanych we wspólne marzenia do spełnienia, wspólne melodie, dni, noce, chwile, wspólne życie. Czasami zapominam o najprostszych zasadach, mogę rozkochać każdego, a sama zakochuję się w najgorszych draniach. było w twoim uśmiechu coś z najlepszego mężczyzny na świecie i nie mówię, że nie chciałabym być Twoja.
|
#3918 |
|
Raczkowanie
|
z innej bajki , hotiie - ubóstwiam was !
___ Przeklina, pije, pali, chodzi w dresach, jest łysy i lubi się bić. Ale on jest MÓJ, rozumiesz ? - Córeczko, Ty piłaś ?! - Nie mamusiu, zakochałam się. ![]() Uwielbiam sposób w jaki mówi, że mnie Kocha. - Kocham Cię tak cholernie mocno do szaleństwa i wogóle ! <3 - Słonko, przecież tak nie można. To jest nie możliwe.. - Moja miłość do Ciebie nie ma żadnych granic. Dzięki niej potrafię zrobić wszystko. Po prostu bądź obok, niczego więcej mi do szczęścia nie potrzeba. ' Tak wiele ocen wystawionych zbyt pochopnie, wiele decyzji podjętych zbyt gwałtownie. ' ' Nie wpisuj do zeszytu, proszę, wpisz się w moje życie. ' ' Przy sobie mieć szczęście to największa nagroda. ' ' Przejmę te stery i przyjdzie taki dzień kiedy wezmę Cię za rękę i pójdziemy tam gdzie chcę. '
|
#3919 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ajajaj ♥
" 'Kocham Cię' - dwa słowa, na które każdy w życiu czeka, i jednocześnie boi się wypowiedziec. Siedzę sama. Drzwi zamknięte, cztery ściany krzyczą do mnie jakieś słowa, które brzmią jak biały szum. Moja głowa pulsuje, za oknem noc i tylko księżyc w pełni, świeci sam. Dobrze mu tak. Nie towarzyszy mi dziś nawet muzyka, tylko ja i moje myśli. Nie chce mi się patrzec już na ten świat, gdzie miłośc jest traktowana jak najgorsze przestępstwo. Nie cierpię momentów, w których uświadamiam sobie, że to co było - nigdy nie wróci. "
|
|
|
#3920 |
|
Zadomowienie
|
proszę cie bardzo
nie znikaj już więcej, dobrze ![]() ___________ Cause he's lovin' oo, he's touchin', He's squeezin' another Bo on kocha, dotyka, Ściska inną. Boy what you drinking ? Gonna let sink in. Co pijesz chłopaku ? Tylko nie rozlej. |
|
|
|
#3921 |
|
Zadomowienie
|
Czarny kot przebiega przez jedną z dróżek mojej świadomości; ściskam mocno pistolet w dłoni, celuję, strzelam - pach! Zdychaj nędzny kocie, zdychaj nędzny pechu.
Marnie trawię podświadomą wizję własnego niebytu; z satysfakcją nawlekam ołowianą nić na igłę i zaszywam usta wrzeszczącej z przerażenia ciszy. Dzikim brzaskiem, w takcie umierających sekund, wszedłeś na moją drogę - wtłoczyłeś w nią grzech, desperacki krzyk i zlodowaciałe łzy. Podążam za Tobą, grzech przecież lepiej smakuje, gdy popełniamy go razem. Pogubiłam się we własnych pragnieniach i wrzeszczę z przerażenia, zamknięta w klatce na środku ulicy; ludzie mnie omijają. Sypiesz na powieki popiół swoimi czerstwymi słowami. |
|
|
|
#3922 |
|
Rozeznanie
|
;*
Wszystko co słyszę to dźwięk Deszczu upadającego na ziemię Siedzę i oglądam jak płyną łzy Była bardziej niż piękna Raczej ulotna Smakowała niczym jak esencja chwili Czuję twój język na moim Jedwabista gładkość jak wino Żyję z tymi wspomnieniami To wszystko, co zostało po tobie i po mnie. Słuchaj mojego dzwonienia dużym dzwonkiem. Słuchaj mojego delikatnego i cichego śpiewu. |
|
|
|
#3923 |
|
Raczkowanie
|
wiedziałam, że koniec kiedyś nastąpi, ale nie sądziłam, że będzie aż tak żałosny. nie musisz mnie kochać. wystarczy, że będę ci niezbędna do życia. nie przepraszaj tylko mnie. przeproś moich przyjaciół, którzy musieli znosić moje fochy na cały świat. błagaj o przebaczenie mojego pluszaka, którym w furii rzucałam o ściany. przyznaj się do błędu przed moją poduszką, która tłumiła mój krzyk. kochanie, nie tylko ja cierpiałam z powodu naszego rozstania. może jestem zbyt dziecinna by wyciągnąć paczkę fajek i palić, dopóki się nie skończą, a potem pić jakieś tanie wino, do czasu gdy nie padnę nieprzytomna. niewykluczone też, że mam zbyt mało odwagi, by skoczyć z piątego piętra, krzycząc, że śmierć jest lepsza od życia bez ciebie. podobno jestem też dzielna, bo staram się żyć, jak gdyby nigdy nic. ale przecież i tak oboje wiemy, że zabija mnie brak ciebie. chcę prawdy. czy naprawdę tak wiele wymagam?
|
#3924 |
|
Gość
|
Kastelle - bardzo mi miło, bardzo mało osób jest tutaj które mogą mnie jeszcze pamiętać w końcu nie udzielałam się od jakiś 4-5 części. Boska jesteś. _changime - ukradłam wszystkie Twoje opisy . Lov ya - Bardzo dziękuję to zaszczyt że mogłam się znaleźć. a myślałam że pisze do kitu.Primadonna , grise , caroline060, mandarynka. - wasze nicki skądś kojarzę może i wy sobie przypomnicie o mnie. z wami również zaczynałam swoją przygodę z wątkiem opisowym.Twoje ciało mówi chodź, ale wiem że w myślach prosisz żebym spie*rda*la*la
Teraz puść smajla i jazda. Niezdrowo zagrałeś mi na psychice. hate it when someone says ' I know who likes you ' but doesn`t tell you who it is . ( nienawidze kiedy ktoś mówi mi ' wiem komu sie podobasz ' ale nie mówi mi kto to jest . ) If Cinderella`s shoe fit perfectly , then why did it fall off ? ( Jesli pantofelek pasowal na Kopciuszka idealnie , to dlaczego wypadl ? ) - proszę Pani, a co zrobić jeżeli komuś wychodzi pała ? - kupić większe spodnie . |
|
|
|
#3925 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
♥ Cytat:
♥ Primadonna & caroline060 fajnie, że jesteście ♥♥♥ hotiie- ja również Cię pamiętam ![]() __________ 'uczucia nie są zmienne, lecz dwuznaczne, czarne lub białe w zależności od wydarzeń, rozpięte między przeciwieństwami, falujące, plastyczne, prowadzące zarówno do najgorszego, jak i do najlepszego do doskonałości brakuje Ci tylko mnie Wobec płaczu każde słowo jest nieme, żeby nie powiedzieć, upadłe. Marzyła o tym, żeby pofrunąć, żeby uciec jak najdalej stąd. Miała już dosyć problemów i tego przereklamowanego świata.'
TRUDNO NIE WIERZYĆ W NIC Edytowane przez ratatamm Czas edycji: 2011-07-13 o 11:37 |
||
|
|
|
#3926 |
|
Gość
|
Ratatamm - bardzo mi miło, również Ciebie pamiętam jednak są jeszcze `stare krowy` ;D
a ja powróciłam na wizaż. Oddaj mi siebie z gratisowym sercem .; ) |
|
|
|
#3927 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja pamiętam, oczywiście ;3 ♥ ;3 ♥ ______ wracam do Ciebie chociaż nie chcę, patrzę i omijam twoje oczy jednocześnie. potrafię być córką Koryntu,
boginką miłości, nieśmiałą cnotką, potrafię uwodzić, rozkochiwać i porzucać, ale jeśli chodzi o opanowanie - niekontroluję żałosnych wybuchów wrogości i napadów płaczu, dlatego nie mogę mieć każdego.
|
|
#3928 |
|
Zadomowienie
|
Robię z siebie dla Ciebie rosół.
Upadłam i nie wstałam - ukradziono mi nogi. Co za szał, co za szał! Co za taniec nagich ciał! Wypełniłam wannę żałością - teraz idę w niej utonąć. Niesmak w oczach. |
|
|
|
#3929 |
|
Rozeznanie
|
dziękuje
![]() loveyouamy, YourViewOfLife, caroline060, _mandarynka - cudowne <3 fell from heaven with a question " where are my fucking wings?!" spadłam z nieba z pytaniem " gdzie są moje pieprzone skrzydła?!" free life is a life without problems. Free life is a life without love. Free life is a passion and fun mixed with human envy. wolne życie to życie bez problemów. Wolne życie to życie bez miłości. Wolne życie to namiętność i zabawa zmieszana z ludzką zazdrością. - zakochałeś się kiedykolwiek? - nie raz przecież nie byłbym... - nie pytam czy kochałeś. Pytam czy się zakochałeś. - przecież kochać, a się zakochać to jedno - nie. zakochuje się raz, całą objętością serca. We lie so often as children to get dirty. Kłamiemy tak często jak dzieci się brudzą. uczucie dumy gdy me drobne ciało w objęciach jego wroga, gdy jego wzrok skupiony na moich dłoniach. wiedział co puścił wolno, nie pozwolił by wróciło. "to" kochało. blady róż na mych paznokciach, a za nimi wspomnienie twojej sączącej się krwi. nie to nie masochizm.
|
#3930 |
|
Raczkowanie
|
"
Śniłam dziś sen i przespałam wiosnę Zbudziłam się i mam nowy plan Teraz przede mną jest lato gorące A za mną klatka ze ścian Chcę damą być i chcę być natchnieniem Divą kobiecych kaprysów i wad Dla jednych muzą, a dla innych snem Chcę stworzyć na nowo swój świat Już dziś chcę nie bać się słów Od dziś chcę sobą się czuć Już dziś chcę mieć czego pragnę Chcę kobietą być Chcę znów pokochać do dna Chcę znów pożądać i brać Chcę czuć że wszystko przede mną Chcę znów żyć, chcę być kobietą z moich snów... Już nie chcę grać, udawać spełnienia Oddałam siebie, naprawiam swój błąd Chcę być kobietą, uwodzić spojrzeniem Nie chcę być planem i grą Chcę mieć znów czas na swoje słabości Chcę decydować z kim tańczę i śpię Nie chcę już słyszeć, że nie wolno mi Być taką kobietą jak chcę " Halina Młynkova - Kobieta z moich snów
Chcę damą być i chcę być natchnieniem Divą kobiecych kaprysów i wad Dla jednych muzą, a dla innych snem Chcę stworzyć na nowo swój świat Irminka http://www.facebook.com/profile.php?id=100000420827906 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:20.

biooorę 

a myślałam że pisze do kitu.